GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόμβα! Απολύθηκαν τα golden boys...

. ...του Πέτρου Δούκα από την Citibank στην Αθήνα! . Του Θανάση Λεπίδη . Οι πρώτες απολύσεις τραπεζικών μεγαλοστελεχών και στην Ελλάδα, συ...

.
...του Πέτρου Δούκα από την Citibank στην Αθήνα!
.
Του Θανάση Λεπίδη
.
Οι πρώτες απολύσεις τραπεζικών μεγαλοστελεχών και στην Ελλάδα, συνεπεία της διεθνούς κρίσης, είναι γεγονός!
Προχθές Τετάρτη απολύθηκαν από την Citibank Ελλάδος δύο κορυφαία στελέχη. Εχουμε και τα ονόματά τους. Πρόκειται για τον κ. Γ. Κοφινάκο και για τον τον κ. Δημητρακαράκο, έστω κι αν η απομάκρυνση εμφαιστεί ως παραίτηση τους. Ο κ. Κοφινάκος ειδικότερα ήταν managing Director, Senior Government Banker και επικεφαλής των προϊόντων σταθερού εισοδήματος της Citibank Ελλάδος.
Οι ίδιοι, το απόγευμα της Τετάρτης, μάζεψαν τα πράγματά τους (κομπιούτερ, χαρτιά κλπ) σε κούτες από τα γραφεία της Τράπεζας, στην οδό Όθωνος στην πλατεία Συντάγματος, τα φόρτωσαν στα Cayenne τους και με εμφανή την αρνητική τους διάθεση αποχώρησαν.
Στην τραπεζική αγορά, τα δύο αυτά στελέχη ανήκαν στα λεγόμενα golden boys που είχαν τη στήριξη του υφυπουργού Πέτρου Δούκα ο οποίος με τη σειρά του διατηρούσε πολύ καλές σχεσεις με την Citigroup πριν γίνει βουλευτής και υφυπουργός. Γι' αυτό και η απόλυσή τους προκάλεσε μεγαλύτερες απορίες και ερωτήματα που συνδέονται με τις πραγματικές διαστάσεις της οικονομικής κρίσης.
------------------------------------

59 σχόλια

  1. Τώρα,συγνώμη για να καταλάβω:

    Αν ήταν καλοί στη δουλειά τους και χρησιμοι για την Τράπεζα,κακώς τους απολύουν,κρίση or no κρίση.

    Αν ΔΕΝ ήταν καλοι στη δουλειά τους και άχρηστοι,επρεπε να περιμένουν τη κρίση για να τους απολύσουν?

    Ευχαριστώ,
    μαλάκας νεοελληνας

    ΥΓ: Δέν το πάω κομματικά,και οι πρασινοφρουροι κάναν τα ίδια και χειρότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΡΑΚΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑΚΙΑ.
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ Η ΣΙΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΕΙΣ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΤΣΑΛΑΚΩΣΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ , ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ....ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ !

    ΑΠΛΟ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλά "GOLDEN BOYS" δεν μαζευτήκαν?? Άντε να αραιώνουν σιγά σιγά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άσχετο σχόλιο. Απλά επένδυσαν λάθος και τώρα στη νεκροψία γίνεται ο τοξικολογικός έλεγχος. Θυμηθείτε τα χρήματα που χάθηκαν στη LEEMAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΣΤΡΑΒΟΧΕΙΛΗΣ - ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ....ΚΩΛΟΦΑΤΣΑ , ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΑΙ ΚΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΒΟΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΣΤΡΑΒΟΧΕΙΛΗΣ - ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ....ΚΩΛΟΦΑΤΣΑ , ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΑΙ ΚΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΒΟΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προτείνω να δημιουργήσουμε ένα τραπεζικό λογαριασμό στήριξης τους ..... Βρε δεν πάτε στον ....Μπίπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα "ρεπορτάζ" των τηλε-ηθοποιών του Μπομπολο-μέγκα, του Κυριακο-αντένα και του Κοντομηνάλφα μπορεί να ξέρουν τί χρώμα βρακί φοράει ο Αλογοσκούφης αλλά δεν πήραν χαμπάρι τί έκανε ο σύντροφός τους βουλευτής Καρχιμπάκης με τη μονή Τοπλού στη Σητεία.
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Είδες η ενημέρωση;
    Στο δικό μου χωριό το λένε ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μάζεψαν τα πράγματά τους (κομπιούτερ, χαρτιά κλπ) σε κούτες από τα γραφεία της Τράπεζας, στην οδό Όθωνος στην πλατεία Συντάγματος, τα φόρτωσαν στα Cayenne τους και με εμφανή την αρνητική τους διάθεση αποχώρησαν. pou eisai bre foskole pou eisai , ftoxia kataramenoi kai ton goneon to krasi palio ta xabiari mauro to tyri mouxliasmeno,tora na balo ta klamata?? pantos gia foskoliada kalo einai, les kai tha xathoume autoi, tora na laikiso edo to exo diladi oi anthropoi pano stin salonika pou tha fane tin apolulisi apo thn mizens ti na poune?? telos panton ego mporo na tous daniso gia ta prota ekjoda tis anergeias tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αντε τώρα αν όντως είναι έστσι ,τώρα ο Υπουργός θα τους βολέψει στον κρατικό μηχανισμό και όλα καλά.
    Μιλάμε η εκάστοτε κυβέρνηση στην Ελλάδα υπάρχει για να βολεύονται κάθε φορά οι κοματικοί φίλοι και τα κοματόσκυλα ,δηλδή τα κονομάνε 3-4000 νάτομα και οι υπόλοιποι ψηφοφόροι στην δίαιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγάλη πλάκα οι στόχοι του χαζοκούταβου Γιωργάκη για την οικονομία! Θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει το δημόσιο χρέος.
    Γιώργο μου η συνταγή σου για να τα πετύχεις όλα αυτά ακούγεται τρομερή περίπτωση, σχεδόν ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ.
    Τέτοιο ΟΥΦΟ που είσαι τέτοιες παλαβωμάρες λές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 'Eνα άλογο δίχως σκούφια που το έλεγαν DUKE. Οι DUKES σε νέες περιπέτειες.Αμέσως μετά τις διαφημίσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΟΛΥΣΤΕ

    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΕΖΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ

    ΝΖ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΛΑΦΤΑ ΣΕ ΔΟΜΗΜΕΝΑ

    ΤΗΣ ΛΕΗΜΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΛΗΤΟΕΠΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΑΝΙΚΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει το πραγματικό πλήγμα απο την "κρίση". Τόσα χρόνια χτιζόταν μια "πρωτογενής" αγορά μεταπώλησης χρέους. Ήταν τόσο υψηλές οι αποδοχές και τόσο ρέκλα η δουλειά που μεγάλο κομμάτι του εργασιακού δυναμικού ειδικεύτηκε στο να πουλάει αέρα. Τώρα όπως που η λογική επικράτησε, θα πάρει ο διάολος την αγορά εργασίας και εν συνεχεία την μαζική καταναλωτική ικανότητα που είναι η βάση του συστήματος. Ξεχάστε τις μαλακίες που λένε περι "διάσωσης" κλπ. Το δράμα μόλις τελείωσε την εισαγωγή, τα χειρότερα έρχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. .

    Η Αγορά πρέπει να δουλεύει ελεύθερα, χωρίς παρεμβάσεις από Golden boys, κουμπάρους, λαμόγια, εκβιασμούς από ΣΔΟΕ, νταβαντζήδες κ.λ.π

    Μακάρι να απολυόντουσαν όλοι οι κολλητοί και να έμεναν μόνο οι άνθρωποι της αγοράς / managers να κινούν τις επιχειρήσεις.

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι ρε γμτ τώρα τα παιδιά τα εβάψαν μαύρα γιατί δεν θα έχουν να πληρώσουν το πετρέλαιο για τον χειμώνα. Άντε να γαμηθούν τα λαμόγια golden boys και αρχίδια καπαμά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ GOLDEN BOYS ΘΑ ΚΛΑΦΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗς ΘΑ ΤΟΥς ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΕΛ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ...ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΑΝΙ ΕΥΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΤΑΙ. ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΗΔΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ωραία η ανωνυμία του blog ρε παιδιά, εεε??? Και να μίλαγε κάποιος που ξέρει, να κάτσουμε να τον ακούσουμε!!! Ο Κοφινάκος έφυγε μόνος του με δόξα και τιμή και η παραίτησή του δεν είχε καμία σχέση με την κρίση, και ο Δημητρακαράκος που δε λέγεται Δημητρακαράκος είναι εκεί και δουλεύει κανονικά. Κανένας από τους δυο τους δεν έχει Cayenne και είναι ΚΡΙΜΑ να ακούγονται τέτοιες ανακρίβειες για ανθρώπους που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δουλεύουν και προστατεύουν τον κοσμάκη από βλακείες σαν της Lehman...Αυτούς που πήραν τον κόσμο στο λαιμό τους ούτε που τους αναφέρετε εδώ, αγαπητέ συντάκτη. Εσείς (για) ποιον δουλεύετε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΔ = ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ
    ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ = ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΓΙΑ ΤΑ GOLDEN BOYS. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ MOY ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΟ ΣΤΗ CITI ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΥΝΑΤΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ CITIBANK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΜΗ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΤΕ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΔ = ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ
    ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ = ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σιγα την αποκαλυψη μαλακισμενο Press.gr. Αντι να λυπαστε και να φοβαστε γι'αυτο που εγινε, το πολιτικοποιειτε για να κτυπηστε τη ΝΔ.
    Ρε μαλακες Ελληνες, αμα διωχνουν τετοια στελεχη απο εταιρειες, αυτο δειχνει οτι υπαρχει τεραστια οικονομικη κριση και θα ελθει και η σειρα σας, η της γυναικας σας η των παιδιων σας η καποιου φιλου σας. Αλλα ειστε τοσο γελαδια που εχετε μπει στο μαντρι των κομματων και δεν βλεπετε τιποτα περα απο το σανο που σας πετανε.
    Μαλακες ξερολες κομματοσκυλα, ερχεται τετοια οικονομικη κριση στην Ελλαδα που δεν θα ξερετε απο που να φυγετε. Να σας δω τοτε ζωντοβολα αν θα λετε τις ιδιες "χαριτωμενες" ηλιθιες μαλακιες που λετε τωρα και αν αισθανεστε καποιοι που εχετε ενα blog και βγαζετε ανωνυμα το φρικιο απο μεσα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τα προβλήματα στη Citibank είναι δεδομένα. όσο για τους συγκεκριμένους θα ήθελα πολύ να δούμε τι δουλειές έχουν κάνει με το δημόσιο τα τελευταία 5 χρόνια.
    Ως γνωστόν ο κ. Δούκας (γαμπρός του κ. Έβερτ) ήτνα για χρόναι στη Citibank πριν αρχίσει να ασχολείται με Βαλτοπέδια και παπαδομιζες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΙΟ ΓΚΟΛΤΕΝ ΜΠΟΙΣ ΑΠΟ ΑΚΗ ΜΑΚΗ ΝΑΚΗ ΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΟΚΟΛΟΥΛΟΥΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΓORAΣΑΝ ΠΟΥ ΝΥΜΦΕΥΘΗΣΑΝ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΕΞΟΧΩΡΙΕΣ ...PASTOKOCRYSA AGORIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δυστυχώς και στον ιδιωτικό τομέα τα κόμματα διορίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. .







    T I Π Α Π Α Ρ Ι Ε Σ Γραφετε βρε ζωντοβολα ανώνυμα πλάσματα !




    Ο κ. Γ. Κοφινάκος είναι ένας Κύριος με κεφαλαίο Α. Συνεργάστηκα μαζί του και τον ξέρω.








    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 1.28 ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ.
    ΜΑΚΑΡΙ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑΧΕ 10 ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΔΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
    ΜΗ ΧΤΥΠΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΟΥ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ.
    ΑΠΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΣΧΟΥΜΕ.
    ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ Π[ΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩΑΥΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑΣΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΨΙΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΡΙΖΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,
    ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΩΙΛΟΚΟΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΖΩΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΑ GOLDEN BOYS ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΕΔΩΣΑΝ ΖΕΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΔΟΜΗΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΕΔΩΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΞΙΚΑ ΜΕΣΩ CITIBANK.
    ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΔΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΚΟΧΑΤΖΗΚΟΥΡΟΜΑΡΑΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΟ.
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ GOLDEN BOYS?
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ?
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΟΣΙΛΑΙΣΜΟ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΡΧΗ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ 1500 ΕΥΡΩ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κακεντρεχές το άρθρο.
    Cayenne, ξε-Cayenne, καλοπληρωμένοι ή όχι, είναι απολυμένοι και όποιος έχει βρεθεί χωρίς δουλεία ξέρει καλά.
    Από ότι φαίνεται ο αρθρογράφος μάλλον κανένας βολεμένος θα είναι.

    Ενας μη βολεμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είναι γνωστό ότι και στη CITIBANK γίνονται υπάλληλοι μόνο όσοι έχουν χοντρό μέσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΝΕΑ ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

    ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 5,1%
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ 8%
    ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ ΠΑΣΟΚ 43,5%

    ΤΡΕΞΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!! ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ....ΕΧΑΣΕΣ ΗΔΗ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΙΑΤΑ!!!
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ιδιωτικη τραπεζα ειναι μπορει να προσλαμβανει και να απολυει στελεχη οτι ωρα της γουσταρει, το δικο σας προβλημα ποιο ειναι δεν καταλαβα ακομη. Δεν κοιτατε την ΟΑ και τον ΟΣΕ που τους χρυσοπληρωνουμε τοσα χρονια και θελετε να τους χρυσοπληρωνουμε ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ποιο νεα δημοσκοπηση ΠΑΣΟΚΟΙ=ΣΤΟΚΟΙ =ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 5.27 ΚΟΙΝΩΣ ΠΑΣΤΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΖΗΤΩ Η ΛΑΜΟΓΙΑ...ΖΗΤΩ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ..ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑΧΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ..ΝΑ ΣΥΧΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ..ΜΟΝΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ Η ΝΔ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ...ΨΩΛΟΜΥΑΛΟΙ..ΕΙΜΑΣΤΕ...ΛΙΓΟ ΑΕΡΑ ΡΕΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ;

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΟΓΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΧΟΝΤΡΟΒΟΥΒΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,

    ΞΕΛΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ,

    ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 151+1ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΛΑΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πού είσαι Αράπογλου να τους μαζέψεις. Αλλά ξέρει ο κόσμος ότι εσύ προτιμάς 28άριδες χωρίς πείρα, και τους δίνεις 5.000 ευρώ το μήνα. ΄Αντε και κανέναν άνεργο 65άρη που του δίνεις 20.000 ευώ το μήνα. Και μην τολμήσει κανείς να το διαψεύσει, γιατί θα λέμε ονόματα από εδώ και πέρα.
    Το θέμα είναι, ΠΟΙΟΣ βρίσκεται πίσω από τον στρατό χρυσών προσλήψεων στην Εθνική Τράπεζα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. vlakes etoimastite gia katareusi filakia .......pane 2 megales trapezes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. vlakes etoimastite gia katareusi filakia .......pane 2 megales trapezes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Δεν καταλαβα καλά τι πρόβλημα υπάρχει στην CITY BANK, ασχέτως με μια ή δυο απολύσεις η παραιτήσεις. Ξέρει κανείς αν στην Ελλάδα υπάρχειπραγματικά πρόβλημα στην τράπεζα αυτή. ¨Οχι τίποτε ωάλλο αλλά αν διαδίδονται αόριστες φήμες είναΙ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΌΠΟ.
    ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΓΡΆΨΤΕ ΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ GOLDEN BOYS ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. H AGROTIKH KAI H E8NIKH E3ARTOUNTE PLHROS APO TH CITIBANK

    ARA PANE GIA KATEDAFIH H DIO MEGALES LAMOGIONTRAPEZES BATOPEDITON k.a

    KALA NA PA8OYNE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ANTE KARIOLIA NA DW SE LIGO PWS 8A TO PEZETE

    KOURAMPIEDES PISOGLENTIDES HR8E H ORA THS MEGALHS KRISHS DEN XORA TO PLOIO ALOUS ARA POLY PARA POLY 8A PNIGOUN STA SKATONERA THS PSOROKOSTENAS

    APO KOPROLAGNOI OIKONOMOLOGOI
    DEN GAMIESTE RE AGRAMATOI KOPRITES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ pagonikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. AFTOS POU EGRAPSE TO ARTHRO PREPEI NA EINAI POLU GELOIOS!! KATAFERE MESA SE 10 GRAMMES NA PETUXEI MEGISTH PARAPLHROFORHSH K ANAKRIVEIA...


    BRAVO SOU. EINAI POLU DUSKOLO NA TO PETUXEI KANEIS...THELEI PROSPATHEIA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. se ena toso geloio k ANAKRIVES arthro ena exw na pw: GAMW TO VAZELO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αυτό το αγελαδομούσχαρο στη φωτογραφία θέλει 10.000 € μόνο για μάσα το μήνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. μηπως ξερετε αν θα διωξουν και τον Κολλιντζα απο την τραπεζα αττικης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση