GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπεξαίρεση και ομόλογα Lehman Brothers...

...στην Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας! .. Υπάρχει ζήτημα με την οικονομική διαχείριση στην ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ; Πληροφορί...

...στην Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας!
..
Υπάρχει ζήτημα με την οικονομική διαχείριση στην ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ; Πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνεται διαχειριστικός έλεγχος που συνεχίζεται. Οι πρώτες ενδείξεις λένε ότι χρήματα της Ένωσης είχαν τοποθετηθεί σε μεγάλη Τράπεζα από την οποία τα υπεξαίρεσε υπάλληλός της με συγγενική σχέση με πρώην παράγοντα της Ένωσης. Τώρα η φημολογία οργιάζει ότι μεγάλο ποσό της Ένωσης είχε παιχτεί και σε ομόλογα της Lehman Brothers...
Ο Τυπικός
-------------

10 σχόλια

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !

    Μία χώρα αποβλακωμένη και πνιγμένη στην ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

    Εχοντας φάει μέχρι στιγμής, 3 κοινοτικά κονδύλια τα τελευταία 30 χρόνια, τα οποία έγιναν βίλλες, τζιπ και κότερα.

    Με ένα διαλυμένο εκπαιδευτικό σύστημα που μας τοποθετεί στις τελευταίες θέσεις της παγκόσμιας κατατάταξης μαζί με τεταρτοκοσμικές χώρες που δεν γνωρίζουμε ούτε το ονομά τους.

    Μιά χώρα που δεν παράγει σχεδόν τίποτα και δεν επενδύει σε τίποτα, αλλα ζεί με δανεικά (252 δισ ευρώ χρέος) και πληρώνει 11 δισ ετησίως τόκους.

    Μιά χώρα που όλοι θέλουν την εύκολη κονόμα και κανείς δεν θέλει να κουραστεί.

    Με 1,1 εκατομύριο δημοσίους υπαλλήλους έχουμε σχεδόν ξεπεράσει και την πρώην Σοβιετική ένωση, αλλά το δημόσιο απλά δεν λειτουργεί.

    Με ένα σύστημα υγείας που είναι καλύτερα να αυτοκτονήσεις παρά να αρρωστήσεις...

    Μπορούν αυτά να αλλάξουν; Πολύ δύσκολα και σε βάθος χρόνου 10-20 ετών. Αφού βέβαια εφαρμοστεί αυστηρά ένα στρατηγικό πλάνο επαναφοράς της χώρας.

    Ο ΕΦΡΑΙΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.skai.gr/master_story.php?id=96451&86=vote3

    ΔΕς ΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΌΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΠΩΣ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ... ΤΕΛΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ.......ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
    ΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοι φιλοι και φιλες,σας ενημερωνω οτι στην Παλαιρο Αιτωλοακαρνανιας,υπαρχει μια μονογονεεικη(μονο η μητερα) ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΚΝΗ οικογενεια με 8 παιδια,εκ των οποιων τα 3 μικροτερα ,ηλικιας απο 1 εως 5 ετων ειναι αβαπτιστα λογω οικονομικων και αλλων προβληματων.Η οικογενεια αυτη αντιμετωπιζει σοβαρο προβλημα επιβιωσης,μιας και ο πατερας εχει εγκαταλειψει το σπιτι,η δε μητερα δεν μπορει να εργαστει.Με πρωτοβουλια του Δημου,τα παιδια θα βαπτιστουν,ενω καλυφθηκαν κα οι πρωτες αναγκες, σε ειδη πρωτης αναγκης(τροφιμα,ρουχα,οικοσκευη,χρηματα).Σκεφθειτε οτι τα 2 μικροτερα παιδια,ηλικιας 1 και 3 ετων,δεν εχουν κανει ακομα ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ,μιας και η μητερα δεν μπορει να πληρωσει την ασφαλεια του ΟΓΑ,και ετσι δεν θεωρειται το βιβλιαριο της......
    αν μπορει καποιος να βοηθησει,( οικονομικα κυριως) την οικογενεια αυτη,ας ελθει σε επικοινωνια μαζι μου μεσω π.μ. η τηλεφωνου.
    ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΑΓΗΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

    2643360200
    2643051485
    6932666811.
    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ.ΙΣΩΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ,ΜΗΠΩς ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ,ΦΙΛΟΣ Η ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ?ΑΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ < ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ >


    Αγαπητοί Συνάνθρωποι , Συνδημότες και Συνδημότισσες

    Στην ΕΛΛΑΔΑ μας σήμερα πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί, για να γίνει ακόμη καλλίτερη και να μπορέσουν οι νεότεροι να ζήσουν πιο ανθρώπινα ΟΙ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΠΙΝΓΚ!!! Κ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ οι ΑΠΟΜΑΧΟΙ της ΖΩΗΣ και οι ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ να ζήσουν τα υπόλοιπα χρόνια τους με αξιοπρέπεια. Όμως καίριο σκοπό έχουμε πάνω απ’ όλα την ανάδειξη των αξιών που είχαμε την τύχη να βιώσουμε, αλλά και την αφύπνιση όλων μας από το λήθαργο για ν’ αρχίσουμε να νοιαζόμαστε ΚΑΙ για το διπλανό μας.

    Τότε το χρήμα ΔΕΝ είχε αγγίξει τις ψυχές των ανθρώπων. Κακία, μίσος, υποκρισία, ζήλια, αχαριστία, άγνωστα πράγματα τότε για όλους μας. (Βέβαια υπήρχαν και οι εξαιρέσεις) Αλλά αυτό που γίνεται σήμερα να συνθλίβεται ο συνάνθρωπος και όλα να ξεπουλιούνται στο βωμό του χρήματος, ήταν αδιανόητο για μας τότε να το σκεφτούμε.

    Γι’ αυτό φίλοι και φίλες, σε αυτό το γράφημα ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ πρέπει να ασχοληθώ με τις κοινωνικές ομάδες και εκείνους τους συνανθρώπους μας, πού εμείς τους θυμόμαστε δυστυχώς ΜΟΝΟ τις Άγιες Μέρες. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη ΑΝΘΡΩΠΟΙ που ενδιαφέρονται όλο το χρόνο για τους ( ΑΟΡΑΤΟΥΣ αυτούς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ) κατ’ άλλους. Σε όλους αρέσει το πράσινο τ΄όμορφο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΔΕΝΔΡΑΚΙΑ, οι πλατείες, η καθαριότητα, το άνετο παρκάρισμα και τόσα αλλά πού κάνουν πιο ανθρώπινη τη ΖΩΗ μας. Όλα όμως ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ αν μόνο για μας νοιαζόμαστε και καθόλου για τον άνθρωπο της άλλης πόρτας που μπορεί να χρειάζεται ένα χαμόγελό μας και μόνο.

    Δεν θα είχα λόγο να ζητήσω την προσοχή σας σ ΄αυτά που θα πω αν η πολιτεία έκανε το χρέος της όπως όλες οι χώρες πού έχουν επίκεντρο τον συνάνθρωπο. Χρειάζονται μεγάλες τομές για να ζουν με αξιοπρέπεια, όλες οι κοινωνικές ομάδες μα και οι δικοί τους που τραβούν μεγάλο σταυρό στο δικό τους Γολγοθά .

    Το μόνο λόγο που προσωπικά εντοπίζω σαν δικαιολογητικό αυτής της ακατανόητης άρνησης να φτιαχτούν για τους ΓΕΡΟΝΤΕΣ , ΤΙΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΕΣ αλλά και τις ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΕΝΤΡA ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ (ΠΡΑΣΙΝΟI ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟI ΞΕΝΩΝEΣ )ΕΠΙ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ – ΤΟΥΝΤΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ. (που με την καρδιά μου σας το λέω ΔΕΝ ΕΝΟΧΛOYN ΚΑΝΕΝΑ μα αντίθετα ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ μπορεί να γίνει πραγματικότητα) είναι η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ με παραμέτρους τον εφησυχασμό, την άποψη “όχι στην δική μου πόρτα” και τον ατομικισμό απάνθρωπων, ιδιοτελών “κυρίων” που νομίζουν ότι θα σώσουν την ΕΛΛΑΔΑ μας από τα “αποβράσματα” και από τους “λεπρούς”. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ . Σας γνωρίζουμε καλά πόσοι και ποιοι είστε. Όμως ένα να θυμάστε, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.

    Αγαπητοί κύριοι και κυρίες εσείς που δήθεν ενοχλήστε και σαν οι καινούργιοι σταυρωτές ωρύεστε να μη γίνουν ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ξενώνες μπορείτε να μού πείτε, με το χέρι στην καρδιά, ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ; ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ; και όχι τόσα χρόνια που επιτρέψατε τα μεγαθήρια να σας “κλείσουν” τον ΗΛΙΟ. ΠΕITE μου μια προσφορά σας, μόνο μια, απέναντι στους συνανθρώπους μας. Μήπως θέλετε να φτιάξουμε έναν καινούργιο ΚΑΙΑΔΑ και να τους ρίξουμε όλους μέσα;
    ΕΚΕΙΝΟΥΣ που δεν έχουν τις δικές σας ΑΝΕΣΕΙΣ και τα ΡΕΤΙΡΕ, τις ΒΙΛΕΣ και τα ΚΟΤΕΡΑ, τις πολυτελείς ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ, TΙΣ ΜΙΖΕΣ, ΤΑ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ, τα σπίτια στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και τα ΧΡΗΜΑΤΑ στην ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ Η ΜΑΥΡΑ για τις σπουδές των παιδιών τους και για τα ΓΕΡΑΜΑΤΑ τους ;

    Mήπως Γνωρίζετε ότι υπάρχουν ανάπηροι που πληρώνουν 500 ευρώ το μήνα ηλεκτρικό ρεύμα διότι η ζωή τους εξαρτάται από την συνεχή λειτουργία των κλιματιστικών του σπιτιού τους ;

    Μήπως Γνωρίζετε ότι το βιοτικό επίπεδο των αναπήρων με την πετρελαϊκή κρίση της σήμερον έχει φθάσει σε εξευτελιστικά χαμηλά επίπεδα, όπως και όλων των κοινωνικών, ευπαθών ομάδων και των οικονομικά αδύναμων συνανθρώπων μας ;

    Μήπως Γνωρίζετε ότι η αύξηση της τιμής του πετρελαίου(ΜΑΪΜΟΥ) και η πληθωριστικά μειούμενη χορηγία, ΑμεΑ και απόρων καθήλωσε εκατοντάδες συνανθρώπους μας, με ψυχολογικές και κοινωνικές συνέπειες ;

    Γνωρίζετε ότι το 90% των ΑμεΑ, Ευπαθών Ομάδων και οικονομικά Αδύναμων συνανθρώπων μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ πέραν του πενιχρού επιδόματος ή τη σύνταξη πείνας ;

    Επιτρέπεται να μην υπάρχει σε κάθε δήμο, Πράσινος Ξενώνας αυτόνομος ΑμεΑ, ευπαθών ομάδων και τρίτης ηλικίας Πράσινο Κέντρο σίτισης και ένδυσης και για όλες τις κοινωνικά αδύναμες και ευπαθείς ομάδες. Πράσινο, οικολογικό Κέντρο Κοινωνικής Απασχόλησης, Μέριμνας, αποκατάστασης και επαγγελματικής κατάρτισης, ΑμεΑ και Ευπαθών Κοινωνικά Ομάδων ; Για όλα αυτά τα πιο πάνω και όχι μόνο παλεύουμε και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι γιατί έχουμε ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ πάνω απ’ όλα τον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ !

    ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ! ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΞΕΝΩΝΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ(ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ) ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ).

    Τότε θα μπορούμε να λέμε και να κοιτάζουμε στα μάτια τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μας ότι Η ΠΑΤΡΙΔΑ μας αρχίζει να γίνετε πια ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
    Μια πολιτεία που θ’ αγκαλιάζει όλα της τα ΠΑΙΔΙΑ, ΙΣΟΤΙΜΑ και ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. Ήμασταν, Είμαστε και θα Είμαστε, πάντα μπροστάρηδες και κοντά στο καλό. Γιατί ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ !!! ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ.

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ! ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΣΤΑΛΕΞΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ.

    ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 !!! ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ, ΜΠΕΣΑΛΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΑΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΙΟΝΙΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΜΟΛΙΣ ΣΕ 3.5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΚΕΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΑΤΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

    ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ &
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.
    Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος.
    Συνταξ: Μηχανικός, Εργαστηριακός Εκπαιδευτικός - Παιδαγωγός, ΑμεΑ.
    Μέλος της Παναττικής-Επιτροπής κατά της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.
    Μέλος και Σύμβουλος για τις ευπαθείς ομάδες του Πανελλαδικού Συνδέσμου ΠΑΣΥΠΚΑ, συνανθρώπων μας με κινητικά και άλλα προβλήματα.
    Ιδρυτής και συντονιστής Κέντρων Απασχόλησης και μέριμνας, ΑμεΑΙ, στην Ελλάδα.
    Ιδρυτής και Υπεύθυνος της Ελληνικής Πράσινης Εθελοντικής Ομάδας Ανιδιοτελούς Προσφοράς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.
    Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού & Αθλητικού Συλλόγου Άνω Γαλατσίου (Καραγιαννέικα).
    http://users.otenet.gr/~fracisko/
    www.pasipka.gr/
    www.e-galatsi.gr/
    http://www.dsi.gr/antennas/panattikh.htm
    http://7frag.spaces.live.com/Blog/
    http://frang-koynanis.blogspot.com/
    http://press-gr.blogspot.com/
    http://www.google.gr/ =Γράφεις, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ Η ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
    http://ano-galatsi.blogspot.com/
    http://www.ecogreens.gr/
    http://www.ergopoliton.gr/
    http://www.politikokafeneio.com/neo/
    http://blogs.sync.gr/searchposts/
    http://www.eurocharity.org/
    http://www.katagelies.gr/katagelies/index.php


    SOS ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: 6977.650564. 210.2923785

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα λαμόγια, οι δημοσιογράφοι της Θεσσαλίας δεν γράφουν τίποτα στις εφημερίδες που εργάζονται. Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο κάπου αλλού θα το είχαν πρωτοσέλιδο.
    Ουστ - Ουστ - Ουστ - Ουστ - Ουστ - Ουστ - Ουστ - Ουστ - Ουστ - Ουστ - Ουστ - Ουστ - Ουστ - Ουστ - Ουστ - Ουστ - Ουστ - Ουστ - Ουστ - Ουστ -

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ Ουστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχει και άλλο ακίνητο της μονής Βατοπεδίου στο Χαλάνδρι (Αμαρουσίου Χαλανδρίου 89) που αυτή την στιγμή είναι έδρα εταιρίας με την επωνυμία Damma Holdings SA. Τα πολυτελή πολυόροφα γραφεία κατασκευάστηκαν στο οικόπεδο με ταχύτατους ρυθμούς το δεύτερο εξάμηνο του 2006. Μήπως έχει ενδιαφέρον και το οικόπεδο και η σχέση της μονής με την εν λόγω εταιρία (ιδιοκτησίας ποιου είναι άραγε);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχώς, πρόλαβε και τα "έφαγε" ο καλός αυτός άνθρωπος, αλλιώς θα μηδενιζόταν η αξία τους με την τραπεζική πίστη που ενέσκυψε. Τώρα έχουμε τουλάχιστον τις επενδύσεις που έκανε με τα ξένα λεφτά, δεν πιστεύω να τα ξόδεψε σε σουβλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας κοιτάξει ένας ορκωτός λογιστής και τα οικονομικά της ΕΣΗΕΠΗΝ και θα φρικάρει.
    Θα δει πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ ξοδεύονται για μετακινήσεις από την Πάτρα στην Αθήνα και όχι μόνο
    Θα διαπιστώσει κανείς ότι οι αποζημιώσεις δίδονται χωρίς προηγούμενες αποφάσεις διοικητικού συμβουλίου.
    Δεύτερο μισθό βγάζουν από τις αποζημιώσεις οι κατά συνθήκη συνδικαλιστές.
    Και κάτι ακόμη που πρέπει να δει ο Εισαγγελέας.
    Το αγγελιόσημο ως κοινωνικός πόρος
    πρέπει να πηγαίνει για λειτουργικές δαπάνες; Έχει άραγε το δικαίωμα το Επικουρικό Ταμείο (ΤΕΑΣ) να χρηματοδοτεί την ΕΣΗΕΠΗΝ με κάποιες χιλιάδες ευρώ το χρόνο;
    Όποιος ψάξει τα οικονομικά της ΕΣΗΕΠΗΝ θα δει πως αυτοί οι τύποι που λένε ότι είναι δημοσιογράφοι και ελέγχουν όλους τους άλλους, πως διαχειρίζονται ξένα λεφτά.
    Υπάρχει πολύ ψωμί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια και μιλάτε για διαχείριση οικονομικών από τις Ενώσεις Συντακτών ας ψάξει κάποιος και τα όσα συμβαίνουν στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων.
    Δεκάδες χιλιάδες κάθε χρόνο μπαίνουν στις τσέπες μελών του διοικητικού συμβουλίου υπό την μορφή ημερησίων αποζημιώσεων. Τα ποσά που δίνονται είναι ανεξέλεγκτα και χωρίς αποφάσεις διοικητικού συμβουλίου.
    Και κάτι ακόμη. Τα έσοδα του Επικουρικού Ταμείου της ΕΣΗΕΠΗΝ προέρχονται από το αγγελιόσημο. Από κοινωνικό πόρο δηλαδή. Που σημαίνει ότι κακώς δίδονται κάπου εκατό και πλέον χιλιάδες ευρώ τον χρόνο από το Επικουρικό Ταμείο στην Ένωση.
    Αξίζει πραγματικά τον κόπο να δει κανείς αυτοί που υποτίθεται ότι δημοσιογραφούν και ελέγχουν τους άλλους πως οι ίδιοι διαχειρίζονται ξένα λεφτά.
    Πανηγύρι γίνεται.
    Κάποια στιγμή πρέπει να μπουν ορκωτοί λογιστές για έλεγχο. Θα βρουν πάρα πολλά.
    Αρκεί να μπουν. Τα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση