GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

STOP στην κοροϊδία και το δούλεμα...

. Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΛΗΣ . . Για να μην τρελαθούμε τελείως "σιγά που θα τους κάνουμε τη χάρη", ακούμε τις τράπεζες να στριμώχνο...

.
Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΛΗΣ
. .
Για να μην τρελαθούμε τελείως "σιγά που θα τους κάνουμε τη χάρη", ακούμε τις τράπεζες να στριμώχνονται για να πάρουν το 28 δις, που θα πληρώσουν πάλι οι αιώνιοι μ…….ες και δεν βρίσκεται ένας να τους πει αφού στα ακουμπάω δώσε ανάλογες μετοχές για να έχει το κράτος μερίδιο . Άμα είσαι πολιτικός το έχεις στο αίμα σου να κοροϊδεύεις .
Παριστάμεθα μάρτυρες τελευταίως να προσπαθούν να στηρίξουν την εικόνα του Καραμανλη διότι βλέπουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα με τη Νέα Δημοκρατία. Και προσπαθούν να μετατρέψουν τον Καραμανλη σε Ελ Σίντ πάνω στο άλογο, όπως πολύ εύστοχα αναφέρει στα ΝΕΑ ο Γιώργος Παπαχρηστος.
Η κα Φάνη Πετραλια αφού έσωσε τα ταμεία και μέσα στην οικονομική ευμάρεια ΑΥΞΗΣΕ τους μισθούς των Διοικητών και Υποδιοικητών των Ταμείων. ΚΟΣΤΟΣ 500 Χιλιάδες ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ. Τα οποία δεν γνωρίζουν το μέγεθος της χασούρας τους από τις επενδύσεις του κώλου που είχαν κάνει. Αυτό ονομάζεται ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΔΙΟΔΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΠΑΤΡΩΝ «ΠΡΟΤΑΣΗ»: Να μαζευτούμε αφού ορίσουμε μέρα και ώρα και να περάσουμε χωρίς ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. Εγώ το κάνω συνέχεια τις 4 τελευταίες φορές που πέρασα.
Ακούω συνεχώς την καραμέλα ότι αυτό το έτος διάφορες επιχειρήσεις δεν θα παρουσιάσουν κέρδη. Ε και λοιπόν, ας αναλώσουν από τα κέρδη που επί χρόνια συσσώρευαν, ληστεύοντας τον κοσμάκη με τις ευλογίες της κάθε εξουσίας, αλλά μην μας κλαίγονται σαν μωρές παρθένες, το δούλεμα έχει και όρια.
Άμα θέλουνε λεφτά ας ξεκινήσουν από τους παράνομους της παραλίας, τα μαγαζιά στο γκάζι, στου Ψειρή και όλους τους καταπατητές ανά την χώρα.
Λεφτά υπάρχουν, κότσια πολιτικά υπάρχουν;
--------------------------------------

8 σχόλια

  1. Το κράτος εγγυάται το τραπεζικό σύστημα με 28 δισ αλλά δεν εγγυάται το ασφαλιστικό σύστημα με πολύ λιγότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγνωστες λέξειςΣυμψηφισμός. Κάποιος χρεωστάει στο δημόσιο αρκετά εκατομμύρια, αλλά από την άλλη αντί να τα ζητήσουν, του δίνουν και άλλα με κρατικές διαφημίσεις.

    Διανομή. Δίνεις στη τράπεζες για να τα δώσουν στο κόσμο, για να μην τα δώσεις εσύ κατευθείαν και βάλεις μπελάδες στο κεφάλι σου.

    Διαχείριση. Την ώρα που τα αποθεματικά των ταμείων έχουν μεγάλη μείωση, κάνεις μεγάλες αυξήσεις στις διοικήσεις των ταμείων

    Ταχυδρόμος. Επαγγελματική ομάδα που δεδομένα οι απόγονοι τους, είναι δημοκράτες και αδιάφθοροι πολιτικοί.

    Ποντικός. Διάφορα θηλαστικά που σε κάποιους μορφές αδειάζουν τα ταμεία του ΟΣΕ και στην πραγματική τους τρομάζουν τους επιβάτες.

    Λίμνη. Έκταση γεμάτη γλυκό νερό που δικαιωματικά ανήκει σε κάποιο μοναστήρι.

    Πρωτάθλημα. Κάτι που οι φίλαθλοι όλων των ομάδων το θέλουν από το καλοκαίρι, άλλα στο τέλος βάφεται κόκκινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε μην ανησυχειτε, θα τα "φτιαξει" ΟΛΑ το αλογοσκουφι.
    Τι σοι καθηγητης ειναι ?????

    Αυτο αναρωτιεμαι κι' εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι , θα βοηθησει και η "Χανει παλι πεταλιά", αυτη με το γυαλινο ματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. από το Greece-Salonica

    Το..”Εμιράτο” του Δήμου Θεσσαλονίκης.

    * 2000……. 8%
    * 2001……. 6,5%
    * 2002……. 5,5%
    * 2003……. 8,5%
    * 2004…….. 9%
    * 2005…….. 7%
    * 2006……. 5,5%
    * 2007…….. 4,5%
    * 2008……. 4,5%
    * 2009……..4,5%

    Αυτές είναι οι αυξήσεις των δημοτικών τελών τα τελευταία χρόνια στο εμιράτο της…Θεσσαλονίκης!”Οι πλουσιότεροι κάτοικοι του πλανήτη μετά το εμιράτο του Κατάρ βρίσκονται εδώ”…Μάλλον αυτή την λανθασμένη πληροφορία είχε η δημοτική αρχή της πόλης και προχώρησε χθες -παρά τις έντονες αντιδράσεις φορέων της πόλης και δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης- σε νέες αυξήσεις στα ήδη ακριβότερα δημοτικά τέλη της χώρας..
    Μέσα στην τελευταία εξαετία οι σωρευτικές αυξήσεις που επιβλήθηκαν υπερβαίνουν το 65% και σε ορισμένες περιπτώσεις φθάνουν και το 75% έως 80%. Και όλα αυτά σε μια πόλη που η ανεργία καλπάζει και τα μικρομεσαία στρώματα του πληθυσμού βρίσκονται σε δεινή θέση.
    Όπως εύστοχα επισημαίνει σήμερα και η εφημερίδα “Μακεδονία”:
    “μέσα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, την οποία αδυνατούν να αντέξουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, και ενώ η κυβέρνηση αναζητά τρόπους για την τόνωση των οικονομικά ασθενέστερων, οι δημότες Θεσσαλονίκης καλούνται να καταβάλουν δημοτικά τέλη αυξημένα κατά 4,5% από 1ης Ιανουαρίου 2009″.
    Και το ερώτημα μας είναι,
    μήπως αγαπητοί τοπικοί άρχοντες θα ήταν προτιμότερο πρώτα επιστραφούν τα εκατομμύρια ευρώ που υπεξαιρέθηκαν απ΄τα ταμεία του Δήμου,
    μήπως θα έπρεπε πρώτα να περιοριστούν οι ανόητες,κιτς και πολυέξοδες φιέστες τύπου”γιορτής των αγγέλων”,”γιορτής τσικνοπέμπτης” ,”όλη η πόλη μια παρέα” κλπ, μήπως θα ήταν προτιμότερο να περιοριστεί ο τεράστιος προυπολογισμός της Δημοτικής τηλεόρασης που πλησιάζει πλεόν αυτόν της ΕΤ3 με μηδενική όμως τηλεθέαση,μήπως θα έπρεπε να μετατεθούν για λίγο αργότερα οι -αμφιβόλου αισθητικής-αναπλάσεις της νέας παραλίας κλπ αντί να καλείται ο πολίτης αυτής της πόλης να πληρώνει διπλάσια και τριπλάσια ποσά απ’ αυτά που αντιστοιχούν στη κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος με κάθε λογαριασμό της ΔΕΗ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΑΚΑΤΑ: ΗΠΑ: Στα σκαριά στήριξη για προβληματικά στεγαστικά

    ΗΠΑ: Στα σκαριά στήριξη για προβληματικά στεγαστικά

    ------------
    Οπως έγραφα στο,
    ΑΝΑΚΑΤΑ: ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ. Μια πρόταση για το θέμα των δανειοληπτών

    η λύση στο πρόβλημα των δανειοληπτών, δεν μπορεί παρά να προκύψει από μια πολιτική "διαμόρφωσης του ύψους των δόσεων, στις δυνατότητες των δανειοληπτών".

    Το κείμενο για το πρόγραμμα στήριξης των προβληματικών στεγαστικών στις ΗΠΑ, επιβεβαιώνει την ορθότητα της σκέψης , που κατέθεσα.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την ίδια στιγμή που οποιοσδήποτε απλός πολίτης αυτής της χώρας μπορεί να χάσει το σπίτι του ή τα ελάχιστα έπιπλά του (όπως κατέδειξε και πρόσφατο συμβάν) για χρέος ακόμη και 1.800 ευρώ σε Τράπεζα ή σε ασφαλιστικό Ταμείο, μια ομάδα ευυπόληπτων επιχειρηματιών συνεχίζει να ευνοείται από την ασυλία των ελεγκτικών μηχανισμών αν και χρωστάει εκατομμύρια ευρώ σε ασφαλιστικούς φορείς.

    Σε μια περίοδο που τα ασφαλιστικά Ταμεία βλέπουν τα αποθεματικά τους να εξανεμίζονται από τη χρηματοπιστωτική κρίση και τις εισφορές τους να μειώνονται από την πτώση της σταθερούς και πλήρους απασχόλησης, η προκλητική ασυλία σε ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, επιβεβαιώνει ότι πίσω από τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, βρίσκεται η εξαργύρωση της ισχύος και η επιρροής που υποτίθεται ότι ασκούν στη δημόσια ζωή.

    Από το σύνολο των επιχειρήσεων και των Ταμείων η «Καθημερινή» δημοσιεύει σήμερα ενδεικτικά στοιχεία μόνο για 39 επιχειρήσεις που οφείλουν στο ΙΚΑ ποσά που υπερβαίνουν τις 100.000. Επισήμως, η διοίκηση του ΙΚΑ αναγνωρίζει ότι οι οφειλές από 150 ΜΜΕ φτάνουν το ποσό των 29 εκατομμυρίων ευρώ. Πολλά από τα ΜΜΕ που οφείλουν στο ΙΚΑ μετακυλίουν τις υποχρεώσεις από ρύθμιση σε ρύθμιση καταβάλλοντας μόνο τις πρώτες δόσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση