GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

3,5% το ΠΑΣΟΚ και από την Alco...

. Σε δημοσκόπηση (και) της ALCO για το "Πρώτο Θέμα" η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ βρίσκεται στις 3,5 μονάδες . Η ΝΔ συγκεντρώνει ...

.
Σε δημοσκόπηση (και) της ALCO για το "Πρώτο Θέμα" η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ βρίσκεται στις 3,5 μονάδες. Η ΝΔ συγκεντρώνει 26,8%, το ΠΑΣΟΚ 30,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ 8%, το ΚΚΕ 7%, ο ΛΑΟΣ 4% και οι Οικολόγοι 1,3%.
---------------------------------

9 σχόλια

  1. ΚΟΥΙΖ:

    ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ:
    1. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ;
    2. ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Η ΕΣΤΩ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;
    3. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Η ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΔΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;
    4. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ Η ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ;
    5. ΠΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΟΝ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ;

    ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ DVD ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑΤΖΗΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ; ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (ΗΛΙΘΙΩΝ;)ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oloi antigrafete siga siga dr koutsouko...

    7 % proeigite to pasok

    elpide pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πολυτεχνειο ζει !!
    Σήμερα στο Πολυτεχνείο ήρθε ο ο γνωστος ηγέτης των έντιμων πρασινοφρουρών μαζί με επτά οπαδούς του και κατέθεσαν λουλούδια στην μνήμη των νεκρών και
    ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (που μετέπειτα έμειναν στην αφάνεια, ενώ προβλήθηκαν ως "αντιστασιακοί" κάποιοι που έπαιξαν το ρόλο του "πυροσβεστήρα"!!!
    Στην είσοδο τον χειροκρότησαν πολλοί πασόκοι, αλλά και άτομα από τις άλλες παρατάξεις και ακόμα από τους ανένταχτους και από την εξοκοινοβουλευτική αριστερά....!!

    Είναι γνωστό ότι ο δρ Κουτσούκος λόγω της έντιμης στάσης του και της μαχητικότητάς του στους αγώνες φοιτητών καθηγητών δασκάλων εργατών είναι ευρύτερα αποδεκτός από όλη την κεντοαριστερά και οικοδομεί ένα προφιλ Λαμπράκη αγωνιστή δημοκράτη!!
    Αυτό φαίνεται δεν πολυαρέσει σε κάποιους "ψευτοαγωνιστές" στον συνδικαλιστικό και πολιτικό χώρο και του "δημιουργούν διάφορα εμπόδια"!!
    Εμείς σημειώνουμε ότι ο δρ Κουτσούκος ο μοναδικός παπανδρεικός ομπαμικός, μαζί με τους "δικούς" του θα συλλάβει τις Αντουαννέτες και τους κλέφτες και θα περάσει "θηλειά" στους εκβιαστές τραπεζίτες και θα βάλει τέλος στα βάσανα και την "νεοσκλαβιά" του λαού με τη "νέα σεισάχθεια"
    Λαός ενωμένοε ποτέ νικημένος!!
    Το Πολυτεχνείο ζεί!!
    Ελπίδα Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Poios tha mas pei ti thelei na pei o poihths?

    RASSODEL
    RASSODEL
    RASSODEL
    RASSODEL
    RASSODEL
    RASSODEL
    RASSODEL
    RASSODEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. NA DOSETE PARAGELIES DIA XRUSA MAXAIROPHROUNA HERMES AUTA ME THN LABH. TORA POU THA BGH O GEORGIOS ME TON TZOUMAKA POIOS THN XARHN SAS ANTE.. O GEORGIOS ME TA SARANTA PALLHKARIA KAI THN MARIA THN PENTAGIOTHSA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ 3,5 ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ.ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΟΓΟΣ ΕΛΥΣΕ
    ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ.ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΗ
    ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    Kιόμως έγινε με την μία ο καταλληλότερος, ο δημοφιλέστερος πρωθυπουργός χωρίς να έχει διατελέσει ούτε μιά μέρα γενικός γραμματέας σε κάποιο υπουργείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12.48 ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΙΣΕΙ?? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7% ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ.
    ΦΙΛΕ ΞΥΠΝΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΥΠΟΥ 12:48

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
    Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
    Και κρίνει, πάντα κρίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση