GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το «ΑΤΤΙΚΟΝ» κατέρρευσε…

. Από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ . Το «ΑΤΤΙΚΟΝ» κατέρρευσε…Ζήτω το «ΑΤΤΙΚΟΝ»!!! Η Πανελλήνια Συνδικαλ...

.
Από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
.
Το «ΑΤΤΙΚΟΝ» κατέρρευσε…Ζήτω το «ΑΤΤΙΚΟΝ»!!!
Η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία Νοσηλευτικού Προσωπικού (ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.) αισθάνεται την ανάγκη να στηρίξει τον αγώνα του σκληρά εργαζόμενου Νοσηλευτικού Προσωπικού στο «ΑΤΤΙΚΟΝ» αλλά και σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας που σήμερα καταρρέουν.
Καλεί το σύνολο της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΥΚΑ να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της μπρος στην διαμορφωμένη κατάσταση, πριν αυτή καταστεί μη αναστρέψιμη.
Να ασχοληθεί, επιτέλους, σοβαρά με τα πραγματικά προβλήματα του χώρου της Υγείας, και να εγκαταλείψει την τακτική προσέγγισης της καθημερινότητας με όρους απλού παρατηρητή.
Σε αντίθετη περίπτωση, καλούμε την Πολιτική Ηγεσία να επιλέξει τον έντιμο δρόμο της παραίτησης, να λυτρωθεί η ίδια, και να λυτρώσει όλους εμάς που σήμερα βιώνουμε την απόλυτη παρακμή, την πρωτοφανή έλλειψη υγειονομικού υλικού, την πρωτοφανή έλλειψη Νοσηλευτικού Προσωπικού, τη μισθολογική εξαθλίωση, την ανασφάλεια.
-----------------------------------------------

16 σχόλια

  1. ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΣ - ΠΑΟΚΑΡΑ 1 - 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΑΝ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ
    ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ
    ΑΧΛΑΔΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ.
    ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΜΕΙΒΕΣΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    ΑΠΟ ΟΤΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ .
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΡΓΕΙΤΕ.
    ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΑ
    ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ
    ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΤΕ ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΕΡΦΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΑΔΕΡΦΙ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ .
    ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. εδώ το υποτθ. κράτος κατέρρευσε

    για ΑΤΤΙΚΟΝ? ΑΤΟΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΟΚΤΟΡ ΝΑΤΑΣΣΑ ΠΑΖΑΪΤΗ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ- ΑΝΕΜΗ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
    ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΕΣΥ ΟΡΘΙΟ.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑΜΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
    ΚΛΥΣΜΑ ΜΑ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 9 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.
    ΟΙ ...ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ.
    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΜΟΚΕΙΩΝ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ , ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
    Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ Ο Λ Κ Η Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σεμνα και ταπεινα ο καραμανλης τα εχει δυαλυσει ολα και λεει στους μαλακες ελληνες πηγαινετε στους κολλητους μου που εχουνε νοσοκομεια ιατρικο euromedica !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε παλιομαλακα 3.39 πηγαινε στα ιδιωτικα να πληρωσεις φασιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Πρωθυπουργέ.
    Κύριε Κώστα Καραμανλή.
    Μήπως ήρθε ο καιρός οι τραπεζίτες και όλοι όσοι πλουτίζουν με εξευτελιστικό τρόπο σε βάρος των συμπολιτών τους, να μάθουν ότι υπάρχει κράτος που θέλει και μπορεί να προστατεύει κάθε πολίτη;
    Σας παρακαλώ πολύ,....
    Ο Ελληνικός Λαός περιμένει από έναν όπως εσείς να τον ελευθερώσετε, να τον ελευθερώσετε τα δεσμά που κάθε λογίς καταφερτζήδες με την προστασία του παρακράτους, ναι του διαχρονικού παρακράτους έχουν φτιαξει και τον έχουν δεμένο με αυτά.
    Κύριε Πρωθυπουργέ, ο Γεώργιος Παπανδρέου Πρωθυπουργός και αυτός πριν από σαραντατρία περίπου χρόνια με την καθιέρωση της Αγροτικής Σύνταξης ελευθέρωσε τους απόμαχους αγρότες από την μιζέρια και την ανάγκη να επιβαρύνουν τα παιδιά τους, έτσι που σήμερα με τα έστω λίγα ευρώ που παίρνουν να μην απλώνουν χέρι ζητιανιάς σε κανέναν, και αυτό το θεωρώ το μεγαλύτερο καλό που μπορούσε να κάνει σε αυτούς.
    Κύριε Πρωθυπουργέ, όπως λέει ο σοφός λαός έχετε και το μαχαίρι και το πεπόνι, τολμήστε και εσείς και ελευθερώσετε τους συμπολίτες σας από τους αυτόκλητους οικονομικούς δεσμώτες και σατράπες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.
    Οι πολιτική της κυβέρνησης αυτής είναι η απαξίωση του κράτους πρόνοιας ώστε να μας παρουσίαση ως κακούς υπαλλήλους τους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να σε (διοχετεύουν) αναγκάζουνε να πας σε ιδιωτικά νοσοκομεία, να πάρεις δάνεια να πουλήσεις το σπίτι σου, το χωράφι σου για να σωθείς η να σώσεις το συγγενή σου, και τα χρήματα να έλθουνε στην( πραγματική οικονομία.)
    Χτες ο κύριος Α Βρομοπουλος έκανε εγκαίνια στο ιδιωτικό μηευτηριο ΙΑΣΩ .Ποίος κύριε υπουργέ, πρωθυπουργέ μπορεί να πηγαίνει σε τέτοια ιδιωτικά ιδρύματα; Η αργοτισα των 330 ευρω;
    Ξέρετε πια είναι η προπαγάνδα; την άθλιας κυβερνητικής πολιτικής να κάνη τα πάντα ώστε να βγουν όλα ωφ και να τα ξεπουλά σε ιδιώτες για ένα κομμάτι ψωμί, ΕΣΤΙ αναγκάζουνε τους ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό σε υπέρ εργασία ώστε να μας βάλουνε να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Τα κοματοσκυλα τους τα κρατάνε σε θέσεις ελεγκτών για να κάνουν τα ρουσφέτια και να παρακαλάνε μερικοί ηλίθιοι ότι για αυτά που δικαιούνται από το σύνταγμα θα να τους βάλει μια σφραγίδα ένας τέτοιος ηλίθιος που έχουνε διορίσει αυτοί ότι τους εξυπηρετεί . Δεν υπάρχει σωτήρια τώρα που αποχωρούν θα γίνονται πιο επικίνδυνοι ,θα εκτελούνε όποιων βρεθεί μπροστά τους γιατί ξέρουνε ότι είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ .Μην τα βάζετε λοιπόν με ιατρούς ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ και νοσηλευτές ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ, τα καθίκια τους τα έχουνε βολεμένα σε μεγάλα γραφεία και για να σε εξετάσουν η να σου κάνουν επέμβαση θέλουνε ΦΑΚΕΛΑΚΙ με μερικές ΛΑΜΠΡΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ . Εδώ έχει τεραστία ευθύνη Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΧΡΟΝΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ. ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ


    Μπούντζουκας Τηλέμαχος
    ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2810-258188—2810 371079

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΝΕΚΡΩΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΞΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΙ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ..ΑΠ ΤΟΝ ΚΩΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. MAΓΚΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ ΜΑΖΥ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ?Η ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?ΣΗΜΕΡΑ 14/11/08 ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ Ε.Ε.ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΡΕΣΤΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΣΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΖΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση