GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού είναι ο Αλέξης;...

. Γράφει ο Αντώνης - Μάριος Παπαγιώτης . . Κρίσεις πολύπλευρες, πολυθεματικές και πολυσήμαντες, που καλύπτουν το ευρύτερο φάσμα της κοινωνία...

.
Γράφει ο Αντώνης - Μάριος Παπαγιώτης
. .
Κρίσεις πολύπλευρες, πολυθεματικές και πολυσήμαντες, που καλύπτουν το ευρύτερο φάσμα της κοινωνίας. Κρίσεις εγχώριες, αλλά και εισαγόμενες. Κρίσεις φοβικές και άλλες που προήλθαν από απουσία σωστής κρίσης. Σε ένα τέτοιο διαμορφωμένο κλίμα, ο νεοεκλεγείς επικεφαλής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σιωπά. Υπό άλλες συνθήκες, ίσως αυτό ήταν ένδειξη ωριμότητας και στάση ευθύνης, αντί του λαϊκισμού που συνήθιζε. Σ' αυτή τη χρονική φάση όμως, μια τέτοια συμπεριφορά υποδηλώνει αδυναμία και έλλειψη ηγετικής ικανότητας. Μοιάζει να θέλει να προφυλάξει εαυτόν από την υπερέκθεση –την χωρίς ουσιαστικό πολιτικό περιεχόμενο παρουσία- και τις άστοχες δηλώσεις που στοιχίζουν πολιτικά. Δεν θεωρώ ότι αρμόζει σε έναν νέο πολιτικό, κατά πολλούς –σίγουρα όχι κατ' εμέ- πολλά υποσχόμενο, να επαναπαύεται στην διαβεβαίωση μιας έδρας στο ευρωκοινοβούλιο. Οι ομοϊδεάτες του τον ψήφισαν πανηγυρικά για να ηγείται ενός κόμματος και όχι να προτάσσει τις δικές του προσωπικές φιλοδοξίες και να διασφαλίζει την πολιτική του καριέρα. Πιστεύω πια ότι στόχος της επιλογής του ήταν απλά ο δανεισμός ενός νέου προσώπου –και όχι ενός εναλλακτικού και σύγχρονου πολιτικού λόγου- σε ένα ερμαφρόδιτο διαρχικό μοντέλο. Επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά, το "Golden Boy" του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ότι γαλουχήθηκε και ενηλικιώθηκε με τις αρχές του μεταπολιτευτικού ελληνικού πολιτικού βίου και δεν δύναται να τις απαρνηθεί και να τις ξεπεράσει. Παραμένει ένας οπορτουνίστας της πολιτικής, που δεν μπορεί όμως να εκμεταλλευτεί με επιτυχία τη φθορά στα γηρασμένα και εκφυλισμένα πρόσωπα των πολιτικών και γίνεται έτσι ένα κακέκτυπό τους.
-------------------------

54 σχόλια

  1. Oι κάφροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που ακολούθησε συνέχισαν να χρηματοδοτούν με τα δικά μας χρήματα τους φωστήρες του ΕΛΙΑΜΕΠ για να μας κάνουν μαθήματα πατριδογνωσίας. Όσο περνούν τα χρόνια και φεύγουν από τη ζωή οι ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ και οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της πρόσφατης Ελληνικής Ιστορίας τόσο πιο εύκολα εξυπνάκηδες πανεπιστημιακοί και δημοσιογράφοι θα τα τσεπώνουν χοντρά από τον SOROS και το STATE DEPARTMENT για κάνουν Αμερικάνικα πειράματα δημιουργικής ιστοριογραφίας στα παιδιά μας.
    ΟΛΟΙ αυτοί οι ΠΑΝΣΟΦΟΙ Δημοσιογράφοι, Ιστορικοί και "Διανοούμενοι" διαφημίζει ο ένας τον άλλο προκειμένου να αποκτήσουν στην συνείδηση του κοσμάκη ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ και ΑΞΙΑ. Έτσι ο Μίχας διαφημίζει τον Δήμου, ο Δήμου τον Βερέμη, ο Βερέμης τον Παπαχελά, ο Παπαχελάς τον Ανδριανόπουλο,ο Ανδριανόπουλος τον Φυντανίδη, ο Φυντανίδης τον Δήμου, ο Δήμου τον Πρετεντέρη, ο Πρετεντέρης τον Βαλλιανάτο, ο Βαλλιανάτος τον Βοσκόπουλο, ο Βοσκόπουλος τον Τρίμμη του ΙΟΥ ,ο Τρίμμης τη Ρεπούση, η Ρεπούση την Κουλούρη, η Κουλούρη τον Βερέμη... και πάει λέγοντας. Τελικά ΟΛΗ αυτή η παρέα των φιλοσκοπιανών που συνδέονται άμεσα και φανερά με την τσέπη του Σόρος...έχουν καταφέρει να δικτυωθούν και μάλιστα να φθάσουν σε πόστα που μπορούν να επηρρεάζουν και υποψήφιους πρωθυπουργούς σαν τον Γιωργάκη...που του αξίζει να μείνει για πάντα υποψήφιος λόγω επικινδυνότητας για την εθνική ασφάλεια. Αυτή η τσακαλοπαρέα φωστήρων της αποδόμησης της Ελληνικής ιστορίας οι οποίοι έχουν αποκτήσει και το ύφος του ειδικού, θεωρούν εαυτούς μεγάλους διανοητές και προτείνουν σημαντικές αλλαγές στην Ελληνική παιδεία παρόλο που οι ίδιοι έφθασαν αυτά τα "υψηλά" επίπεδα διανόησης έχοντας σπουδάσει...επί χούντας. Επί χούντας μορφώθηκαν και θεωρούν εαυτούς ... σοφούς αλλά φυσικά δεν διανοούνται να το αναφέρουν στο βιογραφικό τους. Αυτοί ήταν που μεγάλωσαν μέσα από ένα σύστημα εθνικιστικής παιδείας αλλά θεωρούν τους σημερινούς νέους θύματα εθνικισμού (!) επειδή διδάσκονται για την καταστροφή της Σμύρνης (!) και όχι για τον συνωστισμό στο λιμάνι. Θυμίζουμε ότι την αλλαγή της ιστοριογραφίας υπέγραψε από το 1996 ο Γιωργάκης, με τον Βαγγελάκη και στα πλαίσια αυτής της χαμηλής πολιτικής ο Κωστάκης πίεσε την Μαριέττα να περάσει το βιβλίο της Ρεπούση με το ζόρι στην Ελληνική παιδεία. Φυσικά όπως και ο Γιωργάκης , έτσι κι ο Κωστάκης Καραμανλής συνεχίζει ΠΕΡΗΦΑΝΑ να χρηματοδοτεί τους υπαλλήλους του Soros μέσω του ΕΛΙΑΜΕΠ ,του CDRSEE, του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι κλπ . Έχουμε βαρεθεί να τα αναφέρουμε, να τα δείχνουμε, να τα αποδεικνύουμε σε όσους αμφιβάλλουν αλλά έχουμε ένα σοβαρό μειονέκτημα. Ενώ αυτοί ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για να περάσουν τους Αμερικάνικους σχεδιασμούς και μάλιστα με δικά μας χρήματα...εμείς θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε πάλι με δικά μας χρήματα , χρόνο κι ενέργεια. Η Ρεπούση, ο Γιωργάκης, ο Κωστάκης...αμοίβονται με χρήματα δικά μας και δουλεύουν για το συμφέρον των ξένων. Επέτρεψαν να ξεπουληθούν τα πάντα, εξαθλίωσαν τον Έλληνα οικονομικά και ηθικά και πλέον δεν υπάρχει ούτε η ενέργεια, ούτε η δύναμη ούτε το κουράγιο να αντισταθούμε στα γελοία κι απάνθρωπα πειράματα που σχεδίασαν για τα Βαλκάνια κάποιοι φωστήρες του State Department. Οι ηγέτες μας ... εδώ και χρόνια συνεχίζουν να κάνουν τις πάπιες. Τις πάπιες έκαναν αυτοί του ΠΑΣΟΚ για τη Ρεπούση διότι ήξεραν ποιοι την προώθησαν επί ΠΑΣΟΚ, τις πάπιες έκαναν και στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και με πείσμα επέμεναν να περάσουν το άθλιο βιβλίο της στην Παιδεία.
    Είχαμε αναφερθεί στο κόμμα της Φιλελεύθερης Συμμαχίας που είχε ως συνθήματα ... τίτλους από ύποπτες οργανώσεις του George Soros (Human Rights, Open Society) στο οποίο όλως τυχαίως ήταν υποψήφιος υπάλληλος του Soros και όλως τυχαίως το κόμμα αυτό στήριξε επίσημα το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ των φιλοσκοπιανών. Το κόμμα με την ιδεολογία "λίγο απ'όλα αρκεί τον Soros να βολεύει" ... είχε "απρόσμενη" αποτυχία κι έτσι πριν από λίγο καιρό εμφανίστηκε ένα νέο υποψήφιο κόμμα με νέο marketing. Τριαντάφυλλα, μεσαίος ριζοσπαστικός χώρος, κάθοδος στις ευρωεκλογές, η "διανόηση my-ass" του Νίκου Δήμου κι εφόσον υπάρχει μέσα ο Νίκος Δήμου... τα λόγια περιττεύουν.Σύντομα προβλέπουμε ότι θα κολλήσει πλάϊ του και το αγαπημένο του ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, ο κολλητός του Βαλλιανάτος, ο Μίχας, ο Δημητράς και θα γίνουν όλη μία "ωραία ατμόσφαιρα". Στην τηλεόραση το παρουσίασε ο ΣΚΑΙ (βλ.Παπαχελάς,Βερέμης,Soros) ενώ στην φιλοσκοπιανή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ο γνωστός μας "ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ" και πάνσοφος δημοσιογράφος Τάσος Τσακίρογλου που ανησυχεί για τους υπερπατριώτες αλλά δεν ανησυχεί για τους υπερπροδότες . Ακολουθεί η λίστα ιδρυτών και μελών του νέου εγχειρήματος...που το μέλλον θα δείξει την πραγματική του ταυτότητα και τους πραγματικούς του στόχους. Δεν θέλουμε άλλους εκπροσώπους του State Department στη ζωή μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλείστε τ’ αυτιά σας στους εχθρούς της ορθοδοξίας μας, μην τους πιστεύετε, δώσετε τον όβολό σας επειγόντως, σύμφωνα με τα στοιχείαν της Εκκλησίας μας, τα έσοδα συνεχώς μειώνονται και τα έξοδα αυξάνονται.

    Θα σας μιλήσω δια ένα Μέγιστο Θαύμα, διαβάσατε προσεχτικώς!!!

    Κάποια ευλαβής χιώτισσα, από το χωριό Καλιμασσιά, αφιέρωσε όλη την περιουσία της στη Νέα Μονή. Κάποτε όμως αρρώστησε και βρέθηκε σε μεγάλη οικονομική ανάγκη. Τότε οι συγγενείς της, αντί να τη βοηθήσουν, την εγκατέλειψαν και την πίκραιναν με λόγια σκληρά:

    “Ας έρθει, της έλεγαν, να σε κοιτάξει η Νέα Μονή, αφού της έγραψες την περιουσία σου.

    Εκείνη δεν έπαυε να προσεύχεται θερμά στην Παναγία ζητώντας τη βοήθεια της. Κι ένα βράδυ, μέσα στον πόνο και την απελπισία της, βλέπει στον ύπνο της μια γυναίκα. Η γυναίκα αυτή την πλησίασε, την παρηγόρησε και μεταξύ των άλλων της είπε:

    - Μη φοβάσαι. Η ασθένεια σου θεραπεύτηκε. Πάρε αυτό το φλουρί και θα φροντίζω εγώ για σένα.

    - Ποια είσαι; ρώτησε η άρρωστη.

    - Είμαι η Νέα Μονή.

    Με τα λόγια αυτά ξύπνησε η γυναίκα θεραπευμένη, κρατώντας στο δεξί της χέρι το φλουρί. Πήγε στο μοναστήρι, διηγήθηκε τ’ όνειρο της στον ηγούμενο Άνθιμο και του παρέδωσε το φλουρί, που της είχε χαρίσει η Παναγία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τον κρατανε κρυμμενο γιατι τελευταια πολλες μαλακιες ειχε πεταξει και ειχε αρχισει να αποκαλυπτεται σιγα σιγα.

    Θα τον ξαναβγαλουν λιγο πριν τις εκλογες για να μην προλαβουν να πεσουν πολυ τα ποσοστα τους αν αρχισει να ξαναμιλαει.

    Α ρε αυτος ο συριζα μεσ'την πονηρια, το ψεμα, την διπλοπροσωπεια και την απατη ειναι μια ζωη, για τα ψηφαλακια.

    Βεβαια αυτοι ειναι ακακοι μπροστα στα δυο αρχιλαμογια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδια ειναι λιγο ασχετο..αλλα αυτο που βλεπω αυτη τη στιγμη στο αλτερ ειναι απιστευτο Απο ποτε ο καρβελας και η πανια ειναι υπερανω των νομων και απο ποτε το συγκεκριμενο καναλι ειναι νομικος τους συμβουλος ...ποσο μαλλον αυτος ο ανεκδη....τος τριαναταφυλοπουλος που το μονο που κανει στο συγκεκριμενο θεμα ειναι να εχει αυτο ανακυρυχθει σε συνηγορο υπερασπισης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περίτρανη απόδειξη,
    ότι το marketing στην πολιτική, όπως και στο τραγούδι,
    πέρα από το μοδάτο πρόσωπο,
    χρειάζεται "στίχους & μουσική",
    για να αντέξει στις αναμετρήσεις....

    Οταν μάλιστα αρχίζουνε και τα δύσκολα, ο κόσμος αναζητά τον Καζαντζίδη του κι όχι την Καλομοίρα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΤΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΛΟΥΣΕ ΜΥΑΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ BLOG ΟΠΩΣ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάθε πρώτα οτι ο Τσίπρας ΔΕΝ είναι επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και μετά κάνεις και πολιτικές εκτιμήσεις καραγκιόζη, έ καραγκιόζη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.
    ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ
    ΤΣΙΡΙΖΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΖΕΙ Ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ Ο ΜΕΓΑΣ
    ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΣ ΣΚΟΥΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΕΡΒΕΣΟΣ ΤΟΥ
    Δ.Σ.Α. ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ.
    ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΜΑΚΗ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΣΧΕΙ.
    ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΟΥΣ
    ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΙΗΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ
    ΚΑΡΒΕΛΑ. ΘΑ ΕΠΕΞΕΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΦΑΝΦΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ
    "ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανιτα Πάνια:

    "Αισθάνομαι παρατράγουδο. Και μου αρέσει. Ήρθα σε πρώτη φορά με αυτό που αισθανόντουσαν τα παιδιά στην χούντα γιατί δεν το έζησαν. Μας την έπεσαν άσχημα. Νόμιζα πως κάποιος ντελεπάρει. Εξήντλησαν όλη την Αστυνομική τους ιδιότητα σε δύο ανθρώπους που δεν είναι κακοποιοί...."


    KOITA3TE RE PROODEUTIKARADES LEXRITES THN FATSA STO KA8REFTH!

    PREZO-KARBELES KAI TSOULO-PANIES EISASTAI!

    DEN MPOUXTHSATE NA KASTREFETAI TH XWRA!

    ELEOS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ''Αύριο η γιορτή σου ξημερώνει
    ό,τι κι αν διαλέξεις λείπει ο Αλέξης..''


    Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος το είχε γράψει πριν αρκετά χρόνια κι ο Πασχάλης το τραγουδάει ακόμη και σήμερα...

    Την προειδοποίηση την είχαμε!
    Τα όρια τα είδαμε!

    Ακόμη με αυτόν θα ασχολούμαστε;


    ΝΕΕΕΕΕΕΧΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι λες βρε μαλάκα που σιωπά!

    Απλώς δεν τον παίζουν τα κανάλια γιατί σπρώχνουν παση θυσία τον Γιωργάκι και θέλουν να ρίξουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ!

    Ελεος με την πληρωμένη λάσπη

    Δεν βλέπετε ότι ό,τι και να κάνετε το διψήφιο μένει διψήφιο.
    Χαλαραώστε

    Αλλοι είναι στην κυβέρνηση, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΡΓΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΑΝΕ..

    ΚΟΦΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να σου πω ΠΑΠΑΡΙΩΤΗ

    Ο Τσίπρας ήταν σήμερα περιοδεία στη Θράκη και συμμετείχε στο συλλαλητήριο έξω από την Εθνική Τράπεζα της Κομοτηνής.

    Τα δελτία για μια ακόμη φορά δεν είπαν τίποτα...

    Εσύ πριν γράψεις τις μαλακίες σου έπρεπε να το ξέρεις.

    Προφανώς όμως τελείς εν διατεταγμένη υπηρεσία, όπως η εφημερίδα ΑΞΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά

    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.

    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!

    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ
    ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΟΙΟΥΤΩΝ.
    ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΠΩΣ ΘΑ
    ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ?
    ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ
    ΘΕΜΑΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΑΧΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΙΟΥΤΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΠΟΙΟΝ
    ΑΛΛΟΝ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ....ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ

    ΣΥΝΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΓΙΟΥ

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞ
    ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ Ο ΑΓΙΟΣ

    ΠΟΙΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    ΝΕΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ...

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕΣΑ...
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΕ ΤΟΝ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟ...ΑΚΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ 28 ΔΙΣ...
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΤΩΝ-ΛΗΣΤΩΝ...ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

    ΚΑΝΤΕ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ

    12 Νοέμβριος 2008 11:23 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O DR KOUTSOUKOS ESVHSE TON PITSIRIKA ALEXH KAI TON STEILE PALI STO NHPIAGOGEIO>>>
    ANTE GIATi POLI MAS ZALISE TO ALEXHS>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 5. Να ισχύσει και για τις τράπεζες η νομοθεσία περί παράνομου ταχύτατου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού μέσω των ληστρικών – εκβιαστικών επιτοκίων και κατασχέσεων. Η κατοικία εκάστου είναι άσυλο και δεν μπορεί να κατασχεθεί από κανέναν!! Μάλιστα υπάρχει νομοθεσία κατά του υπερβολικού, παράνου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού!! Τα 28 δις αντί για τις τράπεζες να τα πάρει ο λαός για την αποπληρωμή των δανείων του!
    6. Η αποτυχία μιας τράπεζας επιβαρύνει τον ίδιο τον τραπεζίτη και τους μεγαλομετόχους της!!. Όταν η τράπεζα κερδίζει τα κέρδη τα καρπούνται ΜΟΝΟ οι ίδιοι. Όταν η τράπεζα χάνει τότε πρέπει - κατά κάποιους - να πληρώσει πάλι ο λαός κατά το κοινόν στον αγώνα όλοι μαζί και στην μάσα χώρια. Να κατασχεθεί ένα μέρος από τις υπέρογκες περιουσίες των μεγαλο –τραπεζιτών για απόσβεση της αποτυχίας.
    dr koutsoukos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για ποιούς περνιέστε ήθελα να ξερα. Γράφετε πύρινους και αυστηρούς λόγους για κάθε προσωπο και κάθε γεγονός. Εσείς έχετε άραγε αναρωτηθεί τι σκατά είσαστε? Εγώ ΝΔ ψηφίζω, αλλά βλέπω ότι όλοι έχετε κολλήσει και ανακυκλώνεται στείρα αυτά που λενε για τον καθένα, όλα τα στερεοτυπα. Αραγε δεν το συνειδητοποιητε αυτό κάποιες φορές? Πχ λένε όλοι οι κακεντρεχεις οτι ο τσιπρας είναι κενός , lifestyle μόστρα κτλ.
    Τρομάρα σας μου θέλετε και ουσία. Λες και όλοι οι άλλοι πολιτικοι αρχηγοί είναι ουσιαστικοί και με κύρος. Αυτό που μετράει είναι να βγαίνουν νέα ατομα ή γενικότερα άτομα που να ταρασουν λίγο τα σκατονερα της ελληνικης πολιτικης ζωής. Εμείς όποτε βγαίνει ένα οποιοδήποτε άτομο και παρουσιάζει κάτι διαφορετικό , σημαντικό ή λιγότερο σημαντικό, το υποβαθμίζουμε, κάθε μεταρρυθμιση την πολεμάμε ... πως σκατά θέλετε να αλάξει κάτι σε αυτή τη ταλαίπωρη χώρα? 'Οταν το μόνο που γίνεται είναι να το παίζουν όλοι κριτές και έξυπνοι. Θλιβομαι περισσότερο που βλέπω τόση σκατίλα στο μυαλό των πολιτών, παρά στη σκατίλα που κυριαρχεί στη πολιτική ζωή της χώρας. Όλοι είναι έξυπνοι, καταρτισμένοι επί παντός επιστητού, ξέρουν πως να βγούμε από την κρίση...το θεωρεί και απλό η συντριπτική πλειοψηφία από εσας!!! 'Ολοι κριτικάρουν έυκολα όλους, ξέρουν τι λάθη έγιναν (ναι , τα ακουσαν στο δελτίο των 8 από έναν σχολιαστή!)...είναι φοβερό. Εμένα τουλάχιστον με τρομάζετε ολοι σας ποσα πολλά ξέρετε. Ενα ακόμα θα πω. Πάρτε το χαμπαρι όσο θα είσαστε σκατά εσείς, δεν θα αλλάξει κάτι σε αυτή τη χώρα και δεν σας φταίει κανένας πολιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κατά το κοινώς λεγόμενο… «καλώς τ’ αρχίδια μας τα δυο» (Αντώνης-Μάριος)!!!

    Και ευελπιστώντας οι του PRESS-gr να βάλουν το σχόλιό μου, ξεκινάω:

    Η καλοπληρωμένη γραφίδα Παπαγιώτης, δεν διστάζει να ψεύδεται σε κάθε αράδα του βοθρο-κειμένου του. Αλλά, αυτοί οι αχρείοι του «πρώτου blog» PRESS-gr, πόσα παίρνουν το τελευταίο διάστημα (και από ποιους άραγε;) για να γίνουν ΠΙΟ πουλημένοι και από τα star-boys της τηλεόρασης, παίζοντας το παιχνίδι (όπως και οι Πρετεντέρηδες…) των παράκεντρων εξουσίας, που μόνο σκοπό έχουν να διατηρούν τα λαμόγια στην εξουσία (Παπανδρέηδες, Καραμανλήδες και τα τσιράκια τους) διαλύοντας τη χώρα – το καθένα με τη σειρά του, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
    Γελοίοι Καψαμπέληδες και Καψομούνηδες, δεν ντρέπεστε τον εαυτό σας, αλλά ούτε και τα ΠΑΙΔΙΑ σας, πουλημένα βλακόμουτρα, να φιλοξενείτε το ΨΕΜΑ καθημερινά στον ιστοχώρο σας;;;

    Και τώρα «στ’ αρχίδια μας τα δυο»:

    Ξεκινώντας με βαρύγδουπες εκφράσεις, λέει το τσόλι ο Παπαγιώτης:
    «Κρίσεις πολύπλευρες, πολυθεματικές και πολυσήμαντες, που καλύπτουν το ευρύτερο φάσμα της κοινωνίας. Κρίσεις εγχώριες, αλλά και εισαγόμενες. Κρίσεις φοβικές και άλλες που προήλθαν από απουσία σωστής κρίσης. Σε ένα τέτοιο διαμορφωμένο κλίμα, ο νεοεκλεγείς επικεφαλής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σιωπά….»
    - Βρωμιάρη Παπαγιώτη, απόβλητο της κοινωνίας (γιατί κάτι άλλο αποκλείεται να είσαι), μήπως ενημερώνεσαι ΜΟΝΟ από τα Πρασινο-Δεξιο-Κλαψομούνικα (γιατί έτσι κατάντησαν) blogs, απαξιώντας να ξεφυλλίσεις κάνα φύλλο εφημερίδας για να ενημερωθείς για τα τεκταινόμενα στην πολιτική σκηνή της χώρας;;; Μάλλον έτσι θα είναι. Γιατί αλλιώς ΔΕΝ θα τολμούσες (όσο άθλιος και πουλημένος είσαι – για μια θεσούλα υποσχόμενη ίσως, ή μήπως για ζεστό χρήμα;;; Κατανοητό, αλλά πανάθλιο!)… ΔΕΝ θα τολμούσες αλλιώς, λοιπόν, να «βλέπεις αλλού», όταν ο Τσίπρας παίρνει θέση για την καθημερινότητα, γυρνώντας όλη τη χώρα σε καθημερινή βάση… (Έχω λάθος βρωμερό σκουλήκι;;; Μήπως λέω ψέματα ρε τσόκαρο;;;)

    Συνεχίζοντας, λέει το τσόκαρο:
    «… Σ’ αυτή τη χρονική φάση όμως, μια τέτοια συμπεριφορά υποδηλώνει αδυναμία και έλλειψη ηγετικής ικανότητας. Μοιάζει να θέλει να προφυλάξει εαυτόν από την υπερέκθεση…».
    - Δυστυχώς για σένα και για όσους σε πληρώνουν, αλλά δυστυχώς και για τους ΚΑΨ-ομούνηδες αυτού του blog που τους καλοπληρώνουν (ποιοι αλήθεια;;;), δυστυχώς για σας ο Τσίπρας ΔΕΝ είναι κλεισμένος μέσα στα γραφεία του (π.χ. σαν τον Κωστάκη τον πρωθυπουργό σας). Δυστυχώς για όλους εσάς τους άθλιους –όπως είπα και πιο πάνω- «οργώνει» τη χώρα με καθημερινή παρουσία σε τοπικά και αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, που ενημερώνουν και δεν πετούν ΛΑΣΠΗ σαν το Blog των ΚΑΨ-ομούνηδων.

    Λέει στη συνέχεια ο άθλιος Παπαγιώτης:
    «…Δεν θεωρώ ότι αρμόζει σε έναν νέο πολιτικό, κατά πολλούς –σίγουρα όχι κατ' εμέ- πολλά υποσχόμενο, να επαναπαύεται στη διαβεβαίωση μιας έδρας στο ευρωκοινοβούλιο…»
    - Πάλι ενενημέρωτο σε βλέπω παλιόπουστα! (Ευτυχώς που για σένα ο Τσίπρας δεν είναι πολλά υποσχόμενος ηγέτης, γιατί αλλιώς θα είχε διαψευστεί η ελπίδα του κόσμου). Απλά θα σου πω γελοίο υποκείμενο, ότι αν ο Τσίπρας ήθελε έδρα, θα την είχε από τις περσινές εκλογές. Αλλά δεν καίγεται για «καρεκλίτσα», ούτε ο Τσίπρας, ούτε η «παρέα» του. Άλλα θέλουν και επιδιώκουν: Να στείλουν με την ανατρεπτική πολιτική τους, κάτι ανθρωπάρια σαν και του λόγου σου στον αγύριστο! Οι συνειδητά ψεύτες, τα λαμόγια που λυμαίνονται τη χώρα εδώ και 35 χρόνια, τα ξεπουλημένα τομάρια σαν και σένα που «παίζετε» το παιχνίδι των παράκεντρων εξουσίας και της Αμερικής (ας φαντάζει χονδρό, είναι αληθινό: θέλουν το Γιωργάκη τώρα εκείνοι, για να έχουν το πάνω χέρι, γιατί με Αριστερά δεν βολεύονται! - και πληρώνουν καλά κάτι καθάρματα σαν και σένα…), όλοι εσείς ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ θέση στην Ελλάδα που οραματίζεται η Αριστερά, ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ!!! Και αυτό σας πονάει, γι’ αυτό άπαντες όσοι κρατούν στα χέρια τους την εξουσία (κράτος και παρακράτος), έχετε ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ τον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ. Από εδώ κινδυνεύετε όλοι εσείς. Ούτε από το ΚΚΕ ούτε από το ΛΑΟΣ κινδυνεύετε τομάρια…

    Λέει το άθλιο τομάρι Παπαγιώτης:
    «…Επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά, το "Golden Boy" του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ότι γαλουχήθηκε και ενηλικιώθηκε με τις αρχές του μεταπολιτευτικού ελληνικού πολιτικού βίου και δεν δύναται να τις απαρνηθεί και να τις ξεπεράσει…»
    - Για το δεύτερο μέρος της φράσης, απάντησα ήδη και κατάλαβαν όσοι έχουν έστω μια στάλα «νιονιό». Εσύ άραγε? Μα, πώς να καταλάβεις όταν χρησιμοποιείς μια φράση την οποία ΔΕΝ γνωρίζεις;;; Η έννοια του "Golden Boy", φουκαρά Παπαγιώτη, ΔΕΝ κολλάει σε ανθρώπους που δεν «γλείφουν το κοκαλάκι της εξουσίας». Και ο Τσίπρας, απλά, από τα τεχνικό γραφείο που είχε με τα αδέρφια του και από εκεί πληρωνόταν, τώρα παίρνει τον (πολύ μικρό) μισθό του στελέχους του ΣΥΝ. Άρα, μόνο "Golden Boy" δεν είναι… Εσύ άραγε τι δουλειά κάνεις??? Θα μας απαντήσεις??? Μήπως η «δουλειά» που κάνεις –το κείμενό σου βοά γι’ αυτό- αποδεικνύει πως ΕΣΥ είσαι το "Golden Boy" της… παρέας μας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog
    =================
    Το σχόλιο σας έχει αποθηκευτεί και θα είναι ορατό μετά την έγκριση του ιδιοκτήτη του ιστολογίου.
    ======================

    Τώρα πώς το βλέπετε εσείς;;; Τα δύο παραπάνω, ΔΕΝ έρχονται σε ρήξη μεταξύ τους???

    ΤΙ το γράφετε το πρώτο όταν ζητάτε έγκριση των σχολίων???

    Και γιατί εγκρίνετε (και λογοκρίνετε!) τα σχόλια αφού την ευθύνη την φέρει αποκλειστικά μάλιστα ο συγγραφέας τους???

    ΑΒΥΣΣΟΣ η... ψυχή (κι ο νους, κι ο νους!) των υπευθύνων του blog αυτού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Περίτρανη απόδειξη,
    ότι το marketing στην πολιτική, όπως και στο τραγούδι,
    πέρα από το μοδάτο πρόσωπο,
    χρειάζεται "στίχους & μουσική",
    για να αντέξει στις αναμετρήσεις....
    Οταν μάλιστα αρχίζουνε και τα δύσκολα, ο κόσμος αναζητά τον Καζαντζίδη του κι όχι την Καλομοίρα...!
    14 Νοέμβριος 2008 12:19 πμ

    ==============

    Τελικά γράψανε τη σχετική μουσική για το Γιωργάκη τον ΜΑΡΓΑΡΙΤΑρένιο και γι' αυτό τα πάει καλά??

    Σαν να λέμε ότι Καζαντζίδης=Γιωργάκης!!???

    Αλίμονό μας, τι ακούμε...

    Γι' αυτό η Ελλάδα πάει κατά διαόλου, με όλους αυτούς που "γράφουν μουσική" για να βγάλουν... πρωθυπουργό και κυβέρνηση!!!

    (Ελπίζω να καταλάβατε... Αν πάλι ΔΕΝ καταλάβατε, ε γι' αυτό πάμε κατά διαόλου!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;



    Καλά
    Ολη την αυστηρότητά σου να την εξαντλήσεις σε ένα νέο άνθρωπο 33 χρονών.
    Τα τζάκια των καραμανλήδων και των Παπνδρέηδων δεν είδα να σε πειράζουν, απαράδεκτε!
    Τίποτα δεν σου λέει το δίδαγμα Ομπάμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    Παπαριώτη,

    Μια απάντηση μόνο σου αξίζει, πάρτη:
    Είναι σπίτι σου και γαμάει τη μάνα σου την πουτάνα και τον πατέρα σου τη τραβεστί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κατά το κοινώς λεγόμενο… «καλώς τ’ αρχίδια μας τα δυο» (Αντώνης-Μάριος)!!!

    Η καλοπληρωμένη γραφίδα Παπαγιώτης, δεν διστάζει να ψεύδεται σε κάθε αράδα του βοθρο-κειμένου του. Αλλά, αυτοί οι αχρείοι του «πρώτου blog» PRESS-gr, πόσα παίρνουν το τελευταίο διάστημα (και από ποιους άραγε;) για να γίνουν ΠΙΟ πουλημένοι και από τα star-boys της τηλεόρασης, παίζοντας το παιχνίδι (όπως και οι Πρετεντέρηδες…) των παράκεντρων εξουσίας, που μόνο σκοπό έχουν να διατηρούν τα λαμόγια στην εξουσία (Παπανδρέηδες, Καραμανλήδες και τα τσιράκια τους) διαλύοντας τη χώρα – το καθένα με τη σειρά του, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
    Γελοίοι Καψαμπέληδες και Καψομούνηδες, δεν ντρέπεστε τον εαυτό σας, αλλά ούτε και τα ΠΑΙΔΙΑ σας, πουλημένα βλακόμουτρα, να φιλοξενείτε το ΨΕΜΑ καθημερινά στον ιστοχώρο σας;;;

    Και τώρα «στ’ αρχίδια μας τα δυο»:

    Ξεκινώντας με βαρύγδουπες εκφράσεις, λέει το τσόλι ο Παπαγιώτης:
    «Κρίσεις πολύπλευρες, πολυθεματικές και πολυσήμαντες, που καλύπτουν το ευρύτερο φάσμα της κοινωνίας. Κρίσεις εγχώριες, αλλά και εισαγόμενες. Κρίσεις φοβικές και άλλες που προήλθαν από απουσία σωστής κρίσης. Σε ένα τέτοιο διαμορφωμένο κλίμα, ο νεοεκλεγείς επικεφαλής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σιωπά….»
    - Βρωμιάρη Παπαγιώτη, απόβλητο της κοινωνίας (γιατί κάτι άλλο αποκλείεται να είσαι), μήπως ενημερώνεσαι ΜΟΝΟ από τα Πρασινο-Δεξιο-Κλαψομούνικα (γιατί έτσι κατάντησαν) blogs, απαξιώντας να ξεφυλλίσεις κάνα φύλλο εφημερίδας για να ενημερωθείς για τα τεκταινόμενα στην πολιτική σκηνή της χώρας;;; Μάλλον έτσι θα είναι. Γιατί αλλιώς ΔΕΝ θα τολμούσες (όσο άθλιος και πουλημένος είσαι – για μια θεσούλα υποσχόμενη ίσως, ή μήπως για ζεστό χρήμα;;; Κατανοητό, αλλά πανάθλιο!)… ΔΕΝ θα τολμούσες αλλιώς, λοιπόν, να «βλέπεις αλλού», όταν ο Τσίπρας παίρνει θέση για την καθημερινότητα, γυρνώντας όλη τη χώρα σε καθημερινή βάση… (Έχω λάθος βρωμερό σκουλήκι;;; Μήπως λέω ψέματα ρε τσόκαρο;;;)

    Συνεχίζοντας, λέει το τσόκαρο:
    «… Σ’ αυτή τη χρονική φάση όμως, μια τέτοια συμπεριφορά υποδηλώνει αδυναμία και έλλειψη ηγετικής ικανότητας. Μοιάζει να θέλει να προφυλάξει εαυτόν από την υπερέκθεση…».
    - Δυστυχώς για σένα και για όσους σε πληρώνουν, αλλά δυστυχώς και για τους ΚΑΨ-ομούνηδες αυτού του blog που τους καλοπληρώνουν (ποιοι αλήθεια;;;), δυστυχώς για σας ο Τσίπρας ΔΕΝ είναι κλεισμένος μέσα στα γραφεία του (π.χ. σαν τον Κωστάκη τον πρωθυπουργό σας). Δυστυχώς για όλους εσάς τους άθλιους –όπως είπα και πιο πάνω- «οργώνει» τη χώρα με καθημερινή παρουσία σε τοπικά και αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, που ενημερώνουν και δεν πετούν ΛΑΣΠΗ σαν το Blog των ΚΑΨ-ομούνηδων.

    Λέει στη συνέχεια ο άθλιος Παπαγιώτης:
    «…Δεν θεωρώ ότι αρμόζει σε έναν νέο πολιτικό, κατά πολλούς –σίγουρα όχι κατ' εμέ- πολλά υποσχόμενο, να επαναπαύεται στη διαβεβαίωση μιας έδρας στο ευρωκοινοβούλιο…»
    - Πάλι ενενημέρωτο σε βλέπω παλιόπουστα! (Ευτυχώς που για σένα ο Τσίπρας δεν είναι πολλά υποσχόμενος ηγέτης, γιατί αλλιώς θα είχε διαψευστεί η ελπίδα του κόσμου). Απλά θα σου πω γελοίο υποκείμενο, ότι αν ο Τσίπρας ήθελε έδρα, θα την είχε από τις περσινές εκλογές. Αλλά δεν καίγεται για «καρεκλίτσα», ούτε ο Τσίπρας, ούτε η «παρέα» του. Άλλα θέλουν και επιδιώκουν: Να στείλουν με την ανατρεπτική πολιτική τους, κάτι ανθρωπάρια σαν και του λόγου σου στον αγύριστο! Οι συνειδητά ψεύτες, τα λαμόγια που λυμαίνονται τη χώρα εδώ και 35 χρόνια, τα ξεπουλημένα τομάρια σαν και σένα που «παίζετε» το παιχνίδι των παράκεντρων εξουσίας και της Αμερικής (ας φαντάζει χονδρό, είναι αληθινό: θέλουν το Γιωργάκη τώρα εκείνοι, για να έχουν το πάνω χέρι, γιατί με Αριστερά δεν βολεύονται! - και πληρώνουν καλά κάτι καθάρματα σαν και σένα…), όλοι εσείς ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ θέση στην Ελλάδα που οραματίζεται η Αριστερά, ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ!!! Και αυτό σας πονάει, γι’ αυτό άπαντες όσοι κρατούν στα χέρια τους την εξουσία (κράτος και παρακράτος), έχετε ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ τον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ. Από εδώ κινδυνεύετε όλοι εσείς. Ούτε από το ΚΚΕ ούτε από το ΛΑΟΣ κινδυνεύετε τομάρια…

    Λέει το άθλιο τομάρι Παπαγιώτης:
    «…Επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά, το "Golden Boy" του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ότι γαλουχήθηκε και ενηλικιώθηκε με τις αρχές του μεταπολιτευτικού ελληνικού πολιτικού βίου και δεν δύναται να τις απαρνηθεί και να τις ξεπεράσει…»
    - Για το δεύτερο μέρος της φράσης, απάντησα ήδη και κατάλαβαν όσοι έχουν έστω μια στάλα «νιονιό». Εσύ άραγε? Μα, πώς να καταλάβεις όταν χρησιμοποιείς μια φράση την οποία ΔΕΝ γνωρίζεις;;; Η έννοια του "Golden Boy", φουκαρά Παπαγιώτη, ΔΕΝ κολλάει σε ανθρώπους που δεν «γλείφουν το κοκαλάκι της εξουσίας». Και ο Τσίπρας, απλά, από τα τεχνικό γραφείο που είχε με τα αδέρφια του και από εκεί πληρωνόταν, τώρα παίρνει τον (πολύ μικρό) μισθό του στελέχους του ΣΥΝ. Άρα, μόνο "Golden Boy" δεν είναι… Εσύ άραγε τι δουλειά κάνεις??? Θα μας απαντήσεις??? Μήπως η «δουλειά» που κάνεις –το κείμενό σου βοά γι’ αυτό- αποδεικνύει πως ΕΣΥ είσαι το "Golden Boy" της… παρέας μας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. o aleksis gia mena apodixtike adio saki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ADIO SAKI EISAI ESI, KARAGIOZI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κατά το κοινώς λεγόμενο… «καλώς τ’ αρχίδια μας τα δυο» (Αντώνης-Μάριος)!!!

    Η καλοπληρωμένη γραφίδα Παπαγιώτης, δεν διστάζει να ψεύδεται σε κάθε αράδα του βοθρο-κειμένου του. Αλλά, αυτοί οι αχρείοι του «πρώτου blog» PRESS-gr, πόσα παίρνουν το τελευταίο διάστημα (και από ποιους άραγε;) για να γίνουν ΠΙΟ πουλημένοι και από τα star-boys της τηλεόρασης, παίζοντας το παιχνίδι (όπως και οι Πρετεντέρηδες…) των παράκεντρων εξουσίας, που μόνο σκοπό έχουν να διατηρούν τα λαμόγια στην εξουσία (Παπανδρέηδες, Καραμανλήδες και τα τσιράκια τους) διαλύοντας τη χώρα – το καθένα με τη σειρά του, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
    Γελοίοι Καψαμπέληδες και Καψομούνηδες, δεν ντρέπεστε τον εαυτό σας, αλλά ούτε και τα ΠΑΙΔΙΑ σας, πουλημένα βλακόμουτρα, να φιλοξενείτε το ΨΕΜΑ καθημερινά στον ιστοχώρο σας;;;

    Και τώρα «στ’ αρχίδια μας τα δυο»:

    Ξεκινώντας με βαρύγδουπες εκφράσεις, λέει το τσόλι ο Παπαγιώτης:
    «Κρίσεις πολύπλευρες, πολυθεματικές και πολυσήμαντες, που καλύπτουν το ευρύτερο φάσμα της κοινωνίας. Κρίσεις εγχώριες, αλλά και εισαγόμενες. Κρίσεις φοβικές και άλλες που προήλθαν από απουσία σωστής κρίσης. Σε ένα τέτοιο διαμορφωμένο κλίμα, ο νεοεκλεγείς επικεφαλής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σιωπά….»
    - Βρωμιάρη Παπαγιώτη, απόβλητο της κοινωνίας (γιατί κάτι άλλο αποκλείεται να είσαι), μήπως ενημερώνεσαι ΜΟΝΟ από τα Πρασινο-Δεξιο-Κλαψομούνικα (γιατί έτσι κατάντησαν) blogs, απαξιώντας να ξεφυλλίσεις κάνα φύλλο εφημερίδας για να ενημερωθείς για τα τεκταινόμενα στην πολιτική σκηνή της χώρας;;; Μάλλον έτσι θα είναι. Γιατί αλλιώς ΔΕΝ θα τολμούσες (όσο άθλιος και πουλημένος είσαι – για μια θεσούλα υποσχόμενη ίσως, ή μήπως για ζεστό χρήμα;;; Κατανοητό, αλλά πανάθλιο!)… ΔΕΝ θα τολμούσες αλλιώς, λοιπόν, να «βλέπεις αλλού», όταν ο Τσίπρας παίρνει θέση για την καθημερινότητα, γυρνώντας όλη τη χώρα σε καθημερινή βάση… (Έχω λάθος βρωμερό σκουλήκι;;; Μήπως λέω ψέματα ρε τσόκαρο;;;)

    Συνεχίζοντας, λέει το τσόκαρο:
    «… Σ’ αυτή τη χρονική φάση όμως, μια τέτοια συμπεριφορά υποδηλώνει αδυναμία και έλλειψη ηγετικής ικανότητας. Μοιάζει να θέλει να προφυλάξει εαυτόν από την υπερέκθεση…».
    - Δυστυχώς για σένα και για όσους σε πληρώνουν, αλλά δυστυχώς και για τους ΚΑΨ-ομούνηδες αυτού του blog που τους καλοπληρώνουν (ποιοι αλήθεια;;;), δυστυχώς για σας ο Τσίπρας ΔΕΝ είναι κλεισμένος μέσα στα γραφεία του (π.χ. σαν τον Κωστάκη τον πρωθυπουργό σας). Δυστυχώς για όλους εσάς τους άθλιους –όπως είπα και πιο πάνω- «οργώνει» τη χώρα με καθημερινή παρουσία σε τοπικά και αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, που ενημερώνουν και δεν πετούν ΛΑΣΠΗ σαν το Blog των ΚΑΨ-ομούνηδων.

    Λέει στη συνέχεια ο άθλιος Παπαγιώτης:
    «…Δεν θεωρώ ότι αρμόζει σε έναν νέο πολιτικό, κατά πολλούς –σίγουρα όχι κατ' εμέ- πολλά υποσχόμενο, να επαναπαύεται στη διαβεβαίωση μιας έδρας στο ευρωκοινοβούλιο…»
    - Πάλι ενενημέρωτο σε βλέπω παλιόπουστα! (Ευτυχώς που για σένα ο Τσίπρας δεν είναι πολλά υποσχόμενος ηγέτης, γιατί αλλιώς θα είχε διαψευστεί η ελπίδα του κόσμου). Απλά θα σου πω γελοίο υποκείμενο, ότι αν ο Τσίπρας ήθελε έδρα, θα την είχε από τις περσινές εκλογές. Αλλά δεν καίγεται για «καρεκλίτσα», ούτε ο Τσίπρας, ούτε η «παρέα» του. Άλλα θέλουν και επιδιώκουν: Να στείλουν με την ανατρεπτική πολιτική τους, κάτι ανθρωπάρια σαν και του λόγου σου στον αγύριστο! Οι συνειδητά ψεύτες, τα λαμόγια που λυμαίνονται τη χώρα εδώ και 35 χρόνια, τα ξεπουλημένα τομάρια σαν και σένα που «παίζετε» το παιχνίδι των παράκεντρων εξουσίας και της Αμερικής (ας φαντάζει χονδρό, είναι αληθινό: θέλουν το Γιωργάκη τώρα εκείνοι, για να έχουν το πάνω χέρι, γιατί με Αριστερά δεν βολεύονται! - και πληρώνουν καλά κάτι καθάρματα σαν και σένα…), όλοι εσείς ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ θέση στην Ελλάδα που οραματίζεται η Αριστερά, ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ!!! Και αυτό σας πονάει, γι’ αυτό άπαντες όσοι κρατούν στα χέρια τους την εξουσία (κράτος και παρακράτος), έχετε ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ τον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ. Από εδώ κινδυνεύετε όλοι εσείς. Ούτε από το ΚΚΕ ούτε από το ΛΑΟΣ κινδυνεύετε τομάρια…

    Λέει το άθλιο τομάρι Παπαγιώτης:
    «…Επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά, το "Golden Boy" του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ότι γαλουχήθηκε και ενηλικιώθηκε με τις αρχές του μεταπολιτευτικού ελληνικού πολιτικού βίου και δεν δύναται να τις απαρνηθεί και να τις ξεπεράσει…»
    - Για το δεύτερο μέρος της φράσης, απάντησα ήδη και κατάλαβαν όσοι έχουν έστω μια στάλα «νιονιό». Εσύ άραγε? Μα, πώς να καταλάβεις όταν χρησιμοποιείς μια φράση την οποία ΔΕΝ γνωρίζεις;;; Η έννοια του "Golden Boy", φουκαρά Παπαγιώτη, ΔΕΝ κολλάει σε ανθρώπους που δεν «γλείφουν το κοκαλάκι της εξουσίας». Και ο Τσίπρας, απλά, από τα τεχνικό γραφείο που είχε με τα αδέρφια του και από εκεί πληρωνόταν, τώρα παίρνει τον (πολύ μικρό) μισθό του στελέχους του ΣΥΝ. Άρα, μόνο "Golden Boy" δεν είναι… Εσύ άραγε τι δουλειά κάνεις??? Θα μας απαντήσεις??? Μήπως η «δουλειά» που κάνεις –το κείμενό σου βοά γι’ αυτό- αποδεικνύει πως ΕΣΥ είσαι το "Golden Boy" της… παρέας μας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
    21-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-1967
    ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ
    ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ)
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
    ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ
    ΠΟΤΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ?
    ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ?
    ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ?
    TΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΣ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ,ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
    21-4-1967

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρε παπάρα Παπαγιώτη,γιατί δεν τον δείχνουν τα κανάλια οταν κάθε μέρα οργώνει την επαρχία.
    Τελικά ,πόσα πέρνεις Η θα πάρεις απο τους πασοκους για να γράφεις αυτές τις παπαριές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μια ζωή τα ίδια η αριστερά,πότε με καμιά γκόμενα να τραβήξουμε κανένα " αντιδραστικό " με το μέρος μας, πόσες και πόσες δεν έχουν δώσει γη και ύδωρ, και πότε με κανένα γκόμενο τύπου Τσίπρα για τις φοιτήτριες ή τις μαθητριούλες, ή για τις μεσότριβες σοφιστικέ με τον Αλαβάνο...
    Έχετεε προσέξει πόσο επιμελημένο, σοφιστικέ, απλό, τάχα μου ατημέλητο, αλλ΄προσεγμένο στην εντέλεια είναι το ντύσιμο και το στήσιμο του; και μετά κατηγορούν άλλους για έργα βιτρίνας! τη στιγμή που οι ίδιοι ως βιτρίνα παρουσιάζουν τον εαυτό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 2.24

    τα ωραιότερα θα σου 'χα αγορασμένα
    μαργαριτάρια στο βυθό που είναι κρυμμένα.

    Κι αν είσαι εσύ γυναίκα έξυπνη κι ωραία
    μ' εφτά πτυχία και πατέρα εισαγγελέα
    μάθε να ξέρεις στη ζωή ο κερδισμένος
    είναι ο άντρας ο από μόνος του φτιαγμένος.


    ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΤΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. "ΠΟΎ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ"; Ξαναματαζητά να κάνει τεστ DNA !!!!

    ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣ ΑΚΗ, ΛΕΠΑ,ΦΑΓΟΥΡΟΚΟΥΤΕΛΟ,ΚΩΛΟΓΕΡΟ,ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρε μπουζούκια, εγώ σας το είπα, αλλά εσείς με γράφετε, στα παλαιότερα των υποδημάτων σας....
    Μία είναι η λύσις σε όλα τα προβλήματα μας....
    ΕΛΛΑΣ- ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ....
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ Ή ΝΑ ΒΓΆΛΩ ΤΗΝ ΜΑΛΑΣΤΟΥΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΩ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Αλέξης είχε χαθεί γιά λίγο γιατί μελετούσε τις αναρτήσεις σου στο press-gr, αντωνάκη. Ειδικά εκείνη με τα μπισκότα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
    Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
    Και κρίνει, πάντα κρίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πω πω, ο Αλέξης έκανε διαδήλωση έξω αό μια τράπεζα. Έτοιμος να κυβερνήσει είναι. Όχι σαν το ΠΑΣΟΚ που επεξεργάζεται και παρουσιάζει προτάσεις, εδώ ο νέος Τσε έκατσε έξω από μια τράπεζα. Φοβερός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Σαν "καρφί" μπαίνει στα μάτια των νταβατζήδων, ο νεαρός, που είναι πιό δημοφιλής (53%,χθες , ΣΚΑΥ) από τα γηρασμένα και εκφυλισμένα πρόσωπα των πολιτικών που προωθείτε.

    Παρά τις λυσασμένες επιθέσεις σας, παρά τους τόνους χολής και λάσπης, που χύνετε, παρά την εξαφάνιση του από τα κανάλια που υπηρετείτε.

    Σταματείστε επιτέλους τα χοντρά ψέματα σας, και την επαίσχυντη παραπληροφόρηση σας.

    Και είναι Κρυμένος ο Τσίπρας και προφυλασσει τον εαυτό του από την υπερέκθεση. Ποιός; Αυτός που μήνες τώρα αλωνίζει όλη την Ελλάδα;

    Χθές στην Θράκη, προχθές στο Περιστέρι, αντιπροχθές στη Θεσσαλία και συνεχώς βρίσκεται σε κάθε μέρος της χώρας.

    Δεν υπάρχει μέρα, που να είναι στο ίδιο μέρος με την προηγούμενη.
    Και σεις το χαβάς σας:

    Να ρωτάτε που είναι;

    Δεν ντρέπεστε λίγο;
    Αυτό είναι ο ρόλος των μπλογκ;
    Με τέτοιες πρακτικές και μεθόδους τύπου Γκαίμπελς, θα αντικαταστήσουν τα ΜΜΕ των νταβατζήδων, όπως ισχυρίζεσθε;

    Αν και κόσμος αρχίζει και καταλαβαίνει το ρόλο σας, δεν είναι μακρυά ο καιρός που φωνάζοντας σας αίσχος, αίσχος και πάλι αίσχος, θα σας γυρίσει τις πλάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΡΕ ΤΣΙΠΡΑΚΙΑ, ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ; ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. ΑΠΛΑ ΓΙΝΑΤΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΛΑ ΡΕ ΤΟ ΠΙΚΟΛΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ....ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΡΕ.....
    ΑΚΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΕΙ.....ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ ΠΙΚΟΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. O "Αλέξης", που αναρρωτιέστε υποκριτικά και προβακατόρικα,
    "που είναι",
    πριν λίγη ώρα (12:00) "βρίσκονταν στην ....Κομοτινή"
    όπου και του ...απαγορεύτηκε να επισκεφτεί τις εκεί φυλακές!!!..

    Αρχηγός κόμματος !!!..

    Θα έχετε το θάρρος να σχολιάσετε το συμβάν, και να δημοσιεύσετε την είδηση αυτή;

    Ή θα συνεχίσετε να θάβετε την δραστηριότητα του, ώστε να επιβεβαιώνεστε , στην ανακρίβεια, στο ψέμα , στην απόκρυψη της πραγματικότητας και στον ρόλο που τελικά παίζετε.

    Για τα άθλια σας σχόλια π.χ. του τύπου "Που είναι ο Αλέξης;.. "

    Θα τολμήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ρε κουραδες εσεις επαναστατες του κωλου και της καφετεριας, δεν πατε να κανετε κανενα μεροκαματο πρωτα σε κανενα εργοστασιο που θα μας πειτε και ασχετους, και μετα μιληστε για τις αριστερες αρχιδιες σας.

    το 90% απο εσας παιρνει χαρτζιλικι απο τη μαμακα και ξυνει την πουτσα του ολη μερα στον καφε.

    Και για αλλαγη και για χαβαλε πατε και σε κανενα συλλαλητηριο με τον αλεξη και λετε οτι κανατε και το χρεος σας και ειστε και "επαναστατες". Οι "ξυπνιοι" εσεις κι εμεις κοιμομαστε.

    Ασε που ενα μεγαλο ποσοστο απο εσας γραφτηκε και στο κομμα για να βρει κανενα μουνι να γαμησει.μαλακες που πουλατε και ιδεολογια.

    ΜΑΛΑΚΕΣ κουραδοεπαναστατες τεμπεληδες.

    Και αν προσεξατε ειπα οτι ενταξει μπροστα στα δυο μεγαλα αρχιλαμογια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τουλαχιστον ο αλεξ ειναι ακακος δεν μας κλεβει τουλαχιστον.

    Μη σας βρισει κανεις τον αλεξακη, η τον κριτικαρει λιγο που ειναι δικαιωμα του, κανετε σαν αγαμητες γκομενες του που σας θιξαμε τον γκομενο μαλακες.

    Και ισα ισα προτιμω τον αλεξ πρωθυπουργο! απο τους βρωμοαλητες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Δεν ειμαι ουτε βαλτος απο κανεναν ουτε κανενας φανατικος. Απλα κρινω τους ΠΑΝΤΕΣ χωρις να κολλαω οπως εσεις. Ολοι εχουν δικαιωμα να κρινουν ολους και να κρινονται. Ξυπνηστε ζωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ ΠΑΠΑΡΙΩΤΗ
    ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΡΩΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΑΠΑΡΙΩΤΗ...

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?

    ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

    ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ?

    ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. συμφωνω μαζι σου φιλε.

    εχουμε γεμισει με επαναστατες της πουρδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Και αυτός ανήκει στα τζάκια γιατί η οικογένειά του έχει τεχνική εταίρεία, που και στη χούντα είχε αναλάβει έργα, αλλά ακόμα και σήμερα παίρνει δημόσια έργα από την κυβέρνηση που κατηγορεί.Μην μας κοροϊδεύουν λοιπόν οι λογής-λογής εθνοσωτήρες, γιατί "δεν δικαιούνται δια να ομιλούν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Οι αλβανοί έπιασαν δουλειά, βλέπω!

    Σκοτώθηκαν όλοι να γράψουν υπερασπιστικούς λόγους για το πατριωτάκι τους!

    Αυτό είναι ενδιαφέρον` δείχνει ότι βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση.

    Επαγρύπνηση επαναστατική όμως, όχι ό,τι νά 'ναι. Με την αρματωσιά τους ανά χείρας, με τα δάχτυλα πάνω από τα πλήκτρα, σε μέγιστη ετοιμότητα.

    Πρέπει να το ομολογήσουμε :
    Οι αλβανοί μπαίνουν συχνά πυκνά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ( πάγκαλοι, αλαβανοι και άλλοι, μισοάγνωστοι στο ευρύτερο ελληνικό κοινό ) χάρις σε μιά συσπείρωση μεταξύ τών αλβανών Αττικής και λοιπών αλβανοκατοικούμενων περιοχών, χωρίς να τους βάζει κανείς στη θέση τους ως θα ώφειλε κάθε Έλληνας απέναντι σε βαρβάρους.

    Ίσως να είμαστε ακόμα απασχολημένοι με άλλα ζητήματα, και δεν προφτάσαμε ακόμα.

    Θεωρώ όμως ότι το πράγμα παραέγινε, κι ότι η χώρα
    θα αφυπνιστεί θέλει δε θέλει!

    συριζα = αλμπαν ασκερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Εσύ περίφημε 2:29 π.μ.που ξενύχτησες και έστειλες και τα μηνύματα 2:30 π.μ.,2:54 π.μ.,3:01 π.μ. και 6:21 π.μ.(αλήθεια δεν κοιμήθηκες όλο το βράδυ από τη λύσσα σου καημένο)φανερώνεις το πραγματικό ποιόν των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ.΄Αντε και περαστικά.΄Αντε με το καλό να γίνει κυβέρνηση το κόμμα σου για να δούμε και πρωθυπουργό Αλβανό στην Ελλάδα,μια και εσείς προτιμάτε τους μετανάστες από τους ΄Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Η ΑΡΑΠΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ?
    ΤΗΝ ΠΗΔΗΣΕ Η ΤΟΝ ΠΗΔΗΣΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να γίνει πρωθυπουργός ο Αλαβάνος, που είναι πολύ πιό φτωχός από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Κώστα Καραμανλή και ξέρει από φτωχολογιά.΄Αδικα λένε ότι είναι ο πιο πλούσιος ΄Ελληνας βουλευτής.Μάλλον οι οπαδοί του κόμματος του είναι πιο πλούσιοι από αυτόν.Στη βλακεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Θα πέσει κι άλλο το κόμμα σας,γιατί δεν ήλθε ακόμα ο καιρός να κυβερνήσει αλλοδαπός. μετανάστης την Ελλάδα.Μη στενοχωριέστε όμως.Θα έλθει και αυτή η ώρα.Κουράγιο.Συνεχίστε τον αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Από το να αλληλοβρίζεστε και να συμπεριφέρεστε καταυτόν τον άσχημο και όχι τόσο όμορφο τρόπο που δεν νομίζω να ταιριάζει στις ψυχές σας,κοιτάξτε να κάνετε κάτι πιο εποικοδομητικό: να βοηθήσετε εκεί έξω τους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σας με οποιονδήποτε τρόπο...γιατί σε λίγο σίγουρα θα την έχουν με την κατρακύλα που έχει πάρει ο τόπος μας...με το να γεμίζετε άπειρες σελίδες με ετούτα τα άσεμνα λόγια κακό πιο πολύ σε εσάς κάνετε παρά στον αντώνη και τον κάθε αντώνη.Ξέρω ότι ελάχιστοι από εσἀς πρόκειται να καταλάβετε το μήνυμα που θέλω να δώσω αλλά καντέ έστω κάτι που πρόκειται πραγματικά να ακουστεί και όχι βρίζοντας σε ένα αρθρο που αντικειμενικά ο άνθρωπος την γνώμη του ήθελε να πει και μόνο.Δημοκρατία έχουμε, αφήστε τα χουντικά κατάλοιπα στην άκρη, μέσα από την συζήτηση και την διαφωνία μόνο καλό μπορεί να βγεί.ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΕΤΣΙ εκτός και αν πιστεύετε ότι τέτοιο είναι και το επίπεδό σας... Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση