GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι πέταξαν πρώτοι τα αυγά στον λαό;

Ανανδρη κίνηση σε μια νεκρή κυβέρνηση... . Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης . Κάποτε κάποιος απο όλους τους θα δεχόνταν επίθεση. Κατακριτέα. Άναν...

Ανανδρη κίνηση σε μια νεκρή κυβέρνηση...
.
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
.
Κάποτε κάποιος απο όλους τους θα δεχόνταν επίθεση. Κατακριτέα. Άνανδρη. Αλλά αναμενομένη. Αναμενομένη όταν έχεις να αντιμετωπίσεις εναν Υπουργό Οικονομίας με εμμονικές τάσεις εναντίοντων πολιτικών του αντιπάλων και πλήρη απουσία οικονομικής πολιτικής.
Αναμενόμενη όταν έχεις να αντιμετωπίσεις εναν οικονομικό επιτελείο που αρέσκεται στις μεγαλοπνοες διακυρήξεις και δεν έχει τη διαχειριστική αλλά και πολιτική ικανότητα να θέσει ενώπιον των ευθυνώντους , τους τραπεζίτες.
Αναμενόμενη όταν βρισκόμαστε ως πατρίδα σε μια απο τις χειρότερες οικονομικές κρίσεις των τελευταίων δεκαετίων και η μονη μεταρρυθμιση στο χώρο της οικονομίας ειναι η απογραφή και το ξεπούλημα των δημοσιώνεπιχειρησέων σε εξευτελιστικές τιμές.
Αναμενόμενη όταν επιλέγεις να πορευτείς με κεντρικό πολιτικό σου όραμα την αλαζόνεια και ενα νεο- βαλκανικό μείγμα νεο-φιλελευθερισμού και δεξιού επαρχιωτισμού της δεκαετίας του 60.
Ανεμενόμενη επίθεση. Όταν επιλέγεις να ''πετάξεις'' αυγά στον κόσμο κάποιοι θα στα γυρίσουν πίσω. Ανανδρη κίνηση απέναντι σε μια πολιτικά κενή κυβέρνηση.
--------------------------------------------

16 σχόλια

  1. deigma oti o laos exei erthei se apognosi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ? ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ???????????? ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΤΑΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ
    ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ .
    ΑΛΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ
    ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΣΚΑΤΑ

    ΟΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.net-tv.gr/index.php?id=08111501E dioxte tou tora apo tin patrida mas.ksenoi ston topo mas.kai na figete kai seis mazi.i elada den sas anikei.gamo ta politexneia sas simorites.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ ΚΥΡΙΕ ΤΑΔΕ ΠΩς ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ...

    και τελοσπάντων, κάποια στιγμή θα ακολουθησουν και οι αντρίκιες επιθέσεις. Προς το παρόν, ανταρτοπόλεμος.
    Θα βάλετε ένα χεράκι όταν ξεκινήσουν οι αντρίκιες επιθέσεις κύριε τάδε πως σας λένε; Η θα λουφάξετε;

    enas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967!

    ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟΝ 1967-1974 Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ

    ΑΙ ΗΘΙΚΑΙ ΑΞΙΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟΝ ΤΑΥΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΚΩΘΗΣΑΝ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΝ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΗΜΑΓΩΓΟΝ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.


    ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ! ΘΕΛΟΜΕΝ ΜΙΑ ΝΕΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ.




    Η ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μοναδικός τους στόχος η αναδιανομή του πλούτου και η αποδόμηση της μεσαίας τάξης. Και αυτά σε κεντρο-δεξιό πακέτο με αριστερές αποχρώσεις...
    Καημένε μου ραγιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζητώ η επανάστασης 11.50


    Παιδία αυτό το λείψανο είναι σκαστό από το Α νεκροταφείο.

    Γύρισε πίσω ρε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε! οχι οτιδεν εχει οικονομικη ποιλιτική!!! Δεν σας λέει τίποτε ο ρυθμός ανάπτυξης και το ποσοστό ανεργίας που ανακοίνωσε οι ΕΕ για τη χώρα μας; Τίποτε η αύξηση των μισθών συντάξεων κοινωνικών επιδομάτων; Ολα είναι ένα μηδέν; Δηλαδή ο κόσμος είναι χαζός και ψήφισε 2η φορά το μηδέν; Φαίνεται οτι πιθανές διαδοχες καταστάσεις είναι κάτω του μηδενός φίλε μου.
    Να φύγει λοιπόν αυτή η κυβέρνηση. Το κενό πιός θα το καλύψει; Εμπίστευεσαι το μέλλον των παιδιών σου στον ΓΑΠ; και τα συντρόφια του; Χρόνια εκπαιδευμένοι στη παραπολιτική προπαγάνδα , δεν αφήμπουν τη πολιτική να περπατήσει. Κοιτάξτε τους στα ΜΜΕ το "πολιτικό" λόγο που αρθρώνουν : μάλλον για κουτσομπολιά μου φαίνονται και άγχος για τη κατάληψη καρεκλών. Ακούσατε ρεαλιστική πρόταση για την οικονομική κρίση , που αντέχει στη κριτική ανάλυση πρωτοετους οικονομικού φοιτητή; Για αντιμετώπιση της πραγματικότητας και όχι για ανεύθυνα ευχολόγια μιλάω.

    Αλλά τι να πείς για ένα αριθμό ατόμων που ασπάζονται άκριτα τα λεγόμενα στα παραθυράκια; Όπως προσφατα με τον κύριο της κυρίας Πάνια (δεν ξέρω καν το ονομάτου) Είχαν δίκιο αυτοί και όχι τα ελεκτικά και εισαγγελικά όργανα. Και ασπαζόμαστε με ευχέρεια την άποψη αυτή. Αυτό είναι το επικίνδυνο : Να γίνεται πιστεύω μας όσα τα λογής συμφέςροντα θέλουν να μας περάσουν.
    Τι να πει κανείς!!!!!

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. SE ORISMENES XORES DEN EKTIMOUN TA AUGA OS OPLO PIESHS. MBOGIA LENE OTI EINAI H LUSIS DEN BGAINH EUKOLA KAI TO KALON THS MBOGIAS EINAI OTI MAZU ME TA XLORA KAIGONTE KAI TA GAMHMENA TA XERA ASE POU GINETE GENIKA THS POUTANAS SE PERIPTOSHS MBOUGELOU ME THN AXIOSEBASTHN MBOGIA .TOUS POIANH OLOUS XOIROKROTHTES, GIAGIADES KOLOMBARADES ,POLITEUTES, GOUNES GENIKA TA OA STHN EUROPH EINAI MONON GIA FAGHTO, TO POLU POLU TIPOTA POUSTRONIA OTAN GAMIOUNTE KANOUN TAXA EFE!! MBOGIA LOIPON
    EKEI PRAGMATIKA FEUGOUN OLES KAI OLOI SAN KAPNOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Το πολυτεχνειο ζει !!
    Σήμερα στο Πολυτεχνείο ήρθε ο ο γνωστος ηγέτης των έντιμων πρασινοφρουρών μαζί με επτά οπαδούς του και κατέθεσαν λουλούδια στην μνήμη των νεκρών και
    ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (που μετέπειτα έμειναν στην αφάνεια, ενώ προβλήθηκαν ως "αντιστασιακοί" κάποιοι που έπαιξαν το ρόλο του "πυροσβεστήρα"!!!
    Στην είσοδο τον χειροκρότησαν πολλοί πασόκοι, αλλά και άτομα από τις άλλες παρατάξεις και ακόμα από τους ανένταχτους και από την εξοκοινοβουλευτική αριστερά....!!

    Είναι γνωστό ότι ο δρ Κουτσούκος λόγω της έντιμης στάσης του και της μαχητικότητάς του στους αγώνες φοιτητών καθηγητών δασκάλων εργατών είναι ευρύτερα αποδεκτός από όλη την κεντοαριστερά και οικοδομεί ένα προφιλ Λαμπράκη αγωνιστή δημοκράτη!!
    Αυτό φαίνεται δεν πολυαρέσει σε κάποιους "ψευτοαγωνιστές" στον συνδικαλιστικό και πολιτικό χώρο και του "δημιουργούν διάφορα εμπόδια"!!
    Εμείς σημειώνουμε ότι ο δρ Κουτσούκος ο μοναδικός παπανδρεικός ομπαμικός, μαζί με τους "δικούς" του θα συλλάβει τις Αντουαννέτες και τους κλέφτες και θα περάσει "θηλειά" στους εκβιαστές τραπεζίτες και θα βάλει τέλος στα βάσανα και την "νεοσκλαβιά" του λαού με τη "νέα σεισάχθεια"
    Λαός ενωμένοε ποτέ νικημένος!!
    Το Πολυτεχνείο ζεί!!
    Ελπίδα Πασπ

    15 Νοέμβριος 2008 10:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είπαμε, δεν τον "πιάνουν" τ' αυγά!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μάγκες αλαργάτε βγήκαν τα ζόμπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
    Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
    Και κρίνει, πάντα κρίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση