GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το χρήμα στα φροντιστήρια...

. Από το www.rodopeos.blogspot.com . ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ . ΑΛΛΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ...

.
Από το www.rodopeos.blogspot.com
.
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο Κ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ NA ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ (ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ, (ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ Η ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ CHANEL ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ'' ).
ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ;
--------------------------------

11 σχόλια

  1. ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κα ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΝΟΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΒΑΛΚΑΝΙΟΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ;;
    Ε ΡΕ ΣΑΝΙΔΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΦΟΥ
    ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαραδεκτη συμπεριφορα αστυνομικων..
    Προτεινονται ΝΕΟΙ κανονες λειτουργιας
    των αστυνομικων
    διαβαστε περισσοτερες λεπτομερειες:

    https://tamgr.blogspot.com

    Tamis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ;
    ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑSTE;
    ΚΑΠΟΤΕ Ο ΑΡΣΕΝΗΣ ΗΘΕΛΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΙΜΕΝΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ,ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΕΝΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το επίπεδο της δημόσιας εκπαίδευσης ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ.
    Γίνονται συναλλαγές όχι πια κάτω από το τραπέζι αλλά φανερά επάνω από αυτό.
    Γονείς που φυσιολογικά ανησυχούν για τα παιδιά τους και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για αυτά τους τα χώνουν κανονικά (κατόπιν απαιτήσεων των εκπαιδευτικών) και αυτά τα παιδιά προχωρούν "με σπρώξιμο" (καθώς χωρίς να διαβάζουν παίρνουν βαθμούς πολύ πάνω από το επίπεδό τους).
    Παιδιά που προσπαθούν μόνα τους δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.
    Στο δημοτικό 10 γράφουν 9 ή 8,5παίρνουν και στο γυμνάσιο 20 γράφουν 17 και 16 παίρνουν.
    'Ετσι Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΕΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΆ ΜΠΡΟΣΤΑ καθώς τα παιδιά με τους ψηλούς βαθμούς είναι μεσαίου έως χαμηλού επιπέδου και τα παιδιά που αξίζουν χάνουν τις δυνάμεις τους απαγοητεύονται και τα παρατούν.

    Το 90% των εκπαιδευτικών πρέπει να πάει φυλακή για αυτά τα πράγματα.
    Φέρουν ευθύνη για το μέλλον του τόπου όταν βγάζουν αγράμματους στην κοινωνία με 20 και άλλους που έχουν δυνατότητες να φτιάξουν τη χώρα και όλους μας τους οδηγούν στον κάλαθο των αχρήστων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ "ΑΡΓΟ" ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ ....
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ...

    ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΑΝΤΖΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ...
    ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ...
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑΣ ...


    ΣΗΜ.
    ΑΝ "ΠΕΣΕΤΕ" ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΊΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΟΥ STOCKER ΣΤΟ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ !!!

    ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν θέλετε να καταργηθεί η παραπαιδεία και η εξοντωτική αφαίμαξη της ελλ. οικογένειας πρέπει να καταργηθούν οι πανελλήνιες εξετάσεις και το κάθε πανεπιστήμιο ή τεχνολογικό ίδρυμα να διοργανώνει αυτό εξετάσεις σε μαθήματα εισαγωγής για το πρώτο έτος και για το όποιο τμήμα του .

    Όμως η παραπαιδεία τρέφει χιλιάδες "εκπαιδευτικούς" στην ιδιωτική αγορά και φυσικά η κατάργηση των πανελληνίων θα τους κάνει να αντιδράσουν με "αγωνιστικές" κινητοποιήσεις για την "δημόσια" παιδεία.
    Πέρα από τους "εκπαιδευτικούς" όμως , τρέφει και το πολιτικό σύστημα που κάνει πολιτικό παιχνίδι ή διαχειρίζεται προς όφελος του χιλιάδες νέους που σε διαφορετική περίπτωση θα τους είχε άνεργους σε μία οικονομία που δεν παράγει τίποτα και που όλοι θέλουν χωθούν στο Δημόσιο για να παρασιτούν αμειβόμενοι.
    Έτσι , φορτώνει αυτούς τους νέους στην αθάνατη ελλ. οικογένεια για να τους συντηρεί και να τους τα χώνει για όσα χρόνια "φοιτούν" ή παπαρίζουν στα πανεπιστήμια και λύνει ένα σημαντικό πρόβλημα ανεργίας εν τη γένεση του .

    Γενικό συμπέρασμα .
    Κανέναν δεν συμφέρει η κατάργηση των πανελληνίων και η διεξαγωγή εξετάσεων κατά σχολή η τμήμα και στα ανάλογα μαθήματα από το Πανεπιστήμιο με ταυτόχρονη ουσιαστική αποσύνδεση του Λυκείου από την ανώτατη εκπαίδευση.

    - Δεν συμφέρει τους "εκπαιδευτικούς" γιατί θα χάσουν σημαντικά κεφάλαια από την παραπαιδεία.
    - Δεν συμφέρει τους νέους γιατί θα μπαίνουν πολύ λιγότεροι στο πανεπιστήμιο και το όραμα διορισμού στο Δημόσιο (the greek dream)απομακρύνεται δραματικά .
    - Δεν συμφέρει την ελλ. οικογένεια που τροφοδοτεί αυτό το όνειρο και ας τα χώνει χοντρά
    - Δεν συμφέρει τους πολικούς που κάνουν παιχνίδια διαχείρισης της ανεργίας και αυξάνουν ή δένουν την εκλογική τους πελατεία με πολιτικές εισακτέων του στυλ οι "2 στους 3 εισάγονται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ"

    Εφόσον δεν συμφέρει κανέναν λοιπόν δεν υπάρχει και λόγος να αλλάξει το σύστημα , η παιδεία θα συνεχίζει να βουλιάζει , η αναβάθμισή της και η ποιότητα της θα εξαντλείται σε υποκινούμενες διαδηλώσεις των τρωκτικών του συστήματος και των "φοιτητών" για την "δημόσια" παιδεία και στην αποτροπή οποιασδήποτε σκέψης και αναφορά στα ιδιωτικά πανεπιστήμια που θεωρητικά μπορούν να τους χαλάσουν την μανέστρα μιας και δεν χρειάζονται "πανελλήνιες" για να μπει κάποιος σε αυτά , τα πτυχία που δίνουν απέχουν μακράν στην εξειδίκευση και στην συνάφεια με την αγορά εργασίας , άρα υπερτερούν έναντι των κωλόχαρτων του δημοσίου πανεπιστημίου, συν το γεγονός πως οικονομικώς έρχονται "μία η άλλη" σε σχέση με το δημόσιο πανεπιστήμιο που δεν βρίσκεται στον τόπο διαμονής του "φοιτητή".

    Αυτή είναι η αλήθεια και όλα τα υπόλοιπα αφορούν οδοντόπαστες "ενδιαφέροντος" για την παιδεία και την παραπαιδεία στο μπανανιστάν ή προκάτ συνθηματάκια που περιφέρουν τα κομματόσκυλα και τα τρωκτικά του συστήματος που κερδίσουν από την δεύτερη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο κυριος Μπαμπινιωτης Γιωργος εκτος απο το οτι δεν εχει διδακτορικο και με την γραμματικη που γραψαν αλλοι οπως και το λεξικο...θα ασχοληθει καθολου με την συνταξιοδοτηση του??
    Εκτος απο το οτι ειναι εβριωσιονιστης ασχολειται και με τον ελληνικο πολιτισμο? Ποσσα επαιρνε για να προωθησει καποιους στα πανεπιστημια?
    Ποση ειναι η περιουσια του Μπαμια-ιωτη και πως δικαιολογειται??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποσοι κανουν ιδιαιτερα στα καλα σχολεια? ποιος ειναι ο δεξιος συνεργατης υφυπουργου παιδειας Γιάννης Κωβαίος των βορειων προαστειων - φροντιστηριακιας? ποσα σπιτια εχει? πως τα εκανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση