GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολλή φασαρία για το τίποτα....

. Από τον Θωμά Στρατάκη . Έληξε άδοξα η απεργία χθες, Τετάρτη, στο νοσοκομείο Αττικό μετά από 2,5 μήνες κινητοποιήσεων. Από εδώ και πέρα β...

.
Από τον Θωμά Στρατάκη
.
Έληξε άδοξα η απεργία χθες, Τετάρτη, στο νοσοκομείο Αττικό μετά από 2,5 μήνες κινητοποιήσεων. Από εδώ και πέρα βέβαια τα άλλα νοσοκομεία παίρνουν την σκυτάλη των κινητοποιήσεων. Αλήθεια, έκαναν απολογισμό οι εργαζόμενοι να δουν τι πέτυχαν σε αυτό το διάστημα;
Να πληρωθούν, αφού έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή θα πληρωνόντουσαν. Να έρθει μόνιμο προσωπικό, αλλά για το θέμα αυτό έλαβαν μόνο υποσχέσεις και παχειά λόγια. Να λυθούν τα προβλήματα στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών, αφού έτσι και αλλιώς εδώ και 2.5 μήνες δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια για βελτίωση. Μάλιστα, τώρα οι εργαζόμενοι θα επανέλθουν και θα δουλέψουν με τις ίδιες και πιθανόν με χειρότερες συνθήκες.
Παρ' όλα αυτά, ο εργατικός πληθυσμός της Δυτικής Αθήνας εξακολουθεί να μην έχει πρόσβαση στο νοσοκομείο, δεδομένου ότι σύμφωνα με στοιχεία μόνο το 40% περίπου των κατοίκων των γύρω δήμων εξυπηρετείται. Τα συμπεράσματα λοιπόν... δικά σας!
------------------------------

7 σχόλια

  1. Κατηγορίες για σωρεία κλοπών σε εξοχικά σπίτια και καταστήματα του νομού Χαλκιδικής αντιμετωπίζουν τρεις νεαροί, ανάμεσά τους και ένας ανήλικος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από την ασφάλεια.
    Σύμφωνα με την αστυνομία οι νεαροί αλλοδαποί, ηλικίας 20, 19 και 17 ετών, φέρονται ότι από τον περασμένο Μάρτιο διέπραξαν 22 κλοπές στα δημοτικά διαμερίσματα Σημάντρων, Καλύβων, Φλογητών, Ορμύλιας, Ολύνθου, Νέας Τενέδου, Νέας Φώκαιας και Αγίου Μάμαντος.
    Μέρος των κλοπιμαίων παραδόθηκαν στους κατόχους τους, αντικειμένων τους, ενώ οι αλλοδαποί δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
    ΡΕ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ - ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ - ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ? ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ , Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΝΔ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ,ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ
    ΧΑΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΦΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΝΔ;
    AYTOI ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
    ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ , ΘΑ ΣΚΑΨΕΙ.
    ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ
    ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ!!
    ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι γινεται ρε με αυτα τα ψευτογκαλοπ?

    Καθε μερα! το πασοκ ανεβαινει και μιση μοναδα!!

    Μα ειναι τοσο ασχημα και προχειρα στημενο ολο το παιχνιδι, που θα το επαιρνε χαμπαρι ακομα και ενας που εχει το ιδιο χαζο μυαλο με το καθυστερημενο αμερικανακι αρχηγο του ΠΑΣΟΚ.

    Ζητω ο χοντροβαγγελας βενιζελος πασοκιααα.

    ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠOΙΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ για τον Παπανδρέου η μάχη των εντυπώσεων εναντίον του πρωθυπουργού.

    Υπόδικοι καναλάρχες, πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί, δικηγόροι ψευδομάρτυρες, κουτοπόνηροι βουλευτές, αδίστακτοι εκβιαστές, καλόγεροι ψιθυριστές, μιζωμένοι υπάλληλοι, ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.

    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    Ο Καραμανλής είναι επικίνδυνος!

    ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    Και αυτός ο ξεροκέφαλος ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε και εμείς αν ξεχειλώσει ο προυπολογισμός!

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ............................
    Τάξε στο λαό λεφτά πριν τις εκλογές και μετά θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ............................
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:

    Kάθε πέντε μέρες ΜΑΙΜΟΥ δημοσκοπήσεις στα κανάλια (η δημοσκόπηση της Rass – ιστορικά η πιο φερέγγυα εταιρία δημοσκοπήσεων που φέρνει στα ίσια Ν.Δ. και πασόκ θάβεται από όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια)
    και πάει λέγοντας.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ.

    Ο έξυπνος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για να μην χάνει τις φευγαλέες σκέψεις του.

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    Απλά πράγματα, λίγο υπομονή.

    ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φιλε μου εαν τους προηγουμενους αιωναις οι αγροτες δεν εκαναν επαναστασεις σημερα η γη θα ηταν ακομα στους φεουδαρχες φαντασου οτι η εκκλησια ακομα τις διατηρει οσον αφορα τα νοσοκομεια οι εργαζομενοι κανουν απεργειες μπασ και την σωσουν απο το ιδιωτικο κεφαλαιο οχι μονο για τα χρηματα τους και κατι μεσα απο την ιστορια εαν δεν διεκδηκισεις δε σου χαριζει τιποτα ο δυνατος εκτος και αν περιμενεις να πας στο παραδεισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση