GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλοιοκτήτης - καναλάρχης και πολιτευτής της ΝΔ...

. Από το http://aegaio.blogspot.com / . Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων, κατέθεσαν σήμερα 4 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, προς τους υπουργούς ...

.
Από το http://aegaio.blogspot.com/
.
Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων, κατέθεσαν σήμερα 4 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, προς τους υπουργούς Εμπορικής Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και Εσωτερικών, με θέμα τη δραστηριοποίηση ναυτιλιακών εταιρειών στο Νομό Σάμου.
Βασικοί μέτοχοι αυτών των εταιρειών είναι οι κ. Ν. Κατρακάζος, Κ. Λουτράρης και Δ. Κασμιρλής. Σύμφωνα με τα μητρώα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης του 2007, οι δύο πρώτοι είναι μέτοχοι του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΑΜΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε» και ο τρίτος του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΡΜΟΝΙΑ 103 και η σύζυγος του κ. Κατρακάζου -πολιτευτή της Ν.Δ. και Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Σάμου- είναι βασικός μέτοχος του ραδιοφωνικού σταθμού 2000 FM του νομού Σάμου.
Σύμφωνα με την ερώτηση, ο κ. Κατρακάζος ταυτόχρονα δραστηριοποιείται ως πλοιοκτήτης και ως ναυτιλιακός πράκτορας στην περιοχή ευθύνης του ενώ προβλήματα διαπιστώνονται με τα πλοία των εν λόγω ναυτιλιακών εταιρειών... (Διαβάστε περισσότερα εδώ).
---------------------------------

1 σχόλιο

  1. Όλα τα λαμόγια οι κλέφτες και οι απατεώνες ξέρουν πολύ καλά το συμφέρον τους.

    Είναι το κόμμα της αρπαχτής της μίζας της συκοφαντίας,και της προδοσίας των συμφερόντων του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση