GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα αποκάλυψη! Ο Ευ. Βενιζέλος έκρυψε...

.. ... τα στοιχεία για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου! Ολόκληρη η αφήγηση της Στ. Σωτηροπούλου στην Εξεταστική Επιτροπή. Ποιος άλλος αγνό...

..
... τα στοιχεία για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου! Ολόκληρη η αφήγηση της Στ. Σωτηροπούλου στην Εξεταστική Επιτροπή. Ποιος άλλος αγνόησε τα στοιχεία...
.
Η κ. Σταματία Σωτηροπούλου έκανε κι άλλες σημαντικές αποκαλύψεις με την κατάθεσή της στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.
Είπε ότι ύστερα και από τις απειλές που δεχόταν αποφάσισε "να δημοσιοποιήσει, να βγάλει προς τα έξω, το θέμα":
"Εστειλα ένα φάκελο, αφελώς φερόμενη, στο δημοσιογράφο κ. Τριανταφυλλόπουλο με ο,τι στοιχεία είχα στα χέρια μου, κατέθεσα δύο μηνυτήριες αναφορές στην Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης η οποία διέταξε προκαταρκτική εξέταση επείγουσα στην οποία και κατέθεσα με πλήρη στοιχεία... Είχα κάνει μια πολύ τεκμηριωμένη εργασία κι ήμουν η πρώτη που κατέθεσα. Ακολούθως έστειλα ένα φάκελο με ο,τι είχα -αφού δεν είχα καμία ανταπόκριση από τον δημοσιογράφο που προανέφερα- στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης γιατί έκρινα, χωρίς να έχω κάποια σχέση καθόλου, ότι αυτό θα είχε ενδιαφέρον να βγάλει αυτό το θέμα..."
Στη συνέχεια, η κ. Σωτηροπούλου είπε ότι απευθύνθηκε στον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο "ο οποίος έχει γραφείο απέναντι από το δικό μου, είναι συνταγματολόγος, τον είχα καθηγητή στο Πανεπιστήμιο και του πήγα το φάκελο για να ασχοληθεί κάποιος και να δει και να αναδείξει το όλο αυτό θέμα. Παρά ταύτα, ούτε από εκεί βρήκα κάποια ανταπόκριση, τίποτα, απόλυτη σιγή..."
Ελεύθερος Αυγενάκης: Τον παραδώσατε στον κ. Βενιζέλο ή σε κάποιον συνεργάτη του;
Μάρτυς: Πήγα στο γραφείο του, Δαναΐδων 4, μετά από προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο. Του είπαμε για ένα σκάνδαλο. Είπα ότι είμαι φοιτήτρια του από το Πανεπιστήμιο - δεν θα θυμόταν, είμαι 43 χρονών, σήμερα, είναι πολλά χρόνια πριν- και ότι θέλαμε να του θέσουμε υπ' οψιν του κάποια πάρα πολύ σοβαρά πράγματα που συμβαίνουν στην πόλη μας στη Θεσσαλονίκη.
Αικ. Παπακώστα: Του κ. Βενιζέλου;
Μάρτυς: Ναι, και μας είπε "βεβαίως να τα φέρετε να πάτε να τα αφήστε στο γραφείο μου". Πήγα λοιπόν στο γραφείο, βρήκα μια συναδέλφισσα και της λέω "συναδέλφισσα αυτό και αυτό" και μου λέει ξέρω θα του τα δώσω στα χέρια". Συζητήσαμε μάλιστα και λίγο την ιστορία και τα πήρε. Εγώ ξέρω ότι τα πήρε και αν χρειαστεί και γίνει οτιδήποτε, υπάρχει απόδειξη περί αυτού...
Επειδή δεν βρήκα ανταπόκριση από τον κ. Βενιζέλο, το τελευταίο που μου έμενε ήταν να τα πάω στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης γιατί συνέχιζαν οι απειλές και όλα αυτά..."
Σε παρέμβασή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γρ. Νιώτης, ανέφερε ότι στις 12 Ιουλίου 2007 κατατέθηκε από το ΠΑΣΟΚ ερώτηση με το σύνολο των καταγγελομένων στη μηνυτήρια αναγορά της κ. Σωτηροπούλου.
-------------------------

19 σχόλια

  1. η Σωτηροπουλου πρεπει να λέει αληθεια για τον βενιζελο.

    μια άλλη 43χρονη πηρε πτυχιο απο τον καθηγητη και με εκμυστηρευτηκε οτι ο ΒΕΝ.....ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για σοβαρευτειτε ρεεεε
    ειναι υποχρεωμενος ο βαγγς
    να βγαζει στη φορα ο,τι του πανε στο γραφειο;

    Ας τα πηγαινε σε ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

    Μη αποτρελαθουμε κιολας..

    Σε ολα πρεπει να φταιει καποιος;



    ΕΦΡΑΙΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα κοπελα μου δεν ηξερες οτι ο Ζουνγκλας ειναι ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟΣ?
    Τωρα ξερεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μεταμοντέρνος πολυσυλλεκτικός Ρωμιός, έπραξε κατά συνείδηση. Αμάρτησε για του κυρίου ημών Χριστού την εκκλησία και την Παναγία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΤΕ .............ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ............
    ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΤΟ ......ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΣΑΛΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Πρωθυπουργέ.
    Κύριε Κώστα Καραμανλή.
    Μήπως ήρθε ο καιρός οι τραπεζίτες και όλοι όσοι πλουτίζουν με εξευτελιστικό τρόπο σε βάρος των συμπολιτών τους, να μάθουν ότι υπάρχει κράτος που θέλει και μπορεί να προστατεύει κάθε πολίτη;
    Σας παρακαλώ πολύ,....
    Ο Ελληνικός Λαός περιμένει από έναν όπως εσείς να τον ελευθερώσετε, να τον ελευθερώσετε τα δεσμά που κάθε λογίς καταφερτζήδες με την προστασία του παρακράτους, ναι του διαχρονικού παρακράτους έχουν φτιαξει και τον έχουν δεμένο με αυτά.
    Κύριε Πρωθυπουργέ, ο Γεώργιος Παπανδρέου Πρωθυπουργός και αυτός πριν από σαραντατρία περίπου χρόνια με την καθιέρωση της Αγροτικής Σύνταξης ελευθέρωσε τους απόμαχους αγρότες από την μιζέρια και την ανάγκη να επιβαρύνουν τα παιδιά τους, έτσι που σήμερα με τα έστω λίγα ευρώ που παίρνουν να μην απλώνουν χέρι ζητιανιάς σε κανέναν, και αυτό το θεωρώ το μεγαλύτερο καλό που μπορούσε να κάνει σε αυτούς.
    Κύριε Πρωθυπουργέ, όπως λέει ο σοφός λαός έχετε και το μαχαίρι και το πεπόνι, τολμήστε και εσείς και ελευθερώσετε τους συμπολίτες σας από τους αυτόκλητους οικονομικούς δεσμώτες και σατράπες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΕΔΩΣΕΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ;
    Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥΤΟΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ
    ΚΟΥΦΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ.
    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑΔΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ
    ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ !!!
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΡΙΕΡΕ ΝΤΕΛΑ ΣΕΡΡΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.
    Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΤΟΤΕΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.
    ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΝΑΤΕ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oι κάφροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που ακολούθησε συνέχισαν να χρηματοδοτούν με τα δικά μας χρήματα τους φωστήρες του ΕΛΙΑΜΕΠ για να μας κάνουν μαθήματα πατριδογνωσίας. Όσο περνούν τα χρόνια και φεύγουν από τη ζωή οι ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ και οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της πρόσφατης Ελληνικής Ιστορίας τόσο πιο εύκολα εξυπνάκηδες πανεπιστημιακοί και δημοσιογράφοι θα τα τσεπώνουν χοντρά από τον SOROS και το STATE DEPARTMENT για κάνουν Αμερικάνικα πειράματα δημιουργικής ιστοριογραφίας στα παιδιά μας.
    ΟΛΟΙ αυτοί οι ΠΑΝΣΟΦΟΙ Δημοσιογράφοι, Ιστορικοί και "Διανοούμενοι" διαφημίζει ο ένας τον άλλο προκειμένου να αποκτήσουν στην συνείδηση του κοσμάκη ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ και ΑΞΙΑ. Έτσι ο Μίχας διαφημίζει τον Δήμου, ο Δήμου τον Βερέμη, ο Βερέμης τον Παπαχελά, ο Παπαχελάς τον Ανδριανόπουλο,ο Ανδριανόπουλος τον Φυντανίδη, ο Φυντανίδης τον Δήμου, ο Δήμου τον Πρετεντέρη, ο Πρετεντέρης τον Βαλλιανάτο, ο Βαλλιανάτος τον Βοσκόπουλο, ο Βοσκόπουλος τον Τρίμμη του ΙΟΥ ,ο Τρίμμης τη Ρεπούση, η Ρεπούση την Κουλούρη, η Κουλούρη τον Βερέμη... και πάει λέγοντας. Τελικά ΟΛΗ αυτή η παρέα των φιλοσκοπιανών που συνδέονται άμεσα και φανερά με την τσέπη του Σόρος...έχουν καταφέρει να δικτυωθούν και μάλιστα να φθάσουν σε πόστα που μπορούν να επηρρεάζουν και υποψήφιους πρωθυπουργούς σαν τον Γιωργάκη...που του αξίζει να μείνει για πάντα υποψήφιος λόγω επικινδυνότητας για την εθνική ασφάλεια. Αυτή η τσακαλοπαρέα φωστήρων της αποδόμησης της Ελληνικής ιστορίας οι οποίοι έχουν αποκτήσει και το ύφος του ειδικού, θεωρούν εαυτούς μεγάλους διανοητές και προτείνουν σημαντικές αλλαγές στην Ελληνική παιδεία παρόλο που οι ίδιοι έφθασαν αυτά τα "υψηλά" επίπεδα διανόησης έχοντας σπουδάσει...επί χούντας. Επί χούντας μορφώθηκαν και θεωρούν εαυτούς ... σοφούς αλλά φυσικά δεν διανοούνται να το αναφέρουν στο βιογραφικό τους. Αυτοί ήταν που μεγάλωσαν μέσα από ένα σύστημα εθνικιστικής παιδείας αλλά θεωρούν τους σημερινούς νέους θύματα εθνικισμού (!) επειδή διδάσκονται για την καταστροφή της Σμύρνης (!) και όχι για τον συνωστισμό στο λιμάνι. Θυμίζουμε ότι την αλλαγή της ιστοριογραφίας υπέγραψε από το 1996 ο Γιωργάκης, με τον Βαγγελάκη και στα πλαίσια αυτής της χαμηλής πολιτικής ο Κωστάκης πίεσε την Μαριέττα να περάσει το βιβλίο της Ρεπούση με το ζόρι στην Ελληνική παιδεία. Φυσικά όπως και ο Γιωργάκης , έτσι κι ο Κωστάκης Καραμανλής συνεχίζει ΠΕΡΗΦΑΝΑ να χρηματοδοτεί τους υπαλλήλους του Soros μέσω του ΕΛΙΑΜΕΠ ,του CDRSEE, του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι κλπ . Έχουμε βαρεθεί να τα αναφέρουμε, να τα δείχνουμε, να τα αποδεικνύουμε σε όσους αμφιβάλλουν αλλά έχουμε ένα σοβαρό μειονέκτημα. Ενώ αυτοί ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για να περάσουν τους Αμερικάνικους σχεδιασμούς και μάλιστα με δικά μας χρήματα...εμείς θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε πάλι με δικά μας χρήματα , χρόνο κι ενέργεια. Η Ρεπούση, ο Γιωργάκης, ο Κωστάκης...αμοίβονται με χρήματα δικά μας και δουλεύουν για το συμφέρον των ξένων. Επέτρεψαν να ξεπουληθούν τα πάντα, εξαθλίωσαν τον Έλληνα οικονομικά και ηθικά και πλέον δεν υπάρχει ούτε η ενέργεια, ούτε η δύναμη ούτε το κουράγιο να αντισταθούμε στα γελοία κι απάνθρωπα πειράματα που σχεδίασαν για τα Βαλκάνια κάποιοι φωστήρες του State Department. Οι ηγέτες μας ... εδώ και χρόνια συνεχίζουν να κάνουν τις πάπιες. Τις πάπιες έκαναν αυτοί του ΠΑΣΟΚ για τη Ρεπούση διότι ήξεραν ποιοι την προώθησαν επί ΠΑΣΟΚ, τις πάπιες έκαναν και στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και με πείσμα επέμεναν να περάσουν το άθλιο βιβλίο της στην Παιδεία.
    Είχαμε αναφερθεί στο κόμμα της Φιλελεύθερης Συμμαχίας που είχε ως συνθήματα ... τίτλους από ύποπτες οργανώσεις του George Soros (Human Rights, Open Society) στο οποίο όλως τυχαίως ήταν υποψήφιος υπάλληλος του Soros και όλως τυχαίως το κόμμα αυτό στήριξε επίσημα το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ των φιλοσκοπιανών. Το κόμμα με την ιδεολογία "λίγο απ'όλα αρκεί τον Soros να βολεύει" ... είχε "απρόσμενη" αποτυχία κι έτσι πριν από λίγο καιρό εμφανίστηκε ένα νέο υποψήφιο κόμμα με νέο marketing. Τριαντάφυλλα, μεσαίος ριζοσπαστικός χώρος, κάθοδος στις ευρωεκλογές, η "διανόηση my-ass" του Νίκου Δήμου κι εφόσον υπάρχει μέσα ο Νίκος Δήμου... τα λόγια περιττεύουν.Σύντομα προβλέπουμε ότι θα κολλήσει πλάϊ του και το αγαπημένο του ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, ο κολλητός του Βαλλιανάτος, ο Μίχας, ο Δημητράς και θα γίνουν όλη μία "ωραία ατμόσφαιρα". Στην τηλεόραση το παρουσίασε ο ΣΚΑΙ (βλ.Παπαχελάς,Βερέμης,Soros) ενώ στην φιλοσκοπιανή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ο γνωστός μας "ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ" και πάνσοφος δημοσιογράφος Τάσος Τσακίρογλου που ανησυχεί για τους υπερπατριώτες αλλά δεν ανησυχεί για τους υπερπροδότες . Ακολουθεί η λίστα ιδρυτών και μελών του νέου εγχειρήματος...που το μέλλον θα δείξει την πραγματική του ταυτότητα και τους πραγματικούς του στόχους. Δεν θέλουμε άλλους εκπροσώπους του State Department στη ζωή μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Ο
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ.
    ΤΟ ΕΚΡΥΨΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΥ ΣΑΚΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΧΩΡΟ.
    ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΝ
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΜΑΡΤΥΡΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ.
    ΗΤΑΝ Η ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    ΝΕΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ...

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕΣΑ...
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΕ ΤΟΝ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟ...ΑΚΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ 28 ΔΙΣ...
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΤΩΝ-ΛΗΣΤΩΝ...ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

    ΚΑΝΤΕ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ

    12 Νοέμβριος 2008 11:23 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ !! Η "ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ" ΤΟΥ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ !!

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 28 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...


    Πρόταση: Αυτόματη ενοποιήση όλων των δάνειων
    του κάθε πολίτη σε ένα σε μια μόνο τραπεζα
    και μείωση δόσης στο ένα τρίτο της σημερινής
    (η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει το ενα τρίτο
    των μηνιαίων αποδοχών του κάθε πολίτη
    με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής)!!

    Πρόταση: Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο δανεισμού πάνω από 2%
    του αντίστοιχου επιτοκίου καταθέσεων ανά τράπεζα!

    Σήμερα όποια και να είναι η κυβέρνηση σε κάθε χώρα
    (δεξια-κεντρώα-αριστερή)
    αναγκαστικά θα ακολουθήσει σοσιαλιστική πολιτική!!


    ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΙΛΟΙ Bloggers ΟΤΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ "ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ" ΤΟΥ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ!!!

    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ....

    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:
    Η νέα σεισάχθεια μπορεί να περιλαμβάνει εκτός των άλλων και τα εξής μέτρα – ασφαλιστικές δικλείδες:
    1. Αυτόματη ενοποίηση όλων των δάνειων που έχει ο κάθε πολίτης σε διάφορες τράπεζες, σε ένα σε μία μόνο τράπεζα και μείωση της δόσης στο ένα τρίτο της σημερινής. Το μέτρο αυτό θα συμβάλει τα μέγιστα στην αποσυμφόρηση των δανειοληπτών και στην παύση της συνεχούς νέας δανειοδότησης για να ξεπληρώσουν τις υπέρογκες μηνιαίες δόσεις. Επειδή ο κάθε πολίτης έχει μεγάλες μηνιαίες δόσεις αναγκάζεται να ξαναδανειστεί από άλλη τράπεζα για να καλύψει τα προηγούμενα...και πάλι ξαναγυρίζει ξαναδανείζεται και πέφτει σε ένα φαύλο κύκλο!! Στη συνέχεια εγγυάται ο συγγενής του, αρχίζουν οι υποθήκες και μετά κατάσχεται το σπίτι. Στο τέλος έρχεται η υποδούλωση - σκλαβιά και τέλικά η αυτοκτονία!.
    2. Η μηνιαία δόση που δεν ξεπερνά το ένα τρίτο του μηνιαίου μισθού του κάθε πολίτη!! Το κράτος αντί να χαρίζει χρήματα στις τράπεζες αναλαμβάνει την αποληρωμή των δανείων του κάθε πολίτη, ενώνει δηλ. όλα τα δάνεια του κάθε πολίτη σε όλες τις τράπεζες σε ένα σε μία και μόνη τράπεζα και καθορίζει χαμηλή μηνιαία δόση που δεν ξεπερνά το ένα τριτο του μηνιαίου μισθού του κάθε πολίτη!! Ετσι και ο λαός θα ανακουφιστεί και μια σχετική ρευστότητα θα υπάρξει!!
    3. Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο δανεισμού πάνω από 2% του αντίστοιχου επιτοκίου καταθέσεων ανά τράπεζα. Δηλ. αν σε μια τράπεζα το επιτόκιο καταθέσεων είναι 2% το επιτόκιο δανεισμού να είναι 4 % (ξεπερνώντας και τον Πεισίστρατο)!!!
    4. Επαναπροσδιορισμός του κοινωνικού σκοπού ύπαρξης και λειτουργίας των τραπεζών. Οι τράπεζες λειτουργούν ως ενδιάμεσες μεταξύ των πολιτών. Σκοπός των τραπεζών σε μια ευνομούμενη κοινωνία δεν είναι ο εκβιασμός των πολιτών και η ληστεία τους μέσω των υπερβολικών – εκβιαστικών δανείων επιτοκίων. Τα χρήματα που καταθέτει ο ένας πολίτης τα δανείζεται ο άλλος μέσω της τράπεζας –ενδιαμέσου. Τα υπέρογκα υπερκέρδη των τραπεζών αποδεικνύουν τη ληστεία που γίνεται σε βάρος του απομονωμένου – ανήμπορου κοσμάκη.
    5. Να ισχύσει και για τις τράπεζες η νομοθεσία περί παράνομου ταχύτατου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού μέσω των ληστρικών – εκβιαστικών επιτοκίων και κατασχέσεων. Η κατοικία εκάστου είναι άσυλο και δεν μπορεί να κατασχεθεί από κανέναν!! Μάλιστα υπάρχει νομοθεσία κατά του υπερβολικού, παράνου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού!! Τα 28 δις αντί για τις τράπεζες να τα πάρει ο λαός για την αποπληρωμή των δανείων του!
    6. Η αποτυχία μιας τράπεζας επιβαρύνει τον ίδιο τον τραπεζίτη και τους μεγαλομετόχους της!!. Όταν η τράπεζα κερδίζει τα κέρδη τα καρπούνται ΜΟΝΟ οι ίδιοι. Όταν η τράπεζα χάνει τότε πρέπει - κατά κάποιους - να πληρώσει πάλι ο λαός κατά το κοινόν στον αγώνα όλοι μαζί και στην μάσα χώρια. Να κατασχεθεί ένα μέρος από τις υπέρογκες περιουσίες των μεγαλο –τραπεζιτών για απόσβεση της αποτυχίας.
    7. Στήριξη των μικρομεσαίων και χαμηλόμισθων. Η εξαφάνιση των μικρομεσαίων και των ασθενέστερων οικονομικά τάξεων οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κοινωνικές εκρήξεις, σε κοινωνικά δράματα και αυτοκτονίες, για να δικαιώσουν οι νεοφιλελεύθεροι αντι-μαρξιστές μόνοι τους τον Μαρξ ότι οι καπιταλιστές με την απληστία τους βάζουν μόνοι τους τη θηλιά στο λαιμό τους!!. Η κοινωνική δικαιοσύνη δεν μπορεί να μειωθεί προς όφελος της τραπεζικής ολιγαρχίας. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ο νομπελίστας Πολ Κρούγκμαν για τα καταλάβει τόσο απλά πως θα σωθεί και το τραπεζικό σύστημα αλλά και ο κοινωνικός ιστός!!
    Αν δεν λάβουμε υπόψιν και τις ανωτέρω προτάσεις οποιαδήποτε άλλο μέτρο, όσο καλό και να είναι, είναι πρόσκαιρο και απλά αναβάλλει χρονικά την έκρηξη των προβλημάτων.

    ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΟΥΜΕ 28 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΤΗTΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ!!



    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΟΚ

    12 Νοέμβριος 2008 2:13 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεγάλη ΚΟΥΦΑΛΑ ο... Κουφαλιώτης!!!!

    Αλλά δεν είναι αυτός οσ τόχος μου: Αλλά ο Μπένυ!!!

    Είδατε φίλοι, ποιος θα μας (ξανα)κυβερνήσει σε λίγο καιρό;;;;

    Ο Βενιζέλος και πάλι! Μεγαλο-υπουργάτζα του Γιωργάκη του ΜΑΡΓΑΡΙΤΑρένιου!!!

    Ξαναδιαβάστε το άρθρο! Θα σας ωφελήσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ήταν ανάγκη να μας φωτίσει η κυρία Σωτηροπούλου .
    Αν δεν είχε ξεκινήσει η κόντρα του Κοντομηνά με την κυβέρνηση ,ο Ρουσσόπουλος θα εξακολουθούσε να ασκεί καθήκοντα πρωθυπουργού και ο Εφραίμ θα περιέφερε μετά χορών και τυμπάνων την ‘’Αγία Ζώνη ‘’ ανά την Ελληνική Επικράτεια για να συνεχίζει τις τρελλές κονόμες .
    Σήμερα μαθαίνουμε για επερωτήσεις που είχε κάνει πέρισι ο βουλευτής του Πασοκ Δριβελέγκας για το θέμα της Βιστωνίδας , αλλά δεν δόθηκe μεγάλη σημασία ούτε σηκώθηκε θόρυβος από την αξιωματική αντιπολίτευση ,ούτε από τα ΜΜΕ .
    Μετά τον ξεσηκωμό του Χουντόδουλου για το θέμα των ταυτοτήτων ,που στοίχισε δημοσκοπικά πολύ στο Πασοκ , η κυβέρνηση Σημίτη είχε λουφάξει στα Εκκλησιαστικά θέματα .
    Αυτή την πολιτική είχε συνεχίσει και ο Γιώργος Παπανδρέου σαν αξιωματική αντιπολίτευση.

    ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ :

    Σε παρέμβασή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γρ. Νιώτης, ανέφερε ότι στις 12 Ιουλίου 2007 κατατέθηκε από το ΠΑΣΟΚ ερώτηση με το σύνολο των καταγγελομένων στη μηνυτήρια αναγορά της κ. Σωτηροπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τώρα εμένα πώς μου φαίνεται ότι δεν το έθαψε το θέμα ο Βενιζέλος;

    "ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γρ. Νιώτης, ανέφερε ότι στις 12 Ιουλίου 2007 κατατέθηκε από το ΠΑΣΟΚ ερώτηση με το σύνολο των καταγγελομένων στη μηνυτήρια αναγορά της κ. Σωτηροπούλου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και υπάρχουν κάποιοι που αμφιβάλουν ακόμα ότι η όλη ιστορία είναι στημένη απο τους Αμερικάνους για να βγάλουν πρωθυπουργό τον George...

    Εκτός απο τον Καραμανλή και τη Ν.Δ, βρίσκεται δήθεν φάουλ και ο Βενιζέλος!

    Τί σύμπτωση,ε;








    Και υπάρχουν κάποιοι που αμφιβάλουν ακόμα ότι η όλη ιστορία είναι στημένη απο τους Αμερικάνους για να βγάλουν πρωθυπουργό τον George...

    Εκτός απο τον Καραμανλή και τη Ν.Δ, βρίσκεται δήθεν φάουλ και ο Βενιζέλος!

    Τί σύμπτωση,ε;








    Και υπάρχουν κάποιοι που αμφιβάλουν ακόμα ότι η όλη ιστορία είναι στημένη απο τους Αμερικάνους για να βγάλουν πρωθυπουργό τον George...

    Εκτός απο τον Καραμανλή και τη Ν.Δ, βρίσκεται δήθεν φάουλ και ο Βενιζέλος!

    Τί σύμπτωση,ε;








    Και υπάρχουν κάποιοι που αμφιβάλουν ακόμα ότι η όλη ιστορία είναι στημένη απο τους Αμερικάνους για να βγάλουν πρωθυπουργό τον George...

    Εκτός απο τον Καραμανλή και τη Ν.Δ, βρίσκεται δήθεν φάουλ και ο Βενιζέλος!

    Τί σύμπτωση,ε;








    Και υπάρχουν κάποιοι που αμφιβάλουν ακόμα ότι η όλη ιστορία είναι στημένη απο τους Αμερικάνους για να βγάλουν πρωθυπουργό τον George...

    Εκτός απο τον Καραμανλή και τη Ν.Δ, βρίσκεται δήθεν φάουλ και ο Βενιζέλος!

    Τί σύμπτωση,ε;








    Και υπάρχουν κάποιοι που αμφιβάλουν ακόμα ότι η όλη ιστορία είναι στημένη απο τους Αμερικάνους για να βγάλουν πρωθυπουργό τον George...

    Εκτός απο τον Καραμανλή και τη Ν.Δ, βρίσκεται δήθεν φάουλ και ο Βενιζέλος!

    Τί σύμπτωση,ε;








    Και υπάρχουν κάποιοι που αμφιβάλουν ακόμα ότι η όλη ιστορία είναι στημένη απο τους Αμερικάνους για να βγάλουν πρωθυπουργό τον George...

    Εκτός απο τον Καραμανλή και τη Ν.Δ, βρίσκεται δήθεν φάουλ και ο Βενιζέλος!

    Τί σύμπτωση,ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
    Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
    Και κρίνει, πάντα κρίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μάκη τα έκανες γαργάρα κι εσύ?

    Και σκέφτομαι χθες, καλά τόσα είπε η γκόμενα το πρωί στην εξεταστική κι ο Μάκης ασχολείται πάλι με UFO?

    Τώρα εξηγούνται όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O VAGELIS DEN KERDISE TON GIORGO...POS THA KERDIZE KARAMANLI?/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση