GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ...‏

. Από το http://fygokentros.blogspot.com . Ας κανουμε ενα φανταστικο ταξιδι στο χρονο... Μερικα χρονια αργοτερα, οταν η κοινωνια θα εχει ξεπ...

.
Από το http://fygokentros.blogspot.com
.
Ας κανουμε ενα φανταστικο ταξιδι στο χρονο... Μερικα χρονια αργοτερα, οταν η κοινωνια θα εχει ξεπερασει τις παλαιοληθικες εμμονες του δημοσιοϋπαλληλισμου και του κρατικου ελεγχου, εν γενει. Οταν θα υπαρχει αρκετη ωριμοτητα ωστε η κοινη γνωμη, περα απο τις ιδιωτικοποιησεις των λιμανιων, των αερολιμενων,τ ων μεσων μεταφορας και των τηλεπικοινωνιων, να αγκαλιασει και τις ιδιωτικοποιησεις αλλων κρατικων φορεων, οπως η υγεια,η ασφαλιση,η αστυνομια ή ακομα....η πυροσβεστικη! Οταν επιτελους ολα θα λειτουργησουν με μοναδικο γνωμονα το κερδος, οπως αρμοζει στις συγχρονες και ταχυρρυθμες κοινωνιες...



Αφιερωμενο στους φωστηρες της κυβερνησης και του υπουργειου εμπορικης ναυτιλιας.
---------------------------------------

30 σχόλια

  1. Αγαπητοί φίλοι

    Τελικά έχουμε χάσει το μέτρο…Αυτό που οι πρόγονοι μας υπερήφανα άφησαν ως παρακαταθήκη στην οικουμένη «παν μέτρον άριστον» , εμείς οι νεοέλληνες τοχουμε χάσει παντελώς…
    Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας θα το βρούμε μπροστά μας. Η ιδέα αυτή αν και ξεκίνησε από οπαδούς φιλοκαπηταλιστικους θεωρίας και πρακτικής ,εξαπλώθηκε μέχρι και στο σοσιαλδημοκρατικό, σοσιαλιστικό στρατόπεδο γεγονός για το οποίο το αριστερό κίνημα κατέβαλε σκληρό αντίτιμο στην διεθνή απήχηση του και στην διεισδυτικότητα του στις κοινωνίες. Σήμερα είναι μια εντελώς ξεπερασμένη πρακτική και όλοι πια ομολογούν το αδιέξοδα τέτοιων πρακτικών.
    Για την περίπτωση μας , οι Κινέζοι έρχονται να βγάλουν χρήματα και να προωθήσουν το εμπόριο των… Το αντίτιμο που θα καταβάλουν γιατί είναι πολύ κατώτερο από την πρακτική προστιθέμενη αξία που θα έχουν στα προϊόντα των και από την άλλη εμείς θα έχουμε μεγάλες απώλειες στην ανάπτυξη και στο σχεδιασμό της εμπορικής ναυτιλίας και όχι μόνο. Ο καυγάς περί «ρετιρέ» εργαζομένων είναι παραπλανητικός και εκτός πραγματικότητας . Άλλη μια προβοκάτσια χοντροκομμένη από τους κυβερνώντες.
    Τέλος από πλευράς εθνικής και αμυντικής πολιτικής θα τα δούμε τα ολέθρια αποτελέσματα μια τέτοιας πολιτικής πολύ σύντομα και εύχομαι να είναι και εθνικά ανώδυνα.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα διέλυσαν όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

    ΠΟΥ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΘΑ ΡΙΧΝΑΝΕ ΤΟ ΥΕΝ

    Α ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΔΙΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΑ

    ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

    ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ

    ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΟΡΟΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως το έγραψες όταν θα τους αφήνει κέρδος, διότι όταν δεν θα αφήνουν κέρδος ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ.
    Το σύστημα πλέον έχει για Moto στην μάσα μόνος και στη χασούρα όλοι!!!

    Μπορείτε να μου πείτε γιατί εδώ και παγκόσμια να πληρώσω να σπασμένα του κάθε σκατογιάπι που θησαύρησε και της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ τράπεζας όπως η Fae Mae και το παπάρι τους;;;;

    Πεθαίνουν άρρωστοι στα νοσοκομεία από την ανεπάρκεια του συστήματος και από ελλείψεις και εμείς θα δανείσουμε τους πλουτοκράτες;

    ΝΑΙ ΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύει η δικαιοσύνη στην Ελληνική δημοκρατία.

    Ας πούμε ότι είμαι ένας ζάπλουτος μεγαλοαπατεώνας που έχω κλέψει δισεκατομμύρια από τους πελάτες μου και το χρηματιστήριο.

    Μία λύση για να μή με πιάσουν είναι να εξαφανιστώ σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, κατά προτίμηση κάνοντας και μία πλαστική στο πρόσωπο.

    Στην Ελλάδα έχω και άλλη μία επιλογή. Αγοράζω ένα κανάλι και απειλώ την εκλεγμένη κυβέρνηση ότι εάν με στείλουν να δικαστώ θα τους κάνω συκοφαντικό πόλεμο και θα φέρω την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

    Καλό έ;

    (Και εγώ που νόμιζα ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, όπως λέει και το Σύνταγμα, μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού τόσα χρόνια δοκιμάσαμε τους φωστήρες του σοσιαλισμού, ας δοκιμάσουμε και μία διαφορετική συνταγή της Νέας Δημοκρατίας.

    Που τυχαίνει να είναι και η μόνη συνταγή που χρησιμοποιείται σήμερα σε όλο τον κόσμο.

    Γκέγκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύει η δικαιοσύνη στην Ελληνική δημοκρατία.

    Ας πούμε ότι είμαι ένας ζάπλουτος μεγαλοαπατεώνας που έχω κλέψει δισεκατομμύρια από τους πελάτες μου και το χρηματιστήριο.

    Μία λύση για να μή με πιάσουν είναι να εξαφανιστώ σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, κατά προτίμηση κάνοντας και μία πλαστική στο πρόσωπο.

    Στην Ελλάδα έχω και άλλη μία επιλογή. Αγοράζω ένα κανάλι και απειλώ την εκλεγμένη κυβέρνηση ότι εάν με στείλουν να δικαστώ θα τους κάνω συκοφαντικό πόλεμο και θα φέρω την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

    Καλό έ;

    (Και εγώ που νόμιζα ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, όπως λέει και το Σύνταγμα, μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλυτερα με τους ΚΙΝΕΖΟΥΣ που ειναι και συντροφια και θα δινουν και καμια ενισχυση στο κομμα μας.
    ΚΚΕ ετοιμασου για την εξουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. OXI KAI TON PEIRAIA STHN COSCO
    AS EDINE TOYS KALOYS LIMENES STHN KRHTH.
    THA FLOMOSOYME STOYS KINEZOYS
    KAI TO EMPOREYMA TOYS.
    THA PNIGEI O PEIRAIAS STO KAYSAERIO KAI THN ANERGIA.
    TI NA TA KANOYME TA 800.000 EYRO
    TO XRONO OTAN UA PLHROSOYME AKRIBA TOYS KINEZOYS SE ALLO NOMISMA.
    GIATI DEN TOYS PHRE H ITALIA
    KAI H GALLIA EINAI HLITHIOI AYTOI.
    MHPOS MAS AGAPANE PERISOTERO OI KINEZOI.
    M' OLA TOYTA H XORA THA EXEI PROBLHMA ARGOTERA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εάν η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ σημαίνει περοσσότερες ευκαιρίες για δουλειά σε πολλούς Έλληνες, σημαίνει αξιοποίηση επέκταση και μετατροπή του λιμανιού σε ένα σύγχρονο και παραγωγικό διαμετακομιστικό σταθμό, ο οποίος θα αποτελεί κέντρο διανομής εμπορευμάτων για όλη την ευρώπη, εάν με αυτή την παραχώρηση η χώρα δίνει το χέρι για συνεργασία σε μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις του 21ου αι, και έτσι αποκτώντας ένα επιπλέον ατού και πλεονέκτημα στις διεθνείς της σχέσεις για το επόμενο διάστημα (όπως αντίστοιχα έκανε και με την ρωσία του Πούτιν), εάν αυτά είναι μηδαμινά για σένα ανόητε αρθρογράφε τότε μάλλον θα είσαι από αυτούς που τους αρέσει να βρίσκονται σκυφτοί εμπρός στα πόδια των αγγλοσαξόνων και να εκλιπαρούν αύριο για έυνοια ή να ευχαριστούν χώρες που θα έχουν απωλέσει τα παλαιά τους μεγαλεία, προφανώς θα προτιμούσες οι Κινέζοι οι οποίοι θα ήθελαν μια χώρα εισόδου για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με αντίστοιχα ανταλλάγματα βεβαίως να έκαναν ένα αντίστοιχο κέντρο στην Αλβανία, στην Τουρκία ή στην Ιταλία, προφανώς θα έισαι ένας από αυτούς που θα προτιμούσαν ο αγωγός του αερίου να περνούσε όχι μέσα από την ελλάδα αλλά από τις χώρες των βόρειων γειτόνων μας
    πιθανόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σαν μέτοχος σε μια μη κρατική επιχείρηση μπορώ να συμμετέχω στην εξέλιξη της και στα κέρδη της.
    Τι μου αποφέρει μια κρατική επιχείρηση που συντηρείται από τους φόρους μου και εκ πείρας απασχολεί υμετέρους κομματόσκυλα συνδικαλισταράδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TI NA KANOYME ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΦΟΥ ΑΡΕΣΚΟΜΑΣΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΣΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑς ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑς ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΥΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΗΝ ΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ, ΤΟΤΕ ΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΞΕΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΡΔΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΙΨΕΣ?.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ολοι οι Ελληνες στο δημόσιο!!
    Σίγουρος μισθός και αραλίκι.
    Να γίνουν όλα δημόσια όμως για να μην υπάρχουν μαλάκες του ιδιωτικού τομέα που να δουλεύουν για δύο (για τον εαυτό του και μέσω των υψηλών φόρων για τον μισθό ενός ακόμα δημ.υπαλλήλου...1.000.000 είναι αυτοί).
    Α και κομμένα τα μπλογκ..ενημέρωση μόνο από δημόσια κανάλια και δημόσιογράφους κρατικούς λειτουργούς.
    Εμπρός αδέλφια για μια Ελλάδα ΜΟΝΟ δημοσίων υπαλλήλων...για την Ελλάδα του μέλλοντος με λυμένα όλα τα προβλήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο σου, και χαλάλι στους φωστήρες της κυβέρνησης, αυτοί βέβαια από τις πισίνες τους, από τα κότερα τους, από τα φανταστικά εξοχικά τους, από τις φρουρούμενες επαύλεις τους, από την απροσπέλαστη στην μιζέρια διαβίωση τους, δεν έχουν δει πως συμπεριφέρονται οι κινέζοι σαν αφεντικά στους κινέζους εργάτες τους, και πόσο τους πληρώνουν.
    Βέβαια για αυτούς της κυβέρνησης οι μπίζνες είναι μπίζνες, και μια και οι μέρες τους ίσως είναι μετρημένες σαν κυβερνώντες αυτόν τον τόπο, και έχοντας εντρυφήσει στο μάζευε και ας είναι και από ομόλογα ασφαλισμένων, το ρίξανε, έτσι φαίνετε, στο μάζευε και ας είναι και μετάξι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σαν μέτοχος σε μια μη κρατική επιχείρηση μπορώ κατά δύναμιν να καθορίζω την εξέλιξη της και να συμμετέχω στα κέρδη της. Τι μου αποφέρει μια κρατική επιχείρηση που συντηρείται από τους φόρους μου και εκ πείρας απασχολεί υμετέρους, κομματόσκυλα, συνδικαλισταράδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επειδή έχετε βάλει σκοπό να ξεπουλήσετε τα πάντα σ' αυτή τη χώρα,όταν φτάσει η ώρα κ. Καραμανλή να εκποιήσετε τις γυναίκες μας και τα παιδιά μας,θα πουλήσετε και τη... Νατάσσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΕ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΩΝ ΙΔΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .ΑΜΑ ΘΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΛΙΓΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ

    "YOU'RE LOST AND 30 MILES FARTHER"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Που την είδατε την ιδιοτικοποίηση ρε. Κρτατικοποίηση ήταν. Έδωσαν τον ΟΛΠ σε κρατική επιχείρηση της Κίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δραστηριότητες & Eκδηλώσεις



    "Αλκιβιάδης – Η Ελλάδα δεν θα άντεχε...".

    Φιλοδοξίες, αντιζηλίες, έρωτες, μίση, πάθη, προδοσίες, μάχες και συνωμοσίες συνθέτουν το δεύτερο βιβλίο του Μπάμπη Πλαϊτάκη, ο οποίος επιστρέφει μετά το επιτυχημένο "Ο Γκρέκο και ο Μέγας Ιεροεξεταστής" με ένα ιστορικό μυθιστόρημα βασισμένο στη ζωή του Αλκιβιάδη, του τρομερού παιδιού της αρχαίας Ελλάδας, με τίτλο "Αλκιβιάδης – Η Ελλάδα δεν θα άντεχε...". Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα διαβάσει αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο. Προλογίζει ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Σορβόννης κ. Αναστάσιος Π. Κουτσούκος.


    Fnac, Εμπορικό Κέντρο The Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Aθήνα.

    Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 6305555
    ΠΟΤΕ
    27 Νοεμβρίου, 19:00

    26 Νοέμβριος 2008 11:45 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    (ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ)



    "Αλκιβιάδης – Η Ελλάδα δεν θα άντεχε...".

    Φιλοδοξίες, αντιζηλίες, έρωτες, μίση, πάθη, προδοσίες, μάχες και συνωμοσίες συνθέτουν το δεύτερο βιβλίο του Μπάμπη Πλαϊτάκη, ο οποίος επιστρέφει μετά το επιτυχημένο "Ο Γκρέκο και ο Μέγας Ιεροεξεταστής" με ένα ιστορικό μυθιστόρημα βασισμένο στη ζωή του Αλκιβιάδη, του τρομερού παιδιού της αρχαίας Ελλάδας, με τίτλο "Αλκιβιάδης – Η Ελλάδα δεν θα άντεχε...". Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα διαβάσει αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο. Προλογίζει ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Σορβόννης κ. Αναστάσιος Π. Κουτσούκος.


    Fnac, Εμπορικό Κέντρο The Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Aθήνα.

    Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 6305555
    ΠΟΤΕ
    27 Νοεμβρίου, 19:00

    26 Νοέμβριος 2008 11:49 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.30ΣΤΟ FNAC THE MALL
    ΣΤΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΠΛΑΙΤΑΚΗ
    " ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ"!!!

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΕΚΛΠΗΞΕΙΣ!!
    ΚΩΣΤΑΣ

    26 Νοέμβριος 2008 11:50 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΠΙΟ ΑΜΕΣΑ , ΑΠ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝΕ. ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ
    Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ
    ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ ΚΑΙ
    ΤΟ ΕCO DRIVING / No 2

    Συμπολίτες , σύντροφοι , καταναλωτές, σας πληροφορώ ότι
    η αμόλυβδη έσπασε το φράγμα των 80 λεπτών το λίτρο .
    Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ,έχουμε τα πρώτα πρατήρια με
    τιμή κάτω από 80 λεπτά.
    Η τιμή της αμόλυβδης βρίσκεται σε πτώση με το αλεξίπτωτο
    κλειστό , καθότι το αργό έφτασε 49$ : 1.27 = 38.6 euro το βαρέλι.
    Σας απασχολώ πάλι για να θέσουμε καινούργια όρια και να
    θυμηθούμε μαζί στις δυο αποφάσεις μας.
    Απόφαση 1η : Βάζουμε ένα τεράστιο Χ ,άπαξ δια παντός, σε
    όποιο πρατήριο πουλάει πάνω από 86 λεπτά. Δεν περνάμε ούτε
    από έξω.
    Οι «συμπολίτες» μας , που κάνουν τζίρο στους μαυραγορίτες που πουλάνε πάνω από 90 λεπτά, είναι οι γνωστοί δωσίλογοι και κουκουλοφόροι της εποχής μας, τα ιζήματα της κοινωνίας.
    Απόφαση 2η : Συνεχίζουμε να οδηγούμε οικολογικά, το γνωστό ως ECO DRIVING. Το τραγουδάει και η Κοκκίνου.
    Ελαφρύ πόδι στο γκάζι , αλλάζουμε ταχύτητα στις λιγότερες δυνατόν στροφές, οδηγούμε έτσι που να μειώνουμε στο ελάχιστο τα φρεναρίσματα , και όχι πάνω από 3500 στροφές στον ανοικτό δρόμο.
    Χωρίς καθόλου προσπάθεια έχουμε μείωση κατανάλωσης μέχρι
    30%. Αυτό σημαίνει άμεσο όφελος στη τσέπη μας , σημαίνει
    πτώση της γενικότερης ζήτησης, άρα και επιπλέον πτώση του αργού , σημαίνει και πραγματική προστασία του περιβάλλοντος.
    Έχουμε σημαντική μείωση των ρύπων.
    Είναι σημαντικό να δράσουμε από κοινού , η δύναμη μας είναι
    πολύ μεγάλη , είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία. Στην αισχρή
    μειοψηφία ανήκουν οι μαυραγορίτες, λαμπρό παράδειγμα ο Κρητικός με το μαντίλι, το μαύρο πουκάμισο, τα στιβάνια και
    το string , που πούλαγε 1.60 , και οι «συμπολίτες» μας , οι
    γνωστοί και μη εξαιρετέοι δωσίλογοι που τους κάνουν τζίρο.
    Δικαιολογίες και gay κλαψουρίσματα δεν υπάρχουν ,( εκτός αν ανήκουμε σε αυτούς που τα έχουν βάψει μαύρα που πέφτει το
    πετρέλαιο και τα παράγωγα του), φθηνά πρατήρια ευρίσκονται
    παντού , ακόμη και στα βόρεια προάστια.
    Συνιστάται να αποφεύγουμε τα συχνά και μικρά γεμίσματα , είναι καλό να τα κανονίζουμε έτσι που να φουλάρουμε όταν
    είμαστε λίγο πάνω ή και στη ρεζέρβα . Τούτο διότι οι αντλίες
    που κλέβουν στην ποσότητα, συνήθως το κάνουν στο ξεκίνημα,
    άρα πολλά γεμίσματα, πολύ περισσότερες πιθανότητες να μας κλέψουν.

    Η ΑΛΛΗ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύει η δικαιοσύνη στην Ελληνική δημοκρατία.

    Ας πούμε ότι είμαι ένας ζάπλουτος μεγαλοαπατεώνας που έχω κλέψει δισεκατομμύρια από τους πελάτες μου και το χρηματιστήριο.

    Μία λύση για να μή με πιάσουν είναι να εξαφανιστώ σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, κατά προτίμηση κάνοντας και μία πλαστική στο πρόσωπο.

    Στην Ελλάδα έχω και άλλη μία επιλογή. Αγοράζω ένα κανάλι και απειλώ την εκλεγμένη κυβέρνηση ότι εάν με στείλουν να δικαστώ θα τους κάνω συκοφαντικό πόλεμο και θα φέρω την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

    Καλό έ;

    (Και εγώ που νόμιζα ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, όπως λέει και το Σύνταγμα, μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

    Συγκεκριμένα, η Μητρόπολη Ιωαννίνων εξασφάλισε με υπουργικές αποφάσεις τη διαχείριση των κληροδοτημάτων ευεργετών, αντί για την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως προβλέπουν οι νόμοι και οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

    Τα κληροδοτήματα περιλαμβάνουν μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, μεγάλο αριθμό ακινήτων και αρκετές εκτάσεις.

    Στο νέο «Βατοπέδι» εμπλέκονται οι πρώην υφυπουργοί Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δρυς και Απόστολος Φωτιάδης καθώς και νομικός σύμβουλος του κράτους που γνωμοδότησε υπέρ της Μητρόπολης, όπως ακριβώς έκανε και στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΛΗΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ!!!
    ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΟΠΩΛΗΣΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Τα έχουν δοκιμάσει όλα!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Τα έχουν δοκιμάσει όλα!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΟΠΟΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΣΟΣ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ PARKING ΤΙΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση