GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δεύτερη γενιά μεταναστών...

. Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΡΙΣΚΟ . Κατάθεση μια (ατυχούς) προτάσεως νόμου για τα παιδιά των μεταναστών Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου κατατέθηκε στη Βουλή...

.
Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΡΙΣΚΟ
.
Κατάθεση μια (ατυχούς) προτάσεως νόμου για τα παιδιά των μεταναστών
Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου κατατέθηκε στη Βουλή πρόταση νόμου υπό τον τίτλο "Αναδιοργάνωση της δημοτικής αστυνομίας και ρυθμίσεις λοιπών θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών", στην οποίο, μεταξύ άλλων, επιδιώκεται η ρύθμιση του ζητήματος των παιδιών των μεταναστών.
Συγκεκριμένα, στο άρθρο 41 παρ. 7, αναφέρεται: " Τέκνα υπηκόων τρίτων χωρών, τα οποία γεννήθηκαν και διαμένουν στην Ελλάδα, και των οποίων οι γονείς εξακολουθούν να διαμένουν νόμιμα στη Χώρα, μετά τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους και εφόσον έχουν διανύσει την πρωτοβάθμια και γυμνασιακή εκπαίδευση, αποκτούν, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της οικείας Περιφέρειας, την ιδιότητα του επί μακρόν διαμένοντος" Επεξηγηματικά αναφέρω ότι η ιδιότητα του επί μακρόν διαμένοντος είναι μια κάρτα παραμονής και η μόνη διαφορά της από την απλή κάρτα παραμονής είναι ότι δεν χρειάζεται να ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Την κάρτα αυτή μπορεί να την αποκτήσει και οιοσδήποτε αλλοδαπός υπό τον όρο του να γνωρίζει την ελληνική γλώσσα και να έχει βασικές γνώσεις του ελληνικού πολιτισμού και ιστορίας. Με άλλα λόγια η εκχώρηση της κάρτα αυτής στα παιδιά των μεταναστών δεν αποτελεί και σπουδαίο βήμα. Στην πραγματικότητα δεν αποτελεί κανέναν βήμα. Ενδεχομένως δε να αποτελεί ένα βήμα προς τα πίσω καθώς δίνει σκοπίμως την αίσθηση οτι διευθετεί το έωλο πλεον ζήτημα των παιδιών των μεταναστών ενώ στην πραγματικότητα μεταθέτει το αίτημα για αλλαγή του κώδικα ιθαγενείας για το πολύ μακρινό μέλλον.
Πάγια απαίτηση όσον ασχολούνται με τα μεταναστευτικά αλλά και των ευαισθητοποιημένων ελλήνων, και εσχάτως της αξιωματικής και ελάσσονος αντιπολίτευσης είναι η αλλαγή του κώδικα ιθαγενείας ώστε να δίδεται η δυνατότητα απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας στην ηλικία των 18 ετών στα παιδιά των μεταναστών που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα ή έχουν έρθει σε μικρή ηλικία και έχουν φοιτήσει σε ελληνικά σχολεία.
Σημειώνω ότι η Ελλάδα είναι μια από τις ελάχιστες χώρες του σκληρού πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διατηρεί το αναχρονιστικό δίκαιο αίματος.Σημειώνω επίσης ότι η τρίτη και τέταρτη γενεά ελλήνων μεταναστών που διαβιούν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και ενδεχομένως να μην γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα, μήτε την ελληνική ιστορία, μηδέ έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα, έχει το δικαίωμα να λαμβάνει την ελληνική ιθαγένεια. Σημειώνω επίσης ότι τα παιδιά αυτά που γεννιούνται στην Ελλάδα η έρχονται σε μικρή ηλικία έχουν ως μητρική γλώσσα την ελληνική και ως πατρίδα τους την Ελλάδα. Σημειώνω τέλος οτι έλλην ανέκαθεν θεωρούνταν αυτός που μετέρχεται της ελληνικής παιδείας.
Παρόλ' αυτα, γνωρίζοντας τις ζωές και τις αγωνίες πολλών απο τα αποκαλούμενα "παιδιά μεταναστών" - τα οποία δεν είναι καθόλου παιδιά και σε πολλές περιπώσεις έχουν τα δικά τους παιδιά- και βιώνουν καθημερινά το φόβο της απέλασης (προς μια χώρα που ουδέποτε έχουν επισκεφτεί) σε περίπτωση που μείνουν άνεργοι και επομένως δεν μπορέσουν να ανανεώσουν την κάρτα παραμονής τους, η προαναφερθείσα πρόταση νόμου θα τους δώσει μία ανάσα.
Επομένως, σεβόμενος τις αγωνίες τους και επιφυλασσόμενη για τη συνέχιση των αγώνων ώστε να δοθεί κάποια στιγμή η δυνατότητα απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας, θα περιοριστώ στο να σχολιάσω την πρόταση νόμου σκοπώντας στη βελτίωση της. Στην πρόταση νόμου αναφέρεται οτι η κάρτα του επί μακρόν διαμένοντα θα δοθεί στα παιδιά των μεταναστών που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα. Συνεπώς, η κάρτα αυτη δεν αφορά τα παιδιά που έχουν έρθει στην Ελλάδα π.χ. σε ηλικία 2 μηνών! Με άλλα λόγια ενδέχεται να υπάρχουν δύο αδέλφια, που το ένα να έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και το άλλο να έχει έρθει ήρθε στην ηλικία των 3 ετών, και το ένα να πάρει την κάρτα ενώ το άλλο όχι. Προς τι αυτή η διάκριση; Άγνωστο!Κατά δεύτερον, αναφέρεται ότι την κάρτα θα τη λάβουν τα παιδιά οι γονείς των οποίων εξακολουθούν να μένουν στην Ελλάδα. Πολύ συχνά οι γονείς επιστρέφουν στην χώρα καταγωγής τους και τα παιδιά (ως ενήλικες πλεον) παραμένουν στη Ελλάδα, διότι αυτή τη χώρα αναγνωρίζουν ως πατρίδα τους. Επίσης, πολύ συχνά η μητέρα ή και ο πατέρας δεν έχουν καταφέρει να νομιμοποιηθούν στη χώρα λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων. Επίσης, υπάρχουν μονογονεϊκές οικογένειες. Σε τελική ανάλυση, είναι αντισυνταγματικό και πέρα κάθε λογικής να καθορίζεται το καθεστώς του ενήλικα από το καθεστώς των γονιών του.Συνεπώς, αιτούμαστε από τον Υπουργό Εσωτερικών να τροποποιήσει την πρόταση νόμου έτσι ώστε να συμπεριληφθούν τα παιδιά των μεταναστών που έχουν διανύσει την πρωτοβάθμια και γυμνασιακή εκπαίδευση, ανεξαρτήτως από το εαν έχουν γεννηθεί ή έρθει σε μικρή ηλικία στην Ελλάδα. Κατά δεύτερον, αιτούμαστε από τον Υπουργό Εσωτερικών να αποσυνδέσει το καθεστώς των (ενήλικων) παιδιών των μεταναστών από το καθεστώς των γονέων τους.Τέλος, αιτούμαστε από τον Υπουργό Εσωτερικών, τη Βουλή και την Πολιτεία να δεσμευτεί ότι στο άμεσο μέλλον θα προχωρήσει στην αλλαγή του κώδικα ιθαγενείας.Ενδεικτικό πάντως των αντιλήψεων που επικρατούν στους ιθύνοντες είναι η σχετική παράγραφος (αρθρο 41, παρ. 6) στην αιτιολογική έκθεση που συνοδεύει την πρόταση νόμου, σύμφωνα με την οποία: " Με την προτεινόμενη διάταξη λαμβάνεται ειδική μέριμνα για το καθεστώς διαμονής των τέκνων υπηκόων τρίτων χωρών, τα οποία γεννήθηκαν στην Ελλάδα, προκειμένου να διασφαλιστεί η περαιτέρω ακώλυτη διαμονή τους στη Χώρα, και να επιτευχθεί, στον πληρέστερο δυνατό βαθμό, η κοινωνική τους ένταξη"Αποτελεί κοινό πλέον τόπο οτι οι άνθρωποι αυτοί είναι κατ' ουσίαν έλληνες και δεν τίθεται θέμα κοινωνικής ένταξης. Είναι τόσο κοινωνικά ενταγμένοι όσο και τα παιδιά των υπουργών, όσο εσύ που διαβάζεις αυτή τη σελίδα.
Το γεγονός ότι τα παιδιά αυτά ενδέχεται να αποκλίνουν φυσιογνωμικά από την κλασσική εικόνα του έλληνα, δηλαδή να έχουν ασιατικά ή αφρικανικά ή καυκάσια ή άπω ανατολής χαρακτηριστικά δεν σημαίνει ότι δεν είναι κοινωνικά ενταγμένοι, δεν σημαίνει ότι δεν είναι έλληνες.
Πρέπει να ενώσουμε τις φωνές μας και να στείλουμε στην πολιτεία το μήνυμα: Ναι, υπάρχουν και μαύροι, και κίτρινοι, και καυκάσιοι λευκοί έλληνες!
--------------------------------------------

62 σχόλια

  1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέφραγκο αμπέλι θέλετε να καταντήσετε την Ελλάδα, έτσι ώστε μελλοντικά να τίθεται θέμα μειονοτήτων..Δεν γράφετε κανένα άρθρο και για τις δυνατότητες να φύγουμε εμείς οι Έλληνες με καμιά κάρτα στο Αφγανιστάν; Δεν πάει άλλο. Μηνα αναφέρετε τα παραμύθια περί δημοκρατίας και ρατσισμού.. ΄φοβόμαστε πλέον να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους τα βράδια.. δείτε και ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τσακιστούν από κει που ήρθαν οι κωλομετανάστες. Που θέλουν και δικαιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τους παρεις σπιτι σου και να τους υιοθετησεις κιολας.Να δωσουμε ιθαγενεια σε καθε αλλοδαπο και μετα να τους δωσουμε και την περιουσια μας και να φυγουμε να παμε σε αλλη χωρα.Ρωτησες κανεναν αν τους αντεχει και αν η χωρα,τα νοσοκομεια,οι φυλακες,η αστυνομια και ολο το πολιτικο συστημα μπορει να σηκωσει τοσο μεγαλο βαρος;Αυτο που πρεπει να γινει ειναι να δει η πολιτεια ποσοι πραγματικα χρειαζονται και να ξερει ποσοι ειναι και που μενουν και που δουλευουν και να τους κρατησει.Ολους τους αλλους να τους στειλει απο εκει που ηρθαν.Εξαλλου ολοι αυτοι μπηκαν παρανομα στην χωρα χωρις κανεις να ξερει ποιοι ειναι πραγματικα.Θα ειναι καλυτερα για ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όποιος γεννηθεί σε Ελληνικό έδαφος πρέπει αυτομάτως και μέσα στο μαιευτήριο, 1 να του βγάζουν ΑΦΜ, και 2, να του δίνουν την Ελληνική υπηκοότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΕΤΑΙΡΟΤΗΤΑ:

    ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΟ ΝΙΓΗΡΙΑ, ΙΝΔΙΑ, ΙΡΑΚ ΚΤΛ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΑΙΡΕΟΤΗΤΑ (ΟΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ).

    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι

    Πάντα σημαντικά νέα και ανακοινώσεις από την καθημερινή επικαιρότητα.

    1. Οικονομία. Η σημερινή κυβέρνηση σπατάλησε τις θυσίες ετών των πολιτών, οδήγησε τη χώρα και το ελληνικό νοικοκυριό σε κρίση και τώρα απλά παρακολουθεί τη διεθνή κρίση, καταγγέλοντας τις δικές μας υπεύθυνες προτάσεις. Δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την οικονομία σε ομαλές συνθήκες, θα μπορέσουν να την διαχειριστούν σε συνθήκες κρίσης; Χρειάζεται αλλαγή κυβέρνησης, αλλαγή πολιτικής.

    2. Η υγεία των πολιτών στο απόσπασμα με ευθύνη της κυβέρνησης. Για το ΠΑΣΟΚ, μέγιστη υποχρέωση μίας ευνομούμενης πολιτείας είναι να παρέχει σε κάθε πολίτη τη σιγουριά ότι την κρίσιμη στιγμή για τη ζωή του και τη ζωή των παιδιών του, το ασθενοφόρο, ο γιατρός, ο νοσηλευτής, η φαρμακευτική περίθαλψη, θα είναι άμεσα στη διάθεσή του.

    3. Σκάνδαλο Μονής Βατοπεδίου. Τα στοιχεία «μιλάνε» για το οργανωμένο σχέδιο


    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 4.38 !!!
    ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ : ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ;;; ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ 80 % ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΕ
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κε Μπρίσκο, έχετε μπλέξει τα μπούτια σας.
    Ελεος..!!!!
    Τόση βλακεία, καταντάει παθογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλό θα ήταν να γράψεις και να μάθουμε γιατί και που διαφωνείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Έλληνες είναι όσοι μετέχουν της Ελληνικής Παιδείας". Και κατ' αναλογία,εκατοντάδες χιλιάδες ελληνόπουλα που έχουν σπουδάσει σε Ιταλία,Αγγλία,Γερμανία,Αυστρία,Σου-
    ηδία,Αυστραλία,Αμερική,Καναδά,κ.λ.πείναι αντίστοιχα Ιταλοί,Άγγλοι,Γερ-
    μανοί,Αυστριακοί,κ.λ.π. Και ότι αφορά την Ελληνική Ομογένεια. παγκοσμίως,πάει...περίπατο!!!!
    Κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι όχι μόνο ν' ακούμε την κάθε είδους μπούρδα,αλλά να τη κάνουμε και ευαγγέλιο!!! Ε! Άϊ σιχτίρι ρετάλια της "διανόησης"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Μπρίσκο
    Tι έγινε έχουμε κανένα εργοστασιάκι και δουλεύουν καμία εικοσαριά Πακιστανοί η μένουμε σε τίποτα Βόρεια Προάστια και μας πίρε ο πόνος για τους λαθρομετανάστες γιατί δεν ξέρουμε αλλού τι συμβαίνει.
    Δεν κυκλοφοράς έξω να ακούσεις την γνώμη των Ελλήνων στο Γένος.
    Και αφήστε αυτήν την καραμέλα ότι Έλληνας είναι αυτός που έχει Ελληνική παιδία κλπ κλπ.
    Άντε ανθέλληνες έχετε κάνει την Ελλάδα σαν τα μούτρα σας.

    Γοργίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι, υπάρχουν και μαύροι, και κίτρινοι, και καυκάσιοι λευκοί έλληνες!
    ...................................
    ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ, ΠΗΓΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΔΕ ΣΥΝΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ. ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ (ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ) ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

    ΝΑΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ Η ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΞΕΣΧΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ. ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ Η,Π,Α, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ.
    ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

    ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΜΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΕΤΙΚΟΙ ΣΑ ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κ. ΜΠΡΙΣΚΟ σε βρήσκω κατά μεριά ΣΙΩΝασπισμού καί Βαλιανάτου.

    Αυτούς που αποκαλείς "μετανάστες" είναι λαθρομετανάστες και εισβολείς.

    Στό σπίτι σου πόσους από αυτούς φιλοξενείς ? Μοιράζεσαι,μέ αυτούς τό σπίτι,τό φαγητό καί τή γυναίκα σου,ή είσαι ρατσιστής καί ξενοφοβικός ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΓΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
    ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΧΑΣΑΝΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ
    ΑΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    Ο ΜΠΡΙΣΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ[ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ] ΕΜΑΣ ΜΑΣ
    ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ
    ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. TI ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΙΩΧΝΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    * Πτώση κατά περίπου 45% της βαριάς εγκληματικότητας.
    * Μείωση κατά 50% του πληθυσμού των φυλακών.
    * Μείωση της μαύρης εργασίας.
    * Μείωση του παραεμπορίου.
    * Μείωση των δαπανών για υγειονομική κάλυψη μεταναστών, οι οποίοι υποασφαλίζονται.
    * Μείωση της αναδιανομής του εισοδήματος εις βάρος των φτωχότερων Ελλήνων .
    * Μείωση των κινδύνων από την δημιουργία συμπαγών εθνοτικών κοινοτήτων στο εσωτερικό της χώρας οι οποίες προέρχονται από όμορα κράτη.
    * Μείωση του κινδύνου ανάπτυξης του ισλαμικού φονταμενταλισμού στην χώρα.
    * Αύξηση του κινήτρου των εργοδοτών για εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας.
    * Αύξηση της κοινωνικής συνοχής.
    * Αποφυγή προβλημάτων εθνικής ταυτότητας και «πολυπολιτισμικών» πειραματισμών οι οποίοι, όπου εφαρμόσθηκαν στην Ευρώπη, κατέληξαν σε ... τραγωδία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν περιμένουμε ανθρωπιστικές και εκσυγχρονιστικές ρυθμίσεις από την συντηρητική, ξεπερασμένη και φασιστική εν πολλοίς κυβέρνηση του Παυλόπουλου. Την εξαφάνισή της προσδοκούμε! Λευτεριά στην Ελλάδα!
    Οι Δεξιοί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΡΙΣΚΟ .ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΥΡΟΙ,ΚΙΤΡΙΝΟΙ,ΜΠΛΕ,ΠΡΑΣΙΝΟΙ,ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ,ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ,ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΕ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ JUS SANGUINIS.UNITED COLORS OF BENETON ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ;;;;
    Και ποιός είσαι ρε (το δεν είναι προσωπικό, :) ) για να σε ρωτήσουμε;;; ε;;;
    Κάνουμε ότι μπορούμε για να αλλοιώσουμε τον χαρακτήρα της ελληνικής κοινωνίας, και θα σε ρωτήσουμε;;;

    Εδώ έχει στηθεί ολόκληρος μηχανισμός για να εισέλθουν εξαθλιωμένες μάζες που περιμένουν το μεροκάματό σου για να μην τολμήσεις εσύ να μιλήσεις και έχουμε και τη νέα πνευματοφυλακή των δήθεν αριστερών αριστερούντων για να σου κολλήσουν το επίθετο του φασίστα αν τολμήσεις να διερωτηθείς το αυτονόητο, γιατί ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ στον ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ;;;; Να κάνουν τι ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑ;;;;;

    είμαι εντελώς αντίθετος στην είσοδο όλων αυτών των μεταναστών ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΛΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    Για αυτό είναι ΑΘΛΙΟΙ οι κυβερνώντες διότι είναι ανίκανοι και να τους ελληνοποιήσουν και να τους κάνουν ένα ελπιδοφόρο τμήμα μιας νέας Ελλάδας... ΑΘΛΙΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύει η δικαιοσύνη στην Ελληνική δημοκρατία.

    Ας πούμε ότι είμαι ένας ζάπλουτος μεγαλοαπατεώνας που έχω κλέψει δισεκατομμύρια από τους πελάτες μου και το χρηματιστήριο.

    Μία λύση για να μή με πιάσουν είναι να εξαφανιστώ σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, κατά προτίμηση κάνοντας και μία πλαστική στο πρόσωπο.

    Στην Ελλάδα έχω και άλλη μία επιλογή. Αγοράζω ένα κανάλι και απειλώ την εκλεγμένη κυβέρνηση ότι εάν με στείλουν να δικαστώ θα τους κάνω συκοφαντικό πόλεμο και θα φέρω την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

    Καλό έ;

    (Και εγώ που νόμιζα ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, όπως λέει και το Σύνταγμα, μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ας γινει ενα δημοκρατικοτατο δημοψήφισμα!!! Να δουμε την αποψη των Ελληνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Nαι γιατί θα σε ρωτησουν,ξέρεις
    οι εθνοπατέρες.
    Δύστυχώς αντί ως κοινωνία να προσπαθούμε να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ,
    δίνουμε βάση περισσότερο στα προβλήματα των αλλοδαπών νομίμων και παρανόμων.
    Να το βράσω αυτό το κράτος,
    πού κοιτάει πως θα κάνει κι εμένα μετανάστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι ολιγαρχικοί "παραλείπουν" να μας πουν ότι με τη φράση ελληνική=δημοκρατική παιδεία ο Ισοκράτης έλεγε αυτό που ανέκαθεν οι περισσότεροι (αλλά όχι όλοι) οι Έλληνες λένε είναι ότι θεωρούν Έλληνα=αδερφό τους όποιον δεν είναι επιθετικός=βάρβαρος, άσχετα από καταγωγή, δηλαδή δε θεωρούν άξιο του ονόματος "Έλληνα" κάθε μοναρχικό, έστω και ελληνικής καταγωγής, γλώσσας κλπ.
    Άρα, πολύ σωστά ο 4.38 προτείνει να γίνει δημοψήφισμα για το ποιές διαδικασίες θα ακολουθούνται ώστε να πολιτογραφούμε, όχι μόνο μετανάστες αλλά πρωτίστως τους θρασύδειλους διχαστικούς πολιτικάντηδες και λοιπούς ψευτοέλληνες αστράτευτους μισέλληνες.
    Και επειδή ώσπου να εξαντληθεί το μίσος των δειλών θα πολεμάνε τα δημοψηφίσματα, ας ακούνε ότι το πετρέλαιο τελειώνει και είναι είναι καλύτερα να προσαρμόζονται από τώρα στις συλλογικές αποφάσεις, γιατί τελευταία στιγμή δε θα κοιτάζουν οι λαοί να σώζουν τα λαμόγια στο ναυάγιο: μάθανε από Τιτανικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "έλλην ανέκαθεν θεωρούνταν αυτός που μετέρχεται της ελληνικής παιδείας"
    μπορεί στο χωριό σου (και την άλλη φορά να βάζεις ολόκληρη την πρόταση).
    Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα ας ερωτηθούμε επιτέλους μια φορά γι'αυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ..."Αποτελεί κοινό πλέον τόπο οτι οι άνθρωποι αυτοί είναι κατ' ουσίαν έλληνες και δεν τίθεται θέμα κοινωνικής ένταξης"...


    Αν είναι κατ ουσίαν Έλληνες όλοι αυτοί από το Πακισταν, Νιγηρία, Ιράκ, κλπ. που βρίσκονται στην Ελλάδα τότε δεν είναι κατ ουσίαν Έλληνες και οι ομοεθνείς τους που δεν έχουν έρθει ακόμη εδώ; Αν αυτό αποτελεί πλέον κοινό τόπο, τότε πράγματι δεν τίθεται θέμα κοινωνικής ένταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιατί να φορτωθούμε τα προβλήματα που χωρίς αυτούς τους απροσκάλεστους επισκέπτες δεν θα είχαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ποιος νόμος καθορίζει?, θα πρέπει να υπάρχει παραπομπή στο νόμο που ισχύει σήμερα!,

    Πάνω απ' όλα! ανεπιστρεπτί και χωρίς δεύτερη κουβέντα!

    Όλοι όσοι ζούνε σε χώρες όπου εφαρμόζετε το πολίτευμα της δημοκρατίας, πέραν του ποιοτικού σταδίου εξέλιξης στο οποίο βρίσκετε, τουτέστιν μετέχουν ελληνικής παιδείας είναι και εν δυνάμει Ελληνιστές Ιθαγενείς.
    Το δήλωσε και ο Κλίντον, άμα τι διαμονή του στις παράγκες τις ΠΑΤΡΑΣ μετάσχει με την ΠΑΡΟΥΣΙΑ του στην εκπαίδευση για πέντε χρόνια και από την Ελληνική πολιτεία, πέραν του Ελληνιστικού του δικαιώματος, δικαιούται και Ελληνικής Ιθαγένειας.

    Πέραν αυτού όμως λόγω γραφειοκρατίας,

    Ένα άτομο, από χώρα τις Ε.Ε. που ζει και εργάζεται διαρκώς στην Ελλάδα, μετά από ΤΡΙΑ χρόνια, έχει το δικαίωμα απόκτησης Ελληνικής Ιθαγένειας, σχετικός νόμος καθορίζει.

    Ένα άτομο, από χώρα εκτός τις Ε.Ε. που ζει και εργάζεται διαρκώς, στην Ελλάδα, μετά από ΠΕΝΤΕ χρόνια, έχει το δικαίωμα απόκτησης Ελληνικής Ιθαγένειας, σχετικός νόμος καθορίζει.

    Παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα από γονείς όπου ο ένας εκ των δύο είναι Έλληνας Ιθαγενής, στη συνέχεια μετά από αίτηση του γονέα Έλληνα Ιθαγενή, αποκτά Ελληνική Ιθαγένεια, το δικαίωμα αυτό ισχύει και μπορεί να το εξασκήσει ο γονέας, μέχρι και πριν την συμπλήρωση του 18 έτους τις ηλικίας του παιδιού, σε περίπτωση παρέλευσης τις 18τιας
    το δικαίωμα απόκτησης Ελληνικής Ιθαγένειας το εξασκήσει το ίδιο το παιδί.

    Και λίγο χιούμορ δε βλάπτει

    Εν όψη εκλογών οι ως άνω νόμοι δεν ισχύουν καθότι υπόκεινται στις ψηφοθηρικές ανάγκες του κυβερνώντος κόμματος για την διατήρησή του στην διαπλοκή τις εξουσίας.

    Και πάντα υπ' όψη, άπαντες ΥΠΗΚΟΟΙ.
    Από το http://el.wikipedia.org/wiki/Ιθαγένεια

    Ο όρος υπηκοότητα, παραπέμπει σε καθεστώτα και σε σχέση υποτέλειας μεταξύ κράτους μονάρχη και πολίτη υπήκοος-υπακοή

    Υπήκοοι των αυτοκρατόρων Εφραίμ χρυσόβουλα, των υποθηκοφυλάκων έχουν διαχρονικό ελέγχου των συμβόλαιων, των συμβολαιογράφων τα προσαρμόζουν χωρίς υποχρεώσεις, των δικηγόρων νομιμοποιούν την πλαστότητα των, και των παπουτσωμένων γάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ 3Η ΛΥΚΕΙΟΥ. ΟΙ ΠΟΡΟΙ (ΝΕΡΟ, ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΡΙΝΕΣ Ή ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΛΠ) ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ.
    ΤΕΛΟΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΝΟΗΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΙΣΟΚΡΑΤΗ. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ "ΓΙΑΝΙΤΣΕΡΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΩΛΕΣΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. poystides kai paloykaria
    ginane mallia koybaria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Επειδη και εγώ διαφωνώ με τους σύγχρονους διεθνιστές της αριστεράς ,καλό και δίκαιο και δημοκρατικό είναι να αποφασίζουν οι ίδιοι οι πολίτες με δημοψήφισμα για το θέμα αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 24.11.2008
    'Αγιος Παντελεήμονας - Έξω οι Ξένοι
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    http://youtube.com/watch?v=n5eiMULfs9U
    ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ» ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ
    http://xryshaygh.wordpress.com/2008/11/24/%ce%b1%cf%80%ce%b5%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5-%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b4%cf%89%cf%83-%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%85%ce%b3
    ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALTER
    http://xryshaygh.wordpress.com/2008/11/24/alter
    25.11.2008
    Αισχρή συκοφαντική επίθεση κατά Χρυσής Αυγής(ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ!) από ALTER και Βαρεμένο. Δεν μας έδωσαν τον λόγο να απαντήσουμε ενώ μας κατηγορούσαν.
    http://xryshaygh.wordpress.com/2008/11/25/%ce%b1%ce%b9%cf%83%cf%87%cf%81%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%86%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-alter-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b2
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ - ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ
    http://xryshaygh.wordpress.com/2008/11/25/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%b5%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%b5
    Δημοσίευμα (γεμάτο λάσπη και ψέματα) από «Ελευθεροτυπία» για την «Χρυσή Αυγή» και τη συγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα ενάντια στην εγκληματικότητα
    http://xryshaygh.wordpress.com/2008/11/25/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%af%ce%b5%cf%85%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%ce%b5%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%ac%cf%83%cf%80%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%88%ce%ad%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80
    24.11.2008
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
    http://elkosmos.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=1756&Itemid=1
    ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ
    http://elkosmos.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=1757&Itemid=1
    ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!
    www.stoxos.gr/2008/11/blog-post_6858.html
    ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ!
    www.stoxos.gr/2008/11/blog-post_5166.html
    ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ» ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ...
    www.stoxos.gr/2008/11/blog-post_5050.html
    ΚΑΙ ΟΙ... ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ;
    www.stoxos.gr/2008/11/blog-post_981.html
    25.11.2008
    ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ
    ΠΟΙΟΙ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ;
    www.stoxos.gr/2008/11/blog-post_25.html
    24.11.2008
    Οι όμηροι του Αγίου Παντελεήμονα
    http://egersis.blogspot.com/2008/11/blog-post_2304.html & http://espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&artid=881696&catID=16

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΚΔΗΛΩΣΗ YRE καμπάνια "ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ" για παιδιά μεταναστών
    από YRE 8:07μμ, Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008
    (Τροποποιήθηκε 8:08μμ, Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008)
    τηλέφωνο: 2102283018-19, e-mail: yregreece@hotmail.com
    θεματικές: Ανένταχτο

    εκδήλωση Σάββατο 29/11, 8.00 μμ, Δημοτική Αγορά Κυψέλης

    ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ; ΝΑΙ

    ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; ΟΧΙ !!



    Αφού πράγματι κάποιος κοπιάσει πολύ ψάχνοντας το 60 σελίδων σχέδιο νόμου που κατέθεσε το Υπουργείο Εσωτερικών με τον τίτλο «Αναδιοργάνωση της δημοτικής αστυνομίας και ρυθμίσεις λοιπών θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών», θα ανακαλύψει μια (!!) μόλις παράγραφο υποτιθέμενης διευθέτησης της «χρόνιας εκκρεμότητας» -με τα δικά τους λόγια- των παιδιών των μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

    Την παραπέμπουμε αυτούσια:

    «Τέκνα υπηκόων τρίτων χωρών, τα οποία γεννήθηκαν και διαμένουν στην Ελλάδα και των οποίων οι γονείς εξακολουθούν να διαμένουν νόμιμα στη Χώρα, μετά τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους και εφόσον έχουν διανύσει την πρωτοβάθμια και γυμνασιακή εκπαίδευση, αποκτούν, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της οικείας Περιφέρειας, την ιδιότητα του επί μακρόν διαμένοντος, κατά παρέκκλιση της διαδικασίας, των προϋποθέσεων και των κριτηρίων των άρθρων 67 και 68 του ν. 3386/2005 (ΦΕΚ 212 Α΄) όπως, ισχύει, καθώς και του π.δ. 150/2006 (ΦΕΚ 160 Α΄). Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών καθορίζονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και κάθε αναγκαία λεπτομέρεια».

    Με περισσό θράσος μάλιστα στην αιτιολογική έκθεση του σχεδίου νόμου γράφουν : «Οι συνέπειες της ρύθμισης αυτής συμβάλλουν στην τακτοποίηση μιας χρόνιας εκκρεμότητας και προωθούν την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής». Τίποτα από τα δύο όμως δεν συμβαίνει.

    Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά:

    1) Η ρύθμιση αυτή είναι «τσιγγούνικη».

    a. τα παιδιά που γεννήθηκαν εδώ και συμπληρώνουν το 18ο έτος της ηλικίας, αλλά οι γονείς τους είτε δεν ζούν πια εδώ, είτε εξέπεσαν της νομιμότητας, είτε δεν υπάρχουν, γιατί εξαιρούνται από την διάταξη;

    b. τα παιδιά που γεννήθηκαν εδώ, αλλά αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν είτε την πρωτοβάθμια είτε την γυμνασιακή εκπαίδευση –στις περισσότερες των περιπτώσεων γιατί έπρεπε να εργαστούν για να στηρίξουν την οικογένεια- γιατί εξαιρούνται;

    c. Τα παιδιά που απλώς απέτυχαν σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα, που μόνο προσαρμοσμένο στις ανάγκες της πολυπολιτισμικής κοινωνίας μας δεν είναι, γιατί εξαιρούνται;

    d. Τα παιδιά που δεν γεννήθηκαν αλλά ήρθαν εδώ σε πολύ μικρή ηλικία με τους μετανάστες γονείς τους γιατί εξαιρούνται;

    2) Η ρύθμιση αυτή είναι υποκριτική και απαράδεκτη. Γιατί στην πραγματικότητα σε παιδιά που γεννήθηκαν εδώ, εκπαιδεύτηκαν εδώ, ίσως τα ελληνικά να είναι η μόνη γλώσσα που μιλούν, ίσως την πατρίδα των γονιών τους να μην την γνώρισαν ποτέ, αποδίδουν το καθεστώς του επί μακρόν διαμένοντος μετανάστη που αντιστοιχεί μόλις σε 5ετή άδεια παραμονής! Μόνο που αυτά τα παιδιά δεν είναι καν μετανάστες! Δεν έφυγαν από πουθενά για να πάνε κάπου αλλού! Απλώς γεννήθηκαν εδώ! Παρόλα αυτά η νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης τα αντιμετωπίζει ως «περαστικά»! Τι παραλογισμός αλήθεια να θεωρούνται «περαστικά» 200.000 παιδιά που είναι ήδη από τα πράγματα σε πολύ μεγάλο βαθμό ενσωματωμένα στην ελληνική κοινωνία! Όχι γιατί κάποιος κεντρικός πολιτικός σχεδιασμός τους άνοιξε το δρόμο, αλλά γιατί τον βρήκαν μόνα τους!

    Απέναντι σ’ αυτή τη νομοθετική ρύθμιση ζητάμε το αυτονόητο: ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα για όλα τα παιδιά που γεννιούνται ή μεγαλώνουν στην Ελλάδα.

    Απαιτούμε:

    · Παροχή της ελληνικής υπηκοότητας στα παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν εδώ. Αλλαγή συνολικά του νόμου για την υπηκοότητα (ενσωμάτωση του δικαίου του τόπου γέννησης, το οποίο εφαρμόζουν μεγάλος αριθμός χωρών της Ε.Ε.).

    · Άδεια παραμονής μακράς διάρκειας για όλα τα παιδιά που αν και δεν γεννήθηκαν εδώ, μεγαλώνουν και μορφώνονται εδώ.

    · Προσαρμογή της ελληνικής εκπαίδευσης και στις ανάγκες των παιδιών των μεταναστών (επέκταση του πολυπολιτισμικού προτύπου, διδασκαλία της γλώσσας της χώρας καταγωγής, ένταξη στο πρόγραμμα σπουδών του μαθήματος της ιστορίας της μετανάστευσης κ.λ.π.).

    Καλούμε Δημοτικά συμβούλια, συνδικάτα, κοινωνικές οργανώσεις, αριστερά κόμματα, να στηρίξουν ανοικτά και δημόσια τα παραπάνω αιτήματα. Να ακολουθήσουν το παράδειγμα δημοτικών και νομαρχιακών συμβουλίων όπως στη Βέροια, στη Νέα Ιωνία Βόλου, στις Συκιές Θεσσαλονίκης κ.λ.π., συνδικαλιστικών οργανώσεων όπως η ΓΣΕΕ κ.λ.π.



    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ «ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ…»

    H καμπάνια "ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ..." είναι μια πρωτοβουλία της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Youth against Racism in Europe(Y.R.E.). Είναι μια καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστούν τα ίδια τα παιδιά της δεύτερης γενιάς μεταναστών. Μια γενιά χωρίς δικαιώματα, που ψάχνει και βρίσκει το δρόμο της για να κατακτήσει αυτά που της στερούν.

    www.wehaveonedream.blogspot.com


    Προσθέστε τα σχόλιά σας
    929756
    Άγιος Παντελεήμονας
    από Ντροπή 8:06μμ, Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

    Έχουμε κι εμείς ένα όνειρο...

    Την επόμενη φορά που οι μεταναστές θα δέχονται αντικείμενα απο ακροδεξιούς και θα καταδιώκονται από τα ΜΑΤ, να είστε κι εσείς εκεί να τους στηρίξετε κάτι που δεν έγινε στη συγκέντρωση της Δευτέρας.

    Καλή επιτυχία στην εκδήλωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αστο ανώνυμε, είδαμε τι αποφάσεις παίρνει τα τελευταία χρόνια η πλειοψηφία της χώρας μας.
    Δικτατορία της βλακείας και όχι Δημοκρατία θα έπρεπε να ονομάζεται το πολίτευμα πια.

    Όσον αφορά στους μετανάστες η αλήθεια είναι μία.
    Υποφέρουμε από αισχρή μεταναστευτική πολιτική.
    Και εμείς και εκείνοι.
    Γιατί κάποιους τους συμφέρει να δέχεται η χώρα πολαπλάσιους μετανάστες απ'όσους αντέχει.
    Γιατί κάποιοι Ελληνάρες λαδώνονται χοντρά να τους βάζουν μέσα στα σύνορα.
    Και εν πάσει περιπτώσει, κι'εγώ αν ήμουν μετανάστης θα λάδωνα στάνταρ για να μπω στη χώρα που θα ήθελα.

    Το Κράτος δε, φέρεται τόσο άσχημα στους ΝΟΜΙΜΟΥΣ μετανάστες, αρκετοί από τους οποίους έχουν διάθεση να ζήσουν τίμια και είναι απίστευτα δουλευταράδες, οικογενειάρχες κτλ, που το πιο πιθανό είναι να τους καταντήσει κλέφτες.
    Όταν βλέπω μπάτσους να κυνηγάνε σα μαντρόσκυλα εκείνα τα κακόμοιρα που πουλάνε τσάντες μαιμού στο Σύνταγμα για να ζήσουν απ'αυτό, εκείνο σκέφτομαι.
    Πως κάποτε θα του εξαντλήσουν κάθε όρεξη να ζήσει τίμια και θα τον κάνουν να κλέψει.
    Ενώ δεν ήρθε για να κλέψει γαμώτο.

    Θα μου πεις, εδώ κοντεύουν να κάνουν εμάς ν'αρχίσουμε να κλέβουμε...
    Ήδη οι συλλήψεις Ελλήνων για μικροκλοπές μαθαίνω πως έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. an yphrxe polyplythismiaki koultoura na kanane to kalytero

    alla tora me Albanous kai Rossous kalo einai na sklhrenoun ta metra pio poly

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το θέμα έχει μια κρισιμότατη εθνική διάσταση η οποία αποκρύπτεται επιμελώς και προκλητικά από τη συντριπτική πλειοψηφία των αναλύσεων γύρω απ' αυτό το θέμα. Αλλά αυτό είναι μάλλον αναμενόμενο κρίνοντας από τη στάση όλων αυτών των δήθεν ευαίσθητων ανθρωπιστών γενικότερα στα εθνικά ζητήματα όπου φθάνουν στο σημείο ακόμη και να υποστηρίζουν ανοιχτά τις θέσεις των εχθρών της Ελλάδας (βλ. Σχέδιο Ανάν, ελληνοτουρκικά, σκοπιανό κτλ.). Στα ίδια πλαίσια κινείται και η θέση τους να δίνεται αδιακρίτως ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά των αλλοδαπών :
    1. Επιδιώκουν, δια της δημογραφικής αλλοίωσης, τη μετατροπή της Ελλάδας σε "πολυπολιτισμικό" κράτος δηλ. ουσιαστικά κατάργηση της εθνικής ελληνικής της υπόστασης και θεσμοθέτηση και επισήμως συγκυριαρχίας σε αυτήν των ελλήνων με όλες τις εθνότητες που θα προκύψουν απ' τη λαθρομετανάστευση.
    2. Και με τη βούλα πλέον δημιουργία μειονοτήτων που στο μέλλον θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποσταθεροποίηση και τον εδαφικό ακρωτηριασμό της Ελλάδας.
    3. Ακόμη και αλλοίωση της ελληνικής δημόσιας παιδείας και μετάλλαξή της σε "πολυπολιτισμική" με άλλοθι την ανάγκη αυτή να γίνει πιο προσιτή στους αλλοεθνείς μαθητές. Κι αυτό το σχέδιο έχει ήδη μπει σε εφαρμογή. Όποιος ξεφυλλίσει τα νέα σχολικά βιβλία (αυτό της Ρεπούση ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου) θα καταλάβει. Κι αυτό το τελευταίο ας το προσέξουν όσοι επαναλαμβάνουν συνεχώς τη ρήση του Ισοκράτη "Ελληνας είναι όποιος μετέχει της ελληνικής παιδείας". Δυστυχώς, Το μεγάλο ερώτημα είναι αν υπάρχει σήμερα ελληνική παιδεία. Με την δημόσια παιδεία, όπως έχει καταντήσει, είναι πλέον αμφίβολο αν θα συνεχίσουν τα ελληνικά σχολεία να βγάζουν έλληνες στη συνείδηση πόσο μάλλον να έχουν τη δυνατότητα να εντάσσουν αλλοδαπούς στον ελληνισμό.

    Παρακάτω ακολουθεί ένα άρθρο που είχε δημοσιευθεί λίγους μήνες πριν στο ΠΑΡΟΝ της Κυριακής για το θέμα της χορήγησης ιθαγένειας στα παιδιά μεταναστών

    http://www.paron.gr/v3/new.php?id=30075&colid=&catid=34&dt=2008-07-27%200:0:0

    27/07/2008

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΟΜΒΑ...
    Πάνε και για νέες μαζικές νομιμοποιήσεις και ελληνοποιήσεις!
    Η Ελλάδα θα «αδειάσει» εκ των προτέρων το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τη λαθρομετανάστευση


    Φαίνεται πως συνεχίζεται ακόμη το ελληνικό παράδοξο στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. Η Ελλάδα βρίσκεται από τη θέση της στην πρώτη γραμμή του προβλήματος. Έχει ήδη στο έδαφός της έναν τεράστιο αριθμό λαθρομεταναστών. Αντιμετωπίζει προβλήματα και κινδύνους λόγω των γνωστών σχέσεών της με την Τουρκία και των ρευστών γεωπολιτικών συνθηκών και ανακατατάξεων στα Βαλκάνια. Και όμως, τα μηνύματα που στέλνει είναι αντιφατικά. Εμφανίζεται να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμη το μέγεθος του προβλήματος που αντιπροσωπεύει γι' αυτήν η λαθρομετανάστευση. Να μην υποψιάζεται ότι η μαζική λαθρομετανάστευση και η με οποιονδήποτε τρόπο ανοχή της σημαίνει αλλαγή του πληθυσμού της, διάσπαση της εθνικής και κοινωνικής συνοχής της και βαλκανοποίηση.

    Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τη μετανάστευση

    Αφορμή για τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς αυτούς δίνουν τα δημοσιεύματα που εμφανίσθηκαν πριν από λίγες μέρες σε διάφορες εφημερίδες και κάνουν λόγο για νέες «τολμηρές» προτάσεις που έχει κάνει προς το υπουργείο Εσωτερικών η «Κεντρική Επιτροπή Απλούστευσης Διαδικασιών για τους Μετανάστες». Οι προτάσεις θέτουν στο επίκεντρο τη μαζική ελληνοποίηση περίπου 100.000 παιδιών μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και εισηγούνται παραλλήλως την «απλούστευση» και την περικοπή των αναγκαίων προϋποθέσεων για την «οικογενειακή επανένωση», τις «επενδύσεις» από μετανάστες, την παραχώρηση αδειών παραμονής και εργασίας, την είσοδο και έξοδο από τη χώρα.
    Είναι φανερό ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα εκστρατεία για μαζικές νομιμοποιήσεις και ελληνοποιήσεις, με εύσχημη πρόταξη των παιδιών των μεταναστών, ως τα παιδιά να βρίσκονται μόνα τους στην Ελλάδα, και σε μια στιγμή που αναμένεται η τελική έγκριση και έναρξη εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση τον προσεχή Οκτώβριο.
    Είναι γνωστό ότι η Γαλλική Ευρωπαϊκή Προεδρία έχει θέσει ως μία από τις τέσσερις προτεραιότητές της τη διαμόρφωση και υπογραφή ενός Ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση. Ήδη, το Άτυπο Συμβούλιο υπουργών Εσωτερικών, Δημόσιας Τάξης και Μετανάστευσης στις Κάννες, στις 8-9 Ιουλίου 2008, ενέκρινε καταρχάς τις βασικές διατάξεις και πρόνοιες του Συμφώνου. Το οριστικό κείμενο θα εγκριθεί και θα τεθεί σε εφαρμογή σε νέα Σύνοδο υπουργών τον προσεχή Οκτώβριο.
    Στο πρώτο άρθρο του Συμφώνου προβλέπεται ρητά ότι καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν πρέπει να προχωρεί σε μαζικές νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών και ότι νομιμοποιήσεις θα πρέπει να γίνονται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και μόνο σε ατομική βάση. Η Ελλάδα συμμετέχει και συνεργάζεται για τη διαμόρφωση του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση. Είναι δυνατόν όμως, ενώ αναμένεται η τελική έγκριση και είσοδος σε ισχύ του Συμφώνου, να σπεύσει η Ελλάδα να εξαγγείλει νέες μαζικές ελληνοποιήσεις και νομιμοποιήσεις, αδειάζοντας εκ των πραγμάτων το περιεχόμενο και τη λογική του;
    Προβάλλεται, βεβαίως, το επιχείρημα ότι η μαζική ελληνοποίηση των παιδιών των μεταναστών θα αφορά μόνο τους «νόμιμους» μετανάστες. Το επιχείρημα δεν είναι, δυστυχώς, ισχυρό για πολλούς λόγους. Πρώτα απ' όλα, γιατί δεν γίνεται στην πράξη κανένας ουσιαστικός έλεγχος για την εγγραφή στο σχολείο παιδιού «νόμιμου» ή «παράνομου» μετανάστη. Δεύτερον, γιατί η βιομηχανία πλαστών εγγράφων και η ολιγωρία της Διοικήσεως σ' αυτό το θέμα έχουν πάρει τέτοιες διαστάσεις, ώστε ο μεγάλος όγκος των λαθρομεταναστών να εμφανίζεται εφοδιασμένος με «νόμιμα» έγγραφα παραμονής και εργασίας. Τρίτον, γιατί με την πρόταση της μαζικής ελληνοποιήσεως 10.000 παιδιών μεταναστών επιχειρείται ουσιαστικά η έμμεση νομιμοποίηση των πάντων, μέσω του δικαιώματος για οικογενειακή επανένωση. Με ποια λογική θα μπορεί κανείς να νομιμοποιεί και να ελληνοποιεί τα παιδιά και να αρνείται την παραμονή και τη νομιμοποίηση των γονέων; Η πρόταξη των παιδιών γίνεται, προφανώς, για λόγους συναισθηματικού επηρεασμού της κοινής γνώμης.
    Με το μέτρο όμως αυτό επιχειρείται ταυτοχρόνως μια μεγάλη ανατροπή στο ελληνικό δίκαιο, με την εισαγωγή του λεγομένου δικαίου του εδάφους αντί της καταγωγής, όπως ισχύει σήμερα. Μια τέτοια ανατροπή θα άνοιγε αυτομάτως την πόρτα για ελληνοποίηση όλων των νομιμοποιημένων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

    Οδηγία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και του Ευρωκοινοβουλίου
    για την επαναπροώθηση των παράνομων μεταναστών στις χώρες τους

    Το νέο κλίμα που επικρατεί στην Ευρώπη σε σχέση με την παράνομη μετανάστευση εκφράζεται και από τη νέα οδηγία που ψηφίσθηκε στις 8 Ιουνίου από το Ευρωκοινοβούλιο, με βάση την έκθεση του γερμανού ευρωβουλευτή Manfred Weber. Σύμφωνα με αυτήν, όλοι οι παρανόμως διαμένοντες μετανάστες σε μια χώρα μέλος απελαύνονται. Καλούνται αρχικά να αποχωρήσουν οικειοθελώς μέσα σε 7 έως 30 ημέρες. Εάν αυτό δεν γίνει, απελαύνονται αναγκαστικά. Θεσπίζεται επίσης, με την ίδια οδηγία, διάρκεια κρατήσεως 6 μηνών, η οποία μπορεί να παρατεθεί έως 18 μήνες. Καθορίζεται ταυτοχρόνως πενταετής απαγόρευση εισόδου στη χώρα των απελαυνομένων.

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αποτελεί σήμερα άλλοθι
    για την ανοχή της λαθρομετανάστευσης

    Υπήρξε μια περίοδος που οι ευθύνες για τη λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα ρίχνονταν επιτηδείως στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η αλήθεια είναι ότι το θέμα της ανοχής και της νομιμοποίησης λαθρομεταναστών ήταν πάντα εθνική αρμοδιότητα των κρατών. Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποκτά αρμοδιότητα μετά τη νομιμοποίηση.

    Η επισήμανση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία και για το σήμερα. Τη στιγμή που διαμορφώνεται ένα ευρωπαϊκό πλαίσιο για τη μετανάστευση, που καλύπτει σε μεγάλο βαθμό και συμφέρει την Ελλάδα στη διαμόρφωση του οποίου μάλιστα διασφάλιζε καθοριστικό και θετικό ρόλο ο έλληνας αρμόδιος υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος η χώρα μας δεν έχει κανέναν λόγο να προτρέξει και να δημιουργήσει νέα τετελεσμένα γεγονότα. Σ' ένα ευαίσθητο και μεγάλο θέμα μάλιστα, τη δυναμική και τις συνέπειες του οποίου στο μέλλον δεν φαίνεται να συνειδητοποιεί πλήρως, αλλά αντίθετα φαίνεται να υποτιμά επικίνδυνα.
    Η Ελλάδα έχει συμφέρον να αποφύγει άμεσα οποιαδήποτε νέα εξαγγελία και μέτρα μαζικών νομιμοποιήσεων και ελληνοποιήσεων και να αναμείνει πρώτα να τεθεί σε ισχύ το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τη Μετανάστευση. Μέσα στο πλαίσιο αυτό, θα επανεξετάσει τότε συνολικά την πολιτική της και θα στείλει τα μηνύματα που θα αποθαρρύνουν μεταξύ άλλων τον ανεξάντλητο αριθμό νέων υποψηφίων λαθρομεταναστών. Θα διατηρήσει επίσης, με τον τρόπο αυτό, σημαντικά περιθώρια εθνικού ελέγχου και χειρισμού ενός δύσκολου και μεγάλου θέματος.
    Ειδικός Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τώρα που η ανεργία θα εκτοξευτεί στα ύψη και χιλιάδες ελλήνων θα χάσουν τη δουλεια τους να δούμε πόσο "αντιρατσιστές" είναι μερικοί μερικοί...

    Εκτός κι αν οι "προοδευτικάριοι αντιρατσιστές" επιμένουν να έχουν δουλειά οι κάθε λογής αλλοδαποί λαθρεπιβάτες ενώ οι Έλληνες θα ψωμολυσσάνε.

    Αλλά θα μου πείτε , είδε ποτέ κανείς αναρχικό να δουλεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αμεση χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας σε όσους αλλοδαπούς έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Και εγώ διαφωνώ. Δεν σημαίνει ότι αν πάω στην Ιαπωνία ή στην Κίνα θα γίνω μετά από 20 χρόνια Γιαπωνέζος ή Κινέζος. Όσο για το δημοψήφισμα επειδή δε θέλει και πολύ για να καταλάβουμε το ορθό αλλά και συνάμα το ευρύτερα επιθυμητό από τον Ελληνικό πληθυσμό καλό θα ήταν οι εκπρόσωποι μας στη βουλή να το εκφράσουν με παρησεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δεν πας καλα μου φαίνεται, μπερδέυεις τον Έλληνα μετανάστη που του ζητήθηκε να μεταναστευσει κάτω από συγκεκριμένες ανάγκες της χώρας υποδοχής και με πρόσκληση από την χώρα αυτή αφού πέρασε όλες τις ιατρικές εξετάσεις και γνωρίζοντας η χώρα υποδοχής τα στοιχεία του έως 5ου βαθμού συγγένειας, χωρίς βέβαια να αναφέρω ότι οι Έλληνες στις χώρες υποδοχής δεν είχαν βλέψεις επεκτατικές. Δηλ πας να ΄μας πεισεις ότι οι Αλβανοί νιώθουν Έλληνες, εδώ δεν νιώθουν οι Μουσουλμάνοι της Θράκης. Αγαπητέ και εγώ συμφωνώ ότι οι άνθρωποι αυτοί τραβάνε άσχημο ζόρι αλλά 1ον δεν τους κάλεσε κανείς 2ον να σου θυμίσω ότι δεν γειτονεύουμε ούτε με την Ελβετία ούτε με την Δανία 3ον δεν θυμάμαι η Ελλάδα να κυρηξε κανένα πόλεμο στις χώρες τους όπου μετά να πάνε οι Ελληνικές πολυεθνικές να τους εκμεταλευτούν στην ανασυγκρότιση της χώρας τους. Οπότε προτείνω ότι όποια χώρα δημιουργει συνθήκες άσχημες για την χώρα τους που τους αναγκάζουν να την εγκαταλήψουν να πάνε σε αυτή τη χώρα. Και έχω να πω ότι παρα-είμασταστε 'λαρτζ' με τους 'αγνωστους' αλλοδαπούς. Αγάπη, ειρήνη ευτυχία θέλω για όλους όπως και όλοι οι Έλληνες αλλά εδώ δεν νιώθουμε καλά και ασφαλεις εμείς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πολύ σωστή πρόταση. Ας γίνει δημοψήφισμα! Μόνον το 2008 ήλθαν πάνω από 150.000 μετανάστες στην Ελλάδα... Κάπου πρέπει να μπει ένα ΣΤΟΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ
    Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ
    ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ ΚΑΙ
    ΤΟ ΕCO DRIVING / No 2

    Συμπολίτες , σύντροφοι , καταναλωτές, σας πληροφορώ ότι
    η αμόλυβδη έσπασε το φράγμα των 80 λεπτών το λίτρο .
    Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ,έχουμε τα πρώτα πρατήρια με
    τιμή κάτω από 80 λεπτά.
    Η τιμή της αμόλυβδης βρίσκεται σε πτώση με το αλεξίπτωτο
    κλειστό , καθότι το αργό έφτασε 49$ : 1.27 = 38.6 euro το βαρέλι.
    Σας απασχολώ πάλι για να θέσουμε καινούργια όρια και να
    θυμηθούμε μαζί στις δυο αποφάσεις μας.
    Απόφαση 1η : Βάζουμε ένα τεράστιο Χ ,άπαξ δια παντός, σε
    όποιο πρατήριο πουλάει πάνω από 86 λεπτά. Δεν περνάμε ούτε
    από έξω.
    Οι «συμπολίτες» μας , που κάνουν τζίρο στους μαυραγορίτες που πουλάνε πάνω από 90 λεπτά, είναι οι γνωστοί δωσίλογοι και κουκουλοφόροι της εποχής μας, τα ιζήματα της κοινωνίας.
    Απόφαση 2η : Συνεχίζουμε να οδηγούμε οικολογικά, το γνωστό ως ECO DRIVING. Το τραγουδάει και η Κοκκίνου.
    Ελαφρύ πόδι στο γκάζι , αλλάζουμε ταχύτητα στις λιγότερες δυνατόν στροφές, οδηγούμε έτσι που να μειώνουμε στο ελάχιστο τα φρεναρίσματα , και όχι πάνω από 3500 στροφές στον ανοικτό δρόμο.
    Χωρίς καθόλου προσπάθεια έχουμε μείωση κατανάλωσης μέχρι
    30%. Αυτό σημαίνει άμεσο όφελος στη τσέπη μας , σημαίνει
    πτώση της γενικότερης ζήτησης, άρα και επιπλέον πτώση του αργού , σημαίνει και πραγματική προστασία του περιβάλλοντος.
    Έχουμε σημαντική μείωση των ρύπων.
    Είναι σημαντικό να δράσουμε από κοινού , η δύναμη μας είναι
    πολύ μεγάλη , είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία. Στην αισχρή
    μειοψηφία ανήκουν οι μαυραγορίτες, λαμπρό παράδειγμα ο Κρητικός με το μαντίλι, το μαύρο πουκάμισο, τα στιβάνια και
    το string , που πούλαγε 1.60 , και οι «συμπολίτες» μας , οι
    γνωστοί και μη εξαιρετέοι δωσίλογοι που τους κάνουν τζίρο.
    Δικαιολογίες και gay κλαψουρίσματα δεν υπάρχουν ,( εκτός αν ανήκουμε σε αυτούς που τα έχουν βάψει μαύρα που πέφτει το
    πετρέλαιο και τα παράγωγα του), φθηνά πρατήρια ευρίσκονται
    παντού , ακόμη και στα βόρεια προάστια.
    Συνιστάται να αποφεύγουμε τα συχνά και μικρά γεμίσματα , είναι καλό να τα κανονίζουμε έτσι που να φουλάρουμε όταν
    είμαστε λίγο πάνω ή και στη ρεζέρβα . Τούτο διότι οι αντλίες
    που κλέβουν στην ποσότητα, συνήθως το κάνουν στο ξεκίνημα,
    άρα πολλά γεμίσματα, πολύ περισσότερες πιθανότητες να μας κλέψουν.

    Η ΑΛΛΗ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Επιτέλους να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Είναι απεχθής η κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα παιδιά των μεταναστών, αγόρια και κορίτσια που αποτελούν ελπίδα για το μέλλον της Ελλάδας και τείνουμε να τα μετατρέψουμε σε παρίες και ξένα σώματα. Έχω γνωρίσει λαμπρά παιδιά που με έκαναν να νοιώθω υπερήφανη δουλεύοντας μαζί τους και συνδιαλεγόμενη στην γλώσσα μας, τα Ελληνικά -κυρίως με δεύτερη γενιά από Σιέρα Λεόνε και άλλες αφρικανικές χώρες (σε πρότζεκτ με την ομάδα reconstruction.gr) και προσπαθούσα να τους δώσω κουράγιο... να μην παύουν να δουλεύουν για το μέλλον τους. Όμως πώς να τους πείσεις να πιστέψουν στο μέλλον τους στην Ελλάδα όταν στην εφηβία τους δεν εισπράττουν την αποδοχή και την ενθάρρυνση που δικαιούνται. Τα πιο δυνατά μυαλά ανάμεσά τους ονειρεύονται ήδη σπουδές σε κάποιο Αμερικανικό πανεπιστήμιο, μια καριέρα σε μια δυτική χώρα, ονειρεύονται το καλύτερο! Όπως και τα παιδιά Ελλήνων που έχουν φιλοδοξίες. Η Ελλάδα επομένως δεν καταφέρνει να εμπνεύσει τους νέους της! Γίνεται ένας ιστός αράχνης, μια παγίδα δήθεν ασφάλειας, κατ'ουσίαν ένα κοιμητήριο. Πώς μπορούμε να δεχτούμε αυτή την παρακμή, πώς μπορούμε να αρνούμαστε το μέλλον μας; Ντροπή λοιπόν σε όλους μας και ιδιαίτερα στους δειλούς και ξεφτιλισμένους πολιτικούς της λαμογιάς και της οικογενειοκρατίας που δεν έχουν κάνει σημαία και προτεραιότητα την κοινωνική ισονομία. Επιτέλους! Χρειαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα. Η Ελλάδα των "Ελλήνων Χριστιανών" είναι ένα θλιβερό κατάλιπο που παράγει μόνο σκάνδαλα και γκρίζα απαξία. Πολιτική ισονομία και αξιοκρατία είναι οι βάσεις της δημοκρατίας. Τα αυτονόητα λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. δεν εχουν καταλαβει στην Ελλαδα οτι η Λαθρομεταναστευση αποτελει θεμα Εθνικης Ασφαλειας για την χωρα μας… τα αποτελεσματα θα φανου συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τι νεοταξίτικο παραμύθι και αυτό η πολυπολιτισμικότητα.
    Η Ελλάδα δεν είναι ΗΠΑ, χωνευτήρι, δεν έχει την πυγμή και τις δομές να τους αφομοιώσει και να τους στείλει και στο Βιετνάμ ή στο Αφγανιστάν αν χρειαστεί. Μακάρι να ήταν, αλλά δεν είναι. Είναι σε άλλη γειτονιά. Δεν περιβάλλεται από ωκεανούς.
    Επίσης δεν είναι το ζητούμενο η αφομοίωσή τους. Με το ζόρι αφομοίωση δεν γίνεται. Αλγερινοί, Τυνήσιοι, Μαροκινοί τέταρτης γενιάς στη Γαλλία και ακόμα αισθάνονται ξένοι. Στη Γαλλία, την πιο liberal χώρα. Και παραδόξως η πολυπολιτισμικότητα αυτή είναι μισή, περιλαμβάνει μόνο το νότιο ημισφαίριο. Το βόρειο δεν το είδα πουθενά. Χα, χα.
    Όποιος θέλει δίνει την κόρη του ή το γυιό του, είναι πολύ απλό.

    Δεν υπάρχει θέμα DNA για μένα τουλάχιστον ούτε κουλτουρας.Αυτός είναι ο λόγος που είπα ότι δεν έχω πρόβλημα με Ουκρανούς ή Ρουμάνους ή άλλους Ανατολικοευρωπαίους.
    Με αυτούς που έχουν εμπεδωμένη τη φανατική ισλαμική θεωρηση των πραγμάτων θα υπάρξει πρόβλημα και δεν είναι θέμα αγάπης ή οικονομικό.Υπάρχει εμπεδωμένη θρησκευτική ιδεολογία κατακτησης και επιβολής-η Τουρκοκρατία δεν ήταν παρεξηγηση.
    Δεν μπορούν να τους ενσωματωσουν παλιές και ισχυρές δημοκρατίες σαν την Αγγλία και τη Γαλλία,πόσο μάλλον η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Οι μουσουλμάνοι δεν εχουν προβλημα μόνο με χριστιανους.Εχουν με όλους.Παράδειγμα η σημερινη ειδηση από την Ινδία.
    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=961869&lngDtrID=245
    Πρέπει να ξέρεις ινδικη ιστορία για να καταλάβεις το απύθμενο θράσος αυτών των τύπων που ξεπερνα και τους Τουρκους.
    Οι μουσουλμάνοι εισέβαλαν στην ινδική ηπειρο τον Μεσαίωνα και εξολοθρευσαν δεκάδες εκατομμύρια Ινδών που δε δεχονταν να εξισλαμισθούν.Οι Ινδοι ησύχασαν από τις διωξεις μόνο το 19ο αιώνα με τη βρεταννική αποικιοκρατία.Κάθε λαος όμως θέλει την ανεξαρτησία του και μοιραία τη ζητησαν και οι Ινδοί.Οι μουσουλμάνοι τότε απαίτησαν ξεχωριστό κράτος όπως και έγινε,το Πακιστάν.Ακολουθησε μία γιγαντιαια προσφυγιά πολλές τάξεις ανωτερη από την ελληνοτουρκική ανταλλαγή.
    Μετά την ανεξαρτησία των δύο κρατών έγιναν τρεις πόλεμοι γιατί οι Πακιστανοί ήθελαν και άλλα.Εν τω μεταξύ στο Πακιστάν πια έχουν μείνει ελάχιστοι Ινδοί ενώ στην Ινδία εκατομμύρια μουσουλμάνοι.
    Σου θυμίζει τίποτε αυτο;Αυτοι λοιπόν που έμειναν χάρι στον ΑΝΩΤΕΡΟ πολιτισμό των Ινδών τωρα βάζουν βόμβες και χτυπανε στο ψαχνό για να κυριαρχησουν στην ιδια την Ινδία.Φυσικά η Ινδία παρά τη φτωχεια της έχει κάνει βήματα προοδου ενώ το Πακιστάν εξάγει μόνο τζιχαντ.
    Δεν είναι θέμα γονιδιων και φυλετικό -η ίδια φυλή είναι.Είναι θέμα ιδεολογίας γιατί οι θρησκείες είναι ιδεολογίες.Χίλιες φορές να έλθει εδώ κάποιος Ινδός που πιστεύει στη θεά Κάλι γιατί βόμβες ΔΕΝ θα βάζει παρά ίδιας φυλετικής προελευσης Πακιστανός ή Αφγανός γιατί αυτός πιστεύει ότι έχει αποστολή να υποτάξει όλο τον κόσμο στον Αλλάχ.
    Με αυτά τα πραγματα δεν μπορούμε να παιζουμε εν ου παικτοις.
    Είανι εξωφρενικό ενας λαος που έχει εμπειρία ισλαμικής κατακτησης να παπαγαλίζει ιδεολογηματα που προερχονται απο τις ενοχές των Δυτικοευρωπαίων αποικιοκρατών.
    Και φυσικά μπορεί να ιδρυθεί Υπηρεσία Μετανάστευσης και να βάζει ποσοστώσεις από κάθε χώρα επιτρεπομένων μεταναστών αλλα θέλει απόφαση,γνωση και πάνω απ΄ολα ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. dikaiopolis...

    Mάθε πρώτα να γράφεις ελληνικά (ορθογραφία και συντακτικό) και μετά να σχολιάζεις!

    Τα σχόλιά σου ΔΕΝ βγάζουν νόημα.

    Τσάμπα χαλάς το χρόνο σου (και τον δικό μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
    Την αμεση απελαση των λαθραιων
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
    Την αμεση απελαση αυτων που τους υποστηριζουν
    Αν αυτο ειναι λιγο δυσκολο λογω 'ιθαγενειας'
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
    Οσοι τους στηριζουν να τους παρουν στα σπιτια τους,να τους παντρεψουν με τις αδελφες τους και τις κορες τους,και να τους προικισουν.
    Μην τα θελουν ολα δικα τους.Η αλληλεγγυη και η συμπονια φαινεται στην πραξη.
    Μην απαιτειτε απο τους αλλους που ειναι πλειοψηφια,να δεχθουν τις μαλακισμενες σας θεσεις.Αλλα πειτε οτι ειναι να πειτε,γιατι δεν εχετε πολυ χρονο ακομη.Θα τα καταπιειτε ολα οταν θα ελθει η στιγμη.Και ο καιρος γαρ εγγυς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΡΟΣ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ

    ΑΚΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΑΛΒΑΝΕ (Η ΒΛΑΧΟ Η ΣΚΟΠΙΑΝΕ)

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ....

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΔΩ ...
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ !!

    ΚΑΛΗ Η ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.


    Blogger Ο/Η takis είπε...

    Όποιος γεννηθεί σε Ελληνικό έδαφος πρέπει αυτομάτως και μέσα στο μαιευτήριο, 1 να του βγάζουν ΑΦΜ, και 2, να του δίνουν την Ελληνική υπηκοότητα.

    26 Νοέμβριος 2008 5:22 μμ



    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...

    ΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΠΕΊΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ "ΑΝΕΤΟΙ" ???

    ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ????

    ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑΙ ...
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΜΠΡΙΣΚΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ ....

    ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΜΙΣΟΑΛΒΑΝΟΣ ....
    ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ...

    ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ...

    ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ
    ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ
    ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΩΡΑ !!!!

    ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ....

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.

    ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΣΕΙΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ????

    ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ....

    ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ, ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ...

    ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ....

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, ΕΣΕΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΒΕΣΤΕ ....
    ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΙΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ, ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ....

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΕΧΩ ΘΕΙΟ ΣΥΡΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ.
    ΗΡΘΕ ΝΟΜΙΜΑ, ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.

    ΑΝΤΕ ΒΑΛΚΑΝΙΕΣ ΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ.
    ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

    ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΚΟΜΠΟ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ,
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΛΑΘΡΑΙΟΙ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ,
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ 24 ΩΡΩΝ ....

    ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΝΟΥΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ....

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ...
    ΤΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ !!!!!

    ΚΑΛΟ ΤΟ "ΑΦΓΑΝΙ", Ε ??????

    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΩΡΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ,
    ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΤΙΣ ΛΕΝΕ "ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Κύριε αρθρογράφε, πολύ έξυπνα έβαλες το όνομά σου με πρόθεση και αιτιατική: "απο το Γιάννη Μπρίσκο".

    Βάλτο σε γενική όπως συνήθως κάνουν οι περισσότεροι για να δούμε πραγματικά ποιός είσαι.

    Δεν μπορείς εε; Μήπως επειδή θα ήταν: ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΡΙΣΚΟ;

    ΥΓ.Όσο για το "Γιάννης" δεν πειράζει ρε ΦΑΤΜΙΡ. Είναι ευκολότερο για τις "συναλλαγές" σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. To θράσος όλων αυτών τον προοδευτικών δεν έχει όρια , έχουμε φτάσει στο σημείο στην πρωτεύουσα του κράτους , στο κέντρο της Αθήνας ,να μην τολμάει να κυκλοφορήσει έλληνας και όποιος ανοίξει το στόμα του να διαμαρτυρηθεί να τον αποκαλούν ρατσιστή , Αν και προέρχομαι από αριστερή οικογένεια σε αυτές της εκλογές θα ψηφίσω ΛΑΟΣ δυστυχώς δεν πάει άλλο σε μερικά χρόνια θα μας αναγκάσουν οι μετανάστες να γίνουμε μετανάστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Τα έχουν δοκιμάσει όλα!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. δηλαδή ο ψωμιάδης και η άνθιμος μοιάζουν με την πλειοψηφία των ελλήνων; Πιο πιθανό οι αρχαίοι έλληνες να μοιάζαν με τους ινδιάνους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ποίος/α Ο/Ἤ Ανώνυμος, γνωστός Άγνωστος?,

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    dikaiopolis...
    Mάθε πρώτα να γράφεις ελληνικά (ορθογραφία και συντακτικό) και μετά να σχολιάζεις!
    Τα σχόλιά σου ΔΕΝ βγάζουν νόημα.
    Τσάμπα χαλάς το χρόνο σου (και τον δικό μας)
    27 Νοέμβριος 2008 2:08 πμ

    Εξ ονόματος (μας) ποίων μιλά? σε πιο δικό του κόσμο παραπέμπει? Κάθε βοήθεια για σύνταξη και ορθογραφία καλοδεχούμενη!

    Πέραν του..
    Νιάου νιάου το σκυλάκι, κικιρίκου ο γάιδαρος, γιατί όποιος δεν καταλαβαίνει στο μυαλό στροφές δεν παίρνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ο δηλώνων ως προερχόμενος από αριστερή οικογένεια, 27 Νοέμβριος 2008 10:38, είπε:
    "Αν και προέρχομαι από αριστερή οικογένεια σε αυτές της εκλογές θα ψηφίσω ΛΑΟΣ δυστυχώς δεν πάει άλλο σε μερικά χρόνια θα μας αναγκάσουν οι μετανάστες να γίνουμε μετανάστες"

    Κάθε οικογένεια έχει τα προβλήματά της μάγκα. Εγώ πάντως δεν είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνεις τι λες. Αυτό είναι το μόνο ελαφρυντικό. Γιατί αν όντως το πρόβλημά σου είναι πως θα φέρουμε στην εξουσία τα φασιστοειδή για να μεθοδεύσουν πογκρόμ ενάντια σε μετανάστες, διαφωνούντες, διαφορετικούς, ή οποιονδήποτε τους καπνίσει (δεδομένουν ότι έχουν μυαλό γιαούρτι), τότε μάλλον η νοημοσύνη σου είναι πολύ κάτω του μετρίου.
    Ότι και να λέμε εδώ πέρα, αν οι άνθρωποι δεν έχουν καμμιά αίσθηση της ιστορίας, αν δεν έχουν στοιχειώδη ικανότητα πολιτικής ανάλυσης, το μόνο που μένει είναι η κοινωνική βία.
    Σε κάθε περίπτωση, το πρόβλημα της φτώχιας και της βίας που μαστίζει ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη και προκαλεί τα κύματα μετανάστευσης δεν λύνεται με τους τρόπους που προτείνεις, αλλά αλλιώς. Και αυτό το αλλιώς είναι που πρέπει να σκεφτόμαστε.
    Χωρίς να έχω κομματική ταυτότητα, μου φαίνεται προφανές ότι ακόμη και στις ΗΠΑ, τίθενται πλέον στην κύρια πολιτική σκηνή ερωτήματα για μια εναλλακτική προσέγγιση στην ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή, την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, την αντιμετώπιση της περιβαλλοντικής κρίσης, την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που υποθάλπτει ο καπιταλιστικός παραλογισμός στην Αφρική, τη μέση Ανατολή και την Ασία. Ο μικρόκοσμος του Αγίου Παντελεήμονα (όπου απ'ότι φαίνεται έχει χαθεί η κοινωνική ισορροπία και συνοχή) και ο μακρόκοσμος της παγκόσμιας κρίσης συνδέονται άμεσα και φυσικά, ο ξενόφοβος λαϊκισμός του ΛΑΟΣ, αποτελεί ανήθικο καιροσκοπισμό. Πάψε λοιπόν να ρίχνεις λάδι στη φωτιά με τρόπο ανήθικο, πάρε αποστάσεις από τους κουκουλοφόρους κάθε προέλευσης και στάσου υπεύθυνα απέναντι στα προβλήματα που μας κυκλώνουν και μας απειλούν όλους, μετανάστες και μη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μην απαιτειτε απο τους αλλους που ειναι πλειοψηφια,να δεχθουν τις μαλακισμενες σας θεσεις.Αλλα πειτε οτι ειναι να πειτε,γιατι δεν εχετε πολυ χρονο ακομη.Θα τα καταπιειτε ολα οταν θα ελθει η στιγμη.Και ο καιρος γαρ εγγυς.

    27 Νοέμβριος 2008 3:14 πμ

    ΚΑΙ 'ΓΩ "ΑΠΑΙΤΩ" ΡΕ "ΛΙΑΚΟΥΡΑ" ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΟΜΑΛΑΚΟΥΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΑΠΗΤΟ ΝΕΟΤΑΞΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ [! ! !] ΕΠΩΝΥΜΟ [ΜΠΡΙΣΚΟ] ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ, ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΚΙΛΟΧΡΩΜΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΓΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ. ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΟΘΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ.

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΡΩΤΗΣΩ .
    Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ,ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΙΔΑ ?

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ .
    ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ .
    ΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?

    ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ , ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ .

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΤΟΥ ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ , ΤΟ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

    ΑΦΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Η ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ

    Η μάχη αυτή εδώ πέρα μεταξύ Ελλήνων και Μισελλήνων έχει λήξει.

    Οι λιγοστοί μισέλληνες που έλαβαν μέρος, έχουν υποστεί κανονική ήττα.

    Και για όλη αυτή την ήττα, αφορμή στάθηκε κάποιος Πιστοφίδης που στο τέλος έγινε ένας κανονικός
    ΒΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ. Ας πρόσεχε!

    Πουθενά, επιχειρήματα από πλευράς Μισελλήνων. Το μόνο που έχουν αυτοί κατά νου, είναι να σπρώξουν όσο μπορούν το θέμα "Οι Μετανάστες και οι Άπονοι Έλληνες"!

    Οι Έλληνες είναι άπονοι, λοιπον! Και, είναι άπονοι επειδή δεν αφήνουμε στις ορδές τών ξένων ταλαίπωρων να αλωνίζουν στο δικό μας σπίτι όπως τούς κατέβει, καταλύοντας την ανεξαρτησία μας που αιώνες τώρα, ματώνουμε γι' αυτήν!

    Μισελληνικά κέντρα έχουν βαλθεί να "μισθώνουν" κωλόπαιδα που μιλάνε ελληνικά, που τα αμολάνε στο διαδίκτυο και αρπάζουν κάθε ευκαιρία που τους δίνεται.

    Αυτά τα σκυλιά, γνωρίζοντας την αφέλεια των νέων, σημειώνουν πότε πότε κάποιες επιτυχίες. Δεν εννοώ βέβαια, εδώ, τον Βριστοφίδη, που μάλλον ηλιθιωδώς έμπλεξε παρά έπαιξε έναν κάποιο βρώμικο ρόλο.

    Μόνιμοι αξιωματικοί σ' αυτήν την εκστρατεία λάσπης κατά των φιλοπάτριδων Ελλήνων, οι Βλαπούστερς, ούτε και σήμερα άντεξαν να μην λάβουν μέρος για πολλοστή φορά με το γνωστό τους ύπουλο "λογοτεχνικό" ύφος.

    Με μία διαφορά:

    Δεν χρησιμοποίησαν σήμερα τη λέξη φασίστες, το γνωστό τους υπερόπλο κατά των Ελλήνων!

    Λέτε να τους μείωσαν τον μισθό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση