GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και υπεξαίρεση από την Τράπεζα Κύπρου;

. Από ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ . Σήμερα στον ALPHA radio και στην εκπομπή του Ν. ΜΑΝΕΣΗ ... ακροατής της εκπομπής με ονοματεπώνυμο κατήγγειλε στον «αέρα...

.
.
Σήμερα στον ALPHA radio και στην εκπομπή του Ν. ΜΑΝΕΣΗ ... ακροατής της εκπομπής με ονοματεπώνυμο κατήγγειλε στον «αέρα» τον κύριο Α. Κοιρανίδη ότι κατηγορείται για υπεξαίρεση χρημάτων από την Τράπεζα Κύπρου.
Ο κύριος Α. Κοιρανίδης έχει την κυπριακή εταιρεία RASSANDEL που κατέχει και το 30% της εταιρείας «ΑΝΘΕΜΙΑΣ» του κυρίου Πάπιστα .
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΜΕ... «ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ»… « ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ»… «ΜΠΡΑΒΟΥΣ»... «ΒΙΝΤΕΟ»… «ΝΥΧΤΟΒΙΟΥΣ» … ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ … «ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ»!!;;
ΠΟΛΛΑ ΤΑ «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ»…ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ
---------------------------------

2 σχόλια

  1. Γεια σε όλους που αναρτούν άρθρα και απόψεις επί αυτών.

    Τα χειρότερα για τους παραπολιτικοδικονομικούς της πρωτοβάθμιας διαπλοκής έρχονται! Κλείνει ο κύκλος της σχολή των κατά συρροή σύνταξις πλασματικών, "διπλωμάτων", συμβολαίων της Σκύρου!

    Πως γίνεται να μου επιτραπεί να κάνω μια σειρά ανάρτησης άρθρων σε σχέσει με το επόμενο ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ?, ώστε να είναι ενημερωμένοι εκ των προτέρων οι αναγνώστες του PRESS-GR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!
    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε και εμείς αν ξεχειλώσει ο προυπολογισμός!
    Τάξε στο λαό λεφτά να πάρουμε τις εκλογές και μετά θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.

    Όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - να κονομήσουμε ΟΛΟΙ:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:

    Kάθε πέντε μέρες ΜΑΙΜΟΥ δημοσκοπήσεις στα κανάλια (η δημοσκόπηση της Rass – ιστορικά η πιο φερέγγυα εταιρία δημοσκοπήσεων που φέρνει στα ίσια Ν.Δ. και πασόκ θάβεται από όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια)
    και πάει λέγοντας.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ.

    Ο γνήσιος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Τότε, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    Απλά πράγματα, λίγο υπομονή.

    ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση