GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θερμό κλίμα για Τατούλη στην Αρκαδία...

. Την πρώτη του επίσκεψη στην Αρκαδία , μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ, πραγματοποιεί από σήμερα το απόγευμα ο Πέτρος Τατούλης. Οι πρώτες ...

.
Την πρώτη του επίσκεψη στην Αρκαδία, μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ, πραγματοποιεί από σήμερα το απόγευμα ο Πέτρος Τατούλης. Οι πρώτες αντιδράσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ θετικές για τον κ. Τατούλη. Οι τοπικοί ψηφοφόροι της ΝΔ επικροτούν σε μεγάλο βαθμό τις απόψεις του. Και θεωρείται σίγουρο ότι με την παρουσία του στο νομό αυτό το Σαββατοκύριακο ο ίδιος στέλνει το δικό του μήνυμα - ανταπάντηση στην ηγεσία της ΝΔ για τη διαγραφή του.
--------------------------------

19 σχόλια

  1. Να πάρει τον Καρβέλα οδηγό για να μην καθυστερεί στα φανάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑ ΠΕΤΡΟ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ
    Κ Σ Τ Ρ Ι Τ Α Ρ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ.ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ Ο ΓΑΠ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ, ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ Ο ΣΑΛΙΑΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
    Κυριε Υπουργε
    Η συμπεριφορα των αστυνομικων για να μην ξεπερναει τα ορια, οπως στην προσφατη περιπτωση των γνωστων ανθρωπων του καλλιτεχνικου περιθωριου, προτεινω να καθιερωθουν οι εξης ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ:
    Οι αστυνομικοι πρωτα-πρωτα ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΟΛΗ, γιατι ετσι τρομαζουν οι προς ελεγχο πολιτες με αποτελεσμα να μη σταματουν στους ελεγχους!
    Θα πρεπει να φορανε ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΑ ΡΟΥΧΑ, με ΩΡΑΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ στο μπλέ/λευκο/πρασινο/κοκκινο που αφ' ενος μεν καλυπτουν ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και τις βασικες ποδοσφαιρικες ομαδες αφ΄ετερου θα ειναι σχεδιασμενα ετσι, ωστε να προξενουν το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ των πολιτων οι οποιοι θα σταματουν ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ τους με χαρα μολις βλεπουν αστυνομικους με τετοια ρουχα.
    Θα πρεπει να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ η οπλοφορια, γιατι και τουτο ΤΡΟΜΑΖΕΙ και μας φερνει στο νου αλλες μερες. Στη θηκη του οπλου θα πρεπει να φερουν ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ για να σκουπιζουν τον ΙΔΡΩΤΑ των ταλαιπωρων πολιτων, όσων επιμενουν ακομα να τρομαζουν και να δειχνουν ετσι τη προς τους πολιτες καλη τους θεληση.
    Τελος επισης και στα γκλομπσ, ωωω, τι απαισιο εργαλειο σωφρωνισμου και αυτο, στην δε θεση του να τοποθετηθουν ΒΕΝΤΑΛΙΕΣ, με τις οποιες οι αστυνομικοι θα κανουν αερα στους πολιτες, ιδιως το καλοκαιρι, για να μενουν ηρεμοι.
    Οι Διοικητες της τροχαιας και της αστυνομιας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μενουν στο γραφειο τους, περαν του ημιωρου, μετα δε το περας του πρωϊνου καφφε τους, να αμολιουνται στους δρομους σε ΔΙΑΡΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ, ωστε να ειναι ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ, σε περιπτωση που ζητηθει η παρουσια τους απο πολιτες που γνωριζουν τα δικαιωματα τους. Τα καθηκοντα τους κατα την απουσια τους θα διεκπεραιωνουν οι νεοι/νεες αστυνομικοι, ωστε να μαθαινουν και τη δουλεια, σε επειγοντα δε περιστατικα να χρησιμοποιουν τα κινητα τους.
    Να υπάρχουν επισης αμεσα διαθεσιμοι εισαγγελεις για τον αυτο ως ανω λόγο.
    Να γινει υποχρεωτικη ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ σε ολους τους μετεχοντας σε μπλοκα για ελεγχους αστυνομικους, ωστε σε περιπτωση που καποιος ΚΑΚΟΠΙΣΤΟΣ πολιτης τυχαινει να ειναι λιγο ζορικος και βγαλει κανενα κουμπουρι για να το δοκιμασει επανω τους, να μπορεσουν να παρουν μια ΓΕΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ωστε να μεγαλωσουν τα ορφανα τους τουλαχιστον με καποια αξιποπρέπεια.
    Κύριε Υπουργε, στο μικρο προβληματακι που μπορει να προκυψει σε περιπτωση ΑΡΝΗΣΗΣ των ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ να εργαστουν με τους παραπανω ορους, υπάρχει η λύση: Της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ προσφορας!
    Οχι μονο των αστυνομικων αλλα και των ΠΟΛΙΤΩΝ. Θα ηταν δε τιμη μου εαν με θεωρουσατε σαν εναν απο τους πρωτους.
    Οποτε το προβλημα λύνεται απαξ δια παντος και ελεγχους εχουμε και ευτυ-
    χισμενους πολιτες και γερα συνταξιοδοτουμενες χηρες και ορφανα.

    Ευχαριστω

    Tamis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΤΡΟ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣΧΕΤΟ !!!!!

    ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .

    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ?

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

    ΑΚΟΥΕΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ.ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΑΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ???
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΗΜΙΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΑΜΕΝΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Τατούλης καλά τους τα λέει, χίλιες φορές ο Τατούλης παρά αυτά τα παχύδερμα, βολεύουν όλους τους κουμπάρους και τις γκόμενες και δε τους καίγεται καρφί για τους υπόλοιπους και ο λαός ταλαιπωρείται και υποφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και με τον Σαμαρά τα ιδια γινονταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμένα μου λες;

    Οι Αρκάδες πάντα περιφρονούσαν τους προδότες. Έτσι και ο αμερικανόδουλος Τατούλης θα φάει μαύρο στις επόμενες εκλογές. Δεν ξαναβγαίνει με τίποτα (εκτώς πια κι αν γίνει ένας δεύτερος Κοντογιαννόπουλος και χωρίς ντροπή γραφτεί στο ΠΑΣΟΚ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με επιστολή τους προς τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Γ.Ραγκούση, ο πρύτανης του ΕΜΠ Κ.Μουτζούρης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντιστασιακών Δ.Πρωτοψάλτης ζητούν να επιστραφεί η ιστορική σημαία του Πολυτεχνείου στο φυσικό της χώρο.
    Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, από την πλευρά της η ΠΑΣΠ απάντησε ότι θα παραδώσει τη σημαία στην ΕΦΕΕ, "όταν συγκροτηθεί σε σώμα".
    Η σημαία του Πολυτεχνείου έχει μείνει στη φύλαξη της φοιτητικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ από την περίοδο όπου λειτουργούσε το συμβούλιο της ΕΦΕΕ με πρόεδρο τον Χρ.Παπουτσή.
    Έκτοτε, η σημαία έμεινε στην ΠΑΣΠ, η οποία κάθε χρόνο τη μεταφέρει στον χώρο του Πολυτεχνείου για την επέτειο της ιστορικής εξέγερσης και μετά τη μεγάλη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία την παίρνει πίσω στα γραφεία της Χαρ. Τρικούπη,
    Στην πορεία των χρόνων που ακολούθησαν η σημαία του Πολυτεχνείου έγινε συχνά αιτία για διαπληκτισμούς μεταξύ των φοιτητικών παρατάξεων, ενώ οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΠ ποτέ δεν την παρέδωσαν στις πρυτανικές αρχές του Ιδρύματος. Στην επιστολή που απευθύνουν προς τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Γ.Ραγκούση, οι κκ. Μουτζούρης και Πρωτοψάλτης ζητούν την παράδοση της σημαίας στη διοίκηση του Ιδρύματος ώστε «να παραμένει στον μουσειακό χώρο του Πολυτεχνείου και να μην την εμφανίζει η Νεολαία του ΠΑΣΟΚ κάθε χρόνο ως αποκλειστικότητά της».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ
    ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΑΝ.
    ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΠΟΤΕΣ ΤΙΣ
    ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΩΣΑΝ ΠΡΑΣΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΨΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ.
    ΕΓΙΝΑΝ ΚΩΔΟΥΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΨΑΛΛΑΝ ΤΩ ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΩ.
    ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΛΥΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ .
    ΧΑΙΡΕ Ω ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μη λείψει κανείς από την αναδάσωση στο Γαλάτσι, μια οικολογική δράση που γίνεται με συνδιοργάνωση και πρωτοβουλία του ΣΚΑΙ.

    Μεταξύ άλλων θα φυτευτούν και 30000 δενδρύλλια, μια ευγενική χορηγία του τομέα εμπορίας της νεοδημοκρατίας, του μεγάρου Μαξίμου και του συλλόγου Ζωνιανιτών «ο προστάτης Κεφαλογιάννης ο Μπάφος».

    Θα παραστούν καραδεξιοί εκπρόσωποι της τέχνης και των γραμμάτων της κόκας, όπως ο Καρβέλας της Γιουροχεσεμέσα, ενώ θα γιορταστεί το πνεύμα του μεγάλου ηθοποιού της Μαστούρας που τον σκότωσε ο ίδιος ο κωλομπαράς του.

    Μπροστά για τη φύση, μαζί στο παρά φύση.
    Νέα Δημοκρατία, μαστούρα σκέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με επιστολή τους προς τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Γ.Ραγκούση, ο πρύτανης του ΕΜΠ Κ.Μουτζούρης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντιστασιακών Δ.Πρωτοψάλτης ζητούν να επιστραφεί η ιστορική σημαία του Πολυτεχνείου στο φυσικό της χώρο.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ΛΕΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΚΩΛΟΛΟΣΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά μας πείσατε θα φάει καλά στις εκλογές, ας το ψηφίσουν τώρα τα πασοκια που τον επευφημούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για το Πασοκ στη Σπάρτη..... απλά γίνεται της Πόπης.
    Ενα κόμμα λάστιχο , "απόκκομα " και ανύπαρκτο.Κομένο και ραμένο στα μέτρα του τοπικού Βουλευτή
    ( συγνώμη βολευτή ήθελα να πω).
    Αχρωμο και άοσμο χωρις καμία παρέμβαση στην κοινωνία της Λακωνίας. Οταν εδώ γίνονται σημεία και τέρατα.
    Στις ερχόμενες εκλογές θα πιάσει πάτο.
    Το μήνυμα πρέπει να το λαβει νωρίς - νωρις υπ' οψη της η Χαριλάου Τρικούπη.


    Σύντροφοι

    Γρηγορείτε ,σημα κινδύνου κατάσταση εν εγρηγόρσει,άσχημα
    τα πράγματα στο ΓΡΗΓΟΡΑΚΙΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ
    ΑΥΤΟΣ ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΕΙ ΒΟΥΛΗ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΟΡΥ.ΨΑΡΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΤΗ ΝΔ.
    ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΝΑ 30% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΑΛΛΟΙΩΤΙΚΑ ΓΙΟΚ ΒΟΥΛΗ ΠΕΤΡΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΑΤΟΥΛΗ
    ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ
    ΤΗΣ ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ
    ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ??
    ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ Ο ΞΕΝΕΡΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ
    ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ??
    ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ Ο ΞΕΝΕΡΩΤΟΣ

    15 Νοέμβριος 2008 1:17 μμ

    Η μαμακία σου γκαστρώνει γκαμήλα στον ανήφορο. Ρε ντενεκέ ξεγάνωτε και ο ίδιος και πολλοί άλλοι,αλλά και οι αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιοξυλοσχίστες- έχουν χιλιάδες φορές αναφέρει και μερικώς δημοσιεύσει τις αναφορές και τις καταγγελίες του Τατούλη εκεί που θεσμοθετικά έπρεπε.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΖΑΓΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση