GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aπό κολαστήρια σε σωφρονιστήρια...

. ...να μετατραπούν οι φυλακές. Προτάσεις της Φιλελεύθερης Συμμαχίας . Η Φιλελεύθερη Συμμαχία , με αφορμή την απεργία πείνας των κρατουμέν...

.
...να μετατραπούν οι φυλακές. Προτάσεις της Φιλελεύθερης Συμμαχίας
.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία, με αφορμή την απεργία πείνας των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές, προτείνει μέτρα που θα τις μετατρέψουν από φυλακές-κολαστήρια σε σωφρονιστήρια.
Η απόγνωση των κρατουμένων για τις συνθήκες κράτησής τους αποδεικνύει, και στον τομέα αυτό, την αναποτελεσματικότητα του κράτους να τους παράσχει ικανοποιητικές συνθήκες διαβίωσης και ασφάλειας στις υπάρχουσες φυλακές. Είναι γνωστό σε όλους ότι
η κατάσταση είναι συχνά εκτός ελέγχου λόγω της δράσης εγκληματικών ομάδων, αποτελούμενων από κρατούμενους και επίορκους κρατικούς λειτουργούς, στο εσωτερικό των φυλακών. Η έκθεση-καταπέλτης του Συμβουλίου της Ευρώπης περιγράφει με τα μελανώτερα χρώματα τη κατάσταση στις ελληνικές φυλακές.
Πέραν του ανθρωπιστικού ζητήματος, το κατ΄επίφαση "σωφρονιστικό σύστημα" κοστίζει τεράστια ποσά στον φορολογούμενο πολίτη. Η Φιλελεύθερη Συμμαχία προτείνει δέσμη μέτρων που θα συμβάλλουν, αν και όποτε εφαρμοστούν, στην επίλυση αυτού του οξύτατου κοινωνικού προβλήματος.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία προτείνει να δοθεί η δυνατότητα σε ειδικευμένες ιδιωτικές εταιρείες να κατασκευάσουν, ή να χρονομισθώσουν, την κτιριακή υποδομή σωφρονιστικών καταστημάτων, τα οποία στη συνέχεια θα στελεχώσουν με διοικητικό προσωπικό και σωφρονιστικούς υπαλλήλους ώστε να προσφέρουν τις υπηρεσίες που θα καθορίζονται από λεπτομερείς συμβάσεις σχετικά με τη διοίκηση και διαχείριση των σωφρονιστικών αυτών καταστημάτων. Η Φιλελεύθερη Συμμαχία προτείνει να επικεντρωθεί η δραστηριότητα του κράτους στον σωφρονιστικό τομέα στην εκπόνηση του νέου θεσμικού πλαισίου, στην προκήρυξη διεθνών διαγωνισμών, στην παρακολούθηση της τήρησης των προβλεπομένων από τη σύμβαση όρων και στην επιβολή των προβλεπόμενων ποινών στις περιπτώσεις των όποιων παρεκκλίσεων.

-----------------------------------

12 σχόλια

  1. ρε πηγαινετε στο διαολο παλιοκαθικια
    !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκατά στην νεο-φιλελεύθερη συμμαχία και σε κάθε νεοφιλελεύθερο φλούφλη golden boy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλη μια φιλελεύθερη βλακεία...

    Μπράβο και εις... ανώτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι στο ψητό! Στην άγρα ψήφων!Μάζευε και ας είναι και ρόγες!
    Προτάσεις ναι, με προτάσεις θα πάμε μπροστά, με πολλές προτάσεις, όσο περισσότερες τόσο καλύτερα, ένα ψήφο να εξασφαλίζουμε με την κάθε μια φτάνει, αυτός θα φέρει δυο, και το πράμα αυγατίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ΡΕ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KLASTE MAS MIA MANTRA @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

    FILELEU8EROI BALIANATO-TSOGLANARIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μυρίστηκαν ψητό τα νεοφιλελεύθερα απολειφάδια κι είπαν να ενισχύσουν τους πάτρωνές τους, δηλαδή τις ιδιωτικές εταιρείες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε επιτέλους!
    Ακούγεται και μια υπεύθυνη φωνή μακριά από λαϊκισμούς.
    Όσο περισσότεροι πολίτες έρχονται σε επαφή με τέτοιες ιδέες τόσο πιο πολύ οι κραυγές των λαϊκιστών θα παίρνουν την άγουσα.
    Μπράβο στην Φιλελεύθερη Συμμαχία που τολμά να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Β ρε αντιδραστικοί δεν σας αρέσουν οι φιλελεύθερες προτάσεις και το μόνο που ξέρετε είναι να βρίζετε. Να χ.. τους bloggers σας.
    μου φαίνονται σαν παραλλαγή για τους ανίκανους και τους ανόητους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν πήγαν στο Πολυτεχνείο οι Εργατοπατέρες ...
    Δεν πήγαν να καταθέσουν στεφάνι στο πολυτεχνείο οι εργατοπατέρες ...γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν αναλάμβανε την ευθύνη της περιφρούρησής του!
    Μετά τα γιαούρτια που έφαγαν την πρωτομαγιά και με τελευταία γεγονότα των απανωτών γιαουρτομάτων... σε ΑΝΤΩΝΑΡΟ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια! Μπήκαν στα 2λιτρα Αουντι ...έδωσαν και τα κλειδιά του κτηρίου της ΓΣΕΕ στις δυνάμεις των ΜΑΤ και την έκαναν!
    Οι πληροφορίες οτι ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ στο ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ...και ΑΛΛΟΙ για την γκαρσονιέρα της οδού Ιθάκης ...ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ως ανακριβείς! Μα κι αυτοί Γκαρσονιέρες στην Φερών και στην ΙΘΑΚΗΣ ...που γειτνιάζουν με την οδό Φυλής! Εργατικά ΠΡΑΓΜΑΤΑ ... Σαβούρα και φθήνια!
    Πάντως τα pet που έχουν στο ρετιρέ του κτηρίου της ΓΣΕΕ φυλάσσονται ΑΠΟ τις δυνάμεις των ΜΑΤ!
    ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ Η ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ!
    bollywood

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση