GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπερλουσκόνι: αυτός κι αν είναι...

. Από το sibilla-gr-sibilla.blogspot.com . Τα έδωσε όλα ο καραγκιόζης Μπερλουσκόνι, ο φίλος και σύντροφος του Κωστάκη Καραμανλή. Σε επίσκεψ...

.
.
Τα έδωσε όλα ο καραγκιόζης Μπερλουσκόνι, ο φίλος και σύντροφος του Κωστάκη Καραμανλή.
Σε επίσκεψη του στη Μόσχα, σχολίασε ως εξής τη νίκη του Ομπάμα και τον ίδιο:«Είναι όμορφος και μαυρισμένος από τον ήλιο» (δείτε το βίντεο που ακολουθεί).
Όταν κατάλαβε τη γκάφα του (που κάνει το γύρο του κόσμου) κάλεσε τους δημοσιογράφους και δήλωσε: «Ήταν κάτι ευγενικό, ένα μεγάλο κομπλιμέντο κι όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι ηλίθιος και να πάει να γαμηθεί…».

30 σχόλια

  1. ρε σίβιλα που τα τσιμπάς αυτά. κόβεις τη δουλειά στα μμε. αλλά λες και θα πουν που το βρήκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΟΣΗ ΚΑΡΑΜΠΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΣ ΘΑΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΦΥΣΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Μπελρουσκόνι τον πάω.... Έχει όλα τα κανάλια δικά του, ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, και οι Ιταλοί τον ψηφίζουν... Εδώ ρε ο τύπος ως πρωθηπουργός πήγε και εβγαλε CD!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δύο άνδρες επιβιβάστηκαν σε ταξί λίγο μετά τις 6:00 το πρωί στην περιοχή του Χαϊδαρίου και προσποιούμενοι τους πελάτες ζήτησαν από τον οδηγό να τους πάει στο Περιστέρι.
    Όταν έφτασαν σε μια απόμερη περιοχή, χτύπησαν τον οδηγό στο πρόσωπο, ευτυχώς ελαφρά, έκλεψαν το αυτοκίνητο και διέφυγαν αφήνοντάς τον αιμόφυρτο.
    Μισή ώρα αργότερα, στην οδό Ελπίδας 38 στο Χαϊδάρι, οι ληστές έβαλαν φωτιά στο ταξί και το έκαψαν προκειμένου να εξαφανίσουν τα στοιχεία
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ,ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ , ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣΕ ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ.
    Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Η ΟΧΙ .ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΑΠΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    ΓΙΑ ΠΙΑΣΕ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΟ
    ΥΠΕΞ ΠΟΕΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ.ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
    ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΤΗΒ ΑΓΓΛΙΚΗ
    ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ Η κ.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ . ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ 0 ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ. ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ ΕΝΙΟΤΕ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ . ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΔΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο καραγκιόζης που λέγεται Μπερλουσκόνι, αντί να βγάζει με κάθε ευκαιρία το ρατσισμό του και την κοινωνική του αναίδεια, καλύτερα να πάει ο ίδιος να γ.. αντι να το συστήνει σε όσους διαμαρτύρονται,μπας και αυτό είναι η βασική του ανάγκη και του λείπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε μας παρατάτε. Πάλιωσε το αστείο. Έχετε καταντήσει μπλογκ της μπαγιάτικης μαλακίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καποιοι κυκλοι στην αμερικη που κυβερνουν απο το παρασκηνιο πριν τρια χρονια εξηφαναν ενα σχεδιο ,οταν καταλαβαν οτι η αμερικη καταρεει,και το εκτελεσαν μυστικα .Εβαλαν δυο -τρεις τραπεζες να πουλουν προιοντα για τρια χρονια που εδιναν τοκο μεχρι 20%.τοτε οι ελβετοι διευθυντες που δεν δουλεψαν ποτε στη ζωη τους τσιμπισαν και απο πλεονεξια και επειδη χρονια τωρα τοκιζουν λεφτα τις μαφιας, εδωσαν οτι ειχαν στα θυσαυροφηλακια.μολις ηρθε η ωρα να αρχισουν οι αμερικανοι να πληρωνουν τα συμβολαια κατεβασαν τα ρολα των τραπεζων.τωρα τι περιμενετε να μαθετε? ποιοι ειναι και ποσα εχασαν? ηταν ολο το μαυρο χρημα του κοσμου .ετσι ο μπερλουσκονι δεν μπορει να το χωνεψει και γιαυτο λεει διαφορα φεδρα ,βριζει ,νευριαζει και κανει τον κωμικο.σε λιγο πρεπει να δωσει λογο που πηγαν τα λεφτα.ειπε στον δικο μας τον μπουλη ,το γιουβαρλακι εαν η μερκελ και ο τριζε δεν ανοιξουν τις μηχανες να αρχισουν να κοβουν χρημα θα το γυρισει παλι στη λιρετα.καθε μερα που περναει και δεν κανουν κατι παρα μονο να πηγαινουν στις εκτακτες συσκεψεις και να συσκεπτονται σε μια εβδομαδα απο σημερα θα τρεχει ολη η ευρωπη στα σουπερ μαρκετ καιδεν θα φτανει.και ενα ανεκδοτο!
    δυο φιλοι στηχηματιζαν εαν ενας αλλος κοινος φιλος καθοταν να τον γαμησουν για λεφτα.τον ρωτησαν για ποσο καθεσαι? και μετα σκληρες διαπραγματευσεις κατεληξαν στις 100000 .τοτε γυρναει και λεει ο ενας στον αλλο ,δεν στα 'λεγα κολοι υπαρχουν ,λεφτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Μιχαήλ Σπινέλλη,
    Πληρεξούσιε Υπουργέ Α’ Τάξεως,
    ΣΤ’ Γενικέ Διεύθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών,
    Εισηγητή (ως εκ της θέσης σας) στο Ανώτατο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Εξωτερικών
    Ακαδημίας 1, Αθήνα, γ’ όροφο (γωνιακό υπερβολικά ευρύχωρο γραφείο με θέα τη Βουλή)

    Με την υπ’ αριθ. 62/2007 Πρακτικό Συνεδριάσεως, το Τριμελές Συμβούλιο του Συμβουλίου Επικρατείας (που φροντίζει σύμφωνα με το άρθρο 2 του Ν. 3068/2002 να λαμβάνει τα «κατάλληλα» μέτρα για να εφαρμόζονται από τη Διοίκηση οι δικαστικές αποφάσεις, τις οποίες οι ανώτατοι διπλωματικοί θεωρούν «προαιρετικές») διαπίστωσε, με υπογραφές ανώτατων Συμβούλων Επικρατείας, μεταξύ των οποίων ήταν και του Προέδρου του ΣτΕ), ότι το Υπουργείο Εξωτερικών δεν δεν είχε συμμορφωθεί «αδικαιολόγητα» στην απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας υπ’ αριθ. 73/2005, παρόλο που είχε περάσει μία διετία από την έκδοσή της.

    Το ίδιο πρακτικό, σας έθεσε προθεσμία τριών(3) μηνών για να συμμορφωθεί το Υπουργείο Εξωτερικών στην παραπάνω απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας και όρισε νέα ημερομηνία εξέτασης την 28η Μαϊου 2008.

    Ερωτάσθε: «Πώς παρουσιάσατε το θέμα στην Υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη;»

    Στη συνέχεια στείλατε στο Τριμελές Συμβούλιο του Συμβουλίου Επικρατείας το έγγραφο Φ.Π7Σ-14060/ΑΣ 6343 από 20.05.2008, με το οποίο απαντάτε (με τη δική σας υπογραφή) ότι «το θέμα της συμμόρφωσης του Υπουργείου Εξωτερικών στην απόφαση 73/2005 του Συμβουλίου Επικρατείας εκκρεμεί προς εξέταση».

    Ερωτάσθε: Αφού εσείς πληρώνεστε για να ασκείτε και τα καθήκοντα του Εισηγητή του Ανώτατου Υπηρεσιακού Συμβουλίου, και αφού έγιναν τουλάχιστον δώδεκα (12) συνεδριάσεις του εν λόγω Συμβουλίου, από το 2007 μέχρι σήμερα, γιατί δεν πήρατε το λόγο να πείτε «έχουμε και την Απόφαση 73/2005 του ΣτΕ που μας διέταξε το Συμβούλιο Επικρατείας να εφαρμόσουμε;». Σας το απαγόρευσε η Υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη;

    Έκτοτε το Τριμελές Συμβούλιο του Συμβουλίου Επικρατείας, τηλεφωνάει κάθε βδομάδα στην υπάλληλο της Διεύθυνσης Προσωπικού κυρία Ασημάκη (εσάς δεν σας πετυχαίνει), για να μάθει, «αν το Υπουργείο Εξωτερικών συμμορφώθηκε στην απόφαση 73/2005 του Συμβουλίου Επικρατείας» και, αφού παραπέμπεται από τον Άνα στον Καϊάφα, δεν έχει πετύχει μέχρι σήμερα κανέναν υπεύθυνο για να πάρει μια απάντηση.

    Μέχρι να πάρει τη γραπτή απάντησή σας, το Τριμελές Συμβούλιο έχει αναβάλει τη συζήτηση από τις 22.5.2008 στις 10.10.2008 και τελευταία την ανέβαλε για τις 4.12.2008.

    Καταλαβαίνω βέβαια τη θέση σας, αφού κάποιοι είχαν διαβεβαιώσει την Υπουργό Εξωτερικών ότι οι αποφάσεις του Συμβουλίου επικρατείας είναι «προαιρετικές» για το Υπουργείο Εξωτερικών (ανώτατοι δικαστικοί συσκέπτονται, διαβάζουν φακέλους, ακούν τους διαδίκους, βγάζουν αποφάσεις ενώ οι ανώτατοι διπλωμάτες τις πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων). Κάποιοι άλλοι την έπεισαν ότι «η υπόθεση έκλεισε και ο ενδιαφερόμενος το βούλωσε οριστικά». Προφανώς δεν θα έχει μάθει η Υπουργός Εξωτερικών ότι για την ίδια υπόθεση εκτός από την απόφαση 73/2005 έχουν εκδοθεί οι ακυρωτικές σε βάρος του Υπουργείου Εξωτερικών αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας 2023/2003, 3554/2006, 2307/2008 και 2308/2008, που παραμένουν ανεκτέλεστες και ούτε καν τις αναφέρετε στα Υπηρεσιακά Συμβούλια στα οποία μετέχετε ως Εισηγητής (και σε μερικές βδομάδες κατατίθεται και μία προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο για παραβίαση του άρθρου 6 της Σύμβασης, γεγονός για οποίο η κυρία Υπουργός θα αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενη αφού θα αυξήσει την αναγνωσιμότητα των blogs της σε όλη την Ευρώπη);

    Κύριε Μιχαήλ Σπινέλλη, Πληρεξούσιε Υπουργέ Α’ Τάξεως, ΣΤ’ Γενικέ Διεύθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών, Εισηγητή (ως εκ της θέσης σας) στο Ανώτατο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Εξωτερικών, μπορείτε να ενημερώσετε τον ελληνικό λαό, πότε θα ευαρεστηθείτε να δώσετε μια υπεύθυνη γραπτή απάντηση στο Τριμελές Συμβούλιο του Συμβουλίου Επικρατείας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΟΒΕ ΚΟΒΕ ΚΟΒΕ ΧΑΣΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλέ κορίτσια, τα μάθατε τα καλά τα νέα;
    Το πασόκ κατέθεσε νομοσχέδιο για τη συμβίωση των ομοφυλοφίλων.
    Χαράς ευαγγέλια για το Γρηγοράκη το Βαλιανάτο και τον Τακούλη το Ζαχαράτο που είναι, από τα σημαντικότερα σήμερα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του πασόκ.
    Μπορούμε τώρα όλα τα καλά κορίτσια να ζήσουμε ανεμπόδιστα και νόμιμα τον έρωτά μας. ………………………………………
    ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, τελικά αυτό το Χαζο-γκιόργκο θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε για λίγα ψηφαλάκια;
    Τι ιδανικά παίρνουν τα παιδιά μας από τέτοιες πρωτοβουλίες (έχουμε τις αδελφές καθημερινά στην τηλεόραση, τώρα το Χαζο-γκιόργκο θέλει να επισημοποιηθεί και θεσμικά η ομοφυλοφιλία).
    Κάποτε τον ΛΥΠΟΜΟΥΝ για τη βλακεία του και μάλιστα γελούσα μαζί του.
    Τώρα βλέπω ότι τελικά είναι ένας ΓΝΗΣΙΟΣ Παπαντρέου. Θα κάνει και θα τάξει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σε οποιονδήποτε για να πάρει την ψήφο μας, χωρίς αρχές και χωρίς ντροπή.
    Εάν για τις λίγες χιλιάδες ψήφους των ομοφυλόφιλων εκτίθεται έτσι, φαντάσου πόσο εύκολα θα παραδοθεί στους καναλάρχες / επιχειρηματίες που μπορούν να του προσφέρουν εκατομμύρια ψήφους.
    Μόνο αμόρφωτοι και φανατικοί είναι δυνατό να ψηφίζουν αυτό το σούργελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τώρα μερικοί στο πασόκ (επώνυμα στελέχη δίπλα στο Γιωργάκη) συμφωνούν να ονομαστεί Μακεδονία η Βαρδαρία έτσι; Και μάλιστα ΔΗΜΟΣΙΑ σε πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικό κανάλι.
    Από το καλό στο καλύτερο, θα πάτε μπροστά παιδιά μου!
    Φαντάσου να γίνει ο Χαζο-γκιόργκο πρωθυπουργός, με την προιστορία του στο σχέδιο Ανάν που ήθελε να διαλύσει την Κύπρο.
    Θα γυρίζει γύρω γύρω στο τάφο του ο Αντρέας με αυτό το χαζοκούταβο που λέει ότι είναι γιός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τις 11.30 έξω από την Βουλή περιπολικό της αστυνομίας παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά νεαρή κοπέλα. Σύμφωνα με αυτά που έλεγαν οι ιδιαίτερα «μαζεμένοι» ένστολοι η κοπέλα είχε αρπάξει ένα πορτοφόλι και προσπαθούσαν να την πιάσουν. Ήταν όλοι τους τρομοκρατημένοι και …ιδιαίτερα μουδιασμένοι.! Όπως έλεγαν οι αυτόπτες μάρτυρες που είχαν μαζευτεί στο σημείο, την κοπέλα την καταδίωξαν ένστολα και στην προσπάθεια της να ξεφύγει βγήκε στο δρόμο όπου και την χτυπησε το περιπολικό και φυσικά την …ακινητοποίησε, αιμόφυρτη στο δρόμο. Ας σημειωθεί ότι η κυκλοφορία των οχημάτων είχε διακοπεί τουλάχιστον 2.30 ώρες πριν ξεκινήσουν τα συλλαλητήρια και οι δρόμοι μπροστά από τη βουλή ήταν άδειοι. και περνούσαν μόνο μερικά μηχανάκια και ενα ΙΧ αλλά στο φαναρι. Στο σημείο που έπεσε η κοπέλα ήταν μόνο το περιπολικό και αυτό σε θέση φρεναρίσματος με ανάποδο τιμόνι. Μάλιστα ένας από τους ένστολους ενώ το κορίτσι ήταν πεσμένο στο δρόμο με αίματα και σπαρταρούσε πήγε να της φέρει το χέρι πίσω για να της περάσει χειροπέδες αλλά ο κόσμος αντέδρασε και έξαψε μόνο τις τσέπες … βγάζοντας κάποια χαρτιά της και φαίνεται ότι αυτό που αναζητούσε δεν το βρήκε. Ούτε πορτοφόλι ούτε τίποτα! Όταν ο κόσμος αντέδρασε οι κύριοι χωροφύλακες μαζεύτηκαν και την κοπέλα ανέλαβαν οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που την μετέφεραν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΗΝΤΕ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΔΕΣ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΞΙΝΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τώρα μερικοί στο πασόκ (επώνυμα στελέχη δίπλα στο Γιωργάκη) συμφωνούν να ονομαστεί Μακεδονία η Βαρδαρία έτσι; Και μάλιστα ΔΗΜΟΣΙΑ σε πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικό κανάλι.
    Από το καλό στο καλύτερο, θα πάτε μπροστά παιδιά μου!
    Φαντάσου να γίνει το Χαζο-γκιόργκο πρωθυπουργός, με την προιστορία του στο σχέδιο Ανάν που ήθελε να διαλύσει την Κύπρο.
    Θα γυρίζει γύρω γύρω στο τάφο του ο Αντρέας με αυτό το χαζοκούταβο που λέει ότι είναι γιός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. NATOS ...NATOS...
    O POYSTRAKOS...


    O VALIANNATOS THS ITALIAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μην πας πολύ μακριά...
    Δες τα σχόλια για το βαλιανάτο, και απόλαυσε ελληναράδικο ρατσισμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανοιχτή Επιστολή προς όποιον νομίζει ότι κυβερνά αυτήν την Ελλάδα, και προς όποιον Λειτουργό μπορεί και έχει την ανθρωπιά και την δύναμη να επέμβει.

    Το άκουσα και ΕΦΡΙΞΑ εξ αιτίας της ωμότητας που περιείχε, από έναν τραπεζίτη στον Αντένα στις βραδινές ειδήσεις με τον κύριο Ευαγγελάτο χθες βράδυ Πέμπτη 6/10/2008 σίγουρα, και προχθές αν δεν κάνω λάθος, από έναν άλλον τραπεζίτη πάλι στον Ευαγγελάτο στις βραδυνές ειδήσεις, πάντως το άκουσα.
    Ότι τα επιτόκια στην χώρα μας είναι υψηλά και θα συνεχίσουν να είναι και να ανεβαίνουν, γιατί;
    Γιατί υπάρχουν πολλοί κακοπληρωτές, τουλάχιστον αυτήν την δικαιολογία προβάλουν οι τραπεζίτες, και όσα δεν πληρώνουν αυτοί πρέπει να τα πληρώσει κάποιος άλλος, και στην προκειμένη περίπτωση ο άλλος είναι όποιος είναι ο καλοπληρωτής μέσω της αύξησης των επιτοκίων ή της διατήρησης τους ψηλά !!!!!!
    Σε εκείνου την πλάτη οι τραπεζίτες φορτώνουν και θα συνεχίσουν να φορτώνουν όσα δεν μπορούν να εισπράξουν από τους κακοπληρωτές, εκτός και αν παρέμβει το κράτος και πληρώσει όσα οι κακοπληρωτές δεν πληρώνουν;
    Αυτό μάλλον οι καλοί τραπεζίτες το άφησαν να εννοηθεί ….
    Και ότι οι τράπεζες σε καμιά περίπτωση δεν θα καλύψουν αυτές τις κακοπληρωμές από τα κέρδη τους που ομολογουμένως είναι μυθικά.
    Δηλαδή, τόσα χρόνια που αυτοί με τους μηχανισμούς τους, την παραπλανητική διαφήμιση, και την λογική να εγκλωβίσουν όσους μπορούσαν περισσότερους στα γρανάζια τους, ευυπολήπτους οικονομικά ή όχι, επειδή αυτοί έχουν τους μηχανισμούς, τους δικηγόρους, τις επιρροές εκεί που πρέπει, να εισπράξουν τα οφειλόμενα, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό, έδιναν πιστωτικές κάρτες και παντός είδους δάνεια αφειδώς, σε όποιον ήθελε, και ότι ήθελε, είχε δεν είχε να πληρώσει, και ο Θεός βοηθός.
    Ειδικά τις πιστωτικές κάρτες παραβαίνοντας και τους δικούς τους κανονισμούς, και τον νόμο, τις έδιναν αφειδώς, προφανώς υπολογίζοντας και σε κάποιο ακίνητο που μπορεί να είχε ο κάτοχος ή ο δανειολήπτης.
    Αυτήν λοιπόν την αθλιοτάτη κουτοπονηριά οι τραπεζίτες την ονόμασαν επιχειρηματικό κίνδυνο, με μια διαφορά, αν δεν πάει τίποτα στραβά μα τις πληρωμές από τους πελάτες οι τράπεζες είναι κερδισμένες.
    Αν όμως κάποιοι δανειολήπτες ή κάτοχοι καρτών δεν μπορούν να πληρώσουν τότε και πάλι οι τραπεζίτες δεν ανησυχούν, διότι μέσω των καλοπληρωτών και του μηχανισμού των επιτοκίων ανεβάζοντας τα θα ρεφάρουν την χασούρα, έτσι στην περίπτωση αυτή κερδισμένοι πάλι αυτοί οι τραπεζίτες και χαμένοι όσοι πληρώνουν τακτικά είτε γιατί μπορούν, είτε γιατί κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και το τρώνε, για να μπορούν να πληρώνουν την δόση του δανείου.
    ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Ο ΤΥΠΟΣ, Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανοιχτή Επιστολή προς όποιον νομίζει ότι κυβερνά αυτήν την Ελλάδα, και προς όποιον Λειτουργό μπορεί και έχει την ανθρωπιά και την δύναμη να επέμβει.

    Το άκουσα και ΕΦΡΙΞΑ εξ αιτίας της ωμότητας που περιείχε, από έναν τραπεζίτη στον Αντένα στις βραδινές ειδήσεις με τον κύριο Ευαγγελάτο χθες βράδυ Πέμπτη 6/10/2008 σίγουρα, και προχθές αν δεν κάνω λάθος, από έναν άλλον τραπεζίτη πάλι στον Ευαγγελάτο στις βραδυνές ειδήσεις, πάντως το άκουσα.
    Ότι τα επιτόκια στην χώρα μας είναι υψηλά και θα συνεχίσουν να είναι και να ανεβαίνουν, γιατί;
    Γιατί υπάρχουν πολλοί κακοπληρωτές, τουλάχιστον αυτήν την δικαιολογία προβάλουν οι τραπεζίτες, και όσα δεν πληρώνουν αυτοί πρέπει να τα πληρώσει κάποιος άλλος, και στην προκειμένη περίπτωση ο άλλος είναι όποιος είναι ο καλοπληρωτής μέσω της αύξησης των επιτοκίων ή της διατήρησης τους ψηλά !!!!!!
    Σε εκείνου την πλάτη οι τραπεζίτες φορτώνουν και θα συνεχίσουν να φορτώνουν όσα δεν μπορούν να εισπράξουν από τους κακοπληρωτές, εκτός και αν παρέμβει το κράτος και πληρώσει όσα οι κακοπληρωτές δεν πληρώνουν;
    Αυτό μάλλον οι καλοί τραπεζίτες το άφησαν να εννοηθεί ….
    Και ότι οι τράπεζες σε καμιά περίπτωση δεν θα καλύψουν αυτές τις κακοπληρωμές από τα κέρδη τους που ομολογουμένως είναι μυθικά.
    Δηλαδή, τόσα χρόνια που αυτοί με τους μηχανισμούς τους, την παραπλανητική διαφήμιση, και την λογική να εγκλωβίσουν όσους μπορούσαν περισσότερους στα γρανάζια τους, ευυπολήπτους οικονομικά ή όχι, επειδή αυτοί έχουν τους μηχανισμούς, τους δικηγόρους, τις επιρροές εκεί που πρέπει, να εισπράξουν τα οφειλόμενα, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό, έδιναν πιστωτικές κάρτες και παντός είδους δάνεια αφειδώς, σε όποιον ήθελε, και ότι ήθελε, είχε δεν είχε να πληρώσει, και ο Θεός βοηθός.
    Ειδικά τις πιστωτικές κάρτες παραβαίνοντας και τους δικούς τους κανονισμούς, και τον νόμο, τις έδιναν αφειδώς, προφανώς υπολογίζοντας και σε κάποιο ακίνητο που μπορεί να είχε ο κάτοχος ή ο δανειολήπτης.
    Αυτήν λοιπόν την αθλιοτάτη κουτοπονηριά οι τραπεζίτες την ονόμασαν επιχειρηματικό κίνδυνο, με μια διαφορά, αν δεν πάει τίποτα στραβά μα τις πληρωμές από τους πελάτες οι τράπεζες είναι κερδισμένες.
    Αν όμως κάποιοι δανειολήπτες ή κάτοχοι καρτών δεν μπορούν να πληρώσουν τότε και πάλι οι τραπεζίτες δεν ανησυχούν, διότι μέσω των καλοπληρωτών και του μηχανισμού των επιτοκίων ανεβάζοντας τα θα ρεφάρουν την χασούρα, έτσι στην περίπτωση αυτή κερδισμένοι πάλι αυτοί οι τραπεζίτες και χαμένοι όσοι πληρώνουν τακτικά είτε γιατί μπορούν, είτε γιατί κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και το τρώνε, για να μπορούν να πληρώνουν την δόση του δανείου.
    ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Ο ΤΥΠΟΣ, Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. geia sou re cavaliere firfiri pou'xeis mia - geriki men, alla entoutois - poutsa sa sfyri, mpouxaxaxaxaxaxaxaaaa, poly kalo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μια χαρά τα λέει ο Σίλβιο. Πετυχημένος επιχειρηματίας - όχι σαν τους δικούς μας πολιτικούς που δεν έχουν δουλέψει ούτε μία μέρα στην ζωή του.

    Όσο για τον μαύρο πρόεδρο και αυτός ένας ακρο-αριστερός πολιτικός 3ης διαλογής, είναι που σπούδασε με affirmative action και τα λεφτά των φορολογουμένων. Επιπλέον τόσο αυτός όσο και οι γυναίκα του είναι ρατσιστές και διαπνέονται από μίσος για τους λευκούς. Η Αμερική τελείωσε, ξόφλησε, και η άνοδος ενός μαύρου προέδρου το σηματοδοτεί με τον καλύτερο τρόπο. Θα οδηγηθεί αργά και σταθερά στην μοίρα της Ζιμπάμπουε και της Ν. Αφρικής που όσο κυβερνιόταν απο λευκούς ήταν τα πλουσιότερα κράτη της Αφρικής (μέχρι μετανάστες πηγαίναμε εμείς οι Έλληνες στην Ν. Αφρική) και τώρα τρώει ο ένας τον άλλο.

    Για τον Βαλλιανάτο καλά να πάθει ο Γιωργάκης αφού ήθελε να προσφέρει δουλειά σε τέτοια άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χθές την πρωτοείπε τη μαλακία του για τη Βαρδαρία ο Γρηγοράκης ο γλυκούλης, που δηλώνει ότι είναι φίλος με τον Giorgakis από το 1985;
    Μετά από 23 χρόνια φιλίας ο χαζούλης δεν είχε πάρει χαμπάρι τί βλακέντιος είναι ο πισωγλέντης φίλος του;
    Γι'αυτό σου λέω ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ o Giorgakis!
    Να γίνει πρωθυπουργός το Χαζο-γκιόργκο και να μεταναστεύσουν από τη χώρα και οι μάντρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΙ ΓΕΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΑΝΕΙΣΑΜΕ, 28 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΕΓΙΝΕ Η' ΜΕΡΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ,Η' ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ.
    ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Με αφορμή την νίκη του Μπαράκ Ομπάμα και την χαρά, που γέννησε σε πολλούς αριστερούς πολίτες και γενικά δημοκράτες – λίγες σκέψεις:
    Ο εγγενής αντι-αμερικανισμός των Ελλήνων, που ξεκίνησε μεν από την Αριστερά και είχε μια βάση, ως προς τους ιστορικούς λόγους που τον εξέθρεψαν, συνεχίζεται ανόητα ακόμα και σήμερα και μάλιστα από τα πιό αντιδραστικά και ακροδεξιά στοιχεία.
    Μάλιστα σήμερα τα στοιχεία αυτά, είναι και ακραιφνείς οπαδοί της Νέας Ρωσίας του Πούτιν, σύμφωνα με το δόγμα Ελλάς-Ρωσία-Ορθοδοξία.
    Αυτοί οι φασίστες ξέχασαν γρήγορα τα....«κομμούνια-θα γίνετε σαπούνια» της Μόσχας και τώρα ερωτοτροπούν με την ρωσική αρκούδα, ενώ διέγραψαν μεμιάς τον- εδώ και εξήντα χρόνια- μέντορά τους- τις ΗΠΑ, από του οποίου τα χρήματα από το πλάνο Μάρσαλ κάποιοι ομοιδεάτες τους και πρώην λαδέμποροι, μαυραγορίτες, συνεργάτες των Ναζί κλπ, έγιναν η σημερινή Αστική Τάξη της Ελλάδος, την ίδια ώρα που οι Αριστεροί συνωστίζονταν στα ξερονήσια. Τι υποκρισία!!!
    Αυτοί οι αντιδραστικοί Ελληναράδες-Νεοέλληνες είναι πρώτοι στο μπλα-μπλά, στις λαμογιές, στον πολιτικαντισμό, είναι οι πρώτοι ξερόλες, οι πιό καφενόβιοι και καφετέριοι στην Ευρώπη, οι πιό «θρησκευόμενοι», οι πιό συνομωσιομανείς εθνικιστές σε όλη την Ευρώπη.
    Αποτελούν οι ίδιοι – δηλ. τα λαμόγια του χρηματιστηρίου, τα λαμόγια του βατοπεδίου, οι κουμπάροι, οι ψωμιάδηδες και καρατζαφέρηδες της πολιτικής- ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ της Σάρα Πέιλιν, του Μπούς, της σκοταδιστικής, μισαλλόδοξης και πολεμοχαρής χριστιανικής Δεξιάς και γενικά όλων των υπερατλαντικών λαμογιών!!
    Σύμφωνα μ’αυτούς ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΞΕΝΟΙ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ «ΠΕΡΙΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ» ΜΟΝΙΜΩΣ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!
    Δεν ντρεπόμαστε λέω γω?
    Που καταντήσαμε η φτωχότερη χώρα της Ευρώπης και που μας ξεπέρασαν ακόμη και χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, που απέκτησαν οικονομία της αγοράς μόλις το 1990!!!
    Κατά τα άλλα μπλα-μπλά και λαμογιές....Αυτή είναι η Ελλάς (που βαδίζει σύμφωνα με τη.....δεξιά του κυρίου) σήμερα κύριοι!!

    Υ.Γ. Είμαι πολύ χαρούμενος με την νίκη του Μπαράκ Ομπάμα!! Δίνει σε όλο τον κόσμο μιά ελπίδα για το καλύτερο.Μακάρι να μην διαψευστούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΕΙ!

    Ο ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΖΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΔOΞΑΝ ΤΟΥ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΠΑΡΑΚ Ο-ΜΠΑΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

    ΕΠΕΙΔH ΟΜΩΣ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Ο-ΜΠΑΜΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΜΑΥΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ (ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ).
    ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΗΜΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ ΝΟΟΥΛΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ!

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ + ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ = LOVE FOR NEVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ώστε είναι καραγκιόζης ο Μπερλουσκόνι και είναι σοβαρός ο αράπης;;;

    Άντε από δώ, γιοκαρίνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. πάντως δεν είπε να πάνε να γαμηθούν όσοι δεν το κατάλαβαν...αυτό είναι υπερβολή και ψέμμα.Είπε οτι έχουμε γεμίσει ηλίθιους εννοώντας οτι δεν καταλαβαίνουν το χιούμορ του..εμένα δε με πειράζουν οι ατάκες του αλλά αν ήμουν ιταλός θα με ενοχλούσε να θεωρούν τον πρωθυπουργό μου καραγκιόζη στο εξωτερικό ακόμα κι αν ξέρω οτι δεν τα λέει με έννοια ρατσισμού αλλά απλά γιατί ο ίδιος κάνει σολάριουμ και συμπαθεί τους "μαυρισμένους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ

    Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΡΕΙΣ
    ΦΟΡΕΣ, ΠΟΤΕ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΜΑΖΙ
    ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ
    ΕΧΑΣΕ ΜΕ 20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ
    ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΕΚΑΤ.
    ΤΙΣ ΔΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ 8% ΚΑΙ ΒΑΛΕ, ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ
    ΣΩΒΡΑΚΑ ,ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ STRING.
    ΞΕΧΑΣΑ ΟΜΩΣ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ
    ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ , ΟΤΙ ΠΕΙΤΕ
    ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ Ο ΚΩΛΟΣ.
    ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΜΩΣ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΚΑΙ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΜΟΝΟ ?????????????



    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση