GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το βίντεο με Καρβέλα και Πάνια...

. Από το www.youtube.com/synoro1 , Καρβέλας και Πάνια στην ψειρού την νύχτα της 13ης προς 14ης Νοέμβρη2008, γιατί αρνήθηκαν εξακρίβωση. Μετά...

.
Από το www.youtube.com/synoro1
,
Καρβέλας και Πάνια στην ψειρού την νύχτα της 13ης προς 14ης Νοέμβρη2008, γιατί αρνήθηκαν εξακρίβωση. Μετά την ψειρού, πάνε κατευθείαν στην εκπομπή Ζούγκλα για να δώσουν εξηγήσεις. Εκεί ο Καρβέλας ανακαλύπτει ότι ο Μάκης δεν έχει πάει στο στρατό ,όπως και η Πάνια άλωστε, που κάνει ένσταση να χρησιμοποιεί η αστυνομία χειροπέδες με πον-πονάκια!

21 σχόλια

  1. Και οι 3 τους θελουν να τους βαρας απο το πρωι ως το βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΙ ΤΟΥΣ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλές συμπτώσεις δε μαζευτήκανε κύριε Κοντομηνά;



    Σύμπτωση πρώτη .
    Στις 15 Αυγούστου ο κ. Κοντομηνάς μαζί με τον κ. Λάκη Λαζόπουλο επισκέπτονται το Άγιο Όρος και την Μονή Βατοπαιδίου.
    Δεν έμειναν όμως εκεί ! Επισκέφτηκαν και την Μονή Μεγίστης Λαύρας , οι μοναχοί της οποίας ήταν μόνιμα καλεσμένοι στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA για την γνωστή υπόθεση.
    Σύμπτωση δεύτερη
    Ο … «οδηγός» του Εφραίμ που κατέθεσε στην Εξεταστική επιτροπή , το Fax το οποίο είχε στα χέρια του και επιδείκνυε στα μέλη της ήταν από αριθμό fax του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA.
    Σύμπτωση τρίτη
    Ο σύζυγός της κυρίας Σωτηροπούλου ο δικηγόρος κ. Μ. Κουκουβίνος , ήταν στο Δ.Σ του Άρη Θεσσαλονίκης επί εποχής Κοντομηνά.

    Τόσες περίεργες συμπτώσεις;
    Μήπως τελικά αποκαλύπτεται η σκευωρία;
    Μήπως τελικά φθάνουμε στα κυκλώματα και σ` αυτούς που πραγματικά κρύβονται πίσω από την υπόθεση;
    http://nonpaper300.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ?

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ γελιο.η μεγαλη των μπατσων σχολη against mr karbelas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Βίντεο του ΑΝΤ1 με τον ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟ, γιατί ούτε το ανεβάζετε, ούτε το σχολιάζετε;

    Δεν αποτελεί είδηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ποια σοβαρή χώρα θα δινότανε, τόσος πολύτιμος τηλεοπτικός χρόνος σε δύο ηλίθιους, να εξηγήσουνε τι..; Οτι ειναι ιεροσυλία, τα διάσημα σούργελα να ελένχονται στο δρόμο, για αλκοόλ ή κόκα! Τράβα κλάψε μόνος σου, και ασε μας ησυχους. Αρκετα με το φασισμο των ηλιθίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ, ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ

    Η ΠΑΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟ..ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ

    ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ,Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ....

    ΞΕΧΑΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗ ΑΛΙΚΗ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ
    ΣΥΖΥΓΟ ΠΑΣΧΑΛΗ,ΤΟ ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ
    ΖΕΥΓΑΡΙ....

    ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. k ti na mas pei to video tou ant1?mia tripa sto nero einai

    ps. o lepa einai rossosomething...giati na paei strato? h mogolia den exei strato

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κουηζ ...κατα τη διαρκεια της καταδιωξεις που εγινε στη βαρη το τζιπ ειχε κλειστα τα παραθηρα η μηπως ηταν ανοιχτα και πεφταν απο αυτο διαφορα αντικειμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τομ λαμογιο της δεξιας http://nonpaper300.blogspot.com
    πρεπει ειδη να βρει τρυπα να κρυφτει γιατι το τελος ΕΡΧΕΤΕ..
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ...ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κ Τριανταφυλόπουλε... απλά θα ήθελα να σας πω ότι κακώς που τους βοηθάτε...καλώς ή κακώς πρέπει να υπακούσουν στους νόμους.. δεν έχει καμία σημασία αν είναι επώνυμα πρόσωπα ή όχι,,, σημασία έχει ότι δεν σταμάτησαν στο μπλόκο.. και σεις,, ένας ανθρωπος που λέτε οτι υποστηρίζεται το σωστό τους στηρίζεται... το ιδιο έγινε κ με το Λαζόπουλο... να ξέρετε κάτι..ο κόσμος κρίνει και κάνει τις επιλογές του για το αν θα σας στηρίξει ήοχι... στο δημοσιογραφικό έργο σας,,, και όλα αυτά τα σκέφτεται....
    Αν μπορείτε δώστε την ευκαιρία στοθς ιντερνετάκιδες να γράφουν σχολια στο μπλογκ σας...
    Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ .
    ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
    ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kai poli den asxoli8ikame me auta ta 'proodeutika' kai 'anentaxta' syrizo-remalia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 7:20

    Egw 3erw oti oloi ekei sta Blaxika sa mastourwmenoi mou fainontai meta tin ka8do toy SYRIZO-karbela kau tis tsoulo-panias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ξερει κανεις να μας πει γιατι ο καρβελας, αυτος ο Μοτσαρτ της μουσικης εχει αδεια οπλοφοριας? γιατι στο αμαξι του ειχε πιστολι και μαλιστα νομιμα?? ποιος ειναι αυτος ο μαλακας που κυκλοφορει με ενα πιστολι στο αμαξι??!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

    Κυριε Υπουργε

    Η συμπεριφορα των αστυνομικων για να μην ξεπερναει τα ορια, οπως στην προσφατη περιπτωση των γνωστων ανθρωπων του καλλιτεχνικου περιθωριου, προτεινω να καθιερωθουν οι εξης ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ:

    Οι αστυνομικοι πρωτα-πρωτα ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΟΛΗ, γιατι ετσι τρομαζουν οι προς ελεγχο πολιτες με αποτελεσμα να μη σταματουν στους ελεγχους!

    Θα πρεπει να φορανε ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΑ ΡΟΥΧΑ, με ΩΡΑΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ στο μπλέ/λευκο/πρασινο/κοκκινο που αφ' ενος μεν καλυπτουν ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και τις βασικες ποδοσφαιρικες ομαδες αφ΄ετερου θα ειναι σχεδιασμενα ετσι, ωστε να προξενουν το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ των πολιτων οι οποιοι θα σταματουν ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ τους με χαρα μολις βλεπουν αστυνομικους με τετοια ρουχα.

    Θα πρεπει να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ η οπλοφορια, γιατι και τουτο ΤΡΟΜΑΖΕΙ και μας φερνει στο νου αλλες μερες. Στη θηκη του οπλου θα πρεπει να φερουν ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ για να σκουπιζουν τον ΙΔΡΩΤΑ των ταλαιπωρων πολιτων, όσων επιμενουν ακομα να τρομαζουν και να δειχνουν ετσι τη προς τους πολιτες καλη τους θεληση.

    Τελος επισης και στα γκλομπσ, ωωω, τι απαισιο εργαλειο σωφρωνισμου και αυτο, στην δε θεση του να τοποθετηθουν ΒΕΝΤΑΛΙΕΣ, με τις οποιες οι αστυνομικοι θα κανουν αερα στους πολιτες, ιδιως το καλοκαιρι, για να μενουν ηρεμοι.

    Οι Διοικητες της τροχαιας και της αστυνομιας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μενουν στο γραφειο τους, περαν του ημιωρου, μετα δε το περας του πρωϊνου καφφε τους, να αμολιουνται στους δρομους σε ΔΙΑΡΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ, ωστε να ειναι ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ, σε περιπτωση που ζητηθει η παρουσια τους απο πολιτες που γνωριζουν τα δικαιωματα τους. Τα καθηκοντα τους κατα την απουσια τους θα διεκπεραιωνουν οι νεοι/νεες αστυνομικοι, ωστε να μαθαινουν και τη δουλεια, σε επειγοντα δε περιστατικα να χρησιμοποιουν τα κινητα τους.

    Να υπάρχουν επισης αμεσα διαθεσιμοι εισαγγελεις για τον αυτο ως ανω λόγο.

    Να γινει υποχρεωτικη ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ σε ολους τους μετεχοντας σε μπλοκα για ελεγχους αστυνομικους, ωστε σε περιπτωση που καποιος ΚΑΚΟΠΙΣΤΟΣ πολιτης τυχαινει να ειναι λιγο ζορικος και βγαλει κανενα κουμπουρι για να το δοκιμασει επανω τους, να μπορεσουν να παρουν μια ΓΕΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ωστε να μεγαλωσουν τα ορφανα τους τουλαχιστον με καποια αξιποπρέπεια.

    Κύριε Υπουργε, στο μικρο προβληματακι που μπορει να προκυψει σε περιπτωση ΑΡΝΗΣΗΣ των ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ να εργαστουν με τους παραπανω ορους, υπάρχει η λύση: Της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ προσφορας!

    Οχι μονο των αστυνομικων αλλα και των ΠΟΛΙΤΩΝ. Θα ηταν δε τιμη μου εαν με θεωρουσατε σαν εναν απο τους πρωτους.

    Οποτε το προβλημα λύνεται απαξ δια παντος και ελεγχους εχουμε και ευτυ-

    χισμενους πολιτες και γερα συνταξιοδοτουμενες χηρες και ορφανα.



    Ευχαριστω



    Tamis
    Υ.Γ.: Το μαλακισμενο πρεσσ ΔΕΝ δημοσιευει αναρτησεις μου
    δεν εξυπηρετουν φαινεται συμφεροντα του
    Δεν λεω ότι στ' @@ μου το γραφω γιατι ο χωρος εκει ειναι πολυ περιορισμενος και επειδη δεν θελω να τους δωσω τοση αξια!....

    Θα εξακολουθω να βρισκω τροπους να γραφω για τη δικη σας ενημερωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επι τέλους να και μια αστυνομία που κανει σωστα τη δουλειά της..
    Ευγε στους αξιους αστυνομικους που τηρησαν το νόμο και δε φοβηθηκαν τις φιρμες της ΤΒ που τρεξαν στο Θυμιο να ... χτυπησουν τους συμφωνα με το νόμο ενεργουντες αστυνομικους...
    Ειναι απαραδεκτο οι αγαπητοι σε μενα καλλιτεχνες να πανε στο πιο "βρωμικο"φακο για να τους...σώσει!!! Εκει φτασαμε σ αυτη τη χωρα να λυνει και να δενει ένας φυγόστρατος και εκβιαστης...
    Αληθεια τον Θύμιο(Μάκη) ως πότε θα τον 'τρωμε" στη μουρη... ;
    ΕΚΔΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατί δεν πάνε τα "θύματα" να τα πούνε αυτά στην αστυνομία άλλων ευρωπαικών χωρών ή της Αμερικής?Μην ξεγελιέστε από δήθεν πρόβατα που στην πραγματικοτητα είναι λύκοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. prolabes kai ti petakses ti coca ekso apo to parathiro mpagasako nikolaki e?..xaxaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ρε που φτάσαμε... τα παιδιά της κόκας να ενοχλούνατι που τα συλλάβανε... και όλοι οι παπαρες οι δημοσιογράφοι(ο θεός να τους κάνει) να έχουν ταχθεί με την πλευρά τους. Ευγε στους μπάτσους που είχαν τα αρχίδια να τπυς βάλουν χειροπέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση