GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελείωσε και η φετινή παρέλαση...

. Γράφει ο Ιωάννης Παπαϊωάννου http://papaioannou.wordpress.com . Άλλη μια φορά ήρθε η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου . Η επέτειος...

.
Γράφει ο Ιωάννης Παπαϊωάννου
http://papaioannou.wordpress.com
.
Άλλη μια φορά ήρθε η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Η επέτειος που ξελάσπωσε μια χώρα δίνοντας μια συλλογική δικαιολογία αντίστασης.
Η χούντα δεν έπεσε με το πολυτεχνείο. Η χούντα έπεσε μετά την κυπριακή Τραγωδία. Χρειάζονταν όμως ο Ελληνισμός ένα σύγχρονο Λάβαρο. Μια δικαιολογία για να λεμέ στα παιδιά μας ότι αντισταθήκαμε στην τυραννία.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου μας την έδωσε με το πολυτεχνείο. Οι μονοί που αντισταθήκαν τότε ήταν οι Φοιτητές. Οι υπόλοιποι είμαστε κάπηλοι και “κερδοσκόποι” του Αγώνα τους.Έκτοτε πολύ νερό κύλησε στο αυλάκι.
Σήμερα είχαμε πάλι μια «πορεία». Για την ακρίβεια οι πολιτικές παρατάξεις παρέλασαν μπροστά στην Αμερικανική πρεσβεία.Με τα λάβαρα τους και με τις σημαίες τους. Σε μια εικόνα που μοιάζει με χολιγουντιανή Υπερπαραγωγή Ρωμαϊκής εποχής.
Οι υπήκοοι παρελαύνουν μπροστά στον αυτοκράτορα, κρατώντας τα λάβαρα τους και στρέφοντας την κεφαλή προς αυτόν καθώς περνούν από την εξέδρα. Μπροστά οι σημαιοφόροι από κάθε μπλοκ και ακολουθεί το άγημα.
Μπροστά στην εξέδρα στημένοι οι “πραιτωριανοί “για λόγους Ασφαλείας και το μόνο που λείπει είναι να βγει ο τοπάρχης με την τήβεννο του να χαιρετήσει τα παραληρούντα πλήθη.
Αναμένω εντός ολίγου ο Τοπάρχης να βγάλει ανακοίνωση. Ενώ όταν μετά απο λίγα χρόνια ενα βράδυ, θα βγει και θα συνομιλήσει με τους παρελαύοντες, τότε θα έχουμε αποτύχει πλήρως.
Είμαι σίγουρος όμως ότι για την ώρα, κάθεται αραχτός στο φουαγιέ με ένα ποτό, και χαιρετά τα πλήθη πίσω από το αλεξίσφαιρο Τζάμι.Στο τέλος συντάσσει ένα τηλεγράφημα προς την Ρώμη όπου αναφέρει ότι “οι θαγενείς και φέτος υπέβαλαν τα σέβη τους και παρέλασαν κανονικά”.
‘Η κυριαρχία τους δεν απειλείται όσο η συλλογική δράση αποδεικνύει την νοητική μας δουλοπρέπεια και ανελευθερία.
Όσο οι επόμενες γενιές Ελλήνων μαθαίνουν ότι οι Αμερικανοί είχαν κάποτε (επί χούντας ή επι βαλιευομένης) δύναμη στην χώρα μας, τόσο θα δυσκολεύονται να πειστούν ότι σήμερα είμαστε ένα κυρίαρχο έθνος μέλος της ΕΕ και της ΟΝΕ. Τόσο η δύναμη τους θα συντηρείται!
Αλήθεια αναλογίστηκε κανείς, πόση δουλοπρεπεια έχει μέσα της αυτή η πορεία;
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι οι φοιτητές δεν αγωνιστήκαν για αυτό. Σίγουρα φώναζαν έξω οι Αμερικάνοι και ψωμί-παιδεία -ελευθερία…
Αλλά παρέλαση μπροστά στο τότε τοπάρχη δεν έκαναν.

-----------------------------

25 σχόλια

  1. 1 ΣχόλιοΚλείστε αυτό το παράθυρο Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

    Την άνοιξη του 2003 (υπουργός Αμυνας ήταν ο Γιάννος Παπαντωνίου), ο 29χρονος τότε Αλέξης Τσίπρας αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Γνωρίζοντας προφανώς ότι τα πράγματα είναι δύσκολα στο Στρατό Ξηράς όπου και είχε επιλεγεί για να υπηρετήσει την πατρίδα, βρήκε μέσο και στήριξη στην τότε κυβέρνηση. Ετσι, ζήτησε και πέτυχε να κάνει μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό. Εκανε, δηλαδή, αυτό που όταν απολύθηκε άρχισε μετά να κατηγορεί. Σε άρθρο του στην «Ελευθεροτυπία», τον Μάρτιο του 2007, αναφέρει: «Ο στρατός παραμένει ένας χώρος όπου βουλευτές και πολιτευτές, κυβερνητικοί ή μη, μπορούν να κάνουν τα ρουσφετάκια τους και τις εξυπηρετήσεις τους...» και «...τα αστικά στρατόπεδα υπάρχουν μόνο για να εξυπηρετούνται τα λεγόμενα "βύσματα"».

    Ετσι, ο 29χρονος τότε Αλέξης Τσίπρας, τον Ιούλιο του 2003, αφού κατάφερε αυτό που για τους περισσότερους (χωρίς μπάρμπα στην Κορώνη) παραμένει όνειρο θερινής νυκτός, να μεταταχθούν, δηλαδή, στο Πολεμικό Ναυτικό, ξεκίνησε τη στρατιωτική του θητεία.

    Ο κ. Τσίπρας παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκα (ΚΕΠΑΛ) του Πολεμικού Ναυτικού, που εδρεύει στον Σκαραμαγκά. Εκεί, αφού πέρασε τη βασική εκπαίδευση διάρκειας 50 ημερών, πήρε μετάθεση για τη μονάδα του. Ο ναύτης Τσίπρας τοποθετήθηκε στη διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στη λεωφόρο Μεσογείων, στο Πεντάγωνο. Δηλαδή, μέσα στην καρδιά του υπουργείου Εθνικής Αμυνας. Για να υπηρετήσεις εκεί τη θητεία σου θα πρέπει να διαθέτεις τεράστιο βύσμα. Γεγονός που σημαίνει ότι ή ο κ. Τσίπρας έκανε χρήση δεύτερου βύσματος ή χρησιμοποίησε το αρχικό του.

    Ο ίδιος δηλώνει στη συνέντευξή του: «Δεν μπορώ να πω ότι κακοπέρασα, αλλά εκείνη την εποχή αισθανόμουν ότι αν μ' έπιανες από τη μύτη θα έσκαγα». Ετσι έψαξε και βρήκε ένα νόμο του Ακη Τσοχατζόπουλου, που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής παίρνεις προσωρινή απόλυση κι επανέρχεσαι μετά.. Αυτό ήταν! Ο ναύτης Αλέξης, για να αποφύγει προσωρινά το γραφείο του στο Πεντάγωνο, κατέβηκε υποψήφιος, απολύθηκε προσωρινά (κάνοντας ένα time out) και στη συνέχεια επανήλθε στις τάξεις του Ναυτικού.

    Στο μεταξύ, η στρατιωτική θητεία είχε μειωθεί κατά τρεις μήνες κι έτσι, σύμφωνα πάντα με τον ίδιον, εκεί που χρωστούσε έξι μήνες, υπηρέτησε τρεις και... καλός πολίτης. Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες ο trendy Αλέξης πέρασε «ζωή και κότα». Το ομολόγησε ο ίδιος: «Ασε που είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής και από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δεν μου βαράγανε!» Ο ναύτης Αλέξης Τσίπρας απολύθηκε στις 28 Ιουλίου 2004. Πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΛΕΞΗ !!!

    Αναρτήθηκε από citypress-gr.blog στις 11/17/2008 01:03:00 μμ

    17 Νοέμβριος 2008 8:22 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για την ξεφτίλα του Παπούλια με την ενδιάμεση συμφωνία γαργάρα οι πασόκοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστό ...

    Καιρός να ακουστεί και το σύνθημα:

    ave Caesar morituri te salutant

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνεί η Ντόρα ότι οι Αμερικανοί είχαν δύναμη στη χώρα μας μόνο επί χούντας και επί βασιλευομένης;
    Πάντως μια και μιλάμε για Αμερικανούς,για να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν έχουν σε όλα άδικο.Π.χ. στο θέμα της βίζας, έχουν απόλυτο δίκιο να μας την απαιτούν.΄Επειτα από την ελληνοποίηση τόσων Ρώσων που δεν είχαν καμμία σχέση με καταγωγή ελληνική,τι μπορούσαν να κάνουν οι Αμερικανοί;Αντιμετώπιζαν τον κίνδυνο να δέχονται στις Η.Π.Α.χωρίς βίζα,μέλη της Ρώσικης μαφίας,απλά και μόνο επειδή είχαν ελληνικά διαβατήρια και δήλωναν έλληνες,χωρίς στην πραγματικότητα να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η χούντα δεν έπεσε, τα παράτησε αφου τα σκάτωσε με το Κυπριακό & την πούλησε ο Κίσινγκερ που δεν το πίστευε οτι είχε βρει τέτοια κορόιδα.
    Τα σχετικά με αντίσταση κλπ κλπ είναι για τα αιώνια θύματα & θύτες , τους πολλούς!
    Λίγοι αντιστάθηκαν, οι πολλοί συνέπλευσαν μέχρι που ήρθαν οι οικονομικές στραβές καλη ώρα.

    Ξυπνάτε κοθώνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να, και καποιος αρθρογραφος που θεωρω οτι εχει μπει στο νοημα.
    Ευγε! Ειχα κανει κι εγω, αρκετα παλιοτερα, τηλεφωνικη παρεμβαση σε τηλεοπτικη εκπομπη, για παρομοιο ζητημα.

    Αναφορικα με τον Τσιπρα, τωρα.
    Προκειται για αλβανο. Αυτο που δεν ηξερα ειναι οτι βαλθηκε να υπηρετησει στο ναυτικο οπως και πολλοι κωλοαρβανιτες κατα την επανασταση του '21, οταν αφησαν αβοηθητα τα Ψαρρα να καταστραφουν απο τους συνεργατες τους οθωμανους τουρκους. Εκεινη την περιοδο αμετρητα απ΄αυτα τα τομαρια ειχαν σφαγει απο τον Καραϊσκακη. Στο μεταξυ ομως διαστημα, οσοι διεφυγαν της προσοχης των επαναστατημενων Ελληνων, λουφαξαν σε χωριουδακια και νησακια ( Υδρα ), ωστε σημερα να φτιαχνουν και κομματα και να εκπροσωπουνται στο Κοινοβουλιο! Αυτη η φαρα ειναι υπευθυνη για πολλα εγκληματα κατα της Ελλαδος, ως εμμισθα οργανα Τουρκων και Αραβων. Ειναι γνωστοτεροι ως τουρκαλβανοι (ή αρναουτηδες ή αρβανιτες) εξ αιτιας της δρασης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηγετης της πορειας των φοιτητων του Πολυτεχνειου ηταν ο δρ Κουτσουκος Αναστασιος που δεν ακολουθησε τα Ματ...
    αλλα τους φοιτητες...οι οποιοι τον εκτιμουν απο την αγωνιστικη του συμπεριφορα και εντιμοτητα!!
    Με τα Ματ ή με τους φοιτητές?

    Δεν μπορουν τα Ματ να "περιφρουρουν την ΣΗΜΑΙΑ του Πολυτεχνείου...γιατί με αυτή τη λογική θα έρθει ο ...Παττακός να την "κρατάει"!!
    Ελεος!!
    Ιδού η απορία των δημοκρατικών πολιτών!!
    Νικη Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν και δεν είμαι Συνασπισμένος καλά έκανε. Και γω στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Αντί να τρέχω στον Έβρο και να σπάω τα @@ με τον κάθε καραγκιόζη τσέλιγκα που είχα για λοχία.
    Μόνο χάσιμο χρόνου είναι ο στρατός, τίποτα άλλο, ούτε καθήκον, ούτε χρέος , ούτε τίποτα άλλο. Γιατί σάμπως εκπαιδεύεσαι και για τίποτα. αφού τα οπλα είναι για πέταμα, σφαίρες δεν υπάρχουν για "πέταμα", έκφραση εκπαιδευτή, τότε ποιος ο λόγος να πηγαίνει κάποιος?
    απλά για να χάνει ένα χρόνο απο τη ζωή του λες και δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!

    ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...ΞΥΠΝΑΤΕ...ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΟ!!
    ΦΙΛΙΚΑ
    ΠΑΣΠΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΩΧΘΗΚΑΝ,ΠΕΘΑΝΑΝ Η ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ.ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ 'ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ',ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ,ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ,ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.ΕΔΩ ΑΚΟΥΣΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ Χ''ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΠΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΕΠΩΝΥΜΟ,ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ 'ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ'ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ.ΕΧΟΥΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΑΦΕΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΛΑΚΑ,ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΓΙΑΤΙ,ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ,ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΟΠΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ.Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΖΕΡΒΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ.ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΙΥ[Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ,ΚΑΤΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ].ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΣΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ.ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε στα @@ μας τι έκανε και που ψωνίστηκε ο Δρ Πουστούκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΙΚΑ
    ΠΑΣΠΙΤΗΣ

    17 Νοέμβριος 2008 11:18 μμ

    Πανε στη μανα σου πριν παει ο ζαχοπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κακή η χούντα ε παιδιά;
    με αυτούς τους πουλημένους δήθεν αντιστασιακούς που μας φορέσατε καπέλο τόσα χρόνια, πλησιάζει η δίκαια πληρωμή σας κτήνη:
    θα ψάχνετε φαγητό μέσα στα αλλόφυλα σκουπίδια γιατί κατά βάθος είσαστε σκουπίδια και οι ίδιοι, χωρίς περηφάνεια και τιμή, ζώα του πεθαμένου ξεπουλημένου πολυτεχνείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ.ΟΛΟΙ ΘΑΘΕΛΑΝ ΝΑΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΤΩΡΑ ΔΙΗΓΟΥΝΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ= Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ
    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ= Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ
    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ= Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ
    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ= Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ
    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ= Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ , ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα πρέπει να φαινόμαστε ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΙ!
    Μία απλή χρονική παράθεση των στοιχείων που δημοσιοποιούνται για το Βατοπέδι τον τελευταίο καιρό.

    ΠΡΟΛΟΓΟΣ:
    Αρχές καλοκαιριού 2008 η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ).

    1. Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος
    2. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    3. Ο Γιωργάκης και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    4. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    5. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    6. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    7. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    8. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    9. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.
    10. Αρχίζει εξεταστική. Κάποια κυρία Σωτηροπούλου (δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο νομάρχης Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    11. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    12. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    13. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    14. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    15. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    16. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά.
    17. Ο μάρτυς κυρία Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    18. Την προηγούμενη της κατάθεσης στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    19. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τη διεθνή οικονομική κρίση.
    20. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα.

    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΥΝΕΝΟΗΣΗ Κοντομηνά και Γιωργάκη (όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή)

    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ!

    ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το πολυτεχνείο είναι μεγάλος μύθος.
    Λένε οι απληροφόρητοι ότι οι φοιτητές με την εξέγερση του πολυτεχνείου έριξαν τη Χούντα. Αυτό είναι ή υπεραπλούστευση ή μεγάλο ψέμα. Μια εβδομάδα μετά τα γεγονότα με το τανκ στην πόρτα του πολυτεχνείου έγινε το πραξικόπημα Ιωαννίδη που ήταν επικεφαλής της ΕΣΑ. Η κυβέρνηση Ιωαννίδη 8 μήνες μετά έκανε το πραξικόπημα εναντίον του Μακαρίου που τελικά έδωσε το πρόσχημα στην Τουρκία να κάνει εισβολή στην Κύπρο και να κατέχει σήμερα τη βόρεια πλευρά της. Το ακόμη τραγικό είναι ότι τον Ιούλιο αντί να θρηνούμε για την εισβολή στην Κύπρο γιορτάζουμε την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Μου αρέσει η Δημοκρατία αλλά νομίζω ούτε το πολυτεχνείο είναι για γιορτές ούτε η επέτειος της αποκατάστασης εν μέσω καταστροφής είναι για γιορτές και πανηγύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε στα @@ μας τι έκανε και που ψωνίστηκε ο Δρ Πουστούκος.

    18 Νοέμβριος 2008 1:36 πμ
    ----------------
    o de poutsoukos...sas gam.. to kol...alki poustronis nd kaai "synergazoimenoi..

    an synexisete se ayto to styl 8a toy ayxisete toys psifous!!
    synexiste...vgalte ton proto voulefti!!
    vara te ton lypita...etsi 8a ton diafimisete


    gay sisters nd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!

    ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...ΞΥΠΝΑΤΕ...ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΟ!!
    ΦΙΛΙΚΑ
    ΠΑΣΠΙΤΗΣ

    17 Νοέμβριος 2008 11:15 μμ

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΑΝΑ Η ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ "ΔΙΚΟΥΣ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΑΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΑΝΔΡΕΑ ΣΗΚΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΔΕΣ...ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ!!

    ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ TOΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!

    ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...ΞΥΠΝΑΤΕ...ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΟ!!
    ΦΙΛΙΚΑ
    ΠΑΣΠΙΤΗΣ

    17 Νοέμβριος 2008 11:15 μμ

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΑΝΑ Η ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ "ΔΙΚΟΥΣ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΑΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΑΝΔΡΕΑ ΣΗΚΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΔΕΣ...ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ!!

    ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ TOΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    18 Νοέμβριος 2008 2:25 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν πήγαν στο Πολυτεχνείο οι Εργατοπατέρες ...
    Δεν πήγαν να καταθέσουν στεφάνι στο πολυτεχνείο οι εργατοπατέρες ...γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν αναλάμβανε την ευθύνη της περιφρούρησής του!
    Μετά τα γιαούρτια που έφαγαν την πρωτομαγιά και με τελευταία γεγονότα των απανωτών γιαουρτομάτων... σε ΑΝΤΩΝΑΡΟ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια! Μπήκαν στα 2λιτρα Αουντι ...έδωσαν και τα κλειδιά του κτηρίου της ΓΣΕΕ στις δυνάμεις των ΜΑΤ και την έκαναν!
    Οι πληροφορίες οτι ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ στο ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ...και ΑΛΛΟΙ για την γκαρσονιέρα της οδού Ιθάκης ...ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ως ανακριβείς! Μα κι αυτοί Γκαρσονιέρες στην Φερών και στην ΙΘΑΚΗΣ ...που γειτνιάζουν με την οδό Φυλής! Εργατικά ΠΡΑΓΜΑΤΑ ... Σαβούρα και φθήνια!
    Πάντως τα pet που έχουν στο ρετιρέ του κτηρίου της ΓΣΕΕ φυλάσσονται ΑΠΟ τις δυνάμεις των ΜΑΤ!
    ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ Η ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ!
    bollywood

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΑΤ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΣΟΚ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ...
    ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ?

    ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΓΗ
    ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΜΕ
    ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΘΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ
    ΒΡΕ ΑΔΡΦΕ!!


    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!

    ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...ΞΥΠΝΑΤΕ...ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΟ!!
    ΦΙΛΙΚΑ
    ΠΑΣΠΙΤΗΣ

    17 Νοέμβριος 2008 11:15 μμ

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΑΝΑ Η ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ "ΔΙΚΟΥΣ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΑΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΑΝΔΡΕΑ ΣΗΚΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΔΕΣ...ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ!!

    ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ TOΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    18 Νοέμβριος 2008 2:25 μμ

    18 Νοέμβριος 2008 3:46 μμ



    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Δεν πήγαν στο Πολυτεχνείο οι Εργατοπατέρες ...
    Δεν πήγαν να καταθέσουν στεφάνι στο πολυτεχνείο οι εργατοπατέρες ...γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν αναλάμβανε την ευθύνη της περιφρούρησής του!
    Μετά τα γιαούρτια που έφαγαν την πρωτομαγιά και με τελευταία γεγονότα των απανωτών γιαουρτομάτων... σε ΑΝΤΩΝΑΡΟ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια! Μπήκαν στα 2λιτρα Αουντι ...έδωσαν και τα κλειδιά του κτηρίου της ΓΣΕΕ στις δυνάμεις των ΜΑΤ και την έκαναν!
    Οι πληροφορίες οτι ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ στο ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ...και ΑΛΛΟΙ για την γκαρσονιέρα της οδού Ιθάκης ...ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ως ανακριβείς! Μα κι αυτοί Γκαρσονιέρες στην Φερών και στην ΙΘΑΚΗΣ ...που γειτνιάζουν με την οδό Φυλής! Εργατικά ΠΡΑΓΜΑΤΑ ... Σαβούρα και φθήνια!
    Πάντως τα pet που έχουν στο ρετιρέ του κτηρίου της ΓΣΕΕ φυλάσσονται ΑΠΟ τις δυνάμεις των ΜΑΤ!
    ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ Η ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ!
    bollywood


    ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΑ??
    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΔΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. YPARXEI PROVLHMA
    ME TOYS ASTYNOMIKOUS TON KOMMATON!!


    1.
    Προβλημα Πασοκ - Αστυνομια !!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!

    ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...ΞΥΠΝΑΤΕ...ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΟ!!
    ΦΙΛΙΚΑ
    ΠΑΣΠΙΤΗΣ

    to pasok na dei to provlima ton astynomikon.....

    18 Νοέμβριος 2008 2:17 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!

    ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...ΞΥΠΝΑΤΕ...ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΟ!!
    ΦΙΛΙΚΑ
    ΠΑΣΠΙΤΗΣ

    17 Νοέμβριος 2008 11:15 μμ

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΑΝΑ Η ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ "ΔΙΚΟΥΣ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΑΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΑΝΔΡΕΑ ΣΗΚΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΔΕΣ...ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ!!

    ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ TOΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    18 Νοέμβριος 2008 2:25 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!

    ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...ΞΥΠΝΑΤΕ...ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΟ!!
    ΦΙΛΙΚΑ
    ΠΑΣΠΙΤΗΣ

    17 Νοέμβριος 2008 11:15 μμ

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΑΝΑ Η ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ "ΔΙΚΟΥΣ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΑΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΑΝΔΡΕΑ ΣΗΚΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΔΕΣ...ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ!!

    ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ TOΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    18 Νοέμβριος 2008 2:25 μμ

    18 Νοέμβριος 2008 3:34 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Δεν πήγαν στο Πολυτεχνείο οι Εργατοπατέρες ...
    Δεν πήγαν να καταθέσουν στεφάνι στο πολυτεχνείο οι εργατοπατέρες ...γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν αναλάμβανε την ευθύνη της περιφρούρησής του!
    Μετά τα γιαούρτια που έφαγαν την πρωτομαγιά και με τελευταία γεγονότα των απανωτών γιαουρτομάτων... σε ΑΝΤΩΝΑΡΟ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια! Μπήκαν στα 2λιτρα Αουντι ...έδωσαν και τα κλειδιά του κτηρίου της ΓΣΕΕ στις δυνάμεις των ΜΑΤ και την έκαναν!
    Οι πληροφορίες οτι ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ στο ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ...και ΑΛΛΟΙ για την γκαρσονιέρα της οδού Ιθάκης ...ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ως ανακριβείς! Μα κι αυτοί Γκαρσονιέρες στην Φερών και στην ΙΘΑΚΗΣ ...που γειτνιάζουν με την οδό Φυλής! Εργατικά ΠΡΑΓΜΑΤΑ ... Σαβούρα και φθήνια!
    Πάντως τα pet που έχουν στο ρετιρέ του κτηρίου της ΓΣΕΕ φυλάσσονται ΑΠΟ τις δυνάμεις των ΜΑΤ!
    ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ Η ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ!
    bollywood

    18 Νοέμβριος 2008 3:52 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΑΤ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΣΟΚ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ...
    ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ?

    ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΓΗ
    ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΜΕ
    ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΘΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ
    ΒΡΕ ΑΔΡΦΕ!!


    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!

    ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...ΞΥΠΝΑΤΕ...ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΟ!!
    ΦΙΛΙΚΑ
    ΠΑΣΠΙΤΗΣ

    17 Νοέμβριος 2008 11:15 μμ

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΑΝΑ Η ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ "ΔΙΚΟΥΣ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΑΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΑΝΔΡΕΑ ΣΗΚΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΔΕΣ...ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ!!

    ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ TOΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    18 Νοέμβριος 2008 2:25 μμ

    18 Νοέμβριος 2008 3:46 μμ


    -------------
    2.

    Τρίτη, 18 Νοέμβριος 2008
    Ροδίτες αυτός ο τύπος που ειχατε βγάλει βουλευτή της Ν.Δ ... ξερετε τι κουμάσι ήταν !
    1. ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΑ ΤΟΥ! την Έλντα...
    2. ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΑΝΕ ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ
    ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ BANANA MOON!
    3. EIXE APOSPASEI DHMOSIOYS YPALLHLOYS POY DEN APASXOLOYNTAN STO POLITIKO TOY GRAFEIO MHTROPOLEVW
    KAI PHGAINANE KAUE BRADY STA NYXTERINA KENTRA POY HTAN MPRABOI... TOY EDINAN TO MISUO TOYS!!!
    FANTASTEITE TI EBGAZAN aytoi!
    4. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΑΣΧΟΛΙΣΕΙΣ ΤΟΥ1
    5. ΕΙΧΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙ ΑΠΑΡΚΙΝΓ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ SAAB
    aero ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΟΛΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ... ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕς ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ1
    6. Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΩΣ... Κ... ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕ ΕΜ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ !
    7................
    ..........................
    ΟΛΑ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ 40 ΜΕΡΕςΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ 2004.
    ........................Ο
    Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ
    .........................
    Ο ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ
    ......................
    Η ΜΠΕΝΑΚΗ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΧΕΡΙ ΑΓΡΙΟ.............ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΟΛΟΥΣ
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ....
    ΤΟΥς ΞΑΝΑΠΗΡΕ..............
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ
    ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
    ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ..............
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ!
    .........................................
    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ!!!!!
    ........................
    ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ... ΣΤΕΙΛΟΥΝ
    ΔΕΝ ΜΙΛΑ!
    .......................................ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ...........................
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ


    ΧΡΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝ.
    Εθνάρχου Μακαρίου 3785100 ΡΟΔΟΣ


    Νομός: ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝEmail:

    Τηλέφωνο: 2241030045
    ---------------------



    3.


    Fax: 2241028147


    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ


    Κόμμα: ΝΔ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
    Αναρτήθηκε από ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ στις 11/18/2008 05:46:00 μμ 1 σχόλια


    3.
    OI ASTYNOMIKOI OTAN MPAINOUN SE ENA BOULEFTIKO GRAFEIO MATHAINOUN TA PROVLHMATA TOY VOYLEFTI KAI META APO ENA XRONO ARXIZOUN KAI EKVIAZOUN TON BOULEFTH KAI TOUS ERGAZOMENOYS TOU GRAFEIOU

    4.
    OI ASTYNOMIKOI POU EINAI KONTA SE VOULEFTES POULANE KATHE EIDOUS PROSTASIA KAI ROUSFETIA SE OLOUS TOYS ELLHNES KAI PAIRNOUN MIZA GIA TO ROYSFETI!!
    5.
    OI ASTIMOMIKOI TON BOULEFTON EXOUN KABALHSEI KALAMI KAI APEILOUN KAI EKBIAZOUN TON KOSMAKH!!
    7.
    YPARXEI KATAGGELIA STO PASOK OTI ASTINOMIKOI BOULEFTH APEILOUSAN NA VALOUN TO PISTOLI STON KROTAFO KAPOIU YPOPSHFIOU VOULEFTH!!!
    8.
    OI ASTYNOMIKOI NOMIZOUN OTI AKOMA EXOUME XOUNTA KAI APEILOUN KAI EKVIAZOUN OPOION MPORESOUN!!
    AN DOUN OTI DEN MPOROUN TO PAIZOUN "FILOI"...
    9. NA GINEI EREYNA APO TH BOULH KAI TA KOMMATA STHN PERIOUSIA ASTYNOMIKON POU EINAI KONTA SE VOULEFTES...POS APEKTHSAN TA AKIMHTA klp...

    10.
    O KOSMOS TO EXEI TOYMPANO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
    21-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-1967
    ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ
    ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ)
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
    ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ
    ΠΟΤΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ?
    ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ?
    ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ?
    ΠΟΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ?
    ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
    ΗΤΑΝ ΝΑΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΡΟ ΠΡΕΖΑΚΙΔΩΝ -ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ?
    TΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΣ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ,ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
    21-4-1967

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση