GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ανθρωπιστής Μπους...

. Ο Μπους δήλωσε στην αδερφή του σε μία συζήτηση που ηχογραφήθηκε ότι θα ήθελε να τον θυμούνται ως τον πρόεδρο που απελευθέρωσε 50 εκατομ...

.

Ο Μπους δήλωσε στην αδερφή του σε μία συζήτηση που ηχογραφήθηκε ότι θα ήθελε να τον θυμούνται ως τον πρόεδρο που απελευθέρωσε 50 εκατομμύρια Ιρακινούς και βοήθησε στην επίτευξη ειρήνης.
Τόνισε ότι ήρθε στην Ουάσιγκτον με κάποιες αξίες και θα φύγει με τις ίδιες. Πρόσθεσε ότι πλαισιώθηκε από ικανούς συνεργάτες. Τέλος, ανέφερε ότι θα ήθελε να μείνει γνωστός για την προσπάθειά του να βοηθήσει τους ανθρώπους της Αφρικής που πάσχουν από ελονοσία και ΑΙDS.
-----------------------

12 σχόλια

  1. γελατε γελατε, αλλα σε μερικα χρονια θα μνημονευουμε τον Bush για τις τολμηρες αποφασεις που πηρε,

    και η ιστορια θα τον δικαιωσει,

    George Bush for ever....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και μετα ξυπνισε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας επεισε ο ανεκδιηγητος!

    Φετε τα χαρτομαντηλα



    Bloop-ers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλήθεια λέει.Απελευθέρωσε 50.000.000 Ιρακινούς από τα...εγκόσμια!!!
    Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ,ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι, τους ελευθέρωσε όλους, εκτός από κείνους που σκότωσε!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μία θλιβερή προσωπικότητα.
    Ο χειρότερος -ever- πρόεδρος!
    Και πληρώνουμε όλοι τα λάθη και τις παραλείψεις του..
    Μην ξεχνάμε ότι η οικονομική καταιγίδα άρχισε και γιγαντώθηκε επί της προεδρίας του.
    Η (εσκεμμένη) ανυπαρξία εποπτείας των μηχανισμών επέτρεψε στην ισχυρή οικονομική σπείρα να εξάγει σε όλον τον κόσμο τα προβλήματα που καραδοκούσαν στην οικονομία τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο τους μεγαλυτερους καραγκιοζιδες που περασαν απο τον λευκο οικο...!!!Αγραμματος και με υποκριτικη συμπεριφορα(εκανε τον Χριστιανο ενω στην ουσια πιστευει μονο στο χρημα...).
    Για την πατριδα μας υπηρξε εχθρος ασχετα αν ο Μητσοτακης και το σοι του εγλειφαν τον κωλο του πατερα του και του εκαναν καποια δωρακια...."αρχαια" να τα πω....!
    Για ναμαι ειλικρινης πιστευω οτι υπαρχει μια "ειδικη" ομαδα που διαχειριζεται την εξωτερικη πολιτικη της Αμερικης και οποιος να ειναι προεδρος δεν αλλαζουν πολλα(μην ξεχναμε οτι κατα την θητεια του ψευτικου Κλιντον - μαζι με το ΝΑΤΟ - βομβαρδιστηκε η γιουγκοσλαβια και το ουρανιο που χρησημοποιηθηκε για να καταστραφουν γεφυρες εφτασε μεσω των ποταμων στην πατριδα μας....).
    Η ΑΜΕΡΙΚΗ αξιζει να εξαφανιστει απο τον χαρτη με οποιονδηποτε τροπο....και οι Ελληνες που ζουν εκει κατα πλειοψηφια αμερικανακια εγιναν....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τέτοιο βλακόμουτρο πρώτη φορά πέρασε απ΄το γυαλί μας. Ακόμα κι ο μίστερ μπιν είναι μεγαλοφυία μπροστά του. Στα τσακίδια να πάει ο αιμοβορος και πολεμοχαρής πιθηκάνθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τετοιος μαλακοπιτουρας,βρισκεται καθε 1200 χρονια.Ουτε για μαλακας στις εκπομπες της Πανια δεν κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΠΛΕΟΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ .

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση