GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την αποπομπή Βαλλιανάτου...

. Aπό το sibilla-gr-sibilla.blogspot.com . ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 7 Νοεμβρίου 2008 Μισαλλόδοξη και ...

.
Aπό το sibilla-gr-sibilla.blogspot.com
.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 7 Νοεμβρίου 2008
Μισαλλόδοξη και υποκριτική αποπομπή Γρηγόρη Βαλλιανάτου από Γιώργο Παπανδρέου
Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) θεωρεί τη σημερινή μονομερή λήξη της επαγγελματικής συνεργασίας του ιδρυτικού στελέχους του ΕΠΣΕ Γρηγόρη Βαλλιανάτου με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου ως ένα δείγμα μισαλλοδοξίας και υποκρισίας. Είναι επίσης χαρακτηριστική του επικρατούντος κλίματος υστερικού εθνικισμού που επιβεβαιώνει τις επανειλημμένες αναφορές του ΕΠΣΕ πως δεν υπάρχει «δημοκρατία» στην Ελλάδα για τις μειονότητες και τα τους υπερασπιστές μειονοτικών δικαιωμάτων...Η συνέχεια στο
ΕΠΣΕ
* Διευκρινίζοντας ότι δεν μας αφορούν οι «θέσεις» του κυρίου Γρηγόρη, ούτε για τις μειονότητες, αλλά ούτε τι κάνει στην κρεβατοκάμαρά του, εμείς απλώς επαναλαμβάνουμε: Γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας;- Ο κ. Βαλλιανάτος δεν ήταν ποτέ μέλος του ΠΑΣΟΚ (ή κάποιοι τον «έγραψαν» από πίσω;). Κάτι τέτοιο θα έφερνε στη μνήμη μας τη βίαια είσοδο του εκσυγχρονιστή Ν. Χριστοδουλάκη (ναι του συνέταιρου του Αλογοσκούφη) στο ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση, από τον Κύριο Σημίτη…
- Στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ πήγε ως κοινωνική ομάδα; (Δεν γνώριζαν όσοι τον πήγαν στο Συνέδριο, ότι δεν έχει εκλεγεί σε ΚΑΝΕΝΑ θεσμικό όργανο ομοφυλόφιλων και μάλιστα οι υπάρχοντες σύλλογοι τον έχουν καταγγείλει γι’ αυτό –καπηλεία των ομοφυλόφιλων…). Τι στο δ… εξέφραζε, ή εκφράζει αυτός ο κύριος;
- Αν είναι – όπως διατείνεται και προβάλει συνεχώς και αδιάκοπα – προσωπικός φίλος του Γ. Παπανδρέου, δεν θα έπρεπε να ξέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ποιος είναι ο «φίλος» του; Κι αν ναι, γιατί να μην παραμείνει φίλος του, αλλά να πάρει και επαγγελματική δουλειά στο ΠΑΣΟΚ.Όποιοι είναι «φίλοι» παίρνουν και δουλειές; Δηλαδή, θα γίνει Καραμανλιστάν η χώρα (βλέπε πως «αμείφτηκαν» όσοι έκαναν δόκτωρ τη σύζυγο του Καραμανλή)
Πολλά θα μπορούσαν να γραφτούν…Ο λαός υποφέρει από το ζυγό της δεξιάς και κάθε τόσο οι ιδιοκτήτες (πλέον) του ΠΑΣΟΚ κάνουν ότι μπορούν για να βρίσκουν «θέματα» αποπροσανατολισμού… Και φυσικά για τη δική τους ανικανότητα, φταίνε τα ΜΜΕ, τα μπλογκ, οι τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα…Αγαπητοί (όπως πλέον αρέσει),η κοινωνία έχει κανόνες ελεύθερης αγοράς. Αν κάτι γαργαλιστικό, π.χ. το τι κάνει – όπως χιλιάδες άλλοι αξιοπρεπείς άνθρωποι – ένας «σύμβουλος» αυριανού πρωθυπουργού στο κρεβάτι του (ακόμη δεν το έχει διαψεύσει το ΠΑΣΟΚ ότι δεν ήταν σύμβουλος, αλλά υπάλληλος), σίγουρα «πουλάει». Τι να γίνει, έτσι είναι!
Αλλά, ένα σοσιαλιστικό κόμμα δεν αλλάζει τους κανόνες του επειδή αυτό «πουλάει» στα ΜΜΕ! Δεν τρέχει πίσω από τον κάθε τυχάρπαστο και τον παρακαλάει να μπει στο κόμμα. Νομίζεται ότι οι σοβαροί ομοφυλόφιλοι θα ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ λόγω Βαλλιανάτου; Αν το, ή το πιστεύετε είστε γελασμένοι! Είναι άνθρωποι με πολιτικό κριτήριο και βλέποντας τον σαλτιμπάγκο στο ΠΑΣΟΚ, θα ψήφιζαν οποιοδήποτε άλλο κόμμα. Ανώφελο… ώτα σφραγισμένα…
------------------------------------------

33 σχόλια

  1. 21-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-1967
    ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ
    ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ)
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
    ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ
    ΠΟΤΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ
    ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ
    ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ,ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρά την πρόσκαιρη απόσυρση του gay pride leader Βαλλιανάτου,καθαρά για λόγους επικαιρότητας,αυτός ο ιδεολογικός εμετός της Νέας Τάξης παραμένει κυρίαρχο συστατικό του ηγετικού ΠΑΣΟΚ.

    σκοπός τους είναι να γινουμε όλοι ΓΑΠ,δλδ φλώροι λαϊφστυλίτες που θα κάνουμε ποδηλατάδες την Καθαρή Δευτέρα και θα δεχόμαστε περήφανοι και καταχαρούμενοι τον γκόμενο του γιού μας στο σπιτικό μας να φάμε όλοι μαζί σαν αγαπημένη οικογένεια,όπως επιτάσσει το κολωνακιώτικό σαβουάρ βιβρ.

    ο ΓΑΠ ήξερε πολύ καλά τι έκανε,δεν τον παρέσυρε κανείς,όπως δεν τον παρέσυρε κανείς όταν πήρε Μάνο,Ανδριανόπουλο,Δαμανάκη,Ανδρουλάκη στα ψηφοδέλτια του.
    ο ΓΑΠ πιστεύει ότι ο Βαλλιανάτος έχει δίκιο γι αυτό και τον έχει δίπλα του επί 25 χρόνια.

    απλά πράγματα.
    _________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OUUUU STTTOOOOO DIAOLO KOPROSKYLAAAAAAAA!!!

    EFIALTESSSS

    KARAPRODOTAROI!!!

    SORO-TSOLIADES!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΧΟΥΝΤΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά τώρα.
    Αυτό κι αν δεν είναι αλητεία.
    Δήθεν θα μας κάνουν ντά οι Ευρωπαίοι, γιατί κόπηκε προσωρινά ο Βαλιανάτος.

    Ουστ! Κοπρόσκυλα!
    Βγαίνετε κι από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΑ ΣΥΒΙΛΑ!!

    ΚΑ8ΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΤΑΥΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΝ 8ΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ (χαχαχαχχα) ΜΟΙΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΗΚΩ ΑΝΤΡΕΑ
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΣΟΚ.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΛΗΤΕΣ ΗΘΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟ το σημερινό ΠΑΣΟΚ (ηγεσία και γραφειοκρατία) είναι παρακράτος και παρασιτικό εξάρτημα των Αμερικανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ είναι συνυπεύθυνοι

    Τα τεχνάσματα της καθεστωτικής λογικής επικαλύπτουν πάντα την ουσία των πολιτικών ευθυνών, με την ενοχοποίηση προσώπων.
    Έτσι βλέπουμε να μένει στο απυρόβλητο, π.χ. η ουσία της κυβερνητικής πολιτικής (το αίτιο) και να πυροβολούνται τα συμπτώματα και ιδιαίτερα τα αποστήματα των συμπτωμάτων που εκδηλώνονται σε πρόσωπα.
    Όταν δεν έχεις να αντιπαραθέσεις άλλες εναλλακτικές πολιτικές, όταν στερείσαι ιδεών και οραμάτων, όπως τα κόμματα τις αντιπολίτευσης, τότε μοιραία κινείσαι στην παραπολιτική φιλολογία, στα πρόσωπα και στα γαργαλιστικά σενάρια.
    Η καθεστωτική λογική σε αυτό ακριβώς συνίσταται: Να συγκαλύπτει και να αποκρύπτει το ουσιώδες, το κοινωνικά και πολιτικά ουσιώδες (τη σήψη του συστήματος που υπηρετεί) και να δαιμονοποιεί το επουσιώδες, κάποιες πυώδεις εξωτερικές φουσκάλες και τα πρόσωπα.
    Έτσι παίζονται τα καθεστωτικά πολιτικά παιχνίδια του αποπροσανατολισμού από τους «νταβάδες» και τα «παπαγαλάκια» τους.
    Αυτό επιχειρείται και με την υπόθεση Βαλλιανάτου.
    Η αθλιότητα Βαλλιανάτου επικεντρώνεται σε ένα και μόνο πρόσωπο: Στο Γ. Παπανδρέου.
    Φυσικά ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι η ΚΕΝΤΡΙΚΗ εστία των πολιτικών ευθυνών.
    Δεν βρίσκεται, όμως, η κεντρική αρχηγική ευθύνη του Γ.Π. στη σχέση του με το Βαλλιανάτου, αλλά στο γεγονός ότι ο Γ.Π. έχει τις ίδιες άθλιες αντιλήψεις και ιδέες: Αυτές διατήρησαν και καθόρισαν τη σχέση.
    Και αυτές τις αντιλήψεις και τις «ιδεολογίες» ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν τις έκρυψε ποτέ. Αποτελούσαν το «απόσταγμα» της εκσυγχρονιστικής «θεωρίας» και «πράξης»!!!
    Αλλά, ας τα κάνουμε πιο απλά, γιατί κάποιοι σκόπιμα δεν καταλαβαίνουν. Υπάρχει κανείς από την ηγετική πασοκική, εκσυγχρονιστική γραφειοκρατία του ΠΑΣΟΚ που διαφώνησε ανοικτά ή διαχώρισε τη θέση του πάνω σε αυτά που ο Γ.Π. πίστευε και προωθούσε στα εξωτερικά μας θέματα; Πάνω σε αυτά που ο «σύμβουλος» Βαλλιανάτος έχει διατυπώσει και στο Συνέδριο; Εκεί τον χειροκροτούσαν!!!
    Η Διαμαντοπούλου, ο Χρυσοχοϊδης, τα «καθαρόαιμα» αμερικανάκια έχουν διαφορετικές απόψεις; Μήπως ο Βενιζέλος, δεν υλοποιούσε την πολιτική Σημίτη σε όλα τα αντι-εθνικά; Ή μήπως παίρνουμε, σαν πολιτική «θέση» του καθενός, τις ανέξοδες, αντιπολιτευτικές κορώνες για το Σκοπιανό σήμερα; Ποιος πολιτικάντης, σήμερα τολμάει να μιλήσει ανοικτά, όπως ο Βαλλιανάτος;
    Όταν τα λέει, όμως το Σοράκι, τον χειροκροτούν!!!
    ΟΧΙ μόνο τον ανεχόντουσαν, τη στιγμή που όλη η Ελλάδα γνώριζε το θλιβερό του ρόλο, όχι μόνο τον πλήρωναν από τα ταμεία του κόμματος (αλήθεια κανείς ακόμα δεν απάντησε αν αληθεύει ο μισθός των 9.000 ευρώ σε αυτό το παράσιτο), όχι μόνο δεν αντιδρούσε κανείς όταν το κίβδηλο αυτό ον διέδιδε θρασύτατα ότι θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τον χειροκροτούσαν στα Συνέδρια…
    Και τώρα επιχειρείται να «μετακυλήσει» η αποκλειστική ευθύνη μόνο στο Γ.Π. «νταβατζίδικη» τακτική μυρίζει.
    Η ευθύνη βαραίνει το ΣΥΝΟΛΟ του ηγετικού πυρήνα του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΥΛ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ!

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΤΩΡΑ!!!!!


    ΣΥΛ ΤΕΩΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε άλλους καιρούς, χαρακτηρισμένους από μια διαφορετική ηθική ευαισθησία και πολιτική υγεία, τύποι σαν το Βαλλιανάτο, θα ήταν ο περίγυλος της κοινωνίας. Τέτοιοι προκλητικοί και διαστροφικά αυθάδεις τύποι δεν θα τολμούσαν να εμφανιστούν δημόσια. Το κλούβιο αυγό και οι σαπισμένες ντομάτες θα πήγαινα σύννεφο...

    Σήμερα τέτοιες ακρότατες εκβλαστήσεις του αντικοινωνικού παρασιτισμού, πρόσωπα της διαστροφικής χυδαιότητας και του «αλήτικου» δοσιλογισμού δεν περιφέρουν απλώς το στραταρχικό μαύρο κοστούμι των πολιτικών και άλλων νοσηρών διαστροφών τους, αλλά και τα περιφέρουν οι καθεστωτικές πασαρέλες, τηλεοπτικές και κομματικές, σαν «προφήτες» των «νέων ιδεών» και «αξιών»!

    Τα βαλτονέρια της σήψης και του καθεστωτικού παρασιτισμού προβάλλονται σαν η πολιτική και η ηθική του «νέου» ανθρώπου! Το γλοιώδες ανάγεται σε «μεγαλείο». Η διαστροφή παντός τύπου σε «φυσιολογικό» και το φυσιολογικό σε «ανώμαλο». Η κακουργία του δοσίλογου σε «αρετή» και η ελεεινότητα του επιδοτούμενο «σπιούνου» σε «γενναιότητα».

    Ποτέ άλλοτε στην ιστορία δεν έχουμε ζήσει μια τέτοια αχρειότητα. Και αν ο φασισμός είναι η «σύνθεση» της ιμπεριαλιστικής αχρειότητας, αυτό που ζούμε σήμερα με όλες αυτές τις κοινωνικές, πολιτικές και ψυχολογικές διαστροφές είναι η κορυφωμένη έκφραση του φασισμού της πλανητικής εποχής, της νεοταξικής ιμπεριαλιστικής αχρειότητας…

    Όλες οι «λεπρές καμαρίλες» τύπου Βαλλιανάτου και ΣΙΑ, διακηρύσσουν, με μελοδραματική αφέλεια, συστηματικά και καθημερινά, τον κυνικό τους αμοραλισμό και «ανακυκλώνουν», με σκανδαλώδη τρόπο την αυθάδεια του δοσιλογισμού τους. Όλα αυτά τα παρασιτικά εκτρώματα δε «κινούνται» απλώς από τις «δονήσεις» των διαστροφών τους και την εμπορία αυτών των διαστροφών, αλλά και από τα προστάγματα των διεθνών μαφιόζων τύπου Σόρος και ΣΙΑ. Δηλώνουν ανοικτά και ξεδιάντροπα την υποταγή τους στα διεθνή μαφιόζικα Παρατηρητήρια και το παίζουν και «γενναίοι» της «άποψης» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων»: Οι γενναίοι της «βολής», της υποταγής και της δουλείας, της πολυεδρικής δουλείας και «ανωμαλίας»…

    Για άλλη μια φορά, σε απευθείας σύνδεση με τις πασαρέλες του τηλεθεάματος, ο Βαλλιανάτος δήλωσε ότι είναι σύμβουλος επικοινωνίας του Γιώργου Παπανδρέου και πληρώνεται γι αυτό από το Πασόκ. Ότι είναι συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου από το 1985 (τον είχε και σύμβουλο στο υπουργείο Παιδείας τον αγράμματο!). Τον ρώτησαν αν έχει σχέση με το Παρατηρητήριο. Είπε ναι, και σε επόμενες ερωτήσεις σχετικά με το τι πιστεύει για την ονομασία των Σκοπίων είπε ολοκάθαρα και με στόμφο ότι τα Σκόπια πρέπει να ονομαστούν Μακεδονία και ότι υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα…

    Σημείωση: Αυτά τα έχει δηλώσει επανειλημμένα και από το βήμα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ!!!

    Όπως αντιλαμβάνεται κανείς το ζήτημα δεν αφορά μια «ανώμαλη» προσωπική υπόθεση. Από τη στιγμή που το «ιδιωτικό» περιφέρεται στις δημόσιες καθεστωτικές πασαρέλες παύει να είναι «ιδιωτικό» και γίνεται γενικό πολιτικό πρόβλημα. Πολύ περισσότερο, όταν αυτό γίνεται και από τη θέση ενός Συμβούλου αρχηγού κόμματος.

    Αυτό, όμως που δεν υπολόγισαν οι «σπόνσορες» αυτού του «γραναζιού» ήταν η δύναμη που έχουν σήμερα τα ιστολόγια, τα οποία ανέδειξαν αυτόματα όλη τη σατραπική αυθάδεια του Βαλλιανάτου.

    Ο θόρυβος που σηκώθηκε σαν κυκλώνας ανάγκασε το ΠΑΣΟΚ να προβεί στην παρακάτω δήλωση:

    «μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, με τις οποίες εξέφρασε προσωπικές πολιτικές του θέσεις για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, λόγοι δεοντολογίας επιβάλλουν τη διακοπή της επαγγελματικής σχέσης του με το ΠΑΣΟΚ».

    Ψελλίσματα περί «δεοντολογίας» και διακοπής «της επαγγελματικής σχέσης»!!!

    Για την πολιτική ουσία άχνα. Ούτε καμιά καταδίκη των απόψεων Βαλλιανάτου, ούτε ότι όλα αυτά είχανε ειπωθεί στο Συνέδριο ανενόχλητα και αναπάντητα και το κυριότερο: καμιά νύξη για τις σχέσεις αυτού του «λακέ» του Σόρος και των ανθελληνικών κέντρων προπαγάνδας με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.

    Το ΠΑΣΟΚ, απλώς ψελλίζει διπλωματικά για να κατευνάσει την οργή, να θολώσει τα νερά και να επικαλύψει το ΟΥΣΙΩΔΕΣ: Ότι η πολιτική γραμμή, η ιδεολογία και η θέση του σημερινού ΠΑΣΟΚ ταυτίζονται με τη «θέσεις» και «στάσεις» του Συμβούλου του Γ. Παπανδρέου: Από την ίδια ιδεολογική μήτρα απορρέουν.

    Επ’ αυτού παραθέτω το παρακάτω μικρό και εύστοχο κείμενο του «Παλαίμαχου»:



    ΟΧΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

    Ο Βαλλιανάτος μπορεί να προκαλεί αηδία και οργή, αλλά ας μην τυφλωνόμαστε από αυτά και χάνουμε το δέντρο πίσω από φύλο.

    Η επιλογή του ως συμβούλου του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ δεν είναι τυχαία. Ακόμα και αν δεχτούμε ότι ο ΓΑΠ είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ηλίθιος δεν είναι ποτέ δυνατόν να μην καταλαβαίνει ο "πυρήνας" γύρω από το ΓΑΠ το τι προκαλεί ο Βαλλιάνάτος...

    Το γλοιωδέστατο αυτό υποκείμενο έχει επιλεγεί ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!!!
    Αυτός ο Βαλλιανάτος σηματοδοτεί πολιτικά και ηθικά τις αντιλήψεις και τους σχεδιασμούς του σημερινού εκφυλισμένου ΠΑΣΟΚ.

    Έχει επιλεγεί αυτή η προκλητική, εμετική φιγούρα για να δοκιμάσει τις αντιστάσεις της ελληνικής κοινωνίας και να ΠΡΟΛΕΙΑΝΕΙ ιδεολογικά το έδαφος για την αυριανή κυβερνητική πολιτική του ΓΑΠ.

    Τι διαφορετικά λέει ο ΓΑΠ;

    Απλώς τα λέει πιο διπλωματικά και όχι με το «σήμα» της αμοραλιστικής παράκρουσης του Βαλλιανάτου.

    ΟΛΑ όσα διατυμπανίζει με προκλητική, νοσηρή αυθάδεια αυτό το παράσιτο του Σόρος, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ τις ιδέες και την ΠΟΛΙΤΙΚΗ της σημερινής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Ας μη μένουμε, συνεπώς, στο εξάμβλωμα του δοσιλογισμού, αλλά στην πολιτική μήτρα του δοσιλογισμού, που τρέφει τέτοια καρκινώδη αποστήματα: Βαλλιανάτους, Ψαριανιούς και ΣΙΑ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργο,

    Αν οι δικοί σου, πάνε και μιλάνε για Μακεδονική μειονότητα στους σαλονικιούς ...

    ΜΗΝ απορείς μετά γιατί....

    ...ο Καραμανλής σκίζει σε ψήφους στη Μακεδονία...,εκείνη των ελλήνων ψηφοφόρων εννοώ, όχι των Σκοπίων που χαιδεύετε, αλλά δεν έχει νόμιμο δικαίωμα ψήφου στην Ελλάδα.

    Μέχρι κι ο Ομπάμα, κατανοεί τις ελληνικές θέσεις για το Σκοπιανό,που
    οι ΒαλλιανοΓερουλανοΝροράκηδες
    δυσκολεύονται να σεβαστούν!

    Η, στραβός είναι ο γυαλός,
    Η, στραβα αρμενίζουμε....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ασε καλύτερα να πάω να διαβάσω το άρθρο στο ΕΠΣΕ. Δεν μπορεί, όλο και κάποιον ειρμό θα έχει! ...γιατί κατά τα άλλα, αυτή η ανάρτηση που ανακατεύει το ζητούμενο του ήθους και της πολιτικής ευθύτητας με μομφές περί ψηφοθηρίας και ομοφοβικές νύξεις, χάνει τον στόχο πριν καν τον βρει.

    Δεν θα έπρεπε να παραπονιέμαι βέβαια, αφού ως γνωστόν το ίντερνετ αναδεικνύει το χειρότερο και το καλύτερο. Το καλύτερο είναι πάντα πολύ σπάνιο, οπότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καταδικάζω απερίφραστα την αποπομπή Βαλλιανάτου απο σύμβουλο του ΓΑΠ.
    Είναι απαράδεκτο να καρατομείται κάποιος επειδή εξέφρασε προσωπικές απόψεις πάνω σε ένα θέμα που στο κάτω κάτω της γραφής έχει καταντήσει πια αηδία και φασισμός.

    Αν το ΠΑΣΟΚ θέλει να κυβερνήσει τότε θα πρέπει να σταματήσει να ανταγωνίζεται τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ (και το ΚΚΕ) σε φασισμό.
    Αυτοί σε φασισμό είναι αχτύπητοι, δε βγαίνει τίποτα με το να προσπαθεί το ΠΑΣΟΚ να πείσει ότι είναι πιο εθνικόφρονες από την παλαιοδεξιά του Καραμανλή και τα τσουτσέκια τύπου Σαμαρα και τους πρώην κένταυρους και ρέητζερς.

    Αν το ΠΑΣΟΚ θέλει να ξαναγίνει πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία τότε θα πρέπει να κάνει άνοιγμα σε κοινωνικές δυνάμεις που η συμμετοχή τους θεωρείται σήμερα ταμπού. Όπως είχε κάνει ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1981.

    Με το να συναγωνίζεται τη ΝΔ σε ανέξοδούς εθνικισμούς για να αποσπάση την ψήφο κανενός αδέσποτου φασίστα το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να γίνει πλειοψηφικό ρεύμα. Θα είναι απλώς μια πράσινη ΝΔ.

    ΝΑ ξαναγυρίσει ο Βαλλιανάτος.
    Ήταν απαράδεκτη και άκομψη αυτή η λογοκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 9:46:

    Καταδικάζω απερίφραστα την αποπομπή Βαλλιανάτου απο σύμβουλο του ΓΑΠ.


    STA @@@@@@@@@@@@@@@ MAS OI KATADIKES SOU 9:49

    ANTE PARE TON BALLIANATO KAI STO KREBBATO ZWOOON OR8ION!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μία είναι η ΛΥΣΗ!
    Να μαζευτούν όλοι όσοι "γέννησαν" το ΠΑΣΟΚ και στάθηκαν στο πλευρό του Ανδρέα (χωρίς επαγγελματικές σχέσεις), να κατηφορίσουν στην Αθήνα απ' όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και να πλακώσουν στο ξύλο όσους σήμερα ξεπουλάνε όνειρα κι ελπίδες!
    Αλλά, πρώτα να κλείσουν τον Γιώργο σ' ένα δωμάτιο και με χαστούκια να του θυμίσουν ότι είναι γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρέπει να συνέλθει!
    Αλλοιως μαζικα ψηφιζουμε ΛΑΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΥΛ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ!

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΤΩΡΑ!!!!!


    ΣΥΛ. ΤΕΩΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. -----------------------------------------------------------------------------------------------------ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,
    ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ!--------------------------------------------------------------------------------------------------------ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ!
    ----------------------------------ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΩΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ...από το βήμα του Κοινοβουλίου για το Νομοσχέδιο που αφορά το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης,η βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κυρία Νατάσα Ράγιου..... έκανε ειδική αναφορά στα ομόφυλα ζευγάρια τονίζοντας ότι, εν ευθέτω χρόνω, πρέπει να συμπεριληφθούν στις διατάξεις του συμφώνου.
    Ράγιου."

    voulinet.blogspot.com
    ==============================


    Ακόμη κι η Ράγιου στη Βουλή,
    τα λέει πιό χύμα και σταράτα
    απο το Βαλλιανάτο στη ΤΒ!

    κι ας μην έχει
    θητεύσει ως σύμβουλος
    γόνου σταυλάρχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 8 Νοέμβριος 2008 10:23 μμ

    ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΥΛ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ!

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΤΩΡΑ!!!!!


    ΣΥΛ. ΤΕΩΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


    --------------------


    Σύντροφοι, δεν ξέρω αν είστε πραγματικοί "τέως ΠΑΣΟΚ" και όχι προβοκάτορες κωλοδεξιοί σαν τους λύκους που στην αναμπουμπούλα χαίρονται.

    Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι ο βαλλιανάτος είναι απλά η κορυφή του (αντιπατριωτικού) παγόβουνου που έχει κα΄νει κατάληψη του κόμματος.

    Βλέπετε, μαζί με το δακτυλίδι της διαδοχής, ο σημίτης παρέδωσε στον ΓΑΠ και την... φρουρά των ανθελλήνων πρακτόρων που ελέγχονται από γνωστά στελέχη-σημαίες, εκεί μέσα: τους κορυφαίους!

    Δυστυχώς, δυστυχώς, δυστυχώς...



    (πρώην ψηφοφόρος )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΑ ξαναγυρίσει ο Βαλλιανάτος.
    Ήταν απαράδεκτη και άκομψη αυτή η λογοκρισία.

    8 Νοέμβριος 2008 9:46 μμ



    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ...
    ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ...
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ", ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ,
    ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΕΙΑ ....

    ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΟΣΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ...

    ΑΛΛΟ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ????
    ΦΙΛΕ ????

    Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ????

    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ ????

    ΛΙΓΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ????

    ΑΣΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΑ ΠΕΡΙ "ΑΝΕΣΗΣ" ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ....


    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ "ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ" ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ????

    ΕΣΑΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ !!!!


    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΚΑΤΟΑΝΕΤΟΙ ...
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ, ΕΔΩ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ...

    ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΚΕΤΟΙ Ε ???

    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ... ????

    ΜΑΖΕΥΤΕΊΤΕ ....


    ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΠΑΡΑ ΜΕΣΩ ΔΗΜΗΤΡΑ ...

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ "ΨΕΥΤΟΑΝΕΤΟΙ" ???


    ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ..
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ .....

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΣΧΗΜΟΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΞΑΔΕΡΦΑΡΕΣ.
    Η ΜΙΣΘΟΔΟCIA ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ

    ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ????






    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΞΑΔΕΡΦΑΡΕΣ.
    Η ΜΙΣΘΟΔΟCIA ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ

    ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ????






    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΞΑΔΕΡΦΑΡΕΣ.
    Η ΜΙΣΘΟΔΟCIA ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ

    ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ????







    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΞΑΔΕΡΦΑΡΕΣ.
    Η ΜΙΣΘΟΔΟCIA ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ

    ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ????







    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΞΑΔΕΡΦΑΡΕΣ.
    Η ΜΙΣΘΟΔΟCIA ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ

    ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εαν γινει γκαλοπ τώρα να δεις Γιωργο Ζημιά που σου εχει κανει ο Βαλιανάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εαν γινει γκαλοπ τώρα να δεις Γιωργο Ζημιά που σου εχει κανει ο Βαλιανάτος

    8 Νοέμβριος 2008 11:41 μμ



    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ...
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕ ΧΑΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ.

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ...
    ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ


    ΤΕ ΛΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.
    ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ, "ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ" ...
    ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ...
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους έπιασε όλους αυτούς που μιλάνε για κάποιο Βαλιανάτο, και μάλιστα με δύο λάμδα! Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ ποια σχέση έχει με τις όποες απόψεις του κάθε Βαλλιανάτου; Μιλάει το ΠΑΣΟΚ για Μακεδονική εθνότητα των σκοπιανών π.χ.; Εδώ ο κόσμος καίγεται και κάποιους τους πείραξε η απομάκρυνση του κυρίου αυτού, όπως τους πείραξαν και οι σεξουαλικές του ιδιαιτερότητες-είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα! Για το θέμα των μειονοτήτων και του αυτοπροσδιορισμού του καθενός για ανοίξτε τα μάτια σας. Ο μισός και παραπάνω ελληνισμός βρίσκεται εγκατεστημένος σε κάθε χώρα και ήπειρο και κανένας δε διανοήθηκε πουθενά να αμφισβητήσει την εθνικότητά του. Εμεις οι ρατσιστές φοβόμαστε τον ίσκιο μας και δημιουργούμε προσκόματα στους αλλοεθνείς με αποτέλεσμα να τους μετατρέπουμε σε εχθρούς μας, ως ηλίθιοι που είμαστε.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εμεις οι ρατσιστές φοβόμαστε τον ίσκιο μας και δημιουργούμε προσκόματα στους αλλοεθνείς με αποτέλεσμα να τους μετατρέπουμε σε εχθρούς μας, ως ηλίθιοι που είμαστε.

    ΙΜΜ

    9 Νοέμβριος 2008 1:45 πμ


    ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ ΚΟΨΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ .... ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ.

    ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ???

    ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΡΕ ΒΛΙΤΟ ...

    ΑΝΤΕ ΖΩΑ ...

    ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ..

    ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΤΟ ΠΑΤΕ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ,
    ΦΙΡΙ
    ΦΙΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εμεις οι ρατσιστές φοβόμαστε τον ίσκιο μας και δημιουργούμε προσκόματα στους αλλοεθνείς με αποτέλεσμα να τους μετατρέπουμε σε εχθρούς μας, ως ηλίθιοι που είμαστε.

    ΙΜΜ

    9 Νοέμβριος 2008 1:45 πμ


    ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ????
    ΕΔΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ ...
    ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ, ΠΕΡΙ ΧΩΡΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ..

    ΑΝΤΕ ... ΞΕΚΙΝΑ !!!!


    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ???
    ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ
    ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ
    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
    ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ
    ΟΙ ΓΑΛΟΙ
    ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ???

    ΠΟΙΟΙ ???

    ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΝΑ "ΤΡΕΧΟΥΝ" ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ????

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΡΙ ???

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ????

    ΑΝΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ...
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΏΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΞΕΝΕΡΩΤΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ? ? ?
    ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ????
    ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΗ ...
    ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ????
    ΠΟΥ ???
    ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ????
    ΠΟΥ ??


    ΑΝ ΔΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ "ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ", ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΔΑΦΗ ...
    ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ...



    Υ.Γ.
    ΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ ..
    ΑΛΒΑΝΟΙ
    ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ
    ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ
    ΤΟΥΡΚΟΙ...


    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΔΩ ..

    http://www.topix.com/forum/world/macedonia/T1ACPUL0HS7GDJ274

    ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΔΩ

    http://press-gr.blogspot.com/2008/11/1999.html

    ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΕΔΩ ...

    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ???

    http://www.youtube.com/watch?v=-_8RByLF260&eurl=http://dexiextrem.blogspot.com/2008/10/vol-4.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ ποια σχέση έχει με τις όποες απόψεις του κάθε Βαλλιανάτου;

    ΙΜΜ

    9 Νοέμβριος 2008 1:45 πμ



    ΕΛΑ ΝΤΕ !!!
    ΑΥΤΟ ΒΡΟΜΑΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ", Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ,ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ,ΕΝΑΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ" ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΔΟΥΜΕ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ?


    ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΚΜΑΙΕΥΣΕΤΕ ΕΝΝΟΙΕΣ , ΟΠΩΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΝΤΙΑ?
    (ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΙ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΕΛΣΙΝΣΚΙ" ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΒΡΕ;

    ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΜΠΩΔΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΧΑΤΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ...

    ΤΙ ΣΟΪ ΔΗΛΑΔΗ "ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ";

    ΑΚΟΥ,"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΕΛΣΙΝΣΚΙ"...

    ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΣΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση