GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το νέο τσουνάμι...

. Κύμα ή τσουνάμι;

.
Κύμα ή τσουνάμι;

20 σχόλια

  1. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΝΔ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΨΤΕ ΤΑ!

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΚΟ
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20% ΑΦΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΙΑΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ
    ΑΧΡΗΣΤΕΣ
    ΚΑΙ
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ
    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
    ΤΑ 9ΜΕΡΑ


    ΛΑΛΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μερες ειναι δυσκολες φιλτατοι..

    Βεβαιως δεν γινανε τωρα μολις δυσκολες,οσον και αν προσπαθουν οι πασοκοσκυλαιοι και τα πληρωμενα παπαγαλακια του στο ΜΕΓΚΑ,ΑΝΤ1,ΑΛΦΑ,ΑΛΤΕΡ και λοιπα κωλοχανεια να μας πεισουν..

    Ξεκινησαν την αποφραδα μερα 18-10-1981 και τα πληρωνουμε ακομα.
    Ειμαστε χρεωμενοι!παρτε το χαμπαρι και κανενας αλογοθκουφηθ ,δεν μπορει να μαθ θωθει..

    Και δεν συζηταμε καθολου για πασοκοσκυλαιους.
    Αυτοι θα μπορουσαν ΜΟΝΟΝ αν δημευοτανε η περιουσια τους και πηγαινε στο .."λαο"..

    Και τα αχρηστα κουφαρια τους να αιωρουνται σε καμμια χωματερη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aς ήμαστε λίγο σοβαροί , εδώ κράτη όπως η Γερμανία , Ιαπωνία, Ιταλία, Γαλλία, κλπ με οικονομίες βαρβάτες και βιομηχανίες που δεν έχουμε δει εμείς στον ύπνο μας και έχουν οικονομικά προβλήματα ,και έχουμε την απαίτηση εμείς να την περάσουμε αλώβητοι , αυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 (21-11-08, χρόνια πολλά Μαρία)

    (Ξετυλίγεται καθημερινά το κουβάρι της συνομωσίας)

    Μία χρονική παράθεση των στοιχείων που αφορούν το Βατοπέδι (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1998-2003).

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ).
    1. Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    2. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    3. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    4. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    5. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    6. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    7. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    8. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    9. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    10. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    11. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    12. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    13. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    14. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    15. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    16. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    17. Ο μάρτυς κυρία Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    18. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    19. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    20. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    21. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι ήξερε και συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    23. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;).
    24. Ο Παπαντρέου ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι. Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης τον καλύπτει (και ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ). Ο Κοντομηνάς καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).

    ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25 (σε ελεύθερη μετάφραση, πασόκ το μεγαλείο σου)

    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)
    [όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή, που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τις ανεπάρκειες του Ρουσόπουλου].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικα βλεποντας το καρατζαφερ να εχει την τιμητικη του στο ΑΛΦΑ (του κοντομηνα,μην ξεχνιομαστε),ρε τους πουστηδες καθε τρεις και λιγο ο καρα-τζαφερ στον ΑΛΦΑ!!
    Δυο τινα συμβαινουν :
    Η ΤΩΡΑ ανακαλυψαν την .."αξια του"
    η ΤΩΡΑ ο καρατζαφερ βρηκε "ελευθερο" χρονο! !!

    Τελος παντων ας το ψαξει καθενας μονος του,μην τα θελετε Ολα ετοιμα..

    Εγω εχω να πω, οτι ΚΑΝΕΙΣ ποτε δεν ξερει τι δουλεια θα κανει στο τελος για να επιβιωσει..

    Θυμαμαι το καρατζαφερ ,λιγακι κακοσουσουμο ειναι αληθεια,η καμπουρα ηταν εμφανης) λοιπον, μετα την αποφραδα μερα 18-10-1981 και την μαυρη πασοκοκρατια που επηκολουθησε ,με τους φανατισμενους μισαλλοδοξους χιτλερικους πασοκοσκυλαιους "ο δεξιος να πεθανει" κλπ κλπ ,ΤΟΤΕ λοιπον ο καρατζαφερ με την TV-PRESS εκανε ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..

    Δεν ξερω αν ηταν κολλητος του Αβερωφ , δεν ξερω επισης αν ηταν "Καραμανλικος" ,η "βασιλικος" παντως ΠΡΟΣΦΕΡΕ τοτε στην Νεα Δημοκρατια.
    Το λεω γιατι θυμαμαι πολυ καλα μια δηλωση του καπου το 1993 (η καπου εκει) οτι οι "βασιλικοι" ειναι ο κορμος της Νεας Δημοκρατιας...
    Αργοτερα καιροσκοπος και αρριβιστας βεβαια προσκολληθηκε στον μητσοτακη απο τον οποιον "τα μαλλα" ευεργετηθηκε !!
    Εκανε τηλεοπτικο σταθμο το "TELECITY",ασχετα αν μετα τον .."μετονομασε ΤΗΛΕΑΣΤΥ", μας προεκυψε το "σκοπιανο"! και αυτος .."υπερπατριωτης" !! τι σας ελεγα? ..
    "Το μελλον αορατον"! "δεν ξερει κανεις που θα καταληξει"!!!

    Εγινε μετα βουλευτης ,ελέω μητσοτακη παλι,εγινε μετα αρχηγος κομματος στην αρχη με τις ευλογιες πιθανωτατα του μητσοτακη ,(μετα τα "εσπασαν"), και μαλιστα μπηκε και στην βουλη σαν αρχηγος κομματος ,ενω "χρηματισε" και ολιγον ευρω!!

    Και εκει που πιστευα οτι τελικα πετυχε τον στοχο του ο δυστυχισμενος καμπουρης, να σου τωρα να εχει αναλαβει αλλο ρολο!!:
    Αυτον του Πουαρω!!
    Να αποκαλυπτει .."σκανδαλα" της Νεας Δημοκρατιας (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο)!!
    Ημαρτον! ρε λεω!
    Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου!!

    Και τι .."σκανδαλα"??
    Για ψαξτε ,λεει στα πληρωμενα παπαγαλακια του ΑΛΦΑ (του κοντομηνα ,τοπαμε!) και οχι μονον, ποιος υπουργος της Ν.Δ πηγε στην Γερμανια και ειδε τον αγωνα της Εθνικης και εμεινε δυο μερες στο ξενοδοχειο και δεν πληρωσε!!
    Για ψαξτε για ψαξτε...

    Τελικα τα παπαγαλακια του ΑΛΦΑ κλπ ..ψαχνουν ,δηλαδη τους το λεει ο ιδιος ο καρατζαφερ ,..Ηταν ο λιαπης ,τους λεει ,πηγε στην Γερμανια (..πριν πεντε χρονια μιλαμε!!!) και δεν πληρωσε !!

    Φτου!!!
    και κατι αλλα τετοια "σκανδαλα",αγαπητοι μου φιλοι,
    που επιφυλασσομαι να σας τα παρουσιασω εν ευθετω χρονω..
    Ινα μην μακρυγορω και σας κουρασω αγαπητοι..

    Και σορυ δηλαδη..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 21 Νοέμβριος 2008 11:27 πμ

    CAPTAIN

    ===

    Φιλε αραιωσε το ,το εχεις επαναλαβει πολλες φορες και γινεσαι κουραστικος.

    Sincerely Yours

    john

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και τα αχρηστα κουφαρια τους να αιωρουνται σε καμμια χωματερη..

    21 Νοέμβριος 2008 11:07 πμ



    ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΧΑΠΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ....
    ΚΑΗΜΕΝΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και σορυ δηλαδη..

    τζων

    21 Νοέμβριος 2008 11:34 πμ



    ΠΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ O GIANNAKHS ...

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΨΥΧΩΤΙΚΟΥΣ ...


    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ !!!

    "
    Να πατε να γαμηθειτε εσεις και το κοπροσκυλο σας..
    Κοπριτες ,ανωμαλοι,κομπλεξικοι φιλοσκυλοι...
    Βιτσιοζοι,την ..βρισκετε ,ε??
    Ουστ ανωμαλοι ..
    τζων

    29 Οκτώβριος 2008 12:40 μμ''


    https://www.blogger.com/comment.g?blogID=31249303&postID=4544451813475594021&page=1



    ΕΤΣΙ, ΕΤΣΙ ... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. john

    21 Νοέμβριος 2008 11:52 πμ



    ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ...
    ΜΆΛΛΟΝ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ....
    ΤΙ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΗΜΕΝΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 21 Νοέμβριος 2008 12:27 μμ

    21 Νοέμβριος 2008 12:23 μμ

    ==
    Ωχ ! Αγαπητοι μου συν-μπλογκερς,οπως διαπιστωνετε "ιδιοις ομμασι" πλακωσε το κλωνοποιημενο παλιοσκυλο,που θιχτηκε για την ρατσα του..

    Να ζητησω συγγνωμη απο τους σκυλους,τα καημενα, τι καλο κυνηγι κανουν αμα φανε και καμμια κλωτσια ,πως λεμε " σκυλι δαρμενο κακο κυνηγι κανει" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να ζητησω συγγνωμη απο τους σκυλους,τα καημενα, τι καλο κυνηγι κανουν αμα φανε και καμμια κλωτσια ,πως λεμε " σκυλι δαρμενο κακο κυνηγι κανει" ...

    21 Νοέμβριος 2008 12:50 μμ




    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ,
    ΟΣΟ ΤΗ ΒΑΡΑΜΕ ΤΟΣΟ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΚΑΙ ΑΛΛΟ" !!!!!

    ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΡΘΙΟΣ, ΤΑ "ΕΦΑΓΕ" ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ "ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ" ...

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΞΥΛΟ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΗΚΕΣ, ΤΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΡΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,
    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΑΠΩΘΗΜΈΝΑ .... ΞΕΚΩΛΙΑΡΙΚΟ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πως λεμε " σκυλι δαρμενο κακο κυνηγι κανει" ...

    21 Νοέμβριος 2008 12:50 μμ



    Α!!!
    ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ,
    ΖΩΝΟΝΤΑΙ 100 ΦΥΣΙΓΓΙΑ
    ΚΡΑΝΗ, ΜΠΑΛΑΣΚΕΣ, ΜΠΟΤΕΣ, ΣΚΥΛΙΑ ...
    ΤΖΙΠ ...
    .... ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ .... ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ 30 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ....

    ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ???... ΠΟΣΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΞΕΚΩΛΟ !!!!...


    ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ "ΠΟΥΛΙΑ" ???!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπούμεραγκ για το Μπραβο-γκιόργκο η μάχη των εντυπώσεων εναντίον του πρωθυπουργού.
    Υπόδικοι καναλάρχες, πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί, δικηγόροι ψευδομάρτυρες, κουτοπόνηροι βουλευτές, αδίστακτοι εκβιαστές, καλόγεροι ψιθυριστές, μιζωμένοι υπάλληλοι, ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.
    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    Ο Καραμανλής είναι επικίνδυνος!
    ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
    Και αυτός ο παπάρας ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
    Όταν το μετανιώσει θα είναι πολύ αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 21 Νοέμβριος 2008 1:26 μμ


    21 Νοέμβριος 2008 1:34 μμ

    ==
    ΡΕ!
    Μπα γαμω το .ριστο σου ανισορροπο ,που θα κατσω να ασχοληθω μαζι σου επειδη εβρισα τα σκυλια!!!

    Μπα γαμω την .αναγια σου συφιλιδικε,που νομιζεις οτι νοιαζομαι ,αμα .."πασχει" κανενα κοπροσκυλο στο πεδιο του Αρεως , η αν τιποτα πιτσιρικαδες τσακωνουν κανενα κοπροσκυλο και το σακατεβουν για την πλακα τους!!!!

    Μπα ! γαμω το .ριστο σου!!!!@
    Εκτρωμα,βλαμμενο γαμω το σοι σου ολο..

    Εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται...

    Ημαρτον!

    Ρε γαμω τη κοινωνια ολοκληρη!!

    Ειναι δυνατον @@@@ να υπαρχουν τετοιοι τυποι???

    Ειναι δυνατον γαμω τα μπουρδελα της Φυλης και των ..βορειων προαστειων?????????????/

    σιχτιρ..
    Δεν ειναι δυνατον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ύφεση και η ανεργία κτυπάει τους πάντες εκτός από τους πολιτικούς και όσους περιστρέφονται γύρω τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. .

    ΓΙΑΤΙ τους αφήσαμε να κουκουλώσουν το σκάνδαλο της SIEMENS?

    Είμαστε τόσο απίστευτα μαλάκες τελικά? Καλά μας κάνουν ότι και να μας κάνουν λοιπόν!






    ΓΙΑΤΙ τους αφήσαμε να κουκουλώσουν το σκάνδαλο της SIEMENS?

    Είμαστε τόσο απίστευτα μαλάκες τελικά? Καλά μας κάνουν ότι και να μας κάνουν λοιπόν!






    ΓΙΑΤΙ τους αφήσαμε να κουκουλώσουν το σκάνδαλο της SIEMENS?

    Είμαστε τόσο απίστευτα μαλάκες τελικά? Καλά μας κάνουν ότι και να μας κάνουν λοιπόν!

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειναι δυνατον @@@@ να υπαρχουν τετοιοι τυποι???

    Ειναι δυνατον γαμω τα μπουρδελα της Φυλης και των ..βορειων προαστειων?????????????/

    σιχτιρ..
    Δεν ειναι δυνατον..

    21 Νοέμβριος 2008 2:12 μμ
    ===============
    Αν ειναι λεει;
    ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ !!!
    Δεν εχεις ακουσει για bloopers** φαινεται!!!

    **
    http://www.blogger.com/profile/18104715119169191479

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ταχυδρόμε,
    δημοσίευσε πρωτοσέλιδο τής Αυγής.
    Αναστάσης(όποιο καί νά είναι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. MHN KANETE ETSI THA THN PHDHXETE
    EGO EDO KAI THN EKANA MOU PHRE LIGO XRONO DEN LEO OMOS DEN BARIESE ETSI EINAI H ZOH, OXI THA TOUS AFHNA POU ME POLEMAGANE TAXA FILOS TOU SIMITH ARXHGOS KAI PAPARIES ,HXERA TI EKANA.
    TSOUKATOS THEDOROS
    DHLADH TI EKANA PARAPANO APO TON
    AGIO EFRAIM H TON KOUKOUBINO;
    EGO APLOS DEN GAMHSA .ME PARAKOULOUTHAGE o DRUS.ME TON TSOXATZOPOULO.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση