GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το φαινόμενο Ψωμιάδη...

. Από την Σταυρούλα Παπαθανασίου . Γιατί ο Π. Ψωμιάδης γνωστός στο πλατύ κοινό, κυρίως για τις ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ του ως Ζορό , ως Διεκδικητής γι...

.
Από την Σταυρούλα Παπαθανασίου
.
Γιατί ο Π. Ψωμιάδης γνωστός στο πλατύ κοινό, κυρίως για τις ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ του ως Ζορό, ως Διεκδικητής για το Λαό της Θεσσαλονίκης (μου «αρέσουν» και εμένα τα μεγάλα λόγια «πωρώνομαι» σαν Θεσσαλονικιός ρε μεγάλε) όπως και τα άλλα όπως τις μαγκιές όταν τα χώνει στο Αθηνοκεντρικό Κράτος και οι κωλοτούμπες που συνήθως ακολουθούν τις «μεγάλες» δηλώσεις. Δεν έχει προσφέρει κάτι σε όλους εμάς που αποτελούμε το Προσωπικό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης
Για εμάς τους υπαλλήλους της Νομαρχίας που έχουμε δει αρκετά, υπάρχει μια γενικότερη δυσαρέσκεια, απόδειξη αποτελούν οι εκπρόσωποι του Νέου Υπηρεσιακού Συμβουλίου .
Για ακόμη λιγότερους από αυτούς, είναι εκείνοι οι οποίοι δεν ψηφίζουν σε κανένα Υπηρεσιακό, γιατί δεν θεωρούνται υπάλληλοι μιας και κατηγορήθηκαν από συγκεκριμένη «Υπηρεσία» ΦΑΝΤΑΣΜΑ της Νομαρχίας ότι κελάηδησαν προεκλογικά και ότι έβγαλαν τα άπλυτα της Οικογένειας Ψωμιάδη στη φόρα έχουμε να προσθέσουμε τα εξής περιστατικά :
1.Ο δίκαιος και διεκδικητικός κ. Ψωμιάδης αφού θεώρησε όταν τέλειωσαν οι εκλογές ότι ήταν σίγουρος και τίποτα δεν είχε πια να χάσει αφού τα κορόιδα οι πολίτες τον ψήφισαν τότε κάλεσε το προσωπικό της Υπηρεσίας -Φάντασμα και έκλινε το ρήμα απολύω σε όλους τους χρόνους, με αποτέλεσμα να τρομοκρατήσει τους πάντες.
2. Ο ΔΙΚΑΙΟΣ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ κ.Ψωμιάδης (ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΝΙΚΑΣ) στην Υπηρεσία Φάντασμα η οποία υποδέχεται ανέργους, ανθρώπους από ομάδες οι οποίες είναι ευαίσθητες, γράφει προγράμματα τα οποία και υλοποιεί και η οποία αποτελεί και μια βιτρίνα του κατεξοχήν Νομάρχη δεν τους πληρώνει.
Τώρα θα μου πεις αυτό αποτελεί έκπληξη όταν σε όλη την Ελλάδα αυτό αποτελεί κανόνα. Ναι αλλά όταν αυτοί οι υπάλληλοι είναι
- υπάλληλοι αορίστου χρόνου μετά από διαδικασία ΑΣΕΠ
- όταν ο κ. ΝΟΜΑΡΧΗΣ δέχθηκε ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
- όταν ο κ. Νομάρχης δέχθηκε ότι καλύπτουν τις προϋποθέσεις του Νόμου Παυλόπουλου
Δεν βαριέσαι ρε αδερφέ, τι έγινε ας περιμένουν.
Τι και αν έχουν υποχρεώσεις αν θέλουν μπορούν να φύγουν.
Αυτή είναι μια από τις πολλές και καθημερινές στιχομυθίες που ανταλλάσσουν οι υπάλληλοι με εκπροσώπους της διακυβέρνησης Ψωμιάδη. Οι περισσότεροι από αυτούς αντέχουν, κάνουν υπομονή και έχουν μεγάλο στομάχι και ελάχιστη αξιοπρέπεια η οποία σε δύσκολους καιρούς μικραίνει
Εγώ προσωπικά, σταμάτησα γιατί πιστεύω ότι όταν μια οικογένεια, η δική μου για παράδειγμα , ξοδεύει μια περιουσία για να με σπουδάσει για ανώτατες σπουδές με Μαστερ, και περαιτέρω είναι το λιγότερο ανόητο να περιμένω από ένα άνθρωπο ο οποίος είναι της «νύκτας» να αποφασίζει για το μέλλον μου.
Γιατί ξέχασα να αναφέρω το φαινόμενο Ψωμιάδη μπορεί να αποφασίζει πάνω από τους Νόμους. Επειδή κανείς δεν καταλαβαίνει τα συνθηματικά που λέω ας τα πω πιο καθαρά : Τι και αν το Κράτος δίνει αναπροσαρμογή 3% ο κ.Ψωμιάδης αποφασίζει ο ίδιος ποιος από αυτούς τους εργαζόμενους που έχουν Πτυχία , PHD, Διδακτορικά, Γνώση Ξένων γλωσσών, Γνώση Η/Υ εργάζεται και αναλόγως θα του δοθεί αύξηση, αναβάθμιση θέσης και παράσημο ως το επίσημο καρφί .
Μπράβο να χαρώ εγώ τα ανοικτά μυαλά και κυρίως τους Επαναστάτες τάχα μου σαν τον Ψωμιάδη που είναι κοντά στους εργαζόμενους. Γιατί Κυρίες και Κύριοι όταν όλοι οι Ψωμιάδηδες θα φύγουν από την θέση που θα έχουν τότε θα μείνουμε εμείς οι υψηλόμισθοι των 800 ευρώ με 10 χρόνια εμπειρία.
---------------------------------

37 σχόλια

  1. "...μου «αρέσουν» και εμένα τα μεγάλα λόγια «πωρώνομαι» σαν Θεσσαλονικιός ρε μεγάλε..."

    καλά να πάθεις αφου πορώνεσαι και γουστάρεις διχασμό σε πανω και κάτω
    καλά να πάθεις.

    δεν μας είπες όμως τι ψήφισες...Πανικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.ΜΕΤΑ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΜΕΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΦΡΑΙΜ.ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΡΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΟΝΑ ΣΑΣ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το επίπεδο του πανίκα, τα λεγόμενα του, οι αποφάσεις του και η εν γένει συμπεριφορά του προσβάλουν όχι μόνο τους 269.349 Θεσσαλονικείς που τον ψήφισαν το 2006, αλλά το νομό ολόκληρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala ekei pano exoun trelathei oloi.ti psifizoun re...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kala den ton eidate ;diladi pano ekei psifizete gia plaka.mallon nai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!!!Οφειλει να επεμβει ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κατα του κ. Ψωμιαδη μετα τον ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ εναντια στην κ.Σωτηροπουλου,στις ειδησεις των 8μ.μ. στο MEGA , oτι εαν δεν ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για οσα κατεθεσε στην εξεταστικη στην ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ!!!!!!!!!!!.''THE REDS BOOBERS''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. egw lew to exis....

    grecia sud libera

    federalistiko sistima opws 8elei h lega norde, kanena frago apo thn notia ellada pros to vorra. se opoio nomo na pas ston vorra osoi den einai mpatsoi,stratiotikoi h' dimosioi ipalliloi ka8onte olh mera k ta 3inoun.

    K giati egw pou doulevw,otan oi alloi etrexan sta cafe diavaza k vgazw poli kala lefta na plironw forous gia na pigenoun gia na vgenei ka8e vradi o psomiadis sta skiladika? ta lefta sto topou mou k xestika gia ta e8nika sas k slavotourkomakedonia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λες ότι έχεις πτυχία και master που δεν αναγνωρίζεται από κάποιους Ψωμιάδηδες.΄Εχεις σκεφτεί ποτέ σου τι κόμπλεξ έχουν όλοι αυτοί που δεν διαθέτουν τα δικά σου προσόντα;Γι αυτό φίλε το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να τους λυπάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @8.53

    aston na leei, gelios einai, to maio 8a milisei h B a8inwn, h B pireos k h dimokratiki kriti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε 8:53 η ευβοια, η ροδος και ποσο μαλλον η πατρα δεν θα μιλήσουν αυτές δεν ειναι δημοκρατικές??

    το οτι δεν σου αναγνωρίζει το μαστερ εσυ φταις, πηγαινε στο δικαστηριο και θα δικαιωθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η μεγαλύτερη προσβολή οχι μόνο για την θεσ/νίκη αλλά για όλο τον θεσμό της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης είναι να είναι νομάρχης αυτός ο κύριος.Καλά μας γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι πρώτα κρίμα και μετά ντροπή για τη Θεσσαλονίκη, να την διοικεί κάποιος με το επίπεδο Ψωμιάδη. Στην εποχή μας, με τις ιλιγγιώδεις αλλαγές, με την αλματώδη τεχνολογική εξέλιξη,άνθρωποι σαν τον κ. Ψωμιάδη αφήνουν τις ευκαιρίες να χάνονταιη μία πίσω από την άλλη, γιατί π.χ. "ο νομάρχης έχει γύρισμα". Δέν αξίζει στον κόσμο της Θεσσαλονίκης, να πληρώνει το λάθος που έκανε ψηφίζοντας τον, με το χάσιμο αυτών των ευκαιριών, αλλά ακόμη και με το να ανέχεται την αντιαισθητική παρουσία του.
    Ικαρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!!!Οφειλει να επεμβει ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κατα του κ. Ψωμιαδη μετα τον ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ εναντια στην κ.Σωτηροπουλου,στις ειδησεις των 8μ.μ. στο MEGA , oτι εαν δεν ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για οσα κατεθεσε στην εξεταστικη στην ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ!!!!!!!!!!!.''THE REDS BOOBERS''.

    15 Νοέμβριος 2008 8:53 μμ


    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!!!Οφειλει να επεμβει ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ κατα ''THE REDS BOOBERS'' ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ.


    (ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΤΡΙΑΣ - ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ - ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΣΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΟΠΩΣ Η ΜΙΜΗ ΛΙΑΝΗ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Ψωμιάδης είναι η ντροπή της Θεσσαλονίκης. Σπούδασα στη Θεσσαλονίκη και την αγαπώ και αυτή και τους Θεσσαλονικείς, αλλά ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να εκλέγουν τον Ψωμιάδη 3 τετραετίες... Πως είναι δυνατόν να ψηφίζεις κάποιον μόνο και μόνο γιατί σου αρέσει να τον ακούς να βγαίνει στην τηλεόραση και να ξεκινάει τη κάθε φράση με το γραφικό πλέον "το κράτος των Αθηνών". Πως είναι δυνατόν να ψηφίζουν έναν άνθρωπο που το ψέμα και την υποκρισία την έχει κάνει επιστήμη. Πως είναι δυνατόν να ψηφίζουν μία τηελπερσόνα που το μόνο του προσόν είναι ασυναρτησιολογία και η άποψη επί παντός επιστητού στις τηλεοράσεις. Πως είναι δυνατόν να ψηφίζουν έναν άνθρωπο που έχει κάνει τη Νομαρχία οικογενειακό βιλαέτι. Κατάγομαι από την Ήπειρο και μπορώ να νιώσω τι σημαίνει εγκαταλειμμένος από το κράτος. Το καραγκιοζιλίκι του Ψωμιάδη όμως δε θα μπορούσα ποτέ να επικροτήσω. Ο φανατισμός, η υποκρισία, η θρησκοληψία και η πατριδοκαπηλία σε αυτήν την πόλη περισσεύει. Ας αναζητήσουν λοιπόν οι Θεσσαλονικείς τη λύση των προβλημάτων τους με σύνεση, πληροφόρηση και ηρεμία και να σταματήσουν να ψάχνουν για ντεμέκ (όπως λένε) ηγέτες - ήρωες τύπου Ψωμιάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Poios tha mas pei ti thelei na pei o poihths?

    RASSODEL
    RASSODEL
    RASSODEL
    RASSODEL
    RASSODEL
    RASSODEL
    RASSODEL
    RASSODEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε ο "ανθρωπος" στα σκυλαδικα στο Καραμπουρνακι την ευγαζε να κανει τον υπηρετη στους ανθρωπους της νυχτας.Τωρα γιατι τον ψηφιζουν στη Σαλονικη....αλλο καπελο.
    Ρωτατε τον Ανθιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καραγκιόζης και μάγκας του 1930 ο Πανίκας αλλα βρήκε τους καταπιεσμένους πόντιους εκει πάνω και το παιζει παληκάρ...
    Κονομανε όλοι οι δικοι του...και εχει το θράσος να απειλει ο βλαχοδημαρχος τη Σωτηροπουλου ανοιχτα απο το Μεγα ότι αν δεν του ζητησει συγνωμην θα την καταστρεψει μαζι με τον ανδρα της!!!
    Βρε τον Κωστακη..ξαναανεστησε το Γκοτζαμανη στη Βορεια Ελλάδα και την καρφίτσα μεσω του Ψωμιάδη; Που είσαι Σκαμπαρδώνη τωρα να γραψεις κανενα άλλο βιβλίο για τους παρακρατικους της Βορειας αλητειας;
    Πες τα όλα φιλε μου θεματογράφε ... το τελος της συμμοριας που ήρθε οργανωμένα ''να τα αρπαξει χοντρα και να την κάνει'' πλησιάζει..αλλα δεν προκειται να τη γλυτωσουν απο το ..Γιωργακη όπως αρεσκονται να τον αποκαλουν..Το "Αμερικανάκι"που τυχαίνει(;)να εκπροσωπει καμμια 155ρια χωρες σαν πρόεδρος δεν αστειεύεται και να μου το θυμαστε είναι ο μόνος που θα βάλει φυλακη το αληταριο που ήρθε να αρπαξει όσα ο Σημιτης παλευε να οργανωσει τόσα χρόνια...
    ΕΚΔΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πόλη του μαλάκα ,νομός που ελέγχεται απ την ρωσική μαφία, γύφτοι και αλβανοί με τους δικούς τους ρόλους στο κατάντημα της πόλης, πρωτεύουσα της ανεργίας, αναίδεια, θράσος, και 250.000 πιθήκια νεομακεδόνες χριστιανομαλάκες από τον Καύκασο, περιμένουν τη σωτηρία από τον Σείριο και την μετεμψύχωση του Πλάτωνα. Ουστ κοπρόσκυλα, ούτε αυτός ο Θερμαϊκός αντέχει τη βρώμα της ύπαρξής σας. Α¨¨¨ να χαθείτε ρεντίκολα της πλάκας, ψωνάρες, ρεζίλιδες, άχρηστοι, που αισθάνεστε περήφανοι για την «ερωτική πόλη» επειδή γαμούν οι αθηναίοι άκοπα, ότι ανίκανοι δεν μπορείτε να γαμήσετε εσείς. Που κάνατε τον «Αλέφαντο» και τον καραγκιόζη καθεστώς. Ψωμιάδηδες, Μάκηδες, Παπαθεμελήδες και ¨Ανθιμοι σας αξίζουν .Ζώα
    Ποδηλάτης 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μέρες τώρα αναρωτιέμαι για αυτό το φαινόμενο. Στα παράθυρα αλάζει άποψη κάθε δευτερόλεπτο και οι δημοσιογράφοι των χαιδεύουν. Τι να πω. Μπράβο σου που έχεις το θάρρος να δημοσιοποιείς αυτή την καθαρή άποψη , που μάλλον την έχουν πολλοί αλλά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσύ μπορείς να μου πεις πως 269.000 ψήφισαν αυτόν τον τσαρλατάνο?

    Όσο για τον από πάνω που είπε για την δημοκρατική Κρήτη, με τις κόρες των εμπόρων ναρκωτικών στη βουλή δημοκρατία δεν γίνεται φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. KAI OMOS H THESSALONIKH KAI GENIKA OI MAKEDONES TON AGAPANE PARAXENO, TRELLO, APISTEUTO, GELOIO, EINAI OMOS PERA GIA PERA ALHTEIA.
    ABUSSOS H PSUXH TOU ANTHROPOU....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλά ο Ψωμιάδης είναι ένα γραφικό νούμερο (επικίνδυνο όμως) σίγουρα. Αυτοί που τον ψηφίζουν και αυτοί που του δίνουν σημασία και τον μοστράρουν, έστω και για να γελάσουν, σχεδόν καθημερινά στα κανάλια τί είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Lega Norde? Μια χαρά ιδέα μου ακούγεται αφού πρώτα φέρεις τους ακροδεξιούς Ιταλούς για να σας δουν στην Ν.Ελλάδα, την κατεξοχήν απάτη, ληστεία, σκάνδαλα, πούστηδες, προδότες, λεσβίες και φυσικά μεμψίμοιρους Γύφτους (εσείς και αν είστε Έλληνες τέτοιοι μελαμψοί που είστε)!

    Τότε σίγουρα η Lega Norde θα σε απορρίψει! γιατί αυτοί θέλει Εθνικιστές και όχι προδότες!!!

    Πάντως, ΒορειοΙταλοί που επισκέφθηκαν την Ν.Ελλάδα, σας έχουν σαν τους Ν.Ιταλούς (μαφιόζους, λεχρίτες). Οπότε άσε τη Λίγκα του Βορρά! Γιατί τότε θα αποσχιστεί η Ν.Ιταλία και θα φανερωθούν οι χαμένοι εκατομμύρια Έλληνες. Πράγμα που δε θέλει ο Αλαβάνος, Κουναλάκης, Ρεπούση,Σημίτης κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τον Οκτώβρη του 2006 ψηφίσατε στον Νομό Θεσσαλονίκης 267.000 πολίτες τον Πανίκα ....
    Αυτόν αγαπήσατε
    Αυτός σας άξιζε

    Ζορρό ψήφίσατε
    Ας προσέχατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλά σας κάνει ο αγράμματος Πανίκας αφού τον ψηφίσατε.
    Το ψευτοκουτσαβάκι που κανονικά πρέπει να τον είχατε σε κανένα τσίρκο.
    Ο άνθρωπος με τον οποίο οι δημοσιογράφοι ξεκαρδίζονται στα δελτία με τα απίστευτα που λέει...
    Και φυσικά που ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ το επίπεδο των ΣυνΕλλήνων της Συμπρωτεύουσας...Όχι ότι στην υπόλοιπη Ελλάδα βέβαια είμαστε καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 10:01μ.μ. Ειναι σιγουρα λυπηρο φαινομενο να ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ να υπερασπιστεις τον κ. Ψωμιαδη,ΑΛΛΑ ειναι ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΛΥΠΗΡΟ συνεχως να ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΕΙΣ για να τον ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ!!!!!!!.;;THE REDS BOOBERS''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Άμα δεν σου αρέσει η νομαρχία και το δημόσιο δήλωσε παραίτηση και πήγαινε να δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα, να δεις ποσά απίδια χωράει ο σάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στην Α΄ Θεσσαλονίκης (πόλη Θεσσαλονίκης) η ΝΔ έχει το έκτο χειρότερο ποσοστό της από τις 56 περιφέρειες της χώρας. Ακόμα και αν προστεθεί το ποσοστό του Λαος, πρόκειται για το 13ο χειρότερο ποσοστό της δεξιάς από τις 56 περιφέρειες της χώρας. Αυτά για αυτούς που, χωρίς να ξέρουν, λένε ότι το Μάϊο θα μιλήσουν οι δημοκρατικές Β' Αθηνών, Β' Πειραιά κτλ. Φυσικά και θα μιλήσουν, αλλά θα μιλήσει και η Α' Θεσσαλονίκης.

    Όσο για το 48% (45% στην πόλη) και τις 2 τετραετίες Ψωμιάδη το θέμα έχει πάρα πολλά σημεία που πρέπει να ξέρει κάποιος για να εκφέρει γνώμη. Έχοντας ζήσει χρόνια στη Θεσσαλονίκη, επισημαίνω μόνο 3:
    1) Τον ψηφίζουν για νομάρχη, δηλαδή για μια θέση χωρίς σοβαρές αρμοδιότητες, πέρα από τις διεκδικητικές (οι πολιτικές στάσεις κρίνονται στις βουλευτικές εκλογές, όχι στις νομαρχιακές). Στο να διεκδικεί για τα τοπικά συμφέροντα θεωρείται πολύ καλός.
    2) εκλέχθηκε χωρίς αντίπαλο, εξαιτίας των αστείων επιλογών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία πρότεινε ακόμα πιο γραφική υποψηφιότητα (Πατουλίδου). Επίσης, καθώς ζούσα το 2006 στη θεσσαλονίκη, μπορώ να σας μεταφέρω τη βεβαιότητα όλων, και των δεξιών, για τη σίγουρη επικράτηση του Μπουτάρη στο Δήμο, εφόσον τον υποστήριζαν Πασοκ-Συν (ο Παπαγεωργόπουλος εκλέχθηκε στο β' γύρο με το 44% αυτών που ψήφισαν στον α' γύρο). Διπλή γκάφα δηλαδή.
    3) Ο λαϊκισμός του έχει πέραση στα κατώτερα οικονομικο-κοινωνικά λαϊκά στρώματα, τα οποία και είναι περισσότερα στη Θεσσαλονίκη από εδώ (Αθήνα) και η θέση τους έχει χειροτερέψει περισσότερο από εδώ τα τελευταία 15 χρόνια (αν θεωρείτε δύσκολες τις δουλειές σήμερα, απλώς αναζητήστε δουλειά στην πρωτεύουσα της ανεργίας (Θεσσαλονίκη) για να εκτιμήσετε αυτό που έχετε). Αυτά τα στρώματα δεν ελπίζουν πια σχεδόν τίποτα και, όπως και παντού αλλού στον κόσμο, είναι ευάλωτα στο λαϊκισμό, ο οποίος στις λαϊκές περιοχές της Θεσσαλονίκης παίρνει και τη μορφή "για όλα φταίει η Αθήνα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Enas megalos Karagiozis einai pou den mporei na ginei pio pseftikos apo oti einai tora!
    MIN TON PISTEBETE KARNTASIAAAAA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλά να είναι οι Ρώσσοι και οι αφελείς Πόντιοι που τον πιστεύουν ...γιατί αλλιώς δε θα έβγενε ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συμφωνώ μαζί σας απόλυτα κύριε. Κάνατε την καλλίτερη πολιτική ανάλυση για την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη σήμερα. Εδώ όμως στην περίπτωση Ψωμιάδη, έχουμε να κάνουμε με την επίσημη εκπροσώπηση της μαφίας στα πολιτικά πράγματα ενός νομού και μιας πόλης. Ότι δεν πέτυχε φανερά ο Αλ Καπόνε στην Αμερική, το πέτυχε η σκοτεινή άποψη της πολιτικής, οι μπράβοι της νύχτας και των απαράδεκτων μικρών ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, η Καυκάσια μαφία (Γεωργιανοί, Τσετσένοι, Ρώσοι, Ουσμπέκοι κα που τους βάπτισαν Ρωσοπόντιους) Γύφτοι, Αλβανοί (αναφέρομαι στο οργανωμένο έγκλημα που ελέγχεται απ αυτούς) με την συνδρομή και συμμετοχή της εκκλησίας και των συμμοριών που ελέγχονται απ αυτήν. Το αποτέλεσμα η πόλη να βρίσκεται υπό «Ποντιακή Κατοχή». Όχι από τους σπουδαίους Πόντιους που άλλαξαν την Ελλάδα, αλλά από τα ποντιακά ανέκδοτα. Είναι δύσκολο να αντιδράσει δραστικά μεμονωμένο άτομο. Χρειάζεται οργανωμένη αντίδραση από την αριστερά στο σύνολό της και συνειδοποίηση από την ΝΔ για την ευθύνη των επιλογών της. Η επιβεβαίωση του μέσου βλάκα από την πολιτική, τον οργανώνει σε κίνημα με αποτέλεσμα την σημερινή κατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Ένα παράδειγμα για τους υπόλοιπους συμπατριώτες, για να μη καταντήσουν έτσι και χειρίτερα.
    Ποδηλάτης 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ pagonikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙΣ ΠΑΣ ΠΑΣΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΘΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΡΤΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
    Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
    Και κρίνει, πάντα κρίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση