GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ούτε το καρότο, ούτε το μαστίγιο...

. Από το navarhida.blogspot.com . Με το καρότο και με το μαστίγιο προσπάθησε ο διοικητής του Αττικού νοσοκομείου κ. Χρήστος Ροϊλός να τελ...

.
.
Με το καρότο και με το μαστίγιο προσπάθησε ο διοικητής του Αττικού νοσοκομείου κ. Χρήστος Ροϊλός να τελειώσει με τις κινητοποιήσεις στο Αττικό νοσοκομείο. Αφού πρώτα έστειλε προς όλες τις διευθύνσεις έγγραφο με υπογραφή παραλαβής που ζητούσε τα ονόματα( μαστίγιο)των συμμετεχόντων με ήπιους και διαλλακτικούς τόνους απευθύνθηκε στο κατάμεστο με εργαζόμενους αμφιθέατρο. Μιλώντας ο νεοδιορισμένος διοικητής προσπάθησε:
Να στηρίξει τη πολιτική του πολιτικού του προϊσταμένου φορτώνοντας στην αντιπολίτευση που τάχα δεν δέχθηκε να ξεπεράσει το ΑΣΕΠ και να διορίσει …9000νοσηλευτές στα νοσοκομεία αλλά χωρίς …λεφτά στο προϋπολογισμό.
Να φορτώσει σε «λάθη» του «αλάνθαστου» αποχωρήσαντα διοικητή του νοσοκομείου και του ΔΣ τη στρεβλή ανάπτυξη του νοσοκομείου.
Να αποδεχθεί τα «δίκαια» των εργαζομένων υποσχόμενος τα «δεδουλευμένα» χρήματα (καρότο)
Να κάνει μάθημα συνδικαλιστικής πρακτικής στους εργαζόμενους και να τους υποδείξει τρόπους κινητοποιήσεων ώστε να χάσουν περισσότερα χρήματα από αυτά που ζητούν.
Να δηλώσει …σεισμολόγος και να πετάξει το «μπαλάκι» στου καθηγητές όταν του στο αίτημα να δουλέψει το νοσοκομείο με ασφάλεια και να ενισχυθούν τα τμήματα που έχουν ανάγκη παραδεχόμενος από τη συζήτηση ότι το νοσοκομείο λειτουργεί στο 87% των κλινών με έλλειμμα ….262 νοσηλευτών.
Πόσο ….σεισμολόγος πρέπει να είναι κανένας για να καταλάβει αν ένα νοσοκομείο χρειάζεται πχ …2 αγγειοχειρουργικές και όχι επισφαλές τμήμα επειγόντων , αιμοδοσία , λειτουργία πχ όλων των κρεβατιών της μονάδας νεογνών όταν λειτουργούν 4 από τα …21 και ο πολιτικός του προϊστάμενος είναι έτοιμος να εγκαινιάσει πανάκριβο ιδιωτικό νοσοκομείο παίδων;
Τελικά ελπίζουμε να κατάλαβε από τη συζήτηση ο κος διοικητής ότι στο Αττικό υπάρχει ένα κίνημα «ανυπακοής» που υποστηρίζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των δήμων της περιοχής .
«Ανυπακοή»: στην απλήρωτη εργασία
-για τη διασφάλιση της αξιοπρέπειας των εργαζομένων και την αποφυγή της βιολογικής τους εξόντωσης από την υπερεργασία
-για την υπεράσπιση στο δικαίωμα των ασθενών για ασφαλή , δημόσια και αξιοπρεπή περίθαλψη
---------------------------------

8 σχόλια

  1. Χαχαχαχαχα...

    Ο Ροϊλός διοικητής σε Νοσοκομείο...

    Αν και απ'ό,τι είδα στο site του (www.roilos.gr) πριν ήταν στο Παιδοψυχιατρικό.

    Ο γεωλόγος...χαχαχαχαχα...

    Μην ξεχνιόμαστε, συντονιστής της εκτελεστικής επιτροπής στην Πάτρα-Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2006.

    Έλεος ρε συ ΝΔ, δεν την παλεύεις άλλο λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

    ΣΚΙΩΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ.

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΜΕ ΧΑΒΑΝΕΖΙΚΟ ΜΑΓΙΩ, ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ, ΣΚΑΡΠΙΝΙΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΙΑ ΤΡΙΑΙΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΣΤΟ ΔΕ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΕΝΑ ΨΑΘΙΝΟ ΚΑΠΕΛΟ ΜΕ ΦΤΕΡΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΡΓΑΛΑΕΙ ΤΗΝ @ΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ.
    ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΧΑΣΑΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΔΡ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.

    Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. " .. «Ανυπακοή»: ..... γιά την αποφυγή της βιολογικής τους εξόντωσης από την υπερεργασία..."

    Σιγά τ' αυγά, συντρόφια.
    Μήν μπερδευτήτε στό μέτρημα τών ... πτωμάτων.

    Πάντως, νά ξέρετε ότι μέ τήν τακτική σας αυτή, όχι μόνον δέν παράγετε προλετάριους, αλλά μάς εδραιώνετε τήν πεποίθηση γιά τήν αδήρητη αναγκαιότητα τών ιδιωτικών Νοσοκομείων.
    Θά τά ακουμπάμε, θά μάς γδέρνουνε, αλλά θά ελπίζουμε ότι δέν θά τά κακαρώσουμε μέ εσάς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΟΠΑΠ στήν DEUTSCHE LOTTERIES !

    ΑΜΕΣΩΣ, ΓΡΗΓΟΡΑ !!
    ΜΗΝ τό παίρνετε στήν πλάκα, είναι η κύρια αιτία τής δολοπλοκίας καί τής αδιαφανούς διανομής χρήματος καί άρα εξουσίας , στά διάφορα χαριτωμένα ΤραγκοΚυρτσολαμόγια, αλλά καί στούς κουμπαροΖαχόπουλους, οι οποίοι εν συνεχεία, τά μεταφέρουν ΟΛΑ στίς ελβετικές τράπεζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα απο αφισοκολλητης...εγινες διοικητης... κυριε ροιλε.????

    α ρε ροιλε..εξαργυρωσες εσυ και τα φιλαρακια σου (καφεζας κλπ) στην οννεδ (1990-1993 περιπου) την αγωνιστικη σου δραση...ε ρε ξυλο που θελετε αναπαγγελτοι

    καλα να παθουμε...ε ρε ξυλο...εεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ Α Ν Α Π Α Γ Γ Ε Λ Τ Ο!!!!!!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ CV ΤΟΥ...

    Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Σπούδασε Γεωλογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Σεισμολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός του Μηχανικού. Έχει εργαστεί ως Γεωλόγος μελετητής Υδροηλεκτρικών Έργων και ως υπεύθυνος Σεισμολόγος στον τομέα Ελέγχου Ασφάλειας και Σεισμικής Παρακολούθησης Φραγμάτων.

    Ασχολείται με την πολιτική από το 1984. Ως φοιτητής διετέλεσε πρόεδρος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Πανεπιστημίου Πατρών, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ και μέλος της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου. Την περίοδο 1991-1994 ήταν μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ και στέλεχος του Τομέα Πολιτικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας. Το 1995 ήταν υποψήφιος πρόεδρος της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, στο 3ο Συνέδριό της. Ίδρυσε το φιλελεύθερο forum νεολαίας «Πρόβα Πολιτικής». Το 1997 εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων με το συνδυασμό του Δ. Αβραμόπουλου στις Δημοτικές Εκλογές του 1998. Από το 2000 έως το 2005 ήταν σύμβουλος του Δ. Αβραμόπουλου στο Δήμο Αθηναίων και στη συνέχεια στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης. Την περίοδο 2004-2005 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης» και Αντιπρόεδρος της εταιρείας «Ελληνικό Καζίνο Κέρκυρας».

    Τον Απρίλιο του 2005 ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού "Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης - Πάτρα 2006" και το 2007 ολοκλήρωσε το έργο με την οριστική εκκαθάριση του Οργανισμού.

    Από το Φεβρουάριο έως το Σεπτέμβριο του 2008 ήταν Διοικητής του Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής.

    Το Σεπτέμβριο του 2008 ανέλαβε τη θέση του Διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "Αττικόν".

    Ασχολείται με την ιστιοπλοΐα , την υποβρύχια κατάδυση και τη φωτογραφία.


    ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΕ ΡΟΙΛΕ...

    ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΑΣ....

    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΡΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ



    ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΠΟΥΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση