GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Ιταλία...

. . Από το sibilla-gr-sibilla.blogspot.com . . H μασονική στοά Προπαγάνδα-2, υπεύθυνη για τα πραξικοπήματα στη Λατινική Αμερική τις δεκαετίε...

. .
Από το sibilla-gr-sibilla.blogspot.com
. .
H μασονική στοά Προπαγάνδα-2, υπεύθυνη για τα πραξικοπήματα στη Λατινική Αμερική τις δεκαετίες του ’70 & ’80, για τη δολοφονία του Μόρο, τη νεοφασιστική τρομοκρατία κ.α.π., ξανά στο «προσκήνιο»!
Ο Licio Gelli, αρχηγός (Μέγας Διδάσκαλος, για τους λάτρεις της μασονίας), απόψε ξεκινάει, ως παρουσιαστής, τηλεοπτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Odeon Tv.
Πρώτοι καλεσμένοι του ο Andreotti (πρώην πρωθυπουργός και σήμερα ισόβιος Γερουσιαστής) και ο καταδικασμένος μαφιόζος Dell'UtriIl (δεξί χέρι του Berlusconi).Ο Licio Gelli, μετά τη σύλληψή του αποκαλύφθηκε ότι είχε επεξεργαστεί και ετοιμάσει το πρόγραμμα «Δημοκρατικού Εκσυγχρονισμού» της κοινωνίας. Ένα σχέδιο που ήρθε στο φως με τις κατασχέσεις του υλικού της στοάς, από έντιμους δικαστές (αρχές της δεκαετίας του ’80) και στο οποίο περιγραφόταν με σαφήνεια οι κατευθύνσεις διάβρωσης του πολιτικού συστήματος από τη μασονία.
Τα βασικά στοιχεία του προγράμματος «Δημοκρατικού Εκσυγχρονισμού» - τα οποία επιβεβαιώθηκαν σήμερα – προέβλεπε και ήταν:
- Κατάργηση του πολυκομματικού συστήματος και κυβερνήσεων συνεργασίας. Δικομματικό πολιτικό σύστημα με δύο συνασπισμούς (όπως το αμερικάνικο μοντέλο): κεντροδεξιά, κεντροαριστερά
- Έλεγχος των ΜΜΕ με τη στρατολόγηση, τουλάχιστον 3 υψηλόβαθμων δημοσιογράφων σε κάθε μέσο ενημέρωσης. Η εργασιακή «εξαφάνιση» των αρνούμενων να στρατολογηθούν δημοσιογράφων.
- Ο έλεγχος των πολιτικών κομμάτων με τη στρατολόγηση ηγετικών στελεχών τους.- Ο έλεγχος του δικαστικού σώματος και των ενόπλων δυνάμεων.
- Δημοκρατικός εκσυγχρονισμός με Συνταγματική αναθεώρηση, ώστε να λειτουργεί ευέλικτα το πολιτικό σύστημα…Το σχέδιο αποκαλύφθηκε, ο Licio Gelli καταδικάστηκε και φυλακίστηκε, η μασονική στοά Π-2 διαλύθηκε με δικαστικές αποφάσεις (ως ανατρεπτική οργάνωση που στρέφεται εναντίον του Συντάγματος).
Σήμερα, με τα όποια δικαστικά περιοριστικά μέτρα του επιβλήθηκαν, ο «Μέγας Διδάσκαλος» ξεκινάει δική του εκπομπή! Σήμερα στην εκπομπή του αναλύει την ορθότητα του προγράμματος «Δημοκρατικού Εκσυγχρονισμού» και επισημαίνει: «Σήμερα συνεχιστής μου είναι ο Berlusconi. Χρειάζεται νυστέρι για ν’ αναρρώσει ο ασθενής».
Χρήσιμες διασυνδέσεις, για όσους ενδιαφέρει το θέμα:
- Ο τηλεοπτικός σταθμός
Odeon Tv (μπορούμε να βλέπουμε την εκπομπή)
-
Licio Gelli (Wikipedia)
- Ελληνική βιβλιογραφία: «
Φαινόμενα Τρομοκρατίας»

17 σχόλια

  1. Γιατί βάζετε κείμενα από τον κομμουνιστή Κλείτσικα; Είστε σοβαρό μπλογκ και όχι κομμούνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΡΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ!

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚ, ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΤΟ ΚΑΔΡΟΝΙ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ, ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΟΟΝΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοβερή χώρα αντιθέσεων η Ιταλία...
    Περισσότερα εδώ: http://www.leozagami.com/confessions/
    Από τον αμφιλεγόμενο, γόνο Ιταλικής αριστοκρατικής οικογένειας, Leo Zagami.
    Δυνατή ανάρτηση για όσους σκέφτονται διαφορετικά. Μπράβο.
    Να προσθέσω πως αυτά αφορούν και εμάς και τη καθημερινότητα μας. Εγκληματικότητα, ναρκωτικά, διαφθορά, πλύση εγκεφάλου και παραπληροφόρηση(δια μέσου των media)... Με σημείο αναφοράς την Αμερική: http://www.youtube.com/watch?v=rNBjDFH7QLc&feature=related
    Όσοι δε πειστήκατε δεν έχετε παρά απλά να δείτε τα logos τηλεοπτικών καναλιών, συμβολισμού στις ταινίες και στις διαφημίσεις και στις χειραψίες (όταν νομίζεις ότι το ένα κόμμα είναι καλύτερο από το άλλο, έχεις πέσει στην "παγίδα" τους)!
    http://www.youtube.com/watch?v=9LEljS3ib84&feature=related
    Ποτέ πια δε θα είσαι ο ίδιος μετά από αυτό.

    Καπετάν Μακρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ
    ΚΑΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΤΕ
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ!!!

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ
    ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ!!!
    ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκλεκτοί και αγαπημένοι φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα από την σημερινή επικαιρότητα ….…

    1. Η διεθνής κρίση έχει την υπογραφή της διεθνούς της νεοδεξιάς, της νεοσυντήρησης. Αυτής που εκφράζει στην Ελλάδα η σημερινή κυβέρνηση. Παράδειγμα; Τα σύνθετα δομημένα ομόλογα. Οι νεοσυντηρητικές κυβερνήσεις δημιούργησαν το πρόβλημα, οι σοσιαλιστικές θα δώσουν τη λύση.
    2. Εκτός τόπου και χρόνου και πάλι ο σημερινός πρωθυπουργός. Κανένα νέο μέτρο για τον πολίτη, παρά τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί μετά την τελευταία κυβερνητική επιτροπή. Προσπάθησε να κρύψει την αποτυχία της κυβέρνησής του, κάτω από το χαλί της διεθνούς κρίσης. Η πραγματικότητα όμως τον διαψεύδει. Αναλυτικά στοιχεία. Απογοήτευση στους βουλευτές της Ν.Δ.
    3. Οι 5 δέσμες μέτρων του ΠΑΣΟΚ για ένα Νέο Σύμφωνο Εμπιστοσύνης με τους πολίτες και την έξοδο της χώρας από την κρίση:
    - Όχι στην "λευκή επιταγή" των 28 δις της κυβέρνησης στις τράπεζες. Θέλουμε απόλυτη διαφάνεια, στήριξη μόνο των τραπεζών που έχουν πρόβλημα, διασφάλιση ότι τα χρήματα θα γυρίσουν στους φορολογούμενους και να βάλουν οι μεγαλομέτοχοι των τραπεζών το χέρι στην τσέπη.
    - Να αποσυρθεί το προσχέδιο προϋπολογισμού της κυβέρνησης των 7,5 δις επιπλέον φόρων. Να επανέλθει το αφορολόγητο για τους ελεύθερους επαγγελματίες, να λήξει η απίστευτη κοροϊδία με το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων και να ενισχυθούν οι δημόσιες επενδύσεις.
    - Να χορηγηθεί έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης και επίδομα θέρμανσης στα αδύναμα στρώματα. Αύξηση της επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες και διεύρυνση του ΕΚΑΣ σε ακόμη 300.000 συνταξιούχους.
    - Να διευκολυνθεί η εγγυοδοσία των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με διευκόλυνση αποπληρωμής δανείων.
    - Να υιοθετηθούν οι προτάσεις μας για την καταπολέμηση της ανεργίας και την ανακούφιση των νοικοκυριών από την υπερχρέωση.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε, ΡΕ Κ(Π)ΟΥΤΣΟΥ-ΚΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!!!!''THE BOOBERS''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚ, ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ka8e ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ!

    1 Νοέμβριος 2008 8:41

    o mperlouskini einai o bgainopoulos tis grectsia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΙΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΣ

    ΑΓΙΕ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ

    ΑΓΙΕ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΓΙΕ!!!

    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

    ΑΓΙΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΡΚΥΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΑΛΛΑΞΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΑΚΟΜΑ

    Α ΡΕ ΑΓΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρθρο του εκδότη της «Ε» και της «Κ.Ε.», για τα προτεινόμενα από τον κ. Αλογοσκούφη και τον κ. Σουφλιά μέτρα, προς αντιμετώπιση της κρίσης και τη συμπαράταξη μερικών ΜΜΕ με τον ένα ή τον άλλο.

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ
    ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ……
    ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ

    Μαστροπεία και πορνεία
    Του ΘΑΝΑΣΗ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ

    ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΗ των αιτίων της παγκόσμιας κρίσης που έκανε την Παρασκευή στη Βουλή ο πρωθυπουργός ξέχασε την κυριότερη: την ενίσχυση της ανισότητας στην κατανομή του εισοδήματος. Ηταν η πρώτη αιτία της ύφεσης του 1930 που ακολούθησε τη χρηματιστηριακή κρίση του 1929, όπως διαπίστωσε ο Τζον Κένεθ Γκάλμπρεϊθ. Είναι η κύρια αιτία της ύφεσης που απειλεί την παγκοσμιοποιημένη οικονομία μας, όπως διαπιστώνουν σημερινοί οικονομολόγοι διεθνούς φήμης και κύρους.

    Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, όχι βέβαια του καπιταλισμού αλλά του νεοφιλελεύθερου φονταμενταλισμού, οδήγησε τις κυβερνήσεις μέσα στη δίνη της κρίσης να αντλήσουν μερικές τουλάχιστον πολιτικές συνέπειες. Να πάρουν, δηλαδή, κάποια μέτρα αντίθετα προς το νεοφιλελεύθερο δόγμα. Τέτοια εικόνα θέλουν να παρουσιάσουν και τα μέτρα του κ. Αλογοσκούφη, που δηλώνει «κεϊνσιανός όπως όλοι». Ως τώρα, όμως, ενίσχυε την τραπεζική και επιχειρηματική ασυδοσία. Και βοηθούσε φορολογικά την ανισοκατανομή του εισοδήματος. Ετσι, πίστευε η κυβέρνηση ότι είχε θωρακίσει την Ελλάδα απέναντι στην παγκόσμια κρίση. Τώρα, όπως διαπίστωσε και ο πρωθυπουργός στη Βουλή, δεν είναι και τόσο θωρακισμένη. Και χρειάζεται η ενίσχυση των αμυντικών μηχανισμών.

    ΤΑ ΜΕΤΡΑ του κ. Αλογοσκούφη, που υποστήριξε και υιοθέτησε με φιλολαϊκή ρητορική ο πρωθυπουργός, αποβλέπουν αποκλειστικά στην ενίσχυση του τραπεζικού συστήματος με κρατικές παροχές διαφόρων μορφών και κάποιες αόριστες και αμφίβολης αποτελεσματικότητας υποσχέσεις εποπτείας και ελέγχου. Συνοδεύονται από πρωθυπουργικές προσδοκίες, ουτοπικές αν δεν είναι παραπλανητικές, υπό τις σημερινές συνθήκες, ωφελειών για τους φορολογούμενους.

    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ αγνόησε, στη Βουλή, την προτροπή τού επί των δημοσίων έργων (θεσμικά και περιβάλλοντος) υπουργού του να ενισχυθούν οι δημόσιες επενδύσεις ώστε να αντιμετωπίσει ο τόπος την επερχόμενη λαίλαπα. Ολοι κεϊνσιανοί. Ο κ. Σουφλιάς περισσότερο. Και ο φορολογούμενος πολίτης, έχει να διαλέξει ανάμεσα στα τοκογλυφικά επιτόκια των πιστωτικών καρτών, των καταναλωτικών ή στεγαστικών δανείων και στα αυξημένα διόδια των «αυτοχρηματοδοτούμενων» δημοσίων έργων. Με ενίσχυση πάντα της ανισοκατανομής του εισοδήματος.

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ θα θέλαμε να βρεθεί μια διέξοδος στην κρίση. Ούτε χαιρέκακοι μπορούμε να είμαστε ούτε μαζοχιστές. Αλλά δεν μπορούμε να πιστέψουμε ούτε στα λόγια του πρωθυπουργού ούτε στην αποτελεσματικότητα των μέτρων που προτείνουν οι υπουργοί του. Από τη συζήτηση στου «Μπαϊρακτάρη» το 2004 για την απελευθέρωση επιτέλους της κυβέρνησης από τους «νταβατζήδες», κατά την καθιερωθείσα πρωθυπουργική έκφραση, ώς σήμερα δεν είδαμε παρά την υποταγή στα συμφέροντα.

    Η ΜΑΧΗ κατά της διαπλοκής κατέληξε στο θρίαμβο της τελευταίας. Μεγαλοεργολάβοι (ένας-δυο) τα συγκέντρωσαν όλα εις βάρος των άλλων επί υπουργίας του κ. Σουφλιά. Τα κέρδη των τραπεζιτών, που τώρα χρειάζονται ενίσχυση, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο επί υπουργίας του κ. Αλογοσκούφη. Οι δανειολήπτες, εξωθούμενοι στην υπερκατανάλωση, συντρίβονται από τις τράπεζες. Και τα ΜΜΕ; Μερικά φόρου υποτελή και τεράστιων οφειλών υπερήμερα χαϊδεύουν τον κ. Αλογοσκούφη. Ορισμένα άλλα διαπλεκόμενα και διασυνδεόμενα στηρίζουν τον κ. Σουφλιά. Ανεξάρτητα από ιδεολογία ή παράδοση. Παρέχουν προστασία, έχουν ανταλλάγματα. Και ο κ. Καραμανλής στηρίζει με τον λόγο τον κ. Αλογοσκούφη στη Βουλή αλλά τιμά τις επιλογές του κ. Σουφλιά στο Κατάρ.

    ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ τον «Μπαϊρακτάρη». Μέσα σε μια επικίνδυνη κατάσταση η κυβέρνηση και οι υπουργοί της κοιτάζουν πώς θα φτιασιδώσουν, μέσω των ΜΜΕ, την εικόνα τους. Δεν φταίνε οι εργολάβοι, οι καναλάρχες, οι τραπεζίτες. Αυτοί το συμφέρον τους κοιτάζουν. Για την κυβέρνηση πρόκειται. Τη μεταφορική έκφραση του κ. Καραμανλή στου «Μπαϊρακτάρη» επαναλαμβάνουμε. Με τη λογική συνεπαγωγή ότι μαστροπεία χωρίς πορνεία δεν νοείται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ,ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΕΣΙΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ,ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κρίνουμε σκόπιμο πως πρέπει να διαμαρτηρηθούμε καθώς για άλλη μια φορά δεν αναρτάται στο μπλόκ η είδηση η οποία αποστείλαμε η οποία ξεσκεπάζει το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι γίνεται λογοκρισία στο μπλόκ για αυτό περιμένουμε πως τελικά θα αναρτήσετε κύριοι την είδηση την οποία σας αποστείλαμε και έτσι ακριβώς όπως σας την αποστείλαμε χωρίς παραποίηση των όσων περιέχονται σε αυτή!Επιτέλους οι Έλληνες πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν τί πρεσβέβει το συγκεκριμένο κόμμα το οποίο το ψηφίζουν δυστηχώς ως εναλακτική λύση ή αντίδραση!Έλληνες αφυπνισθείτε επιτέλους!Αν δεν αναρτηθεί η είδηση θα συνεχίσουμε να στέλνουμε σχόλια μέχρι να αναρτηθεί!Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!

    ..((Λ))..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η P2 δεν είχε καταδικαστεί και για τη βόμβα στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μπολώνια με τους δεκάδες νεκρούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 2/11 5:47 SYMFONW APOLITWS... DES TA VIDEO Zeigeist 1@2 EIDIKA TO Zeitgeist II EINAI KATAPLIKTHKO KAI EXEI KAI PROTASEIS. PROKITE GIA 2wro VIDEO POY AXIZEI NA DEI KAPOIOS POY ES8ANETE OTI DEN PAEI ALLO AYTH H KOROHDIA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://www.thezeitgeistmovement.co/fag-home.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog
    ============
    ΤΟΤΕ Γ Ι Α Τ Ι ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΩΝ;
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ
    ΠΡΕΣΣΙΤΕΣ
    ΒΟΙΔΟΜΑΓΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2 Νοέμβριος 2008 1:37 μμ
    Ακριβώς. Και για αρχή:
    http://www.youtube.com/watch?v=QHDdKohehvk

    Καπετάν Μακρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση