GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομπάμα, το δημοφιλέστερο πόστερ...

. ...μετά τον Χριστό, τον Μάο, τον Τσε και τους Μπιτλς . Ο Μπάρακ Ομπάμα δεν θά είναι μόνο ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά ήδη γίνεται από άκ...

.
...μετά τον Χριστό, τον Μάο, τον Τσε και τους Μπιτλς
.
Ο Μπάρακ Ομπάμα δεν θά είναι μόνο ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά ήδη γίνεται από άκρη σε άκρη της Γης πόστερ, και οι ειδικοί λένε ότι αν πετύχει στο έργο του θα ξεπεράσει σε αριθμό εκείνα του Χριστού, του Μάο, του Τσε και των Μπιτλς...
Στα πρώτα γκάλοπ, στην ερώτηση προς νέους κάθε φυλής, εθνικότητας και θρησκείας, να απαντήσουν με μιά λέξη, γιατί στράφηκαν προς τον Ομπάμα, οι βασικές απαντήσεις ήσαν: "Απογοήτευση, Αγανάκτηση, Ελπίδα"
Περισσότερα...
--------------------

34 σχόλια

  1. Μη φατε εχουμε... Ω..μπάμιες
    στο φουρνο με μαυρο χαβιαρι
    και εληες Πελοποννησου!

    χαζοβιοληδες

    διεφθαρμενοι και χαζοι
    παει πολύ!


    ΗΡΑΚΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε όχι και του Χριστού.
    Ο Χριστός ήταν ο Θεός και ο οποιοσδήποτε άνθρωπος δεν είναι Χριστός .
    Ηρεμία !
    Τα αυτονόητα τα έχουμε αναγάγει σε υπερφυσικά και Θεϊκά επειδή ξαφνικά ένας άνθρωπος που έγινε πρόεδρος των Η.Π.Α. , υποστηρίζει για πρώτη φορά τα αυτονόητα,την ειρήνη και τα συμφέροντα του κόσμου στην Αμερική.
    Κάπου βέβαια είναι λογικό εφόσον οι μπαμπάς και γιός BUSH υποστήριζαν όλα τα διαολεμένα συμφέροντα των εταιριών και τελικά υποστήριζαν τον διάβολο με χιλιάδες νεκρούς αμερικανούς και ιρακινούς και ιρανούς και πακιστανούς και αφγανούς και ... και ...

    Όχι φίλοι μου.
    Ας ελπίσουμε ότι ο Barak Obama θα είναι η αλλαγή,η διαφορά,το καλό.
    Έχουμε συνηθίσει όλοι τα τελευταία 16 χρόνια στο απόλυτο τίποτα και ούτε καν στη μετριότητα και ξαφνικά πιστεύουμε ότι ο Barak θα ξεπεράσει σε posters και τον ίδιο το ΧΡΙΣΤΌ ;

    Είμαστε τόσο μικροί, τόσο αφελείς ;

    Ο Χριστός είναι ένας και μοναδικός γιατί είναι ο ΘΕΟΣ.

    Αν θεωρείτε ότι το + 1 poster που θα ξεπεράσει αυτό του Χριστού τότε σίγουρα αυτό θα πρέπει να τοποθετηθεί στο οβάλ γραφείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δεις που θα βγούν πάλι κάποιοι ξερόλες να πούν ότι ο Γιάννης με τις καυτές ανταποκρίσεις του από την Αμερική είναι βλάσφημος ή φασίστας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά βρε μαλάκα, πότε πρόλαβε; Καταλαβαίνεις τι τους έχει πιάσει, που βλέπουνε να χάνεται η Αλεξάνδρεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά κύριε αρθρογράφε,

    Δικαιολογημένη η δημοφιλία του Χριστού, του μάο, του τσέ..

    αλλά αυτά τα σκατάρια οι μπίτλς πως συγκρίνονται με αυτούς...

    δεν διάβασες τα αρχεία της CIA που δημοσιεύθηκαν ??? και λένε ότι τα σκατάρια τάπαιρναν χοντρά από τη CIA και τους εβραίους για να προωθήσουν την παγκόσμια παπάρα (τη ροκ-χάλα) και την παγκοσμιοποίηση ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκλεκτοί και αγαπημένοι φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα από την σημερινή επικαιρότητα ….…

    1. Η πρόταση Γ.Παπανδρέου για προσαρμογή του Συμφώνου Σταθερότητας στις ανάγκες των πολιτών, θέση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.
    2. Οικονομία: Η κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτο τον πολίτη. Την ώρα που οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη προχωρήσει στην ψήφιση συγκεκριμένων μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της διεθνούς κρίσης, η κυβέρνηση ακόμα...εξετάζει την πρόταση Παπανδρέου για πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων των ασθενέστερων οικονομικά πολιτών και των μικρών επιχειρήσεων, μέχρι το τέλος του 2009. Αλαλούμ με το σχέδιο των 28 δις για τις τράπεζες.
    3. Δικαιοσύνη: Χαιρετίζουμε την ανάκληση των παραιτήσεων των δύο αντιεισαγγελέων. Ζητάμε την πειθαρχική δίωξη Σανιδά γα τις πιέσεις που άσκησε
    4. Παιδεία - πτυχία κολλεγίων: Πρωτοβουλίες ΠΑΣΟΚ για να προστατεύσουμε το δικαίωμα της πολιτείας να διασφαλίζει την ποιότητα στην εκπαίδευση. Απαθής η κυβέρνηση.



    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. dio tina simvainoun.eite to thread grafetai ipo tin epiria jack daniels tenesse eite aytoi me ta poster exoun kapsi ola ta ladia tis flantzes kai ta amortiser tou egefalou kai tous ekapse i malakia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ κι ΕΔΩ...

    http://skinious.blogspot.com/2008/11/blog-post_06.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε μουνοπανα του πρεσσ
    ακομα δε βαλατε τα σχολια;
    Τι περιμενετε να εχετε ....70.000 επισκέψεις;!

    Αντε γαμηθειτε ξεφτύλες
    κουριδοπαπαγιαννηδοκψαμπεληδες και σια
    Τελικα το διαβαζετε μονοι σας!!
    Βοϊδια

    Dr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλέ κορίτσια, τα μάθατε τα καλά τα νέα;
    Το πασόκ κατέθεσε νομοσχέδιο για τη συμβίωση των ομοφυλοφίλων.
    Χαράς ευαγγέλια για το Γρηγοράκη το Βαλιανάτο και τον Τακούλη το Ζαχαράτο που είναι, από τα σημαντικότερα σήμερα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του πασόκ.
    Μπορούμε τώρα όλα τα καλά κορίτσια να ζήσουμε ανεμπόδιστα και νόμιμα τον έρωτά μας. ………………………………………
    ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, τελικά αυτό το Χαζο-γκιόργκο θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε για λίγα ψηφαλάκια;
    Τι ιδανικά παίρνουν τα παιδιά μας από τέτοιες πρωτοβουλίες (έχουμε τις αδελφές καθημερινά στην τηλεόραση, τώρα το Χαζο-γκιόργκο θέλει να επισημοποιηθεί και θεσμικά η ομοφυλοφιλία).
    Κάποτε τον ΛΥΠΟΜΟΥΝ για τη βλακεία του και μάλιστα γελούσα μαζί του.
    Τώρα βλέπω ότι τελικά είναι ένας ΓΝΗΣΙΟΣ Παπαντρέου. Θα κάνει και θα τάξει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σε οποιονδήποτε για να πάρει την ψήφο μας, χωρίς αρχές και χωρίς ντροπή.
    Εάν για τις λίγες χιλιάδες ψήφους των ομοφυλόφιλων εκτίθεται έτσι, φαντάσου πόσο εύκολα θα παραδοθεί στους καναλάρχες / επιχειρηματίες που μπορούν να του προσφέρουν εκατομμύρια ψήφους.
    Μόνο αμόρφωτοι και φανατικοί είναι δυνατό να ψηφίζουν αυτό το σούργελο.

    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ
    ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΓΑΜΟΥΣΑ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΓΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KSEXASAN TI MALAKIA.OTAN KATALAVUN TO LATHOS THA INE ARGA.THA TO PARO TO POSTER THELO NA XESO EPANO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΟΤΕ Ν.Δ.(ΔΕΞΙΑ)
    ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ,ΡΗΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΡΗΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφού γουστάρετε τους μαύρους προέδρους, βάλτε στα σπίτια σας και τις φωτογραφίες του Μουγκάμπε, του Μπογκάσα, του Αμιν-Νταντά, μαζί με τον Ομπάμα, που είναι περήφανος για την αφρικανική καταγωγή του.

    Όσο για τους Κενυάτες που τώρα πανηγυρίζουν για τον συμπατριώτη τους Ομπάμα, πριν μερικούς μήνες σφαζόταν με τσεκούρια για τις προεδρικές εκλογές στη χώρα τους. Αυτός είναι ο πολιτισμός τους.

    Ο μιγάς είναι πειθήνιο όργανο του πιό σάπιου κατεστημένου που τον έκανε πρόεδρο. Όλη η οικονομική ολιγαρχία τον στήριξε, οι Εβραίοι, ο Economist, ο Σορος, και δε συμμαζεύεται. Τα media ξεσάλωσαν υπερ του μαύρου. Από πίσω και όλοι οι κίναιδοι, λεσβίες, πρεζάκηδες και η σάρα και η μάρα. Κορόϊδεψαν με τη δύναμη των media και πολλους απογοητευμένους από την οικονομική κρίση, και την πολιτική του ηλίθιου Μπους, αφελείς Αμερικανούς.

    Και έκαναν τον ανύπαρκτο μιγά ποπ-σταρ και πρόεδρο.

    Ντροπή για την Αμερική, ντροπή για όλο τον κόσμο.

    Δεν σας προβλημάτισε το γεγονός ότι ο μιγάς είχε τετραπλάσια χρήματα από τον ΜαΚαίην για την προεκλογική του εκστρατεία;

    Και τώρα λένε ότι θα πάρει για σύμβουλο τον δισεκατομμυριούχο Μπάφετ, και άλλους τέτοιους, για να του υπαγορεύουν την οικονομική πολιτική. Γιατί αυτός εκτός από όργανο, είναι και άσχετος.

    Και κάτι άλλο: Από την φάτσα του και το στυλ του, τον κόβω για πολύ κωλόπαιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σήμερα, 6 Νοεμβρίου, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ επέλεξε ως επιτελάρχη του (Chief of Staff) τον κ. Rahm Emanuel (Hebrew: רם עמנואל), σαρανταεννέα ετών βουλευτή από την 5η εκλογική περιφέρεια του Ιλινόις. Στην ιεραρχία της Βουλής των Αντιπροσώπων είναι κατά σειράν τέταρτος μετά την πρόεδρο κ. Nancy Pelosi, και τους κκ Steny Hover και Jim Clyburn. Διακρίνεται για το δυναμικό του στυλ και την ικανότητά του να συγκεντρώνει χρήματα μέσω χορηγών. Είναι μέλος της Συμμαχίας Νέων Δημοκρατών και συγγραφέας του βιβλίου «The Plan: Big Ideas for America».

    Ο κ. Emanuel γεννήθηκε στο Σικάγο του Ιλινόις. Ο πατέρας του Benjamin M. Emanuel, γεννημένος στην Ιερουσαλήμ, παιδίατρος το επάγγελμα, ήταν μέλος της τρομοκρατικής Σιωνιστικής οργάνωσης Irgun πρίν από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ. Όσο η οικογένεια ζούσε στο Σικάγο ο Rahm φοίτησε στο Bernard Zell Anshe Emet Day School ένα ιδιωτικό εβραϊκό σχολείο. Όταν η οικογένεια μετακόμισε συνέχισε στο δημόσιο New Trier High School. Η μητέρα του τον προέτρεψε να πάρει μαθήματα μπαλέτου και είναι απόφοιτος του Evanston School of Ballet. Στη συνέχεια πήγε στο Sarah Lawrence College, ένα κολλέγιο ελευθέρων σπουδών με καλή σχολή μπαλέτου. Αποφοίτησε το 1981 και συνέχισε τις σπουδές του σε Επικοινωνιακές Σπουδές στο Northwestern University από όπου αποφοίτησε το 1985.

    Στην αρχή της προεκλογικής εκστρατείας για την Προεδρία, του τότε Κυβερνήτη της πολιτείας του Arkansas, Bill Clinton ο Rahm διορίστηκε επικεφαλής της Οικονομικής Επιτροπής της προεκλογικής εκστρατείας. Αμέσως μετά παραιτήθηκε για να πάει ως εθελοντής στον Ισραηλινό Στρατό στον πόλεμο του Κόλπου το 1991. Μετά τον πόλεμο ο Rahm επέστρεψε και επαναπροσλήφθηκε ως Διευθυντής της Επιτροπής Οικονομικών. Ο Rahm επέμεινε και επέβαλε στον κ. Clinton να επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την εκστρατεία μια απόφαση που απεδείχθη σωτήρια γιατί εξασφάλισε τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους για μια εντατική παρουσία στην τηλεόραση τη στιγμή που κορυφωνόταν η κριτική για τις αδυναμίες του χαρακτήρα του στη πολιτική αναμέτρηση στο Νew Hampshire.

    O πιο ισχυρός αντίπαλος του Clinton, ο ελληνοαμερικανός Paul Tsongas αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την εκστρατεία του από έλλειψη οικονομικών πόρων.
    Παρ’ όλο πού ο Κλίντον είχε αρνηθεί να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία στον πόλεμο του Βιετνάμ, και κηρύχθηκε ανυπότακτος, και παρ’ όλο που συνήψε εξωσυζυγική σχέση με την περιώνυμη πόρνη Gennifer Flowers, η εντατική τηλεοπτική προβολή του επέτρεψε να συνεχίσει και να διεκδικήσει με επιτυχία την προεδρία.

    Σ’ αυτό το στάδιο της καριέρας του ο Rahm διακρινόταν για την οξύτητα και την επιθετικότητά του. Λέγεται πως είπε στον άγγλο πρωθυπουργό Tony Blair λίγο πρίν από την δημόσια εμφάνιση με τον πρόεδρο Bill Clinton, μεσουρανούντος του ‘σκανδάλου των λεκέδων’ με την νεαρή Monica Lewinsky, «Πρόσεχε μη μας τα γαμήσεις»!!! Επίσης την νύκτα μετά τις εκλογές του 1996 ο Rahm ήτανε τόσο εκνευρισμένος με τους πολιτικούς του αντιπάλους που στο τρικούβερτο γλέντι για την εκλογική νίκη που ακολούθησε που πετάχτηκε όρθιος, άρπαξε ένα χασοπομάχαιρο, και κραυγάζοντας ένα ένα τα ονόματα τους και φωνάζοντας «νεκρός», κάρφωνε το μαχαίρι με μανία στο τραπέζι (δες εδώ): http://en.wikipedia.org/wiki/Rahm_Emanuel#Early_history

    Η πολιτική του φιλοσοφία «δεν χαρίζουμε την ζωή στους αιχμαλώτους» του προσκόμισε το παρατσούκλι Rahm-bo (RAMBO, ο γνωστός μαχαιροβγάλτης της Αμερικανικής τηλεόρασης).

    Αυτοί που τον γνωρίζουν λένε πως με το πέρασμα του χρόνου έχει ηρεμήσει. Όταν έφυγε από τον Λευκό Οίκο στο τέλος της προεδρίας Clinton, προσλήφθηκε από την τράπεζα Dresdner Kleinwort Wasserstein όπου παρέμεινε μέχρι από το 1999 μέχρι το 2002 και λέγεται πως πληρώθηκε $18 εκατ.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Σημ1. Για τις ακραίες θέσεις του έναντι των Παλαιστινίων εδώ:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Rahm_Emanuel#Early_history (Political Views)

    Σημ2. Δεν υπάρχει αναφορά για γάμο, σύζυγο, παιδιά κτλ στα media. Ο νοών νοήτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ.
    ΣΑΝ ΥΠΕΞ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΣΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ. ΑΚΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΕΧΤΡΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!

    ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΕΑ ΥΜΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΕΘΝΙΚΑ ΝΙΚΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΤΣΑΛΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
    τι σου είπε
    ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ
    για τα σκόπια ;;;;


    ακούσαμε καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.....ΚΑΛΟ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΣΤΕΙΟ....ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟ ΤΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ LENON, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ...

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ "ΠΟΖΕΣ" ....

    ΞΑΠΛΑ...

    ΑΝ 1 ΣΤΟ 10000000, ΕΧΕΙ ΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ...

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 46% ΤΩΝ "ΝΟΤΙΩΝ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ "ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ" ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ...

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ ....

    FOR THE GLORY OF DIXIE-LAND ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άνεμος αλλαγής στις ΗΠΑ μετά τη μεγάλη νίκη του Μπαράκ Ομπάρα. Στις 20 Ιανουαρίου του 2009 οι πόρτες του Λευκού Οίκου θα ανοίξουν για να υποδεχθούν τον 44ο πρόεδρο των ΗΠΑ.
    Ομπάμα έχει ήδη σχηματίσει μια μεταβατική ομάδα που εργάζεται πυρετωδώς για την επιλογή των αξιωματούχων της νέας κυβέρνησης του.
    Στους Δημοκρατικούς. Επικεφαλής της ομάδας αυτής είναι ο ελληνικής καταγωγής, κατά το ήμισυ, Τζον Ποντέστα, προσωπάρχης του Κλίντον, ο οποίος θεωρείται και ως ένας από τους τρεις διεκδικητές της θέσης του νέου προσωπάρχη του Λευκού Οίκου.
    Τζον Ποντέστα, Αλέξης Γιαννούλιας και άλλοι ομογενείς στο πλευρό του Μπαράκ Ομπάμα…..

    Αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Rahm Israel Emanuel:
    Emanuel, whose father was in Irgun, is a strong supporter of AIPAC, presidential campaign.[28] According to Fox News, in accordance with his deep Jewish roots and his volunteering in Israel when it was under attack from Saddam Hussein's missiles in the first Gulf War, he has indicated consistent support for Israel. A November 2008 article claimed that while expressing empathy for Palestinians, Emanuel has explicitly condemned their leaders.
    DEN MAS XEZEIS RE OBAMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξαναλεω!!:
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ η φατσα αυτουνου του σκυλαραπα ομπαμα..

    Δεν ειναι οτι ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΠΗΣ! μονο!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ μονο..

    ΕΙΝΑΙ οτι,οταν γελάει μοιαζει ΠΑΡΑΠΑΝΩ σκυλαραπας..

    Για προσεξτε τον..

    Πολυ φοβαμαι οτι η ανθρωποτητα εδωσε τεραστια εξουσια σε εναν επικινδυνο αραπη..
    (Οι .."αμερικανοι" θελετε??
    Ενταξει οι αμερικανοι..
    Αλλα "ποιοι αμερικανοι"??)

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΙΖΕΡΟΙ ΣΚΑΤΟΕΛΛΗΝΕΣ

    ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ
    ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ
    ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ

    ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΤΕ..

    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ

    ΦΑΣΙΣΤΕΣ- ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ- ΠΕΙΝΑΛΕΟΙ- ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ

    ΣΚΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ...

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΟΤΕ Ν.Δ.(ΔΕΞΙΑ)
    ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ,ΡΗΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΡΗΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

    Gia 3anaskepsout auto Ke valianate?????

    ILI8EIA PASOKO-VOIDIA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ .

    ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ .



    ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΟΜΠΑΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ Ο 7:28μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ
    ΝΙΚΗ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ !!

    ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΟΜΠΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ
    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ ΟΜΠΑΜΙΚΟΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΣΤΑΣΙΟΣ...ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ PRESS-GR.blogspot.com
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΟΜΠΑΜΑ !!
    ΣΥΝΙΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΡΟΕΔΡΟ" NICK ANGELAKIS KAI NASSIA MICHALOPOULOU
    ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ. ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΑΙΑ κ. ΦΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ.Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ "ΧΛΑΡΥ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!! ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ..ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ "ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ" ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΧΙΛΑΡΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
    Ο ΦΙΛΑΛΗΘΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΠΙΛΑ !!

    ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΡΟΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΟΣ "ΜΕΤΡΟΥ"...
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο κ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ" ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ!!
    ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ "ΠΗΔΗΞΕΙ" ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ "ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥΣ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ??

    ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ...ΕΙΔΑΛΩΣ ....ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΤΕ "ΝΑΖΙΑ" ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ "ΚΟΥΝΗΜΑ"!!

    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤ!!

    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟ "ΑΣΣΟΣΙΕΝΤ ΠΡΕΣΣ" ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ....

    "ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ...ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ "ΠΤΥΧΙΩΝ" ΞΕΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ"...


    ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ "ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ" ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΛΛΑ Ο Δρ ΕΔΕΙΞΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!
    Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ...
    ΚΑΙ ΕΧΕ "ΑΥΡΑ" ΜΑΗ 68!!!

    ΟΜΠΑΜΙΚΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΕ ΣΟΡΒΟΝΑΡΙΕ...ΠΡΟΧΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανοιχτή Επιστολή προς όποιον νομίζει ότι κυβερνά αυτήν την Ελλάδα, και προς όποιον Λειτουργό μπορεί και έχει την ανθρωπιά και την δύναμη να επέμβει.

    Το άκουσα και ΕΦΡΙΞΑ εξ αιτίας της ωμότητας που περιείχε, από έναν τραπεζίτη στον Αντένα στις βραδινές ειδήσεις με τον κύριο Ευαγγελάτο χθες βράδυ Πέμπτη 6/10/2008 σίγουρα, και προχθές αν δεν κάνω λάθος, από έναν άλλον τραπεζίτη πάλι στον Ευαγγελάτο στις βραδυνές ειδήσεις, πάντως το άκουσα.
    Ότι τα επιτόκια στην χώρα μας είναι υψηλά και θα συνεχίσουν να είναι και να ανεβαίνουν, γιατί;
    Γιατί υπάρχουν πολλοί κακοπληρωτές, τουλάχιστον αυτήν την δικαιολογία προβάλουν οι τραπεζίτες, και όσα δεν πληρώνουν αυτοί πρέπει να τα πληρώσει κάποιος άλλος, και στην προκειμένη περίπτωση ο άλλος είναι όποιος είναι ο καλοπληρωτής μέσω της αύξησης των επιτοκίων ή της διατήρησης τους ψηλά !!!!!!
    Σε εκείνου την πλάτη οι τραπεζίτες φορτώνουν και θα συνεχίσουν να φορτώνουν όσα δεν μπορούν να εισπράξουν από τους κακοπληρωτές, εκτός και αν παρέμβει το κράτος και πληρώσει όσα οι κακοπληρωτές δεν πληρώνουν;
    Αυτό μάλλον οι καλοί τραπεζίτες το άφησαν να εννοηθεί ….
    Και ότι οι τράπεζες σε καμιά περίπτωση δεν θα καλύψουν αυτές τις κακοπληρωμές από τα κέρδη τους που ομολογουμένως είναι μυθικά.
    Δηλαδή, τόσα χρόνια που αυτοί με τους μηχανισμούς τους, την παραπλανητική διαφήμιση, και την λογική να εγκλωβίσουν όσους μπορούσαν περισσότερους στα γρανάζια τους, ευυπολήπτους οικονομικά ή όχι, επειδή αυτοί έχουν τους μηχανισμούς, τους δικηγόρους, τις επιρροές εκεί που πρέπει, να εισπράξουν τα οφειλόμενα, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό, έδιναν πιστωτικές κάρτες και παντός είδους δάνεια αφειδώς, σε όποιον ήθελε, και ότι ήθελε, είχε δεν είχε να πληρώσει, και ο Θεός βοηθός.
    Ειδικά τις πιστωτικές κάρτες παραβαίνοντας και τους δικούς τους κανονισμούς, και τον νόμο, τις έδιναν αφειδώς, προφανώς υπολογίζοντας και σε κάποιο ακίνητο που μπορεί να είχε ο κάτοχος ή ο δανειολήπτης.
    Αυτήν λοιπόν την αθλιοτάτη κουτοπονηριά οι τραπεζίτες την ονόμασαν επιχειρηματικό κίνδυνο, με μια διαφορά, αν δεν πάει τίποτα στραβά μα τις πληρωμές από τους πελάτες οι τράπεζες είναι κερδισμένες.
    Αν όμως κάποιοι δανειολήπτες ή κάτοχοι καρτών δεν μπορούν να πληρώσουν τότε και πάλι οι τραπεζίτες δεν ανησυχούν, διότι μέσω των καλοπληρωτών και του μηχανισμού των επιτοκίων ανεβάζοντας τα θα ρεφάρουν την χασούρα, έτσι στην περίπτωση αυτή κερδισμένοι πάλι αυτοί οι τραπεζίτες και χαμένοι όσοι πληρώνουν τακτικά είτε γιατί μπορούν, είτε γιατί κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και το τρώνε, για να μπορούν να πληρώνουν την δόση του δανείου.
    ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Ο ΤΥΠΟΣ, Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. STHN GREECE LOGO HLIKIAS
    TORA 8A GINEI PRO8YPOURGOS
    O GIORGOS...

    KAI OI "XILARY" DIAMANTOPOULOU DAMANAKI EY8YMIOY VENIZELOS klp...
    8A KANOYN TON MHTSARA TON GHPEDON DIPLA TOY!!!

    META APO 20 XRONIA
    LOGO HLIKIAS KAI PROSONTON ERXETAI O DR KOUTSOUKOS O OMPAMIKOS PAPADREIKOS...
    TOPO STA NEIATA...!!

    GIORGO PROXORA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αρκετοί υποστηρίζουν τελευταία, ότι ο Ομπάμα έχει σχέσει με την εμφάνιση του Αντιχρίστου - 666 - πού σύμφωνα με τίς αρχαίες προφητείες θα συνεπάρει με την εμφάνισή του τον περισσότερο κόσμο, θα τον γοητεύσει, αλλά όταν πάρει τήν αρχή θα εξελιγχθεί σ΄ ένα παγκόσμιο δικτάτορα πού όμοιο του δεν έχει δεί μέχρι σήμερα η ανθρωπότητα...

    Θά έλθει σάν πολιτικό καί μετά θρησκευτικό πρόσωπο, σάν Χριστός, πλαστογραφώντας τόν πραγματικό Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό καί κάνοντας δαιμονικές μαγείες καί θαύματα βοηθούμενος από την τεχνολογία της εποχής μας...

    Δέν λέω τώρα ότι είναι αυτός ο Αντίχριστος ( απ΄ όσα μπορώ μέχρι τώρα να συμπεράνω), αλλά άς είμαστε επιφυλακτικοί καί άς κρατάμε μικρό καλάθι...

    ================

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΡΗΚΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

    http://obamamessiah.blogspot.com/

    =================
    a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ρε μάγκες, τι παλιόφατσα είναι αυτός ο Σάμιουελ Ίσραελ Ραμ, ο Εβραίος, το πρωτοπαλλήκαρο του αράπη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση