GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πολιτικές διαστάσεις του blogging...

.. Στο τεύχος Νοεμβρίου του Monthly Review δημοσιεύονται τα αποτέλεσματα της έρευνας που πραγματοποίησε το καλοκαίρι το περιοδικό σε συνερ...

..
Στο τεύχος Νοεμβρίου του Monthly Review δημοσιεύονται τα αποτέλεσματα της έρευνας που πραγματοποίησε το καλοκαίρι το περιοδικό σε συνεργασία με την εταιρία δημοσκοπήσεων VPRC, για την πολιτική κουλτούρα των μπλογκς στην Ελλάδα σήμερα.
Στόχος ήταν η διερεύνηση των πολιτικών διαστάσεων του μπλόγκινγκ, η συγκρότηση μιας σειράς πολιτικοκοινωνικών δεικτών (δείκτες οικονομικού φιλελευθερισμού, δείκτης ιδεολογικών αξιών, δείκτης πολιτισμικού φιλελευθερισμού, δείκτης ατομικισμού), καθώς και η διερεύνηση της συνεκτικότητας των πολιτικών απόψεων των μπλόγκερς.
Ένα κομμάτι της έρευνας βρίσκεται δημοσιευμένο στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού στο http://tinyurl.com/6q8elw.
Τα περιεχόμενα του τεύχους -το οποίο εκτός από τη δημοσίευση ολόκληρης της έρευνας περιλαμβάνει και άλλα άρθρα σχετικά με το διαδίκτυο, την κοινωνική δικτύωση και τις νέες τεχνολογίες- μπορεί κανείς να τα δει στο http://tinyurl.com/65jw58.
Σε συνέχεια της έρευνας και της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων αυτής, το περιοδικό σκοπεύει να διοργανώσει μια σειρά συζητήσεων για το πρόγραμμα των οποίων θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση από την ιστοσελίδα του περιοδικού.
------------------------------------

5 σχόλια

  1. Είναι περίεργο που οι πασόκοι ΔΕΝ επιστρέφουν τη σημαία του Πολυτεχνείου γιατί η ιστορία τους στα Ίμια έδειξε ότι δίνουν τη σημαία στους Τούρκους και στους Αμερικάνους συμπατριώτες του αρχηγού τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aς κρατήσουμε ενα επίπεδο σ' αυτό το blog.Μη είσαστε εκτός θέματος στα σχόλια.
    Εξαίρεση όπως πάντα οι οπαδοί του...καταλληλότερου..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουν ήδη αρχίσει να "γλύφουν",οι διάφοροι πολιτικοί τους bloggers.Ας μη ξεχνάμε ποιοί έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του Μπάρακ Ομπάμα.
    Οι άλλοι,οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι ας μείνουν με τις ψευτιές των ΜΜΕ,τους πορωμένους ρασοφόρους και τους Μαυρογυαλούρους που έχουν φέρει την Ελλάδα σ' αυτή την κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση της χώρας κίνησε διαδικασία στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατά της Ελλάδας, κατηγορώντας την για παραβίαση του άρθρου 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, που υπεγράφη, στη Νέα Υόρκη, τον Σεπτέμβριο του 1995, εξαιτίας του βέτο της Ελλάδας στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, στο Βουκουρέστι.

    Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη ότι η ΠΓΔΜ κατέθεσε τη σχετική αίτηση στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, με σκοπό να «υποχρεωθεί η Ελλάδα να σεβαστεί τις νομικές της υποχρεώσεις, οι οποίες προκύπτουν από την Ενδιάμεση Συμφωνία της 13ης Σεπτεμβρίου 1995, που είναι υποχρεωτική για τις δύο χώρες».

    «Σύμφωνα με το άρθρο 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας - συνεχίζει η ανακοίνωση - η Ελλάδα δεν θα πρέπει να φέρει αντιρρήσεις για την ένταξη της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ. Όμως, στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, που διεξήχθη στο Βουκουρέστι, τον Απρίλιο του 2008, η Ελλάδα παρεμπόδισε την επίδοση πρόσκλησης για ένταξη της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και με τον τρόπο αυτό παραβίασε κατάφωρα τις υποχρεώσεις της από την Ενδιάμεση Συμφωνία».



    Ποιός την υπέγραψε την ενδιάμεση συμφωνία? ποιός ήταν ΥΠΕΞ το 95?



    Ο Δανειστής του σκατόψυχου, o Charly....



    αν έβαλε και την υπογραφή του στα δανεικά για το κωλόσπιτο ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΣΕΚΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.....δεν θα τα πάρει τα δανεικά πίσω ποτέ....αλλά αυτό επηρεάζει αυτόν, η ενδιάμεση συμφωνία (του κώλου) που υπέγραψε επηρεάζει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολοι οι μαλακες
    εδω θα τους βρεις




    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση