GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To τσαντίρι...

.

.

30 σχόλια

  1. Σκάνδαλο με προεκτάσεις στην Α.Τ.Ε. Κατερίνης



    ''Γαλαζοπράσινο'' σκάνδαλο συγκλονίζει την Αγροτική Τράπεζα Κατερίνης. Διαβάστε πώς στεγαστικά δάνεια που εγκρίθηκαν για την ανέγερση κατοικιών Αθίγγανων, κατέληξαν στις τσέπες επιτηδείων, χωρίς η τράπεζα να έχει πράξει το παραμικρό.
    Η κομπίνα είχε στηθεί με αριστοτεχνικό τρόπο. Πρωταγωνιστές ήταν εξέχοντα μέλη της τοπικής κοινωνίας: ο πολιτικός μηχανικός Π.Ν. και η Σ.Μ. ελεγκτής της Αγροτικής Τράπεζας, επίσης πολιτικός μηχανικός. Ο πρώτος, κουμπάρος του βουλευτή Πιερίας ΠΑΣΟΚ και πρώην δημάρχου Κατερίνης, Γ. Αμοιρίδη, η δεύτερη ενεργά προσκείμενη στη ΝΔ.
    Στο κόλπο φέρεται να εμπλέκεται και ένας δικηγόρος, ο Τ.Σ. στενός συνεργάτης της πρώην υφυπουργού και πρώην βουλευτή Πιερίας του ΠΑΣΟΚ, Μαρίας Αρσένη και άλλοι δύο υπάλληλοι της Αγροτικής γνωστοί για τις σχέσεις τους με τις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ.

    Το colpo grosso
    Ογδόντα πέντε Αθίγγανοι της περιοχής εξουσιοδότησαν τον πολιτικό μηχανικό να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να εγκριθούν στεγαστικά δάνεια για την αγορά οικοπέδων και την ανέγερση κατοικιών.
    Η κάθε οικογένεια Αθίγγανων υπολογίζεται ότι θα λάμβανε δάνειο ύψους από 100.000 έως 140.000 ευρώ.
    Τα «οικόπεδα», όμως, δεν ήταν παρά χωράφια χαμηλής αξίας, τα οποία βρίσκονταν σε τρία διαφορετικά σημεία, σε υποβαθμισμένη περιοχή έξω από την Κατερίνη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκαν στη… σύζυγο του πληρεξούσιου μηχανικού αλλά και σε πρώην δήμαρχο της πόλης, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για άλλες υποθέσεις στο παρελθόν.
    Τελικά, εγκρίθηκαν 35 δάνεια συνολικού ύψους 5 εκ. ευρώ. Τα χρήματα τα εκταμίευσε από το 2006 μέχρι και το 2008, ο πληρεξούσιος των Αθίγγανων, ο πολιτικός μηχανικός.
    Όμως, στα χωράφια που αγοράστηκαν δεν χτίστηκε ποτέ ούτε ένα… λιθαράκι, ενώ η μηχανικός και εκτιμήτρια της Αγροτικής Τράπεζας, έστελνε στα κεντρικά στην Αθήνα, ψευδείς αναφορές ότι δήθεν τα σπίτια βρίσκονται σε φάση αποπεράτωσης.
    Η κομπίνα αποκαλύφθηκε, όταν τον περασμένο Ιούνιο μετά από καταγγελία κατέφθασε στην περιοχή κλιμάκιο ελεγκτών από την Αθήνα, οι οποίοι με έκπληξη ανακάλυψαν ότι στα χωράφια δεν υπήρχαν παρά μόνο… θάμνοι και πέτρες.
    Όπως είναι φυσικό, η τράπεζα στράφηκε κατά των Αθίγγανων που υποτίθεται ότι εισέπραξαν τα χρήματα, οι οποίοι όμως με τη σειρά τους, παρέπεμψαν στον πληρεξούσιο μηχανικό, ο οποίος τα είχε εκταμιεύσει.

    Στο σκάνδαλο φέρεται αναμεμειγμένος και δικηγόρος, στενός συνεργάτης της πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μαρίας Αρσένη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αποτελούσε τη «βιτρίνα» της υπόθεσης και έδινε και κάτι «ψιλά» στις οικογένειες των Αθίγγανων για να μη διαμαρτύρονται. Ο ίδιος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, φέρεται να έκανε και «χρυσές δουλειές», την περίοδο της δράσης του νυν τροφίμου των φυλακών Πρωτοδίκη Κατερίνης, Λεωνίδα Στάθη, γνωστό από την υπόθεση του «παραδικαστικού».
    Το θέμα, που έφερε στη δημοσιότητα η τοπική εφημερίδα «Κυριακάτικη Αργώ», απασχόλησε έντονα το γραφείο Εσωτερικών Υποθέσεων της Αγροτικής Τράπεζας. Η μηχανικός, που εκτιμούσε την αξία των οικοπέδων, όπου θα αναγείρονταν τα σπίτια και έστελνε στα κεντρικά της Τράπεζας στην Αθήνα ψεύτικα στοιχεία, έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα.
    Χαρακτηριστικό της έκτασης της «κομπίνας» είναι το γεγονός ότι η Αγροτική Τράπεζα, απαγόρευσε στο υποκατάστημα Κατερίνης να εγκρίνει στεγαστικά ή επιχειρηματικά δάνεια. Εκεί παραλαμβάνονται μόνο οι αιτήσεις και οι εγκρίσεις δίνονται από τα κεντρικά στην Αθήνα.
    Όμως αυτό που εντυπωσιάζει ακόμη περισσότερο είναι η απραξία της τράπεζας να διεκδικήσει τα χρήματά της, όπως καταγγέλλουν τοπικοί παράγοντες στη zougla.gr. «Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ούτε καν ΕΔΕ, ούτε η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη, ούτε έχει συνταχθεί κάποιο πόρισμα. Απλώς, η τράπεζα εξετάζει ως υπόπτους 5 ανώτερους υπαλλήλους», καταλήγει η ίδια πηγή

    ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ _ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣΤΑ -
    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΑΝΗΚΟΥΝ
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΛΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΔ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ορίσει τον κ. Μιχαλολιάκο μέλος της εξεταστικής επιτροπής. Αυτός ξέρει από ψευδομάρτυρες γιατί χρησιμοποίησε 2 φορές στο δικαστήριο ψευδομάρτυρες.Την μία φορά τον υπάλληλό του κ. Σαλούφα για να πάρει αποζημείωση από την ασφαλιστική εταιρεία για αυτοκινητιστικό ατύχημα και την δεύτερη τον διευθυντή του γραφείου του κ.Λύτρα για να χαρακτηρισθεί ως θύμα τρομοκρατικής επίθεσης με όλες τις ευεργετικές ρυθμίσεις που αυτό έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΨΩΜΙΑΔΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΠΑΛΛΙΤΣΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ??
    ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΛΕΓΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ...
    ΚΙ ΕΦΤΑΣΕΣ ΤΟΟΟΟΣΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΚΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    Υ.Γ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕΣ?
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΒΑΖΕΙΣ ΑΡΑ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, όπως τα Ατίθασα Νειάτα που βλέπανε οι γιαγιάδες!

    Μία απλή χρονική παράθεση των στοιχείων που δημοσιοποιούνται για το Βατοπέδι τον τελευταίο καιρό (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1998-2003).

    ΠΡΟΛΟΓΟΣ:
    Αρχές καλοκαιριού 2008 η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ).

    1. Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος
    2. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    3. Ο Γιωργάκης και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    4. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    5. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    6. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    7. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    8. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    9. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.
    10. Αρχίζει εξεταστική. Κάποια κυρία Σωτηροπούλου (δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο νομάρχης Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    11. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    12. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    13. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    14. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    15. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    16. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    17. Ο μάρτυς κυρία Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    18. Την προηγούμενη της κατάθεσης στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    19. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τη διεθνή οικονομική κρίση. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που έλεγε ότι ο Καραμανλής ήταν πίσω από το Βατοπέδι, το άτομο είναι ΠΟΛΥ γελοίο)
    20. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα.

    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΥΝΕΝΟΗΣΗ Κοντομηνά και Γιωργάκη (όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή)

    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ!

    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκρηκτική είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας. Τραγικές ελλείψεις σε υλικά πρώτης ανάγκης, όπως γάζες, γάντια, ακόμη και οινόπνευμα, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, την ώρα που οι προμηθευτές ορθοπαιδικού υλικού πραγματοποιούν κατασχέσεις από το ΚΑΤ και τον Ευαγγελισμό. Το σκηνικό συμπληρώνουν οι κινητοποιήσεις γιατρών και νοσηλευτών.

    Εργαζόμενοι από διάφορα νοσοκομεία της χώρας, καθώς και εκπρόσωποι διοικήσεων, μιλώντας στο Mega το πρωί της Τετάρτης, σκιαγράφησαν την κατάσταση που επικρατεί με τα μελανότερα χρώματα. Όπως κατήγγειλαν, οι ελλείψεις σε αναλώσιμα σημειώνονται λόγω των υπέρογκων χρέων των νοσοκομείων προς τους προμηθευτές, οι οποίοι έχουν σταματήσει να τροφοδοτούν τα νοσηλευτικά ιδρύματα.

    Με τις ελλείψεις να αφορούν απολύτως αναγκαία αναλώσιμα υλικά, όπως αποστειρωμένα γάντια, γάζες, σύρριγγες, οινόπνευμα, βρεφικές πάνες, τα νοσοκομεία εφαρμόζουν ως λύση ανάγκης τον αλληλοδανεισμό, όπως παραδέχθηκαν εργαζόμενοι διαφορετικών νοσοκομείων σε Αθήνα και περιφέρεια.

    Εκπρόσωπος εργαζομένων στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού παραδέχθηκε ότι πολλές φορές ζητείται από τους γονείς των νοσηλευόμενων βρεφών να αγοράζουν πάνες, καθώς στο νοσοκομείο υπάρχει έλλειψη.

    Χωρίς αποστειρωμένα γάντια, καθετήρες και άλλο υλικό πρώτης ανάγκης, καθώς και χωρίς διοίκηση είναι το νοσοκομείο Δράμας, οι εργαζόμενοι του οποίου χαρακτήρισαν την κατάσταση «τραγική έως επικίνδυνη».

    Δραματική έκκληση απηύθυνε ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Ρεθύμνου Εμ.Δεληβασάκης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν χρήματα για την προμήθεια οξυγόνου.

    Αναλώσιμα υλικά από το νοσοκομείο της Νίκαιας φαίνεται ότι δανείζεται το Αττικόν, παρά τις διαβεβαιώσεις του προέδρου του Ιδρύματος Χρ.Ροϊλού ότι το νοσοκομείο λειτουργεί κανονικά και «αποτελεί προτεραιότητα του υπουργείου Υγείας».

    ANTE KAI ΓΑΜΙΣΟΥ ΑΡΧΙΔΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ...

    Ο ΚΑΘ' ΕΝΑΣ ΟΠΟΥ ΜΑΘΕΙ ...

    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΛΙΔΗ ΘΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΓΥΦΤΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥΣ ..... COCKSUCKERS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΙΣ ΣΠΙΝΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ . ΑΠΟΛΑΥΣΤΕΤΟΝ ΣΤΟ EXTRA 3
    ΑΡΙΣ ΣΠΙΝΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ . ΑΠΟΛΑΥΣΤΕΤΟΝ ΣΤΟ EXTRA 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΨΩΜΙΑΔΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΠΑΛΛΙΤΣΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ??
    ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΛΕΓΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ...
    ΚΙ ΕΦΤΑΣΕΣ ΤΟΟΟΟΣΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΚΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    Υ.Γ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕΣ?
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΒΑΖΕΙΣ ΑΡΑ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκρηκτική είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας. Τραγικές ελλείψεις σε υλικά πρώτης ανάγκης, όπως γάζες, γάντια, ακόμη και οινόπνευμα, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, την ώρα που οι προμηθευτές ορθοπαιδικού υλικού πραγματοποιούν κατασχέσεις από το ΚΑΤ και τον Ευαγγελισμό. Το σκηνικό συμπληρώνουν οι κινητοποιήσεις γιατρών και νοσηλευτών.

    Εργαζόμενοι από διάφορα νοσοκομεία της χώρας, καθώς και εκπρόσωποι διοικήσεων, μιλώντας στο Mega το πρωί της Τετάρτης, σκιαγράφησαν την κατάσταση που επικρατεί με τα μελανότερα χρώματα. Όπως κατήγγειλαν, οι ελλείψεις σε αναλώσιμα σημειώνονται λόγω των υπέρογκων χρέων των νοσοκομείων προς τους προμηθευτές, οι οποίοι έχουν σταματήσει να τροφοδοτούν τα νοσηλευτικά ιδρύματα.

    Με τις ελλείψεις να αφορούν απολύτως αναγκαία αναλώσιμα υλικά, όπως αποστειρωμένα γάντια, γάζες, σύρριγγες, οινόπνευμα, βρεφικές πάνες, τα νοσοκομεία εφαρμόζουν ως λύση ανάγκης τον αλληλοδανεισμό, όπως παραδέχθηκαν εργαζόμενοι διαφορετικών νοσοκομείων σε Αθήνα και περιφέρεια.

    Εκπρόσωπος εργαζομένων στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού παραδέχθηκε ότι πολλές φορές ζητείται από τους γονείς των νοσηλευόμενων βρεφών να αγοράζουν πάνες, καθώς στο νοσοκομείο υπάρχει έλλειψη.

    Χωρίς αποστειρωμένα γάντια, καθετήρες και άλλο υλικό πρώτης ανάγκης, καθώς και χωρίς διοίκηση είναι το νοσοκομείο Δράμας, οι εργαζόμενοι του οποίου χαρακτήρισαν την κατάσταση «τραγική έως επικίνδυνη».

    Δραματική έκκληση απηύθυνε ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Ρεθύμνου Εμ.Δεληβασάκης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν χρήματα για την προμήθεια οξυγόνου.

    Αναλώσιμα υλικά από το νοσοκομείο της Νίκαιας φαίνεται ότι δανείζεται το Αττικόν, παρά τις διαβεβαιώσεις του προέδρου του Ιδρύματος Χρ.Ροϊλού ότι το νοσοκομείο λειτουργεί κανονικά και «αποτελεί προτεραιότητα του υπουργείου Υγείας».

    ANTE KAI ΓΑΜΙΣΟΥ ΑΡΧΙΔΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑ ΣΟΥ

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΡΕ ΜΠΙΝΕ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΕ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΟ ΑΒΙΩΤΟ??
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκρηκτική είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας. Τραγικές ελλείψεις σε υλικά πρώτης ανάγκης, όπως γάζες, γάντια, ακόμη και οινόπνευμα, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, την ώρα που οι προμηθευτές ορθοπαιδικού υλικού πραγματοποιούν κατασχέσεις από το ΚΑΤ και τον Ευαγγελισμό. Το σκηνικό συμπληρώνουν οι κινητοποιήσεις γιατρών και νοσηλευτών.

    Εργαζόμενοι από διάφορα νοσοκομεία της χώρας, καθώς και εκπρόσωποι διοικήσεων, μιλώντας στο Mega το πρωί της Τετάρτης, σκιαγράφησαν την κατάσταση που επικρατεί με τα μελανότερα χρώματα. Όπως κατήγγειλαν, οι ελλείψεις σε αναλώσιμα σημειώνονται λόγω των υπέρογκων χρέων των νοσοκομείων προς τους προμηθευτές, οι οποίοι έχουν σταματήσει να τροφοδοτούν τα νοσηλευτικά ιδρύματα.

    Με τις ελλείψεις να αφορούν απολύτως αναγκαία αναλώσιμα υλικά, όπως αποστειρωμένα γάντια, γάζες, σύρριγγες, οινόπνευμα, βρεφικές πάνες, τα νοσοκομεία εφαρμόζουν ως λύση ανάγκης τον αλληλοδανεισμό, όπως παραδέχθηκαν εργαζόμενοι διαφορετικών νοσοκομείων σε Αθήνα και περιφέρεια.

    Εκπρόσωπος εργαζομένων στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού παραδέχθηκε ότι πολλές φορές ζητείται από τους γονείς των νοσηλευόμενων βρεφών να αγοράζουν πάνες, καθώς στο νοσοκομείο υπάρχει έλλειψη.

    Χωρίς αποστειρωμένα γάντια, καθετήρες και άλλο υλικό πρώτης ανάγκης, καθώς και χωρίς διοίκηση είναι το νοσοκομείο Δράμας, οι εργαζόμενοι του οποίου χαρακτήρισαν την κατάσταση «τραγική έως επικίνδυνη».

    Δραματική έκκληση απηύθυνε ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Ρεθύμνου Εμ.Δεληβασάκης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν χρήματα για την προμήθεια οξυγόνου.

    Αναλώσιμα υλικά από το νοσοκομείο της Νίκαιας φαίνεται ότι δανείζεται το Αττικόν, παρά τις διαβεβαιώσεις του προέδρου του Ιδρύματος Χρ.Ροϊλού ότι το νοσοκομείο λειτουργεί κανονικά και «αποτελεί προτεραιότητα του υπουργείου Υγείας».

    ANTE KAI ΓΑΜΙΣΟΥ ΑΡΧΙΔΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑ ΣΟΥ

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΡΕ ΜΠΙΝΕ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΕ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΟ ΑΒΙΩΤΟ??
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάποιος άνοιξε την πόρτα σ' ένα απίστευτο αλισβερίσι, σε διάφορες σκοτεινές δυνάμεις. Ενα είδος παρακράτους, το οποίο έχει εκθρέψει η ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. Azel thimase pios nomarxis se prostateve ke se trofodotouse narkotika?
    ti egine ta tsimpoukia ke ta vaporakia telos?

    STH THESSALONIKI
    H EDRA THS ATHONIKHS STOAS
    ME EPIKEFALIS

    NOMARXIDHS O STARATIGOS B. ELLADOS
    ANTHYMOS O SPONSORAS

    MPASIAKOS O VROMIKOS DIKASTIS
    KLITIDIS O ANAKRITIS EKTELESTIS
    REGOYZAS O TAMIAS PARAKRATOUS
    KOYMPAROI EISAGOGEIS KOKAINIS
    KOUMPARES VIZITOUDES a la plaisir
    ERGOLAVOI KATAPATITES OIKOPEDON
    MESITES PSEUDOMARTIRES
    POLEODOMOS O PARAXARAKTIS
    EFOROS O EGLIMATIAS
    IDIOTIKOS STRATOS
    MAFIOZOI
    POYTANES
    NTAVATZIDES
    NARKOTIKA
    ... ...
    ... ...
    KAI OLOS O SYRFETOS TON DIEFTHARMENON POY TOYS PROSTATEVI O NOMARXIDIS ME THN PAREA TOY

    stin Ameriki sxedon oloi 8a perimenan sti sira na ekteles8oun


    AUTO THA PEI POLITISMOS
    ORKIZMENOI
    MAFIOZOI NEOGENITSAROI





    KREMASMA STIN PLATIA ARISTOTELOUS
    OLA TA KARIOLIA

    "ΨΩΜΙΑΔΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΤΕ"
    pou se sylavane

    ALITHIA POS TIN KOPANISES ke den egine to ... ... ...?????

    o simat8itis sou



    Karaberides mipos thimaste poses fores evales fotia sta skyladika sou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?
    8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 10! ΓΑΜΩ ΤΟN ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο γιος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας, την περασμένη Τρίτη παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο του Μεγάλου Πεύκου και συγκεκριμένα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων

    ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ (ΥΙΟΣ);
    ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ. ΑΚΟΥ ΤΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ!!! ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ. Πλάκα κάνω νεαρέ. Και εγώ εκεί υπηρε΄τησα και γουστάρω πολύ. Φτάνει να σε αφήσουν να υπηρετήσεις όπως όλοι μας. Χωρίς βύσματα προστασίες και εξαιρέσεις. Θα σου μείνει αξέχαστη η εμπειρία σις Ε.Δ. Μακάρι να πας και για αλεξίπτωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΛΕΟΝ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. Η ΓΙΑΝΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ...
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ; ΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ!!!

    Υ.Γ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΑΓΝΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΙΖΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΑΥΤΗ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ. ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ!

    ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΑΝΗΚΟΥΝ
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΛΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΔ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΔ
    # posted by Ανώνυμος : 19 Νοέμβριος 2008 12:20 μμ

    ΕΤΝΑ ΙΑΚ ΥΟΣΗΜΑΓ WITH YOUR MATHER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.
    ΜΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ Σ΄ ΑΥΤΟ.
    Ε ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ ΤΟΥΣ.
    ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ.
    ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΓΚΟΧΑΤΖΗΚΟΥΡΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΟΓΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Σ΄ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΡΟΣΚΑΛΕΣΤΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΕΣ Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ.
    ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΓΑΡ ΟΙ ΚΛΗΤΟΙ ΟΛΙΓΟΙ ΜΕΝ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ.
    ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι έγινε ρε μάγκες του press-gr, από τις 8μισι το πρωί έχετε να κάνετε ανάρτηση. Περιμένετε σήμα από τον Καρχιμάκη; Δεν σας βγήκε ι ιστορία με την κασέτα και έχετε μείνει με το πουλί στο χέρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. γιατι ρε γαμωτο ολοι οι πασοκοι ειναι νουμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ
    Μοναχισμός, το ανώτατο στάδιο του καπιταλισμού.
    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/11/blog-post_7863.html

    Όπου κι ακόμα, και όταν προσδιορίζεται η ηθική αυτουργία στο ευαίσθητο (σ.σ πρόσθετο νομοθετικό σημείο) της προτροπής των παραβατικών προς την ανωμαλία (β.π την αναφορά του νόμου "..άρθρο 15 του δασοκτόνου Ν. 3208/03 του ΠΑΣΟΚ.., της φράσης: «Τα δάση και οι δασικές εν γένει εκτάσεις των περιοχών…. και της νήσου Σκύρου του Νομού Ευβοίας, τα οποία υπέκειντο σε διαχείριση, ως ιδιωτικά, σύμφωνα με την 70534/30-11-1894 διαταγή του Υπουργείου Οικονομικών, αναγνωρίζονται ως ιδιωτικά» (ε).
    (σ.σ. περί του ιστορικού τις διαδικασίας β.λ. Συνέντευξη τύπου του Βαγγέλη Αποστόλου http://anemogennitries-idioktisiako-kathesto.blogspot.com/2008/10/blog-post.html)

    Το ίδιο νόμο Ν. 3208/03 επικαλείται, (μέλος της εξεταστικής επιτροπής για το Βατοπέδιο), που με εισήγησή του πέρασε στη βουλή για την εκπροσώπηση των παραβατικών της ανωμαλίας.
    http://anemogennitries-idioktisiako-kathesto.blogspot.com/2008/10/blog-post_27.html

    Τον ίδιο νόμο επικαλείται στην παρέμβαση του http://www.servitoros.gr/news/view.php/20996/ ο Παπαγεωργίου για την κυριότητα του δάσους του Παγώντα, προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με αφορμή τα πρόβλημα που δημιουργεί στο Συνεταιρισμό φέρνοντας ουσιαστικά τους κατοίκους του χωριού και μέλη του Συνεταιρισμού σε απόγνωση, για την κυριότητα του δάσους του Παγώντα!

    (Δηλαδή τι συμβαίνει εκεί? ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δεν αναγνωρίζει το συνεταιρικό του δάσους στο σύνολο των κατοίκων του Παγώντα? Η όπως και στη περιφέρεια του Τζαμτζή κάποιοι άλλοι καταπατητές συνεταιρικού δάσους, με υποκίνηση και συνδρομή, δημιούργησαν προβλήματα και έριδες, στις σχέσεις των κατοίκων “πέρα από το χρώμα που διαλέγει κανείς και δίνει νόημα στη ζωή του”, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ!!!), όπου και πέρα από το σκάνδαλο της Μονής Μεγίστης Λαύρας, σχετικά με την απαλλοτρίωση για το ναυτικό, εν στρουθοκαμηλική αδεία ο δήμαρχος δεν ξέρει ποιοι θάμνοι είναι τα όρια της χορτονομής του δήμου, επί των αναγραφομένων ορίων, τα οποία με τόσο κόπο και θυσία προσδιόρισαν οι προκάτοχοι του, των οποίων το έργω επικαλείται ο προσφιλής του βουλευτής!

    Ερωτώμενος δε “..ο υπουργός, αν θα πάψει να παραβαίνει το νόμο ώστε να μην οδηγούνται οι κάτοικοι εκτός χωριού και στην ανεργία, το δε δάσος στην εγκατάλειψη και στην έλλειψη κάθε προστασίας και αν πρόκειται να εφαρμόσει το νόμο, (σ.σ. επιδεικνύει και το σωστό μιας ενέργειας), και να προβεί στην έγκριση των διαχειριστικών εκθέσεων ως ιδιωτικών προκειμένου αυτοί οι ατυχείς κάτοικοι του Παγώντα και μέλη του Συνεταιρισμού να βιοπορίσουν στο τόπο τους".

    Τελικά ανύπαρκτος ο σεβασμός στα έργα αυτών ΤΩΝ ΟΠΟΊΩΝ επικαλούνται, και η παιδεία του πολιτικού ήθους που απεκόμισαν από τους πολιτικούς προκατόχους των, που δίπλα τους μαθήτευσαν?
    Μα τότε μεγίστη η μετά θάνατο προσβολή προς εκείνους ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΕΣ που στη ζωή των έταξαν να φυλάγουν Θερμοπύλες, γιατί πρόβλεψαν την ύβρη και την προσβολή “ΑΝΑΞΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ”

    Η Δημοτική Χορτονομή του Δήμου Σκύρου ως λεία αρπαχτικών
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/03/blog-post_1389.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΦΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΟΥΝ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΗΚΟΥΝ
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΛΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. γιατι ρε γαμωτο ολοι οι πασοκοι ειναι νουμερα?

    19 Νοέμβριος 2008 3:55 μμ




    ρητορικό το ερώτημα....αφού είναι οπαδοί του βλάκα τουρίστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολλοί μικρόνοοι παριστάνουν τους γνώστες. Οι Παπανδρέου φίλοι που χλευάζετε τον Γιώργο, αν και ήταν πολλά χρόνια πρωθυπουργοί δεν άφησαν παρά από ένα σπίτι ο καθένας. Ο Γέρος το Kαστρί αυτό που ήταν προίκα από τη γυναίκα του και ο Ανδρέας τ﨔κωλόσπιτο” που το άφησε όμως στη Δήμητρα και αυτό με δανεικά από τον Παπούλια τον Κατσιφάρα και μερικούς ακόμη από την παλιοπαρέα. Στα παιδιά του άφησε … το όνομά του. Αυτοί είναι αληθινοί ΗΓΕΤΕΣ αδιάφθοροι που πεθάναν απένταροι όχι σαν κάτι άλλους που ξεκλίνησαν πάμπτωχοι και κατέληξαν να μην ξέρουν τι έχουν. Μήπως γνωρίζει κανείς τίποτε για τα βραχώδη οικόπεδα, ή περί μπακαλιάρου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι...

    Σημαντικά νέα από την σημερινή πολιτική επικαιρότητα και όχι μόνο….


    Αδιέξοδα παντού για τους πολίτες από την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης. Στην οικονομία ειδικά εμείς, οι ομοφυλόφιλοι της δημοκρατικής παράταξης του ηγέτη Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου (kostas/χωριάτης, παληκάρι απ' τα Σφακιά, pasok poisonous, chief engineer, veteran seaman και ο σύντροφος που ποστάρει με κεφαλαία το ίδιο μήνυμα με εμμονή) διαμαρτυρόμαστε για την ακρίβεια. Δεν έρχεται άνθρωπος να μας πηδήξει στη Συγγρού κι ας κάνουμε και ειδικές προσφορές, 2 πίπες στην τιμή της μίας.

    Όταν γίνει πρωθυπουργός ο ηγέτης Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου θα δώσει τα λεφτά στο λαό να ξεκαβλώσει και να το ευχαριστηθούμε κι εμείς.

    Πάντα με εκτίμηση,

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. γιατι ρε γαμωτο ολοι οι πασοκοι ειναι νουμερα?

    19 Νοέμβριος 2008 3:55 μμ



    ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ρητορικό το ερώτημα....αφού είναι οπαδοί του βλάκα τουρίστα

    19 Νοέμβριος 2008 5:59 μμ



    ΡΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ...

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ...

    ΓΑΜΩ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΙΚΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση