GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

25% αύξηση στα εισιτήρια...

. Από το http://kosmosnews.blogspot.com . Με το καλημέρα πάρτε και μια αύξηση 25% στην τιμή του ενιαίου ειστηρίου για όλα τα μέσα μαζικής με...

.
Από το http://kosmosnews.blogspot.com
.
Με το καλημέρα πάρτε και μια αύξηση 25% στην τιμή του ενιαίου ειστηρίου για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς από την 1η του χρόνου , έτσι από το 80 λεπτά θα πάει στο 1 ευρώ.....
Είπε κανείς τίποτα ;; τι δεν είνια κοινωνική πολιτική αυτή;;;
μα πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά ;
εδώ έχουμε μπει σε οικονομικη κρίση ..... ε και..... να μάθει ο κόσμος να μην μετακινείτε
εδω πήγε το πετέλαιο από τα 145 δολάρια το βαρέλι στα 35 .... ε και
μα με ακριβότερα ΜΜΜ ο κόσμος θα προτιμά το ΙΧ .... ε και
εκτός βέβαια αν θέλουν να στρέψουν τον κόσμο στις κάρτες όπου οι τιμές μένουν σταθερές και στην ουσία θέλουν να πάρουν προκαταβολικά τα χρήματα για τισ μετακινήσεις που ΘΑ κάνει ο καθένας....

-------------------------

17 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ
    ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ

    ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ
    ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ?

    ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ
    ΤΑ ΚΟΥ ΚΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΑΦΡΑΓΚΑ

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ
    ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ

    ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΠΡΑΚΙΑ ΤΑ ΜΠΑΓΑΣΙΚΑ
    ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΣΩ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΡΩ

    ΝΑΝΑΙ ΧΑΣΙΚΑ!!!

    ΜΕ 4,5% ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Βα
    ΕΘΝΙΚΗ!!!

    ΚΚΕ= 5,8%
    ΣΥΡΙΖΑΣ= 6,2 %

    KAI ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ
    ΤΟΥΜΠΕΚΙ!!!
    ΑΛΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατα τα αλλα η κυβερνηση ανοιξε χθες τα μαγαζια απο ενδιαφερον για τους εργαζομενους..και οτι εβγαλαν θα το δωσουν σε εισιτήρια των ΜΜΜ.
    ενα ευρώ για ΜΙΑ σταση με το τρόλλευ;; το λεωφορείο ;; το μετρό;;
    ΑΙΣΧΟΣ!!! και καλά όποιος μπορεί να περπατήσει.. οι ηλικιωμένοι; αλλα΄αυτοι δεν εχουν προβλημα ,παιρνουν μεγαλη συνταξη.. ντροπη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι αυτούς που πραγματικά χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεραφοράς, και άρα έχουν μηνιαίες κάρτες, δεν υπάρχεθ καμία αύξηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΠΑΡΙΕΣ τις ξέρεις ? πετάς μια αρλούμπα 25% αύξηση και διαβάζει ο μαλάκας και του σηκώνονται οι τρίχες , πως φαίνεται ότι σε λεωφορείο δεν έχεις μπει ποτέ στην ζωή σου , κύριε μακακα εάν μπεις θα δεις πως στα πενήντα άτομα τα δυο είναι έλληνες , και τα τριάντα πέντε δεν βγάζουν εισιτήριο , βγάλτε συμπέρασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΑΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΜΕΤΑ μου λες εσύ βάνδαλοι, αλήτες και κοπρίτες. Προσέξτε το μήνυμα των πολιτικών κοστουμιών προς τη γενιά των εξεγερμένων μαθητών. Το ΚΚΕ δεν συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι ο δούρειος ίππος των πλουτοκρατών. Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί «υπαρκτός σοσιαλισμός» και ελευθερία πολιτών έχουν πάρει διαζύγιο προ πολλών ετών. Το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί στα λόγια να πορευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κάθε τόσο ρίχνει λάδι και ανάβει μεγάλη φωτιά. Η Νέα Δυστυχία ούτε το συζητάει για το ΠΑΣΟΚ, γιατί υπάρχει κυβέρνηση στον τόπο αυτό. Και τέλος το ΠΑΣΟΚ βγάζει φλύκταινες ακούγοντας για συνεργασία με τη Δεξιά, πιστεύοντας πως όπου να ΄ναι θα καταγάγει νίκη αυτοδύναμου πασά. Κάθε άρνηση και κάθε κριτική υπηρετεί ανάγκη αυτιστική. Να μαντρώσει πρόβατα από τα αριστερά ή τα δεξιά. Προσέξτε διαφορά. Για τα κουκιά τα κόμματα τα πολιτικά. Για την κοινωνία τα παιδιά. Από τη μια τα άδεια παλτά. Από την άλλη μια ανυπάκουη καρδιά. Επομένως μία η ελπίδα. Αύριο τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακριβώς αυτό θέλουν να πουλήσουν κάρτες, οι οποίες όμως συμφέρουν πολύ, αν τα υπολογίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ του 2003 ο Κώστας Σημίτης μέτρησε τα πενιχρά πολιτικά κέρδη που έφερε η επιτυχημένη ελληνική προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και έκανε ανασχηματισμό- ένα ύστατο ανακάτεμα της τράπουλας, μήπως και το ΠΑΣΟΚ ξανάμπαινε σε τροχιά εξουσίας. Ακριβέστερα, είχε υποκύψει στο κλίμα της περιόδου και τις εσωκομματικές πιέσεις για ευρύτατες αλλαγές. Τελικώς, οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, το νέο κυβερνητικό σχήμα μάλλον έκανε την κατάσταση χειρότερη και η κίνηση Σημίτη καταγράφηκε στα χρονικά ως «ανασχηματισμός Ροδούλας Ζήση». ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΙΕΣΗ αισθάνεται σήμερα και ο Κώστας Καραμανλής. Το παγκόσμιο σκηνικό, ωστόσο, είναι διαφορετικό. Και το στάτους της χώρας στην Ε.Ε. απέχει παρασάγγας από την Ελλάδα της ΟΝΕ του 2003. Οι γαλάζιοι που ορέγονται μια κυβερνητική θέση και περιμένουν στην ουρά, ζητούν σαρωτικές αλλαγές με την προσδοκία ότι μπορεί να γυρίσει ο τροχός. Και με τη βεβαιότητα ότι πρέπει να τρέξει αίμα, δείχνουν το κεφάλι του Γιώργου Αλογοσκούφη.

    ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ, ο υπουργός Οικονομίας μετράει τους συμμάχους του, εντός κυβέρνησης και Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στα δάχτυλα του ενός χεριού. Από τους υπόλοιπους μαζεύει βέλη- αλλά έχει ασπίδα τον Καραμανλή. Στη συνεδρίαση της γαλάζιας Κ.Ο. και στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, ο Πρωθυπουργός έβαλε φρένο σε κάθε φωνή αμφισβήτησης της οικονομικής πολιτικής. Ήταν ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο Αλογοσκούφης παραμένει στη θέση του; Ή κίνηση τακτικής για να «περάσει» ένας δύσκολος προϋπολογισμός που μετράει ημέρες πριν αναθεωρηθεί; ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ πλευρά κι αν το δει κανείς, ο τρίτος ανασχηματισμός του Καραμανλή- μαζί με τον εκλογικό του 2007- θα είναι «ανασχηματισμός Αλογοσκούφη». Είτε φύγει είτε παραμείνει στην Πλατεία Συντάγματος, ο υπουργός Οικονομίας θα είναι ο πρωταγωνιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Οι καταληψίες καταπατούν το άσυλο."

    Άρθρο
    του κ. Κωνσταντίνου Ι. Μουτζούρη,
    Πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

    "Η θλιβερή και καταδικαστέα είσοδος και παραμονή κατά τις τελευταίες ημέρες σε πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις του κέντρου της Αθήνας και άλλων πόλεων εξωπανεπιστημιακών ατόμων, χωρίς καμία έστω και υποτυπώδη κάλυψη από πανεπιστημιακές συλλογικοτήτες, συνιστά ουσιαστικώς και ηθικώς καταπάτηση του πανεπιστημιακού ασύλου, το οποίο έχει θεσπιστεί για να προστατεύει την ελεύθερη και απρόσκοπτη παραγωγή και διάχυση της επιστημονικής γνώσεως και των ιδεών.
    Ειρήσθω εν παρόδω ότι όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών στη χώρα μας έχουν διατηρήσει την έννοια του ασύλου, χωρίς σκέψη για αλλοίωσή του. Η ουσιαστική μεταβολή, η οποία έγινε προ δύο ετών, αφορούσε το όργανο που αποφασίζει την άρση του ασύλου και όχι την ύπαρξή του. Το γεγονός ότι κανένα πρυτανικό συμβούλιο δεν θεώρησε κατά τα πρόσφατα θλιβερά συμβάντα ότι θα έπρεπε να κληθεί η δημόσια δύναμη για την προστασία του ασύλου από την καταπάτησή του δεν είναι τυχαίο, ούτε κατ΄ ουδέναν τρόπο δείγμα αβουλίας. Αντιθέτως είναι στοιχείο υπευθυνότητας, κατόπιν ωρίμου και ψύχραιμης αναλύσεως της κρατούσας καταστάσεως με πραγματικά στοιχεία πεδίου και εκτιμήσεως των σχεδόν βεβαίων επιπτώσεων με καταστροφές κτιρίων, βιβλιοθηκών, εργαστηρίων και λοιπών υποδομών που θα προέκυπταν, την επιδείνωση της κοινωνικής αναστατώσεως, καθώς και τη μεγάλη πιθανότητα ανθρωπίνων τραυματισμών ή ακόμη χειροτέρων καταστάσεων.
    Επιπλέον και ειδικώς στο ΕΜΠ δεν υπήρχαν ζημιές από τους καταπατητές του ασύλου του, πλην της αφαιρέσεως οικοδομικών υλικών για εκσφενδόνιση. Αλλωστε, είναι σχεδόν βέβαιον ότι παρόμοια ανάλυση γίνεται και από τον πολιτικό κόσμο της χώρας, αλλά και από τις εισαγγελικές αρχές, οι οποίες εκ του νόμου δικαιούνται να διατάξουν παρέμβαση της δημοσίας δυνάμεως ερήμην των πρυτανικών συμβουλίων. Η σκέψη μας αυτή ενισχύεται και από το γεγονός ότι ουδεμία παρέμβαση διατάχθηκε εκτός των πανεπιστημίων σε χώρους χωρίς κάλυψη ασύλου, όπως π.χ. το κτίριο της ΓΣΕΕ.
    Ενα άλλο θέμα που αναδείχθηκε είναι ότι οι πανεπιστημιακές κοινότητες δεν απεδείχθησαν τούτη τη φορά ικανές να προστατεύσουν το άσυλο, όπως πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνεται. Η διαπίστωση αυτή είναι πολύ σοβαρή και οφείλουμε να εργαστούμε σοβαρά στην κατεύθυνση αυτή.
    Επείγει η οργάνωση από τις πανεπιστημιακές κοινότητες της προστασίας τους. Ομως επείγει και η εξεύρεση κοινής γλώσσας για το θέμα από τους πολιτικούς ταγούς μας."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έτσι, ψηφίστε δεξιά μέχρι να ψοφήσετε!

    ΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ,ΠΑΤΟΥΝ ΠΑΝΩ Σ'ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΗΣ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .


    ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ, ΛΟΓΩ , ΛΕΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ?
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ?

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ?
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τέτοιο χαράτσι αύξηση δεν ξανάδε η φτωχολογιά.
    Από 80 λεπτά 1 € ανεξαρτήτως διαδρομής από 01 01 2009.
    Γιά αστικές συγκοινωνίες της πλάκας και των ημίωρων καθυστερήσεων.
    340 δραχμές είναι αυτές για δύο τρείς άντε 5 στάσεις.
    Τον Ιούνιο η ΝΔ θα σαρώσει στις ευρωεκλογές στο λεκανοπέδιο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. α ρε λαμογια απο 20% και πανω ολες οι αυξησεις για να τα παρετε.θα φατε ενα αγγουρι ναααααααααααα που θαναι και συντομα οτι προλαβετε αλλα τεοιοι που ειστε θα παρετε και τα πομολα σκατοδεξια αποβρασματα 40 ευρω πανω το σημα για αυτοκινητο,πουλημενα τομαρια.φυγετε ρε με τα χαρατσια σας παρεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πιάσατε που πιάσατε το θέμα, δεν το λέτε τουλάχιστο ολόκληρο;
    Πώς είναι;
    Ας το πιάσουμε από την αρχή. Σκέφτηκαν οι εγκέφαλοι:
    - Τα ενιαία εισιτήρια του ενός Ευρώ τι ποσοστό των εισιτηρίων είναι;
    - 10% !
    - Αυτά των 50 λεπτώνν;
    - Φυσικά 90%.
    - Άρα στα 10 εισιτήρια εισπράττουμε 5,50 Ευρώ!
    -Ακριβώς.
    - Αν τα κάνουμε όλα 80 λ. πόσα θα εισπράξουμε;
    -8 Ευρώ.
    -Δηλαδή κέρδος 2,5 Ευρώ. άρα αύξηση 45% χωρίς να φανεί και πολύ αφού θα πούμε πως μειώσαμε την τιμή του διαρκούς από ένα ευρώ σε ογδόντα λεπτά!
    -Σωστο!
    -Μετά, μόλις περάσει ένα εξάμηνο ή και λιγότερο θα αυξήσουμε το εισιτήριο κατά είκοσι λεπτά! Δε θα φανεί και πολύ. Σωστό;
    -Σωστό.
    -Τι θα εισπράττουμε στα δέκα εισιτήρια;
    - 10 Ευρώ!
    -Δηλαδή τα 5,5 που έχουμε τώρα θα γίνουν δέκα!
    -Η αλήθεια να λέγεται!
    -Δηλαδή αυξησούλα σε έξι μήνες;
    - Ε, δεν είναι 82% περίπου;
    -Ούτε που θα το καταλάβει ο κόσμος!
    - Κι αν το καταλάβει, τι έγινε δηλαδή; Πώς γίνονται οι μεταρυθμίσεις ; Ανέξοδα; Άσε μας καημένε! Ποιος τον χε...ρετάει τον κόσμο; Εμείς μεταρυθμίσεις υποσχεθήκαμε και θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας. Έτσι;
    -Έτσι!
    -Μπράβο!

    Τώρα αν σε μισό χρόνο μας τρώνε στα εισιτήρια,ιδίως τώρα που το πετρέλαιο έφτασε στα 25Ευρώ, πάνω από 80%!!! είναι για να μείνουν στην ιστορία, εκτός για τη βρωμιά τους, και για την παλιανθρωπιά τους, τι τους νοιάζει; Εκείνοι τι είχαν τι έχασαν; Δεν έχασαν όμως. Κέρδισαν και για τα δισάγγονά τους, οι μαγάρες!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,δεν ντρεπεσαι,ρε ΜΠΟΥΧΕΣΑ, 1euro το εισιτηριο,EXEIS ΝΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ,ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ.Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?ΚΑΝΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ,Α ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΖΑΧΑΡΕΑ -ΠΕΛΕΚΗ.Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ .ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ,ΑΧΡΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαρακτηριστικό δείγμα του πόσο άκυρη είναι η "διαμαρτυρία":
    Χρησιμοποιώ μετρό και λεωφορείο για να πάω στη δουλειά μου.
    Άρα έχουμε:
    5 ημέρες Χ 2 ευρώ (1 ευρώ για να πάω και άλλο ένα για να επιστρέψω)
    10 ευρώ.
    4 εβδομάδες Χ 10 ευρω = 40 ευρώ.
    Η κάρτα για όλα τα ΜΜΜ κοστίζει 35 ευρώ.
    Άρα μόνο από τη μετακίνηση μου (μόνο για να πάω στη δουλειά μου) έχω κέρδος 5 ευρώ.
    Αν υπολογίσω όμως και τις όποιες άλλες διαδρομές που κάνω με τα ΜΜΜ (για να κατέβω στο κέντρο πχ για κιν/φο, για κάποια αγορά, για έξοδο κτλ) τότε το κέρδος είναι πολύ μεγαλύτερο.
    Εκείνο που βλέπω όμως είναι ότι συνεχίζουν να υπάρχουν οι κλασσικοί κακομοίριδες που όλο κλαίγονται αλλά ποτέ δεν χρησιμοποιούν εισητήριο ως ένδειξη "διαρτυρίας".
    Σε άλλες χώρες της ΕΕ (ακόμη και στις πρώην "ανατολικές") το μεμονομένο εισιτήριο είναι πολύ ακριβότερο από την αγορά μιας μηνιαίας κάρτας.
    Αλλά εδώ βέβαια έχουμε το "κίνημα του ακυρωμένου εισιτηρίου" κοινώς "τζαμπατζιλίκι".
    Εννοείται πως όταν βρίσκω τέτοιο εισιτήριο πάνω στα ακυρωτικά του μετρό το πετάω.
    Κάποιοι θέλουν να κάνουν τους "έξυπνους" εις βάρος των κορόιδων.
    Και μετά ξύπνησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάποιοι, που πιστεύουν πως ανακάλυψαν τη λάσπη, να μας πουν τι ποσοστό του επιβατικού κοινού χρησιμοποιεί κάρτες διαρκείας; Και να μας πουν ακόμα τι προσωπικό εξυπηρετεί εκείνους που πηγαίνουν στον κισέ μια φορά το μήνα και τι εκείνους που βγάζουν εισιτήριο κάθε φορά που θα χρησιμοποιήσουν το μέσο μεταφοράς; Το κέρδος της επιχείρησης για τη μείωση της κάρτας βγαίνει με το παραπάνω με τη μείωση του προσωπικού.
    Η συντριπτική πλειοψηφία των διακινούμενων δεν χρησιμοποιεί κάρτα.
    Τα περί έξυπνων και κορόιδων δεν πίνει νερό παρά μόνο για τους εξυπνάκηδες.
    Και μετά κοιμήθηκαν.

    Για τη διαφορά τιμής στα μέσα μεταφοράς σε χώρες του εξωτερικού είναι αλήθεια πως η τιμή του μοναχικού εισιτηρίου είναι μεγάλη αν δεν το έχεις προμηθευτεί από εκδοτήρια ή την αγορά και το ζητήσεις από τον οδηγό, και φυσικά του τρόλεϋ ή του λεωφορείου.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση