GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου...

...για την παραπομπή σχετικά με την υπόθεση της Αιξωνής . Από τον κ. Αλέξανδρο Λυκουρέζο λάβαμε το ακόλουθο e-mail: Αγαπητό Press, Παράκληση...

...για την παραπομπή σχετικά με την υπόθεση της Αιξωνής
.
Από τον κ. Αλέξανδρο Λυκουρέζο λάβαμε το ακόλουθο e-mail:

Αγαπητό Press,
Παράκληση να δημοσιεύσεις την παρακάτω δήλωση μου για την ολοκληρωμένη και όχι μονοσήμαντη ενημέρωση του κοινού σου. Φιλικά,
Αλέξανδρος Λυκουρέζος


ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ
Το Συμβούλιο Εφετών με το παραπεμπτικό βούλευμά του υπέκυψε στην ομάδα που κατασκεύασε το σε βάρος μου προκλητικά αβάσιμο, άθλιο και νομικά νοσηρό κατηγορητήριο ικανοποιώντας, ελπίζω ακουσίως, με τον τρόπο αυτό τις πολυεπίπεδες σκοπιμότητες που εξυπηρετεί η ομάδα αυτή εδώ και τόσο καιρό. Δυστυχώς, είχα προβλέψει την εξέλιξη αυτή, καθώς, όταν δυο μήνες πριν από την έκδοση του βουλεύματος, διέρρεαν σχετικές πληροφορίες, είχα στις 13 Νοεμβρίου υποβάλει στο Συμβούλιο Εφετών υπόμνημα στο οποίο μεταξύ άλλων έγραφα: « … τις τελευταίες μέρες γίνομαι δέκτης περιέργων φημών, σύμφωνα με τις οποίες το Συμβούλιο Σας θα οδηγηθεί τελικά στην παραπομπή μου …». Παρόλα αυτά ήλπιζα και ήθελα να πιστεύω στην αμερόληπτη και δικαία κρίση των τριών Δικαστών – Μελών του Συμβουλίου. Διαψεύσθηκα. Και όχι μόνον αυτό. Το υπό την κ. Λούκα Συμβούλιο Εφετών αρνήθηκε το ελάχιστο που είχε νομικό και ηθικό καθήκον έναντι εμού, να δεχθεί το αίτημα μου για αυτοπρόσωπη ενώπιον του Συμβουλίου εμφάνισή μου και την δια ζώσης ανάπτυξη της υπεράσπισης μου, αίτημα που κατά κανόνα γίνεται δεκτό στον οιονδήποτε κατηγορούμενο, ακόμη και σε αυτόν που του αποδίδονται τα ειδεχθέστερα των εγκλημάτων. Προς τί αυτή η δειλία;
Μετά από 47 χρόνια στη μαχομένη δικηγορία και ενώ ετοιμάζομαι να γιορτάσω τον Απρίλιο του 2010 τα 100 χρόνια λειτουργίας του γραφείου μου (το ξεκίνησε ο παππούς μου Κωνσταντίνος τον Απρίλιο του 1910), διαπιστώνω με θλίψη την ευκολία με την οποία αγνοήθηκαν και κακοποιήθηκαν στοιχειώδεις κανόνες δικαίου και επιχειρείται να ποινικοποιηθεί η άσκηση του δικηγορικού επαγγέλματος. Το «έγκλημά» μου σύμφωνα με το Συμβούλιο Εφετών είναι ότι ως δικηγόρος προέβαλα με δικόγραφα τους ισχυρισμούς των πελατών μου, ενώπιον των Δικαστηρίων, στηριζόμενος αφενός σε συμβόλαια που είχαν συνταχθεί σε προγενέστερο χρόνο και χωρίς την οιανδήποτε δική μου ανάμιξη και αφετέρου σε γνωμοδοτήσεις τριών επιφανών Καθηγητών της Νομικής Σχολής και σε σχετική γνωμοδότηση της Ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, που με συντριπτική πλειοψηφία (35 έναντι 2) είχε υιοθετήσει τους ισχυρισμούς του πελάτη μου. Η κρίση του Συμβουλίου Εφετών καθιστά τον κάθε δικηγόρο εν δυνάμει κατηγορούμενο. Η υπόθεση δεν κλείνει εδώ.
----------------------------------

37 σχόλια

  1. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΗΚΕ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ ΦΥΛΑΚΗ;

    ΟΧΙ!!

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΟΕΙ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανδρέα Παπανδρέου.
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ - Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ - ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΙΚΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ , ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ, ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ , ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ

    "Έλληνας μέχρι την άκρη των δαχτύλων του"



    Χρειάστηκαν 30 χρόνια και το άνοιγμα των αρχείων του Foreign Office για να επιβεβαιωθεί, ακόμη και από τους εχθρούς του, η ιστορική προσωπικότητα του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Το μακρινό και πολιτικά ομιχλώδες 1978, οι βρετανοί διπλωμάτες τον χαρακτήριζαν "Έλληνα έως την άκρη των δαχτύλων του", πολιτικό με οξύτητα, διορατικότητα, ο οποίος μισούσε τους αμερικανούς. Η άποψη της βρετανικής πρεσβείας στην Αθήνα για τον ηγέτη του ΠΑΣΟΚ ήταν καθαρή σαν τον έναστρο ουρανό.
    «Ήταν Έλληνας ως την άκρη των δαχτύλων του» έγραφε στην αναφορά του ο βρετανός τότε πρέσβης στην Αθήνα, Σερ Μπρούκς Ρίτσαρντς συμπληρώνοντας, πως ο Ανδρέας παρότι είχε ζήσει χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, μισούσε τους αμερικανούς.
    Οι βρετανοί διπλωμάτες ήταν απόλυτοι στα πιστεύω τους για τον Ανδρέα, γράφοντας στις τότε αναφορές τους: «Το όραμά του είναι για μια Ελλάδα αδέσμευτη, ουδέτερη που θα μπορεί να ζει με τις δικές της δυνατότητες».

    Τα εμπιστευτικά αρχεία του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών που αφορούν την περίοδο του 1978 αποδεσμεύτηκαν, όπως συνηθίζεται με τη συμπλήρωση 30 ετών.
    Σε αυτά γίνονται αναφορές από βρετανούς διπλωμάτες για το ΠΑΣΟΚ και τη διφορούμενη -όπως χαρακτηρίζεται συγκεκριμένα - προσωπικότητα του Ανδρέα Παπανδρέου. Γίνεται επίσης αναφορά και στις προσπάθειες του Κωνσταντίνου Καραμανλή να προωθήσει την ένταξη της Ελλάδος στην τότε ΕΟΚ.
    Είναι όμως σαφές ότι οι βρετανοί διέβλεπαν τη ραγδαία πολιτική άνοδο του ΠΑΣΟΚ και τη λαϊκή του απήχηση.
    Γι 'αυτό προσέδωσαν μεγαλύτερο βάρος στις αναφορές τους στην ανερχόμενη πολιτική ελληνική δύναμη και όχι στην τότε κυβέρνηση, που όπως σύντομα αποδείχτηκε, θα αποτελούσε παρελθόν για την ελληνική πολιτική σκηνή.
    Ουσιαστικά οι Βρετανοί διπλωμάτες στην Αθήνα, με συχνές αναφορές τους προς το Foreign Office, ενημέρωναν για τις πολιτικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ και για την προσωπικότητα του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Η συνάντηση με τον Βρετανό πρέσβη
    Την εποχή εκείνη ο Βρετανός τότε πρέσβης στην Αθήνα, Σερ Μπρούκς Ρίτσαρντς, επεδίωξε και έκλεισε μια συνάντηση με τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Καστρί, όπου συνομίλησαν για μια ώρα.
    Ακολούθως, στην εμπιστευτική του αναφορά, γράφει τα ακόλουθα για τον Ανδρέα Παπανδρέου:
    «Σε αυτή τη φάση, το κόμμα εξακολουθεί να είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου, και ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι η πλέον ευφυής, λαμπρή αλλά και η πλέον διφορούμενη προσωπικότητα στην πολιτική σκηνή της σύγχρονης Ελλάδας. Παρά το γεγονός ότι έχει ζήσει τη μισή ζωή του μέχρι σήμερα στην Αμερική παραμένει Έλληνας μέχρι τα άκρα των δαχτύλων του. Δεν νομίζω ότι μπορεί να θεωρείται σοσιαλιστής. Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι όπως ο Θεμιστοκλής, ο οποίος αφού έσωσε την πόλη - κράτος της Αθήνας από τους Πέρσες, αυτομόλησε στον εχθρό ή όπως ο Καραϊσκάκης ο οποίος στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου έλεγε "Όποτε θέλω είμαι άγγελος και όποτε θέλω είμαι διάβολος". Στις αντικοινοτικές θέσεις που έχει ο Ανδρέας Παπανδρέου υπάρχουν περιθώρια για να κάνει διορθώσεις, αλλά η εχθρότητα που έχει εναντίον της Αμερικής και του ΝΑΤΟ είναι θεμελιώδης. Το όραμά του είναι για μια Ελλάδα αδέσμευτη, ουδέτερη που θα μπορεί να ζει με τις δικές της δυνατότητες και με τα πετροδολάρια του Καντάφι».
    Ιστορικός πολιτικός διαξιφισμός Καραμανλή- Παπανδρέου στη Βουλή
    Ο Σερ Μπρούκς Ρίτσαρντς στη συνάντηση, είχε ρωτήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου πώς βλέπει τη μελλοντική διάρθρωση του πολιτικού τοπίου στην Ελλάδα.
    Προφητικός ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε, ότι δεν βλέπει να έχουν μέλλον τα κόμματα της ΕΔΗΚ και του ΚΚΕ εσωτερικού, αλλά και τα περιφερειακά σοσιαλιστικά κόμματα. Όσο για το ΚΚΕ εξωτερικού προέβλεπε- όπως και συνέβη-ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεπεράσει το ποσοστό του 12%.
    Εξ'άλλου από ένα άλλο εμπιστευτικό έγγραφο της βρετανικής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον αποκαλύπτεται ότι στις αρχές του 1978, τους επισκέφθηκε ο ελληνικής καταγωγής πράκτορας της CIA, Τζορτζ Φιδάς και τους ενημέρωσε για τις πληροφορίες που είχε, αλλά και για τις εκτιμήσεις του σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.
    Ο Τζορτζ Φιδάς είπε στους Βρετανούς επισήμους ότι δύο παράγοντες ανέβασαν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Νοεμβρίου του 1977: Η απήχηση του Ανδρέα Παπανδρέου στους αγρότες, οι οποίοι ήταν φοβισμένοι με την Ευρωπαϊκή Κοινότητα, διότι είχαν δυσκολίες να πουλούν τα προϊόντα τους και η σχετικά μεγάλη αποχή η οποία ευνόησε τα αριστερά κόμματα.
    Ο Καραμανλής
    Εκτενείς αναφορές υπάρχουν και για τις προσπάθειες του Κωνσταντίνου Καραμανλή να προωθήσει την ένταξη της Ελλάδος στην ΕΟΚ. Στο πλαίσιο αυτών των προσπαθειών ο τότε πρωθυπουργός πραγματοποίησε επίσκεψη στο Λονδίνο. Όπως αναφέρεται σε εμπιστευτικό έγγραφο της Downing Street ο Έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε από τη βρετανική κυβέρνηση να βοηθήσει στην επίσπευση της ελληνικής ένταξης και να την αποσυνδέσει από τις αιτήσεις της Πορτογαλίας και της Ισπανίας. Σύμφωνα με το εμπιστευτικό έγγραφο η βρετανική πλευρά συμφώνησε στα αιτήματα του Έλληνα πρωθυπουργού.
    Το κυπριακό

    Στις ελληνοβρετανικές συνομιλίες του Λονδίνου συζητήθηκε και το Κυπριακό. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, επεσήμανε ότι ούτε η ελληνική κυβέρνηση ούτε η κυβέρνηση της Κύπρου θα δεχθούν συμφωνία που θα δίνει στους Τουρκοκυπρίους εδαφικό ποσοστό πάνω από 25%. Για τις σχέσεις δε της Ελλάδας με το ΝΑΤΟ ο Κωνσταντίνος Καραμανλής διευκρίνισε στον Βρετανό πρωθυπουργό Τζέιμς Κάλαχαν ότι η Ελλάδα δεν θα επιστρέψει στο στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ εάν δεν διευθετηθεί πρώτα το θέμα της Κύπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χμμμμ!!!! αισθάνονται και οι δικηγόροι (όταν κατηγορούνται)το ίδιο ανήμποροι μπροστά στη δικαιοσύνη όπως οι κοινοί θνητοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥ ΚΟΠΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑΣ
    ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
    ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ
    ΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΥ ΡΕ ΑΙΜΟ-ΡΟΥΦΗΧΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σ Κ Α Σ Ε ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ
    ΟΛΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΜΠΛΕΚΕΣ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ?
    ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ ΔΕΞΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΕ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΘΩΟς ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΕΙΟ Ο ΠΑΠΟΥΣΑΣ ΠΡΙΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ??ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνήθως το συμβούλιο κάνει δεκτό το αίτήμα του κατηγορουμένου για αυτοπρόσωπη εμφάνιση ισχυρίζεται ο κ. Λυκουρέζος; Μα καλά μας θεωρεί όλους άσχετους. Το αίτημα αυτό, σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, απορρίπτεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τί εννοειται λέγοντας υπέκυψαν στην
    ομάδα πίεσης? Τους προσέφεραν περισσότερα και υπέκυψαν? Δηλαδή οι εφέτες που εξέδωσαν την απόφαση αναλόγως των πιέσεων υποκύπτουν?
    Εάν τα εγραφε αυτά κάποιος κοινός θνητός θα ηταν ηδη κατηγορούμενος.
    Αναλόγως θα περιμένουμε την αντίδραση των εφετών για να δούμε εάν πιέζονται και πόσο.
    ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ . ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΚΑΘΗΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λυκουρέζε,
    πρώτο, δεν καταδικάζεις τις λαμογιές που "άθελά σου" υπηρέτησες και
    δεύτερο, επειδή "επιφανείς" ανισόρροποι γνωμοδοτούν ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ότι οι βεντέτες τους καλά κάνουν και γενοκτονούν, πρέπει μήπως οι λαοί και όλα τα δικαστήρια να δέχονται χωρίς άμυνα αυτές τις μοχθηρίες;
    Τι έκανες τόσα χρόνια για την πρόοδο της αλληλεγγύης στη χώρα που σε ταΐζει, και τώρα ζητάς και τα ρέστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ενα ερώτημα στον κύριο Αλἐξανδρο Λυκουρέζο.

    Που σταματάει χρονολογικά το αδιαχώριστο του ομιχλώδες στη σχέση των πραγμάτων, όταν σε μια δικογραφία ο δικηγόρος προοθεί ανάλυψη ευθύνών πατρογονικών αμαρτημάτων του παρελθόντος σε αποδέκτες κληρονόμους και ανἀλυψη μελλοντικών ευθυνών τους, ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ μιας αποδοχής.

    Είναι στη ευθύνη του δικηγόρου να προφυλάξει τους κληρονόμους με ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ κληρονομιάς ( κλοπημαίου προιόντος και δη) όταν δικηγόρος κατά την ανάγνωση των εγράφων εμφανώς μπορεί να εντοπίσει στοιχεία (απάτη σε βάρος του δημοσίου, ψευδής βεβαίωση, πλαστογραφία, ψευδορκία και ηθική αυτουργία σε σημείο, να ακουσίος?, να εμπλέκονται υποθυκοφύλακες και συμβολαιογράφοι) που τους εκθέτουν και επαυξαντικά αναλαμβάνουν με ένορκες βεβαιώσεις (και δη εμπεριεχομένων των αντιφάσεων) ακόμα και ποινικές ευθύνες?

    Μήπως αυτό το ερώτημα καθιστά κάθε δικηγόρο εν δυνάμει κατηγορούμενο?

    Πως να πάει μπροστά η ΠΑΙΔΕΙΑ? με τέτοια παιδεία?

    Πια η πολιτική πρόταση λύσης για διεξόδο βατοπεδικών και Σκυριανών φαινομένων?

    Γιατί εδώ που φτάσαμε ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΗΨΗΜΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ ΤΟΥ ΜΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ και ελαφριντικό υπέρ του θύτη που δεν αφήνεται να αποτελειώση την εκτόνωσή του εν ηρεμία και απόλαυση.

    ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ! ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

    ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ευελπιστώντας ότι και εσείς δεν αμφιβάλαται για το δίκαιο που καταξιωθήκατε υπέρ των πελατών σας έστω και αν οι πελάτες σας σάς παραπλάνησαν. προβάλωντας με δικόγραφα τους τούςς ισχυρισμούς των πελατών σας, ενώπιον των Δικαστηρίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για να πώ καί κάτι δικολαβίστικο, αν υπήρχε ενοχή του ή εμπλοκή του κλπ, τι διαφορετικό θα έλεγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΡΕ ΚΟΠΑΝΙΑ Ο ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ,ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΙΣΩΣ, ΑΚΟΜΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ,ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ,ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ? ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΣΗ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΩΣ, Η ΝΥΝ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΙ.ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟ ΓΚΕΖΙ Ο ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΘΕ ΡΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΣΑΝ ΤΟ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ? ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ ΚΟΡΟΔΑ,ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΞΕΦΤΥΛΑ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ? Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΓΚΑΤΗΓΟΡΟΜΕΝΟΣ ΣΟΥ Ο ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, ΠΕΘΑΝΕ (ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣΤΟΝ). ΑΕΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΣΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θ Α Ν Α Τ Ο Σ Σ Τ Ο Υ Σ Α Ρ Α Β Ε Σ Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Ε Σ??? Ε ΑΛΕΚΟ ???? Α Ρ Α Β Α Σ Ε Ι Σ Α Ι Κ Α Ι Φ Α Ι Ν Ε Σ Α Ι??? Ε ΑΛΕΞΗ ???? Θ Α Ν Α Τ Ο Σ Σ Τ Ο Υ Σ Ε Β Ρ Α Ι Ο Υ Σ Π Ο Υ Γ Ε Ν Ν Ο Υ Ν Ε Β Ρ Α Ι Ο Υ Σ??? Ε Λ Α Κ Η ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει
    2. Όταν τον δείχνουν, είναι πάντοτε σε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα»-ωραίο απαλό φόντο
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
    4. Αντ’αυτού, βγάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου να παίζει τη γνωστή πράσινη κασέτα
    5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό

    Άχ βρε Τζώρτζ, νούμερο για τις επιθεωρήσεις το χειμώνα έχεις γίνει.

    (Εντύπωση πάντως μου κάνουν οι αμερικάνοι, αυτοί συνήθως δεν ποντάρουν σε κουτσά άλογα.
    Θα μού πείς η CIA και η NSA δεν είναι πιά αυτή που ήταν κάποτε.
    Νόμιζαν πχ. ότι μπλόφαρε ο Καραμανλής για τα Σκόπια, και μετά γελάγανε και τα κουνουπίδια στο Βουκουρέστι με τη σφαλιάρα που έφαγε ο πλανητάρχης τους από το Σερραίο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πιθανό δεν έβαλε πολλά λεφτά στο λογαριασμό του δικαστή γι'αυτό και είναι κατηγορούμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο αρχιπαπάρας ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ πρόεδρος της Σοσιαληστρικής Διεθνούς, γιατί δεν έκανε δήλωση ως πρόεδρός της κατά του Ισραήλ?


    Μήπως επειδή η γιαγιά του ήταν Πολωνοεβραία?

    Μήπως επειδή είναι χέστης?

    Μήπως επειδή είναι τόσο βλάκας που δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται?

    Μήπως επειδή τα αφεντικά του του είπαν να το βουλώσει με το φόβο μη πει ακόμη καμμιά μαλακία?

    Μήπως επειδή είναι αδιάφορος?

    Όλα τα παραπάνω ισχύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΙΕ.
    ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΕΙΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ.
    ΑΠΟΔΕΙΧΤΕ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΗΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΔΙΚΟΣ.
    ΑΣΤΟΧΟΣ Ο ΥΠΑΙΝΙΚΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΦΕΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΑΣ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΣΑΣ ΟΥΔΟΛΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 2:29 Μ.Μ.

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ "ΣΕΝΤΟΝΙ" ΣΟΥ? ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 3.14 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ.
    ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο κος ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ.
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ Η ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΙΞΩΝΗΣ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ. ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΖΑΚΙΑ.
    ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΦΡΑΓΓΑΤΟΙ ΕΙΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.
    ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ μεγάλος ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το ζουμί της υπόθεσης είναι αλλού.
    Δεν είναι αν ο Λυκουρέζος είπε έτσι ή αλλιώς ή τα νομικίστικά του που κάνουν το μαύρο άσπρο.

    Κάποια λαμόγια με τίτλους πέτσινους , καρπώθηκαν 600 στρέμματα στο καλύτερο σημείο της Γλυφάδας (ανεμπόδιστη θέα στον Αργοσαρωνικό , υγρασία μηδέν , εσωτερικές πισίνες) κάντε μια βόλτα να δείτε ποιοί άλλοι κλεφταράδες (μεγαλογιατροί, προμηθευτές του Δημοσίου , εργολάβοι , πολιτικοί ) χτίζουν ή αγοράζουν σπίτια εκεί - ακόμα χτίζονται-.
    Γνωστός μου αγόρασε 500 μέτρα (μισό στρέμμα 5,5 (πεντέμισι) εκατομμύρια ευρώ. Κάντε τις πράξεις για να δείτε τι έφαγαν.

    Όσο για τον Λυκουρέζο και τα Νομικά συμβούλια που βρήκαν την φόρμουλα , θέλω να πιστεύω ότι έγιναν αφιλοκερδώς (για την ψυχή της μάνας τους που λένε).

    Να δούμε τι θα τα κάνουν οι κωλόγριες στο τέλος , θα τα πάρουν μαζί τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Στα μαλακα θα πεσει ο Κωλογερος...οπως ολοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ως συνηθως ενα χαμενο κορμι ενας αλητης της δικηγοριας που εχει πιει το αιμα οσων ζητησαν την δικηγορικη του συνδρομη, Θυμαμαι που γνωστος πηγε για υποθεση του, και με το εμπα του πηρε 1.000.000 δρχ και μαλιστα δεν τα επεστρεψε αφου δεν ανελαβε την υποθεση. Ενας κοπριτης που εχει το θρασος να απειλει τους δικαστες γιατι τον καλεσαν ως υποπτο. Ουστ απονερο της δικηγοριας που το παιζεις και νονος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Άμα "υπέκυψε το Συμβούλιο Εφετών", προβλέπω άσχημη εξέλιξη της υπόθεσης, γιατί θα υποκύψει και το δικαστήριο σε 3-4 μήνες... Ξεκινείστε έναν έρανο υπέρ των αδίκως δικαζομένων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 2:29
    Βρε ανιστόριτο φανατισμένο δεξιό κομματόσκυλο , όλες τις συμφορές που υπέστη η Ελλάδα μετά το 1830 τις υπέστη επί και εξαιτίας συντηρητικών κυβερνήσεων .


    Περί Κυπριακού :
    Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μετά την υπογραφή των Συμφωνιών του Λονδίνου ,1960,είπε σε ομιλία του στην Βουλή ότι
    ''με μεγίστην ευχαρίστησιν σας ανακοινώνω ότι έλυσα το Κυπριακό πρόβλημα''!!!
    για να πάρει την ακόλουθο απάντηση από τον Γεώργιο Παπανδρέου :
    ''Δεν λύσατε το Κυπριακό κύριε Πρωθυπουργέ, βάλατε μιαν δυναμίτην στα θεμέλια της Κύπρου που όταν εκραγή θα καταστρέψει και την Ελλάδα και την Κύπρο''

    Ποιός δικαιώθηκε ;;


    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 30 Δεκέμβριος 2008 2:29 μ i megaliteros malakas tou aiwna eisai esu papara se panaei o kwlos apo tis psoles pou sas erikse??itan gamias opws eipes ti na kanoume..oso gia ton likourezo siga mhn ton kanoun tipota ola ta lamogia ekso einai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ δεν ήταν εκείνος που αλληλογραφούσε με τον Κοσκωτά στο Σάλεμ? Που βοήθησε στο να συρθεί ο Παπανδρέου ως υπόδικος σε 2εκλογικές αναμετρήσεις? Όλα εδώ πληρώνονται... Τα 100 χρόνια θα τα γιορτάσει ως υπόδικος με τον Κοσκωτά έξω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κριμα Δικηγόρε της δεκάρας
    Περίμενα να ακούσω μια έξυπνη υπερασπιστική γραμμή. Κρίμα Τετριμένες χιλιοειπωμένες μαλακίες όλων των απατεώνων ..........συνομοσιολογίες παπαρολογίες......είμαι θύμα ο άνθρωπος πολύ πρωτότυπο έ

    Καιο ό......ανώνυμος 30 Δεκέμβριος 2008 4:47 μμ ο ίδιος είναι ή ο κολυτός του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κάθε κατεργάρης Λυκουρέζος στον πάγκο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. μεσααααααα καριολιιιι
    emeis peiname kai esi tros kai pineis me ta dika mas leftaaa
    mesaaaa skatiari
    mazi me touys papades sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. OΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ.υπουργοι-βουλευτεσ-δικαστεσ κλπ.δημευση περιουσιων τουσ,και εκτελεση μπροστα στη ΒΟΥΛΗ ,ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ....ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΖΑΧΟΠΟΥΛΕΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση