GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοδυναμία ΠΑΣΟΚ...

...(πρέπει να) εύχεται ο ΣΥΡΙΖΑ . Toυ Μάκη Γιομπαζολιά από το http://giobazolias.blogspot.com . . Το νεοπαγές κόμμα ΣΥΡΙΖΑ είναι ο παλαιός γ...

...(πρέπει να) εύχεται ο ΣΥΡΙΖΑ
.
Toυ Μάκη Γιομπαζολιά
από το http://giobazolias.blogspot.com
. .
Το νεοπαγές κόμμα ΣΥΡΙΖΑ είναι ο παλαιός γνωστός μας Συνασπισμός και μερικές ολιγάριθμες ομάδες άσπονδων φίλων του. Ο παλαιός γνωστός μας Συνασπισμός ήταν και είναι χωρισμένος σε δύο μεγάλες πτέρυγες. Εκείνων που θέλουν ανάμειξη του κόμματος στο αστικοδημοκρατικό παιχνίδι διακυβέρνησης της χώρας. Για να επιδιώξουν Κυβέρνηση συνασπισμού αριστερής κατεύθυνσης. Και εκείνων που θεωρούν αυτή την ανάμειξη ως πολιτικό έγκλημα καθοσιόσεως. Και επιδιώκουν μιαν αλτερνατίβα του ΚΚΕ επί το αστικότερον, χωρίς τις αγκυλώσεις του Περισσού.
Πριν από μερικούς μήνες, όταν το ΠΑΣΟΚ αντιμετώπιζε πολλά και ποικίλα προβλήματα εσωτερικών αναταράξεων, ακατανόητων θέσεων και εξωτερικών εύστοχων πληγμάτων, ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον αριστερο-εχέφρονα Αλέκο Αλαβάνο και τον ομορφούλη νεαρό και ελπιδοφόρο Αλέξη Τσίπρα, εκτοξεύθηκε δημοσκοπικά κοντά στο 20% της πρόθεσης ψήφου των πολιτών.
Και όλοι, εκεί στην Κουμουνδούρου, μέθυσαν. Οι "δεξιοί αστικοδημοκρατικοί" απόρησαν μουδιασμένοι. Οι "αριστεροί αλτερνατιβιστές" ξεσπάθωσαν λαχταρώντας "δικαίωση". Και οι ποικιλώνυμες "συνιστώσες" ηρέμησαν, βλέποντας ενδεχόμενη συμμετοχή τους στην εξουσία χωρίς να υποστείλουν τις επαναστατικές σημαίες τους.
Ο καιρός γαρ εγγύς ! Η Κυβέρνηση και η ΝΔ έπεσαν στα τάρταρα υπό το βάρος των ποικίλων σκανδάλων, με ακρότατο το Βατοπέδιο. Το ΠΑΣΟΚ συνήλθε, συγκροτήθηκε καλά, βλέπει πιθανότητα επανόδου του στην εξουσία και επανασυσπειρώνει τον κόσμο του. Και ο ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνει, ότι οι δημοσκοπικοί "δανεικοί" ψηφοφόροι του επιστρέφουν σωρηδόν στο ΠΑΣΟΚ. ΄Ετσι οι νεότερες δημοσκοπήσεις περιορίζουν τις δυνατότητές του κάτω του 10%, με πορεία προς το παραδοσιακό του 5%.
Εδώ αρχίζουν τα σκληρά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκλογές θα γίνουν κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον. Και το πιθανολογούμενο αποτέλεσμά τους ;
- Εκτός σημαντικού απροόπτου, η ΝΔ θα είναι δεύτερο κόμμα. Και το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρώτο κόμμα, είτε με αυτοδυναμία είτε χωρίς αυτοδυναμία.
Τι σημαίνουν αυτά ;Ότι, εάν το πρώτο κόμμα ( ΠΑΣΟΚ μάλλον ) δεν έχει αυτοδυναμία, θα χρειασθεί και θα προτείνει κυβερνητική συνεργασία με το "πλησιέστερο στα αριστερά του" κόμμα ΣΥΡΙΖΑ.Σε αυτήν την περίπτωση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει τρείς επιλογές :
1.- Να συμμετάσχει σε Κυβέρνηση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ. Αποτέλεσμα: Οι περισσότερες "συνιστώσες" του και ικανό τμήμα του "αντιπασόκ" κόσμου του "πάνε περίπατο".
2.- Να αρνηθεί συνεργασία με το κυβερνοπασόκ. Και να πάμε σε νέες εκλογές. Στις οποίες πολλοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, που θα έχουν διαφωνήσει με την άρνηση συμμετοχής του στην Κυβέρνηση συνεργασίας, για "αριστερότερη προοπτική", είναι πιθανόν να αποστρέψουν το πρόσωπό τους από το κόμμα αυτό και να στραφούν προς το ΠΑΣΟΚ, για να "μην έλθει πάλι η Δεξιά".
Και στα δύο παραπάνω ενδεχόμενα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει, κατά πάσα βεβαιότητα, συρρίκνωση των εκλογικών του δυνάμεων. Μπορεί και πάρα πολύ σοβαρή. Τόση που δεν μπορεί να την φαντασθεί ούτε ο πιό χαλαρός υποστηρικτής του κόμματος αυτού.
3.- Να απαιτήσει από το ΠΑΣΟΚ συμφωνία σε πλαίσιο αρχών και πολιτικής, για κρίσιμα θέματα της χώρας και των πολιτών, προκειμένου να του δώσει κοινοβουλευτική στήριξη, χωρίς κυβερνητική σύμπραξη. Την οποία στήριξη να αφαιρεί, εάν και όταν θεωρεί ότι η Κυβέρνηση δεν τηρεί τα συμφωνημένα.Μια τέτοια εκδοχή φαντάζει κατ αρχήν καλύτερη από τις προηγούμενες δύο, για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά δεν είναι βέβαιο, ότι θα δεχθεί το ΠΑΣΟΚ "ορους" που ούτε η πλειοψηφία των ψηφοφόρων, δικών του και άλλων, θα αποδέχονταν. Και δεν είναι βέβαιο, ότι οι πολίτες θα επέλεγαν την ανασφάλεια μιας Κυβέρνησης-οποιασδήποτε Κυβέρνησης- μερικής πλειοψηφίας, που να είναι όμηρος μιας μειοψηφίας, της καλύτερης έστω - αλλά πάντως - μειοψηφίας. Επί πλέον μέλλει να εκτιμηθεί από τους πολίτες, σε μια τέτοια περίπτωση, η συμπεριφορά ενός κόμματος, που δεν θέλει μεν να μετάσχει σε κυβερνητικό συνασπισμό αλλά παρέχει στήριξη στην Κυβέρνηση, με "εάν" και "εφ όσον" και "όταν" και "αφού"....Αλλά πάντως κατά βάση στηρίζει αυτό, στο οποίο δεν θέλει να συμμετάσχει !
Τα προβλήματα λοιπόν που φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που οι επόμενες εκλογές δεν αναδείξουν αυτοδύναμη Κυβέρνηση ( πιθανότατα του ΠΑΣΟΚ ), θα είναι μείζονα. Και λίαν επικίνδυνα, για την συνοχή του κόμματος των "συνιστωσών" και για το μέλλον του φιλόδοξου και συμπαθούς αυτού κομματικού "μωσαϊκού".Εν όψει όλων αυτών των ενδεχομένων, οι νουνεχέστεροι μελετητές του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον εύχονται οι επόμενες εκλογές να αναδείξουν ...αυτοδύναμη Κυβέρνηση και μάλιστα του ΠΑΣΟΚ. Είναι η μόνη εκδοχή, που δεν θα θέσει προ του ΣΥΡΙΖΑ το δίλημμα, έστω να στηρίξει Κυβέρνηση του "αστικοδημοκρατικού" ΠΑΣΟΚ. Και θα προσφέρει στον ΣΥΡΙΖΑ την δυνατότητα να κάνει δυναμική "αριστερή" αντιπολίτευση, τόσο στο κυβερνοπασόκ όσο και στην νεοδημοκρατική αντιπολίτευση. Διεκδικώντας επι πλέον την "αριστερή περιοχή" από το "αγκυλωμένο" ΚΚΕ.
Άρα : Οι σοβαρότεροι του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή η πλειοψηφία των σκεπτομένων του παλιού ΣΥΝ, "αριστερών" και "δεξιών", δεν μπορεί να βλέπουν και να εύχονται καλύτερη εκδοχή για το κόμμα τους από την ...αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος των επόμενων εκλογών ( του ΠΑΣΟΚ μάλλον ). Διαφορετικά, είναι πιθανόν σύντομα να μη μπορούν να βρούν το κόμμα τους στην ελληνική πολιτική ζωή.
Δεν άκουσα... Τι θα πουν οι ποικίλες "συνιστώσες" του ΣΥΡΙΖΑ; Ό, τι θέλουν θα πουν, όπως πάντα. Και καλά θα κάνουν. Αν θα ορίσουν την συμπεριφορά του ΣΥΝ; Ε, καλά τώρα...
-------------------------------

81 σχόλια

  1. giafto re tha eina pali to PASOK aftodinamo...Oi idio oi Snasismenoi tha dosoun "grammi" se dikous tous na kanoun to PASOK aftodinamo, gia na min antimetopisei to komma (leme tora) to dilimma pou anafereis...Poli sostos megale!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ κ.ΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΔΕΑΤΩΝ ΤΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ ΤΗΣ ΓΚΡΙΖΟΜΑΥΡΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΝΔ.
    ΜΙΑΣ ΝΔ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΣ-ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΣ!!!!!!!''THE REDS BOOBERS''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει ρε Μάκη, άξιος ο μισθός σου... Μας έπεισες... Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσουμε ΓΑΠ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα που κατέρευσε η σκευωρία του Γιωργάκη για το Βατοπέδι, να δώ τί θα κάνουν οι πρασινοφρουροί.

    Οι πράσινοι λελέδες, είχαν βγάλει τα ρούχα τους και πηγαίνανε για σέξ, μόνο που η γκόμενα κατάλαβε το παραμύθι και έμειναν με το πουλί στο χέρι.

    Γυμνοί και απαξιωμένοι τώρα πιά έρχεται από πίσω τους ο εισαγγελέας για την Μίζενς.

    ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕΞ, κανονικός κηπουρός με γόβες-στιλέτο ο Γιωργάκης (στο χωράφι, εννοείται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλές οι γενικότητες και τα ευχολόγια αλλά:

    ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ *:

    Δύο ερωτήσεις ΜΟΝΟ :

    1. Εάν επανέλθει το σχέδιο Ανάν θα το ψηφίσεις (όπως το 2005) ή όχι;

    2. Συμφωνείς για τις συμφωνίες Ελλάδας-Ρωσίας ή όχι;

    *Εάν δεν απαντήσεις επιβεβαιώνεις ότι είσαι άνθρωπος των Αμερικανών (ελπίζω οι απαντήσεις να μην είναι οι γνωστές διφορούμενες, γιατί τότε είναι καλύτερα να μην απαντήσεις καθόλου, θα καταλάβουμε μόνοι μας).

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΩΡΓΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝ-ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 3% ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΒΟΥΛΗ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΞΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η απόγνωσή τους έχει κάνει να ονειρεύονται πάλι.

    Δεν τραβάει το άλογο παλληκάρι μου, είναι κουτσό δεν καταλαβαίνετε;

    Ρώτα τον οποιονδήποτε. Ρώτα τυχαία κάποιο γνωστό σου στο χωριό, ρώτα τον περιπτερά, ρώτα την κουτσή Μαρία.

    Πώς να στο πώ να το καταλάβεις;

    Άντε πάμε πάλι.

    Ας πούμε ότι έχεις μία εταιρία και θέλεις κάποιον για να να απαντάει τα τηλέφωνα.

    ΒΑΖΕΙΣ ΛΌΙΠΟΝ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

    ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ.

    Εάν δεν μπορείς να δείς το μέγεθος του βλήματος, ή είσαι ανισσόροπος ή πρέπει να αλλάξεις χάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
    Ν ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!
    Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΡΑΒΕΙ
    Η ΝΔ ΞΗΛΩΝΕΙ
    ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΑΒΕ ΚΑΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΔΕΞΙΑ ΞΗΛΩΝΕ
    ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μαγκες σχεδόν όλοι οι πρωθυπουργοί βλήματα είναι

    πάρε
    Μπους
    Μπρέζνιεφ
    Χρουτσόφ
    Κωστάκη
    όλοι τους

    2-3 έχουν ένα στυλάκι που τους διαχωρίζει

    αλλά κι αυτοί από μυστικοσύμβουλους λαμβάνουσι εντολάς

    οπότε δεξιούληδες αφήστε το παραμυθάκι για τον ΓΑΠ.

    Ο ΓΑΠ είναι μια χαρά για την θέση του πρωθυπουργού.

    και ο Γιομπαζιολάς μια χαρά για θέση βουλευτού (εε;εε; αυτοι δεν είναι οι ανομολόγητοι πόθοι σου μεγάλε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ:

    "ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ"

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΠΑΣΟΚ Η ΔΕΞΙΑ;

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΕΙ Η ΝΔ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΛΙΓΗ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ-ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΕΔΕΡΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ - ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΛΕΒΕ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ.

    ΚΑΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΡΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ. ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και τι να κάνουμε βρε παιδιά, να φέρουμε το Γιωργάκη;

    Δεν τραβάει το άλογο παλληκάρι μου, είναι κουτσό to ψοφίμι δεν το βλέπετε;

    Ρώτα τον οποιονδήποτε. Ρώτα τυχαία κάποιο γνωστό σου στο χωριό, ρώτα τον περιπτερά, ρώτα την κουτσή Μαρία.

    Πώς να στο πώ να το καταλάβεις;

    Άντε πάμε πάλι.

    Ας πούμε ότι έχεις μία εταιρία και θέλεις κάποιον για να να απαντάει τα τηλέφωνα.

    ΒΑΖΕΙΣ ΛΌΙΠΟΝ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

    ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ.

    Εάν δεν μπορείς να δείς το μέγεθος του βλήματος, ή είσαι ανισσόροπος ή πρέπει να αλλάξεις χάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ:

    "ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ"

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΠΑΣΟΚ Η ΔΕΞΙΑ;

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΕΙ Η ΝΔ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΛΙΓΗ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ-ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΕΔΕΡΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ - ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΛΕΒΕ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ.

    ΚΑΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΡΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ. ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το θέμα κύριε Γιμπαζολιά είναι τι συμφέρει τον Σύριζα ή τι συμφέρει στη χώρα; Αυτές τις ηθικές αξίες πρεσβεύετε ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ; Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και πάμε όλοι μαζί να εκβιάσουμε τους αριστερούς για να μας ψηφίσουν; Λυπάμαι για το ήθος που εκπέμπει το μήνυμά σας, αν και από Πασόκους όλα τα περιμένουμε. Ας μην ξεχνάμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της ηθικής παρακμής και της έκπτωσης των αξιών.

    Αριστεροί φυλαχτείτε! Οι κλέφτες ξανάρχονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ρε μακη αφιερωνεις φαια ουσια για τα σκουπιδαρια της κοινωνικης παρακμης και τα συμβολα της?το επομενο βημα ειναι μετα απο δαυτους να σχολιαζεις την πετσετακου τον εθνικο πουσταρ τον βαλανατο και την μαλεαβανδη με τον κοτετσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οταν θητεύεις τόσο κοντά στο Φ.Βρυώνη και το κανάλι του EXTRA3, είναι λογικό να γράφεις βλακείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσει με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ!

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΤΑ VEFA' S HOUSE ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΚΟΥΤΑΛΕΣ, ΣΠΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΙΔΕΣ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΡΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ Ο ΔΡ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ.

    ΤΩΡΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
    ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ Ο ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ.!!!
    ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ ΠΛΗΡΩΝΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ... ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ;;;
    ΟΥΣΤ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πραγματικά μια πολύ ωραία ανάλυση.Το ΠΑΣΟΚ όμως θα είναι αυτοδύναμο και θα συνεργασθεί με τον ευρύτερο πολυτικό χώρο που το περιβάλει αρισστερά και δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΟΕΝΣΗΜΙΤΗ ΤΣΙΠΡΑ.

    Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ:

    "ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ"

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΠΑΣΟΚ Η ΔΕΞΙΑ;

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΕΙ Η ΝΔ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΛΙΓΗ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ-ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΕΔΕΡΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ - ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΛΕΒΕ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ.

    ΚΑΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΡΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ. ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ!

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Με βάση τη λογική αυτή Μάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να εύχεται αυτοδυναμία ΠΑΣΟΚ αλλά αυτοδυναμία ΝΔ στις επόμενες εκλογές καθώς αυτό θα ισοδυναμεί με περαιτέρω μετακίνηση ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λέτε κύριε Γιομπαζολιά να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με κόμμα που έχει καταχραστει δημόσιο χρήμα?
    Με το ΠΑΣΟΚ της Siemens και του χρηματιστηρίου?
    Αν ναι καλά να πάθουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Με αφορμή το όργιο παραπληροφόρησης από εφημερίδες και κανάλια για το Βατοπέδι (ένθεν - κακείθεν) είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ έχουν μπερδέψει το ρόλο της ενημέρωσης με το ρόλο της προπαγάνδας.

    Τρία μπορεί να είναι τα κίνητρα:

    (α) Τα προσωπικά κόμπλεξ των ιδιοκτητών τους,

    (β) Η καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών τους συμφερόντων από την παράταξη που υποστηρίζουν ή

    (γ) η χρηματοδότησή τους από εξωθεσμικούς παράγοντες από το εξωτερικό.

    Ή ακόμη και ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ των ανωτέρω.

    Η περίπτωση [α] είναι σχετικά θεμιτή (με επιφυλάξεις, λόγω της δύναμης επηρεασμού των πολλών, δηλ. ο λαός, από τους λίγους, δηλ. τους εκδότες, τουλάχιστον όμως είναι ανιδιοτελής).

    H περίπτωση [β] είναι ανήθικη διότι πίσω από την πολιτική προπαγάνδα κρύβονται ιδιοτελή επιχειρηματικά συμφέροντα. Το κράτος πρέπει να βρεί τρόπους να απομονώσει το επαίσχυντο αυτό φαινόμενο και μάλιστα παραδειγματικά.

    Η περίπτωση [γ] είναι μακράν η χειρότερη. Εδώ οι επιπτώσεις είναι συστημικές, διότι αφορούν εθνικά θέματα, δημοσιονομική ευρωστία και κοινωνική συνοχή, δηλαδή έχουν επιπτώσεις σε όλους τους Έλληνες και μάλιστα σε βάθος γενεών.

    Έχοντας ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό, νομίζω ότι, όπως και σε άλλες προηγμένες χώρες, οι Έλληνες θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρουμε κάποιες σοβαρές αποφάσεις για την ποιότητα της ενημέρωσης που θέλουμε.

    Για να το πετύχουμε όμως αυτό θα πρέπει να κυτάξουμε πρώτα μέσα μας και να κάνουμε πράξη τη θεώρηση του Βολταίρου ότι:

    "Διαφωνώ κάθετα μαζί σου αλλά είμαι διατεθειμένος να πεθάνω υπέρ του δικαιώματός σου να έχεις την αντίθετη από μένα άποψη".

    Εξάλλου ο Αριστείδης ο Δίκαιος το είχε κάνει πράξη 2.200 χρόνια πρίν το Βολταίρο με τη γνωστή ιστορία του εξοστρακισμού του.

    Τροφή για σκέψη, για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΥΜΙΑ, Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΠΑΛΙ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙΣ; Α ΑΘΗΝΩΝ;

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;
    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πρασινοφρουροί, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:
    1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...
    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( Hazo-giorgo Παπανδρεου 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ερώτημα προς κυβερνώντες και μη.
    Γιατί ένας πλούσιος με 4 στρέμματα γης όπου και να είναι αυτά ασχέτως υποδομών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αποχέτευση, υδροδότηση, μπορεί να κτίσει έστω περιορισμένα, και αντιστοίχως ένας φτωχός με 200-500-1000 τετραγωνικά μέτρα δεν μπορεί στο όνομα της άναρχης δόμησης;
    Για τον έχοντα 4 στρέμματα οπουδήποτε δεν ισχύει η άναρχη δόμηση;
    Γιατί ο φτωχός που το έχει περισσότερη ανάγκη το σπίτι από έναν πλούσιο να μην μπορεί με συγκεκριμένους πολεοδομικούς κανόνες, συντελεστή δόμησης, οικοδομική άδεια κλπ, να κτίσει;
    Και στο κάτω κάτω να υπογράφει ότι ο δήμος που βρίσκετε το χωράφι του δεν είναι υποχρεωμένος για αυτόν ατομικά για καμιά παροχή παρά μόνον όταν συγκεντρωθεί ένας (χ) ικανός αριθμός περιπτώσεων στην περιοχή του;
    Αυτός ο νόμος που υπάρχει σήμερα δεν αδικεί κατάφορα τους μικροϊδιοκτήτες και ωφελεί τους μεγαλοϊδιοκτήτες;
    Ή μήπως είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους για να μην ξεφυτρώνουν γύρω τους φτωχοί;
    Είναι ή δεν είναι αυτό ρατσισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. xa xa eiste oloi me ton dr koutsouko esto meta 6 mines!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ 15% ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ 20%.

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΙΚΟ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ, ΜΑΧΙΜΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ:

    ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗ Β ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ: Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΑΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΙΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΈΛΛΑΔΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΜΠΑΜΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ...ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!
    ΤΩΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΤΙ "ΤΥΠΟΙ" ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ "ΜΑΥΡΟ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΙΛΑΡΙΚΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ....ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ...
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ "ΔΗΘΕΝ" ΟΜΠΑΜΙΚΟΙ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ ΟΠΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΦΗ ΘΕΤΙΚΑ- Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ??

    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ...
    "ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ"

    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΠ

    4 Δεκέμβριος 2008 1:56 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ:
    ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΑ ΚΟΛ ΓΚΕΡΛ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΡΙΦΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΓΑΜ...ΜΕ ΟΛΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥΝ..Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΑΡΗ: ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΦΙΣΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ Ο ΒΕΡΓΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΕΛΑ ΤΣΙΛΕΡ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ", ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ". ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ "ΠΡΟΣΩΠΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΣΚΟΥΦΑ: Η ΖΩΗ ΒΑΡΔΑΝΙΚΑ ΘΑ (ΤΟΥ) ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ
    ΠΡΟΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
    Ν ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!
    Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΡΑΒΕΙ
    Η ΝΔ ΞΗΛΩΝΕΙ
    ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΑΒΕ ΚΑΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΔΕΞΙΑ ΞΗΛΩΝΕ
    ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ: Ο ΦΡΕΝΤΟ ΕΠΙ ΝΔ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ. ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑ-ΠΟΥΤΣΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. MAS TA EXEI PEI O DR KOUTSOUKOS PRIN 5 MHNES!!
    ARGA XYPNHSATE!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Ο,ΤΙ ΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ..ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑ;
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ 5ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΕ;

    Ο ΣΥΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μακη μου, εχουμε αλλα τρια χρονια μπροστα μας για εκλογες, ειτε σας αρεσει εσας τους δημοσιοκαφρους ειτε οχι. Τα νταβατζιλικια του παρελθοντος δεν θα περασουν τωρα. Και θα στειλουμε και μερικους απο σας στη στενη, μετα τον Εφραιμ, και μετα την επερχομενη καταιγιδα Ζημενς, καντε μπανακι ολοι σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΟΙ ΦΗΦΟΦΟΡΟΙ
    ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
    ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ
    ΜΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΟΖ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΚΙΝΟ ΜΠΑΛΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η ΝΔ ΠΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ
    ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΗΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ??
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ 1993 ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝ ¨ΑΠΟΣΤΑΤΗ¨ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    Ο ¨ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ¨Ο ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, Η ΝΔ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΝΔ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ 10ΕΤΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ Ν ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ.
    ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΔΗΛΑΔΗ!!!
    ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ...
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΠΙΔΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΥΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΥΣΣΑΝΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΑΪΡΕΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ..

    ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΧΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΕ ΜΕ ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΟΝΟ.

    ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΙΣΧΥΡΗ.

    ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΥΝΕΡΝΑΕΙ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ ΣΑΝ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ.

    Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΘΑ ΔΥΑΛΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η ΝΕΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΔΩΝ:

    ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΩΡΗΔΟΝ ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΑ) ΚΑΙ ΑΡΓΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΤΣΙ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΑΣ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ, ΑΦΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ 20-30 ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.

    ΠΑΣΟΚ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΠΑΣΟΚ Η ΔΕΞΙΑ;

    Αυτά έχει ο δικοματισμός φίλε μου και οι αρχιμαλάκες οι δεξιοί προπαγανδίζουν τον Καρατζαφέρη σάν δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΙΔΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ. ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ, ΣΕ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΒΛΑΚΟΓΙΩΡΓΟ;

    ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ...

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΡΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Στή υπόθεση Βατοπεδίου (εάν είναι σκάνδαλο αφορά το πασόκ μόνο), το δελτίο τύπου του 2006 του Μπασιάκου είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ υπερασπιστική γραμμή της Ν.Δ.

    Εάν συμμετείχε η Ν.Δ. σε παρατυπίες σε βάρος του Δημοσίου ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ;

    Εάν είχαν πάρει λεφτά νεοδημοκράτες ή το κόμμα της Ν.Δ., θα το έκαναν βούκινο και μάλιστα σε εκατοντάδες ΜΜΕ;

    Ας το σκεφθούμε λίγο, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ για τη Ν.Δ. το δελτίο τύπου του Μπασιάκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πέσει κάτω από το όριο της κοινοβουλευτικής παρουσίας, όπως τότε με τον Κωνσταντόπουλο. Και μετά άντε γεια.
    Ελάτε όλοι μαζί να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ αυτοδύναμο όπως τότε παλιά και να κυβερνήσει τη χώρα με σύνεση. Επιτέλους ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της συγκυρίας και θα εμπιστευθεί μια κυβέρνηση υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, την ηρεμη πολιτική δύναμη της χώρας και την έγκυρη διεθνή της παρουσία.
    Ο μοναδικός καθαρός πολιτικός έντιμος και ακέραιος που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε πολιτική, ηθική και θεσμική ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. σύντροφε μακη τα σοβαρά ερωτήματα δεν είναι αυτά για το τι εύχονται οι συριζικοί αλλά το τεράστιο ερώτημα της υπερδεξιάς στροφής που πήρε το πασοκ επι σημήτη και η συνέχισή της με το σούπερ συμπαθή γιώργο.Το νεοφιλελεύθερο πασοκ των σημήτη γιώργου πρέπει να παραδεχτεί ότι ήταν λάθος αυτή η δεξιά νεοφιλελεύθερη στροφή και να το πάρει όλο αριστερά με απεργίες μέσω ξσεε και συνδικάτων που ελέγχει και με εξαγγελίες για φορολόγηση των πλούσιων για να τη βγάλουμε πέρα διότι η καταστροφή είναι προ των πυλών.
    Μπράβο στην πασοκαρα που ανακάμπτει χωρίς καμμία φιλολαική εηαγγελία ή κίνηση.Τι να πούμε καλά να πάθουμε εάν από τον κωστάκη τον παρακολουθητή των ντι βι ντι πάμε στο γιώργο των ιδιωτικών πανεπιστημίων και της ανασφάλιστης εργασίας των νέων.
    ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 10 ΤΟΥ ΜΗΝΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ?ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε και εμείς αν ξεχειλώσει ο προυπολογισμός!

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ............................
    Τάξε στο λαό λεφτά πριν τις εκλογές και μετά θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ............................
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:

    Kάθε πέντε μέρες ΜΑΙΜΟΥ δημοσκοπήσεις στα κανάλια (η δημοσκόπηση της Rass – ιστορικά η πιο φερέγγυα εταιρία δημοσκοπήσεων που φέρνει στα ίσια Ν.Δ. και πασόκ θάβεται από όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια)
    και πάει λέγοντας.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ.

    Ο νουνεχής νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για να μην χάνει τις φευγαλέες σκέψεις του.

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    Απλά πράγματα, λίγο υπομονή.

    ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. An einai na bgei to pasok 1000000 fores kalutera na bgei me apoluti autodynamia. Makria oi Prodotaroi tou SYRIZA apo tin e3ousia!
    makria ta plirwmena koukoulofora tagmata aefodou SS apo tin kibernisi tis Elladas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Σχολιάζουμε; Δεν σχολιάζουμε. Τις τελευταίες μέρες, δεν σχολιάζουμε.

    Οταν δεν μας "βλέπετε", όταν κάνει ησυχία, τότε πρέπει να ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ!

    Έπεται ξεβράκωμα.
    Ομαδικό ξεβράκωμα.
    Και οι αποτυχημένοι υποψήφιοι μαζί.

    έρχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΈΛΛΑΔΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΜΠΑΜΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ...ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!
    ΤΩΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΤΙ "ΤΥΠΟΙ" ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ "ΜΑΥΡΟ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΙΛΑΡΙΚΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ....ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ...
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ "ΔΗΘΕΝ" ΟΜΠΑΜΙΚΟΙ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ ΟΠΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΦΗ ΘΕΤΙΚΑ- Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ??

    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ...
    "ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ"

    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΠ

    4 Δεκέμβριος 2008 1:56 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ και οι ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ο δρ κουτσουκος εκανε δηλωσεις στα καναλια στην ελληνοαμερικανικη ενωση υπερ Ομπαμα!!

    Να αλλαξει ο αντιαμερικανισμος
    των ελληνων με τον νεο προεδρο ειπε!!
    Ναλιστα ειπε στον αμερικaνο πρεσβη οτι υπαρχει προβλημα με την ηθικη καποιων πολιτικων...
    Νεοι στο προσκηνιο!!
    Δρ Κουτσουκο προχωρα!!
    Αυτηκοος μαρτυρας

    4 Δεκέμβριος 2008 11:23 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Σιγά ρε παιδιά.... Πώς κάνετε έτσι! Δεν ξέρετε τον Μάκη????
    Γιομπαζιολιάς είναι αυτός, ό,τι θέλει λέει!!!!!!!!!
    Πρώτη φορά είναι?????
    Τρομάζει το παιδί, μη και δεν βγει ο Γιωργάκης της Μαργαρίτας πρωθυπουργός και χάσει η Βενετιά βελόνι!!! (Δηλαδή χάσει ο Μάκης τη θεσούλα που του υποσχέθηκαν για να ξεφτιλίζεται κιάλλο μ'αυτές τις μαλακίες που γράφει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Και να φανταστείτε ότι ο Γιομπαζολιάς ήταν στο φουλ αριστερός κάποτε! Μεγάλη ιστορία!! Αλλά ξεπουλήθηκε νωρίς, όπως τόσοι άλλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία των νιάτων τους!!!

    Και να φανταστείτε ότι ο Γιομπαζολιάς ήταν στο φουλ αριστερός κάποτε! Μεγάλη ιστορία!! Αλλά ξεπουλήθηκε νωρίς, όπως τόσοι άλλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία των νιάτων τους!!!

    Και να φανταστείτε ότι ο Γιομπαζολιάς ήταν στο φουλ αριστερός κάποτε! Μεγάλη ιστορία!! Αλλά ξεπουλήθηκε νωρίς, όπως τόσοι άλλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία των νιάτων τους!!!

    Και να φανταστείτε ότι ο Γιομπαζολιάς ήταν στο φουλ αριστερός κάποτε! Μεγάλη ιστορία!! Αλλά ξεπουλήθηκε νωρίς, όπως τόσοι άλλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία των νιάτων τους!!!

    Και να φανταστείτε ότι ο Γιομπαζολιάς ήταν στο φουλ αριστερός κάποτε! Μεγάλη ιστορία!! Αλλά ξεπουλήθηκε νωρίς, όπως τόσοι άλλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία των νιάτων τους!!!

    Και να φανταστείτε ότι ο Γιομπαζολιάς ήταν στο φουλ αριστερός κάποτε! Μεγάλη ιστορία!! Αλλά ξεπουλήθηκε νωρίς, όπως τόσοι άλλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία των νιάτων τους!!!

    Και να φανταστείτε ότι ο Γιομπαζολιάς ήταν στο φουλ αριστερός κάποτε! Μεγάλη ιστορία!! Αλλά ξεπουλήθηκε νωρίς, όπως τόσοι άλλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία των νιάτων τους!!!

    Και να φανταστείτε ότι ο Γιομπαζολιάς ήταν στο φουλ αριστερός κάποτε! Μεγάλη ιστορία!! Αλλά ξεπουλήθηκε νωρίς, όπως τόσοι άλλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία των νιάτων τους!!!

    Και να φανταστείτε ότι ο Γιομπαζολιάς ήταν στο φουλ αριστερός κάποτε! Μεγάλη ιστορία!! Αλλά ξεπουλήθηκε νωρίς, όπως τόσοι άλλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία των νιάτων τους!!!

    Και να φανταστείτε ότι ο Γιομπαζολιάς ήταν στο φουλ αριστερός κάποτε! Μεγάλη ιστορία!! Αλλά ξεπουλήθηκε νωρίς, όπως τόσοι άλλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία των νιάτων τους!!!

    Και να φανταστείτε ότι ο Γιομπαζολιάς ήταν στο φουλ αριστερός κάποτε! Μεγάλη ιστορία!! Αλλά ξεπουλήθηκε νωρίς, όπως τόσοι άλλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία των νιάτων τους!!!

    Και να φανταστείτε ότι ο Γιομπαζολιάς ήταν στο φουλ αριστερός κάποτε! Μεγάλη ιστορία!! Αλλά ξεπουλήθηκε νωρίς, όπως τόσοι άλλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία των νιάτων τους!!!

    Και να φανταστείτε ότι ο Γιομπαζολιάς ήταν στο φουλ αριστερός κάποτε! Μεγάλη ιστορία!! Αλλά ξεπουλήθηκε νωρίς, όπως τόσοι άλλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία των νιάτων τους!!!

    Και να φανταστείτε ότι ο Γιομπαζολιάς ήταν στο φουλ αριστερός κάποτε! Μεγάλη ιστορία!! Αλλά ξεπουλήθηκε νωρίς, όπως τόσοι άλλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία των νιάτων τους!!!

    Και να φανταστείτε ότι ο Γιομπαζολιάς ήταν στο φουλ αριστερός κάποτε! Μεγάλη ιστορία!! Αλλά ξεπουλήθηκε νωρίς, όπως τόσοι άλλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία των νιάτων τους!!!

    Και να φανταστείτε ότι ο Γιομπαζολιάς ήταν στο φουλ αριστερός κάποτε! Μεγάλη ιστορία!! Αλλά ξεπουλήθηκε νωρίς, όπως τόσοι άλλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία των νιάτων τους!!!

    Και να φανταστείτε ότι ο Γιομπαζολιάς ήταν στο φουλ αριστερός κάποτε! Μεγάλη ιστορία!! Αλλά ξεπουλήθηκε νωρίς, όπως τόσοι άλλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία των νιάτων τους!!!

    Και να φανταστείτε ότι ο Γιομπαζολιάς ήταν στο φουλ αριστερός κάποτε! Μεγάλη ιστορία!! Αλλά ξεπουλήθηκε νωρίς, όπως τόσοι άλλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία των νιάτων τους!!!

    Και να φανταστείτε ότι ο Γιομπαζολιάς ήταν στο φουλ αριστερός κάποτε! Μεγάλη ιστορία!! Αλλά ξεπουλήθηκε νωρίς, όπως τόσοι άλλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία των νιάτων τους!!!

    Και να φανταστείτε ότι ο Γιομπαζολιάς ήταν στο φουλ αριστερός κάποτε! Μεγάλη ιστορία!! Αλλά ξεπουλήθηκε νωρίς, όπως τόσοι άλλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία των νιάτων τους!!!

    Και να φανταστείτε ότι ο Γιομπαζολιάς ήταν στο φουλ αριστερός κάποτε! Μεγάλη ιστορία!! Αλλά ξεπουλήθηκε νωρίς, όπως τόσοι άλλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία των νιάτων τους!!!

    Και να φανταστείτε ότι ο Γιομπαζολιάς ήταν στο φουλ αριστερός κάποτε! Μεγάλη ιστορία!! Αλλά ξεπουλήθηκε νωρίς, όπως τόσοι άλλοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, που ακόμα σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία των νιάτων τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!





    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μπορεί να ξυπνάει κάθε πρωί από τα χαράματα και να τρέχει χαρούμενος στη δουλειά του. Για να βγάζει τόσα λίγα που να μπορεί το ΚΚΕ να τον χειραγωγεί πουλώντας του επανάσταση και αριστεροσύνη. Γιατί, γι' αυτό υπάρχει το ΚΚΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Γιομπαζολιά είσαι βλάκας, αν δεν είσαι προβοκάτορας.
    Μα, η καλύτερη εκδοχή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια άλλη που δεν την έχεις σκεφτεί, δόλιε Μάκη (βλήτο όπως πάντα, καθ'όλη την... επαναστατική σου πορεία μαλακισμένο).
    Είναι η εκδοχή της αυτοδυναμίας της ΝΔ! Που θα σημάνει τελειωτική διάλυση στο ΠΑΣΟΚ (μπάι μπάι Γώγο!!!) και μετακίνηση πολλών ακόμα στο ΣΥΡΙΖΑ!!!


    Γιομπαζολιά είσαι βλάκας, αν δεν είσαι προβοκάτορας.
    Μα, η καλύτερη εκδοχή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια άλλη που δεν την έχεις σκεφτεί, δόλιε Μάκη (βλήτο όπως πάντα, καθ'όλη την... επαναστατική σου πορεία μαλακισμένο).
    Είναι η εκδοχή της αυτοδυναμίας της ΝΔ! Που θα σημάνει τελειωτική διάλυση στο ΠΑΣΟΚ (μπάι μπάι Γώγο!!!) και μετακίνηση πολλών ακόμα στο ΣΥΡΙΖΑ!!!


    Γιομπαζολιά είσαι βλάκας, αν δεν είσαι προβοκάτορας.
    Μα, η καλύτερη εκδοχή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια άλλη που δεν την έχεις σκεφτεί, δόλιε Μάκη (βλήτο όπως πάντα, καθ'όλη την... επαναστατική σου πορεία μαλακισμένο).
    Είναι η εκδοχή της αυτοδυναμίας της ΝΔ! Που θα σημάνει τελειωτική διάλυση στο ΠΑΣΟΚ (μπάι μπάι Γώγο!!!) και μετακίνηση πολλών ακόμα στο ΣΥΡΙΖΑ!!!


    Γιομπαζολιά είσαι βλάκας, αν δεν είσαι προβοκάτορας.
    Μα, η καλύτερη εκδοχή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια άλλη που δεν την έχεις σκεφτεί, δόλιε Μάκη (βλήτο όπως πάντα, καθ'όλη την... επαναστατική σου πορεία μαλακισμένο).
    Είναι η εκδοχή της αυτοδυναμίας της ΝΔ! Που θα σημάνει τελειωτική διάλυση στο ΠΑΣΟΚ (μπάι μπάι Γώγο!!!) και μετακίνηση πολλών ακόμα στο ΣΥΡΙΖΑ!!!


    Γιομπαζολιά είσαι βλάκας, αν δεν είσαι προβοκάτορας.
    Μα, η καλύτερη εκδοχή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια άλλη που δεν την έχεις σκεφτεί, δόλιε Μάκη (βλήτο όπως πάντα, καθ'όλη την... επαναστατική σου πορεία μαλακισμένο).
    Είναι η εκδοχή της αυτοδυναμίας της ΝΔ! Που θα σημάνει τελειωτική διάλυση στο ΠΑΣΟΚ (μπάι μπάι Γώγο!!!) και μετακίνηση πολλών ακόμα στο ΣΥΡΙΖΑ!!!


    Γιομπαζολιά είσαι βλάκας, αν δεν είσαι προβοκάτορας.
    Μα, η καλύτερη εκδοχή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια άλλη που δεν την έχεις σκεφτεί, δόλιε Μάκη (βλήτο όπως πάντα, καθ'όλη την... επαναστατική σου πορεία μαλακισμένο).
    Είναι η εκδοχή της αυτοδυναμίας της ΝΔ! Που θα σημάνει τελειωτική διάλυση στο ΠΑΣΟΚ (μπάι μπάι Γώγο!!!) και μετακίνηση πολλών ακόμα στο ΣΥΡΙΖΑ!!!


    Γιομπαζολιά είσαι βλάκας, αν δεν είσαι προβοκάτορας.
    Μα, η καλύτερη εκδοχή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια άλλη που δεν την έχεις σκεφτεί, δόλιε Μάκη (βλήτο όπως πάντα, καθ'όλη την... επαναστατική σου πορεία μαλακισμένο).
    Είναι η εκδοχή της αυτοδυναμίας της ΝΔ! Που θα σημάνει τελειωτική διάλυση στο ΠΑΣΟΚ (μπάι μπάι Γώγο!!!) και μετακίνηση πολλών ακόμα στο ΣΥΡΙΖΑ!!!


    Γιομπαζολιά είσαι βλάκας, αν δεν είσαι προβοκάτορας.
    Μα, η καλύτερη εκδοχή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια άλλη που δεν την έχεις σκεφτεί, δόλιε Μάκη (βλήτο όπως πάντα, καθ'όλη την... επαναστατική σου πορεία μαλακισμένο).
    Είναι η εκδοχή της αυτοδυναμίας της ΝΔ! Που θα σημάνει τελειωτική διάλυση στο ΠΑΣΟΚ (μπάι μπάι Γώγο!!!) και μετακίνηση πολλών ακόμα στο ΣΥΡΙΖΑ!!!


    Γιομπαζολιά είσαι βλάκας, αν δεν είσαι προβοκάτορας.
    Μα, η καλύτερη εκδοχή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια άλλη που δεν την έχεις σκεφτεί, δόλιε Μάκη (βλήτο όπως πάντα, καθ'όλη την... επαναστατική σου πορεία μαλακισμένο).
    Είναι η εκδοχή της αυτοδυναμίας της ΝΔ! Που θα σημάνει τελειωτική διάλυση στο ΠΑΣΟΚ (μπάι μπάι Γώγο!!!) και μετακίνηση πολλών ακόμα στο ΣΥΡΙΖΑ!!!


    Γιομπαζολιά είσαι βλάκας, αν δεν είσαι προβοκάτορας.
    Μα, η καλύτερη εκδοχή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια άλλη που δεν την έχεις σκεφτεί, δόλιε Μάκη (βλήτο όπως πάντα, καθ'όλη την... επαναστατική σου πορεία μαλακισμένο).
    Είναι η εκδοχή της αυτοδυναμίας της ΝΔ! Που θα σημάνει τελειωτική διάλυση στο ΠΑΣΟΚ (μπάι μπάι Γώγο!!!) και μετακίνηση πολλών ακόμα στο ΣΥΡΙΖΑ!!!


    Γιομπαζολιά είσαι βλάκας, αν δεν είσαι προβοκάτορας.
    Μα, η καλύτερη εκδοχή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια άλλη που δεν την έχεις σκεφτεί, δόλιε Μάκη (βλήτο όπως πάντα, καθ'όλη την... επαναστατική σου πορεία μαλακισμένο).
    Είναι η εκδοχή της αυτοδυναμίας της ΝΔ! Που θα σημάνει τελειωτική διάλυση στο ΠΑΣΟΚ (μπάι μπάι Γώγο!!!) και μετακίνηση πολλών ακόμα στο ΣΥΡΙΖΑ!!!


    Γιομπαζολιά είσαι βλάκας, αν δεν είσαι προβοκάτορας.
    Μα, η καλύτερη εκδοχή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια άλλη που δεν την έχεις σκεφτεί, δόλιε Μάκη (βλήτο όπως πάντα, καθ'όλη την... επαναστατική σου πορεία μαλακισμένο).
    Είναι η εκδοχή της αυτοδυναμίας της ΝΔ! Που θα σημάνει τελειωτική διάλυση στο ΠΑΣΟΚ (μπάι μπάι Γώγο!!!) και μετακίνηση πολλών ακόμα στο ΣΥΡΙΖΑ!!!


    Γιομπαζολιά είσαι βλάκας, αν δεν είσαι προβοκάτορας.
    Μα, η καλύτερη εκδοχή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια άλλη που δεν την έχεις σκεφτεί, δόλιε Μάκη (βλήτο όπως πάντα, καθ'όλη την... επαναστατική σου πορεία μαλακισμένο).
    Είναι η εκδοχή της αυτοδυναμίας της ΝΔ! Που θα σημάνει τελειωτική διάλυση στο ΠΑΣΟΚ (μπάι μπάι Γώγο!!!) και μετακίνηση πολλών ακόμα στο ΣΥΡΙΖΑ!!!


    Γιομπαζολιά είσαι βλάκας, αν δεν είσαι προβοκάτορας.
    Μα, η καλύτερη εκδοχή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια άλλη που δεν την έχεις σκεφτεί, δόλιε Μάκη (βλήτο όπως πάντα, καθ'όλη την... επαναστατική σου πορεία μαλακισμένο).
    Είναι η εκδοχή της αυτοδυναμίας της ΝΔ! Που θα σημάνει τελειωτική διάλυση στο ΠΑΣΟΚ (μπάι μπάι Γώγο!!!) και μετακίνηση πολλών ακόμα στο ΣΥΡΙΖΑ!!!


    Γιομπαζολιά είσαι βλάκας, αν δεν είσαι προβοκάτορας.
    Μα, η καλύτερη εκδοχή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια άλλη που δεν την έχεις σκεφτεί, δόλιε Μάκη (βλήτο όπως πάντα, καθ'όλη την... επαναστατική σου πορεία μαλακισμένο).
    Είναι η εκδοχή της αυτοδυναμίας της ΝΔ! Που θα σημάνει τελειωτική διάλυση στο ΠΑΣΟΚ (μπάι μπάι Γώγο!!!) και μετακίνηση πολλών ακόμα στο ΣΥΡΙΖΑ!!!


    Γιομπαζολιά είσαι βλάκας, αν δεν είσαι προβοκάτορας.
    Μα, η καλύτερη εκδοχή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια άλλη που δεν την έχεις σκεφτεί, δόλιε Μάκη (βλήτο όπως πάντα, καθ'όλη την... επαναστατική σου πορεία μαλακισμένο).
    Είναι η εκδοχή της αυτοδυναμίας της ΝΔ! Που θα σημάνει τελειωτική διάλυση στο ΠΑΣΟΚ (μπάι μπάι Γώγο!!!) και μετακίνηση πολλών ακόμα στο ΣΥΡΙΖΑ!!!


    Γιομπαζολιά είσαι βλάκας, αν δεν είσαι προβοκάτορας.
    Μα, η καλύτερη εκδοχή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια άλλη που δεν την έχεις σκεφτεί, δόλιε Μάκη (βλήτο όπως πάντα, καθ'όλη την... επαναστατική σου πορεία μαλακισμένο).
    Είναι η εκδοχή της αυτοδυναμίας της ΝΔ! Που θα σημάνει τελειωτική διάλυση στο ΠΑΣΟΚ (μπάι μπάι Γώγο!!!) και μετακίνηση πολλών ακόμα στο ΣΥΡΙΖΑ!!!


    Γιομπαζολιά είσαι βλάκας, αν δεν είσαι προβοκάτορας.
    Μα, η καλύτερη εκδοχή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια άλλη που δεν την έχεις σκεφτεί, δόλιε Μάκη (βλήτο όπως πάντα, καθ'όλη την... επαναστατική σου πορεία μαλακισμένο).
    Είναι η εκδοχή της αυτοδυναμίας της ΝΔ! Που θα σημάνει τελειωτική διάλυση στο ΠΑΣΟΚ (μπάι μπάι Γώγο!!!) και μετακίνηση πολλών ακόμα στο ΣΥΡΙΖΑ!!!


    Γιομπαζολιά είσαι βλάκας, αν δεν είσαι προβοκάτορας.
    Μα, η καλύτερη εκδοχή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια άλλη που δεν την έχεις σκεφτεί, δόλιε Μάκη (βλήτο όπως πάντα, καθ'όλη την... επαναστατική σου πορεία μαλακισμένο).
    Είναι η εκδοχή της αυτοδυναμίας της ΝΔ! Που θα σημάνει τελειωτική διάλυση στο ΠΑΣΟΚ (μπάι μπάι Γώγο!!!) και μετακίνηση πολλών ακόμα στο ΣΥΡΙΖΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Όπως η αναλαμπή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πέρσι το χειμώνα και την άνοιξη, έτσι τώρα ήρθε η αναλαμπή για το ΠΑΣΟΚ! Δες τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων και θα καταλάβεις (αν και λίγο δύδκολο χωρίς μυαλό...)
    Μα όσο κι αν ο ΓΠΑ θέλει, δεν μπορεί που να πάρει...
    Με τι προσόντα το παιδί θα πάει να μείνει στο Μαξίμου; Έτσι... ανάπηρο που είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΟΙ ΦΗΦΟΦΟΡΟΙ
    ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
    ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ
    ΜΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΟΖ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΚΙΝΟ ΜΠΑΛΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΑΥΤΑ.
    Και μετά... ξύπνησα και είδα τον Τσίπρα πρωθυπουργό! Ουφ... όνειρο ήταν. Τι όνειρο εφιάλτης!!!


    ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΟΙ ΦΗΦΟΦΟΡΟΙ
    ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
    ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ
    ΜΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΟΖ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΚΙΝΟ ΜΠΑΛΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΑΥΤΑ.
    Και μετά... ξύπνησα και είδα τον Τσίπρα πρωθυπουργό! Ουφ... όνειρο ήταν. Τι όνειρο εφιάλτης!!!


    ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΟΙ ΦΗΦΟΦΟΡΟΙ
    ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
    ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ
    ΜΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΟΖ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΚΙΝΟ ΜΠΑΛΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΑΥΤΑ.
    Και μετά... ξύπνησα και είδα τον Τσίπρα πρωθυπουργό! Ουφ... όνειρο ήταν. Τι όνειρο εφιάλτης!!!


    ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΟΙ ΦΗΦΟΦΟΡΟΙ
    ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
    ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ
    ΜΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΟΖ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΚΙΝΟ ΜΠΑΛΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΑΥΤΑ.
    Και μετά... ξύπνησα και είδα τον Τσίπρα πρωθυπουργό! Ουφ... όνειρο ήταν. Τι όνειρο εφιάλτης!!!


    ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΟΙ ΦΗΦΟΦΟΡΟΙ
    ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
    ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ
    ΜΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΟΖ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΚΙΝΟ ΜΠΑΛΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΑΥΤΑ.
    Και μετά... ξύπνησα και είδα τον Τσίπρα πρωθυπουργό! Ουφ... όνειρο ήταν. Τι όνειρο εφιάλτης!!!


    ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΟΙ ΦΗΦΟΦΟΡΟΙ
    ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
    ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ
    ΜΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΟΖ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΚΙΝΟ ΜΠΑΛΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΑΥΤΑ.
    Και μετά... ξύπνησα και είδα τον Τσίπρα πρωθυπουργό! Ουφ... όνειρο ήταν. Τι όνειρο εφιάλτης!!!


    ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΟΙ ΦΗΦΟΦΟΡΟΙ
    ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
    ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ
    ΜΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΟΖ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΚΙΝΟ ΜΠΑΛΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΑΥΤΑ.
    Και μετά... ξύπνησα και είδα τον Τσίπρα πρωθυπουργό! Ουφ... όνειρο ήταν. Τι όνειρο εφιάλτης!!!


    ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΟΙ ΦΗΦΟΦΟΡΟΙ
    ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
    ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ
    ΜΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΟΖ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΚΙΝΟ ΜΠΑΛΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΑΥΤΑ.
    Και μετά... ξύπνησα και είδα τον Τσίπρα πρωθυπουργό! Ουφ... όνειρο ήταν. Τι όνειρο εφιάλτης!!!


    ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΟΙ ΦΗΦΟΦΟΡΟΙ
    ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
    ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ
    ΜΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΟΖ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΚΙΝΟ ΜΠΑΛΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΑΥΤΑ.
    Και μετά... ξύπνησα και είδα τον Τσίπρα πρωθυπουργό! Ουφ... όνειρο ήταν. Τι όνειρο εφιάλτης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    Κοίτα κάτι αναλύσεις που κάνουν αυτοί οι πασόκοι όταν δεν ξέρουν πως να ψήσουν τον κόσμο!!! Ο μόνος που μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή την στιγμή είναι ο κανένας ο οποίος προηγείται του Γιωργάκη κατά πολύ. Το αν ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το Πασοκ στις επόμενες εκλογές εξαρτάται απο τις πολιτικές επιλογές του Πασοκ αγαπητέ αρθρογράφε. Ο Σύριζα δεν θα κάνει συνεργασία αν δεν δει ουσιαστική σοσιαλιστική πολιτική από τον Γιωργάκη. Αν ο Γιωργάκης πιστεύει ότι σοσιαλισμός είναι η ανασφάλιστη εργασία και η ιδιωτική παιδεία μάλλον θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι να αναθεωρήσετε τις πολιτικές σας απόψεις. Επίσης αυτή η ανόητη άποψη ότι η συνεργασία εξουσίας δύο κομμάτων δεν κάνει μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση καταρρίπτεται βλέποντας την κατάσταση της Ελλάδας αυτή την περίοδο που είναι ο καθρέπτης των πολιτικών του Πασοκ και της ΝΔ. Δεν θέλουμε άλλη αυτοδυναμία κανενός κόμματος και για αυτό στηρίζουμε το Συριζα. Αν το Συριζα συγκεντρώσει ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές τότε το Πασόκ θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στις αντισοσιαλιστικές προτάσεις του και θα επιτύχει την συνεργασία. Το οτι ο Σύριζα θέλει να παρέμβει ενεργά στην διακυβέρνηση και όχι να κάθεται ως γλάστρα στα αριστερά του κοινοβουλίου δείχνει κόμμα με δυναμική και όχι αποκοιμισμένο πάνω σε ανεφάρμοστες θεωρίες. Το Συριζα δεν έχει σχέση με σκονισμένες κομμουνιστικές θεωρίες αλλά κοιτάει το σήμερα και τα πραγματικά προβλήματα όλων των κοινωνικών τάξεων που μερικές απο αυτές εσείς θεωρείτε αποβράσματα της κοινωνίας.
    Κρατάτε λοιπόν τις απόψεις και τις αναλύσεις σας για κάποιο συνέδριο του κόμματος σας που και εκεί όμως θα είναι δύσκολο να τους ψήσετε γιατί ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος σας έχει μάθει να ανταγωνίζεται μόνο τον κανένα και δυστυχώς ακόμα χάνει. Δεν θέλουμε τέτοια κυβέρνηση για μια τετραετία ακόμα...Ήμαρτον...

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ:
    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νοιάζεται και τόσο να πάρει καρεκλίτσες κυβερνητικές. Αν τις ήθελε θα τις είχε πάρει τόσα χρόνια.
    Να αλλάξει τη νοοτροπία του κόσμου θέλει - να πείσει τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί. Και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία της χώρας μας επιδιώκει.
    Αν αυτά τα θέλει και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να τα κάνει, χαλάλι του κι ας κυβερνήσει μόνο του. Που δεν το βλέπω όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ρε συ, εσύ είσαι ο περιβόητος Γιομπαζολιάς;
    Δε μου λες: Με τέτοιες μαλακίες εκτιμήσεις, έγινες όνομα στη δημοσιογραφία;;;
    Αλλά τι ρωτάω, δεν βλέπουμε τα διάφορα σταρ του χώρου τι ΚΕΝΟΙ είναι όλοι τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. to pasok sunilthe?eleos re megale eisai polu geloios ...eksw re pousti apo auti tin xwra ..me tetoia miala den tha pame pote mprosta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;!!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ;ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ( ΓΙΩΡΓΑΚΗ- ΚΩΣΤΑΚΗ) ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΙΑ... ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ...
    ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ ΑΛΛΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΞΑΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ!!!
    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΣΤΙΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΧΕΡΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΒΡΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΟΙ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 3% ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΩΡΑ ΟΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΑ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ, ΣΥΜΓΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΒ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΓΟΥΡΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 3% ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ 6,33 ΤΗΣ 4ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Κύριε Γιομπαζολιά σας είχα ικανότερο στις αναλύσεις από ένα απλό "παπαγαλάκι" του ΠΑΣΟΚ. Όποιος εύχεται (αριστερός-δεξιός και Αδέξιος) αυτοδυναμία σε κάποιο από τα δύο κόμματα για τις επόμενες εκλογές, ουσιαστικά εύχεται να μπει η ταφόπλακα σε μία ήδη πεθαμένη Ελλάδα από τις τραγικές και τραγικά απολυταρχικές αυτοδύναμες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

    Υ.Γ. Εκεί στο ΠΑΣΟΚ είναι αδύνατο (έως και αδιανόητο) να κατανοήσουν τι σημαίνει κόμμα με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ διαδικασίες - κι ας έχουν αυτοαναχθεί σε "δημοκρατικό κόμμα" (τρομάρα τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ευχαριστώ όλους τους φίλους, που ασχολούνται με την ταπεινότητά μου, είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν.

    Για όσους βρίζουν, μια ευχή : Να σταματήσουμε κάποτε την εκτόνωση των ύβρεων. Και μάλιστα ανώνυμα, που κάθε άλλο παρά δείχνει μαγκιά και ντομπροσύνη. Και να συζητήσουμε σοβαρά, όσο θέλουμε έντονα αλλά σοβαρά και πολιτισμένα.

    Από όσα σχόλια διάβασα, αισθάνομαι την ανάγκη να δώσω μερικές πληροφορίες για εμένα και τις απόψεις μου. Και ο καθένας ας πάρει εκείνα που του είναι χρήσιμα. Για να σχολιάζουμε τουλάχιστον αλήθειες και όχι ανακρίβειες.

    * Το κείμενο που ανάρτησα είναι δημσιογραφικές πληροφορίες και εκτιμήσεις. Σωστές ή όχι, θα το δείξει η πραγματικότητα.

    * Στο ΠΑΣΟΚ λειτουργούν τάσεις-ρεύματα, με καταστατική κατοχύρωση. Είναι γνωστό ότι συμμετέχω στο ρεύμα των "Έλλήνων Σοσιαλιστών". Που έχει ταχθεί δημόσια, από την πρώτη στιγμή, εναντίον του Σχεδίου Ανάν για την Κύπρο.Εναντίον των ιδιωτικών Πανεπιστημίων και της ανασφάλιστης εργασίας. Και που κάθε άλλο παρά απορρίπτει συμφωνίες της Ελλάδας με την Ρωσία, με τις ΗΠΑ ή με οποιαδήποτε άλλη χώρα, αρκεί να είναι για το καλό της πατρίδας μας και των πολιτών της.

    * Ποιος είπε, ότι στο ΠΑΣΟΚ συμφωνούμε όλοι σε όλα. Αγώνας επικράτησης απόψεων γίνεται πάντα. Και πρέπει να γίνεται, σε όλα τα κόμματα. Αλλά να μη ξεχνάμε, ότι η πλειοψηφία αποφασίζει στην δημοκρατία. Και στην κομματική. Μια τέτοια πλειοψηφία έκανε πρόεδρο του ΣΥΝ τον Τσίπρα και όχι τον Κουβέλη, έτσι δεν είναι ; Μια τέτοια πλειοψηφία έκανε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον Γιώργο και όχι τον Βαγγέλη, έτσι δεν είναι; Την πλειοψηφία, ως βάση της δημοκρατίας, δεν πρέπει να την αποδεχόμαστε κατά το προσωπικό δοκούν, έτσι δεν είναι ;

    * Θεωρώ ότι οι πολίτες που προτιμούν ΠΑΣΟΚ και εκείνοι που προτιμούν Συνασπισμό ή ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρκετές κοινές αναφορές, που πρέπει να τονώσουν. Και λίγες διαφορές, που πρέπει να κουβεντιάσουν και να προσπαθήσουν να εξαφανίσουν. Χωρίς αγκυλώσεις. Χωρίς ηγεμονισμούς και χωρίς μικρομεγαλισμούς.

    * Εάν το ΠΑΣΟΚ ήταν στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, ο τίτλος της ανάρτησής μου θα ήταν αντίστροφος. Ότι δηλαδή το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να εύχεται αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά σχολιάζω την πραγματικότητα που ζούμε και όχι τις φαντασιώσεις μας.

    * Μπορούμε να έχουμε τις προσωπικές μας προτιμήσεις και να τις συζητάμε. Αλλά το άν Πρωθυπουργός θα γίνει ο Γ. Παπανδρέου ή ο Α. Αλαβάνος ή ο Α. Τσίπρας θα το επιλέξει η πλειοψηφία των πολιτών. Και στην Δημοκρατία σεβόμαστε τις επιλογές της πλειοψηφίας. Όπως σεβασθήκαμε την επιλογή να είναι Πρωθυπουργός ο κ. Καραμανλής.

    * Είμαι δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κ. Σκανδαλίδη στον Δήμο Αθηναίων. Και ήμουν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Α΄Αθήνας στις τελευταίες εκλογές. Και τα δύο με τιμούν. Όπως τιμούν αντίστοιχες δραστηριότητες και υποψηφιότητες τους φίλους άλλων πολιτικών χώρων στα ψηφοδέλτια των χώρων αυτών. Αλλά αυτά δεν αποτελούν αυτοσκοπούς για μένα. Κανένα πρόβλημα και αν δεν είμαι ξανά υποψήφιος πουθενά. Οι υποψηφιότητες είναι επιλογές προσφοράς. Οι απόψεις μου είναι ο εαυτός μου.

    * Εργάσθηκα στην "Ελευθεροτυπία" και στην ΕΡΤ, πάνω από 35 χρόνια. Και δεν είχα ποτέ μισθό πάνω από τα προβλεπόμενα από τις συλλογικές συμβάσεις, ποτέ κανένα bonus και ποτέ ούτε μια ώρα υπερωριακής αμοιβής. Τώρα είμαι σύμβουλος διοίκησης στο κανάλι Extra-3, στην δουλειά του οποίου συμβάλλω. Είναι ιδιωτικός σταθμός-επιχείρηση, με την πολιτική του οποίου ούτε είμαι πάντα σύμφωνος ούτε μου ζητήθηκε ποτέ να είμαι.

    * Ο νεοφιλελευθερισμός ναι, κυκλοφόρησε και στο ΠΑΣΟΚ. Διαφώνησα, διαφωνώ και θα διαφωνώ. Αυτές τις "παρεκκλίσεις" πλήρωσε το ΠΑΣΟΚ. Και ορθώς. Ισχυρίζομαι, ότι το μυαλό δεν έχει εξαφανισθεί. Θα το δούμε όλοι. Και θα κρίνουμε όλοι.

    * ΤΟ ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να φύγει η Δεξιά από την εξουσία. Καλό είναι να σταματήσουν την κοκορομαχία για τα ελάσσονα. Και να δώσουν την ασφαλή προοπτική της κεντροαριστερής πολιτικής πλειοψηφίας με σύγχρονο μυαλό. Που είναι υπαρκτή στη χώρα μας. Άν όμως δεν μπορούν να "τα βρούν", τότε ο λαός θα δώσει τη λύση. Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Συμφωνούμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Η ΔΕΞΙΑ ΕΒΑΨΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΙΜΑ!!

    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. AΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΟ ΜΕΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ.Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ. ΒΓΗΚ
    Ε Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ..ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΑΥΤΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΛΕΓΧΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ.3.500.000 ΕΥΡΩ ΕΦΑΓΑΝ ΣΕ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΟΣ..ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗ ΣΥΡΟ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση