GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτυρία ιατρών βορείου Έβρου...

. Από την ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ . . Οι Ελευθεροεπαγγελματίες ιατροί του Βορείου Έβρου (Ορεστιάδας – Διδυμοτείχου...

.
Από την ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΙΑΤΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ
. .
Οι Ελευθεροεπαγγελματίες ιατροί του Βορείου Έβρου (Ορεστιάδας – Διδυμοτείχου), αφού συζήτησαν διεξοδικά τα προβλήματα που έχουν σχέση με τον Ο.Π.Α.Δ.(Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου) και κυρίως την πρωτοφανή καθυστέρηση στην εξόφληση των υποβληθέντων δαπανών, οι οποίες έφθασαν τους 8 μήνες, κατέληξαν στις παρακάτω θέσεις. Απαιτούν την άμεση εξόφληση των οφειλομένων από τον ΟΠΑΔ προς τους ιατρούς ποσών. Πρέπει επιτέλους να προχωρήσει η ανακοστολόγηση των ιατρικών πράξεων και παρακλινικών εξετάσεων οι οποίες βρίσκονται καθηλωμένες, σε εξευτελιστικά για ορισμένες ειδικότητες επίπεδα, από το 1991. Θεωρείται καταρχήν θετική εξέλιξη η προχθεσινή συνάντηση του Υπουργού Υγείας με την ηγεσία της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών ιατρών Αττικής, η οποία συνοδεύτηκε από σαφείς δεσμεύσεις εκ μέρους του Υπουργείου για την επίλυση των σημαντικότερων προβλημάτων των Ελευθεροεπαγγελματιών ιατρών. Περιμένουμε όμως να δούμε την υλοποίησή τους στο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που ανακοίνωσε το ΥπΟι αποφάσεις αυτές των Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Βορείου Έβρου αποστέλλονται προς τον ΟΠΑΔ και τον Υπουργό Υγείας και κοινοποιούνται προς τους συλλόγους των Δημοσίων Υπαλλήλων (εν ενεργεία και συνταξιούχων), με τους οποίους δεν έχουμε καμία απολύτως αντιπαράθεση και τους ζητούμε να συμπαραταχθούν μαζί μας στον αγώνα για τα πέρα ως πέρα δίκαια αιτήματά μας. Κοινοποιούνται τέλος στα Μ. Μ. Ε. τα οποία θεωρούμε σύμμαχό μας στη δημοσιοποίηση προς κάθε κατεύθυνση των οξυμμένων προβλημάτων μας.
--------------------

7 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ κ.ΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΔΕΑΤΩΝ ΤΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ ΤΗΣ ΓΚΡΙΖΟΜΑΥΡΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΝΔ.
    ΜΙΑΣ ΝΔ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΣ-ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερώτημα προς κυβερνώντες και μη.
    Γιατί ένας πλούσιος με 4 στρέμματα γης όπου και να είναι αυτά ασχέτως υποδομών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αποχέτευση, υδροδότηση, μπορεί να κτίσει έστω περιορισμένα, και αντιστοίχως ένας φτωχός με 200-500-1000 τετραγωνικά μέτρα δεν μπορεί στο όνομα της άναρχης δόμησης;
    Για τον έχοντα 4 στρέμματα οπουδήποτε δεν ισχύει η άναρχη δόμηση;
    Γιατί ο φτωχός που το έχει περισσότερη ανάγκη το σπίτι από έναν πλούσιο να μην μπορεί με συγκεκριμένους πολεοδομικούς κανόνες, συντελεστή δόμησης, οικοδομική άδεια κλπ, να κτίσει;
    Και στο κάτω κάτω να υπογράφει ότι ο δήμος που βρίσκετε το χωράφι του δεν είναι υποχρεωμένος για αυτόν ατομικά για καμιά παροχή παρά μόνον όταν συγκεντρωθεί ένας (χ) ικανός αριθμός περιπτώσεων στην περιοχή του;
    Αυτός ο νόμος που υπάρχει σήμερα δεν αδικεί κατάφορα τους μικροϊδιοκτήτες και ωφελεί τους μεγαλοϊδιοκτήτες;
    Ή μήπως είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους για να μην ξεφυτρώνουν γύρω τους φτωχοί;
    Είναι ή δεν είναι αυτό ρατσισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
    Ν ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!
    Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΡΑΒΕΙ
    Η ΝΔ ΞΗΛΩΝΕΙ
    ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΑΒΕ ΚΑΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΔΕΞΙΑ ΞΗΛΩΝΕ
    ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΝΔ ΠΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ
    ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΗΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ??
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ 1993 ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝ ¨ΑΠΟΣΤΑΤΗ¨ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    Ο ¨ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ¨Ο ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, Η ΝΔ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΝΔ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ 10ΕΤΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ Ν ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ.
    ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΔΗΛΑΔΗ!!!
    ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ...
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΠΙΔΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΥΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΥΣΣΑΝΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΑΪΡΕΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ..

    ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΧΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΕ ΜΕ ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΟΝΟ.

    ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΙΣΧΥΡΗ.

    ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΥΝΕΡΝΑΕΙ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ ΣΑΝ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ.

    Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΘΑ ΔΥΑΛΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο δρ κουτσουκος εκανε δηλωσεις στα καναλια στην ελληνοαμερικανικη ενωση υπερ Ομπαμα!!

    Να αλλαξει ο αντιαμερικανισμος
    των ελληνων με τον νεο προεδρο ειπε!!
    Δρ Κουτσουκο προχωρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι ύβρις για το λαό του Έβρου , που συχνά πυκνά λιβανίζουν όλοι μιλώντας περί "ηρώων ακριτών " και άλλα τέτοια δακρύβρεχτα, αλλά και για τους γιατρούς που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο νομό μας. Υπάρχει ορατός κίνδυνος να μείνουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη οι υπάλληλοι του Δημοσίου στο Βόρειο Έβρο , επειδή η πολιτεία δείχνει ασυνέπεια στις υποχρεώσεις της απέναντι στους γιατρούς. Όταν μάλιστα με τόση ευκολία στηρίζονται οι τραπεζίτες και με τόση απλοχεριά δίνονται χρήματα για εξοπλισμούς , που υποτίθεται εγγυώνται την ασφάλεια της χώρας , είναι έγκλημα για πενταροδεκάρες να ταλαιπωρούνται αυτοί που αποτελούν τη φυσική και πιο αποτελεσματική άμυνα της χώρας μας.
    Φωστήρες της πολιτικής μας ζωής καταλάβετε επί τέλους ότι τα κανόνια , τα άρματα και τ' αεροπλάνα , που μας κοστίζουν τόσα πολλά , είναι άχρηστα όταν αγοράζονται και συντηρούνται για να "φυλάσσουν" ακατοίκητες παραμεθόριες περιοχές!!! Μερικά αεροπλάνα λιγότερα , αλλά ευχαριστημένοι και αισιόδοξοι κάτοικοι στα σύνορα είναι σαφώς καλύτερη άμυνα σε οποιονδήποτε κίνδυνο! Επιτέλους δεν υπάρχει ποια κοινή λογική σ' αυτό τον τόπο;;;; Μήπως ακόμα και η υποτιθέμενη "αμυντική θωράκιση" γίνεται μόνο χάριν των προμηθευτών και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική άμυνα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση