GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πεδίο μάχης τα Εξάρχεια...

... μετά τον θάνατο του 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού . Σε πεδίο μάχης έχουν μετατραπεί οι δρόμοι των Εξαρχείων . Ένας νεαρός 15,5 ετών τ...

... μετά τον θάνατο του 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού

.
Σε πεδίο μάχης έχουν μετατραπεί οι δρόμοι των Εξαρχείων. Ένας νεαρός 15,5 ετών τραυματίστηκε θανάσιμα στα Εξάρχεια, από σφαίρες αστυνομικών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα περιπολικό, που είναι του αστυνομικού τμήματος Εξαρχείων, την ώρα που περνούσε απο τη διασταύρωση των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου δέχτηκε επίθεση με πέτρες και ξύλα από μία ομάδα νεαρών αντιεξουσιαστών. Αρχικά οι αστυνομικοί, οι οποίοι όπως τονίζουν είχαν εγκλωβιστεί στο περιπολικό απάντησαν με μία χειροβομβίδα κρότου-λάμψης. Έπειτα ένας από αυτούς πυροβόλησε, όπως είπε, μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό, αλλά η σφαίρα εξοστρακίστηκε σε μία μαρκίζα και βρήκε το νεαρό στο στομάχι. Αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε το νεαρό στον Ευαγγελισμό, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν το νοσηλευτικό προσωπικό που μετέβαινε στο ασθενοφόρο, να κάνει στο νεαρό μαλάξεις στο στήθος. Σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν του υπουργείου Υγείας, ο νεαρός διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στη συνέχεια ομάδες νεαρών αλλά και διμοιρίες των ΜΑΤ ξεκίνησαν να μεταβαίνουν προς την πλατεία Εξαρχείων, το Πολυτεχνείο και τον Ευαγγελισμό. Στην περιοχή επικρατεί μεγάλη ένταση, ενώ έχει κληθεί εισαγγελέας ο οποίος θα προίσταται στην έρευνα.Οι κύριοι δρόμοι των Εξαρχείων έχουν κλείσει, ενώ οι αντιεξουσιαστές έχουν βάλει φωτιά σε πολλούς κάδους στην ευρύτερη περιοχή.
Πηγή: http://www.skai.gr/


------------------------

53 σχόλια

  1. Αλβανοί ξυπνήστε, μην γίνεστε πιόνια στο παιχνίδι της εξουσίας και των πλουσίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=LxhBaPN6ZRU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ.
    ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΔΕΞΙΑ ΕΒΑΨΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΙΜΑ!!

    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. +Αλέξανδρος Ανδρέας Γρηγορόπουλος
    ετών 15
    θύμα Κρατικής Τρομοκρατίας (Προκόπη παραιτήσου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ .... ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ???!!!

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ...
    ΣΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ, ΚΛΑΝΟΥΝ ΜΕΝΤΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ



    Αθήνα 6 Δεκέμβρη



    ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

    Ο αστυνομικός πυροβόλησε όταν δέχτηκε ένα άδειο μπουκάλι

    ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



    Η δολοφονία του 16χρονου νεολαίου στα Εξάρχεια είναι ένα στυγερό έγκλημα με εκτελεστή την ΕΛΑΣ και υπεύθυνο τον Προκόπη Παυλόπουλο και την κυβέρνηση του.

    Αυτή η κυβέρνηση έχει συνηθίσει στα ψέματα και την συγκάλυψη και γι αυτό ήδη ξεκίνησαν μια εκστρατεία ότι τάχα δέχτηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους. Πρόκειται για ασύστολο ψέμα: ο νεαρός έριξε ένα άδειο μπουκάλι, το περιπολικό σταμάτησε, ο αστυνομικός ούρλιαξε …τσογλάνια θα σας γ….και πυροβόλησε. Αυτή είναι η αλήθεια.

    Εκείνοι που συγκάλυψαν σκάνδαλα όπως τις απαγωγές, τις υποκλοπές, τα ομόλογα, το Βατοπέδια δεν διστάζουν να επιχειρούν τον ίδιο για ένα 16χρονο νέο.

    Το χέρι του δολοφόνου αστυνομικού όπλισε η πολιτική άγριας καταστολής του Προκόπη Παυλόπουλου και της κυβέρνησης που πριν λίγες μέρες φρόντισε να χτυπήσει απροκάλυπτα με τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα την διαδήλωση των φοιτητικών καταλήψεων .Και μόλις σήμερα το πρωί ένας Πακιστανός μετανάστης μέσα στο άγριο κυνηγητό στην Π.Ράλλη όπου βρέθηκε για να υποβάλει άσυλο χαροπαλεύει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Κρατικού της Νίκαιας.

    Η κυβέρνηση θυμήθηκε ξανά τα κατορθώματα του Βύρωνα Πολύδωρα, τις ζαρντινιέρες και τους Πακιστανούς που έκαναν μόνοι τους τις απαγωγές τους!

    Μέσα στην κρίση αυτή η κυβέρνηση από την μια προσφέρει δισεκατομμύρια στους τραπεζίτες και από την άλλη ψάχνει για αποδιοπομπαίους τράγους πότε στα Εξάρχεια και πότε στους μετανάστες του Αγ.Παντελεήμονα και της Πάτρας.

    Δεν θα ανεχθούμε άλλες συκοφαντίες και συγκαλύψεις των εγκλημάτων της Αστυνομίας. Απαιτούμε να τιμωρηθούν οι ένοχοι δολοφόνοι.

    Να παραιτηθεί ο Προκόπης Παυλόπουλος που έχει βάλει την υπογραφή του στην καταστολή και τις δολοφονίες των αστυνομικών του.

    Οι δολοφόνοι θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει. Ο μόνος δρόμος για να κόψουμε την φόρα στην αστυνομική δολοφονική καταστολή είναι να κλιμακώσουμε τώρα τους αγώνες μας μέχρι να ανατρέψουμε την κυβέρνηση των δολοφόνων.

    ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Είναι ώρα να ξεφορτωθούμε την κυβέρνηση των δολοφόνων κλιμακώνοντας τους αγώνες μας με κορύφωση την Πανεργατική Απεργία στις 10 Δεκέμβρη. Να την μετατρέψουμε σε διαδήλωση οργής για την ανατροπή της κυβέρνησης των δολοφόνων. Να κατέβουμε στους δρόμους και στην απεργιακή διαδήλωση κλείνοντας τις σχολές και τα σχολεία.



    Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου 6932828964,Δημήτρη Σαραφιανό 6938675348, Παναγιώτης Σωτήρης 6974439203

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ως πότε θα βλέπουμε τέτοιους αναίτιους θανάτους.
    Ως πότε θα δίνουν όπλα σε πιτσιρίκια και θα τους αμολάν ανεκπαίδευτους στους δρόμους?
    Ως πότε θα επιτρέπουν σε διάφορους να στρατολογούν 15χρονα,να τα δίνουν μια μολότοφ και να καίνε ότι βρουν?
    Ως πότε θα ανεχόμαστε κόμματα να ψηφοθηρούν πάνω σε πτώματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΚΑΙΓΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ? ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ, ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΒΛΑΣΤΙΜΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΟΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΑ ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙ ΒΡΑΔΥ ΟΠΩΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΥΤΗΣ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε μαλάκα εσένα αν σου επιτεθούν 50 άτομα με λοστούς και καδρόνια και έχεις επάνω σου όπλο τι θα κάνεις; Θα περιμένεις να σε σώσει ο Θεός;
    'Αντε και γαμηθείτε "επαναστάτες του κώλου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑ. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΣΟ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΞΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ. Ο ΑΛΒΑΝΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΝΤΗΝ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. paparies tipot den egine,kamia epi8esi, oi mpatsoi en psixro to dolofonisan, ayto lene oi martires sto mega.

    pavlopoule, to poulo, h seira sou na pareti8eis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΝΤΖΑΡΟΥΝ 50 ΑΤΟΜΑ ?

    ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ..ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΕΙΔΟΣ...

    ΤΟ ΟΤΙ Η ΣΦΑΙΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΣΜΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ..
    ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΜΥΝΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΣΤΗΝ ΓΗ...ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ..
    ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΙΚΟ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟΝ ΟΧΛΟ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΕ ΛΥΝΤΣΑΡΕΙ....
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

    ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΤΟΥΣ...ΠΡΟΤΟΥ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑΡΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΗΛΕΓΧΑΝ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΥΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΜΕ 50....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ..

    ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΣΑΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πλήρωμα περιπολικού πλησίασε τον πεζόδρομο της Μεσολογγίου και άρχισε να βρίζει παρέες που καθόντουσαν στις καφετέρεις, και τον πεζόδρομο. Όταν ο κόσμος αντέδρασε και κινήθηκε προς το μέρος του πυροβόλησαν και ΣΚΟΤΩΣΑΝ εν ψυχρώ έναν 15χρονο!

    Η αστυνομία μέσω των ΜΜΕ λέει τα δικά της. Πως το περιπολικό δέχτηκε επίθεση και οι αστυνομικοί πυροβόλησαν για εκφοβισμό και η σφαίρα (ως συνήθως) εξοστρακίστηκε. ΤΙΠΟΤΑ από αυτά δεν ισχύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ισχυριζονται οτι ο μπατσος χτυπησε στο ψαχνο τον πιτσιρικα μετα απο λεκτικη αντιπαραθεση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κοιτάτε τώρα τι θα γίνει τις επόμενες μέρες στα Πανεπιστήμια με τη μαλακία του μπάτσου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο 15,5 ετών κουκουλοφόρος και αναρχικός θα έπρεπε να είναι με τη μαμά του και τον μπαμπά του στη ζεστασιά του σπιτιού του και όχι να σπάει και να διαλύει τα πάντα μαζί με άλλους κάφρους το κέντρο της Αθήνας με καδρόνια και λοιπά αντικείμενα.

    Λυπηρό το γεγονός αλλά συγνώμη που δεν θα σας ακολουθήσω στις δακρύβρεχτες αιτιάσεις και κατηγορίες εναντίον των αστυνομικών και της ΕΛΛΑΣ γιατί και αυτή τη φορά θα πάρω το μέρος της ΕΛΛ.ΑΣ και θα πώ ότι ο αστυνομικός που πυροβόλησε δεν πρέπει καν να περάσει από δίκη .

    Καλά έκανε και πυροβόλησε σε ένα πλήθος κάφρων που νομίζουν ότι μπορούν να σπάνε τα πάντα στην πολύπαθη Αθήνα και ειδικά όταν αυτό το πλήθος με τα καδρόνια και τα άλλα αντικείμενα πηγαίνει εναντίον των αστυνομικών.

    Κρίμα που σκοτώθηκε ο νεαρός αλλά είμαι με το μέρος του αστυνομικού και της αστυνομίας.

    Όλα τα άλλα είναι μπαρούφες που θα ειπωθούν τις επόμενες ημέρες στα κανάλια.

    Η αστυνομία πρέπει να σταματήσει να δίνει άδειες για να κλείνει το κέντρο της Αθήνας τέσσερις ημέρες την εβδομάδα για να διαδηλώνουν 100-5000 άνθρωποι και να ταλαιπωρούνται τρία εκατομμύρια πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο 15χρονος τι δουλειά είχε στα εξάρχεια να επιτίθεται σε περιπολικά; Οι γονείς του τι έκαναν για το παιδί τους, έτσι το παρατούσαν να τρέχει στους δρόμους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 15 χρονών έπρεπε να είναι στο σπίτι του και να σπάει τα έπιπλα του σπιτιού του αντί την περιουσία των ελλήνων πολιτών .

    Άϊ σιχτίρ πιά

    Είχαν και οι φοιτητές πορεία και την έκαναν ώρα αιχμής την Πέμπτη 4/12 και έκανα 2,5 ώρες από την Αγία Παρασκευή μέχρι τον Πειραιά.

    Να πάνε να γαμηθούν όλοι ανεξαιρέτως .

    Ο κόσμος ταλαιπωρείται και ακόμα και έρισμα να υπήρχε για τους αγώνες τους στους υπόλοιπους πολίτες, με αυτές τις μαλακίες που κάνουν , το έχουν χάσει προ πολλού.

    Αυτό είναι το πρόβλημα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας και αυτό πρέπει να ξεπεραστεί.
    Πρέπει οι πολίτες που διαδηλώνουν να σέβονται τα εκατομμύρια άλλους πολίτες που ταλαιπωρούνται και να τους έχουν με το μέρος τους αλλά με τέτοιες ενέργειες τους απομακρύνουν με αποτέλεσμα να γίνεται χαβαλές για το απόλυτο τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συσπείρωση νοικοκυραίων μυρίζει
    Οι πραίτωρες μετά τα πράσινα παπούτσια και τη ζαρτινιέρα σκοτώνουν από 2 μέτρα δεκαπεντάχρονα. Οι προβοκάτορες διαδίδουν ότι 50 κίνησαν να καταλάβουν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ (αυτό φταίει αφου έχει γραφεία σε λάθος περιοχή). Όσοι προχθές είδαν τη βία στο συλαλλητήριο (σχεδόν απρόκλητη και βαρύτατη) ξέρουν ότι το σχέδιο
    συσπείρωσης των νοικοκυραίων έχει ξεκινήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο πιτσιρικάς πήγε να "παίξει" επανάσταση και την πάτησε, όπως φαίνεται. Άντε να κάνουμε και θερμές διακοπές μέχρι των Φώτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να τελειώνει το παραμύθι με τους νεαρούς αντιεξουσιαστές και τους νεαρούς αναρχικούς. Νεαροί αλήτες είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. re palikaria grafte tin ali8eia ka8ari dolofonia einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όχι μόνο διεφΘαρμένη, αλλά και αιμοσταγής η σιχαμερή κυβέρνηση Καραμανλή. Τα φασιστοειδή του Παυλόπουλου είναι τόσο εκπαιδευμένα που σκοτώνουν νεαρά παιδιά. Οι Δεξιοί σκοτώνουν τα παιδιά μας! Έλληνες εξεγερθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σύμφωνα με την θεωρία του "εξοστρακισμού" η σφαίρα πρέπει να έχει εισέλθει στο κορμί υπο κλίση. Εμένα γιατί κάτι μου λέει πως ο ιατροδικαστής θα την βρει στην ευθεία? Α ρε μαλάκα μπάτσε, και να φοβήθηκες ακόμα τώρα έχεις στα χέρια σου αίμα και πόσο ακόμα θα χυθεί για σένα, για την βλακεία μιας στιγμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πριν απο λίγο καιρό σε κάποιο άρθρο έγραφα για το πρόσωπο της δεξιάς και ότι δεν έχει αλλάξει όσα χρόνια κι αν περάσουν. Και απλά έκανα μια αναφορά σε θλιβερά περιστατικά που έχουν σημαδεψει την νεοτερη ελληνική ιστορία απο τη δεκαετία του 60 έως σήμερα.
    Αναφερόμουν και στην περίπτωση της ζαρντινιέρας η οποία εκεί που ο νεαρός κύπριος περπατούσε έπεσε πάνω του, όπως πέφτουν τα φανάρια πάνω στους μεθυσμένους οδηγούς.
    Γράφοντας τότε είχα στο μυαλό μου ευτυχώς το παιδί τη γλίτωσε απο το ηλίθιο κράτος των αστυνομικών.
    Σήμερα όμως ενα αλλο παιδί δεν τη γλίτωσε.....
    Θα ακούσουμε πολλά τις επόμενες ημέρες...
    Αλλά τίποτα δεν θα αλλάξει στην εκπαίδευση των αστυνομικών υπαλλήλων...
    Κανείς δεν θα προστατέψει τις ζωές μας....
    Γιατί απο κει ξεκινούν όλα....
    απο τη σωστή εκπαίδευση...
    απο τη σύγχρονη εκπαίδευση...
    Και εκπαίδευση με μαθήματα ψυχολογίας για τέτοιου είδους κρισιμες ώρες...
    Οταν εκπαιδεύονται νομίζοντας ότι είναι ο βρώμικος Χάρι και πως έχοντας ένα περίστροφο στο χέρι είναι το κράτος (δήλωση Μητσοτάκη πριν απο χρόνια)τότε φαινόμενα όπως το τελευταίο δεν πρέπει να μας ξενίζουν....
    Αν αυριο το πρωί σκοτωθεί ένας συνάδελφός τους από κάποιους μη ψύχραιμους που διψούν για αίμα και ανοίξει ένας νέος κύκλος βιας ποιος θα έχει την ευθύνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να παραιτηθεί αμέσως ο Παυλόπουλος. Είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία του παιδιού. Ντροπή του για τα φασιστοειδή που εκτρέφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ 16ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στο ιδιο εργο θεατες...
    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ,ΚΑΛΤΕΖΑΣ,ΚΟΥΜΗ,
    ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ,και αποψε ο 15χρονος,το αεναο αποκρουστικο και δολοφονικο προσωπο της δεξιας.Τι σημαινει οτι ο πρωθυπουργος δεν εκανε δεκτες τις παραιτησεις των Παυλοπουλου-Χηνοφωτη.Τι πρεπει να γινει για να τις κανει δεκτες ? αν εχει ευθυξια πρεπει να παραιτηθει αμεσως κι ο ιδιος ,αλλοιως ν'αλλαξει ονομα και να φυγει για την Γαλλια οπως ο θειος του μετα την δολοφονια του Λαμπρακη το '63.Ποιος προιστανται του δολοφονου? Ποιος εκπαιδευει
    ,και ποιος καθοδηγει τους κουμπουροφορους ? Ποιος εχει την Πολιτικη και ουσιαστικη ευθυνη για το εγκλημα αυτο ? Και αυτη η υποθεση θα παει στο αρχειο ? Ποιος θα αποδοσει ευθυνες στους θυτες ? Ποιος υποθαλπτει αυτες τις μεθοδους ? Αν οι κουκουλοφοροι ειναι επικινδυνοι για την δημοσια ασφαλεια,τοτε γιατι δεν τους συλλαμβανουν επ'αυτοφορω τοσα χρονια ? Τοσο αχρηστοι ειναι που δεν μπορουν να πιασουν ενα 15χρονο,αλλα πρεπει να τον δολοφονησουν ? Μηπως τους βολευει αυτη η καταστση τοσα χρονια ? Τελικα ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ? και ποιος τηρει τους νομους ?
    Η ενταση στα Εξαρχεια δεν επεσε απο τον ουρανο, βραζει εδω και καιρο,αλλα ποιος εχει συμφερον να την αφηνει να σερνεται στους δρομους ? Μια χωρα που επαιρεται οτι γεννησε την δημοκρατια,δεν εχει μαθει μετα απο 2.500 χρονια να τη διαχειριζεται με διαλογο και να προστατευει το υπερτατο αγαθο που ειναι η ΖΩΗ. θεοχαρης Μιχαηλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΘΗΝΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ.ΦΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΗΣΙΩΝ.ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ,ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ.
    3 20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ WHATEVER . . .

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑΣ ?
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ !

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΔΩ (US) ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΨΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ.

    "TOUGH LAWS . . BUT THEY WORK"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έτσι μπράβο Καραμανλή φτάσε πιά στο τελευταίο σημείο των οργίων σου εκεί που ούτε η χειρότερη χούντα δέν έχει φτάσει.
    Άρχισε να πυροβολείς εν ψυχρώ παιδιά το μίσος σου στην νεολαία το έχεις δείξει δείξτο τώρα και με τα όπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  34. Την πραγματική εύθηνη για τον άδικο θάνατο του παιδιού(και όχι μόνο) την φέρουν αυτοί που υποκίνησαν τους αριστεριστές κουκουλοφόρους να βγουν Χριστουγεννιάτικα και να επιδοθούν στην γνωστή καταστροφική τους δράση.

    Αντιεξουσιαστές και αστυνομικοί είναι θύματα (άμεσα και έμμεσα), αυτών που έχουν εμφυσήσει στα μυαλά αυτών των νέων ανθρώπων αυτή την ΝΟΣΗΡΗ ιδεολογία και εκμεταλλεύονται έτσι την φυσιολογική ορμή των νέων, προς εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων.

    Όποιος ενδιαφέρετε για την ρίζα του κακού δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο θάνατος του παιδιού (που μάλλον το είχαν εκεί για εκπαίδευση) είναι ένα στιγμιαίο γεγονός σε ένα γενικευμένο φαινόμενο του οποίου οι αιτίες έχουν πάρει αρκετό χρόνο για να σχηματισθούν.

    Το άδικα χυμένο αίμα του παιδιού ας πέσει πάνω στα κεφάλια αυτών που υποκίνησαν ιδεολογικά αυτούς τους νέους ανθρώπους να συμπεριφέροντε με αυτό τον βίαιο και καταστροφικό τρόπο που όλοι γνωρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων, θα έπεφτε και κάποιος νεκρός. Δεν το γνώριζαν αυτό οι αναρχοναζί που επι σειρά πολλών ετών έχουν μετατρέψει την Αθήνα σε Βαγδάτη? Προφανώς όμως αυτό επιδίωκαν γιαυτό και χρησιμοποιούν για πρώτη γραμμή πυρός, 15χρονα...

    Αλήθεια τι δουλειά έχει ένα 15χρονο μέσα στους αναρχοναζί? Γιατί οι αναρχοναζί δεν απομακρύνουν από τους κόλπους τους ανήλικα παιδιά αλλά τους χρησιμοποιούν σαν πρώτη γραμμή αφού έχουν επιλέξει το αντάρτικο πόλεων? Ποιος φέρει την αποκλειστική ευθύνη λοιπόν για το χαμό του 15χρονου?

    Και η αστυνομία τι πρέπει να κάνει δηλαδή, θα κάθεται συνέχεια να τρώει μολότοφ πέτρες και μαδέρια?

    Το ξέρετε ότι η μολότοφ και η πέτρα θεωρούνται από το νόμο όπλα και η εξαπόλυση αυτών κατά αστυνομικών ή άλλων προσώπων αποτελούν απόπειρες ανθρωποκτονίας? Οι αστυνομικοί θα πρέπει να κάθονται με δεμένα χέρια και να μην υπερασπίζονται τη ζωή τους? Εάν μία μολότοφ έπεφτε μέσα στο περιπολικό θα καίγονταν ζωντανοί οι αστυνομικοί ναι ή όχι?

    Επιτέλους να εφαρμοστούν οι νόμοι! Συμπαράσταση στους Αστυνομικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  36. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ επιθυμεί Εμφύλιο πόλεμο

    Όταν το κυρίαρχο κράτος δολοφονεί εν ψυχρό 16χρονο
    Τότε σίγουρα θα δικάζει ισόβια τα 9άχρονα και με αναστολή τα 3χρονα

    Παραιτήσου τουλάχιστον με ένα φόνο ανηλίκου στη πλάτη

    Το κόμπλεξ σου σε έχεις καταντήσει ένα σίχαμα
    που δεν μπορεί να αποδεχθεί την ανικανότητα του
    πρέπει να το αποδεχθείς ότι σε χρησιμοποίησαν
    και σε πέταξαν
    διότι ποτέ δεν έκανες για κυβερνήτης
    ίσως για πορτιέρης σε κανένα παιδικό λουνα-πάρκ
    με την Ντορίτσα στο ταμείο τον Γιωργάκη στα ποδηλατάκια
    τον Τσίπρα ξεναγό τον Εφραίμ στις δημόσιες σχέσης
    τον Ψωμιάδη για κλόουν τον Γιακουμάτο στον τροχό της τύχης
    τον Κυριάκο στα ΚΠ για νέους τον Άκη σε ρόλο νταβατζή
    τον Καρατζαφέρη στις γριάς το μαλλί την Αλέκα στα κέρινα ομοιόματα

    και όλοι όσοι δεν έχουν τίτλο ας πάνε στο πορνείο να συνεχίσουν την μαλακία τους

    τέλος όλοι οι πολιτικοί πρέπει να παραιτηθείτε διότι ήσαστε συνυπεύθυνοι
    σε αυτό το μπορδέλο και στο φόνο του ανηλίκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αγανάκτηση για το κράτος της Αστυνομίας και της Εξουσίας.
    Ως πότε θα πυροβολούν τον κόσμο
    αναίτια και δολοφονικά.
    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ
    ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΕΚΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μπορούμε να μάθουμε το όνομα αυτού του νεαρού??? Ποιός ήταν? Τι ήθελε εκεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τι λέτε ρε ΣΥΡΙΖο σκούπιδα; Δεν ειμαστε αναρχοκρατούμενο κράτος. Μπράβο στον αστυφύλακα που εφάρμοσε τον νόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  40. "Mexican standup" αλλά... με έναν μόνο οπλισμένο!


    Ένστολος οπλισμένος εγωπαθής - άοπλο 16χρονο παιδί σε "Mexican stand up" .

    Αποτέλεσμα;
    Ένα παιδί νεκρό από τις σφαίρες του "οργάνου".

    Κι επειδή συνήθως σε ανάλογες περιπτώσεις οι δειλοί ψεύδονται, αν το πυροβόλησαν 2 φορές αλλά λείπουν 3 σφαίρες, τότε αυτό σημαίνει ψύχραιμη και λογική προσπάθεια παραπλάνησης της δικαιοσύνης, μια ενέργεια που όταν συμβαίνει τόσο σύντομα μετά από τον φόνο, δηλώνει την ψυχρότητα του δράστη και την ικανότητά του να σκέφτεται ακόμα λογικά.

    Έχω την υποψία ότι θα ακούσουμε το σενάριο ότι πυροβόλησε προειδοποιητικά στον αέρα (τρίτη σφαίρα), εκείνη εξοστρακίστηκε (ποιος ηλίθιος θα πυροβολούσε ποτέ τον δρόμο?) και αυτή βρήκε το θύμα.

    Εν πρώτοις, ο πυροβολισμός στο οδόστρωμα, λόγω της σύστασής του, της μικρής απόστασης από το όπλο, του χαμηλού σημείου τήξης της ασφάλτου (πίσσας) και των θυλάκων μεταξύ των συστατικών του οδοστρώματος, θα δημιουργούσε αν όχι εγκλωβισμό του βλήματος, τουλάχιστον σημαντική επιβράδυνση, και ασύμμετρη γωνιακά εκτροπή αντί της ανάκλασης. Το βλήμα θα έφτανε ψυχρό και με χαμηλή ταχύτητα στον στόχο (εν προκειμένω ένα παιδάκι) και θα ήταν σχεδόν αδύνατο να το σκοτώσει. Ακόμα και τότε όμως γεννώνται ερωτηματικά περί του δεύτερου πλήγματος, του άλλου πυροβολισμού.

    Η επικρατέστερη υπόθεση με βάση τις μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων, είναι ότι εκτέλεσε το παιδί, από μικρή απόσταση και μετά από σκόπευση προς θύμα, με 2 σφαίρες, ενώ αργότερα απομακρυνόμενος από τον τόπο του εγκλήματος πυροβόλησε άλλη μία φορά με σκοπό να αντιστρέψει την διαδοχή των γεγονότων κατά την χρονολογική τους σειρά, ώστε να δυσχεράνει τις έρευνες που θα ακολουθούσαν.

    Το σενάριο αυτό έχει προετοιμασία, προμελέτη, αντεκδίκηση, εν ψυχρώ φόνο, εγκατάλειψη θύματος, απόπειρα παραπλάνησης της δικαιοσύνης και προσπάθεια συγκάλυψης εκ μέρους του άλλου "αστυνομικού" συνεργού του εγκληματία.

    Δυστυχώς όμως, από τις μαρτυρίες και από τις καταθέσεις των δραστών, είναι το πλέον πιθανό.

    snb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΜΑΖΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ...ΣΤΟΜΑΧΟ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΡΙΧΝΑΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΣΕ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΕ ΖΩΤΙΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑ-ΕΦΟΣΟΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑ ΣΕ ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΧΩΡΑ-ΠΧ ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΑΟΡΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΕΝΤΕΡΑ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΜΑΤΩΣΗ ΠΧ ΣΠΛΗΝΑΣ. ΤΙ ΜΛΚΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΑΛΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΝΑΣ 15 ΧΡΟΝΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΕΙ-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ-ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΩΛΟΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΚΩΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δεν υπαρχει ενας ΛΟΧΙΑΣ να βαλει μια ταξη σ'αυτη τη κωλοχωρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @10.39

    Ο νόμος ηλίθιε είναι αυτός εδώ σε pdf και ο εγωπαθής φονιάς έχει παραβεί τουλάχιστον όλο το αρθ3 εκτός του υπόλοιπου κανονισμού και του μισού ΠΚ.

    Α και γαμήσου ηλίθιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ρε παιδια βγηκε ο αυτόπτης μαρτυρασ και ειπε στο μεγα και στη ζούγκλα τζι αρ ότι βριστήκανε οι αστυνομικοί με πιτσιρικάδες που καθόντανε έξω από καφέ,φύγανε οι αστυνομικοί και ξαναήρθανε και ο ένας σκότωσε τον αλέξη και ο άλλος έριξε βομβίδα κρότου λάμψης,αυτά δε γίνονταν ούτε επί χούντας πρέπει να φύγει όλη η κυβέρνηση
    Η αστυνομία σκοτώνει κόσμο αβέρτα χωρίς καμία επίπτωση άντε καμια στέρηση βαθμού ενώ έπρεπενα βρίσκονται κορυδαλλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Κριμα στον πιτσιρικα που σκοτωθηκε,αλλα θα επαναλαβω την επισημανση προηγουμενων αναρτησεων.15χρονος,τι δουλεια εχει σε ομαδα ρεμαλιων,αντεξουσιαστων του κωλου,πρεζονιων και πληρωμενων.Θα πρεπει να ανακριθουν οι γονεις του,και να αποδοθουν ευθυνες.Μαγκεψανε ολοι οι κωλοι τελευταια,και το παιζουν 'αναρχικοι'.Αν ηξεραν και τι σημαινει αναρχια,αφου ολοι ειναι αγραμματα κοπροσκυλα,και επικινδυνα κωλοπαιδα,που σπανε τις περιοιυσιες του κοσμου.Σε ενα ευνομουμενο κρατος δεν συμβαινουν αυτα.Ας παει καποιος στην Ιταλια,Γερμανια,Γαλλια η οπουδηποτε.Πρωτα σε κοπανανε και μετα ρωτανε το ονομα σου.Αλλα εδω εχουν βρει ασυδωσια.Υποκινουμενοι τραμπουκοι που δεν δρουν,παρα μονο σε μπουλουκια.Που θελουν να παρουν την εξουσια.Γιατι αργοτερα,ολοι αυτοι επικαλουνται τον 'ηρωισμο' τους και παιρνουν τις θεσεις,και τις συνταξεις 'αντιστασιακου'.
    Παντως 15 χρονων παιδακι,τετοια ωρα εξω,ανεξελεγκτο απο το σπιτι του,πρεπει να διερευνηθει.Να κληθουν οι γονεις του για ανακριση.Και να δοθει τελος σε ανωμαλιες,που δημιουργει προβληματα στους υπολοιπους κατοικους αυτης της μπουρδελοχωρας.Τα παιγνιδια των Αμερικανων για να δημιουργουν ανωμαλια,πρεπει να τελειωσουν.Μαζεψτε τους μαλακες να τελειωνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κρατήστε μια επιφυλακτικότητα με τους "αυτόπτες μάρτυρες". Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ψευδομάρτυρες. Τυχαίνει και να είναι όλοι της ίδιας ιδεολογίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Γιομπαζολιά,


    Kαλή η λάσπη και η παραπληροφόρηση, αλλά......


    Το ’85 όταν σκοτώθηκε ο Καλτεζάς στα Εξάρχεια, ποιός ήταν υπουργός Δημ. Τάξης? Ο Κουτσόγιωργας.


    Τι έκανε ο Μένιος? Δήλωσε παραίτηση, ο Αντρέας τον κράτησε.


    Το παιδί που σκοτώθηκε χτες που έμενε? Στο Παλαιό Ψυχικό. Όπως όλοι οι αντιεξουσιαστές. Πάρε το ΣΥΡΙΖΑ και μοιραστείτε τη λάσπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αυτόπτες μάρτυρες στα Εξάρχεια...
    Η παρέα του δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Άει σο διάολο αντιεξουσιαστές των Βορείων Προαστείων.

    Να τα κάνετε αυτά στη γειτονιά σας. Ίσως τότε να έχει κάποιο νόημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ 17Ν ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΤΕΖΑ

    ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ

    ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΒ, ΤΗΣ ΕΟΚ, ΤOY ΔΝΤ

    ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    Η δολοφονία του 15χρονου μαθητή Μιχάλη Καλτεζά, αποκάλυψε τη τραγική πραγματικότητα της σημερινής ελληνικής κοινωνίας, τη πολιτική και κοινωνική αναισθητοποίηση της. Αποκάλυψε ότι η διάβρωση που έχει υποστεί απ' τη διαδικασία εκφασισμού που προωθεί το ΠΑΣΟΚ έχει προχωρήσει σε βάθος πολύ περισσότερο απ' ό,τι φαντάζονταν και οι πιο απαισιόδοξοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ωτογραφίες από το κτίριο που κάηκε ολοσχερώς στο Μοναστηράκι

    Από την αντιπαράθεση με τους κρανοφόρους των ΜΑΤ στην Πατησίων, μπροστά στο Πολυτεχνείο

    Από το μέτωπο στην πλατεία Εξαρχείων και την Τοσίτσα



    Γενικά οδοφράγματα και συγκρούσεις έγιναν σε όλο το κέντρο σε πολλά σημεία ταυτόχρονα. Προσωπικά είδα τα ΜΑΤ να συλλαμβάνουν μία κοπέλα στην Ακαδημίας στο ύψος της Νομικής στις 5πμ. Η κοπέλα ήταν ντυμένη σαν για βραδινή έξοδο. Στην πλατεία και την Τοσίτσα υπήρχε μια διαρκής αντιπαράθεση, χαμηλής έντασης, εκτός κάποιων στιγμών. Γενικά ο κόσμος που συμμετείχε ήταν πολύς και τουλάχιστον για την πλατεία, και πολύς άσχετος. Δηλαδή όχι η συνήθης σύνθεση, μόνο από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.



    Πατησίων Πολυτεχνείο v2

    Πατησίων Πολυτεχνείο v3

    Φωτιά - Μοναστηράκι v1

    Πλατεία Εξαρχείων - Στουρνάρα

    Τοσίτσα

    Φωτιά - Μοναστηράκι v0

    Μεταφορά υλικών με καρότσι super market!

    Πατησίων Πολυτεχνείο v0

    Πατησίων Πολυτεχνείο v1

    Πατησίων Πολυτεχνείο v5

    Φωτιά - Μοναστηράκι

    Τοσίτσα v0

    Στουρνάρα

    Πλατεία Εξαρχείων - Στουρνάρα v2

    Πλατεία Εξαρχείων - Στουρνάρα v3

    Πλατεία Εξαρχείων - Στουρνάρα v4

    Πατησίων Πολυτεχνείο v4

    Τοσίτσα v1

    Φωτιά - Μοναστηράκι v2

    Πατησίων Πολυτεχνείο

    Πατησίων Πολυτεχνείο v6

    Πλατεία Εξαρχείων - Στουρνάρα v0

    Πλατεία Εξαρχείων - Στουρνάρα v1

    Πλατεία Εξαρχείων - Στουρνάρα v5

    Θέμα
    καταστολή

    Σχετικά άρθρα
    December 5 «Τον έδερναν επί 5 λεπτά»
    December 2 Διώξεις κατά πολιτών για δεντροφύτευση στου Φιλοπάππου!
    December 2 Τα «λουλούδια» του ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα ξαναχτύπησαν
    December 1 Ρεπορτάζ στον Άγ. Παντελεήμονα
    November 30 Δίκη για τα "πράσινα παπούτσια"
    November 27 Και νέο κρούσμα στο Α.Τ. Παντελεήμονα
    November 27 Επιχείρηση-σκούπα της ΕΛ.ΑΣ. στον Άγιο Παντελεήμονα
    November 25 Hλεκτροφόρα,επικίνδυνα, όπλα θα έχουν οι βρετανοί μπάτσους
    November 19 «Αντιτρομοκρατική εναντίον αναρχικών»
    November 18 Χατζηγάκης εναντίον «εξωκοινοβουλευτικών κύκλων» και απαξιωτικός για τους κρατούμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση