GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ωραίο παρκάρισμα!

4 σχόλια

  1. Όταν βάζεις τέτοιες φωτογραφίες, να φαίνεται και η πινακίδα του κάθε καραγκιόζη, μήπως τον συναντήσουμε και τον πλακώσουμε καμιά μέρα! Αφού δεν ενδιαφέρεται κανείς αρμόδιος, μόνο με την αυτοδικία των ευαίσθητων πολιτών θα συνετιστούν οι ακρίδες της κοινωνίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι στην ελευθερία της Ελλάδος από τα διοικητικά μονοπώλια,
    πρέπει αποκλειστούν και να αποδεσμευτούν όλα τα στημένα κέντρα διοίκησης
    ( ΜΜΕ& επικοινωνίες )
    *Με την πλήρη αποδέσμευση των μονοπωλίων αυτομάτως θα καταστραφούν όλα τα κέντρα τις Παραεξουσίας

    Δεν είναι δυνατόν να μας κυβερνά μια χούφτα συγγενών, κουμπάρων, βολεμένων, και ρουφιάνων της Παραπληροφόρησης.

    Εδώ και τώρα πλήρη αποδέσμευση,
    όλα τα ΜΜΕ & επικοινωνίες
    ανήκουν στους ΕΛΛΗΝΕΣ και ειδικά στους νέους.

    ΟΧΙ στους Οικογενειοκράτες,στους Κουρίδες, Μπομπολες, Λαμπρακιδες, Αλαφούζιδες, Βαρδινογιάννιδες, Κόκκαλίδες, Ευαγγελάτους, Χατζηνικόλες, Τριανταφυλιές.Πρετεντεράκια, Κοκοράκια, Καρατζαφέριδες, Ντοράκιδες, Ακηδες, Ψωμιάδηδες, ΚΚΕδες, Εκκλισιατζήδες, Μοναχοπαπαδαρια και στον υπόλοιπο καθοδηγούμενο ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Α.Ε
    (αυτοί είναι οι πραγματικοί ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ
    με ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ Και Κρατικοδίαιτων ΚΡΑΝΟΦΩΡΩΝ.
    που εδώ και δεκαετίες παραπληροφορούν για να βολεύονται να βολεύουν παρακρατικούς στην εξουσία να καταπατάν τα δικαιώματα του λαού να έχουν σκλάβους να δολοφονούν τη κάθε νέα γενιά να ληστεύουν τους Έλληνες πολίτες ανενόχλητοι και να είναι οι μοντέρνοι ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ενός πέρα ως πέρα διαβρωμένου συστήματος)

    Όλοι οι μεγιστάνες γνώριζαν

    ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ Κ.Λ.Π.
    ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΩΤΩΝ!!!!!!
    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΤΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ,
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΠΟΣΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ?ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ,ΑΛΛΑ Η ΚΑΜΗΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΗΣ,ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΦΕΛΟΥΣ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΑ ΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση