GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κώστας Καραμανλής...

. Από το black-mail.blogspot.com . -πάρα πολύ λίγος και φοβισμένος,δεν μπορεί να αντιδράσει.... -τι να την κάνουμε τη θλίψη σου ρε μεγάλε..;...

.
Από το black-mail.blogspot.com
.
-πάρα πολύ λίγος και φοβισμένος,δεν μπορεί να αντιδράσει....
-τι να την κάνουμε τη θλίψη σου ρε μεγάλε..;;;
-τι πάει να πει,''θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για αποζημιώσεις στους κατεστραμμένους μαγαζάτορες''..;;
-δώσε το λόγο της αντρικής σου τιμής,αν έχεις,ότι σε τρεις μέρες το χάος θα έχει τελειώσει και όλοι θα έχουν αποζημιωθεί και τήρησέ τον...!!!
-σταμάτησε την καταστροφή, που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις,τώρα!!!!!

--------------------------------

31 σχόλια

  1. Μένω μονάχος στο παρόν μου να σώσω οτιδήποτε αν σώζεται, και ας έχω τις συνέπειες του νόμου....συνένοχο στο φόνο δεν θα μ'εχετε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις 2 τελευταίες εκλογές ψήφισα ΝΔ, όχι γιατί περίμενα πολλά πράγματα, αλλά γιατί πίστευα (και πιστεύω) πως μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ θα ήταν ακόμα χειρότερη για τον τόπο.

    Είχα όμως και κάποιες ελπίδες πως ο Κ.Καραμανλής δέν είναι ένα απλό "ανηψούδι", και ίσως ήθελε να προσφέρει κάτι παραπάνω στον τόπο, πέρα απ’το να προσπαθεί κουτσά-στραβά να κρατά το νερό στ' αυλάκι.

    Μετά τη χθεσινή νύχτα, δεν έχω άλλα λόγια να τον χαρακτηρίσω παρά μόνο σαν ..λαπά!

    Και να σκεφτείς πως κατηγορούσαμε το Σιμίτη, (που στο κάτω-κάτω ήταν τότε μόνο 2 μέρες πρωθυπουργός), για τη διαχείριση της κρίσης στα Ιμνια...

    Μέχρι πότε θα τους αφήνουμε να καίνε την Ελλάδα όποτε θέλουν, παρασέρνοντας στο θάνατο και νέα παιδιά που νομίζουν πως αγωνίζονται για κάτι καλό;

    Ποιος θα τιμωρήσει τους ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ και ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ

    - Τα δυό μεγάλα κόμματα (και τα λαμόγια που τα ελέγχουν) που προσπαθούν να κουκουλώσουν τα σκάνδαλα Siemens και Βατοπεδίου - ίδίως το σκάνδαλο Siemens που το τρέμουν πολύ περισσότερο απ’ ότι φανταζόμαστε …

    - Tον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ που εκτελεί τυφλά τις εντολές του Ιδρύματος Soros και της Παγκοσμιοποίησης…

    - Τους μεγαλέμπορους ναρκωτικών, πού θέλουν να επιβάλουν οριστικά τον έλεγχο τους στην Αθήνα και αλλού…

    -Τους Αμερικάνους που θέλουν να φέρουν στην εξουσία τον δικό τους ΓΑΠ και να τιμωρήσουν τον Καραμανλή για τις αγάπες με τους Ρώσους…

    Και τους εκτελεστές του σχεδίου, όχι βέβαια τους αθώους παραπλανημένους 16ρηδες, αλλά τους πάσης φύσεως ψυχανώμαλους, κομπλεξικούς και πρεζόνια,που τα σπάνε απλά για να έρθουν σε οργασμό…

    Και φυσικά - δεν μπορούμε πια να κλείνουμε τα μάτια - τους λαθρομετανάστες και τους τσιγγάνους πού δυστυχώς κατάλαβαν πια πως μπορούν να πλιατσικολογούν (και αύριο, αναπόφευκτα, να βιάζουν και να σκοτώνουν) χωρίς κανένα φόβο – μια και το ανύπαρκτο κράτος «κρατά αμυντική στάση» και ασχολείται μόνο με την καταπολέμηση…της ξενοφοβίας και του ρατσισμού!

    Και όλα αυτά ενώ κανείς δεν ενδιαφέρεται να προστατέψει τον απλό Έλληνα πολίτη, που δε ζει σε βίλλες-φρούρια στην Εκάλη.

    Ωραία, Καραμανλής και ΝΔ τέλος. Και ποιόν θα εμπιστευτούμε?

    Μήπως ένα δίδυμο της συμφοράς ΓΑΠ-Τσίπρα?

    Δυστυχώς οι νταβατζήδες που μας κυβερνούν έχουν στήσει το σύστημα με τέτοιο τρόπο, που δεν μπορούμε με τίποτα να ξεφύγουμε απ’ τη δικτατορία τους: Εδώ και χρόνια η μόνη επιλογή που μας δίνουν όταν μας τραβάνε κάθε 4 χρόνια στις εκλογές είναι ανάμεσα σε πουλημένους καραγκιόζηδες ή στην καλύτερη περίπτωση σε ασήμαντες μετριότητες.

    Τα media εξασφαλίζουν πώς ακόμα κι’αν εμφανιστεί κάποιος ικανός και ηθικός πολιτικός, θα εξαφανιστεί πριν προλάβει να κάνει ζημιά στην εξουσία των λαμόγιων.

    Και τώρα τι κάνουμε?

    Μήπως ήρθε η ώρα να βγει στους δρόμους η πραγματική πλειοψηφία που πονάει τη χώρα?

    Μήπως ήρθε η ώρα, αντί να καίμε την περιουσία του κοσμάκη και του Έλληνα φορολογούμενου, ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ?

    Το 1974 για να πέσει η Χούντα των Συνταγματαρχών, θυσιάστηκε η Κύπρος. Θα περιμένουμε με σταυρωμένα χέρια την οριστική καταστροφή και της Ελλάδας, μήπως και πέσει η Χούντα των Λαμόγιων; Τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 09-12-2008

    Η ανευθυνότητα, η ανικανότητα και η κοροϊδία των κυβερνώντων σε έξαρση.

    Η επανίδρυση του κράτους από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του τα μόνα που προσφέρει στη χώρα είναι:

    · Διάλυση του κράτους δικαίου.
    · Διάλυση του κοινωνικού κράτους και του συστήματος ΕΣΥ.
    · Διάλυση της παιδείας σε όλες τις βαθμίδες.
    · Αστυνομική βία και καταστολή.
    · Ανικανότητα υπεράσπισης των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.
    · Ανικανότητα προστασίας της περιουσίας των πολιτών.
    · Ανεξέλεγκτη δράση των γνωστών αγνώστων.
    · Ενθάρρυνση της δράσης των παρακρατικών οργανώσεων.
    · Σπίλωση των πολιτικών αντιπάλων.
    · Βόλεμα στα γαλάζια παιδιά.
    · Κατάληψη του κράτους από τους κουμπάρους, το δεξιό και ανίκανο συρφετό.
    · Η αναξιοκρατία σε άνθιση.
    · Βίαιη αναδιανομή του πλούτου υπέρ των ολίγων και κομματικά αρεστών.
    · Απάνθρωπη φορολόγηση των ασθενέστερων και μικρομεσαίων στρωμάτων της κοινωνίας.
    · Βίαιη ανατροπή των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
    · Ανεργία, ακρίβεια, φτώχια, ανέχεια, εργασιακή ανασφάλεια.
    · Παραγωγή σκανδάλων ( Πακιστανοί, Υποκλοπές, Κουμπάροι, Διαγωνισμός για άγονες ακτοπλοϊκές γραμμές, Βατοπέδι, κ.λ.π.)
    · Ανικανότητα αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών, με αποκορύφωμα τις καταστροφικές φωτιές το καλοκαίρι του 2007.
    · Αστείες δικαιολογίες για αποποίηση ευθυνών ( ασύμμετρες απειλές, στρατηγός άνεμος, κ.λ.π.)
    · Παρανομούντες υπουργούς για ίδιον όφελος (Σουφλιάς, Μαγγίνας, Βουλγαράκης, Ρουσόπουλος, Τσιτουρίδης,), ένας Θεός ξέρει και πόσοι άλλοι.
    · Ξεπεσμένους ερωτύλους, που χρησιμοποιούν τη θέση τους για να ικανοποιήσουν τη σεξουαλική τους πίνα (Βαρθολομαίος, Ζαχόπουλος), αυτοί αποκαλύφθηκαν, ο αριθμός είναι πολύ – πολύ μεγαλύτερος.
    · Αδίστακτους Τραπεζίτες.
    · Τοποθέτηση στις Διοικήσεις των Επιχειρήσεων του Δημοσίου, αδίστακτων, άπληστων, και ανίκανων γαλάζιων χρυσών (καλό)παιδων, με μοναδικό σκοπό το σύντομο πλουτισμό τους, σε βάρος των επιχειρήσεων και του κοινωνικού συνόλου.
    · Ξεπούλημα του Δημόσιου πλούτου (ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΙΟΔΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΔΕΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ, κ.λ.π.).

    Από την επανίδρυση του κράτους από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, τα μόνα που «απολαμβάνουν» οι πολίτες είναι:

    · Ανεργία, Ακρίβεια, Φτώχεια Ανέχεια.

    · Ανασφάλεια, Αναξιοκρατία. Αλαζονεία, Κοροϊδία και Χλευασμό από το σύστημα εξουσίας του «καταλληλότερου» (sik).
    · Το οδυνηρό συναίσθημα, ότι η χώρα από περήφανη και ισχυρή στη διεθνή κοινότητα, κατάντησε να αντιμετωπίζεται σαν τριτοκοσμική.

    Από την επανίδρυση του κράτους από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, οι πολίτες γεύονται τα «κατορθώματά» τους, γι΄ αυτό και είναι, Οργισμένοι, Αγανακτισμένοι, Θυμωμένοι.

    Από την επανίδρυση του κράτους από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, οι πολίτες απαιτούν, έστω και τώρα να προσφέρουν και αυτοί κάτι στη χώρα.
    Οι πολίτες απαιτούν από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, αν έχουν ίχνος από σοβαρότητα, ευθιξία, υπευθυνότητα, κοινό νου. Να αναλάβουν την πρωτοβουλία για να σχηματιστεί Κυβέρνηση Εθνικής Ανάγκης, η οποία αφού θα δρομολογήσει όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες για να μην παραγραφούν τα σκάνδαλα, να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

    Οι πολίτες της χώρας απαιτούν από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, για μία ακόμη φορά, να σταματήσουν το παραμυθάκι περί ασύμμετρων απειλών και απροσδιόριστων στόχων.

    Οι συντριπτικοί πλειοψηφία των πολιτών, για μία ακόμη φορά, γνωστοποιούν στον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, ότι:

    · Καταδικάζουν τα επεισόδια και τις καταστροφές που προξενούν οι γνωστοί – άγνωστοι (άλλωστε οι ομάδες του παρακράτους ήταν και είναι ο εκτελεστικός βραχίονας της Δεξιάς με όποιο όνομα και αν εμφανίζεται).
    · Όπως συμβαίνει πάντα, με ψυχραιμία, σύνεση, νηφαλιότητα και σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους θα συνεχίζουν να διαδηλώνουν για δίκαιοι κοινωνία, σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αναβάθμιση της δημόσιας παιδείας, αξιοκρατία, βελτίωση συντάξεων και αποδοχών, βελτίωση των παροχών υγείας και πρόνοιας.

    Οι συντριπτικοί πλειοψηφία των πολιτών, για μία ακόμη φορά, καταλογίζουν στον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, καθολική ευθύνη για τη χρήση βίας από τις δυνάμεις καταστολής, που έχει σαν αποτέλεσμα των ξυλοδαρμό και το θάνατο των παιδιών μας.

    Οι συντριπτικοί πλειοψηφία των πολιτών, για μία ακόμη φορά, καταλογίζουν στον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, καθολική ευθύνη για τη στέρηση από την κοινωνία και ιδιαίτερα της νέας γενιάς, του οράματος, της ελπίδας, της προοπτικής, της αξιοκρατίας, της ασφάλειας.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 9-1-2008
    ΩΡΑ 2.00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Β ΑΘΗΝΑΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ
    ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΑΤΑ!!!
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ !!!
    ΤΟ "ΡΟΥΤΕΡ" και πολλα καναλια ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΕ ΕΚΤΕΝΗ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΓΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!
    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!

    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο νέος Πρωθυπουργός ανακοίνωσε πριν από λίγο τη σύνθεση του Υπουργικού συμβουλίου, ως ακολούθως:

    Πρωθυπουργός: Γ. Παπανδρέου ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (μισός αμερικάνος-μισός έλληνας), με ειδικότητα στα πεσίματα με ποδήλατο)

    Υπουργός Εξωτερικών: Μάργκαρετ Παπανδρέου (αμερικάνα mother του Γ.Τ., θα χειριστεί το Σκοπιανό, το Κυπριακό και τους ρωσικούς αγωγούς)

    Υπουργός Εθνικής Οικονομίας: Γ. Παπαντωνίου (ειδικότητα στα χρηματιστηριακά)

    Υπουργός Οικονομικών: Ν.Χριστοδουλάκης (ειδικότητα να μιλάει στα κανάλια)

    Υπουργός Τουρισμού: Χ. Πάχτας (ειδικότητα να εξυπηρετεί ξενοδοχεία).

    Υπουργός Εσωτερικών: Γ.Σκανδαλίδης (ειδικότητα στους εκλογικούς νόμους)

    Υπουργός Παιδείας: Γ.Βαλιανάτος (ειδικότητα στα σωστά πρότυπα στη νεολαία)
    -Υφυπουργός σε θέματα Αθλητισμού: Γ. Λοβέρδος (ειδικότητα στο χουλιγκανισμό)
    -Υφυπουργός σε θέματα Θρησκευμάτων:

    Υπουργός Πολιτισμού: T.Ζαχαράτος (ειδικότητα στα ποιοτικά θεάματα)

    Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ: Κ. Λαλιώτης (ειδικότητα στους μιζό-δρομους και το κτηματολόγιο)

    Υπουργός Ναυτιλίας: Ν.Παπουτσής (ειδικότητα στα σκάφη τύπου Σάμινα)

    Υπουργός Μεταφορών: Χ.Βερελής (ειδικότητα να μην λύνει κανένα πρόβλημα)

    Υπουργός Υγείας: Θ. Πάγκαλος (ειδικότητα στις μπουγάτσες και τη χοληστερίνη)

    Υπουργός Επικρατείας –αρμόδιος για θέματα Τύπου: Βενιζέλος (ειδικότητα να μην καταλαβαίνει κανείς τι έχει στον εγκέφαλο)
    -Υφυπουργός Επικρατείας-αρμόδιος σε θέματα λάσπης: Γ.Καρχιμάκης

    Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Ά. Τσοχατζόπουλος (ειδικότητα στα αεροπλάνα και στα αντιεροπορικά)

    Υπουργός Ισότητας: Β. Παπανδρέου (ειδικότητα να μοιάζει με άνδρα)

    Υπουργός Βόρειας Ελλάδας: Αφιόν Καραχυσάν (και αυτή φιλέλληνας)

    Υπουργός άνευ Χαρτοφυλακίου: Π.Τατούλης (ειδικότητα να προδίδει τους ψηφοφόρους του)

    Γραμματέας του Κόμματος: Θ. Τσουκάτος (ειδικότητα στις εταιρικές εισροές)

    Η ορκωμοσία θα γίνει στο Αλλού Φάν Πάρκ, ενώπιον του Μητροπολίτη Ζακύνθου, με την ευγενική χορηγία της SIEMΕNS.

    Το Θίασο χρηματοδοτεί η γνωστή ομάδα των πέντε:
    [Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος, Κυριακού]
    με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς:

    Γ.Πρετεντέρης (ο στρατηγός Νατάσσα )
    Ο.Τρέμη ( η νυφίτσα του Κοσκωτά)
    Π.Τσίμας (ο εποπτεύων της CIA)
    Μ.Σπυράκη (η ανοργασμικιά)
    Μ.Καψής (ο χαζός)
    Δ.Βερύκιος (ο κομμουνιστής του δολάριου)
    Ν.Ευαγγελάτος (ο φωνακλάς της λαικής)
    Ν.Χατζηνικολάου (ο ύπουλος παντός καιρού)
    Γ.Κύρτσος (ο κομπλεξικός)
    Ν.Κακαουνάκης (ο γραφικός)
    Γ.Οικονομέας (το ρετάλι επαναστάτης)
    Δ.Καμπουράκης (ο τιμωρός της μπουγάτσας)
    Γ.Βαρεμένο (ο βαρεμένος)
    Κ.Βαξεβάνη (ο κεκέςςςςς)
    Α.Παυλόπουλο (ο μπουζουξής)
    Κ.Μακρή (η ανέραστη σκύλα)
    Ι.Χασαπόπουλος (ο χαζός νο 2)
    Γ.Τράγκας (το ραμολιμέντο που ξεψυχάει)
    Γ.Αυτιάς (ο κοκοβιός)
    και πολλούς άλλους κομπάρσους.

    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΑΒΑΝΟ, ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΛΟΣΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ...ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 9-12-2008
    ΩΡΑ 2.00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Β ΑΘΗΝΑΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ
    ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΑΤΑ!!!
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ !!!
    ΤΟ "ΡΟΥΤΕΡ" ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΕ ΕΚΤΕΝΗ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΓΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!
    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!

    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιστορική Ενημέρωση
    ***************************
    Πληροφορίες για τον πλουσιότερο πρωθυπουργό στην Ιστορία της Ελλάδας :
    Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΑΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ .
    Απεδείχθη ότι είναι Πάπας της διαφθοράς . Καρδινάλιος της απραξίας .
    Τρώνε όλοι οι τριγύρω του το φτύσιμο και γιαυτόν δεν λέει κανένας κουβέντα .
    Πολλά λέγονται για διάφορους δεξιούς βαρώνους , για το πως έκτισαν Ανάκτορα παραδείγματος χάριν , οι κκ Ρουσσόπουλος και Μαγγίνας σε ακριβά προάστεια , η βίλες στην Μύκονο πχ Γιακουμάτος , αλλά πάντα μένει στο απυρόβλητο ο Κώστας Καραμανλής , θα γράψω πέντε λόγια για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιοί είναι οι πρόγονοι του ΄΄καταλληλότερου’’ κ. Κ.Καραμανλή και θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του ΄΄καταλληλότερου ‘’ ο οποίος άφησε
    δυσεκατομμύρια ,από τις ‘’εργολαβίες’’ του ,κληρονομιά στον χοντρούλη πρωθυπουργό μας .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Ένα βουνό ολόκληρο στην Κεφαλονιά ΕΦΑΓΕ ο Αλέκος Καραμανλής στα μέσα της δεκαετίας του ’50 από μια χήρα και δεν τις έδωσε φράγκο . Το έκαμε υλικά οικοδομών.
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας του μπαμπά πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες ,όταν ήταν βουλευτής !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    Η ναυτιλιακή εταιρία των Καραμανλήδων , η Hellenic Carriers , διαχειρίζεται σήμερα, με βάση τα στοιχεία που αναφέρονται στο site της, έξι πλοία εκ των οποίων τα τέσσερα έχουν υψωμένες τις σημαίες της Μάλτας και της Λιβερίας. Το ένα έχει υψωμένη τη γαλανόλευκη, ενώ για ένα ακόμη πλοίο δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση σχετικά με τη σημαία που θα υψώσει. (Hellenic-Carriers.com)

    ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ .
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ .


    CHIEF ENGINEER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα:
    - ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηριζει τους αναρχικους που τα σπανε - δεν τους καταδικασε σε καμια περιπτωση.
    - η κυβερνηση της ΝΔ - νε τον ΠΡΘΠΡΓΟ Καραμανλη ειναι ενας συρφετος ασχετων και ανικανων (δεν μπορω να πιστεψω οτι εχουν καποιο αλλο σχεδιο..)
    - το ΚΚΕ ειναι ο αριστερος ψαλτης της ΝΔ.

    η ΜΟΝΗ προς το παρον λυση ειναι ΑΥΤΟΝΟΜΗ κυβερνηση ΠΑΣΟΚ - θυμηθειτε τι εκανε ο Χρυσοχοιδης με την 17Ν..

    ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜ΅ΩΣ ΕΙΝΑΙ να βαλουν στην φυλακη ολους αυτους που κανουν ασυδοτοι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ κατα της ζωης και περιουσιας. Επιτελους ασ σταματησεις η πολυχρονη κοροιδια.. Οι τυποι αυτοι ειναι κοινοι εγληματιες και ως τετοιοι πρπει να αντιμετωπιστουν. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΛΟΣ το ΠΑΝ. ΑΣΥΛΟ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτη η παγκοσμιας πρωτοτυπιας ηλιθιοτητα πρπει να ληξει..

    Ποιος εχει να πει κατι διαφορετικο απο τα παραπανω με επιχειρηματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. άνθρωπος είναι ο Καραμανλής εγκάθετε μπλακμειλ ,άλλο που εσύ του αποδίδεις θεικές ιδιότητες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και δε μας λες ρε Καραμανλή. Τα λεφτά που θα τα βρείς? Πάλι ο ερημος έλληνας φορολογούμενος θα πληρώσει τις μαλακίες σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. EKTOS NOMOY NA KIRIX8EI TO SYRIZA!

    NA SYLIF8EI PARAYTA O ALABANOS!

    ASTEE TON TSIPRA...

    ENA ANEGKEFALO KOPROSKYLO TOY KERATA EINAI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΚΗΝΟΝΙΑ ΈΧΕΙ ΞΕΠΑΙΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΤΙΚΑΙΣ ΤΟΥΣ
    ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΑ ΜΕ ΠΡΑΞΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Από σήμερα, ο λερωμένος στα χέρια του από τα βρώμικα χρήματα του Βατοπεδίου, κάνει δύο πράγματα: 1) ζητάει δηλώσεις νομιμοφροσύνης από τις πολιτικές δυνάμεις και 2) ζητάει από τις συνδικαλιστικές ηγεσίες να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους. Πως θα τον χαρακτηρίζατε αυτόν τον τελείως αποκομμένο από την πραγματικότητα ανθρωπάκο , που ταυτόχρονα "παίζει τα ρέστα του"; Εγώ τον αποκαλώ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.Όσο πιο γρήγορα ξεκουμπιστεί αυτός και η παρέα του, τόσο καλύτερα για την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ !!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΣΤΟΝ ΤΟΥΤΟΝ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ.
    ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΣ
    ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ κ. ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΑΥΤΟΣ DVD PL STASION KAI
    ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ .
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;
    ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΕΙΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥΤΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ
    '' ΠΥΡ ΣΤΑΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ''
    ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΞΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ
    ΣΟΥΦΛΙΑΣ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, ΚΟΝΤΟΣ, ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ,ΔΟΥΚΑΣ, ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΕΙΑΔΑ ΝΕΩΝ και παλαιών ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ.
    Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, ΦΕΥΓΕΙ- ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΡΜΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ;
    ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΟΚΑΝΑΛΟΙ.
    ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ
    ΗΤΑΝ
    ''Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΤΟ ΠΥΡ''
    Σας άρεσε και τον επαναχρισατε θιασάρχη.
    Τώρα τσιμουδιά - άχνα μη βγάζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νοικοκυραίοι
    **********************
    Δημήτρης Δανίκας
    ......................
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 9 Δεκεμβρίου 2008
    ......................
    ΔΙΠΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Και εν ψυχρώ δολοφονία. Και οι κουκουλοφόροι σε εντεταλμένη ασυδοσία. Αποδέκτες του πρώτου μηνύματος οι άνεργοι, οι ανυπότακτοι, οι νέοι. Καθίστε στ΄ αυγά σας γιατί οι Ράμπο θα τινάξουν τα μυαλά σας. Το δεύτερο μήνυμα προς κάθε μικρομεσαίο που εκτονώνει την οργή του στον καναπέ τον τηλεοπτικό. Είδατε; Αυτοί που καμώνονται τους επαναστάτες είναι το κατακάθι το γνωστό. Άρα αθώα η αστυνομία από το έγκλημα το φρικτό. Άρα, τι να κάνουμε, πρέπει ν΄ αντιδράσουμε μπροστά σ΄ αυτό το τσουνάμι το καταστροφικό. Παράσταση θεατρική και διεστραμμένη λογική. Και σκοτώνουμε τον Αλέξη. Και θλιβόμαστε με τη δολοφονία του Αλέξη. Και στην πράξη διακορεύουμε και ασελγούμε τη μνήμη του Αλέξη. Γνωστοί άγνωστοι οι κουκουλοφόροι. Γνωστοί και μη εξαιρετέοι οι ηθικοί αυτουργοί που σκηνοθετούν αυτό το έργο το εφιαλτικό. Αν συμφωνήσουμε σ΄ αυτό, τότε νοικοκυραίοι απάντηση είναι μία. Φωνή λαού, οργή θεού. Να ξεκουμπιστεί η Νέα Δυστυχία μπας και ανασάνει η κοινωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η κυβερνηση αυτης της χωρας ειναι ΑΑΑ , ψαξτε να βρειτε τι σημαινουν αυτα ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το γενεαλογικό δέντρο της δεξιάς στην Ελλάδα

    Δολοφονία Καποδίστρια από μανιάτες φιλοβασιλικούς δεξιούς συντηρητικούς

    Μικρασιατική καταστροφή = από το Νοέμβριο 1920 κυβέρνησε το Λαϊκό κόμμα (δεξιά) αφού κέρδισε τον Ελευθέριο Βενιζέλο με ψέματα και συκοφαντίες, με το Γούναρη πρωθυπουργό τον οποίο εκτέλεσε ο Πλαστήρας, σαν ένοχο εσχάτης προδοσίας

    Γιάννης Ράλλης δοσίλογος κατοχικός πρωθυπουργός=
    Πατέρας Γεωργίου Ράλλη (πρωθυπουργός από το 1980 έως 18-10-1981)

    και η ιστορία συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αλήτες κυβερνητικοί, ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΛΟΧΕΡΑ σας από τα ΠΑΙΔΙΑ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο "Ακαταλληλοτερος" ειπε ολοι θα παρετε αποζημιωσεις, θα μιλησω για αυτο στον Αλογοσκουφη.Ετσι ο μαλακας ο πρωθυπουργος ικανοποιει απο την Θρακη εως την Κρητη ολους που παθανε ζημιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η αποζημίωση βέβαια προτείνω να γίνει από τα δικά τους χρήματα (των πολιτικών) και όχι τα δικά μας (προϋπολογισμός).
    Πολύ καλή είναι η διαφήμιση για την φορολογική συνείδηση που προβάλετε τις τελευταίες ημέρες αλλά δεν είναι δυνατόν τα χρήματα που παίρνουν από εμάς αντί να χρησιμοποιούνται σε έργα υποδομών και κοινωνική πρόνοια να δίδονται για να καλύψουν την ανικανότητά τους να χειριστούν τα αυτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν δεν σε βάφτιζε ο νονός σου Κώστα και αν δεν είχες το επίθετο Καραμανλής, θα ήσουν σε κανένα ίδρυμα καθηστερημένων όπως ο αδελφός σου.Κατάλαβες χοντροκωστάκη.Είσαι λίγος για Πρωθυπουργός. Είσαι μόνο για να βλέπεις ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όποιος μπορεί ας αμφισβητήσει τα παρακάτω:

    1.Ο Γιωργάκης είναι μισός αμερικανός.
    2. Το πασόκ του παραδόθηκε (με ποίων διαταγή) με απόλυτα αντιδημοκρατική διαδικασία (δακτυλίδι).
    3. Ο Γιωργάκης είχε πεί ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν που καταδίκαζε για πάντα την Κύπρο μας.
    4. Ο Γιωργάκης δεν έχει ΠΟΤΕ επικροτήσει τη στάση του Καραμανλή στο Βουκουρέστι για τα Σκόπια.
    5. Ο Γιωργάκης ΠΟΤΕ δεν έχει σχολιάσει τους Ρωσικούς αγωγούς στην Ελλάδα.

    Η στάση του είναι από ύποπτη έως ξεκάθαρα αντεθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ θλιβερών ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ CNN ΤΩΡΑ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ:
    1.Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ.
    2.Η ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ.
    ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ κ πρωθυπουργέ.
    Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΩΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ,9 Δεκέμβριος 2008 8:16 μμ:
    1)ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΓΑΜΗΘΗΚΕ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ! ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΗ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΣΑΙ.
    2)Ο ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΓΑΜΝΙΩΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΡΚΟΡΒΡΑΙΟΣ,ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ.
    3)ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΙΔΗ ΝΑΤΑΣΑ, ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ.
    4)ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Ο ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΑ!!
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΟΜΠΑΣΤΑΡΔΕ,9 Δεκέμβριος 2008 8:16 μμ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΟΥΓΓΡΟΕΒΡΑΙΟΣ?ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ,ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση