GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Βουλή η φωτογραφία του Press-gr...

. ...με τον Χρ. Μαρκογιαννάκη και τον Εφραίμ. Καβγάς στην Εξεταστική Επιτροπή. . Η φωτογραφία - ντοκουμέντο που αποκάλυψε το Press-gr με ...

.

...με τον Χρ. Μαρκογιαννάκη και τον Εφραίμ. Καβγάς στην Εξεταστική Επιτροπή.
.
Η φωτογραφία - ντοκουμέντο που αποκάλυψε το Press-gr με τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής Χρ. Μαρκογιαννάκη με τον Εφραίμ και τους "υπασπιστές" του άναψε φωτιές στη συνεδρίαση της Επιτροπής. Πλήρες ολοσέλιδο ρεπορτάζ δημοσιεύσει το "Εθνος", αναδημοσιεύοντας και τη φωτογραφία (κάντε κλικ πάνω στη σελίδα για να μεγαλώσει).

Ο Μιχ. Καρχιμάκης είπε στον κ. Μαρκογιαννάκη ότι φοβήθηκε μήπως οι μοναχοί του έλεγαν ότι "φωτογραφιζόσαστε μαζί τους" και τον κατηγόρησε "ως συντονιστή της συγκάλυψης". Ο κ. Μαρκογιαννάκης αντέτεινε ότι πρόκειται για "σκιές και βρωμιές"...
---------------------------------

37 σχόλια

  1. 09-12-2008

    Η ανευθυνότητα, η ανικανότητα και η κοροϊδία των κυβερνώντων σε έξαρση.

    Η επανίδρυση του κράτους από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του τα μόνα που προσφέρει στη χώρα είναι:

    · Διάλυση του κράτους δικαίου.
    · Διάλυση του κοινωνικού κράτους και του συστήματος ΕΣΥ.
    · Διάλυση της παιδείας σε όλες τις βαθμίδες.
    · Αστυνομική βία και καταστολή.
    · Ανικανότητα υπεράσπισης των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.
    · Ανικανότητα προστασίας της περιουσίας των πολιτών.
    · Ανεξέλεγκτη δράση των γνωστών αγνώστων.
    · Ενθάρρυνση της δράσης των παρακρατικών οργανώσεων.
    · Σπίλωση των πολιτικών αντιπάλων.
    · Βόλεμα στα γαλάζια παιδιά.
    · Κατάληψη του κράτους από τους κουμπάρους, το δεξιό και ανίκανο συρφετό.
    · Η αναξιοκρατία σε άνθιση.
    · Βίαιη αναδιανομή του πλούτου υπέρ των ολίγων και κομματικά αρεστών.
    · Απάνθρωπη φορολόγηση των ασθενέστερων και μικρομεσαίων στρωμάτων της κοινωνίας.
    · Βίαιη ανατροπή των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
    · Ανεργία, ακρίβεια, φτώχια, ανέχεια, εργασιακή ανασφάλεια.
    · Παραγωγή σκανδάλων ( Πακιστανοί, Υποκλοπές, Κουμπάροι, Διαγωνισμός για άγονες ακτοπλοϊκές γραμμές, Βατοπέδι, κ.λ.π.)
    · Ανικανότητα αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών, με αποκορύφωμα τις καταστροφικές φωτιές το καλοκαίρι του 2007.
    · Αστείες δικαιολογίες για αποποίηση ευθυνών ( ασύμμετρες απειλές, στρατηγός άνεμος, κ.λ.π.)
    · Παρανομούντες υπουργούς για ίδιον όφελος (Σουφλιάς, Μαγγίνας, Βουλγαράκης, Ρουσόπουλος, Τσιτουρίδης,), ένας Θεός ξέρει και πόσοι άλλοι.
    · Ξεπεσμένους ερωτύλους, που χρησιμοποιούν τη θέση τους για να ικανοποιήσουν τη σεξουαλική τους πίνα (Βαρθολομαίος, Ζαχόπουλος), αυτοί αποκαλύφθηκαν, ο αριθμός είναι πολύ – πολύ μεγαλύτερος.
    · Αδίστακτους Τραπεζίτες.
    · Τοποθέτηση στις Διοικήσεις των Επιχειρήσεων του Δημοσίου, αδίστακτων, άπληστων, και ανίκανων γαλάζιων χρυσών (καλό)παιδων, με μοναδικό σκοπό το σύντομο πλουτισμό τους, σε βάρος των επιχειρήσεων και του κοινωνικού συνόλου.
    · Ξεπούλημα του Δημόσιου πλούτου (ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΙΟΔΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΔΕΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ, κ.λ.π.).

    Από την επανίδρυση του κράτους από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, τα μόνα που «απολαμβάνουν» οι πολίτες είναι:

    · Ανεργία, Ακρίβεια, Φτώχεια Ανέχεια.

    · Ανασφάλεια, Αναξιοκρατία. Αλαζονεία, Κοροϊδία και Χλευασμό από το σύστημα εξουσίας του «καταλληλότερου» (sik).
    · Το οδυνηρό συναίσθημα, ότι η χώρα από περήφανη και ισχυρή στη διεθνή κοινότητα, κατάντησε να αντιμετωπίζεται σαν τριτοκοσμική.

    Από την επανίδρυση του κράτους από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, οι πολίτες γεύονται τα «κατορθώματά» τους, γι΄ αυτό και είναι, Οργισμένοι, Αγανακτισμένοι, Θυμωμένοι.

    Από την επανίδρυση του κράτους από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, οι πολίτες απαιτούν, έστω και τώρα να προσφέρουν και αυτοί κάτι στη χώρα.
    Οι πολίτες απαιτούν από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, αν έχουν ίχνος από σοβαρότητα, ευθιξία, υπευθυνότητα, κοινό νου. Να αναλάβουν την πρωτοβουλία για να σχηματιστεί Κυβέρνηση Εθνικής Ανάγκης, η οποία αφού θα δρομολογήσει όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες για να μην παραγραφούν τα σκάνδαλα, να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

    Οι πολίτες της χώρας απαιτούν από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, για μία ακόμη φορά, να σταματήσουν το παραμυθάκι περί ασύμμετρων απειλών και απροσδιόριστων στόχων.

    Οι συντριπτικοί πλειοψηφία των πολιτών, για μία ακόμη φορά, γνωστοποιούν στον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, ότι:

    · Καταδικάζουν τα επεισόδια και τις καταστροφές που προξενούν οι γνωστοί – άγνωστοι (άλλωστε οι ομάδες του παρακράτους ήταν και είναι ο εκτελεστικός βραχίονας της Δεξιάς με όποιο όνομα και αν εμφανίζεται).
    · Όπως συμβαίνει πάντα, με ψυχραιμία, σύνεση, νηφαλιότητα και σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους θα συνεχίζουν να διαδηλώνουν για δίκαιοι κοινωνία, σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αναβάθμιση της δημόσιας παιδείας, αξιοκρατία, βελτίωση συντάξεων και αποδοχών, βελτίωση των παροχών υγείας και πρόνοιας.

    Οι συντριπτικοί πλειοψηφία των πολιτών, για μία ακόμη φορά, καταλογίζουν στον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, καθολική ευθύνη για τη χρήση βίας από τις δυνάμεις καταστολής, που έχει σαν αποτέλεσμα των ξυλοδαρμό και το θάνατο των παιδιών μας.

    Οι συντριπτικοί πλειοψηφία των πολιτών, για μία ακόμη φορά, καταλογίζουν στον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, καθολική ευθύνη για τη στέρηση από την κοινωνία και ιδιαίτερα της νέας γενιάς, του οράματος, της ελπίδας, της προοπτικής, της αξιοκρατίας, της ασφάλειας.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5,8% μπροστά το ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5,8% μπροστά το ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DEN MAS XEZEIS RE ALHTAMPOURA KAXRIMAKH!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις 2 τελευταίες εκλογές ψήφισα ΝΔ, όχι γιατί περίμενα πολλά πράγματα, αλλά γιατί πίστευα (και πιστεύω) πως μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ θα ήταν ακόμα χειρότερη για τον τόπο.

    Είχα όμως και κάποιες ελπίδες πως ο Κ.Καραμανλής δέν είναι ένα απλό "ανηψούδι", και ίσως ήθελε να προσφέρει κάτι παραπάνω στον τόπο, πέρα απ’το να προσπαθεί κουτσά-στραβά να κρατά το νερό στ' αυλάκι.

    Μετά τη χθεσινή νύχτα, δεν έχω άλλα λόγια να τον χαρακτηρίσω παρά μόνο σαν ..λαπά!

    Και να σκεφτείς πως κατηγορούσαμε το Σιμίτη, (που στο κάτω-κάτω ήταν τότε μόνο 2 μέρες πρωθυπουργός), για τη διαχείριση της κρίσης στα Ιμνια...

    Μέχρι πότε θα τους αφήνουμε να καίνε την Ελλάδα όποτε θέλουν, παρασέρνοντας στο θάνατο και νέα παιδιά που νομίζουν πως αγωνίζονται για κάτι καλό

    Ποιος θα τιμωρήσει τους ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ και ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ;

    - Τα δυό μεγάλα κόμματα (και τα λαμόγια που τα ελέγχουν) που προσπαθούν να κουκουλώσουν τα σκάνδαλα Siemens και Βατοπεδίου - ίδίως το σκάνδαλο Siemens που το τρέμουν πολύ περισσότερο απ’ ότι φανταζόμαστε …

    - Tον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ που εκτελεί τυφλά τις εντολές του Ιδρύματος Soros και της Παγκοσμιοποίησης…

    Τους μεγαλέμπορους ναρκωτικών, πού θέλουν να επιβάλουν οριστικά τον έλεγχο τους στην Αθήνα και αλλού…

    -Τους Αμερικάνους που θέλουν να φέρουν στην εξουσία τον δικό τους ΓΑΠ και να τιμωρήσουν τον Καραμανλή για τις αγάπες με τους Ρώσους…

    Και τους εκτελεστές του σχεδίου, όχι βέβαια τους αθώους παραπλανημένους 16ρηδες, αλλά τους πάσης φύσεως ψυχανώμαλους, κομπλεξικούς και πρεζόνια,που τα σπάνε απλά για να έρθουν σε οργασμό…

    Και φυσικά - δεν μπορούμε πια να κλείνουμε τα μάτια - τους λαθρομετανάστες και τους τσιγκάνους πού κατάλαβαν πια πως μπορούν να πλιατσικολογούν (και αύριο, αναπόφευκτα, να βιάζουν και να σκοτώνουν) χωρίς κανένα φόβο – μια και το ανύπαρκτο κράτος «κρατά αμυντική στάση» και ασχολείται μόνο με την καταπολέμηση…της ξενοφοβίας και του ρατσισμού!

    Και όλα αυτά ενώ κανείς δεν ενδιαφέρεται να προστατέψει τον απλό Έλληνα πολίτη, που δε ζει σε βίλλες-φρούρια στην Εκάλη.

    Ωραία, Καραμανλής και ΝΔ τέλος. Και ποιόν θα εμπιστευτούμε?

    Μήπως ένα δίδυμο της συμφοράς ΓΑΠ-Τσίπρα?

    Δυστυχώς οι νταβατζήδες που μας κυβερνούν έχουν στήσει το σύστημα με τέτοιο τρόπο, που δεν μπορούμε με τίποτα να ξεφύγουμε απ’ τη δικτατορία τους: Εδώ και χρόνια η μόνη επιλογή που μας δίνουν όταν μας τραβάνε κάθε 4 χρόνια στις εκλογές είναι ανάμεσα σε πουλημένους καραγκιόζηδες ή στην καλύτερη περίπτωση σε ασήμαντες μετριότητες.

    Τα media εξασφαλίζουν πώς ακόμα κι’αν εμφανιστεί κάποιος ικανός και ηθικός πολιτικός, θα εξαφανιστεί πριν προλάβει να κάνει ζημιά στην εξουσία των λαμόγιων.

    Και τώρα τι κάνουμε?

    Μήπως ήρθε η ώρα να βγει στους δρόμους η πραγματική πλειοψηφία που πονάει τη χώρα?

    Μήπως ήρθε η ώρα, αντί να καίμε την περιουσία του κοσμάκη και του Έλληνα φορολογούμενου, ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ?

    Το 1974 για να πέσει η Χούντα των Συνταγματαρχών, θυσιάστηκε η Κύπρος. Θα περιμένουμε με σταυρωμένα χέρια την οριστική καταστροφή και της Ελλάδας, μήπως και πέσει η Χούντα των Λαμόγιων; Τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. DEN MAS XEZEIS RE ALHTAMPOURA KAXRIMAKH!

    ΣΕ ΧΕΖΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΩΣ ΚΑΤΩ
    ΚΒΛΩΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΧΕΖΟΥΝ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο νέος Πρωθυπουργός ανακοίνωσε πριν από λίγο τη σύνθεση του Υπουργικού συμβουλίου, ως ακολούθως:

    Πρωθυπουργός: Γ. Παπανδρέου ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (μισός έλληνας - μισέλληνας, με ειδικότητα στα πεσίματα με ποδήλατο)

    Υπουργός Εξωτερικών: Μάργκαρετ Παπανδρέου (mother του Γ.Τ., θα χειριστεί το Σκοπιανό, το Κυπριακό και τους ρωσικούς αγωγούς)

    Υπουργός Εθνικής Οικονομίας: Γ. Παπαντωνίου (ειδικότητα στα χρηματιστηριακά)

    Υπουργός Οικονομικών: Ν.Χριστοδουλάκης (ειδικότητα να μιλάει στα κανάλια)

    Υπουργός Τουρισμού: Χ. Πάχτας (ειδικότητα να εξυπηρετεί ξενοδοχεία).

    Υπουργός Εσωτερικών: Γ.Σκανδαλίδης (ειδικότητα στους εκλογικούς νόμους)

    Υπουργός Παιδείας: Γ.Βαλιανάτος (ειδικότητα στα σωστά πρότυπα στη νεολαία)
    -Υφυπουργός σε θέματα Αθλητισμού: Γ. Λοβέρδος (ειδικότητα στο χουλιγκανισμό)
    -Υφυπουργός σε θέματα Θρησκευμάτων:

    Υπουργός Πολιτισμού: T.Ζαχαράτος (ειδικότητα στα ποιοτικά θεάματα)

    Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ: Κ. Λαλιώτης (ειδικότητα στους μιζό-δρομους και το κτηματολόγιο)

    Υπουργός Ναυτιλίας: Ν.Παπουτσής (ειδικότητα στα σκάφη τύπου Σάμινα)

    Υπουργός Μεταφορών: Χ.Βερελής (ειδικότητα να μην λύνει κανένα πρόβλημα)

    Υπουργός Υγείας: Θ. Πάγκαλος (ειδικότητα στις μπουγάτσες και τη χοληστερίνη)

    Υπουργός Επικρατείας –αρμόδιος για θέματα Τύπου: Βενιζέλος (ειδικότητα να μην καταλαβαίνει κανείς τι έχει στον εγκέφαλο)
    -Υφυπουργός Επικρατείας-αρμόδιος σε θέματα λάσπης: Γ.Καρχιμάκης

    Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Ά. Τσοχατζόπουλος (ειδικότητα στα αεροπλάνα και στα αντιεροπορικά)

    Υπουργός Ισότητας: Β. Παπανδρέου (ειδικότητα να μοιάζει με άνδρα)

    Υπουργός Βόρειας Ελλάδας: Αφιόν Καραχυσάν (και αυτή φιλέλληνας)

    Υπουργός άνευ Χαρτοφυλακίου: Π.Τατούλης (ειδικότητα να προδίδει τους ψηφοφόρους του)

    Γραμματέας του Κόμματος: Θ. Τσουκάτος (ειδικότητα στις εταιρικές εισροές)

    Η ορκωμοσία θα γίνει στο Αλλού Φάν Πάρκ, ενώπιον του Μητροπολίτη Ζακύνθου, με την ευγενική χορηγία της SIEMΕNS.

    Το Θίασο χρηματοδοτεί η γνωστή ομάδα των πέντε:
    [Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος, Κυριακού]
    με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς:

    Γ.Πρετεντέρης (ο στρατηγός Νατάσσα )
    Ο.Τρέμη ( η νυφίτσα του Κοσκωτά)
    Π.Τσίμας (ο εποπτεύων της CIA)
    Μ.Σπυράκη (η ανοργασμικιά)
    Μ.Καψής (ο χαζός)
    Δ.Βερύκιος (ο κομμουνιστής του δολάριου)
    Ν.Ευαγγελάτος (ο φωνακλάς της λαικής)
    Ν.Χατζηνικολάου (ο ύπουλος παντός καιρού)
    Γ.Κύρτσος (ο κομπλεξικός)
    Ν.Κακαουνάκης (ο γραφικός)
    Γ.Οικονομέας (το ρετάλι επαναστάτης)
    Δ.Καμπουράκης (ο τιμωρός της μπουγάτσας)
    Γ.Βαρεμένο (ο βαρεμένος)
    Κ.Βαξεβάνη (ο κεκέςςςςς)
    Α.Παυλόπουλο (ο μπουζουξής)
    Κ.Μακρή (η ανέραστη σκύλα)
    Ι.Χασαπόπουλος (ο χαζός νο 2)
    Γ.Τράγκας (το ραμολιμέντο που ξεψυχάει)
    Γ.Αυτιάς (ο κοκοβιός)
    και πολλούς άλλους κομπάρσους.

    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΧΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι λες ρε Μιχαλάκη.

    Δεν αντέχουμε τόσο μεγάλες αποκαλύψεις.

    Με την ευκαιρία δεν μας δείχνεις και τις φωτογραφίες του Εφραίμ με τα ιερά κειμήλια να τα περιφέρει στην Εκάλη για να προσκυνήσει ο μεγάλος και η Μιμή;

    Η διαφορά απότο Ιαβέρη με τον Κλουζώ είναι μικρή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2:09 ........Εισαι τελειος, Μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τις φωτογραφίες με τον Λαλιώτη και τους άλλους ΠΑΣΟΚους, τις ξεχάσατε; Τόσο νούμερα είστε,όσο και ο Καρχιδάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ε και τι εγινε? εδω ο ΕΦΡΑΙΜ ΕΧΕΙ ΚΑΔΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΛΑΛΙΩΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ!!

    ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ??

    ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΙΟΙ.

    ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΕΝΑΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΦΤΑΝΕΙ.

    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. λαμόγια.. λαμόγια σιχάματα...σας σιχαθήκαμε όλους..αλλά δυστυχώς μυαλό δεν βάζουμε και θα βγάλουμε τους αλλους απατεώνες και η ΝΔ θα φυλάει τσίλιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. παιδια δεν υπαρχει αυτο που βλεπουμε τωρα τωρα !!! στην τηλεοραση
    αποδεικνειουν ολοι μπατσοι και κυβερνηση ποσο ανανδροι και γουρουνια ειναι . το μονο που ειναι ικανοι να φοβιζουν αθωα παιδια γιατι αυτους που ειναι αποφασισμενοι να καψουν και να καταστρεψουν τους φοβουνται οι κοτες ειναι ανανδροι ντροπη του πουστη του καραμανλη ντροπη και σε μας που τουσ ψηφισαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καθολου καλη εποχη να εισαι μπατσος.
    Μα επαγγελμα και αυτο...

    Δεν ειδα ομως αυτους τους αλητες που σπαγανε και καιγανε ανενοχλητοι,να πανε να καψουν καιτο μπουρδελο της Χαρ.Τρικουπη 50..
    Περιεργο μου φανηκε..

    Ουτε καν το αλλο μπουρδελο στην πλατεια Κουμουνδουρου..

    Και αυτο περιεργο μου φανηκε..

    Επισης ακουσα οτι το θρυλικο κουκουεξω δεν συμμετειχε στους βανδαλισμους αυτων των αλιτηριων..
    Αληθευει??

    Δεν θελω ξερετε να στερησω αγωνιστικους αγωνες απο το τιμημενο ΚΚΕξω..
    ===

    Και τελος παντων η λυση ειναι μια :
    Καταργηση των μπατσων .

    Αντ αυτου να επιτραπει η οπλοφορια και η οπλοχρησια..
    Φερ ειπειν εχω εγω ενα μαγαζακι ,περιπτερο ξερω εγω ??
    Εχρονται κατι βρωμιαρικα απλυτα αναρχιδα να μου το καψουν??

    Γεμιζω την καραμπινα και εκτελω ελευθερα αυτα τα ζωα..
    Να δουμε μετα ποσα απιδια παιρνει ο σακκος..

    Οχι δηλαδη κατι αληταμπουρες εχοντας την καλυψη της πασοκοσκυλιας,(πρωην) ΚΚμεσα/εσω ,ΣΥΝ του κωλου και καθε αριστερας μαλακιας ,ΣΥΝ τα πασοκοσκυλαιικα ΜΜΕ να καινε και να καταστρεφουν ελευθερα ...

    Για καθε πραγμα υπαρχει λυση..
    Νομιζω??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο στα παιδιά! Άξια!
    Απόψε και στην Ακρόπολη. Εκεί να δείτε μάρμαρο!!!
    Κάψτε και τα υπόλοιπα απόψε.
    Αποδείξτε σε όλους ότι είσαστε τα ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Για να μη ξεχνούν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι".Αθάνατοι Δεξιοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 58% μπροστά το ΠΑΣΟΚ...

    ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!
    ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
    __________________________________

    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΩΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΠΑΣΟΚΟΜΑΛΑΚΑ.

    ΞΥΠΝΑ ΖΩΟΟΟΟ

    ΜΑΛΑΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 9 Δεκέμβριος 2008 2:09 μμ

    Το 1974 για να πέσει η Χούντα των Συνταγματαρχών, θυσιάστηκε η Κύπρος.
    ==
    Ρε ημαρτον!!

    Ρε τσουβαλι,"η Χούντα των Συνταγματαρχών", ..επεσε με την "ηρωικη εξεγερση των ηρωων του πολυτεχνειου" !! βρε ζωον!!!!!

    \Μα τι ζωα τελος παντων κυκλοφορουν!!!

    Θα περιμένουμε με σταυρωμένα χέρια την οριστική καταστροφή και της Ελλάδας,
    ==
    ΟΧΙ ΒΡΕ ΜΟΥΡΓΕΛΟ!!!
    Απλα ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ την τηλεοραση για κανα δυο τρεις μερες ,και θα δεις οτι ΤΙΠΟΤΑ δεν τρεχει..
    Βεβαια κατι αλητες εχουν καψει περιουσιες φτωχων βιοπαλαιστων,(οι πιο πολλες με δανεια!!,γαμω την κοινωνια την ιδια !! )
    αλλα ενταξει δεν τρεχει και τιποτα!!\
    \
    Ζουμε σε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ,γαμω το .ριστο τους...

    100-1000 πιτσιρικια κανουν οτι θελουν...

    Γιατι???

    Γιατι ....

    Γιατι το κρατος ειναι μπουρδελο...

    Γιαυτο...

    μήπως και πέσει η Χούντα των Λαμόγιων; Τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας

    ==
    Α! ρε πουστη !!

    ===

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Mα τίποτα
    δεν βγήκε από την εξεταστική.
    Κανείς πολιτικός δεν πήρε μίζα.
    Έδρασαν όλοι νόμιμα.
    Τουλάχιστον έβγαλαν.!!!

    Αν όχι γιατί δεν έδειξαν ένα τουλάχιστον όνομα.

    Άρα τώρα θα κάνουν αλλαγή ατζέντας
    γιατί αυτό δεν πουλάει πια.

    Άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΚΚΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ...ΤΑΞΙΝ.
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ Η ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ.ΚΤΥΠΑ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία». Σύνταγμα της Ελλάδος, Άρθρο 120, Παράγραφος 4»

    Το κράτος – αποδεδειγμένα πιά- δεν λειτουργεί. Μια είναι η λύση: Να οργανώσουμε λαικές πολιτοφυλακές σε κάθε συνοικία και να επιβάλουμε το νόμο μόνοι μας, χτυπώντας αδίσταχτά όποιον σταθεί μπροστά μας, είτε είναι κουκουλοφόρος ψευτοαναρχικός,είτε είναι εκπρόσωπος του δήθεν κράτους που ελέγχεται από μαφιόζους νταβατζήδες.

    Όταν τη πέσουν και στη δική μας γειτονιά, θα είναι αργά. Αν κολώσουμε τώρα, ας μην παραπονιόμαστε αύριο που θα μπούνε σπίτια μας και θα μας γαμήσουν οικογενειακώς, και μεταφορικά και στην κυριολεξία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία». Σύνταγμα της Ελλάδος, Άρθρο 120, Παράγραφος 4»

    Το κράτος – αποδεδειγμένα πιά- δεν λειτουργεί. Μια είναι η λύση: Να οργανώσουμε λαικές πολιτοφυλακές σε κάθε συνοικία και να επιβάλουμε το νόμο μόνοι μας, χτυπώντας αδίσταχτά όποιον σταθεί μπροστά μας, είτε είναι κουκουλοφόρος ψευτοαναρχικός,είτε είναι εκπρόσωπος του δήθεν κράτους που ελέγχεται από μαφιόζους νταβατζήδες.

    Όταν τη πέσουν και στη δική μας γειτονιά, θα είναι αργά. Αν κολώσουμε τώρα, ας μην παραπονιόμαστε αύριο που θα μπούνε σπίτια μας και θα μας γαμήσουν οικογενειακώς, και μεταφορικά και στην κυριολεξία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 9-1-2008
    ΩΡΑ 2.00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Β ΑΘΗΝΑΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ
    ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΑΤΑ!!!
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ !!!
    ΤΟ "ΡΟΥΤΕΡ" ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΕ ΕΚΤΕΝΗ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΓΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!
    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!

    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πόσο μαλάκας και ανενημέρωτος είσαι ρε φασιστόμουτρο;

    Το 73 έγινε το Πολυτεχνείο, το 74 έπεσε η Χουντα, μαλάκα έ μαλάκα!

    Και ξεπούλησαν την Κύπρο, φασισταρά αμόρφωτε, όπως όλοι οι φασισταράδες!

    Άνοιξε τα μάτια σου να διαβάσεις και λίγη ιστορία άσχετε, ζώον, που εξαιτίας της φάρας σου η Ελλάδα είναι σε τέτοια χάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η Χούντα κατέρρευσε στις 24 Ιουλίου του 1974 κάτω από το βάρος της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Η εισβολή στη Κύπρο πραγματοποιήθηκε 4 ημέρες νωρίτερα (στις 20 Ιουλίου 1974) και η Χούντα, που είχε την ευθύνη για την προάσπιση του νησιού, δεν αντέδρασε όπως θα έπρεπε, παραπλανημένη από τις διαβεβαιώσεις των αμερικανών και έχασε τον πόλεμο, που οδήγησε στην διχοτόμηση του νησιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 9-12-2008
    ΩΡΑ 2.00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Β ΑΘΗΝΑΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ
    ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΑΤΑ!!!
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ !!!
    ΤΟ "ΡΟΥΤΕΡ" ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΕ ΕΚΤΕΝΗ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΓΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!
    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!

    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΠ

    Ο Αλφα το ειχα σε απευθειας μεταδοση...εξυψωσε το ηθικο των πασοκων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για το παληκάρι από τη Κρήτη
    περισσότερα εδώ:
    http://karximakistan.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θεος αναπαυσει την ψυχη του μικρου.
    Αμα τον πυροβολουσε κανενας γκαγκστερ τιποτα δεν θα γινοταν.
    Επειδη ενας ανισορροπος αστυνομικος τον εκτελεσε φταιει ολη η αστυνομια και καταστρεφονται περιουσιες αθωων ανθρωπων.και εσεις μου λετε για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.αν εχουν τα κοτσια ας κανουν στρατιωτικο νομο για 2 ημερες να τους μαζεψουν ολους αυτους και να τους βαλουν με τον Ιωαννιδη γιατι το ιδιο ειναι με τους χουντικους. Αλλα δεν το κανουν γιατι φοβουνται το πολιτικο κοστος. Καμια φορα ζηλευω το Ισραηλ. Αν ηταν στο Ισραηλ αυτη η κατασταση ουτε σε 1 ωρα θα ειχαν συλληφθει ολοι.
    Ειμαστε μονο για να θυμομαστε την ενδοξη Αρχαια Ελλαδα και τα φωτα που εδωσε στον κοσμο.Μονο που εμεις τα εχουμε σβηστα τωρα. Μας βλεπουν οι Ευρωπαιοι και γελανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. EKTOS NOMOY NA KIRIX8EI TO SYRIZA!

    NA SYLIF8EI PARAYTA O ALABANOS!

    ASTEE TON TSIPRA...

    ENA ANEGKEFALO KOPROSKYLO TOY KERATA EINAI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ Ν.Δ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ
    ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το γενεαλογικό δέντρο της δεξιάς στην Ελλάδα

    Δολοφονία Καποδίστρια από μανιάτες φιλοβασιλικούς δεξιούς συντηρητικούς

    Μικρασιατική καταστροφή = από το Νοέμβριο 1920 κυβέρνησε το Λαϊκό κόμμα (δεξιά) αφού κέρδισε τον Ελευθέριο Βενιζέλο με ψέματα και συκοφαντίες, με το Γούναρη πρωθυπουργό τον οποίο εκτέλεσε ο Πλαστήρας, σαν ένοχο εσχάτης προδοσίας

    Γιάννης Ράλλης δοσίλογος κατοχικός πρωθυπουργός=
    Πατέρας Γεωργίου Ράλλη (πρωθυπουργός από το 1980 έως 18-10-1981)

    και η ιστορία συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανωνυμος9 Δεκέμβριος 2008 2:03 μμ-

    Σας χεζει ο μπουχεσας ο μπουλης και σας ειναι αρκετο.Το μεγαλο χεσιμο θα το φατε απο τον Ελληνικο λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κουμπάροι Πρωθυπουργικοί...
    ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ.
    Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας.
    ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ τ. Υπ. Γεωργίας.
    ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υπ Παιδείας..
    ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.

    Και οι λοιποί Κουμπάροι ...

    ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη. Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ.Μεϊμαράκη. Κουμπάρος με Περιφερειάρχη Α Λεούδη.
    Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
    Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ τ.Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Ι. Αγγέλου.
    Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
    Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ. Ανάπτυξης). Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
    Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη.
    ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών. Κουμπάρα με Ντ. Μπακογιάννη.
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτειου. Κουμπάρος ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη.
    ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής. Αποχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος - συνδικαλιστής ΑΣΑ). Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών. Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
    ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική βιομηχανία Ηπείρου). Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
    ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων). Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.

    ...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

    Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο -
    ΔΕΠΑ - ΕΛΚΕ - Ολυμπιακά ακίνητα.
    Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕ
    συστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου.
    Γ.Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου, καθηγητή Αργύρη Καρρά.
    Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή. Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμυνας αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και «κολλητός» του Μεϊμαράκη.
    Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη. Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος στο υπ. Υγείας.
    Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στο
    νοσοκομείο Αμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό).
    Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».
    Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.
    Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ.
    Κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα στα γραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις.
    Δόμνα Κυρζοπούλου – Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης).
    Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού.
    Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης). Ανιψιός της βουλευτού Αργολίδας Ελσας Παπαδημητρίου.
    Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά.
    Κόρη βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη. Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.
    Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» και πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του. Π. Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου, σύμβουλος ΕΛΤΑ.
    Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική). Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου).
    Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ. Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμυνας.
    ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων. Ανιψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη.
    Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων υπ. Εθνικής Αμυνας. Κόρη του τ. υπουργού Π. Μολυβιάτη. Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου. Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.



    Η Κυβέρνηση κρύβεται πίσω από έναν άβουλο Πρωθυπουργό που βγαίνει και λέει που και που καμιά έτσι..μαγκιά, για να το παίζει τζάμπα μάγκας… ότι δεν ανέχεται, δεν συμβιβάζετε και και και….
    Εγώ αγαπητέ θέλω απαντήσεις για αυτά που μας καίνε σήμερα, δώστε επιτέλους μια απάντηση για όλα τα παρακάτω και τα πολλά λόγια είναι φτώχια

    1. Υπόθεση Βασικού Μετόχου ( Ιανουάριος 2005)

    2. Προσλήψεις στο ΤΤ εκτός ΑΣΕΠ (Μάιος 2005)

    3. Απαγωγές Πακιστανών (Ιούνιος 2005)

    4. Πτώση Σινούκ ( Σεπτέμβριος 2005)

    5. Υπόθεση Ρεγκούζας και κρατικές διαφημίσεις (Οκτώβριος 2005)

    6. Υπόθεση ΔΕΗ με Παλαιωκρασσά ( έφτασε τη ΔΕΗ σε όρια πτώχευσης) (Δεκέμβριος 2005)
    7. Μαρκογιαννάκης (για εισαγγελέα Αρείου Πάγου)(Ιανουάριος 2006
    8. Υποκλοπές ( Φεβρουάριος 2006)
    9. Ξυλοδαρμοί φοιτητών από την Αστυνομία στα πλαίσια καταλήψεων ( Ιούνιος 2006)
    10. Υπόθεση Ζαρντινιέρα – Θεσσαλονίκη ( Σεπτέμβριος 2006)

    11. Υπόθεση εξαγοράς Γερμανού από ΟΤΕ ( Δεκέμβριος 2006)
    12. Ομόλογα (Μάρτιος 2007)
    13. Πυρκαγιά της Πάρνηθας (Ιούνιος 2007)
    14. Ολοκαύτωμα της Πελοποννήσου και της Πάρνηθας ( Αύγουστος 2007)

    15. Υπόθεση Αλογοσκούφη – Προεκλογικά χρέη προς τον επιχειρηματία Βασίλη Μπρέκου.
    16. Υπόθεση Μαγγίνα ( Δεκέμβριος 2007)

    17. Υπόθεση Ζαχόπουλου ( Ιανουάριος 2008)

    18. Υπόθεση Κουκοδήμου ( Φεβρουάριος 2008)

    19. Αυθαίρετο Σουφλιά ( Απρίλιος 2008)

    20. Ηλιέλαιο ( Απρίλιος 2008)

    21. Εξαγορά ΟΤΕ από DT

    22. Ελληνικά λιμάνια στα χέρια κινέζων.

    23. Νοθεία στη ψηφοφορία της Βουλής ( Μάιος 2008)

    24. Κυριάκος Μητσοτάκης και Σκάνδαλο Siemens ( Ιούνιος 2008)

    25. Αποπομπή Ζορμπά ( Ιούλιος 2008)

    26. Σκάνδαλο ΟΣΕ ( Ιούλιος 2008)

    27 Υπόθεση Παυλίδη ( άγονες γραμμές ) (Αύγουστος 2008)

    28. Αναγνώριση των ιδιωτικών Κολεγίων ( Συνταγματικό σκάνδαλο) (Αύγουστος 2008)

    Και το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του
    29. ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ( ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008)

    30. H νηπιαγωγος που πηρε PhD πριν παρει πτυχιο Ιατρικης.Για αυτο ο μπουλης αισθανεται Ισχυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 9 Δεκέμβριος 2008 3:10 μμ

    ==
    Προβοκατορα!!

    Ρε ζωον ξερεις τι εστι .."πολυτεχνειο" ρε ψοφιμι??

    Δεν ξερεις,ε??

    Λοιπον να μην ασχολουμαι μαζι σου βλαξ, το .."πολυτεχνειο" με τους χιλιαδες ..νεκρους (μην χεσω!), ανετρεψε τον μακαριτη Παπαδοπουλο απο ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ...

    Στην πραγματικοτητα ο Ιωαννιδης ανετρεψε τον Παπαδοπουλο
    Οι .."ηρωικοι ηρωες του πολυτεχνειου"!! και οι χιλιαδες νεκροι (μην χεσω παλι!),τι ρολο επαιξαν??

    Α! ερριξαν την ..δικτατορια!!
    Αφου το λενε ολοι οι ,.,αντιστασιακοι δημοκρατες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση