GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια σύμπτωση...

. Υπάρχει μια "παράξενη" συσχέτιση-σύμπτωση ανάμεσα στον θάνατο του Αλέξη και του Θάνου Αξαρλιαν. Είναι και οι 2 αθώοι, νέοι, θύμα...

.
Υπάρχει μια "παράξενη" συσχέτιση-σύμπτωση ανάμεσα στον θάνατο του Αλέξη και του Θάνου Αξαρλιαν. Είναι και οι 2 αθώοι, νέοι, θύματα βίας, αλλά προπάντωνκαταλύτες(με τον θάνατο τους) κοινωνικών και πολιτικώνεξελίξεων στην ιστορία του τόπου.
Με τον θάνατο του Αξαρλιάν τελειώνει η "αθωότητα" της 17 Νοέμβρη καιαρχίζει η περίοδος της ένοχης της στις συνειδήσεις τωνανθρώπων 'αθώο αίμα' και με τον θάνατο του Αλέξη πυροδοτείται και αποκαλύπτεται μια εποχή συνειδητοποίησης από τους νέους αλλά και την κοινωνία, εγώ πιστεύω, ενός τέλους εποχής. Δεν θέλω να επεκταθώ όμως άλλο σαυτο τώρα, αλλά να σας επισημάνω κάτι που ίσως δεν γνωρίζετε. Μια περίεργη σύμπτωση. Οι δυο αυτοί νεκροί είναι και οι δυο Αρμένιοι κατά το ήμισυ. Ο μεν Αξαρλιαν από πατέρα ο δε Αλέξης από μητέρα (Τσαλικιαν).
Ο.Ο.
--------------------

36 σχόλια

  1. 11-12-2008

    Η ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

    Η δεξιά (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΔ) και οι «ΗΓΈΤΕΣ» της (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θείος του «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ» sik).
    Όταν καταλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας, παραπλανώντας τον Ελληνικό λαό τάζοντάς του λαγούς με πετραχήλια και σπιλώνοντας τους πολιτικούς της αντιπάλους.

    • Επιδίδεται μετά μανίας στην καταλήστευση του δημοσίου πλούτου, αδιαφορώντας για την ευημερία των πολιτών.
    • Εκχωρεί με αδιαφανείς διαδικασίες τις Δημόσιες Επιχειρήσεις στα ντόπια και ξένα αφεντικά της, με μοναδικό σκοπό τον γρήγορο και παράνομο πλουτισμό.
    • Συρρικνώνει τα αγαθά της Δημόσιας Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους.
    • Περιορίζει τα ατομικά δικαιώματα.
    • Περιορίζει ή καταργεί εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
    • Διαγράφει έννοιες, όπως, ισονομία, ισοπολιτεία, αξιοκρατία, κοινωνική ευημερία.
    • Θεωρεί το κράτος λάφυρό της και το χρησιμοποιεί για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των ολίγων και ημετέρων.
    • Χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ για να παραπληροφορούν το λαό.

    Η δεξιά (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΔ) και οι «ΗΓΈΤΕΣ» της (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θείος του «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ» sik).
    Όταν βρίσκεται στο πηδάλιο διακυβέρνησης της χώρας.

    • Για να κουκουλώσει τα σκάνδαλα (Υποκλοπές. Πακιστανοί, Δομημένα Ομόλογα, Κουμπάροι, Βατοπέδι, κ.λ.π.), και τις ανομίες της.
    • Για να μην αποκαλυφθεί η αδιαφορία, η αναλγησία και η ανεπάρκειά της, στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων (ανεργία, ακρίβεια, ανέχεια, ανασφάλεια, αναξιοκρατία) που απασχολούν-ταλαιπωρούν τους πολίτες.
    • Για να συνεχίσει ανεμπόδιστα το «θεάρεστο» έργο της, (τρομάρα της),

    Με ψεύτικα συνθήματα (επανίδρυση του κράτος), συγνώμη επανίδρυση του παρακράτους ήθελα να γράψω. Και με ψεύτικα διλήμματα (Καραμανλής ή χάος), και πάλι συγνώμη ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είναι το ΧΑΟΣ.
    Χρησιμοποιεί το παρακράτος σε αγαστή συνεργασία με τις δυνάμεις καταστολής, για να φοβίσει και να αποπροσανατολίσει το λαό.

    Ο λαός όμως απαντάει στον «καταλληλότερο» (sik) και τον ανίκανο δεξιό συρφετό (κουμπάροι, κομματοσκυλολόι, χρυσά καλόπαιδα).

    • Συγνώμη «κύριοι» σας πήραμε χαμπάρι και δεν τσιμπάμε άλλο.
    • Η συνταγή σας δεν είναι μόνο παρωχημένη, αλλά και άκρως επικίνδυνη, (σκοτώνει τα παιδιά μας, σκοτώνει τα όνειρά μας, καταστρέφει τις περιουσίες μας, ξεφτιλίζει, διεθνώς, τη χώρα μας).
    Ο λαός απαιτεί από τον «καταλληλότερο» (sik) και τον ανίκανο δεξιό συρφετό (κουμπάροι, κομματοσκυλολόι, χρυσά καλόπαιδα), να μας αδειάσουν τη γωνιά, «κύριοι» δεν είστε μόνο δεξιοί, αλλά όπως έλεγε και ο Αείμνηστος ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ είστε και αδέξιοι.
    «Κύριοι» ξεκουμπιστείτε και φύγετε, γιατί είστε άκρως επικίνδυνοι.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Πάκη'ς best friends.

    Photo from REUTERS (i.p.a.)

    A far-right supporter, holding a knife, threatens protester during riots outside the Athens Polytechnic University (Dec. 10, 08).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι οπαδοί του πασόκ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν ότι είναι ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις που παραγγέλνουν οι προστάτες / καναλο-εκβιαστές στις τηλεοράσεις και τις φυλλάδες τους.

    Επιλέγουν οι δυστυχείς να μη θυμούνται τι έλεγαν οι ίδιες εταιρίες δημοσκοπήσεων το 2004 αλλά και το 2007.

    Μετά την επόμενη εκλογική αποτυχία τους ίσως ΠΑΛΙ να κατηγορήσουν τα ενδο-κομματικά τους, το στατιστικό λάθος, ίσως τα κανάλια που δεν τους πρόσφεραν αρκετή υποστήριξη, τα μεγάλα συμφέροντα, τους αμερικάνους, τα έχουμε ξανακούσει τόσες φορές.

    Κάτι θα βρούν για να δικαιολογήσουν αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν.

    ΟΤΙ ΤΟ GIORGAKIS ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΨΟΦΙΜΙ.

    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει
    2. Όταν τον δείχνουν είναι πάντοτε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλκάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
    4. Ανταυτού, βγάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου που μπορεί να μιλήσει Ελληνικά
    5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό

    Όσο και να εξωραίσουν την εικόνα του χαζούλη οι καναλο-εκβιαστές, πάλι χαζούλης θα μείνει. Δεν φταίει αυτός, έτσι γεννήθηκε.
    Όσοι γράφετε στα πράσινα blogs και βγάζετε μεροκαματάκι για το Giorgakis, έχει καλώς, πρώτα το ξεροκόματο, το καταλαβαίνω.
    Όσοι όμως το κάνετε από πίστη στο κόμμα, χάνετε το χρόνο και τον κόπο σας.

    Το άτι είναι κουτσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ και τρία χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
    Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
    Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
    Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
    1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
    Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τρία αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΑΠΕΝΕΝΤΙΑΣ Ο ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ
    ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ.
    ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΩΣ
    ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ. ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ
    ΚΑΝΕΙΣ?
    ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΡΟΛΛΟΥΣ
    ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΡΟΚ
    ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ.
    ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΙΣΤΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα προτιμούσα για πρωθυπουργό ενα ΒΟΔΙ ,παρά τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Τουλάχιστον το βόδι δεν θα κουκούλωνε σκάνδαλα,δεν θα είχε φίλο τον Ζαχόπουλο,δεν θα είχε φίλο τον Ρουσόπουλο,δεν θα μου έλεγε ψέματα ,το βόδι δεν θα είχε κουμπάρους γιατί τα βόδια δεν παντρεύονται,δεν θα μου έκανε τον σεμνό και τον ταπεινό ,δεν θα έτρωγε τα χρήματα των ταμείων στα ομόλογα,δεν θα έδιωχνε τον Ζορμπά για να μη αποκαλύπτει σκάνδαλα,δεν θα είχε φίλο τον Βαρθολομαίο του ΙΚΑ γιατί τα βόδια δεν αγοράζουν βιάγκρα,δεν θα κάλυπτε τον Παυλίδη με τις μίζες ,το βόδι δεν θα κάλυπτε τον Βουλγαράκη.Δεν θα επισκεπτόταν τον Εφραίμ στο Βατοπέδιο ,ούτε θα αντάλασσαν οικόπεδα γιατί τα βόδια δεν έχουν θρησκεία.
    Πόσο άρχισα να συμπαθώ τα βόδια από τότε που τα σύγκρινα με τον Πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πω πω πολλους .."επαναστατες" βλεπω!!

    Ρε τι εγινε??

    .."Ξεσηκωθηκαν αι μαθηται"???

    Φτου γαμωτο.

    Ηθελα ναξερα η πασοκοσκυλια και η ΣΥΝ ,΄πιστευουν οτι θα παρουν ψηφους παραπανω αμα στειλουν τα τζογλανια τους να τα κανουν "γης μαδιαμ"??

    Α~! ρε πουστηδες..

    Δηλητηριαζετε και τους πιτσιρικαδες ρε μπασταρδοι..

    Εχετε χωρισει την Ελλαδα στα δυο και αυτο το μισος το μπολιασατε και στα "υποζυγια σας" καθαρματα...

    τζων

    11 Δεκέμβριος 2008 3:23 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Με ολα τα γραφικα ,τραγικα,κωμικα και αλλες ειδικοτητες που ειδαμε τις τελευταιες μερες ,εκεινο που μου προξενησε τρομερη εντυπωση ειναι ...οι "κλαψες" των (καθε λογης) δημοσιοκαφρων,και κριμα χαθηκε ενα αγγελουδι,και τι πονος η μαννουλα του εχασε το βλασταρι της και αλλα τετοια..
    Και απο την αλλη στο αναθεμα τον "στυγερο" δολοφονο ,που δεν διστασε να αφαιρεσει την ζωη απο 15χρονο αγγελλουδι κλπ κλπ...

    Ελεος ρε σκατοπουστες!!

    Και καλα
    "αλητες ,ρουφιανοι,
    δημοσιογραφοι" ειναι διαχρονικο συνθημα και παντα επικαιρο..

    Αλλα εδω εκανα την σκεψη ρε παλιοκουφαλες,οτι ειστε χειροτεροι και απο τους γυφτους ..
    Οι γυφτοι τουλαχιστον δειχνουν και εκφραζουν καποια ευγνωμοσυνη για τα "πανηγυρια"...
    Σου λενε ευτυχως, να ζησουν χιλια χρονια τα πανηγυρια ,γιατι εκει εμεις κονομαμε φιλε μου ,εκει πουλαμε φουσκες ,σφυρικτρες και μαντολατα και κονομαμε..
    Την αληθεια λενε..

    Εσεις ρε χαμουρτζηδες δημοσιοκαφροι γιατι δεν λετε ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και στο .."αγγελουδι" αλλα και στο μπατσο που το καθαρισε???
    Τεσσερες μερες τωρα εχετε την καλυτερη σας!!!
    Τη καλυτερη πραμματεια που ειχατε ποτε !! (εστω εδω και πολλα χρονια)..

    Ουστ παλιολεχριτες αχαριστοι ,καθικια.......

    τζων

    11 Δεκέμβριος 2008 8:37 πμ

    ==
    Χιχι χι χοχοχο

    11 Δεκέμβριος 2008 3:26 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΕΙΤΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΑΠΕΚΡΥΨΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΗΚΕ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και μία σοβαρή διαφορά, ότι με την δολοφονία του Αξαρλιάν δεν κάηκε η Ελλάδα.
    Αφήστε τις μαλακίες και όλα αυτά δεν γίνονται για το άτυχο παιδί που σκότωσε ο αρχιμαλάκας.
    Οι καταστηματάρχες δεν ευθύνονται για τον θάνατο του.
    Για ξυπνάτε να δείτε ποιοι τα κάνουν αυτά τα έκτροπα.
    Γοργίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O Aξαρλιάν πέθανε στο πεζοδρόμιο γιατί η αστυνομία σταμάτησε το ασθενοφόρο που πήγαινε να τον πάρει. Αυτό κατά δήλωση του προσωπικού του ασθενοφόρου, το ίδιο απόγευμα στα ΜΜΕ. Εφτασε στο σημείο που βρισκόταν τραυματισμένος ο Αξαρλιάν μετά από 60 λεπτά. Η κυβέρνηση παρακαλούσε κι ευχόταν χρόνια να υπάρξει αθώο θύμα της 17Ν, για να σταματήσει και η λαϊκή συμπάθεια. Η βία της 17Ν δεν είχε στόχο το λαό, ούτε τα παιδιά του. Η σύλληψη των μελών της, επιτρέπει σε Σανιδάδες, Καραμανλήδες, Βουλγαράκηδες, Εφραίμ, Πελέκηδες και λοιπούς αλήτες να αισθάνονται ασφαλείς και να κάνουν ό,τικάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θεωρίες συνωμοσίας...

    Κι εγώ είμαι της άποψης ότι ευθύνεται η Μοσάντ για το συμβάν.

    ΥΓ Τα αρχικά Ο.Ο. στέκονται προφανώς για την τρύπα που έχεις στον εγκέφαλο, καθώς επίσης και για την κωλοτρυπίδα σου, έτσι;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. NAI ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΞΑΡΛΙΑΝ ΤΙΠΟΤΑ '' ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ'' ΝΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΙΕΡΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ .ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ GIORGO NA ANAΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ .ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ .ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ .ΝΤΡΟΠΗ !!!!!! ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με ολα τα γραφικα ,τραγικα,κωμικα και αλλες ειδικοτητες που ειδαμε τις τελευταιες μερες ,εκεινο που μου προξενησε τρομερη εντυπωση ειναι ...οι "κλαψες" των (καθε λογης) δημοσιοκαφρων,και κριμα χαθηκε ενα αγγελουδι,και τι πονος η μαννουλα του εχασε το βλασταρι της και αλλα τετοια..
    Και απο την αλλη στο αναθεμα τον "στυγερο" δολοφονο ,που δεν διστασε να αφαιρεσει την ζωη απο 15χρονο αγγελουδι κλπ κλπ...

    Ελεος ρε σκατοπουστες!!

    Και καλα
    "αλητες ,ρουφιανοι,
    δημοσιογραφοι" ειναι διαχρονικο συνθημα και παντα επικαιρο..

    Αλλα εδω εκανα την σκεψη ρε παλιοκουφαλες,οτι ειστε χειροτεροι και απο τους γυφτους ..
    Οι γυφτοι τουλαχιστον δειχνουν και εκφραζουν καποια ευγνωμοσυνη για τα "πανηγυρια"...
    Σου λενε ευτυχως, να ζησουν χιλια χρονια τα πανηγυρια ,γιατι εκει εμεις κονομαμε φιλε μου ,εκει πουλαμε φουσκες ,σφυρικτρες και μαντολατα και κονομαμε..
    Την αληθεια λενε..

    Εσεις ρε χαμουρτζηδες δημοσιοκαφροι γιατι δεν λετε ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και στο .."αγγελουδι" αλλα και στο μπατσο που το καθαρισε???
    Τεσσερες μερες τωρα εχετε την καλυτερη σας!!!

    Τη καλυτερη πραμματεια που ειχατε ποτε !! (εστω εδω και πολλα χρονια)..

    Ουστ παλιολεχριτες αχαριστοι ,καθικια.......

    Και ακουγα που λετε φιλτατοι που λετε απο το ραδιοφωνο σε πολλους σταθμους να στηλιτευουν την δηλωση κουγια...
    Αλλα δεν ηξερα τι τελικα ειχε δηλωσει..

    Και σημερα εμαθα το τρομερο μυστικο !!

    ο κουγιας που λετε ανελαβε την υπερασπιση του μπατσου..
    Και αυτο ειναι εγκλημα!!!

    Ουστ ρε παλιοκουφαλες,δημοσιοκαφροι ..ρε ουστ ρε!!

    Δεν εχω καμμια συμπαθεια σαυτη την ταπα το κουγιας ,δεν ξερω αν τοκανε για το οικονομικο (τελευταια εχει γερασει κατα πολυ) ,η αν τοκανε για διαφημηση...

    Στο κατω κατω ,δεν ειναι και ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που επαθαν .."λουμπαγκο" που ο μπατσος καθαρισε ενα αληταμπουρα,οποτε σε αναλογη περιπτωση ,ΙΔΟΥ εχουμε δικηγορο..

    Επι τη ευκαιρια ,δεν εχω καταλαβει το εξης:

    Δηλαδη σαν να λεμε ο μπατσος πηρε το περιστροφο βγηκε παγανια και αλλο σχεδιο δεν ειχε στο μυαλο του ,απο το να εκτελεσει ενα .."αγγελουδι"??

    Καπως ετσι σαν να μου φαινεται οτι παρουσιαζονται τα γεγονοτα...

    Και επειδη εγω ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ οτι γινανε ετσι τα πραγματα ,καλον ειναι να γινει δικη ..
    Να εξετασθουν αυτοπτες μαρτυρες!
    Δεν ΜΠΟΡΕΙ!@!@!@
    Καποιος θα ητανε εκει κοντα ,ημερα εγινε η εκτελεση...

    Και κατι αλλο:
    Ο μπατσος κατηγορειται η το οπλο??

    Σαν να μου φαινεται οτι μερικοι εχουν μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα ,ουτως ειπειν..

    Και δηλαδη αμα το .."αγγελουδι" κρατουσε καμμια μολοτωφ και γκαζακι ,και ο μπατσος κρατουσε και αυτος μια αλλη ,τη πεταγε στο .."αγγελουδι" και τοκανε τσιγαριστο ,θα ηταν ολα ενταξει??

    Και επειτα:

    Μονο του ηταν το .."αγγελουδι"??
    Δηλαδη περπαταγε αμεριμνο στην Ακαδημιας ,ας πουμε ,και ο μπατσος το σημαδεψε??
    Η μηπως ηταν κανα μπουλουκι απλυτο-αναρχιδα αλητες που κρατουσαν και απο μια μολοτωφ ,αρχισανε να πετανε μερικες στους μπατσους και αυτη ,ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΛΟΤΩΦ,ανταπεδωσαν τα "πυρα" και καποια σφαιρα βρηκε το .."αγγελουδι"??

    Απλα ερωτηματα αγαπητοτατοι φιλτατοι...
    Που πιθανωτατα θα απαντηθουν στην δικη ..

    Το λοιπον μπραβο στο κουγια..
    Δεν εχω καμμια συμπαθεια στους μπατσους ,ειδικα τους τροχονομους ,που την στηνουν και σε γραφουν για "υπερβαση ταχυτητας δηλ 5 χιλ/ωρα παραπανω κλπ κλπ ,αλλα εδω το πραγμα διαφερει..

    Συμφωνειτε αγαπητοι να γινει η δικη ,και πριν γινει η δικη να βγαλουν ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ???
    Και να σταματησουν να "πουλανε τα δακρυβρεχτα " ??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Bloopers///

    Tonight and tomorrow ,snb, is in the line..\

    Inform him accordingly

    john

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγινε μια εγκληματικη ενεργεια. Ενταξει.
    Ουτε η πρωτη ηταν ουτε η τελευταια (που μακαρι να ειναι!)
    Ειχαμε αλλες ΠΟΛΛΕΣ (αλλα μικροτερες) τετοιες ενεργειες. Καταστροφες περουσιων αθωων πολιτων.
    Ελληνες εναντιον Ελληνων! Ή μηπως στην αστυνομια υπηρετουν... μεταναστες;
    Το ερωτημα ειναι ΓΙΑΤΙ συνεχιζονται οι "διαμαρτυριες"; ΠΟΥ το πανε; ΤΙ ζητανε; Το παιδι ΔΕΝ προκειται να ερθει πισω. Η δικαιοσυνη
    εχει αναλαβει το θεμα. Δεν εχουμε εμπιστοσυνη στη δικαιοσυνη;
    Θελουμε να ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ τη δικια μας; Τον τρομονόμο;
    Αλλοι ζητανε εκλογες.
    Δηλαδη, καθε φορα που θα γινεται (διαβαζε υποκινειται...) ενα εκτακτο γεγονος (απο κομματα της αντιπολιτευσης...) θα ζηταμε να
    γινονται ...εκλογες;!
    Τι ειναι η Δημοκρατια; Ο φουρνος του Χοτζα;
    Για να σοβαρευτουμε λιγακι.

    ΝΑΤΕΛΑ
    καθηγητρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Αξαρλιαν βρέθηκε στην λάθος θέση την λάθος στιγμή , ο άλλος τα ήθελε ο κώλος του , όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα σε κάποια στιγμή θα σε φάνε οι κότες , ο Αξαρλιαν είχε την συμπάθεια , του συνόλου του ελληνικού λαού , ο τσόγλανος μοίρασε την Ελλάδα στα δυο , ήταν άξιος της τύχης του

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ. ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,< ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ενδιαφέρον έως ανατριχιαστικό ποστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι χειρότεροι φασίστες, είναι οι αυτοαποκαλούμενοι αντιφασίστες!!! Ολοι αυτοί οι αναρχοκομμουνιστές, αντιεξουσιαστές, ακροαριστεροί και διεθνηστές, μισούν την πατρίδα μας, την θρησκεία μας, τον πολιτισμό μας, την κοινωνία μας και ότι άλλο έχει να κάνει με τον ελληνισμό! Δείξτε τους επιτέλους την αντίθεση σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ενώ συνεχίζονται για έκτη ημέρα τα επεισόδια, όλοι πλέον στο ακυβέρνητο καράβι που λέγεται «Ελλάς» περιμένουν να δουν αν θα κάνει κάτι - και τι - ο Καραμανλής.

    Για να καταλάβετε τι κατάσταση επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία διαβάστε τι δήλωσε στην International Herald Tribune (10.12.2008, σελίδα 4), ένας συνεργάτης του Πρωθυπουργού, ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Ρηγίλλης, Νίκος Καραχάλιος: «Ο Πρωθυπουργός είναι σοβαρά μπερδεμένος και δεν έχει ιδέα πώς να αντιμετωπίσει αυτή την κρίση» (!!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εμπρός Τσίπρα!
    Και στα νηπιαγωγία να πας να τους ξεσηκώσεις, ζήτα, σαν τους, οικολόγους; να ψηφίζουν από τα δεκαέξη!
    Θα μαζέψεις πιο εύκολα τους ψήφους που ελπίσανε σε εσένα αυτοί που σε εκλέξανε!
    Θυμάσαι πέρυσι με παρόμοιες καταστάσεις πήρε τα πάνω του το κόμμα σου, γιατί όχι και τώρα τα ίδια;
    Στάχτη και μπούμπουλη, και εσύ μπροστά με το καλάθι να μαζεύεις ψήφους!
    Και ο Τράγκας μαζί σου είναι!
    ( δελτίο είδήσεων 20.00 11/12/2008)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κλείστε τα σχολεία και τα πανεπιστήμια......, ο ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζετε να ανεβάσει το εκλογικό του ποσοστό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΠΟΠΕΙΡΑ "ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ"

    Αυτό που έγινε, πριν λίγα εικοσιτετράωρα ΔΕΝ ήταν «επανάσταση». Δεν
    ήταν «εξέγερση». Δεν ήταν «έκρηξη κοινωνικής διαμαρτυρίας».
    Όχι πως δεν υπάρχουν πολλές πραγματικές αιτίας κοινωνικές έκρηξης.
    Υπάρχουν και με το παραπάνω. Αλλά αυτό που έγινε προχθές δεν ήταν
    «εξέγερση». Όχι ακόμα, τουλάχιστον...
    Η πυρπόληση κατοικημένων περιοχών δεν είναι κοινωνική «εξέγερση».
    Οι επιθέσεις κατά πυροσβεστών, που προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν
    ανήμπορα γερόντια από τις φλόγες δεν είναι «εξέγερση».
    Το εκτεταμένο πλιάτσικο δεν είναι «εξέγερση».
    Ο τραγικός φόνος του 15χρονου από έναν «τρελαμένο» αστυνομικό δεν ήταν
    η αιτία. Ήταν μόνο η αφορμή - μιας έκρηξης που «ωρίμαζε» από καιρό.

    * Πριν λίγες μέρες γνωστοί-άγνωστοι είχαν επιτεθεί βάναυσα μέσα στο
    λεγόμενο «Πανεπιστημιακό» άσυλο κι είχαν σπάσει το χέρι μιας
    καθηγήτριας. Χωρίς να έχει προηγηθεί ο θάνατος του 15χρονου μαθητή...

    * Πριν λίγες μέρες, είχαν κακοποιήσει άγρια μέσα στους
    στους φοιτητές Νομικής. Ούτε τότε είχε προηγηθεί ο θάνατος του

    * Πριν ενάμιση χρόνο είχαν ξυλοκοπήσει μέχρις αναισθησίας ανώτατο
    αξιωματικό της Αστυνομίας που είχε πάει μαζί με την οικογένειά του να
    παρακολουθήσει πολιτιστική εκδήλωση στο Γκάζι. Ούτε τότε είχε
    προηγηθεί ο θάνατος του αδικοχαμένου μαθητή.

    Κάποιοι εκμεταλλεύθηκαν ένα τραγικό περιστατικό για να αποπειραθούν
    «πολύχρωμη εξέγερση» και στην Ελλάδα (κατά τα πρότυπα της Γεωργίας και
    της Ουκρανίας).

    Η διεθνής κοινή γνώμη έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, διότι είναι η πρώτη
    τέτοια «πορτοκαλί επανάσταση» που επιχειρείται σε δημοκρατική χώρα
    δυτικού τύπου.

    Ακόμα και το ΚΚΕ αναγκάστηκε να κατονομάσει τους προβοκάτορες και να
    καταγγείλει αυτούς που τους «χαϊδεύουν».
    Όχι, ο ελληνικός λαός δεν ξέσπασε προχθές. Για την ακρίβεια δεν μίλησε ακόμα.

    Απλώς, κάποιοι, θυμούνται τι είχε πει κάποτε ο Γεώργιος Παπανδρέου:
    Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες!

    Χρύσανθος Λαζαρίδης
    11 Δεκ. 2008

    diktyo21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΠΟΛΥ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΙΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ. ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΕΤΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΑΛΗΤΗ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μα συγκίνηση, το είχα σκεφτεί κι εγώ, μόλις άκουσα το όνομα της μητέρας του αδικοχαμένου μας φίλου όλων μας, πιά...

    Σωστά λέτε, ότι με τον Αξαρλιάν, τέλειωσαν όποια απομινάρια ανοχής υπήρχε για τους φαντομάδες δολοφόνους....

    Με τον Αλέξανδρο, το γένος Τσαλικιάν, ας ελπίσουμε, ότι θα τελειώσει το "μαύρο" φαινόμενο των κουκουλοφόρων!


    ...ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μα συγκίνηση, το είχα σκεφτεί κι εγώ, μόλις άκουσα το όνομα της μητέρας του αδικοχαμένου μας φίλου όλων μας, πιά...

    Σωστά λέτε, ότι με τον Αξαρλιάν, τέλειωσαν όποια απομινάρια ανοχής υπήρχε για τους φαντομάδες δολοφόνους....

    Με τον Αλέξανδρο, το γένος Τσαλικιάν, ας ελπίσουμε, ότι θα τελειώσει το "μαύρο" φαινόμενο των κουκουλοφόρων!


    ...ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. La Bohème, la Bohème,

    Ca voulait dire, on a vingt ans,

    La Bohème, la Bohème,

    Et nous vivions de l'air du temps.

    CHARLES AZNAVOUR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. episeis o enas itan armenis eno o alos xarmanis.akomi o enas douleye merokamato kai ton skotosan oi alites omoideates sas,eno o alos itan enas alitaras xouliganos .thanatos stous patriotes diladi.ala thanatos gia tous instructores ton 15 xronon mi patrioton?mona ziga?po po dimokrates.popo epanastates tou soros kai provatakia se poreies gia thisiastiki sfagi.timi tous prepei.beee beee beee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΤΑΙΝΕ ΜΠΑΤΣΟΙ. ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΝΩ ΤΟ ΘΑΝΟ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΡΑΤΑΜΕΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

    ΚΛΕΒΟΥΝ, ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΡΗΜΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ..

    ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ (ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!-ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΥΤΟ), ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!! ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    Η ΕΤΟΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ (ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ), ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΞΕΝΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟ IQ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ).

    ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
    1)ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??
    2)ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΙ?? (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ Η "ΒΟΛΕΜΑ" ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μα τι λέει μωρέ ο αρχιμαλάκας, τι λέει;

    Τι σχέση έχει ρε ηλίθιε η 17Ν με την αστυνομία αξιοματικέ της μαλακίας, ζούπερ-ντούπερ αρχιτσουτσουνοπαίχτη;

    Ειναι το ίδιο ή μήπως είναι ομοειδή και συγκρίσιμα ρε ΣΤΟΚΕ;

    Σταμάτα να μαλακίζεσαι, δεν βλέπεις τι σου έχει συμβεί;
    Βρες μια γκόμενα πιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και βέβαια, οι συμπτώσεις σταματούν εδώ. Γιατί, σε αντίθεση με τον Αλέξανδρο, στην δολοφονία του Θάνου, δεν βγήκε κανένα κωλόπαιδο να τα σπάσει για να εκτονωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανάμεσα στο Θάνο και στον Αλέξη,ξέρεις ποσες χιλιάδες άλλοι δολοφονήθηκαν?

    Δε νοιάζεται κανείς για τους δεκάδες "Αλέξηδες" που πεθαίνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ απο τα ναρκωτικά- ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται να βγάλει απ'τη φυλακή τους εμπόρους και τα βαποράκια με ψευτοαπεργίες πείνας?


    Για τους δεκάδες "Αλέξηδες" που σκοτώνονται και σακατεύονται κάθε μερα με μηχανάκια στίς λακκούβες των άχρηστων δρόμων που φτιάχνουν οι νταβατζήδες -για να περισσέψουν λεφτά να χτίζουν βίλλες? Αλλά αυτοί ελέγχουν τα κανάλια βλέπεις!

    Αντε να χαθείτε παλιoκαραγκιόζηδες, που σας έπνιξε η συγκίνηση για τον Αλέξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ 80 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ?ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΚΟΘΩΝΙΑ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Βλέπω από προηγούμενα σχόλια ότι το Blog έχει γεμίσει με κουράδες και εμετούς Φασιστικών Σκυλιών, Χρυσαυγιτών και Λοιπόν Ακροδεξιών Καθαρμάτων ΟΙΚΤΡΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ???

    Προέρχονται από τις χειρότερες εποχές που έζησε ο λαός μας!

    Είναι οι μελανοχιτώνες του Φασίστα Μεταξά.
    Είναι οι δοσίλογοι παππούδες τους, που ήταν κατά 99% (με εξαίρεση το 1% των δεξιών, που την κοπάνησε στη Μεση Ανατολή) ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.

    Είναι τα πιό νοητικά καθυστερημένα τμήματα του ελληνικού λαού -οι χωριάτες που τους κατέβασαν στις πόλεις για να κυνηγήσουν την αριστερή διανοήση, είναι οι ταγματασφαλίτες, οι ΜΑΥδες, οι αγροφύλακες, οι χωροφύλακες της εποχής των Ράλλη-Τσολάκογλου, είναι οι ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ- οι διερμηνείς και δοσίλογοι που φορώντας την κουκούλα κατεδείκνυαν στην ΓΚΕΣΤΑΠΟ τους αγωνιστές του λαού.

    Είναι οι λαδέμποροι και οι μαυραγορίτες, επίσης ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ-συνεργάτες των Γερμανών, που ενώ ο λαός λοιμοκτονούσε και έπεφταν νεκροί, στους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων, από την πείνα και την δυστυχία, αυτά τα Βρωμερά Σκουλίκια θησαύριζαν πάνω στα πτώματά τους!!
    Είναι τα ίδια καθάρματα, που μετά την απελευθέρωση της χώρας από το ΕΑΜ, ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ – ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΟΥΡΓΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!

    Είναι τα ίδια τσογλάνια, που στον εμφύλιο πόλεμο και μετέπειτα , την ώρα που χιλιάδες αριστεροί και δημοκράτες,- ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ - στιβάζονταν στα ξερονήσια και την πολιτική προσφυγιά, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΡΣΑΛ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ «ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΗ» ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Νιάρχοι, Λάτσηδες, Αγγελοπουλαίοι, Τσάτσοι και λοιποί Αιμορουφήχτρες του Λαού) !!

    Είναι αυτά τα τομάρια- οι φασίστες, που δημιούργησαν το παρακράτος, που βασάνιζαν με μεσαιωνικά βασανιστήρια αγωνιστές, που εφηύραν τη φάλαγγα (διαβάστε τους «Ανθρωποφύλακες» του Περικλή Κοροβέση και θα καταλάβετε), που σκοτώσαν τον Πέτρουλα, τον Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Χαλκίδη, τον Μουστακλή, τον Παναγούλη, που έφτιαξαν το Ελλάς-Ελλήνων-Χριστανών, την Χούντα, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ 7-ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ-ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ , με τις Γελοίες Φιέστες τους στα γήπεδα και τις αρχαιοελληνικές στολές, που τα φορούσαν τα ίδια αυτά καθάρματα- οι απόγονοι των μελανοχιτών, των δοσιλογων και λοιπόν καθυστερημένων ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΟΥ «ΛΑΟΣ» ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ» ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ......


    ΦΤΥΝΩ ΚΑΙ ΧΕΖΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ- ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ.....
    «ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ» ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.....

    Χέζω τους παππούδες σας - τους ταγματα(σφα)λήτες, λαδέμπορους, ρουφιάνους, συνεργατών των Ναζί και Μαυραγοριτών, την ώρα που ο μισός λαός λοιμοκτονούσε και ο άλλος μισός ήταν στο ΕΑΜ, στην Εθνική Αντίσαταση.....
    Χέζω την Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών σας, την ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!!

    Να φοβάστε καθάρματα!!
    Θά'ρθει η ώρα που θα ασχοληθεί το κίνημα και μαζί σας!!
    Ουστ βρωμοφασίστες, εθνικιστές, ρουφιάνοι, δοσίλογοι, ρατσιστές και λαμόγια.......


    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση