GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Ελλάδα η ανθρώπινη ζωή είναι αναλώσιμη!

Να γίνει δεκτή η παραίτηση της ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών και της Αστυνομίας . Από τη Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων και τους Νέου...

Να γίνει δεκτή η παραίτηση της ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών και της Αστυνομίας
.
Από τη Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων
και τους Νέους Πράσινους
.
Μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του 16χρονου παιδιού στα Εξάρχεια από τις δυνάμεις καταστολής φάνηκε γα άλλη μα φορά ότι η κυβέρνηση δεν σπαταλάει μόνο τους φυσικούς και οικονομικούς πόρους, αλλά σπαταλάει και την ίδια την ανθρώπινη ζωή. Όταν αφαιρείται εν ψυχρώ η ζωή ενός ανήλικου με όπλο που του έχει παραχωρήσει η πολιτεία, τότε η κρίση είναι πολύ βαθύτερη, είναι κρίση προσανατολισμού της κοινωνίας μας.
Η πολιτική ηγεσία της αστυνομίας ευθύνεται για την κατάφωρη παραβίαση των θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων, όπως είναι ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή. Ευθύνεται, επίσης , για το γεγονός ότι δεν έχει ενδιαφερθεί ως τώρα να εκπαιδεύσει τα «όργανα της τάξης» σε μεθόδους αυτοσυγκράτησης, σε τεχνικές μη βίαιης επίλυσης κρίσεων και συγκρούσεων και μη χρήσης των όπλων τους. Η τόσο συχνή και εντελώς αδικαιολόγητη χρήση των όπλων είναι αποτέλεσμα της ατιμωρησίας ή των ελαφρών ποινών που επιβάλλονται σε όσους χρησιμοποιούν το όπλο τους είτε για προληπτικό εκφοβισμό και χειραγώγηση κάθε αντίδρασης απέναντι στο «απεχθές» καπιταλιστικό μοντέλο life style ανάπτυξης, είτε για να επιδείξουν την ισχύ τους απέναντι σε άοπλους ανήλικους, μετανάστες, ακόμα και σε συγγενικά τους πρόσωπα (κυρίως στις συντρόφους τους).
Οι Οικολόγοι Πράσινοι και οι Νέοι Πράσινοι:
Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους γονείς του δολοφονηθέντος παιδιού.
Ζητάμε την αποδοχή της παραίτησης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης αλλά και της αστυνομίας μια και έχουν πλήρως την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του νέου παιδιού, ως ελάχιστη απόδειξη της ανάληψης ευθύνης, μετά τις ζαρντινιέρες, τις εκτελέσεις μεταναστών, και τις παρόμοιες εκτελέσεις παιδιών (Καλτεζάς κα). Τίποτα δεν φαίνεται να διδάχθηκε η αστυνομία και η πολιτική ηγεσία.
Ζητάμε έναν απολογισμό για τις συνέπειες που αντιμετώπισαν όσοι αστυνομικοί σκότωσαν πολίτες, νέα παιδιά, συζύγους, επικαλούμενοι τη δικαιολογία ότι το «όπλο εκπυρσοκρότησε τυχαία» ή ότι «η σφαίρα εξοστρακίστηκε».
Τώρα χρειάζεται να απαντήσουμε όλοι, τα πολιτικά κόμματα, οι κοινωνικές οργανώσεις και οι πολίτες, στα κρίσιμα ερωτήματα: πώς η οργάνωση της κοινωνίας θα βάλει φραγμό στην κατάχρηση της εξουσίας εκ μέρους των οργάνων τήρησης της τάξης και πως η πολιτεία επιτέλους θα προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή.
Κανείς δεν δικαιούται να σιωπά!
Τα δικά μας λεφτά για τις τράπεζές τους, οι σφαίρες τους για τα παιδιά μας!
Όταν σκοτώνουν τα παιδιά μας σκοτώνουν τα όνειρα για μια άλλη κοινωνία!
-----------------------------------

16 σχόλια

  1. Ellines Astynomoi!!!

    Min masate!

    Oloi 3eroume oti eiste HRWES!

    Me mis8o psixoula!
    Me ka8imerini apili gia tin zwi sas kai tin swmatiki akeraiotita sas!
    Me kindyno oi oikogeneies sas na min epi 3ylou kremamenes enw to politiko katestimeni katasparazei to kratiko xrima, katapinei mizes xtizei billes kai epauleis, diaskedazei se kotera!
    Eseis eistai oi pragmatikoi prostates ollwn emas twn aplwn politwn, twn merakomataridwn twn ann8rwpwn tou mox8ou, twn ftoxwn kai twn talaipwrwn

    TIMH KAI DO3A SE SAS APLOI ASTYNOMOI!

    EXETAI KERDISEI TON SEBASMO TWN APLWN AN8RWPWN!

    SAS EUXARISTOUME KAI STEKOMASTE DIPLA SAS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΩΝ
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ANYWHERE !

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΩΣΤΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    πχ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ MOLOTOV COKTAIL BOMBS ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ.

    "ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΕ" ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

    with love
    Mr Leveguras
    from USA

    (ρε τι πάθαμε,
    μέχρι και τα φυτα βγήκαν
    και μας ζητάνε ρέστα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θελετε κι εσεις και σπευδετε για συλλυπητηρια;Εξακομματικη βουλη;Εξουσια θελετε;Σκοπος ειναι να μας αφησετε ολοι να πατε στο διαολο με την κωλοδημοκρατια σας.Την καλυμμενη μορφη ολοκληρωτισμου,εξ ισου στυγνη και απανθρωπη,οσο ο κομμουνισμος,ο φασισμος η ο εθνικοσοσιαλισμος αλλων εποχων.Σπευδετε να δηλωσετε συντετριμμενοι,και ο σκοπος σας ειναι η ψηφος του αμορφωτου Ελληνα.Του Ελληνα που ελπιζει,αλλα δεν καταλαβαινει τι του ετοιμαζετε.Ολοι εσεις οι 'δημοκρατες΄.Ολα τα λαμογια,που σαν υαινες μυριζετε το πτωμα της Ελλαδας,που του ξεσκιζουν ακομη τις σαρκες τα ορνεα της εξουσιας.Της εξουσιας των 35 χρονων,που λυμαινεται τον τοπο,και τελειωμο δεν εχει.Που εχει κανει τον Ελληνα να πανηγυριζει μονο σε αγωνες της Εθνικης.Γιατι τον εχετε κανει σαν την μουρη σας,αυτοχρισμενοι εθνοπατερες και εργατοπατερες του κωλου.Να φατε θελετε ολοι ρε.Για το Βατοπεδι λυσσαξατε,γιατι φαγανε μονο λιγοι κυβερνητικοι.Η συμφωνια ηταν για ολους,αλλα καποιοι σας την κανανε.Αφηστε ησυχο τον αφελη αυτον λαο να λυσει τα προβληματα του,και αδειαστε μας τον τοπο, για να δουμε ασπρη μερα.Απο λαμογια χορτασαμε.Ολα τα ειχαμε οι οι-κωλο-γοι μας λειπανε.Και πανω απο ολα μην παιζετε με τον πονο του αλλου.Ειναι υβρις και δεν σας τιμα.Ψαξτε αλλους τροπους να αλιευσετε ψηφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σα δε ντρέπεστε ρε οικολόγοι, να ψηφοθηρείτε σε ένα τέτοιο γεγονός .

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα "επαναστατημένα" παιδιά με κοσμηματοπωλείο στη Βουκουρεστίου, σχολείο στου Μωραίκτη και την Εκάλη και φιρμάτα ρούχα με λεφτά του μπαμπά και της μαμάς. Οι αστυνομικοί είναι παιδιά από λαικές γειτονιές που μοχθούν για το μεροκάματο. Διαλέξτε με ποιούς είσαστε κι αφήστε τα φούμαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξαιρετικό post απο το PREZA TV.

    Παγωμένη ολόκληρη η χώρα κοιτάζει τις εξελίξεις. Η τρομοκρατία έχει δείξει πλέον το πρόσωπό της. Κυκλοφορώντας ελεύθερα απειλούν τους πάντες και τα πάντα… απειλούν τον κάθε πολίτη στο όνομα του οποίου ισχυρίζονται ότι πολεμούν!!!

    Αυτοί δεν είναι αναρχικοί! Αλήτες που ψάχνουν διεξόδους στα δισεπίλυτα προβλήματά τους είναι. Καταστρέφουν οτιδήποτε βρεθεί μπροστά τους, επειδή απλά το συνάντησαν. Αδιαφορούν για την πολιτεία και τους πολίτες. Αδιαφορούν για την δημοκρατία και τους θεσμούς της. Αδιαφορούν για όλα, εκτός από τον εαυτό τους, τα βότκα τους και το «μαύρο» τους.
    Ξεδιάντροποι, έβγαλαν ανακοίνωση όπου αναφέρουν πως βρίσκονται σε πόλεμο και πως δεν λυπούνται το νεκρό 15χρονο, τον οποίο άμεσα συγκαταλέγουν στις τάξεις τους. Χαίρονται για τον «ένδοξο θάνατο» του πολεμιστή. Και απειλούν θεούς και δαίμονες εάν τους αντισταθεί οποιοσδήποτε από εμάς. Καίνε, καταστρέφουν, σπείρουν τον πανικό και την ανασφάλεια και όμως χαίρονται, επειδή κάποιος στρέφει το βλέμμα επάνω τους. Έχουνε βρει τον τρόπο, έχουνε βρει την απάντηση στην κενότητα της ζωής τους, που πλέον την γεμίζει μόνο η καταστροφή!....»»»»


    Αύριο άνθρωποι θα βρεθούν χωρίς δουλειά. Δεν τους ενδιαφέρει. Γιατί άλλωστε; Δεν έχουν δουλέψει ποτέ, ούτε έχουν νιώσει την ανάγκη να το κάνουν αυτό...

    Ακόμη και το αύριο που έπαψε να υπάρχει για τον συναγωνιστή τους, δεν τους ενδιαφέρει. Υπηρέτες του μεγάλου σκοπού, της αρχής του μηδέν και της ολικής καταστροφής των πάντων, κυκλοφορούν βρίζοντας, προκαλώντας και ποδοπατώντας τις περιουσίες Ελλήνων πολιτών

    Οργανωμένοι σε ομάδες, χτυπούν με σύστημα και χρονοδιάγραμμα. Κλέβουν τις σπασμένες βιτρίνες και πιέζουν για την «ολική αναμέτρηση». Χαμένοι στον κόσμο του εξωπραγματικού, κρυμμένοι πίσω από τις μάσκες τους, βάζουν φωτιές και επιθυμούν να επιβάλουν το πλήρες χάος. Το χάος που βρίσκεται στις ζωές τους θέλουν να γίνει καθημερινότητα και για όλους εμάς τους υπολοίπους. Εκπαιδευμένοι σε χτυπήματα και οπλισμένοι με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και κοντόκανα (όσα μέχρι στιγμής βρέθηκαν) λειτουργούν με στρατιωτικές μεθόδους και τεχνικές αντάρτικου πόλεων.

    Χαμογελούν όταν αντικρύζουν την καταστροφή που σπέρνουν γύρω τους. Γόνοι πλουσίων οικογενειών που σπάζουν την ανία τους αντιμετωπίζοντας (εκ του ασφαλούς) τις αστυνομικές δυνάμεις. Χρησιμοποιούν ως προπύργια των επιθέσεών τους, τα κάστρα της Παιδείας, τα Πανεπιστήμια, ενώ οργανώνουν τα σκοτεινά σχέδιά τους στις σκοτεινές τρύπες των Εξαρχείων όπου έχουν επιβάλλει ένα άτυπο άβατο, όπου ο νόμος δεν τους φτάνει και κρύβονται σαν τα ποντίκια μετά από κάθε τους «χειρουργική» καταστροφική επέμβαση.

    Σκουπίδια της κοινωνίας, πεταγμένοι και από τις οικογένειές τους, εκδικούνται με την πρώτη αφορμή τον κόσμο που τους περιβάλλει, επειδή δεν αντέχουν άλλο την μοναξιά τους. Μόνιμοι υπηρέτες των σφετεριστών της δημοκρατίας και των εχθρών ενός ευνομούμενου (όσο μπορεί να είναι) κράτους, ξεχύνονται μεθυσμένοι και «φτιαγμένοι» σπέρνοντας τον όλεθρο και την καταστροφή, για να ικανοποιήσουν τους «μέντορές» τους.

    Υβριστές κάθε αξίας και ιδανικού, σπιλώνουν την έννοια του αναρχικού και της αναρχίας, αγνοούν μεγάλους αναρχικούς, όπως τον Μπακούνιν και υποκλίνονται στην οργιαστική μέθη της καταστροφής, επιζητώντας να σπείρουν τον θάνατο, ακόμη και τον δικό τους.
    Αυτοί είναι αλήτες, τιποτένιοι μισθοφόροι που ονειρεύονται την καταστροφή του κράτους. Και όταν το καταφέρουν, τότε θα μετοικήσουν σε άλλη χώρα, ασφαλείς, μακριά από τα προβλήματα που θα έχουν δημιουργήσει.

    Ποιοί είναι όμως οι "εγκέφαλοι" που καθοδηγούν τους ανεγκέφαλους;
    Η "ομάδα" των καθοδηγητών σε συνδυασμό με τους ψευτοπροοδευτικούς ψευτοαριστερούς με δεξιές τσέπες πραγματικούς φασίστες που έχουν επικρατήσει στην χώρα και τα ΜΜΕ,

    Αυτοί που λυμαίνονται το ελληνικό κράτος,
    Αυτοί που αποτελούν το ελληνικό βαθύ κράτος μεταπολιτευτικά
    Αυτοί που θεωρούν την Ελληνική Σημαία ένα απλό πανί
    Αυτοί που στην Σμύρνη είδαν συνωστισμό
    Αυτοί που πουλάν την Μακεδονία μας
    Αυτοί που πουλάν το Αιγαίο μας
    Αυτοί που ζήτησαν να γίνει επίσημη γλώσσα η Αγγλική λες και η ελληνική τους χαλάει
    Αυτοί που στο βωμό της πολυπολυτισμικότητας και του νεοταξισμού θέλουν να ισοπεδώσουν κάθε ελληνικό στοιχείο
    Αυτοί που μας έκαναν μετανάστες μέσα στην ίδια μας την χώρα...
    Αυτοί που όταν έρθει η ώρα θα βγάλουν τα διαβατήρια για να πάνε στις γεννέτηρές τους και τους εργοδότες τους
    Αυτοί που, τους ψηφίζουμε στο βωμό των συμφερόντων μας.

    Κι ενώ όλοι αυτοί ζούνε εκ του ασφαλούς, αλλά και θα φύγουν ταξιδεύοντας στην πρώτη θέση, εσύ, εγώ, εμείς… θα είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να χτίσουμε μέχρι να έρθουν και πάλι για να επιδοθούν στο αγαπημένο τους χόμπι, την καταστροφή.

    Και ίσως να φανεί παράδοξο, αλλά οι ευθύνες για την αύξηση της θρασύτητας αυτών των "υποκείμενων" και των "κοινών εγκληματιών του ποινικού δικαίου" βαρύνει όλους εμάς, που τους αφήσαμε ανενόχλητους να αποθρασυνθούν και να νιώσουν πως ζούνε στο απυρόβλητο. Εμείς τους αφήσαμε να γιορτάζουν με το θάνατο ενός 15χρονου συναγωνιστή τους και με την κατάλυση κάθε έννοιας δικαίου και να επιδιώκουν την κατάλυση της (κακής έστω) δημοκρατίας της χώρας μας...

    At 5:10 πμ, Lily

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουράκης σε ραδιοφωνική εκπομπή (9πμ 8/12/2008)είπε στον δημοσιογράφο κ. Τριανταφυλλίδη ότι δικαιολογεί και επιδοκιμάζει όλη την αναστάτωση με τις πυρπολήσεις αυτοκινήτων και μαγαζιών. Είπε μάλιστα ότι "και μια μολότωφ αν έριχνε το παιδί που σκότωσε ο ειδικός φρουρός, τί έγινε"; Σιγά τα λάχανα. Οι μολότωφ είναι φαίνεται για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ παιδικό παιχνίδι!
    Σπουδαίο παιδευτικό ρόλο έπαιξε σήμερα ο κ. Κουράκης!
    Ο κ. Αλαβάνος συμφωνεί με τον βουλευτή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο 15χρονος δεν ειχε σχεση με τον αναρχικο χωρο.
    ειναι να απορη κανεις λοιπον με την ξεφτιλα μερικων που λενε για το που εμενε ο νεκρος η να λενε ακομα και τη δουλεια κανουν οι γονεις του.
    Αλλα τη περιμενεις απο χουντικους παιδοβουβαλους φραπεδομαγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 08-12-2008

    Ο λύκος τρίχα αλλάζει, γνώμη όμως ποτέ.

    Έτσι και η δεξιά όνομα (Συναγερμός, ΕΡΕ, Νέα Δημοκρατία) αλλάζει, πρακτικές όμως ποτέ.

    Σήμερα που η ακρίβεια, η ανεργία, η φτώχεια, η καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων, η μεγάλη ληστεία στα ασφαλιστικά ταμεία, το ξεπούλημα των επιχειρήσεων του ευρύτερου δημόσιου τομέα (ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κ.λ.π.).

    Σήμερα που η κυβέρνηση των σκανδάλων ( Υποκλοπές, Πακιστανοί, Κουμπάροι, Δομημένα Ομόλογα, Βατοπέδι κ.λ.π.).

    Σήμερα που οι «σεμνοί» και «ταπεινοί» κυβερνώντες ξεβρακώθηκαν στα μάτια της κοινωνίας.

    Σήμερα που επιβεβαιώνεται περίτρανα ότι οι Νεοδημοκράτες ανέβηκαν στην εξουσία του τόπου, για να πλουτίσουν σε βάρος του λαού και της χώρας.

    Σήμερα ο «καταλληλότερος» (sik), για να αποπροσανατολίσει την κοινωνία από τα καθημερινά προβλήματα, όπως και οι προηγούμενοι «ηγέτες» της δεξιάς (τρομάρα τους), χρησιμοποιεί τη βία και τις δυνάμεις καταστολής.

    Σήμερα το αστυνομικό και ανάλγητο κράτος (συγνώμη παρακράτος ήθελα να γράψω) σκοτώνει τα παιδιά μας/σου.

    Σήμερα λοιπόν, αφού οι δεξιοί δεν πρόκειται να αλλάξουν, φρόντισε να τους αλλάξεις εσύ, να τους αλλάξουμε εμείς.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Παυλόπουλος και ο Χηνοφώτης έδειξαν οτι έχουν κάποια ευαισθησία γι'αυτό υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. Αυτός που για άλλη μιά φορά έδειξε οτι δέν έχει καμιά ευαισθησία είναι ο Καραμάν - αλής που αρνήθηκε να τις κάνει δεκτές.

    ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. toys skoyfoys kai tamanthlia ta foran oi mpatsoi poy baragane thn zarntiniera
    ta opla tvn mpatsvn den ekpyrsokrotoyn sthn paraliakh
    otan pane na kanoyn kammia epixeirhsh oi koyradomagkes toys pianoyn koroido kai toys katharizoyn 5 xasisokallierghtes
    prin diabasoyn kati prvta agorazoyn raiban kai me daneio subaru impressa
    pote den kseroyn pvs egine otidhpote
    panta ftaine oi alloi
    einai pasignvsto oti xiliades astynomikoi kai eidikoi froyroi kai agrofylakes exoyn pesei HRVIKA apo ekpyrsokrothseis molotof kai neropistolvn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. EXOUME OLOI OI ELLHNES AGANAKTISEI GIA THN PROODEUTIKARADIKH DIKTATORIKH TROMOKRATIA POU EXEI APO XRONIA EPIBLH8EI!
    THN ARISTERISTIKH LELAPA POU SARWNEI THN XWRA!
    POU NA DEEIS OTAN OLOI EMEIS POU BLEPOUME TIS KATASTROFES POU OI SYRIZO-KINOUMENOI BARBAROI FASISTARADES SYNTELOUN BGOUME STOUS DROMOUS!
    KATW TA XERIA ALHTES APO THN PATRIDA KAI TO E8NOS MAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι έλληνες πολίτες δεν κάνουν αποδεκτή την παραμονή στις θέσεις τους του δολοφόνου Παυλόπουλου και των λοιπών της άθλιας παρέας του στο Υπουργείο Δημόσιας Σκανδάλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ-ΚΩΛΟ-ΓΟΙ.
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΑΘΩΟΥ ΕΔΩΣΕ ΒΗΜΑ ΣΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ.

    ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ. ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγω λεω να παριτηθουμε ολοι απο μελη αυτης της κοινωνιας γιατι στην δημοκρατια η ευθυνη ειναι συλλογικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση