GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαδήλωση για τη Γάζα...

. Από το www.stop-the-war.gr Καλούν: Ελληνο-Παλαιστινιακή Φιλία, Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας,Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο, Παλαιστινιακές ...

.

Από το www.stop-the-war.gr

Καλούν: Ελληνο-Παλαιστινιακή Φιλία, Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας,Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο, Παλαιστινιακές και Αραβικές Οργανώσεις

Καταγγέλουμε τους βάρβαρους βομβαρδισμούς του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ, στη χειρότερη μέχρι σήμερα επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας, με πάνω από 300 νεκρούς και 700 τραυματίες, στην πλειοψηφία τους αμάχους, γυναίκες και παιδιά. Μετά την αποτυχημένη εισβολή του στον Λίβανο πριν από δύο χρόνια και την ταπεινωτική ήττα του από τις δυνάμεις της Αντίστασης, το Ισραήλ προσπαθεί να πάρει τη ρεβάνς -αυτή τη φορά εναντίον του Παλαιστινικού λαού και της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησής του της Χαμάς- και να αποδείξει ότι εξακολουθεί να είναι το πιστό και δυνατό μαντρόσκυλο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στην περιοχή. Όμως οι σφαγές και οι θηριωδίες των σιωνιστών δεν πρόκειται να σταματήσουν την Αντίσταση ούτε στην Γάζα, ούτε στη Δυτική Όχθη, ούτε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. Αντίθετα, δυναμώνουν τις φωνές για μια τρίτη Ιντιφάντα ενάντια στο Ισραήλ, ενάντια στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό που χάνει τον πόλεμο στο Ιράκ, ενάντια στα διεφθαρμένα αραβικά καθεστώτα -όπως του δικτάτορα Μουμπάρακ στην Αίγυπτο- που συναινούν σ? αυτά τα εγκλήματα και διατηρούν το εμπάργκο και τον αποκλεισμό της Γάζας. Οι σφαγές και το ματοκύλισμα στη Γάζα από τους πυραύλους του Ισραηλινού στρατού κατοχής είναι ένα έγκλημα σε βάρος του λαού της Παλαιστίνης με την στήριξη των ΗΠΑ του Μπαράκ Ομπάμα και της Ε.Ε. Συνένοχη είναι η κυβέρνηση Καραμανλή που συνεργάζεται με τους σφαγείς συστηματικά, δεν αναγνωρίζει την κυβέρνηση των Παλαιστίνιων στη Γάζα ενώ στηρίζει τον αποκλεισμό της που κοστίζει τις ζωές σε χιλιάδες Παλαιστινίους, γυναίκες και μικρά παιδιά.- Κάτω τα χέρια από τη Γάζα- Λευτεριά στην Παλαιστίνη- Να κλείσει η Πρεσβεία των σιωνιστών - όχι σχέσεις με το Ισραήλ

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

- ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 4.00 μμ

-------------------------------------------

17 σχόλια

  1. ΡΕ ΚΑΨΟΚΩΛΗ,ΣΥΓΓΝΩΝΗ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΣΟΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥ ΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
    ………………………………………………………………….

    Παιδιά ο Γιώργος λέει δεν παζαρεύω!

    Σιγά βρε γιγαντιαίε πολιτικέ, θα σκίσεις το καλτσόν!

    Δηλαδή, με ποιόν δεν διαπραγματεύεσαι;

    Με το Μπόμπολα ή με το Λαμπράκη;

    Με τον Κοντομηνά ή με τον Αλαφούζο;

    Με τον Κυριακού ή με τον Κουρή;

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

    Φού σου κάνανε πέρυσι ρε χαζούλικο, με τις δημοσκοπήσεις υπέρ του Τσίπρα και έψαχνες γωνίες να κρυφτείς, ρε Αμερικανάκι.

    Έχει πλάκα το παιντί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αει γαμηθείτε ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν κάνετε καμια intifada εναντια στα διεφθαρμένα αραβικά καθεστώτα; η μηπως είσαστε γι αυτά τα καθεστώτα οι χρήσιμοι ηλίθιοι η στην υπηρεσία των αντιιμπεριαλιστών αγιατολάδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TI LETE RE MALAKES KOLO ALAXARIDES. ANTE NA VRITE TOIS P[ARTHENES OLOI SAS.
    KALA SAS KANOUNE OI EVREOI TA THELI O KOLOS SAS, ANTE NA PLINETE KANENA PITO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΛΑΟΣ" , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ "ΙΕΡΟ & ΟΣΙΟ", ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΡΑΝ - ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ -(ΤΑΛΙΠΜΑΝ/ ΑΛΚΑΙΝΤΑ)- ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ/ -ΦΟΥΝ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΑΒΑΣ -ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΧΟΥΣΕΙΝ- ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΔΕ ΤΟΣΗ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ "ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ & ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.
    ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Άρθρο της Anne Applebaum.(αμερικανο-εβραία δημοσιογράφος, σύζυγος του εβραίου υπουργού εξωτερικών της Πολωνίας) στην «Ουάσιγκτον Ποστ».
    23-12-2008

    Με το Σκοπιανό συνδέει τις ταραχές στην Ελλάδα, με επίκεντρο την Αθήνα, το φύλλο με ημερομηνία 23/12/2008, της εφημερίδας, κύριος εκφραστής του αμερικανικού κατεστημένου και υποστηρικτής των απόψεων της εκάστοτε Αμερικανικής Κυβέρνησης.
    Μεταξύ άλλων στο εξαιρετικά αρνητικό «άρθρο» της Anne Applebaum για τα γεγονότα υπάρχει εκτεταμένη αναφορά και στο …σκοπιανό : «Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε., η μεγαλύτερη συνεισφορά της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική συνίσταται στην ξεροκέφαλη πολιτική της να θέτει προσκόμματα στην διεθνή αναγνώριση της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» - για λόγους που είναι περίπλοκοι να τους αναλύσουμε - εκτός αν η τελευταία αλλάξει το όνομά της σε FYROM «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», ένα ακρωνύμιο που όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν καταγέλαστο. Σε ότι αφορά την εσωτερική πολιτική οι Έλληνες είναι διαβόητοι για την χάλκευση οικονομικών στοιχείων που ήταν απαραίτητα για την είσοδό τους στην ζώνη του ευρώ».

    Εντύπωση προκαλεί ότι το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ κείμενο δημοσιεύθηκε πρώτα στο American Enterprise Institute της αμερικανικής πρωτεύουσας, που έχει τίτλους συνεργασίας με την Αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών C.I.A και βασικά αποτελεί παρακλάδι αυτής! Όπως έλεγαν πηγές, προσκείμενες στο αμερικανικό Intelligence, πρόκειται για συνταγμένο κείμενο από αμερικανικό κρατικό φορέα, που δόθηκε και στην «Ουάσιγκτον Ποστ», όπως στο προαναφερόμενο Ινστιτούτο προς δημοσίευση.

    Πρέπει να επισημάνουμε, με την ευκαιρία αυτή, πώς σύσσωμος ο αμερικανικός Τύπος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξακολουθούν να κρατούν ζωντανά - αν και δεν υπάρχουν - τις ταραχές στην Ελλάδα και προς την κατεύθυνση, ότι αποβλέπουν στην ανατροπή της Κυβέρνησης Καραμανλή και, κατά περίεργο τρόπο, να επιμένουν στην προκήρυξη γενικών εκλογών στην Ελλάδα.

    Τέλος, τις τελευταίες μέρες, τα πάσης φύσεως αμερικανικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα τονίζουν ότι:

    1.Ο πληθωρισμός είναι σε δυσθεώρητα ύψη.
    2.Οι τουρίστες φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στην Τουρκία και θα χρειασθούν χρόνια, για να επιστρέψουν στη διαλυμένη Ελλάδα.
    3.Παρουσιάζουν το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, ως την μόνη διάδοχο λύση για την εκτόνωση της πολιτικής κρίσης και
    4.Δεν παραλείπουν να συνδέουν τις πολιτικές ταραχές στην Ελλάδα και με αναμενόμενες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, Ισπανία και Ιταλία.

    Πρόκειται για πρόδηλη προσπάθεια, όπως διατείνονται αξιόλογοι πολιτικοί αναλυτές, πρόκλησης ευρύτερων συγκρούσεων στη Βαλκανική, με απώτερο και αποκλειστικό στόχο πρόκλησης ζημιάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι διακαής πόθος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ (Σκοπιανό, Κύπρος, Ρωσικοί αγωγοί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οτι είπε ο 5.50 και να σταματήσουν τα ανθρώπινα κατακάθια να χρησιμοποιούν παιδιά για ασπίδα όταν τα βρίσκουν σκούρα.Για τις γυναίκες δε λέω γιατί καλύτερα ο θάνατος παρά μια ζωή με άνδρα της Χαμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ θα έλεγα πορεία υποστήριξης του Ισραήλ το τελευταίο προπύργιο του πολιτισμού στον μεσαιονικό σκοταδισμό της Μέσης Ανατολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H ARISTERISTIKH FRASEOLOGIA

    DEKEBRHS, MAHS,IOUNHS, IOULHS,GENARHS , KAI PAEI LEGONTAS . EXOUN KATANTHSEI EMETIKOI TOULAXISTON OSON AFORA THN XRHSH THS ELLHNIKHS GLOSSAS OI IDEOLOGOI THS KAFETERIAS TOU SYNASPISMOU

    MAVRO STOUS PRODOTES TOU SYNASPISMOU. MAVRO STOUS YPOSTHRIKTES TWN TARAXWN
    MAVRO STOUS PRODOTES POU YPOSTHRIZOUN TOUS SKOPIANOUS
    MAVRO STOUS PSEFTOEPANASTATES TOU GLYKOU NEROU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TO APOSPASMA EINAI APO THN SYNANTHSH GIA THN EIRHNH STA BALAKANIA MIA AP=KOMA APODEIKSH OTI OI KYRIOI TOY SYNASPISMOU EINAI AMETANOHTOI PRODOTES
    Ο Αλεξάντερ Κοβατσέφσκι από το αντιπολεμικό κίνημα στη Δημοκρατία της Μακεδονίας μίλησε για τη συνολική κρίση που μαστίζει τη χώρα του και πώς οι εργάτες έχουν αρχίσει να αντιστέκονται, αναφερόμενος στην πρόσφατη απεργία των εργαζόμενων του Δημόσιου Τομέα. Η Μαρία Γρυσπολάκη από την Αρχιτεκτονική της Αθήνας μίλησε για τη σύνδεση της μάχης των καταλήψεων με την κινητοποίηση προς το Στρασβούργο. Συμμετοχή στη συζήτηση είχαν και μαθητές με παρεμβάσεις από τον Νεκτάριο από το Νέο Ηράκλειο, την Πόπη από την Αγία Παρασκευή και τον Ορέστη από τα Βριλήσσια.

    MAVRO STOUS PRODOTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να κινητοποιηθείτε και για τους άνανδρους βομβαρδισμούς της Χαμάς. Μόνο το Ισραήλ σας ενδιαφέρει? Επειδή είναι φιλοδυτικό, έτσι? Γιατί το κάνατε τουμπεκί όταν οι Ρώσσοι βομβάρδιζαν την Γεωργία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρέ παπάρα,
    Δεκέμβριος λέγεται,όχι Δεκέμβρης.
    Σάλτα καί....διάβασε τόν Δροσίνη.
    Αναστάσης.(άντε καί ισοπέδωσε τά
    βουνά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. < <> >
    ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ,

    ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΜΕΣ' ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΤΕ.
    < <> >

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και ο Πάτερ Παϊσιος είχε δηλώσει πριν από 15-20 χρόνια ξεκάθαρα!

    " Ότι και να κάνουν, όποια σχέδια έχουν όλοι τους, στο τέλος θέλουν δεν θέλουν εν αγνοία τους θα εφαρμόσουν το σχέδιο Του Θεού που είναι υπεράνω όλων"

    Κοινώς, τα Αμερικανάκια, τα Βαρντασκάκια, τα Τουρκάκια, και τα υπόλοιπα ΝΕΦΕΛΙΜ της παρέας, θα πέσουν μια μέρα των ημερών στην παγίδα που έχει έτοιμη ο Θεός!! Μάλιστα, συγκεκριμένα έχω στήσει και σενάριο πως θα γίνει αυτό!!!

    ΣΕΝΑΡΙΟ 1
    Αν το παρατηρησατε στην Μ. Ανατολή ξεσηκώθηκαν πολλά εκατομμύρια Μουσουλμάνων εναντίον φυσικά των Αμερικανών! Όμως, το ίδιο έγινε και στην Τουρκία που ξεσηκώθηκαν υπέρ των Παλαιστινίων. Σε περίπτωση όμως που η Ελλάδα θελήσει να τραβήξει τα πετρέλαια της λόγω δυσχερής οικονομικής θέσης που βρίσκεται, οι Τούρκοι θα προβούν σε πόλεμο. Μα τότε, θα καταλάβουν όλοι ότι πίσω από την Τουρκία κρύβεται η "Νεα Τάξη" και θα ξεσηκωθούν όλοι υπέρ της Ελλάδας!!

    Τα κείμενα με τις προφητείες αναφέρουν ότι θα ξυπνήσουν 100 εκ Έλληνες!! Και αυτοί είναι πολλοί ξεχασμένοι Έλληνες στη Μ. Ανατολή.

    ΣΕΝΑΡΙΟ 2

    Τα χρέη του ΠΑΟΚ δεν ρυθμίζονταν ποτέ! Ο λόγος δεν είναι ο φόβος των Αθηναίων αλλά το ... Σκοπιανό.

    Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ βγει Τσ. Λιγκ τότε αυτομάτως όλη η Μακεδονία γίνεται πασίγνωστη σε όλο τον πλανήτη. Αυτό ακριβώς όμως δεν το θέλει η "Νέα Τάξη" αφού θα της χαλάσει η σούπα!!
    Μέσω του ΠΑΟΚ θα λυθεί το Σκοπιανό

    Θυμηθείτε ότι σε περίπτωση που ρυθμιστούν τα χρέη του ΠΑΟΚ, αυτοί που θα αντιδράσουν θα είναι το ΣΥΡΙΖΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ
    ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΣΑΣΤΕ
    ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΑΔΕΣ.
    Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚΤΖΗΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ.
    ΑΛΛΟΥΣ 300 ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑΧΑΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. PRODOTES TOU SYNASPISMOU MAZPSTE TOUS KOUKOULOFOROUS SAS KAI MAZEPSTE KAI TIS DIAFORES SYNISTOSES POU PROKALOUN APOKALONTAS TA SKOPIA MAKEDONIA
    TRISATHLIOI
    MAVRO STOUS PRODOTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση