GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κάντε προανακριτική και για...

. ...τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ»!‏ . . Γράφει ο Γιώργος Κρόγιας http://krogias.blogspot.com/ . Ρελάνς στην άρνηση Καραμανλή να υπάρξει προαν...

.
...τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ»!‏
. .
Γράφει ο Γιώργος Κρόγιας
http://krogias.blogspot.com/
.
Ρελάνς στην άρνηση Καραμανλή να υπάρξει προανακριτική επιτροπή για το σκάνδαλο του Βατοπέδιου έκανε χτες στη Βουλή ο Γιώργος Παπανδρέου. Ζήτησε την σύσταση προανακριτικής που θα ερευνήσει σε βάθος το σκάνδαλο ακόμη και για τους πρώην υπουργούς των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ που ασχολήθηκαν με την υπόθεση.
«Κύριοι της ΝΔ, μήπως διαφωνείτε; Τότε ελάτε με την κυβερνητική πλειοψηφία σας φέρτε πρόταση και για κ.κ. Δρυ και Φωτιάδη. Αλλά ελάτε στη Βουλή, μην αποχωρήσετε ξανά, μην ευτελίζετε κι' άλλη φορά τους θεσμούς».
Με δικαιώνουν τα παραπάνω λόγια του Γ. Παπανδρέου. Όλα στην προανακριτική.Όχι υποκριτικά και κακιάς κοπής... "mea culpa" από τον Καραμανλή, που έχουν καθαρά επιφανειακούς και επικοινωνιακούς στόχους: Κουκούλωμα του Σκανδάλου χωρίς την απόδοση ευθυνών στους υπουργούς του (εξού και τα χειροκροτήματα στην Κ.Ο.) με παράλληλη προσπάθεια κλεισίματος της ψαλίδας...
Καιρός να χυθεί άπλετο φως στην Προανακριτική! Και για τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ... (ασχέτως αν δεν μπορούν πλέον να διωχθούν ποινικά. Πολιτικά όμως θα βγουν κρίσιμα συμπεράσματα) και πιστεύω ότι ο Γ. Παπανδρέου είναι ειλικρινής.
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΛΟΙΠΟΝ! Δεν είναι φανερό ποιος φοβάται την Προανακριτική;
Για ποια συγνώμη μιλάμε δηλαδή;;; Όσοι σεβόμαστε τον εαυτό μας και νοιαζόμαστε πραγματικά να χυθεί άπλετο φως στο μεγαλύτερο Σκάνδαλο της μεταπολίτευσης πρέπει να πιέσουμε προς κάθε κατεύθυνση για την σύσταση Προανακριτικής! Το οφείλουμε στα παιδιά μας! Ακούστε όλη την ομιλία του Γ. Παπανδρέου από το
radio.pasok.gr. Αξίζει.
-----------------------------

18 σχόλια

  1. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΙ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμμ….. Έτσι πέστα μας αλέξη τσίπρα μας, τα πανεπιστήμια και τα σχολεία τα θέλεις κλειστά, όχι για να ανεβεί το επίπεδο τους ( ξέρετε όσο ψηλά ανεβαίνει ένα κλειστό πανεπιστήμιο; ) αλλά για να μπορούν οι νεολαίοι σου να ασκούνται ανενόχλητοι στις «κοινωνικές» εκδηλώσεις του κόμματος , με τα παιδιά μας όμως που θέλουν να τελειώσουν το πανεπιστήμιο και να ψάξουν να βρουν καμιά δουλίτσα τι λες;
    Τα δικά σου θα τα βολέψεις, τι τα νοιάζει το αύριο; ή εσύ είσαι στα πράματα, ή το πασόκ, ή η νέα δημοκρατία για τους κολλητούς πάντα υπάρχουν θεσούλες, άλλωστε είσαι ειδικός στην διά διαύλων επικοινωνία, τα δικά μου και των μη κομματικά προνομιούχων θα υποφέρουν.
    Αλλά αυτό τι σε νοιάζει εσένα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρίχες, το είπε για να βγουν τα παπαγαλάκια, όπως εσύ, και να λένε αυτά που λες. Με τις εκλογές του 2007 παραγράφηκαν οι όποιες ευθύνες τον Δρυ και Φωτιάδη. Αυτός ο νόμος υπάρχει για να κουκουλώνονται οι απάτες και κομπίνες των υπουργών... Σιγά που δεν θα εκμεταλλευτεί τώρα το νόμο ο Καραμανλής για να περισώσει τους δικούς του. Σκιαμαχίες είναι αυτά για να νομίζει ο κόσμος ότι υπάρχει αντίθεση επί της ουσίας, ότι δεν είναι απαράλλαχτοι... καλά, ο Γιωργάκης είναι και χαζούλης, αλλά δεν είναι το χειρότερο που συμβαίνει στη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΑΡΧΗΓΕ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΣΜΟΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ
    ΚΑΙ Δ Ρ Υ

    ΚΑΙ Φ Ω Τ Ι Α Δ Η ?
    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ Η ΕΝΟΧΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΗ ΣΕΝΤΡΑ?
    ΕΛΙΓΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΗΓΕ Η ΧΟΝΤΡΟΠΑΤΑΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΚΡΟΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ. ΟΥΣΤ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ Η ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ?
    ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ?
    ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτα σας τα ειχε πει απο τον δεκαπενταυγουστο ο Δρ Κουτσουκος και τον βριζατε!!
    Τωρα η διαφορα ειναι 12 % !!!!
    Που ειναι τα αρθρα του δρ Κουτσουκου??? καινε και τα "κοψατε"???
    ΤΩΡΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΑΣ ΛΕΙΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

    "ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ"!!

    -------

    17/12/2008

    Συλλήψεις και πολιτικών για διαφθορά στην Ιταλία





    Πολιτικοί αξιωματούχοι και ένας μεγαλοεπιχειρηματίας της Νάπολης συνελήφθησαν σήμερα το πρωί με την κατηγορία της διαφθοράς, σε μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται και ένας δημοτικός σύμβουλος ο οποίος αυτοκτόνησε πριν από τρεις εβδομάδες, μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.

    Η εισαγγελία της Νάπολης εξέδωσε 13 εντάλματα συλλήψεως, στέλνοντας στη φυλακή τον επιχειρηματία Αλφρέντο Ρομέο και υποχρεώνοντας σε κατ΄οίκον περιορισμό τους υπόλοιπους 11. Το 13ο ένταλμα αφορούσε τον δημοτικό σύμβουλο Τζόρτζιο Νούνιες, ο οποίος αυτοκτόνησε.

    Η εισαγγελία της Νάπολης κατηγορεί τους συλληφθέντες για σύσταση συμμορίας με σκοπό την αλλοίωση μειοδοτικών διαγωνισμών, και για διαφθορά. Στην υπόθεση εμπλέκεται η εταιρεία Global Service του Αλφρέντο Ρομέο, ο οποίος είχε επικρατήσει σε στημένο διαγωνισμό το 2007, ύψους 397 εκατομμυρίων δολαρίων, για τη συντήρηση δρόμων και κτιρίων της Νάπολης και για τη διαχείριση των σχολικών κυλικείων.

    Δύο βουλευτές, ένας της δεξιάς και ένας της αριστεράς, δύο δημοτικοί αξιωματούχοι και ένας αστυνομικός περιλαμβάνονται στους κατηγορούμενους, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

    Ο δημοτικός σύμβουλος Τζόρτζιο Νούνιες (αριστερά), που αυτοκτόνησε στις 29 Νοεμβρίου, θεωρείτο ύποπτος για την υποκίνηση της βίας στην αποκορύφωση της κρίσης των σκουπιδιών στη Νάπολη την περασμένη άνοιξη. Στα τέλη Οκτωβρίου ετέθη σε κατ΄οίκον περιορισμό. Πριν από την αυτοκτονία του ο ιταλικός τύπος δημοσίευε πληροφορίες για τη διεξαγωγή και άλλης δικαστικής έρευνας εναντίον του, θεωρώντας ότι η κατηγορία περί υποκίνησης βίας δεν επαρκεί για την επιβολή του μέτρου του κατ΄οίκον περιορισμού.

    Οι συλλήψεις γίνονται την επομένη της σύλληψης 15 ατόμων, ανάμεσά τους και του γάλλου διευθυντή της Total Ιταλίας, για διαφθορά στο πλαίσιο της εκμετάλλευσης του πετρελαίου στη νότια Ιταλία.

    Σε άλλη υπόθεση, 38 άτομα, ανάμεσά τους και ο Κάρλο Τότο, διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας Air One και ο δήμαρχος της Πεσκάρα, κατηγορούνται για διαφθορά, αισχροκέρδεια και κατάχρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τρικυμια εν κρανιω?
    ενδοσκοπηση?
    ελλειπε το γνωστο διδυμο?

    στιγμιαια ..?
    οτι και ναναι τους δωσατε οπλο γερο να μην πατησουν στη βουλη με τα ειπα ξειπα
    και αντε πεισε τον κοσμο σου οτι δεν ηταν στημμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕΛΑΝΣ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ?
    ΕΙΠΑ ΞΕΙΠΑ ΧΕΖΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΛΑ ΜΟΥ ΛΕΜΕ ΟΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ
    ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ
    ΩΣ ΑΛΛΟΘΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φάλαγγα!

    Ξαναβγήκε πάλι χτες στις επάλξεις ο Σαχλάκης, μετά τα γνωστά επεισόδια των κουκουλοφόρων να τους στηρίξει και να τους δώσει μία χείρα βοηθείας, ένα χτύπημα στην πλάτη βρε αδελφέ για να συνεχίσουν με νέες δυνάμεις το έργο τους.
    Τους χάιδεψε τα αυτιά, τους έδωσε θάρρος να μην το βάλουν κάτω, τους έδωσε αυτό που χρειάζονταν τέλος πάντων.

    Τι κι αν τα παιδιά που παρευρίσκονταν στο studio είπαν ότι καταδικάζουν κάθε μορφή βίας, και δεν είναι αυτή η δική τους μορφή αγώνα, ο Λάκης τους έβαλε όλους στο μίξερ τους χτύπησε καλά και οι υπάλληλοί του ανιματέρ έδιναν το έναυσμα έναρξης και λήξης κάθε χειροκροτήματος ως συνήθως.

    Ακούσαμε και το εξής απίστευτο. Οι πλιατσικολόγοι έκλεβαν λέει λουι βιτόν από το Κολωνάκι. Σιγά το πράγμα ρε παιδιά. Πλιάτσικο και πυρπολήσεις σε μαγαζάκια μεροκαματιάρηδων, λεηλασίες και καταστροφές σε περίπτερα, στάχτη και μπούρμπερη σε πολυκαταστήματα που αφήσανε οικογένειες με άνεργους Χριστουγεννιάτικα δεν άκουσε ο Λάκης.

    Αλλά και να άκουσε δεν είναι αυτός ο καημός του. Αυτός θα την βγάλει σε κανένα σαλέ στην Ελβετία ή άντε βαριά σε καμία Αράχοβα, με αυτούς θα ασχοληθεί; Είπε να κάνει μία εξυπηρέτηση στην οικτρή μειοψηφία που καπελώνει την συντριπτική πλειοψηφία όπως πάντα. Έχει κι αυτός τις απολαβές του, δεν το κάνει τσάμπα.

    Δημοκρατία για τον Σαχλάκη δεν είναι επικράτηση της πλειοψηφίας με σεβασμό στην μειοψηφία…α όλα κι όλα. Το έχει αποδείξει τόσες φορές καλώντας πάντα τις μειοψηφίες. Δημοκρατία για τον Σαχλάκη είναι επικράτηση της μειοψηφίας και καταπάτηση των δικαιωμάτων της μειοψηφίας. Και άμα σας αρέσει. Δική του είναι η εκπομπή, αυτό τον πληρώνουν να κάνει κι αυτό κάνει. Είδατε εσείς πουθενά μαθητές και φοιτητές που δεν συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις να εκφέρουν λόγο στην εκπομπή του;Είδατε ανθρώπους που επλήγησαν από τα έκτροπα, απλούς πολίτες να μας λένε την άποψή τους; Όχι φυσικά βρε κουτά, γιατί απλά δεν τους κάλεσε και στο φινάλε δεν γουστάρει να ακούσει τις ανησυχίες τους, τι ονειρεύονται, τι επιθυμούν τι γνώμη έχουν για τα τεκταινόμενα και ας αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία.

    Είδατε να καλέσει πλην του κ. Μαρκάτου, που ήξερε εξ αρχής ότι θα συνταχτεί με το μονόπρακτό του, πανεπιστημιακούς που πρόσφατα ξυλοκοπήθηκαν άγρια μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου από τους γνωστούς αγνώστους που σήμερα έγλυφε, λίγε μέρες πριν τα επεισόδια; Όχι φυσικά, αυτά είναι για να τα κουκουλώνουμε και να τα χώνουμε κάτω από το χαλάκι, έτσι Σαχλάκη;

    Γνωστός για τις τακτικές του ο μονόλογος του Σαχλάκη που επιστρατεύτηκε να παίξει για μια ακόμη φορά τον ρόλο που ξέρει να παίζει παραπλανώντας και αποκρύπτοντας.

    Και σαν να μην έφτανε αυτός, είδαμε και άλλη εκπομπή να ξεπερνά τον εαυτό της σε μία προσπάθεια να γίνει ευάρεστη και να μη κακοχαρακτηριστεί από τον γνωστό ψευτοπροοδευτικό συρφετό, και μας εξέπληξε.

    Στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα, λίγο μετά, και σε αφιέρωμα που έκανε στην ζωή του δράστη, στην προσπάθειά του να εμφανίσει τον φερόμενο ως δράστη με όσο πιο μελανά χρώματα γίνεται – και είναι αναφαίρετο δικαίωμά του – είπε ότι τα άγρια ένστικτα του ειδικού φρουρού βρήκαν καταφύγιο στα ΛΟΚ και πρόσθεσε ότι ήταν το ιδανικό μέρος για να τα αναπτύξει.

    Τα σκεφτήκατε αυτά που είπατε για τις Δυνάμεις Καταδρομών ή σας ξέφυγαν; Υπερβάλλοντα ζήλο δείξατε και δώσατε στο κοινό το μήνυμα ότι όσοι υπηρετούν σε αυτές τις δυνάμεις δεν είναι στα καλά τους; Σαν δεν ντρέπεστε! Σε μια πιθανή σύρραξη με την Τουρκία, όταν ο γιος σας – αν δεν φυγαδευτεί στο εξωτερικό – θα υπηρετεί σε μονάδα πιο πίσω κι από τα γυναικόπαιδα αυτοί οι «άρρωστοι» θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή του πυρός να προστατέψουν εσάς τον σώας τα φρένας. Ντροπή και αίσχος!

    Και η παρωδία συνεχίστηκε. Ειπώθηκε στη συνέχεια ότι ο ειδικός φρουρός είναι από την Μάνη και ανέφερε ότι μία τέτοια περιοχή αφήνει κατάλοιπα σε ανθρώπους και είναι φυσικό να καταπιέστηκε μιας και μεγάλωσε εκεί. Δεύτερη φορά ντροπή σας!

    Προσβάλλετε έναν τόσο περήφανο τόπο και τους κατοίκους του που 400 χρόνια πόδι τούρκου δεν επάτησε και από εκεί ξεπήδησε η φλόγα και ιδέα της λευτεριάς ενός ολόκληρου έθνους.

    Ισοπεδώσατε, τσουβαλιάσατε στην προσπάθειά σας να βγάλετε το ιδανικό βίντεο για τον ειδικό φρουρό που θα κάνει ευτυχισμένους πολλούς – αλλά αυτό ουδόλως μας απασχολεί- για τα ΛΟΚ όμως και την ΜΑΝΗ γιατί αφήσατε αυτούς τους ΣΑΦΕΙΣ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ;

    Δεν σας κατατάσσουμε στην κατηγορία του Λάκη αλλά ενός αντικειμενικού δημοσιογράφου γι αυτό και σας παρακολουθούμε ανελλιπώς. Αν καταλάβατε το τι πράξατε πράγμα που το ευχόμαστε παρακαλούμε να αποκαταστήσετε την αλήθεια και να πράξετε τα δέοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Bρε βλάκα Κρόγια από που είσαι;; Δεν γνωρίζεις ότι οι ευθύνες του Δρύ και Φωτιάδη έχουν διαγραφεί;; Και είσαι και μπλόκερς πάνάθεμα σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πανό στην Ακρόπολη κρέμασαν οι αιώνιοι φοιτητές...
    Καλούν σε αντίσταση

    επιβεβαιώνοντας το εγκεφαλικό τους κενό

    Πανό στο οποίο αναγράφεται η λέξη «αντίσταση» στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά ανάρτησαν φοιτητές στη βορειοανατολική πλευρά του ιερού βράχου της Ακρόπολης. Ευτυχώς, που αναγράφεται και στην Ελληνική γλώσσα η λέξη αντίσταση, ειδάλλως θα έδιναν την εντύπωση πως απευθύνονται ΜΟΝΟ σε μη Έλληνες!!!
    Αν και η συγκεκριμένη πράξη σαν στόχο έχει να πλήξει ΜΟΝΟ στο εξωτερικό το κύρος της χώρας, το οποίο κάποιοι επιθυμούν να μειώσουν και να δώσουν την γενικότερη εντύπωση πως η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς επανάστασης και ακυβερνησίας, ασχέτως αν η εικόνα αυτή φέρνει και ουσιαστικές οικονομικές απώλειες στον τόπο. Αγνοούν οι "αφελείς" πως οι "πορτοκαλί επαναστάσεις" είναι παραγόμενες από την CIA. Εκτός και εάν νομίζουν πως η δική τους "μαυρο-κόκκινη" επανάσταση, λόγω χρώματος, διαφέρει και δεν συντονίζεται από το στρατηγείο της CIA (που βρίσκεται μέσα στα Εξάρχεια).

    Δεν ενδιαφέρονται άλλωστε οι αιώνιοι φοιτητές, ούτε οι «λοχίες» τους και οι «στρατηγοί» τους για την μείωση της χώρας. Σκοπός τους είναι πλέον μεθοδευμένα, με συνεχόμενες δράσεις που θα μεταφέρουν (μέσω του γνωστού δικτύου Indymedia αλλά και άλλων ιστότοπων) στο εξωτερικό, να πραγματοποιήσουν ένα «αντάρτικο» που κύριο στόχο θα έχει την «εικονική εκτροπή της κυβέρνησης». Οι γενικότερες δράσεις τους, πέρα από το σπάσιμο βιτρίνων και το κάψιμο καταστημάτων, προσανατολίζονται πλέον σε «πόλεμο» κατά του πολιτεύματος, με τη μέθοδο του «ροκανίσματος» και την αναμονή ενός ακόμη «επεισοδίου» (σε μελλοντικό σύντονο χρόνο) που θα πυροδοτήσει ακόμη μία «λαϊκή εξέγερση».
    Οι επόμενες ημέρες, μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2009 (οπότε και αποχωρεί ουσιαστικά ο Μπους και το ανθελληνικό του επιτελείο από την διακυβέρνηση των ΗΠΑ) κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμες και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξει κλιμάκωση (και ίσως μεγαλύτερη) από τους θαμώνες των Εξαρχείων που υπηρετούν τα συμφέροντα του γνωστού-αγνώστου Σόρος (γνωστότατου για τις χρηματοδοτήσεις του σε "πορτοκαλί" επαναστάσεις).
    Μάλιστα, έως και η γειτονική Τουρκία παρατηρώντας τις «δράσεις» των «οργισμένων Εξαρχείων» προσαρμόζεται σε μία στάση αναμονής, προεξάρχοντος του ιδίου του προέδρου της Τουρκίας κ. Γκιούλ, ο οποίος ακύρωσε όλες του τις επισκέψεις σε άλλες χώρες (μεταξύ των οποίων και το ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος Ισραήλ).
    Οι ανακατατάξεις θεωρούνται πλέον δεδομένες. Το ζητούμενο είναι πότε και με ποιόν τρόπο θα γίνουν, καθώς και τι αποτέλεσμα θα επιφέρουν στην χώρα… Οι «δράστες» που θα ενεργήσουν στο εσωτερικό της Ελλάδας είναι επίσης γνωστοί. Ίσως όμως θα έπρεπε να προσανατολιστούμε το εύρος της δράσης τους και το έρεισμα που πιθανότατα θα δώσουν σε εξωτερικούς παράγοντες (Τουρκία) να επέμβουν (και που…).
    Ένα εύγε λοιπόν στους υβριστές και είρωνες της Ακρόπολης των Αθηνών, που με την ανάρτησή τους προσβάλλουν όχι μόνο τους ίδιους τους εαυτούς τους, αλλά κύρια τον τόπο που τους εκθρέφει και τους επιτρέπει να εκφράζονται (έστω και ανθελληνικά) εναντίον του.
    Η δική τους δημοκρατία, είναι βέβαιο πως δεν θα επέτρεπε αυτού του είδους τις δράσεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΦΡΙ...Η ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ Η ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΚΕΣ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΦΥΙΑ ΤΟΝ ΚΡΟΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Συγγνώμη που σε σκότωσα, δεν ήξερα ότι το όπλο ήταν γεμάτο. Μετά μου το είπανε! Τι να κάνω άλλο; Μη μου πεις πως θα πάω φυλακή κιόλας! Τι έκανα; Αφού δεν ήξερα σου λέω!
    Μην επιμένεις. Στο κάτω κάτω δε φαντάζομαι να πιστεύεις πως οι πιστοί μου υπηρέτες δε θα καταλάβουν πως δεν ήξερα και δε θα με υποστηρίξουν όταν τους το πω; Εγώ σου λέω θα ενθουσιαστούν. Εδώ είσαι και εδώ είμαι για να ξέρεις. Τα χειροκροτήματα που θα ακούσεις δεν τα έχεις ξανακούσει. Για να δεις πόση εμπιστοσύνη εμπνέω! Όχι παίζουμε. Γι αυτό σου λέω δέξου τη συγγνώμη μου γιατί στο κάτω κάτω δεν το έχω σε τίπουα να τα ρίξω όλα στους προκατόχους μου που δε με ειδοποίησαν για το γεμάτο όπλο ούτε και τους υπουργούς μου ειδοποίησαν! Και ξέρεις οι υπουργοί μου είναι άκαπνοι και δεν γνωρίζουν από όπλα. Σ' αυτούς δώσ' τους πλιάτσικο και πάρ' τους την ψυχή!
    Άντε. Τράβα να σε θάψουν. Θα φροντίσω για κηδεία με δημόσια δαπάνη, τι άλλο θέλεις;

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ότι και να κάνουν, ότι και να λένε οι αμερικάνοι και οι καναλο-νταβατζήδες ένα πράγμα να μην ξεχνάνε. Στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία και ο Καραμανλής ψηφίστηκε από σχεδόν 4 εκατομμύρια πολίτες.
    Η προσωπική ευθύνη του Καραμανλή είναι να οργανώσει το λαό ενάντια στους καναλάρχες, που νιάζονται μόνο για τα προσωπικά τους οικονομικά συμφέροντα.
    Δεν νιάζονται για τα λεφτά του Καραμανλή οι καναλάρχες, για ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ νιάζονται.
    Θέλουν ολιγοπώλια και όχι ανταγωνισμό για να βγάζουν υπερκέρδη, στις τράπεζες, τα supermarket, τα διυλιστήρια, παντού.
    Θέλουν το υπερχρεωμένο κράτος να ξοδεύει λεφτά σε διαφημίσεις στα κανάλια τους, θέλουν ο στρατός να αγοράζει όπλα που δεν χρειάζεται για να παίρνουν μίζες, θέλουν να φτιάχονται δημόσια έργα που δεν έχουν καμμία ανταποδοτικότητα και να χρεώνουν διπλό κόστος, κλπ.
    Όταν ο Αλογοσκούφης άρχισε να νοικοκυρεύει την οικονομία ο κάθε τυχάρπαστος φαταούλας Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης συμφώνησαν ότι ο Καραμανλής πρέπει να πέσει.
    Ήρθε και η χρηματοδότηση από την NSA και τη CIA και έδεσε το γλυκό.
    Κώστα Καραμανλή, άσε τα κυριλίκια και κατέβα στο πεζοδρόμιο.
    Δείξε στο λαό ότι δουλεύεις γιαυτόν και ξεσκέπασε τους συνωμότες καναλάρχες.
    Όσο για το Γιωργάκη, αγνόησέ τον, αυτός απλά δεν υπάρχει σαν πολιτική οντότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΙΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙΣΘΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ Η ΣΥΓΝΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κι αν παραδέχτηκε ευθύνη, τι μ΄αυτό, αφού στη συνέχεια ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
    Να κλέψω κι εγώ, να καταχραστώ, να εξαπατήσω, ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΩ, μετά απλά να αναλάβω την ευθύνη, ΚΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ...
    (Καλά, δε θα τους συμπεριλάβει στον επόμενο ανασχηματισμό!...
    Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι δηλαδή!...Ούτε καν τους αποπέμπει, έτσι για τα μάτια!...).
    ΡΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΖΗΣΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση