. Από το www.DentNEWS.net VIDEO: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: 2006 - 2008 ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 15 ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
.
Από το www.DentNEWS.net
VIDEO: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: 2006 - 2008
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 15 ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
.
Από το www.DentNEWS.net
VIDEO: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: 2006 - 2008
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 15 ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
Σε ανακοίνωσή της η πλειοψηφία των μελών του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών, χωρίς να περιλαμβάνεται στα πρόσωπα που υπογράφο...
Πρώτα απ' όλα γιατί να υπάρχει βίντεο ενός "τυχαίου περιστατικού"???
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ?
Κατι του στυλ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
Επειτα γιατί ακούγονται σειρήνες από τα επεισόδια πριν τους πυροβολισμούς???
Να με συμπαθάτε αλλά εγώ σας έμαθα να τρώτε κουτόχορτο για να μου το πασσάρετε τώρα εσείς!
Αντε και στα δικά σας μάγκες και σύντομα!
ναι ρε πατερούλη, και στα δικά σου...
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα χύσω στα κόλλυβα τα δικά σου και της μάνας σου...
Μουνόπανο χαφιέ
Το βίντεο γιατί το τραβούσαν, ήθελαν να αποθανατίσουν κάτι;
ΑπάντησηΔιαγραφήΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ Ο ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΜΗ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο DNA των Καραμανλήδων τους κατευθύνει, όταν καταρρέουν, να επανιδρύουν το κράτος (sik), και να το μετατρέπουν σε αστυνομικό κράτος με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή λειτουργία της δημοκρατίας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο DNA των Καραμανλήδων τους κατευθύνει, όταν καταρρέουν, να ενθαρρύνουν τη δημιουργία παρακρατικών ομάδων και στη συνέχεια να τις χρησιμοποιούν σε προβοκατόρικες αποστολές.
Το DNA των Καραμανλήδων, (η ιστορία αλλά και το παρόν είναι αμείλικτοι μάρτυρες), μας έχει «χαρίσει», ενδεικτικά ας θυμηθούμε:
• Βία και νοθεία (δώρο του «εθνάρχη» στον ελληνικό λαό) τη δεκαετία του 50.
• Δολοφονίες πολιτικών αντιπάλων.
• Ζαρντινιέρες.
Σήμερα ο «καταλληλότερος» (sik), λίγο πριν την κατάρρευση του ίδιου και της παράταξής του, με τον ποιο δραματικό τρόπο μας θυμίζει, για μία ακόμη φορά, που τον κατευθύνει το DNA των Καραμανλήδων, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.
Σήμερα που το σύστημα εξουσίας του «καταλληλότερου» (sik), σκοτώνει τα βλαστάρια μας, πρέπει να μην τσιμπήσουμε και ρίξουμε νερό στο μύλο της αντίδρασης. Αλλά να αντιδράσουμε με ψυχραιμία, σύνεση, νηφαλιότητα.
Αύριο τον «καταλληλότερο» και την παρέα του, όλοι μαζί, να τους στείλουμε άλλους σπίτια τους και άλλους στον κορυδαλλό.
Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ
Η αλητεία του MEGA σε όλο της το μεγαλείο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔείχνουν το "βίντεο της δολοφονίας" στο οποίο διακρίνεται ένα αυτοκίνητο να κινείται στην Τζαβέλα και στην συνέχεια στο ρεπορταζ δείχνουν την Τζαβέλα πεζόδρομο με κολωνάκια στην μέση μάλιστα!
Τόσες, μα τόσες συμπτώσεις ρε παιδί μου!!!
ανώνυμε @ 6:03
βρες ένα γκομενάκι έστω και άπλυτο! ακόμα στο χειρογλύκανο είσαι???
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
ΑπάντησηΔιαγραφήΙΔΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ (ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ,
ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...
Γιατί δέν πάς πιό πίσω χρονολογικά?
ΑπάντησηΔιαγραφήΑναστάσης.
.. από το 1999 και μετά όλες οι ρουσφετολογικές προσλήψεις ΣΗΜΙΤΗ - ΒΕΡΕΛΗ για ειδικούς φρουρούς ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ... ενας από αυτούς είναι και αυτός ο δράστης ... ΕΡΩΤΗΣΗ : ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ "ΔΗΘΕΝ" ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ .... τόσο καιρό δεν τους βλέπατε στους δρόμους ?????
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΟΥΝΗΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΤΟΥ???....
ΑπάντησηΔιαγραφήαυτο ηταν και το μονο που εκανε ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ στα 5 χρονια του...να τα βαλει μονο με τους φοιτητες για να μας πεισει οτι εχει αντιπαλους.....αφηνοντας ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ-ZAXOΠΟΥΛΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ-ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ-ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
12 % proeigeitai to Pasok
ΑπάντησηΔιαγραφήelege simera o dr Koutsoukos...
katarreoun san tin xounta...na eiste eoimoi ana pasa stigmi gia ekloges
elege stous prasinofrourous...tora pou ksepsyxane ginontai epikindynoi,,,isos exoume kai alla 8ymata...
pasok Niki
TSAKISTE TA ANARXIKA SKYLIA PRIN EINAI APGA!
ΑπάντησηΔιαγραφήNA KATEBEI O STRATOS TWPA!!!
PROLYPTIKES SYLUPSEIS OLWN TWN ANAPXO-KARAGKIOZHDWN
WRA NA TELEIWNOUME ME TOUS KOUKOULOFOROUS FASISTARADES MIA KAI KALH!!!!!!