GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε λάθος δρόμο...

.

.

6 σχόλια

  1. Αυτές οι δυνάμεις, της οργής με μεζούρα, της οργής που λεηλατεί θύματα και θύτες, της οργής που τελικά εξισώνει το αίμα του αθώου με τη δημαγωγική «σφαγή» του δολοφόνου, άφησαν ανοιχτή την πόρτα να μπουν στην πόλη οι βάρβαρες κουκούλες είτε ως νεο «Τούρκοι», είτε ως νεο «Ναζί». Δεν έχει σημασία η ταμπέλα, το αποτέλεσμα μετράει. Πυρπόλησαν, ερήμωσαν, εκβίασαν, γκρέμισαν. Εξόργισαν την πλειοψηφία των πολιτών που δεν θα πιάσουν ποτέ μια πέτρα για να σπάσουν τη τζαμαρία ενός μικρού μαγαζιού. Και το μέλλον φαίνεται πιο σκοτεινό μια και με αυτές τις κουκούλες, θέλουν οι καναλάρχες, να μας συγκυβερνήσουν Πασόκ και Σύριζα!
    Έπειτα από όλα αυτά θέλουν να μας πείσουν τα κανάλια και τα παπαγαλάκια τους, ότι όλα γίνονται αυθόρμητα, η φαντασία μας συνωμοτεί και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την «κοινωνική εξέγερση» του Σύριζα και των ναζί-κουκουλοφόρων του!!!
    Μας περνάνε για τόσο βλάκες και έχουν υπερεκτιμήσει αλαζονικά την εικονική τους ισχύ ή δεν έχουν καθόλου εκτιμήσει την οργή του κόσμου κατά της φασιστικής κουκούλας και των ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12:04 θελω να συμφωνισω μαζι σου αλλα πρωτα πρεπει να μου πει καποιος τι εκανε το συντεταγμενο κρατος με ολες τις υπερεσιες του να προλαβει ολα αυτα που αναφερεις, να ξεσκεπασει οσους βρισκοντε πισω απο αυτα και να ακυρωσει τις πραξεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο
    Πριν δέκα λεπτά στην Βουλή, σήμερα Κυριακή 21/12/2008, ο Πάγκαλος είπε τα εξής προς τον υπουργό εθνικής οικονομίας Κύριο Αλογοσκούφη.
    Κύριε υπουργέ με απόφαση σας δωρίσατε πάνω από ένα δις ευρώ σε τρεις ή τέσσερεις τράπεζες για να διευκολυνθούν στις μισθοδοτικές τους υποχρεώσεις στο προσωπικό τους, και τις ανέφερε με χ,ε,κ, τυχαία τα γράμματα, αλλά με τα ονόματα τους στην διάθεση του υπουργού.
    Και τον ρωτά, είναι υποχρέωση του συνόλου των φορολογουμένων να πληρώνουν την μισθοδοσία τραπεζών, και προσθέτω δικό μου σχόλιο, των τραπεζών με τα πανωτόκια, τις ληστρικές πιστωτικές κάρτες, τα επιτόκια δανεισμού τα υψηλότερα στην Ευρώπη, και τόσα άλλα…..
    Σε άλλη δε περίπτωση που έπρεπε να φορολογηθούν στελέχη τραπεζών με περίπου διακόσα πενήντα εκατομμύρια ευρώ, και τα καθυστερούσαν ελλόγως, με φωτογραφική διάταξη νόμου ως είπε ο Πάγκαλος, ο Αλογοσκούφης τους απάλλαξε της υποχρεώσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλαφούζο δεν σε βλέπω καλά.
    Καθόλου καλά.
    Ειλικρινά νομίζεις ότι οι πρασινοφρουτροί θα αγοράσουν την πατσαβούρα σου την Καθημερινή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση