GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eπίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια...

. Εμπρηστική επίθεση σε βάρος έξι οχημάτων της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από την επίθεση έξι οχήματα στ...

.

Εμπρηστική επίθεση σε βάρος έξι οχημάτων της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από την επίθεση έξι οχήματα στο κτίριο της οικονομικής υπηρεσίας της αστυνομίας υπέστησαν ζημιές.

------------------------------------

8 σχόλια

  1. Το ΠΑΣΟΚ ως εναλλακτική δείχνει αγκυλωμένο στα φαντάσματα του παρελθόντος. Οι ίδιες φάτσες, οι φθαρμένες, οι χρεωμένες με διάφορα, εμφανίζονται από τη σκιά και ξαναδιεκδικούν εξουσία. Αντί να γίνει αποτίμηση των ικανοτήτων και της προσφοράς του καθενός, το παιχνίδι παίζεται με τους κλασσικούς κανόνες της ψηφοθηρίας και της εκλογικής δύναμης.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει κεφαλαιώδεις αδυναμίες. Από τη μια ο χαρακτήρας του Αλαβάνου - που όσο κι αν προσπαθεί να τον κρύψει στην Ελλάδα, στις Βρυξέλλες ως ευρωβουλευτής είχε γίνει περίγελο των πάντων, από την άλλη η φαρσοκωμωδία με τον "πρόεδρο Μ.Α." Αλέξη Τσίπρα (Μ.Α. = My Ass), το απότομο ξεπέταγμα που ακολουθείται από το ξεφούσκωμα των ποσοστών, όλα αυτά δείχνουν ένα ΣΥΡΙΖΑ αφερέγγυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε κατάργηση του προνομίου που παραδοσιακά διατηρούν οι εφημερίδες και τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης για τη διαχείριση κατά το δοκούν του 2% του τζίρου τους, είναι αποφασισμένη να προχωρήσει η κυβέρνηση. Ο Κώστας Καραμανλής θα το ανακοινώσει την Κυριακή, πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2009.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ.
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΤΩΝ ΜΑΚΗΔΟΘΕΜΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΧΩΡΟ ΤΩΝ ΜΜΕ.
    ΙΣΩΣ Η ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΣ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο εξευτελισμενος προεδρος του πασοκ

    Ποιος κυβερναει το Πασοκ ο Γιωργος ή η "καθε κυρία" π.χ. Δαμανακη??

    Η Δαμανακη Μαρια εχει καταξεφτιλησει τον Γιωργο και την Αντα πισω απο την πλατη τους. Εχουν παρει επτα καταγγελιες για το γεγονος και κανουν τους "ανηξερους"
    Ο Νικος Παπανδρεου για τον εξεφτελισμο του Γιωργου απο τη Δαμανακη τι κανει??
    Γιωργο διωξε τον Τατουλη του Πασοκ που λεγεται Δαμανακη!!


    Ξεφτιλισμενο Προεδρο Πασοκ δεν μπορει να γινει Πρωθυπουργο!!

    Η Δαμανακη σε εκβιαζει?? Σε εχει στο "βρακι της"?
    Η καταστροφη σου ετοιμαζεται!!!

    Πασοκτζηδες

    21 Δεκέμβριος 2008 1:27 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα μωρέ, τι είναι 6 περιπολικά που κάηκαν... Θα πάρουμε άλλα, πλούσια χώρα είμαστε, πάμπλουτους φορολογούμενους πολίτες έχουμε, αφήστε "τα παιδιά" να σπάνε και να καίνε... σιγά μην πάνε στα μαθήματα, αυτοί τα έχουν μάθει όλα με τη γέννησή τους.

    Εγώ, ο απαισιόδοξος, βλέπω όμως ότι το μπούμερανγκ θα έρθει σκληρό πίσω και θα πάρει πολλούς ο χάρος, αλλά όλοι οι αληταράδες που σήμερα σπάνε και καίνε, θα λουφάξουν και θα γίνουν οπαδοί του νόμου και της τάξης. Θα βολευτούν σε καμιά ΔΕΗ ή σε Τράπεζα -αυτό θέλουν κατά βάθος- και θα "δουλεύουν" ως συνδικαλιστές... Όλοι ξέρουμε πόσο ιδρώτα θα χύσουν στον επαγγελματικό τους βίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eδώ εδώ εδώ στα φιλαδέλφεια εδώ θα σας γαμήσουμε τις μάνες και ταδέρφια

    ΑΕΚ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μράβο στα παιδιά! Στάχτη και μπούρμπερη στους μπάτσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολα αυτα ποιος θα τα πληρωσει;Ο ανικανος Παυλοπουλος και ο πρωθυπουργος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση