. Γράφει ο Γιώργος Πιπερόπουλος , Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας . Απαιτείται ΑΜΕΣΗ Σύγκλιση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό την εποπτ...
Γράφει ο Γιώργος Πιπερόπουλος,Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας
.
Απαιτείται ΑΜΕΣΗ Σύγκλιση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό την εποπτεία του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων και των παραγωγικών φορέων
Έχω την αίσθηση ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από όσο νομίζουν κάποιοι και κάποιες. Καθώς από το Σαββατόβραδο αυτό που διακυβεύεται
ΔΕΝ είναι η οργή και αγανάκτηση για τον θάνατο ενός εφήβου,
ΔΕΝ είναι το ερώτημα εάν οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ και οι Ειδικοί Φρουροί ή Συνοριοφύλακες διαθέτουν τη απαραίτητη εκπαίδευση και περνούν από τα απαραίτητα ψυχολογικά τεστ διαχείρισης θυμού και κρίσεων
ΔΕΝ είναι εάν δικαιολογείται το ξέσπασμα τυφλής βίας με καταστροφές περιουσιών, Εμπρησμούς και λεηλασιών,
ΔΕΝ είναι η πιθανότητα να διευρυνθεί το στατιστικό χάσμα ανάμεσα σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
ΔΕΝ είναι θέμα πολιτκού-κομματικού κόστους ή ωφέλειας….
ΔΕΝ είναι η ηρεμία της αγοράς,
Αυτό που διακυβεύεται, με την επερχόμενη-καλπάζουσα μάλιστα οικονομική ύφεση και κρίση που θα δημιουργήσει πρωτόγνωρες καταστάσεις ανέχειας και,
Ανεργίας είναι η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ και η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Εάν κάποιος επιτρέψουμε πίσω από Κομματικές σκοπιμότητες να δημιουργηθεί κατάσταση πανικού, διάλυσης και αντιπαλότητας ανάμεσα στον λαό μας, ΤΟΤΕ εκείνοι που μεθόδευσαν, με ανεπάρκεια, αδιαφορία και ανικανότητα αποσύνθεση των κοινωνικών μας δομών και θεσμών θα επιβεβαιώσουν εκείνους που μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες!
------------------------------------
ΓΙΑΤΙ; ή σε απλα Ελληνικά: WHY?
ΑπάντησηΔιαγραφήA! Μόλις προ ολίγου είχα γράψει, ως σχόλιο σε άλλο post, ότι μετά τις μαλακίες του Κρόγια και του Λουτράδη, αυτός που μας έλειπε ήταν ο γραφικότατος μαϊντανός Πιπερόπουλος, καθώς και ο Κουτσούκος. Ο ένας εμφανίσθηκε. Μένει ο Δρ τώρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήk.piperopoule mia erotisi!! giati sas diakopsane ston aera tou antena stin ekpompi tis tatianas? toso poly tous peiraksan ayta pou legate???
ΑπάντησηΔιαγραφήkai i megaliteri ekpliksi einai oti i tatiana den eipe tipota apolytos kathos epanilthe i kanoniki roi tis ekpompis!!! oute kan sas ksanaedose ton logo na sinexisete
Ο φαιδρεπίφαιδρος "καθηγητής" Πιπερόπουλος ξαναχτύπησε. Αυτή η χώρα διακρίνεται από ένα μοναδικό, γελοίο χαρακτηριστικό: όταν ανακύπτει ένα θέμα, όσο σοβαρό κι αν είναι αυτό, θα βγούν διάφοροι κολοκύθες να πουν το μακρύ τους και το κοντό τους. Η γελοιότητα αυτής της χώρας αποδεικνύεται, συν τοις άλλοις, και από το γεγονός ότι για τα μεγάλα θέματα μιλούν οι Πιπερόπουλοι αυτής της χώρας. Κάθε χώρα έχει και τους αστείους Πιπερόπουλούς της - αλλά καμιά άλλη χὠρα, νομίζω, δεν έχει, ως δημόσιους σχολιαστές, ΜΟΝΟ Πιπερόπουλους...
ΑπάντησηΔιαγραφήΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Κ.ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΕ Η ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑΤΟΥ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ [ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ]ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΚΟΙΤΞΤΕ ΠΙΣΩ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΕ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτη φυλακή όλοι οι 300 της βουλής.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέρμα η κοροϊδία. Τέρμα το κλέψιμο.
Θέλουμε κράτος και όχι Μαφία.
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.
Ελατε τωρα? Ποια κοινωνικη συνοχη και αλληλεγγυη. Αν δεν κανετε χιουμορ, τοτε με συγχωρειτε αλλα μαλλον για την βολη σας ενδιαφερεσθε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΞεχύθηκαν τα σμήνη των λακέδων. Από τους άμβωνες (ΜΜΕ) της νεοταξικής εκκλησίας θρηνούν σπαρακτικά και ουρλιάζουν ηθικολογικά. Τι αχαλίνωτη υποκρισία φρενοβλάβειας. Θρηνούν για το θάνατο του παιδιού αυτοί, οι ίδιοι ακριβώς, που ευλογούσαν και χειροκροτούσαν τη ΝΑΤΟϊκή, μαζική σπορά του θανάτου εναντίον της Γιουγκοσλαβίας, του Ιράκ και του Αφγανιστάν!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΌλοι αυτοί που δεν έχουν χύσει ούτε ένα δάκρυ για το θάνατο εκατομμυρίων παιδιών από τους γκάνγκστερ της υφηλίου, αυτοί που δεν τους καίγεται καρφί για τα εκατομμύρια παιδιά που πεθαίνουν καθημερινά μέσα στις γαλέρες- κάτεργα της Νέας Τάξης.
Μας πουλάνε ευαισθησία και «ανθρωπισμό» οι στυγνοί «νταβάδες» των ΜΜΕ, αυτοί που πλουτίζουν από το ανθρώπινο αίμα και οι έμμισθοι γενίτσαροί τους.
Όλα τα ασπόνδυλα, τύπου Λαζόπουλου, που συσσωρεύουν εκατομμύρια φιλώντας τις μπότες των «νταβάδων», βγήκαν με μελοδραματικό ύφος να θρηνήσουν, αναθεματίζοντας όχι το απάνθρωπο και κτηνώδες καπιταλιστικό σύστημα, όχι, έστω το κυβερνητικό οικοδόμημα (κυβερνητικά κόμματα και τους κομματικούς στυλοβάτες), αλλά ένα και μόνο κυβερνητικό διαχειριστή: τη «λεπρή δεξιά». Το «εκσυγχρονιστικό» κράτος και παρακράτος που κυβέρνησε τόσα και τόσα χρόνια και ουσιαστικά κυβερνάει ακόμα, μένει στο απυρόβλητο. Αυτό δεν είναι «δεξιά», είναι «αριστερά»!!!
Όλοι οι γνωστοί τηλεμαϊντανοί, γνωστοί και κρυφοί πράκτορες και προβοκάτορες, σε διατεταγμένη υπηρεσία, παρελαύνον από τους τηλεοπτικούς άμβωνες!!!
Όλο το «εκσυγχρονιστικό», δωσίλογο σκυλολόι, ανενδοίαστα και ξετσίπωτα, μας παραδίδει μαθήματα «ανθρωπισμού», «δικαίου» και …πολιτικής αντίστασης στο «κράτος της δεξιάς»!!!
Όλο το μακάβριο ιδεολογικό κατεστημένο με πολιτική αιχμή τη νεοταξική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ παρελαύνει και αυτό, αφηνιασμένα και κακουργηματικά από τους μακάβριους καθεστωτικούς άμβωνες για να δώσει πολιτική κάλυψη στη φασιστική ψύχωση των κουκουλοφόρων.
Γιατί οι ψυχώσεις των πανελλαδικών καταστροφών, φωτιών, βιοπραγιών και της αχαλίνης βίας και τρομοκρατίας των επιδρομέων, δήθεν αντιεξουσιαστών, είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι αυτές οι μαζικές ψυχώσεις της καταστροφής, της βίας και της τρομοκρατίας, αυτή η βαρβαρότητα και η τυφλή μαζική βία.
Γι αυτό το αποτρόπαιο, μαζικό ψυχωτικό αμόκ, ο ορισμός του φασισμού, δεν μιλάει κανείς. Απεναντίας το καλύπτουν και το επικαλύπτουν οι μηχανισμοί της προπαγάνδας, οι μπράβοι τους και τα «αριστερά» φερέφωνα.
Εδώ δεν έχουμε συνειδητό λαϊκό κίνημα. Έχουμε «ψυχωτικό κίνημα» του «αριστερού παρακράτος». Έχουμε την τυφλή, καταστροφική βία, κατευθυνόμενη και καθοδηγούμενη, με πολιτικούς μπροστάρηδες, τα «αριστερά» φερέφωνα.
Αυτές οι μαζικές ψυχώσεις, αυτή η πολιτική «αριστερή» φρενοβλάβεια είναι ο ορισμός του φασισμού. Ορισμός που έχει δοθεί και αναλυθεί από τους μεγάλους Επαναστάτες του σοσιαλισμού…
Αυτό που ζούμε σήμερα είναι η πιο μακάβρια γκριμάτσα της φασιστικής Πανούκλας. Ο νεοταξικός φασισμός με μάσκες «αναρχικές», «αριστερές» και «προοδευτικές».
Έχουμε μπει στο δρόμο της κατάλυσης των πάντων, στο δρόμο νέων ιστορικών συμφορών…
Πιστεύω, ότι ελληνικός λαός, δεν θα ξεγελαστεί από τις παρακρατικές σειρήνες του νέου φασισμού…
RESALTO
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. ΑΓΝΟΗΣΤΕΤΟΝ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου αρέσει που οι πρασινοφρουροί έχουν το θράσος να ζητούν την παραίτηση των Παυλόπουλου - Χηνοφώτη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕπιλέγουν όμως να ξεχάσουν να απαντήσουν σε μία απλή ερώτηση.
Το 1985 επί Αντρέα Παπαντρέου που πυροβόλησαν τον Καλτεζά παραιτήθηκε κανένας;
Οι οπαδοί του πασόκ και οι κάθε λογής παπαγάλοι τους, για άλλη μία φορά, πάνε να εκμεταλλευθούν πολιτικά δύο ανθρώπινες τραγωδίες.
Ντροπή!
ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΕ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ. ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΣΟΥ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ!!!!!!
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΧΗΓΩΝ.
........................
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΕΜΝΟΤΑΠΕΙΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ.
ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ, ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΟΝΟΜΕΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΙΟΜΑΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
ΑΣΧΟΛΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.
ΜΕ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
ΑπάντησηΔιαγραφή21-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-1967
ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ
ΚΛΕΦΤΕΣ
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
ΠΡΟΔΟΤΕΣ(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ)
ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ
ΠΟΤΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ?
ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ?
ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ?
ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ?
ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ?
ΠΟΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ?
ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΗΤΑΝ ΝΑΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΡΟ ΠΡΕΖΑΚΗΔΩΝ -ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ?
TΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΣ
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ,ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
21-4-1967
Βρε μαϊντανέ χατζηπαπάρα, ποιά σύναξη πολιτικών αρχηγών.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕδώ, ένας μπουχέσας που κορόιδεψε ένα κάρο κοσμάκη και πήρε - δύο φορές - την ψήφο του, τα έχει κάνει ρόϊδο κι αυτός και το κόμμα του. Τσίπα δεν έχουν να ξεκουμπιστούνε;
Αυτό που τώρα γίνεται είναι απλά το ξέσπασμα της οργής του βουβού πλήθους.
Δυστυχώς και αυτό είναι το οδυνηρό, χρειάστηκε να πάει στο χώμα ένα 15χρονο παιδί.
Αυτό είναι και το όνειδος όλης αυτής της κοινωνίας του καναπέ.
ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΛΙΓΟ ΓΗΧΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ,ΔΙΟΤΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΊΝΕΤΑΙ, ΟΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ.
ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΗΤΑΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ.
Η ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΙΟΥ.
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΓΟ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΗΣ;
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟΣ ΕΜΦΥΛΛΟΧΩΡΕΙ ΠΑΝΤΟΥ;
-ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.
-ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΟΝΑΧΩΝ...ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ
ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ[ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ]ΔΙΑΣΠΑΘΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.
ΟΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ, ΟΤΙ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ;
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΧΟΥΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑ.
ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ,ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ=ΠΛΗΡΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΕΓΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΠΕΖΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ..ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ[ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ]
Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΣΤΗΝ ΝΙΟΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.
-ΑΝΕΡΓΙΑ [ΑΛΗΘΙΝΗ] ΜΕΓΑΛΗ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ 148 ΔΟΛΛ. ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕ ΣΤΑ 47 ΔΟΛΛ.
ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΤΕΡΑΤΩΔΕΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ;
ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΤΗΝ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΕΝΝΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.
Οι Μακεδόνες και οι Κύπριοι καλά θα κάνουν να αρχίσουν να ανησυχούν.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο αμερικανικό σχέδιο για το Γοωργάκη μπαίνει στην τελική φάση υλοποίησής του.
Η Δυση και τα ισχυρα κρατη που την αποτελουν καθως και αλλοι κυκλοι που αποβλεπουν στην κυριαρχια επι του πλανητη, προσπαθουν με καθε μεσο, με ιδεολογιες, με Δουρειους Ιππους υπο μορφην Μη Κρατικων Οργανισμων (ΜΚΟ), με οικονομικους εκβιασμους και με την συγχρονη τεχνολογια (Ιντερνετ) να διεισδυσουν στο εσωτερικο των αντιπαλων τους και στο εσωτερικο των χωρων της Περιφερειας, να κερδισουν την νεολαια με αντιεξουσιαστικα ιδεολογηματα και να αποβλακωσουν την ακριτη μαζα με τηλεοπτικα προγραμματα της δεκαρας και με πληρωμενα και πουλημενα ΜΜΕ. Σκοπος τους η απαξιωση των κυβερνησεων, η δυσφορια του πολιτη εναντιον των κυβερνωντων και τελικα η αποσταθεροποιηση. Για να τις εχουν του χεριου τους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυνεπη (!) στην στρατηγικη αυτη τα κομματα της αντιπολιτευσεως στην Ελλαδα με την συνεχη αποκαλυψη σκανδαλων και την προκληση κοινωνικων αναταραχων δεν κανουν τιποτε αλλο απο να αποσταθεροποιουν τα ιδια τον τοπο, να μπλοκαρουν τις εθνικες δυναμεις και να κρατουν την Ελλαδα σε στασιμοτητα και μιζερια. Εξ ισου επηρεασμενοι απο την στρατηγικη αυτη ειναι και οι χωροι των αντιεξουσιαστων, των αναρχικων και ολων οσοι ταχουν χαμενα απο τα διακινουμενα ιδεολογηματα ιδιαιτερα στο Ιντερνετ, συμφωνα με τα οποια η νομιμη κυβερνηση του κρατους ειναι διεφθαρμενη, ανικανη να κυβερνησει την χωρα και οτι ηρθε η ωρα, ο πολιτης να παρει ο ιδιος στα χερια του τις τυχες της. Δηλαδη να την διαλυσει.
Τα ιδεολογηματα αυτα, περι αντιεξουσιασμου, καταργησεως των εθνικων συνορων και ενος ειδους σοσιαλιζουσας παγκοσμιοποιησης, εχουν φερει την Ελλαδα – και αλλες τετοιες χωρες – στο χειλος του γκρεμνου. Η χωρα μας βρισκεται σε αποδιοργανωση και αναρχια, εθνικες δομες, που θα μπορουσαν να αντιταχθουν στα ξενα συμφεροντα που κρυβονται πισω απο το τσουναμι των ιδεολογηματων και μηνυματων που πλημυρισαν την Ελλαδα δεν υπαρχουν.
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ. Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΞΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ. 1) ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ. 2) Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ. ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ!!! ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜαλακα Καραμανλη, βγαλε τον στρατο. Υπαρχει σχεδιο, ξυπνα!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΡε Καθηγητή, ποιά "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" διακυβεύεται;
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπορεί κανείς να χάσει ότι δεν έχει;
Θέρισε τώρα ότι έσπειρες - και συ κι όλοι μας - κι' άσε τις "φιλοσοφίες".
lupo
07-12-2008
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο DNA των Καραμανλήδων τους κατευθύνει, όταν καταρρέουν, να επανιδρύουν το κράτος (sik), και να το μετατρέπουν σε αστυνομικό κράτος με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή λειτουργία της δημοκρατίας.
Το DNA των Καραμανλήδων τους κατευθύνει, όταν καταρρέουν, να ενθαρρύνουν τη δημιουργία παρακρατικών ομάδων και στη συνέχεια να τις χρησιμοποιούν σε προβοκατόρικες αποστολές.
Το DNA των Καραμανλήδων, (η ιστορία αλλά και το παρόν είναι αμείλικτοι μάρτυρες), μας έχει «χαρίσει», ενδεικτικά ας θυμηθούμε:
• Βία και νοθεία (δώρο του «εθνάρχη» στον ελληνικό λαό) τη δεκαετία του 50.
• Δολοφονίες πολιτικών αντιπάλων.
• Ζαρντινιέρες.
Σήμερα ο «καταλληλότερος» (sik), λίγο πριν την κατάρρευση του ίδιου και της παράταξής του, με τον ποιο δραματικό τρόπο μας θυμίζει, για μία ακόμη φορά, που τον κατευθύνει το DNA των Καραμανλήδων, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.
Σήμερα που το σύστημα εξουσίας του «καταλληλότερου» (sik), σκοτώνει τα βλαστάρια μας, πρέπει να μην τσιμπήσουμε και ρίξουμε νερό στο μύλο της αντίδρασης. Αλλά να αντιδράσουμε με ψυχραιμία, σύνεση, νηφαλιότητα.
Αύριο τον «καταλληλότερο» και την παρέα του, όλοι μαζί, να τους στείλουμε άλλους σπίτια τους και άλλους στον κορυδαλλό.
…………………………………………………………………………………………..
08-12-2008
Ο λύκος τρίχα αλλάζει, γνώμη όμως ποτέ.
Έτσι και η δεξιά όνομα (Συναγερμός, ΕΡΕ, Νέα Δημοκρατία) αλλάζει, πρακτικές όμως ποτέ.
Σήμερα που η ακρίβεια, η ανεργία, η φτώχεια, η καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων, η μεγάλη ληστεία στα ασφαλιστικά ταμεία, το ξεπούλημα των επιχειρήσεων του ευρύτερου δημόσιου τομέα (ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κ.λ.π.).
Σήμερα που η κυβέρνηση των σκανδάλων ( Υποκλοπές, Πακιστανοί, Κουμπάροι, Δομημένα Ομόλογα, Βατοπέδι κ.λ.π.).
Σήμερα που οι «σεμνοί» και «ταπεινοί» κυβερνώντες ξεβρακώθηκαν στα μάτια της κοινωνίας.
Σήμερα που επιβεβαιώνεται περίτρανα ότι οι Νεοδημοκράτες ανέβηκαν στην εξουσία του τόπου, για να πλουτίσουν σε βάρος του λαού και της χώρας.
Σήμερα ο «καταλληλότερος» (sik), για να αποπροσανατολίσει την κοινωνία από τα καθημερινά προβλήματα, όπως και οι προηγούμενοι «ηγέτες» της δεξιάς (τρομάρα τους), χρησιμοποιεί τη βία και τις δυνάμεις καταστολής.
Σήμερα το αστυνομικό και ανάλγητο κράτος (συγνώμη παρακράτος ήθελα να γράψω) σκοτώνει τα παιδιά μας/σου.
Σήμερα λοιπόν, αφού οι δεξιοί δεν πρόκειται να αλλάξουν, φρόντισε να τους αλλάξεις εσύ, να τους αλλάξουμε εμείς.
Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ
NTROPH KAI AISXOS ELLHNES!
ΑπάντησηΔιαγραφήNTROPH KAI AISXOS..
AFHSATE THN XWRA STO XAOS STWN ELEGXO BARBARWN 3ENOKINHTWN ANARXOFASTIKWN ORDWN!
NTROPH KAI AISXOS STOUS POLITIKOUS!
STOUS AUTARESKOS EAUTOULHDES ANIKANOUS ADEIA KOUSTOUMAKIA MIZADOROUS
TA ASPONDYLA TOUS DEILOUS POU BLEPOUN THN XWRA TOUS NA KAIGETAI KAI PERI POLLWN TIRBAZOUN!
E3W TWRA O STRATOS STOUS DROMOUS ANIKANOI!
OPLISTE TOUS POLITES NA MPOROUN TOULAXISTON NA AMYN8OUN TOUS EAUTOUS TOUS TIS PERIOUSIES TOUS TIS OIKOGENEIES TOUS!
ANIKANOI E3W!
Κύριε Καραμανλή, Κύριε Πρωθυπουργέ, στείλε τους επικοινωνιολόγους σου στον γέρο τον διάολο και πιο πέρα, και βγές μπροστά, πες σε αυτούς τους ηλίθιους ότι σε καταστρέφουν και μαζί και την Ελλάδα να ξεκουμπιστούν!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑρχηγέ του κράτους, κάμε αυτό που πρέπει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, φέρσου σαν αρχηγός, σαν άντρας ότι και γίνει,και όχι σαν γυναικούλα που σε έχουν καταντήσει οι γύρω σου, έτσι θα σε θυμόμαστε;
Κατι τετοιους εχουμε σαν τον Πιπεροπουλο και μας ζαλιζουν τα αρχιδια με τις μαλακιες τους. Και αυτος ο καραγκιοζης διδασκει φοιτητες!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή*******************************
ΑπάντησηΔιαγραφήΕχεις απολυτο δικιο φιλε.
Οι πλουσιοι αργοσχολοι αυτοαποκαλουμενοι αναρχικοι οταν δεν πινουνε καφεδες, καινε αμαξια του λαου και κλεβουν μαγαζια βιοπαλαιστων.
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.
Παιρνετε καραμπινες και οποιος πλησιαζει στο αμαξι η το μαγαζι σας του ριχνετε στα αρχιδια.
ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
*******************************
****************************
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΨΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ:
1) ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ,
2) ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
(ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ)
3) ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΟΥ ALPHA
,ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑΚΙΣ
ΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ
ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....
*********************************
Ρε Πιπόπουλε,
ΑπάντησηΔιαγραφήείσαι πολύ μαλάκας
Τέρμα οι παπαρολογίες . ΕΣΥ κ.Πιπερόπουλε προφανώς δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να προτείνεις για την έξοδο απο την κρίση... άρα αργά για δάκρυα Στέλλα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι αν κατάλαβες τώρα ξεκίνησε η πληρωμή για την μακροχρόνια ύβρι της διαφθοράς, της ρεμούλας και της μή ευθύνης υπουργών.
αντε πηδηξου ρε χουντικε 7.15
ΑπάντησηΔιαγραφήεδω ο κοσμος χανεται και το μουνι χτενιζεται.
Θα γυρισουμε πισω στη χουντα.
θα γυρισουμε στο γυψο
και στα σταγονιδια.
αντε πηδηξου παλι !!!!!
ΕΚΤΡΟΠΗ ξερεις τι σημαινει φασισταριο του κερατα.
Έχει ηγέτη αυτή η χώρα;;...
ΑπάντησηΔιαγραφή. . . Ο Χ Ι . . .
Κύριε Γιώργο Πιπερόπουλε δεν θα σε βρίσω, θα σου πω μόνο ότι είσαι αφελής.Είναι σαν να μας λες να βάλουμε στις μαϊμούδες γραβάτα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠεριμένω σε επόμενο άρθρο σου να μου απαντήσεις ειλικρινά αν πιστεύεις ότι άτομα σαν τον Παυλόπουλο έχουν την ικανότητα να κατανοήσουν τις κοινωνικές διεργασίες που πυροδότησαν όλες αυτές τις ταραχές.
Περιμένω.....
Μεγάλε Πάγκαλε , όταν έλεγες ότι ο Καραμανλής δεν κάνει ούτε για περίπτερο εμείς οι δεξιοί σε κοροϊδεύαμε και επιβεβαιώθηκες πανηγυρικά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ
Έρε χώρα να σου πετύχει! Άντε ρε μαλάκα Καραμανλή θα κάνεις κάτι;;; Θα περιμένεις να καούνε καμιά 100αριά ΑΝΘΡΩΠΟΙ για να κάνεις καμιά κίνηση; Τι ξεφτίλες είστε ρε Νεοδημοκράτες; Άμα οι μπάτσοι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, βγάλε τους καραβανάδες στο δρόμο με τα G3, τι τους έχουμε και τους ταίζουμε, για να θρέφουν κοιλιές και κώλους στα γραφεία τους και να τρώνε ότι μπορούνε από τα κονδύλια του στρατού; Δώσε τουλάχιστον στους μπάτσους πλαστικές σφαίρες, κανονικές σφαίρες, κάτι τέλος πάντων, τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης αυτά θα χαρακτηρίζονταν σοβαρές τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον μιας χώρας. Ποια είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα, η ανυπαρξία των γαλάζιων κωλόγερων, η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ και των πορνουποτελικών του (βλέπε MEGA, ξεφρενιασμένες και αδίστακτες καριόλες τύπου Σπυράκη-Μακρή) να εκμεταλευτούν την κατάσταση, η άμεση προσπάθεια να τραβήξουνε κόσμο οι Σύριζα-ΚΚΕ με οργάνωση πορειών και διαδηλώσεων ή η παγκόσμια προβολή όλων αυτών στα διεθνή ΜΜΕ; Άρε Παπαρήγα, τι κατάντια είναι αυτή, να καλείς κόσμο στη συγκέντρωση, μα τι να σε κάνουν εσένα οι ''κουκουλοφόροι'' των Βορείων Προαστείων (στέκι=Εξάρχεια);;; Αυτοί δεν έχουν οικονομικά προβλήματα μωρή κακομοίρα! Τέλος, για τον 15χρονο, ε πρέπει να είναι πολύ μαλάκας κανείς για να προκαλεί έναν μπάτσο με πιστόλι, ακόμα κι αν είναι αναρχικός. Δεν θα πω ότι καλά του έκανε, αλλά "τα θελε και τα παθε"... Για κείνον τον ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ που τον φάγανε οι απαγωγείς μέσα στο σπίτι του, έγινε καμία διαμαρτυρία, καμία διαδήλωση, κάποιο παράπονο για την Αστυνομία, κάποια συγνώμη από μέλη της κυβέρνησης που κατέληξε έτσι; Ένας καρδιολόγος που τον φάγανε οι κακοποιοί σαν το σκυλί, έχει λιγότερη αξία από ένα 15χρονο προκλητικό ΒορειοΠροαστιότη που συχνάζει στα Εξάρχεια;
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν νομίζω ότι οι υβριστές τού Πιπερόπουλου κατάλαβαν κάτι από όσα είπε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΆρα
α)πρόκειται για κοινούς κουφιοκέφαλους.
β)πρόκειται για αλλοδαπά τομάρια που θέλουν να επισκιάσουν την αλήθεια που ξεστόμισε!
Μόλις τώρα φώναζε ο Σιόμπολος ότι, όχι, δεν είναι αλλοδαποί αλλά δικοί μας, οι περισσότεροι από τους δράστες καταστροφών και κλοπών...
Ο Σιόμπολος έδειξε πόσο άσχετος είναι!
Ο Πιπερόπουλος φάνηκε να κατάλαβε τι τρέχει στη Χώρα, με την τελευταία του φράση` λύση όμως δεν φαίνεται πουθενά.
Οι αλλοδαποί ήταν εδώ και πολύ διάστημα ο αφανής καρκίνος που κατατρώει τα πάντα στην Ελλάδα.
Θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να εκδιωχτούν πριν σκλαβωθούμε ή εξαφανιστούμε τελείως απο τον πλανήτη.
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ διάβρωση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ είναι τόσο μεγάλη που αφού να φανταστείτε τη Κολέττη τη μεγαλύτερη οργάνωση της Αθήνας την ελέγχουν οι αστυνομικοί του τμήματος Εξαρχείων που τους έχει στείλει εκεί ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής για ...κατασκοπεία των “αντιπάλων”. Αυτοί μπαίνουν απότι φαίνεται ανενόχλητοι σε όποιο γραφείο θέλουν και κάνουν ό,τι θέλουν... και καταδιώκουν με το τρόπο τους κάθε αγωό μέλος του ΠΑΣΟΚ....
Οι περισσότεροι αστυνομικοί της Χαριλάου Τρικούπη “ελέγχονται από τη δεξιά” αφού έχουν τις ευλογίες του Καραμανλή “να φυλάνε καλά το ΠΑΣΟΚ”. ΄Ετσι ο Καραμανλής έχει οποιαδήποτε πληροφορία θέλει ανά πάσα στιγμή για ο,τιδήποτε συμβαίνει μέσα στο ΠΑΣΟΚ από τους εγκάθετους αστυνομικούς του !!!
Μάλιστα όταν υπάρχει κάποια σοβαρή αντιπολιτευτική απόφαση οι “εγκάθετοι αστυνομικοί της δεξιάς” μέσα στο ΠΑΣΟΚ “συνεδριάζουν” κρυφά στα απέναντι γραφεία και την ακυρώνουν με διάφορους τρόπους...π.χ. εκβιάζοντας υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ αφού γνωρίζουν προσωπικές τους αδυναμίες!!
Το ίδιο συμβαίνει και με πολλούς αστυνομικούς που “φυλάνε” βουλευτές του ΠΑΣΟΚ”. Για εξετάστε από πού απέκτησαν την περιουσία τους απλοί αστυνομικοί...με ένα μισθό...δεν γίνονται διαμερίσματα....με τα χρήματα της προδοσίας ίσως...
Μάλιστα πολλοί ξεκινάνε από την ΓΑΔΑ με ειδικές εντολές....
Στις τελευταίες μάλιστα βουλευτικές εκλογές έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ένστολοι αστυνομικοί και ασφαλίτες γέλαγαν ευχάριστα που κέρδισε η δεξιά, κέρναγαν μπύρες ο ένας τον άλλον, έστελναν μυνήματα σε στελέχη της δεξιάς, και τηλεφωνούσαν κρυφά σε βουλευτές της Ν.Δ. και στους έστελναν συγχαρητήρια για τη ΝΙΚΗ της Ν.Δ. (δείτε τα τηλεοπτικά πλάνα για επαλήθευση)!!!
...Καταλάβατε τώρα γιατί “κάηκαν από αναρχικούς” τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ...
Γιώργο...διώξε όλους τους Καραμανλικούς αστυνομικούς και πάρε πολιτοφύλακες να φυλάνε το ΠΑΣΟΚ...ειδάλλως το ΠΑΣΟΚ πουλήθηκε στη δεξιά από μέσα!!!!
Ξυπνάτε σύντροφοι...ψηφήστε νέους και αδιάφθορους.
Πείτε και στους φίλους σας να πάνε να ψηφίσουν.
Νέα πρόσωπα στο Νέο ΠΑΣΟΚ.
Με τη Νίκη...!!!
ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
Αναρτήθηκε από ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ στις 5/18/2008 02:55:00 μμ 0 σχόλια
8 Δεκέμβριος 2008 10:54
ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 9-12-2008
ΑπάντησηΔιαγραφήΩΡΑ 14.00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Β ΑΘΗΝΑΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ
ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΑΤΑ!!!
ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ !!!
ΤΟ "ΡΟΥΤΕΡ" ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΕ ΕΚΤΕΝΗ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΓΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!
ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!
ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΠ
Ο Αλφα το ειχε σε απευθειας μεταδοση...εξυψωσε το ηθικο των πασοκων!!!