GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυμα από την Γάζα...

...πριν από λίγες ώρες‏ . Από τον Νικ. Γρυσπολάκη . O Ζιάντ κατάφερε να στείλει πριν λίγες ώρες το παρακάτω μήνυμα από την βομβαρδιζόμενη Γά...

...πριν από λίγες ώρες‏
.
Από τον Νικ. Γρυσπολάκη
.
O Ζιάντ κατάφερε να στείλει πριν λίγες ώρες το παρακάτω μήνυμα από την βομβαρδιζόμενη Γάζα σε μια Καναδή συγγραφέα. Το τηλέφωνό του το αφήνω εν γνώσει μου. Συγχωρέστε τα όποια λάθη στην βιαστική μετάφραση.

Καλημέρα από την Γάζα,

Δεν σας ενημερώνω σχετικά με την κατάσταση στην Γάζα, λόγω των διακοπών ηλεκτρικού ρεύματος και της σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Η πραγματικότητα είναι πιο τρομακτική απ'ό,τι τα ΜΜΕ προσπαθούν να δείξουν: πτώματα κομματιασμένα στους δρόμους, σπίτια που καταρρέουν μέσα σε δευτερόλεπτα. Ο Ισραηλινός στρατός βρίσκεται σε διαδικασία πλήρους καταστροφής της Γάζας, βομβαρδίζουν όλη την Γάζα:σχολεία, τζαμιά, πανεπιστήμια, σπίτια, καταστήματα, νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα και υπουργεία. Περισσότεροι από 360 μάρτυρες και 1600 τραυματίες σε 2 ημέρες επιθέσεων και τυφλών βομβαρδισμών, οι πλειονότητα είναι άμαχοι, κανείς δεν είναι ασφαλής. Είναι ένας αληθινός πόλεμος κατά του αποκλεισμένου λαού μας.Είναι φρίκη, ο πληθυσμός είναι τρομοκρατιμένος από τις αιματηρές επιθέσεις αλλά διατηρεί την αυτοπεποίθησή του.Φιλικά από την μαρτυρική ΓάζαΖιάντ
Bonjour de Gaza

Je ne donne pas de nouvelles sur la situation dure à Gaza,vu les coupures d'electricité et l'Internet.
La réalité sur place est terrible que les médias essayent de la montrer:
des corps déchirés par terre,maisons qui tombent en secondes,L'armée israélienne est en train de détruire Gaza,elle bombarde tout à Gaza : écoles, mosqués, universités, maisons, magasins, hobitaux,postes de polices et ministères,
plus de 360 martyrs et 1600 blessés en deux jours de raids et bombardements aveugles
la majorité sont des civils, personnes ni à l'abri.C'est une vraie guerre contre notre peuple isoléLa population est horrifiée et terrorisée par ces attaques sanglantes mais reste confiante.
Amitiés de Gaza la martyre
Ziad0097259881347

--------------------------------

21 σχόλια

  1. KALA KANOUNE...NA SAS EXAFANISOUNE APO TO XARTI.
    PETHAMENOI ISRAILINOI EINAI ENTAXI ....ENAS TIS XAMAS SPAI ENA NYXI KAI KSESIKONETE OLOS O KOSMOS.... VRE THEN GAMIOMASTE ALAKES ELLINES....MAKARI NA SAS PIDIKSOUNE OI TOURKOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο κουλούρης δεν το ειχε πει στην βουλη; ο συγχρονος χιτλερ ειναι το ισραηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΟΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΜΟΦΥΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΑΡΑΒΕΣ? ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ.ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ? ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΤΟ ΛΙΓΟ.Η ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. nai re 4:43, ta nyxia tous spane toses meres ekei pera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OUTE ISRAIL-NAZI OUTE ARAVES-ISLAM-NAZI.OUTE DEKSIOI EVRAIOI OUTE ARISTEROI ARAVES.APLA ELLINAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θ Α Ν Α Τ Ο Σ Σ Τ Ο Υ Σ Α Ρ Α Β Ε Σ Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Ε Σ??? Ε ΑΛΕΚΟ ???? Α Ρ Α Β Α Σ Ε Ι Σ Α Ι Κ Α Ι Φ Α Ι Ν Ε Σ Α Ι??? Ε ΑΛΕΞΗ ???? Θ Α Ν Α Τ Ο Σ Σ Τ Ο Υ Σ Ε Β Ρ Α Ι Ο Υ Σ Π Ο Υ Γ Ε Ν Ν Ο Υ Ν Ε Β Ρ Α Ι Ο Υ Σ??? Ε Λ Α Κ Η ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας Χαβιέρ Σολάνα έκανε σήμερα έκκληση για μία "άμεση κατάπαυση του πυρός"μεταξύ Ισραήλ και παλαιστίνιων ισλαμιστών της Χαμάς. Παράλληλα, ο κ. Σολάνα ζήτησε να ανοίξουν και τα περάσματα μεταξύ Αιγύπτου,Γάζας και Ισραήλ, ώστε να διευκολυνθούν τόσο οι ανθρωπιστικές αποστολές όσο και οι πρόσφυγες που ζητούν να καταφύγουν σε πιο ασφαλείς περιοχές.



    www.troktiko.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ε άμα το είπε ο αρχικλέφτης Κουλούρης, τότε να το κάνετε εικόνισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να ετοιμάζονται οι Κρητικοί μετά.
    Μετά το 2012 που θα τεθεί θέμα ανεξαρτησίας της Κρήτης και θα περάσει στην σφαίρα επιρροής του Ισραήλ, τα ίδια θα πάθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μάρτυρες τα τυχερά,οι άνδρες τουλάχιστον, επι 72 παρθένες έκαστος.Οι γυναίκες άστα να πάνε,κόλαση η ζωή με τη Χαμάς στην κόλαση και μετά θάνατον n'est pas mon petit terrorist?
    Α ναι και από τους 360 νεκρούς οι 55 με 60 ήταν άμαχοι,μιλάμε για τεράστιο ποσοστό επιτυχίας στόχων τα τσακάλια οι Ισραηλινοί.Επίσης μη ξεχνάμε ότι ο μετριοπαθής(μη χέσω κατά τον Τζων)Mahmooud Abbas αυτός καλέ της Φατάχ δήλωσε ότι το φταίξιμο είναι της Χαμάς,όπως δήλωσε ο Αιγύπτιος υπουργός εξωτερικών ότι στα σύνορα της Αιγύπτου με Γάζα υπάρχουν πολλά ασθενοφόρα που περιμένουν να περιθάλψουν τον κόσμο αλλά η Χαμάς απαγορεύει την έξοδο των τραυματιών Παλαιστινίων.Είναι αυτό που λέμε θα γίνεις μάρτυρας και θα πεις και ένα τραγούδι.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο αρχιπαπάρας ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ πρόεδρος της Σοσιαληστρικής Διεθνούς, γιατί δεν έκανε δήλωση ως πρόεδρός της κατά του Ισραήλ?


    Μήπως επειδή η γιαγιά του ήταν Πολωνοεβραία?

    Μήπως επειδή είναι χέστης?

    Μήπως επειδή είναι τόσο βλάκας που δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται?

    Μήπως επειδή τα αφεντικά του του είπαν να το βουλώσει με το φόβο μη πει ακόμη καμμιά μαλακία?

    Μήπως επειδή είναι αδιάφορος?

    Όλα τα παραπάνω ισχύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΩΝΥΜΕ 4.43 εισαι πολυ μεγαλος Μαλακας και απο οτι καταλαβαινω θα εισαι κανενα τουρκικο νυστικοσκυλο που σε γαμησανε και σε πεταξανε και ηρθες εδω να φας κανενα ξεροκομματο παλιοληγουρι.
    Να πας στο μπουρδελο στην πατριδα σου παλιο μπηνε γαμημενε εκει που γαμιουνται ολοι παλιοπουστα που θα μας πεις μαλακες ελληνες κολοπουστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 4.43΄
    ΕΙΣΑΙ ΑΛΒΑΝΟΧΑΧΟΛΟΣ η σκοπιανος
    και εισαι αρχικαφρος
    Οι Έλληνες πηδάνε και δεν κωλωνουν
    στα τουρκάκια .
    Και συντρεχουν τους κατατρεγμένους πάντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαθανε πολλα οι Εβραιοι στα στρατοπεδα του Χιτλερ,τους εκαναν τα SS εντατικο φροντιστηριο,και τωρα επιδιδονται σε γεννοκτονιες για ν αξιοποιησουν τις γνωσεις τους και το ταλεντο τους.Γνωριζετε κυριοι οτι προ τριμηνου η Ισραηλινη αεροπορια εκανε κοινες ασκησεις με την Ελλαδα στον Ελληνικο εναεριο χωρο και μαλλιστα ανεφοδιαζονταν σε Ελληνικο αεροδρομιο?Καπιοι το χαρακτηρισαν σαν προβα τζενεραλε για επικειμενη επιθεση στο Ιραν.Κατα ταλλα οι εθνοπατερες μας συμπαριστανται στους πληγεντες.Αισχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι ναζί του Ισραήλ υπογράφουν το τέλος τους με όσα κάνουν. Και έχουν κάνει πολλά.
    Όσο για τα σκυλιά που λένε ότι καλά να πάθουν οι άραβες, τους εύχομαι από καρδιάς να υποστούν χειρότερα οι ίδιοι. Τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 30 Δεκέμβριος 2008 4:43 μμ
    Αντί για απάντηση επειδή η εικόνα έχει δύναμη και το μήνυμα υπεράνω ίσως της αντίληψης σου...
    http://www.youtube.com/watch?v=jp4-Hvbxm4k&feature=related

    Και αυτό γιατί καταλάβαμε who are you...
    http://www.youtube.com/watch?v=uzpZobX2gwc&feature=related

    Καπετάν Μακρής. שָׁלוֹם

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η θέση του ΠΑΣΟΚ, όπως την εξέφρασε ο Γιώργος Παπανδρέου από την πρώτη στιγμή. Και την επανέλαβε, είναι ξεκάθαρη.
    α) Ζητούμε την άμεση κατάπαυση του πυρός στην Γάζα. Καταδικάζουμε με τον πιο απερίφραστο τρόπο κάθε πράξη βίας. Οι πράξεις αυτές, όπως και οι πολεμικές επιχειρήσεις, τροφοδοτούν έναν φαύλο κύκλο τυφλής βίας και αίματος στην Μέση Ανατολή και εξανεμίζουν και τις ελάχιστες ελπίδες για εξεύρεση ειρηνικής και βιώσιμης λύσης στην βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ και με στόχο την ειρηνική συνύπαρξη δύο κρατών. Καταδικάζουμε τους πολύνεκρους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στην Γάζα και ζητούμε την άμεση παύση τους, όπως και των επιθέσεων με πυραύλους κατά του Ισραήλ.
    β) Το Ισραήλ μεταφέρει τη βία και στις επόμενες γενιές. Το μακελειό, όμως, πρέπει να σταματήσει αμέσως. Πρυτανεύουν, δυστυχώς, στην πλευρά του Ισραήλ οι χειρότερες απόψεις περί δήθεν εξάλειψης του προβλήματος με όρους πολέμου και θανάτου. Το μόνο που θα αποφέρει αυτή η ολέθρια πρακτική είναι η κλιμάκωση της βίας σε όλο τον πλανήτη. Η κυβέρνηση του Ισραήλ - και δυστυχώς όχι μόνο αυτή - για μια ακόμη φορά εμφανίζεται να μην αντιλαμβάνεται ότι ο τρόπος με τον οποίο μεταχειρίζεται και κλιμακώνει τη βία, ιδίως εναντίον των αμάχων, ως μόνη συνέπεια θα έχει το περισσότερο αίμα και την ατέρμονα κληροδότηση του μίσους.
    γ) Η Ε.Ε. πρέπει να αναλάβει αμέσως έντονες πρωτοβουλίες για την εκεχειρία. Οι πρωτοβουλίες της Ε.Ε. πρέπει να στοχεύσουν, επίσης, στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, που θα φθάσει πραγματικά στους έχοντες την ανάγκη της.


    Tι λέει όμως για την αιματοχυσία η επίσημη κυβέρνηση και η κορακοντόρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΩΝΥΜΕ 6:18 ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ!!!!! ΡΕ ΟΥΥΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 6.30μμ,6.49μμ
    δύο σχόλια χρειάστηκες αυνανιζόμενο πιθηκοειδές για να εκφράσεις τον πατριωτισμό σου με αισχρολογίες,ο 4.43 καλά τα λέει,δε λέω,λίγο άκομψα ,αλλά στη βάση σωστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. KALA KANOUNE...NA SAS EXAFANISOUNE APO TO XARTI.
    PETHAMENOI ISRAILINOI EINAI ENTAXI ....ENAS TIS XAMAS SPAI ENA NYXI KAI KSESIKONETE OLOS O KOSMOS.... VRE THEN GAMIOMASTE ALAKES ELLINES....MAKARI NA SAS PIDIKSOUNE OI TOURKOI

    30 Δεκέμβριος 2008 4:43 μμ

    ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;
    Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΑΜΑΧΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΜΩΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;ΤΡΟΜΠΑ;
    Η ΩΜΗ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΗΔΗΞΕΙ (Ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΔΗΞΕ)ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 30 Δεκέμβριος 2008 4:43 μμ

    ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΤΟΚΟΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΒΑΖΕΛΙΝΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση