GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ρελάνς για Δρυ και Φωτιάδη...

. Από το aratepylas.blogspot.com .. Δεν μου πολυ-άρεσε και μένα αρχικά το πόρισμα του Κινήματος, περίμενα να αποδίδονται ευθύνες σε Δρυ και ...

.
Από το aratepylas.blogspot.com
..
Δεν μου πολυ-άρεσε και μένα αρχικά το πόρισμα του Κινήματος, περίμενα να αποδίδονται ευθύνες σε Δρυ και Φωτιάδη (βλ. και εδώ). Από την άλλη πλευρά, όμως, όσο το σκεφτόμουν καταλάβαινα ότι δεν μπορούσε το Πασόκ να βάλει στο ίδιο τσουβάλι 2 πρώην υπουργούς του που, οκ έκαναν λάθος αρχικά, πλην όμως, μόλις κατάλαβαν τί γίνεται, προσπάθησαν και πέτυχαν την ανατροπή της υπόθεσης υπέρ του δημοσίου συμφέροντος.
Θα ήταν, επομένως, σωστό να «κατηγορηθούν» μόνο και μόνο για χάρη της τήρησης των ισορροπιών; Εδώ, ο ίδιος ο Καραμανλής ομολόγησε ότι … «το κατάλαβε αργά». Ο Γιώργος, όμως,
το εξήγησε στη Βουλή κι έκανε «ρελάνς»: "Ελάτε να ψηφίσετε την προανακριτική και φέρτε πρόταση και για τους Δρυ και Φωτιάδη"... (Διαβάστε τη συνέχεια εδώ).

31 σχόλια

  1. IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΛΑΝΣ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΓΚΑΦΑ .ΔΕΝ ΑΘΩΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ 176 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΡΙΣΜΑ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ 48 ΩΡΕΣ ΛΕΝΕ ΑΝΤΕ ΥΠΟΠΤΟΙ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΟΒΕ ΤΟ ΝΙΟΝΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΜΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΟΧΗΣ ΕΥΘΥΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ .ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΝΟΥΝ.ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑ ΠΑ ΛΑ

    THE GAME IS OVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρίχες, το είπε ο Γιώργος για να βγουν τα παπαγαλάκια, όπως εσύ, και να λένε αυτά που γράφεις. Με τις εκλογές του 2007 παραγράφηκαν οι όποιες ευθύνες των Δρυ και Φωτιάδη. Αυτός ο νόμος υπάρχει για να κουκουλώνονται οι απάτες και κομπίνες των υπουργών... Σιγά που δεν θα τον εκμεταλλευτεί τώρα ο Καραμανλής για να περισώσει τους δικούς του. Σκιαμαχίες είναι αυτά για να νομίζει ο κόσμος ότι υπάρχει αντίθεση επί της ουσίας, ότι δεν είναι ίδιοι κι απαράλλαχτοι... Καλά, ο Γιωργάκης είναι και χαζούλης, αλλά δεν είναι το χειρότερο που συμβαίνει στη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο γιώργο, άλλωστε οι υπουργοί του πασόκ στείλανε την υπόθεση στην δικαιοσύνη όταν είδανε τα στραβά της.
    άλλοι τα κάμανε σκατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ?ΑΘΩΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙΣ
    ΖΗΤΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΑ
    ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΕΤΣΙ?
    ΕΛΕΟΣ
    ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ,ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den mou arese afto pou eida sto deltio tou mega simera to brady .mia simpathia ston karamanli diakrina h kano lathos .re bgite kai pite ti exete taksi sta kanalia tsoglanarades tis deksias min kribeste .to telefteo sas xarti eine afto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κικέρων
    Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΚΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ. ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΣΤΕ ΜΕΣΑ.ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε είσαι μπούφος οι ευθύνες για Δρυ και Φωτιάδη έχουν παραγραφεί και ας μην κάνει τον ήρωα ο γραφικός Γεωργάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπραβο στο γιωργο παπανδρεου . αυτο δηλωνει οτι ειναι ενας καθαρος πολιτικος.

    και παλι μπραβο του.
    και σοποιον αρεσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΑ ΡΕΛΑΝΣ ΜΙΣΤΕΡ?
    ΤΑΤΑ(ΟΧΙ ΤΑΤΟΥΛΑ)
    ΑΛΛΑ ΤΑΤΑ ΠΑΤΑΤΑ
    ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΣΟΚ
    Η
    Η ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΥ- ΛΙΓΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτές τις μέρες ανάμεσα στις μπούρδες που ακούγονται είναι και το ότι τα ΜΑΤ είναι ένας αναχρονιστική υπηρεσία και ότι στο εξωτερικό δεν υπάρχουν ή έχουν καταργηθεί. Οι Κινέζοι έλεγαν ότι μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Εμείς σας παραθέτουμε περισσότερες για να δείτε ότι η ψευτιά και η παραπληροφόρηση δεν έχουν όριο. Η αστυνομία στα διάφορα κράτη είναι σοβαρή,αυτοί που ζητούν τη κατάργηση των ΜΑΤ όχι.

    ΜΑΤ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ
    Εικόνα

    Εικόνα

    ΜΑΤ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
    Εικόνα


    Εικόνα


    ΜΑΤ ΣΤΗ Μ.BΡETANIA

    Εικόνα

    Εικόνα

    Εικόνα

    Εικόνα

    ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

    Εικόνα

    Εικόνα

    ΜΑΤ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

    Εικόνα

    ΜΑΤ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ
    Εικόνα

    ΜΑΤ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ
    Εικόνα

    ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
    Εικόνα

    Εικόνα

    Εικόνα

    ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
    Εικόνα

    Εικόνα

    ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
    Εικόνα

    Εικόνα

    Εικόνα

    Εικόνα

    Εικόνα

    ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ
    Εικόνα

    Εικόνα

    ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
    Εικόνα

    Εικόνα

    ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
    Εικόνα

    Εικόνα

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ'' ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΑΞΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΟΝΤΑΙ.....
    Αναρτήθηκε από EGERSIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτα σας τα ειχε πει απο τον δεκαπενταυγουστο ο Δρ Κουτσουκος και τον βριζατε!!
    Τωρα η διαφορα ειναι 12 % !!!!
    Που ειναι τα αρθρα του δρ Κουτσουκου??? καινε και τα "κοψατε"???
    ΤΩΡΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΑΣ ΛΕΙΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

    "ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ"!!

    -------

    17/12/2008

    Συλλήψεις και πολιτικών για διαφθορά στην Ιταλία





    Πολιτικοί αξιωματούχοι και ένας μεγαλοεπιχειρηματίας της Νάπολης συνελήφθησαν σήμερα το πρωί με την κατηγορία της διαφθοράς, σε μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται και ένας δημοτικός σύμβουλος ο οποίος αυτοκτόνησε πριν από τρεις εβδομάδες, μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.

    Η εισαγγελία της Νάπολης εξέδωσε 13 εντάλματα συλλήψεως, στέλνοντας στη φυλακή τον επιχειρηματία Αλφρέντο Ρομέο και υποχρεώνοντας σε κατ΄οίκον περιορισμό τους υπόλοιπους 11. Το 13ο ένταλμα αφορούσε τον δημοτικό σύμβουλο Τζόρτζιο Νούνιες, ο οποίος αυτοκτόνησε.

    Η εισαγγελία της Νάπολης κατηγορεί τους συλληφθέντες για σύσταση συμμορίας με σκοπό την αλλοίωση μειοδοτικών διαγωνισμών, και για διαφθορά. Στην υπόθεση εμπλέκεται η εταιρεία Global Service του Αλφρέντο Ρομέο, ο οποίος είχε επικρατήσει σε στημένο διαγωνισμό το 2007, ύψους 397 εκατομμυρίων δολαρίων, για τη συντήρηση δρόμων και κτιρίων της Νάπολης και για τη διαχείριση των σχολικών κυλικείων.

    Δύο βουλευτές, ένας της δεξιάς και ένας της αριστεράς, δύο δημοτικοί αξιωματούχοι και ένας αστυνομικός περιλαμβάνονται στους κατηγορούμενους, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

    Ο δημοτικός σύμβουλος Τζόρτζιο Νούνιες (αριστερά), που αυτοκτόνησε στις 29 Νοεμβρίου, θεωρείτο ύποπτος για την υποκίνηση της βίας στην αποκορύφωση της κρίσης των σκουπιδιών στη Νάπολη την περασμένη άνοιξη. Στα τέλη Οκτωβρίου ετέθη σε κατ΄οίκον περιορισμό. Πριν από την αυτοκτονία του ο ιταλικός τύπος δημοσίευε πληροφορίες για τη διεξαγωγή και άλλης δικαστικής έρευνας εναντίον του, θεωρώντας ότι η κατηγορία περί υποκίνησης βίας δεν επαρκεί για την επιβολή του μέτρου του κατ΄οίκον περιορισμού.

    Οι συλλήψεις γίνονται την επομένη της σύλληψης 15 ατόμων, ανάμεσά τους και του γάλλου διευθυντή της Total Ιταλίας, για διαφθορά στο πλαίσιο της εκμετάλλευσης του πετρελαίου στη νότια Ιταλία.

    Σε άλλη υπόθεση, 38 άτομα, ανάμεσά τους και ο Κάρλο Τότο, διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας Air One και ο δήμαρχος της Πεσκάρα, κατηγορούνται για διαφθορά, αισχροκέρδεια και κατάχρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. άντε μαζεψτε τα τώρα απο τον πολυ ελιγμο ντελαπαρατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για φανταστειτε...Δουκας Μπασιακος και Κοντος καταψηφιζουν τον προυπολογισμο, παμε για εκλογες και παραγραφονται όλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πολυ σωστά τα λέει ο γιώργος που είναι και ο πιο γυμνασμένος από όλους μας .Η πασοκάρα είναι ένας βούρκος γεμάτος από λαμόγια και δεξιούς νεοφιλελεύθερους σαν το σημήτη τον προδότη.Ας τους καταδικάσει όλους αυτούς ο γιώργος και το πασοκ ,΄όλα τα λαμογια του χρηματιστηριακού εγκλήματος του 99 της ρεμούλας και του πλιάτσικου [δεν το βλέπω όμς μόνο για 2 υπουργούς είπε ενώ όλοι συμμετείχαν στα πλιάτσικα]
    Το πρόβλημα του γιώργου είναι ότι στηρίζει τη δολοφονική δεξιάμ και το παρακράτος και την κυπ.Αντί μέσω της πασκε γσεε να έχουμε απεργίες και ανατροπή της κυβέρνησης τώρα που είναι στο καναβάτσο έχουμε τη μέγιστη στήριξη στη νδ μαζί και με το λαοσ και το τιμημένο κκε [που τρίζουν τα κόκαλα του μπάρμπα του πράκτορα της ιντέλιτζενσ σερβισ ,μέσα στον τάφο του]
    Γιώργο μη στηρίζεις άλλο την κυπατζίδικη παρακρατική δεξιά.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΩΡΑ,ΓΙΩΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έσβησε χθες -αθόρυβα- 24 αστυνομικός, θύμα κουκουλοφόρων του 2007.



    Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007.
    Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.

    Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
    Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ,γιατί έβγαζε 750.
    Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του,είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
    Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος,ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
    Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε,πονάνε το ίδιο.
    Ποιος είναι ο αστυνομικός;
    Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό....
    "Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της 06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι

    οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία μέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης

    περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων,καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α
    αδικημάτων) όπως έχει συμβείκατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικήςστις

    εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκλητα δολοφονική επίθεση από πλήθοςατόμων του αντιεξουσιαστικού Χώρου. Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα,με ενωμένες δυνάμεις τα οποία

    διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς,ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες.

    Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός(γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,πολλαπλά τραύματα στΟ σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ.Νοσοκομείου, ευρισκόμενος σε καταστολή.Η κατάσταση του

    εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972),επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερόχέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της

    έννομης τάξης και''καταδρομών'' που αποδέχονται με απάθεια το
    ενδεχόμενο αποτέλεσμα της σωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από''άτομα'' που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ''πολιτική παρέμβαση''. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".



    Γι' αυτό το γεγονός όμως,κανένας δημοσιογράφος δε θα φωνάξει, κανένα Ιντυμίντια δε θα

    γράψει αράδες, κανένας ψευτοδημοκράτης μπλογκερ δε θα αναρτήσει έστω και μία γραμμή.

    Και για τους άπιστους Θωμάδες ..


    http://www.ypes-dt.gr/index.php?option=ozo_content&lang=GR&perform=view&id=2314&Itemid=364

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18.  Kαι βέβαια, σύντροφοι πασόκοι, όρθιες ταλιμπανοκουράδες, τρισαύνανοι κάγκουρες,


    ο νόμος περί ευθύνης υπουργών είναι έργο του "Ευχαριστώ τους Αμερικανούς".

    Καταπιείτε άλλο ένα καβλί τώρα και εξηγήστε γιατί ο Βενιζέλος και οι συν αυτώ (Λοβέρδος και σία) ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. φάλαγγα!

    Ξαναβγήκε πάλι χτες στις επάλξεις ο Σαχλάκης, μετά τα γνωστά επεισόδια των κουκουλοφόρων να τους στηρίξει και να τους δώσει μία χείρα βοηθείας, ένα χτύπημα στην πλάτη βρε αδελφέ για να συνεχίσουν με νέες δυνάμεις το έργο τους.
    Τους χάιδεψε τα αυτιά, τους έδωσε θάρρος να μην το βάλουν κάτω, τους έδωσε αυτό που χρειάζονταν τέλος πάντων.

    Τι κι αν τα παιδιά που παρευρίσκονταν στο studio είπαν ότι καταδικάζουν κάθε μορφή βίας, και δεν είναι αυτή η δική τους μορφή αγώνα, ο Λάκης τους έβαλε όλους στο μίξερ τους χτύπησε καλά και οι υπάλληλοί του ανιματέρ έδιναν το έναυσμα έναρξης και λήξης κάθε χειροκροτήματος ως συνήθως.

    Ακούσαμε και το εξής απίστευτο. Οι πλιατσικολόγοι έκλεβαν λέει λουι βιτόν από το Κολωνάκι. Σιγά το πράγμα ρε παιδιά. Πλιάτσικο και πυρπολήσεις σε μαγαζάκια μεροκαματιάρηδων, λεηλασίες και καταστροφές σε περίπτερα, στάχτη και μπούρμπερη σε πολυκαταστήματα που αφήσανε οικογένειες με άνεργους Χριστουγεννιάτικα δεν άκουσε ο Λάκης.

    Αλλά και να άκουσε δεν είναι αυτός ο καημός του. Αυτός θα την βγάλει σε κανένα σαλέ στην Ελβετία ή άντε βαριά σε καμία Αράχοβα, με αυτούς θα ασχοληθεί; Είπε να κάνει μία εξυπηρέτηση στην οικτρή μειοψηφία που καπελώνει την συντριπτική πλειοψηφία όπως πάντα. Έχει κι αυτός τις απολαβές του, δεν το κάνει τσάμπα.

    Δημοκρατία για τον Σαχλάκη δεν είναι επικράτηση της πλειοψηφίας με σεβασμό στην μειοψηφία…α όλα κι όλα. Το έχει αποδείξει τόσες φορές καλώντας πάντα τις μειοψηφίες. Δημοκρατία για τον Σαχλάκη είναι επικράτηση της μειοψηφίας και καταπάτηση των δικαιωμάτων της μειοψηφίας. Και άμα σας αρέσει. Δική του είναι η εκπομπή, αυτό τον πληρώνουν να κάνει κι αυτό κάνει. Είδατε εσείς πουθενά μαθητές και φοιτητές που δεν συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις να εκφέρουν λόγο στην εκπομπή του;Είδατε ανθρώπους που επλήγησαν από τα έκτροπα, απλούς πολίτες να μας λένε την άποψή τους; Όχι φυσικά βρε κουτά, γιατί απλά δεν τους κάλεσε και στο φινάλε δεν γουστάρει να ακούσει τις ανησυχίες τους, τι ονειρεύονται, τι επιθυμούν τι γνώμη έχουν για τα τεκταινόμενα και ας αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία.

    Είδατε να καλέσει πλην του κ. Μαρκάτου, που ήξερε εξ αρχής ότι θα συνταχτεί με το μονόπρακτό του, πανεπιστημιακούς που πρόσφατα ξυλοκοπήθηκαν άγρια μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου από τους γνωστούς αγνώστους που σήμερα έγλυφε, λίγε μέρες πριν τα επεισόδια; Όχι φυσικά, αυτά είναι για να τα κουκουλώνουμε και να τα χώνουμε κάτω από το χαλάκι, έτσι Σαχλάκη;

    Γνωστός για τις τακτικές του ο μονόλογος του Σαχλάκη που επιστρατεύτηκε να παίξει για μια ακόμη φορά τον ρόλο που ξέρει να παίζει παραπλανώντας και αποκρύπτοντας.

    Και σαν να μην έφτανε αυτός, είδαμε και άλλη εκπομπή να ξεπερνά τον εαυτό της σε μία προσπάθεια να γίνει ευάρεστη και να μη κακοχαρακτηριστεί από τον γνωστό ψευτοπροοδευτικό συρφετό, και μας εξέπληξε.

    Στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα, λίγο μετά, και σε αφιέρωμα που έκανε στην ζωή του δράστη, στην προσπάθειά του να εμφανίσει τον φερόμενο ως δράστη με όσο πιο μελανά χρώματα γίνεται – και είναι αναφαίρετο δικαίωμά του – είπε ότι τα άγρια ένστικτα του ειδικού φρουρού βρήκαν καταφύγιο στα ΛΟΚ και πρόσθεσε ότι ήταν το ιδανικό μέρος για να τα αναπτύξει.

    Τα σκεφτήκατε αυτά που είπατε για τις Δυνάμεις Καταδρομών ή σας ξέφυγαν; Υπερβάλλοντα ζήλο δείξατε και δώσατε στο κοινό το μήνυμα ότι όσοι υπηρετούν σε αυτές τις δυνάμεις δεν είναι στα καλά τους; Σαν δεν ντρέπεστε! Σε μια πιθανή σύρραξη με την Τουρκία, όταν ο γιος σας – αν δεν φυγαδευτεί στο εξωτερικό – θα υπηρετεί σε μονάδα πιο πίσω κι από τα γυναικόπαιδα αυτοί οι «άρρωστοι» θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή του πυρός να προστατέψουν εσάς τον σώας τα φρένας. Ντροπή και αίσχος!

    Και η παρωδία συνεχίστηκε. Ειπώθηκε στη συνέχεια ότι ο ειδικός φρουρός είναι από την Μάνη και ανέφερε ότι μία τέτοια περιοχή αφήνει κατάλοιπα σε ανθρώπους και είναι φυσικό να καταπιέστηκε μιας και μεγάλωσε εκεί. Δεύτερη φορά ντροπή σας!

    Προσβάλλετε έναν τόσο περήφανο τόπο και τους κατοίκους του που 400 χρόνια πόδι τούρκου δεν επάτησε και από εκεί ξεπήδησε η φλόγα και ιδέα της λευτεριάς ενός ολόκληρου έθνους.

    Ισοπεδώσατε, τσουβαλιάσατε στην προσπάθειά σας να βγάλετε το ιδανικό βίντεο για τον ειδικό φρουρό που θα κάνει ευτυχισμένους πολλούς – αλλά αυτό ουδόλως μας απασχολεί- για τα ΛΟΚ όμως και την ΜΑΝΗ γιατί αφήσατε αυτούς τους ΣΑΦΕΙΣ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ;

    Δεν σας κατατάσσουμε στην κατηγορία του Λάκη αλλά ενός αντικειμενικού δημοσιογράφου γι αυτό και σας παρακολουθούμε ανελλιπώς. Αν καταλάβατε το τι πράξατε πράγμα που το ευχόμαστε παρακαλούμε να αποκαταστήσετε την αλήθεια και να πράξετε τα δέοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πανό στην Ακρόπολη κρέμασαν οι αιώνιοι φοιτητές...
    Καλούν σε αντίσταση

    επιβεβαιώνοντας το εγκεφαλικό τους κενό

    Πανό στο οποίο αναγράφεται η λέξη «αντίσταση» στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά ανάρτησαν φοιτητές στη βορειοανατολική πλευρά του ιερού βράχου της Ακρόπολης. Ευτυχώς, που αναγράφεται και στην Ελληνική γλώσσα η λέξη αντίσταση, ειδάλλως θα έδιναν την εντύπωση πως απευθύνονται ΜΟΝΟ σε μη Έλληνες!!!
    Αν και η συγκεκριμένη πράξη σαν στόχο έχει να πλήξει ΜΟΝΟ στο εξωτερικό το κύρος της χώρας, το οποίο κάποιοι επιθυμούν να μειώσουν και να δώσουν την γενικότερη εντύπωση πως η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς επανάστασης και ακυβερνησίας, ασχέτως αν η εικόνα αυτή φέρνει και ουσιαστικές οικονομικές απώλειες στον τόπο. Αγνοούν οι "αφελείς" πως οι "πορτοκαλί επαναστάσεις" είναι παραγόμενες από την CIA. Εκτός και εάν νομίζουν πως η δική τους "μαυρο-κόκκινη" επανάσταση, λόγω χρώματος, διαφέρει και δεν συντονίζεται από το στρατηγείο της CIA (που βρίσκεται μέσα στα Εξάρχεια).

    Δεν ενδιαφέρονται άλλωστε οι αιώνιοι φοιτητές, ούτε οι «λοχίες» τους και οι «στρατηγοί» τους για την μείωση της χώρας. Σκοπός τους είναι πλέον μεθοδευμένα, με συνεχόμενες δράσεις που θα μεταφέρουν (μέσω του γνωστού δικτύου Indymedia αλλά και άλλων ιστότοπων) στο εξωτερικό, να πραγματοποιήσουν ένα «αντάρτικο» που κύριο στόχο θα έχει την «εικονική εκτροπή της κυβέρνησης». Οι γενικότερες δράσεις τους, πέρα από το σπάσιμο βιτρίνων και το κάψιμο καταστημάτων, προσανατολίζονται πλέον σε «πόλεμο» κατά του πολιτεύματος, με τη μέθοδο του «ροκανίσματος» και την αναμονή ενός ακόμη «επεισοδίου» (σε μελλοντικό σύντονο χρόνο) που θα πυροδοτήσει ακόμη μία «λαϊκή εξέγερση».
    Οι επόμενες ημέρες, μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2009 (οπότε και αποχωρεί ουσιαστικά ο Μπους και το ανθελληνικό του επιτελείο από την διακυβέρνηση των ΗΠΑ) κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμες και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξει κλιμάκωση (και ίσως μεγαλύτερη) από τους θαμώνες των Εξαρχείων που υπηρετούν τα συμφέροντα του γνωστού-αγνώστου Σόρος (γνωστότατου για τις χρηματοδοτήσεις του σε "πορτοκαλί" επαναστάσεις).
    Μάλιστα, έως και η γειτονική Τουρκία παρατηρώντας τις «δράσεις» των «οργισμένων Εξαρχείων» προσαρμόζεται σε μία στάση αναμονής, προεξάρχοντος του ιδίου του προέδρου της Τουρκίας κ. Γκιούλ, ο οποίος ακύρωσε όλες του τις επισκέψεις σε άλλες χώρες (μεταξύ των οποίων και το ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος Ισραήλ).
    Οι ανακατατάξεις θεωρούνται πλέον δεδομένες. Το ζητούμενο είναι πότε και με ποιόν τρόπο θα γίνουν, καθώς και τι αποτέλεσμα θα επιφέρουν στην χώρα… Οι «δράστες» που θα ενεργήσουν στο εσωτερικό της Ελλάδας είναι επίσης γνωστοί. Ίσως όμως θα έπρεπε να προσανατολιστούμε το εύρος της δράσης τους και το έρεισμα που πιθανότατα θα δώσουν σε εξωτερικούς παράγοντες (Τουρκία) να επέμβουν (και που…).
    Ένα εύγε λοιπόν στους υβριστές και είρωνες της Ακρόπολης των Αθηνών, που με την ανάρτησή τους προσβάλλουν όχι μόνο τους ίδιους τους εαυτούς τους, αλλά κύρια τον τόπο που τους εκθρέφει και τους επιτρέπει να εκφράζονται (έστω και ανθελληνικά) εναντίον του.
    Η δική τους δημοκρατία, είναι βέβαιο πως δεν θα επέτρεπε αυτού του είδους τις δράσεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. SYRIZA TO ONOMA PANW STO FERETRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Koroida eee koroida....gia na ferei tiw kotes ths ND sto kotetsi...na tis xepoypoyliasei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 17 Δεκέμβριος 2008 9:45 μμ o0 giwrgos einai xazoulis kai esu eksipnos???ante re malakes deksiou vodia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ότι και να κάνουν, ότι και να λένε οι αμερικάνοι και οι καναλο-νταβατζήδες ένα πράγμα να μην ξεχνάνε. Στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία και ο Καραμανλής ψηφίστηκε από σχεδόν 4 εκατομμύρια πολίτες.
    Η προσωπική ευθύνη του Καραμανλή είναι να οργανώσει το λαό ενάντια στους καναλάρχες, που νιάζονται μόνο για τα προσωπικά τους οικονομικά συμφέροντα.
    Δεν νιάζονται για τα λεφτά του Καραμανλή οι καναλάρχες, για ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ νιάζονται.
    Θέλουν ολιγοπώλια και όχι ανταγωνισμό για να βγάζουν υπερκέρδη, στις τράπεζες, τα supermarket, τα διυλιστήρια, παντού.
    Θέλουν το υπερχρεωμένο κράτος να ξοδεύει λεφτά σε διαφημίσεις στα κανάλια τους, θέλουν ο στρατός να αγοράζει όπλα που δεν χρειάζεται για να παίρνουν μίζες, θέλουν να φτιάχονται δημόσια έργα που δεν έχουν καμμία ανταποδοτικότητα και να χρεώνουν διπλό κόστος, κλπ.
    Όταν ο Αλογοσκούφης άρχισε να νοικοκυρεύει την οικονομία ο κάθε τυχάρπαστος φαταούλας Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης συμφώνησαν ότι ο Καραμανλής πρέπει να πέσει.
    Ήρθε και η χρηματοδότηση από την NSA και τη CIA και έδεσε το γλυκό.
    Κώστα Καραμανλή, άσε τα κυριλίκια και κατέβα στο πεζοδρόμιο.
    Δείξε στο λαό ότι δουλεύεις γιαυτόν και ξεσκέπασε τους συνωμότες καναλάρχες.
    Όσο για το Γιωργάκη, αγνόησέ τον, αυτός απλά δεν υπάρχει σαν πολιτική οντότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά και Λαμπράκη.

    Έχουμε τα blogs μας και την ελευθερία να σκεπτόμαστε μόνοι μας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ALTER σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κυτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρε ηλιθιε αν ο καραμανλης το καταλαβε μετα απο 6 μηνες, τοτε ο γιωργακης που για τους δικους του το καταλαβε τωρα, 6 χρονια μετα τι εχεις να πεις???

    α ρε ζωα κλεφτο-πασοκοι

    ψηφιστε εσεις παλι πασοκ, μοσχαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. μπραβο στο γιωργο παπανδρεου . αυτο δηλωνει οτι ειναι ενας καθαρος πολιτικος.

    και παλι μπραβο του.
    και σοποιον αρεσει .
    ___________________________________

    Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΑΚΟΥΣΑ ΦΕΤΟΣ.ΧΑΧΑΧΑ

    ΦΙΛΕ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΟΙΑ ΡΕΛΑΝΣ ΜΙΣΤΕΡ?
    ΤΑΤΑ(ΟΧΙ ΤΑΤΟΥΛΑ)
    ΑΛΛΑ ΤΑΤΑ ΠΑΤΑΤΑ
    ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΣΟΚ
    Η
    Η ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΥ- ΛΙΓΝΟΥ

    17 Δεκέμβριος 2008 10:31 μμ

    ΧΙΚ
    ΧΙΚ
    ΧΙΚ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Έσβησε χθες -αθόρυβα- 24 αστυνομικός, θύμα κουκουλοφόρων του 2007.



    Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007.
    Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.

    Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
    Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ,γιατί έβγαζε 750.
    ...................................



    ΤΡΟΜΠΑΡΙΖΕ-ΤΡΟΜΠΑΡΙΖΕ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ,ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κι αν παραδέχτηκε ευθύνη, τι μ΄αυτό, αφού στη συνέχεια ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
    Να κλέψω κι εγώ, να καταχραστώ, να εξαπατήσω, ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΩ, μετά απλά να αναλάβω την ευθύνη, ΚΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ...
    (Καλά, δε θα τους συμπεριλάβει στον επόμενο ανασχηματισμό!...
    Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι δηλαδή!...Ούτε καν τους αποπέμπει, έτσι για τα μάτια!...).
    ΡΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΖΗΣΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση