GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Να επουλώσουμε τις πληγές μας..."

. Από το athinapoli.gr . Μετά τα επεισόδια που συγκλόνισαν την Αθήνα, ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης μίλησε στην εφημερίδα μας για ...

.
Από το athinapoli.gr
.
Μετά τα επεισόδια που συγκλόνισαν την Αθήνα, ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης μίλησε στην εφημερίδα μας για όλα και έστειλε τα δικά του μήνυματα:
-να επουλώσουμε τις πληγές μας, να αλλάξουμε το κλίμα
-σε πείσμα όσων δεν αγαπούν αυτή την πόλη, εμείς επιμένουμε να στολίζουμε και να γιορτάζουμε, γιατί τα παιδιά οφείλουν να ζήσουν τις στιγμές που τους στερήσαμε τις προηγούμενες ημέρες. Αυτές τις γιορτές τις στερήθηκε ο Αλέξης και η οικογένεια του. Τις χρωστάμε στη γενιά του και στις οικογένειες τους.
-άλλο πράγμα η αντίδραση των μαθητών, των οποίων τη φωνή οφείλουμε να σκύψουμε και να αφουγκραστούμε, και στους οποίους οφείλουμε πειστικές απαντήσεις και άλλο η βία που βαφτίζεται «κοινωνική εξέγερση»
-Όσοι κρύβονται πίσω από κουκούλες δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατία
Μπορείτε να δείτε όλη την συνέντευξη εδώ
----------------------------

21 σχόλια

  1. Αρα ούτε οι μπάτσοι έχουν σχέση με τη δημοκρατία. Κι αυτοί δεν φοράνε κουκούλες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. htan kal;o to paketo gia thn efhmerida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ. Ο ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στον κύριο Κακλαμάνη γιατί σε τέτοιους δύσκολους καιρούς διατήρησε την ψυχραιμία του και τίμησε την θέση που του έδωσαν οι Αθηναίοι πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε να μείνουμε όλοι ΑΝΕΡΓΟΙ αν δεν είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας;

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα);

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ...
    ΤΑΞΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΛΕΦΤΑ ΠΡΙΝ τις εκλογές και ΜΕΤΑ θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ...
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας και τη θέση στη ΔΟΕ.
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ. (αυτός πάντα βλάκας ήταν, τώρα θα αλλάξει;)
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι τις;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο παιδοβούβαλος Θέμος Αναστασιάδης που ακόμα προσπαθεί να ξεπλύνει τα 5 εκατ. Ευρώ που είσπραξε από τα μεγάλα αφεντικά

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

    Τι άλλο θα ακούσουμε στην ψευτο-δημοκρατία που μας ετοίμασαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. poio galazio vodi gemise olo to blog me copy-paste alla kai eseis ekei sto blog den kanete tipota giati arage??galazouli pou gemises to blog mallon xreiazese sex tha sou to prosferi to pasok stis epomenes ekloges tha fas tetoia ploli pou den se ksanavlepo na vgeneis kai na kaneis copy-paste tha se kalipsi i psoli mas gia arketa megalo xroniko diastima.

    26 Δεκέμβριος 2008 10:20 μμ
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    pesta re palikari mou mia xara ta les..alla tha mpoun i deksioi pali kai tha gemisoun to post sou me copy-paste i upeftinoi tou blog den kanoun distixos tipota gia afto kai etsi anti na asxoloumaste me to thema tou ksthe post diavazoume ta copy-paste kathe deksiou zwou pou den mporei na anaptiksi epixeirimata..a re andrea pou eisai gamwto.

    26 Δεκέμβριος 2008 10:25 μμ

    *********************************

    ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΓΑΜΗΤΟΣ.

    ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

    ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΗΛΙΘΙΕ.

    ΡΙΞΕ ΔΥΟ ΚΛΑΝΙΕΣ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΑΒΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ, ΚΑΗΜΕΝΕ.

    ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧ

    **********************************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο και Κουρή.

    Δεν θέλουμε να μας λέτε τί να σκεπτόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας.

    Έχουμε την ελευθερία της μπλογκόσφαιρας και έτσι σπάσαμε το φασισμό σας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΡΑΤΑΜΕΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

    ΚΛΕΒΟΥΝ, ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΡΗΜΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ..

    ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ (ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!-ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΥΤΟ), ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!! ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    Η ΕΤΟΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ (ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ), ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΞΕΝΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟ IQ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ).

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΚΤΛ.. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ.


    ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
    1)ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??
    2)ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΙ?? (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ Η "ΒΟΛΕΜΑ" ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. geia soy re nikhta
    synexise esy kai ase ta malakismena na zorizontai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δήμαρχε κατάθλιψη στην Αθήνα δεν δημιούργησαν μόνο τα επεισόδια αλλά και η ΝΔ με την αλλοπρόσαλλη πολιτική της. Θλίψη πρέπει να έχουν όλοι οι ανήμποροι σημερινοί πολιτικοί που δεν μπορούν να διαχειριστούν την κρίση, που είναι κατώτεροι των περιστάσεων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. βρε καλώς το χουντικό κατακάθι που θέλει να περιορίσει το δικαίωμα του συνέρχεσθαι! Οχι αντιρρήσεις, υπάρχει το βίντεο.


    ...αλλά, όπως λέει και το ανέκδοτο, "από πούστη γάιδαρο, τι περιμένεις;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ ΕΜΠΟΡΑΚΟΙ" ΠΟΥ ΠΙΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗς ΣΟΜΠΑΣ ΤΑ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ; ΠΟΙΟΥΣ ΚΛΑΙΣ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑ; ΝΑΙ ΠΑΘΑΝΕ ΖΗΜΙΕΣ, ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΣΦΛΙΣΤΕΙ; ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΛΕΒΑΝΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ; ΟΛΟΙ-ΟΛΟΙ-ΟΛΟΙ!
    ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΑΝΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ; ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ! ΠΟΣΟΙ ΚΛΕΒΑΝΕ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ; ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΑΝΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ; ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, Ε ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΛΑΙΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σιγά να μη διαβάσω την συνέντευξη του Κακλαμάνη. Σιγά τον δήμαρχο των ΜΜΕ. Μπορεί κάποιος να μας πει τι έκανε ο Κακλαμάνης για την Αθήνα, σε τι βελτίωσε το επίπεδο διαβίωσης των κατοίκων αυτής της πόλης. Έκανε κανένα έργο για την κυκλοφορία;;,έκανε κάτι για την αστυνόμευση ;;;,έκανε κάτι για το πράσινο που λιγοστεύει;;;,έκανε κάτι για τα σκουπίδια και την οικολογία;;. Μόνο συνεντεύξεις δίνει σε οικοία ΜΜΕ και στέλνει την δημοτική αστυνομία να δίνει κλήσεις για παράνομα παρκαρίσματα.Α ξέχασα να πώ ότι τακτοποίησε σε θέσεις και όλους τους αποτυχημένους της ΠΟΛΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τι έγινε δήμαρχε με εκείνο το οικοδομικό τετράγωνο που έλεγες προεκλογικά ότι θα γκρέμιζες για να δείξεις πόσο θα φροντίσεις την Αθήνα. Μόνο την πάρτυ σου φροντίζεις και κάτι δηλώσεις σου κατά καιρούς για ανασχηματισμό μόνο στόχο έχουν να μπει ο Σαμαράς στη Κυβέρνηση , να φάτε καλά όλοι της Πολιτικής Άνοιξης που προδώσατε την Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ
    1. Να μείνει στην Κυβέρνηση η Ντόρα και ο Λιάπης γιατί εμπλέκονται στη Ζίμενς.
    2. Να μείνει ο Δούκας γιατί εμπλέκεται στα Ομόλογα και στο Βατοπέδιο.
    3. Να μείνει ο Κοντός ο Κιλτίδης γιατί εμπλέκονται στο Βατοπέδιο.
    4. Να μείνει ο Φώλιας γιατί πίνει πολύ ηλιέλαιο.
    5. Να παραμείνει στο ΥΠΕΧΩΔΕ ο Σουφλιάς γιατί έκτισε βίλα με πολεοδομικές παραβάσεις
    5. Να επιστρέψει στο Απασχόλησης ο Μαγγίνας γιατί κατάφερε να κτίσει αναψυκτήριο και να προσλάβει Ινδούς χωρίς ασφάλιση.
    6. Να επιστέψει ο Μιχαλολιάκος στο Δικαιοσύνης γιατί ξέρει και χρησιμοποιεί ψευδομάρτυρες σε δίκες. Εναλλακτικά να πάει στο απασχόλησης γιατί ξέρει από συνταξιοδοτικά με την σύνταξη που πήγε να βγάλει ως θύμα τρομοκρατίας.
    7. Να επιστρέψει ο Ρουσόπουλος στο Επικρατείας γιατί δεν πρόλαβε να ανταλλάξει όλη την ...επικράτεια με την μονή Βατοπεδίου.
    8. Να επιστρέψει ο Βουλγαράκης στο οικονομικών για να κάνει καμπάνια κατά της φοροδιαφυγής.
    9. Να επιστρέψει ο κ. Τσιτουρίδης ,έμειναν μερικά ασφαλιστικά ταμεία που έχουν ακόμη λεφτά.
    10. Να παραμείνει ο Αλογοσκούφης ,δεν υπάρχει τίποτε που να μη είναι μπλεγμένος. Άλλωστε η Δίκα δεν έβγαλε τόσα πολλά ακόμη.
    11. Τέλος να ξαναγυρίσει ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Γενικός σε όλα τα Υπουργεία. Αυτό το όμορφο παιδί πρέπει να μας δείξει τι έλεγε στο DVD για να κάνει κάποιον άλλο να πηδήξει από τον τελευταίο όροφο του Μαξίμου. Εκτός αυτού πρέπει να φροντίσει και για άλλο πτυχίο της Νατάσσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ''ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΙΑΣ ''ΣΩΚΡΑΤΗΣ'' !!!!!!!!

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝ. ΕΝΤΑΞΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

    O Τομέας Κοινωνικής Ένταξης, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Πρόνοιας του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Μετανάστευσης.
    Είναι σε όλους μας γνωστό ότι, εδώ και χιλιάδες χρόνια, οι άνθρωποι μετακινούνται για πολλούς και σημαντικούς λόγους, συνήθως παρά τη θέλησή τους. Μετακινούνται δηλαδή από την πατρώα γη σε άλλες, ξένες χώρες, εγκαταλείποντας εμπόλεμες περιοχές, διωκόμενοι από αυταρχικά καθεστώτα, πιεζόμενοι από την ένδεια και την ανεργία και, στις μέρες μας, και για λόγους περιβαλλοντικούς.

    Οι άνθρωποι μεταναστεύουν, όταν είναι αδύνατον να ζήσουν αξιοπρεπώς άνθρωποι εκεί όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.

    Οι χώρες προέλευσης είναι κατά κανόνα ανακουφισμένες, διότι απομακρύνθηκαν ανεπιθύμητα και περιττά συνήθως πρόσωπα, ενώ οι χώρες προορισμού αιφνιδιάζονται συνήθως και νιώθουν απειλούμενες, στο βαθμό που η εισροή είναι ανεπιθύμητη και μοιάζει επικίνδυνη για τη συνοχή τους, όταν ιδίως οι κοινωνίες υποδοχής δεν είναι προετοιμασμένες.

    Ανέκαθεν, οι χώρες υποδοχής, υποχρεωμένες από τα πράγματα συνήθως, διαμόρφωναν πολιτική για τη μετανάστευση, προκειμένου σχεδιασμένα να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο.

    Στον πυρήνα κάθε πολιτικής για την μετανάστευση, πρέπει να στέκεται ο άνθρωπος και τα ανθρώπινα δικαιώματα, ως απόλυτες και καθολικές αξίες και ως κατακτήσεις απέναντι σε καταπιεστικές και αυταρχικές δομές, καθώς και σε προκαταλήψεις θρησκευτικές, φυλετικές, πολιτιστικές, κοινοτικές και άλλες. Ο μετανάστης είναι δυνάμει συμπολίτης και όχι εχθρός της κοινωνίας.

    Σε κάθε περίπτωση, όμως γίνεται πολύ μεγάλη συζήτηση για την μεταναστευτική πολιτική, αν είναι ωφέλιμη ή όχι, αν πρέπει πολλούς ή λίγους να τους εντάξουμε ή όχι. Εδώ όμως, δεν πρέπει να γίνει απολύτως καμία έκπτωση, διότι τα ανθρώπινα δικαιώματα πρέπει να είναι σεβαστά στη διαφορετικότητά τους, με βάση τις αρχές της ισοπολιτείας και πάντοτε στο πλαίσιο σεβασμού της έννομης τάξης κάθε χώρας προορισμού.

    Το λέμε αυτό με επίγνωση, διότι το ελληνικό Σύνταγμα, ορίζει, ότι κάθε πολίτης που βρίσκεται στη χώρα μας, έχει τα ίδια δικαιώματα με κάθε Έλληνα πολίτη και, βεβαίως, είναι απολύτως αποδεκτό από το πλαίσιο των αρχών του Συνταγματικού μας Δικαίου, ότι τα πολιτικά δικαιώματα αποκτούν δημοκρατική νομιμοποίηση, μόνο όταν συνοδεύονται από κοινωνικά δικαιώματα, τα ανθρώπινα δικαιώματα.

    Συνάμα, προκύπτει η ανάγκη να απαντήσουμε σε ένα ερώτημα. Τι είναι η μετανάστευση; Ευλογία ή κατάρα; Την απάντηση, βέβαια, τη δίνει η ζωή και εμείς πρέπει να αναζητήσουμε τη σωστή λύση, με γνώμονα αυτές τις οικουμενικές, ανθρωπιστικές, απόλυτες αρχές.

    Ευλογία είναι. Αυτό το διαπιστώνουμε, αλλά δεν το παραδεχόμαστε συνήθως. Ευλογία είναι, όσο μας προσφέρεται ως λαθραία, μαύρη και φτηνή εργασία και, κατάρα συνήθως, όταν οι άνθρωποι αυτοί ζητούν δικαιώματα, όταν ζητούν ιατρική φροντίδα, όταν ζητούν ανθρώπινη αντιμετώπιση.

    Αυτό που πάντως καθένας διαπιστώνει στην Ελλάδα σήμερα είναι ότι υπάρχει μία λαθραία, αθρόα και ανεξέλεγκτη είσοδος, που όμως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τα ακραία φαινόμενα παραβίασης των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Σε καμία απολύτως περίπτωση! Δεν δικαιολογεί δηλαδή, τη μαύρη εργασία των ανηλίκων, με γλίσχρα μεροκάματα και, τα ιδιότυπα σκλαβοπάζαρα, δεν δικαιολογείται να βλέπουμε τις εικόνες αυτές στα φραουλοχώραφα, στους πορτοκαλεώνες, να μεταφέρονται μέσα σε μικρά φορτηγά, δεμένοι χειροπόδαρα σαν τα ζώα, όπως δεν δικαιολογείται η συγκέντρωση ανθρώπινων ψυχών ενηλίκων και παιδιών σε απαράδεκτα κέντρα υποδοχής. Σε καμία περίπτωση πάντως, η αθρόα και η ανεξέλεγκτη είσοδος δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους μεταχείριση.

    Το άλλο σοβαρό θέμα που τίθεται, είναι η πολυσυζητημένη κοινωνική ένταξη, για την οποία γενικώς ομιλούμε, χωρίς να προσεγγίζουμε την ουσία και τις συνιστώσες που συγκροτούν αυτήν την πολύ σημαντική υπόθεση.

    Ένα θέμα επίσης, το οποίο είναι συζητήσιμο, είναι τι γίνεται με τον άπειρο αυτό κόσμο που βρίσκεται στην Ελλάδα, ο οποίος είναι παράτυπος και υπάρχει πλήρης αδυναμία επαναπροώθησης.

    Η αδυναμία συγκρότησης ολοκληρωμένης πολιτικής, που να αντιμετωπίζει αποφασιστικά και συνεκτικά τα προβλήματα, οδηγεί σε αυτά τα συμπτώματα ακραίας παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και, δυστυχώς, στο να μένει ψευδεπίγραφη η κοινωνική ένταξη, μια φράση δηλαδή χωρίς περιεχόμενο. Διότι τι είδους κοινωνική ένταξη μπορεί να θεωρηθεί, η καθυστέρηση, η αδικαιολόγητη συνήθως, για την τακτοποίηση αυτών που έχουν τις προϋποθέσεις, για να συγκεντρώσουν εκ νέου δικαιολογητικά, πότε να πάρουν την ανανέωση της άδειας, με ενδιάμεσα διαστήματα απόλυτης παρατυπίας; Τι είδους κοινωνική ένταξη μπορεί να θεωρηθεί περιφρόνηση που συναντούν στις δημόσιες υπηρεσίες, η γραφειοκρατία για τη συγκέντρωση των πιστοποιητικών, οι υπερβολικές απαιτήσεις, η δαπάνη για την έκδοση των παραβόλων, η αδυναμία συνένωσης της οικογένειας.

    Ταυτόχρονα, βλέπουμε την κοινωνία να σύρεται πίσω από ξενοφοβικές λογικές, χωρίς να υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο για να αντιμετωπιστούν αυτά τα φαινόμενα, να παταχθούν τα ρατσιστικά σύνδρομα και να ενδυναμωθεί η κοινωνία υποδοχής.

    Προκύπτουν λοιπόν σοβαρά ερωτήματα, στα οποία αμέσως πρέπει να δοθούν απαντήσεις:

    Τι θα γίνει με τους αλλοδαπούς και κυρίως με αυτούς που εδώ και χρόνια μένουν στην Ελλάδα και δεν έχουν ακόμα νομιμοποιηθεί; Τι θα γίνει με τους νεοεισερχόμενους λαθραία αλλοδαπούς, κυρίως με αυτούς των οποίων η επαναπροώθηση είναι αδύνατη, έως ανέφικτη; Για τις δύο αυτές κατηγορίες, θα υπάρξει νέος κύκλος, νέα ευκαιρία για νομιμοποίηση, ή θα εκδιωχθούν όλοι αυτοί με αστυνομικά μέτρα; Θα αποδοθούν έμπρακτα στους αλλοδαπούς μετανάστες τα ίδια ανθρώπινα δικαιώματα που έχουν οι Έλληνες υπήκοοι κατά το Σύνταγμα και τους νόμους; Θα αντιμετωπίζονται οι αλλοδαποί ως ξένα σώματα, δυνάμει παράνομοι; Θα ενθαρρυνθεί η απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, με βάση βατές προϋποθέσεις; Με βάση προϋποθέσεις δηλαδή, που να μπορούν να τις εκπληρώσουν; Θα παταχθεί το φαινόμενο της αδήλωτης εργασίας αλλοδαπών, προκειμένου να διευκολυνθεί η νομιμοποίησή τους και να διασφαλιστούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα; Η μετανάστευση θα συνεχίσει να αντιμετωπίζεται με αμυντικά μέτρα; Με μέτρα που σχετίζονται με τη νομική τάξη, ή με μέτρα που σχετίζονται με την ηθική, τον σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, όπως προβλέπεται για κάθε πρόσωπο στην Ελλάδα, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φύλου, γλώσσας και θρησκευτικών, πολιτικών ή άλλων πεποιθήσεων; Η μετανάστευση θα αντιμετωπίζεται ως κατάρα, ή ως πρόσκληση και ευκαιρία, για οφέλη τόσο στη χώρα προέλευσης όσο και στη χώρα υποδοχής; Είναι πρόβλημα ή ευκαιρία αν τύχει της κατάλληλης διαχείρισης, με διεθνή συνεργασία;

    Η Ελλάδα και η κοινωνία της, οφείλουν να αποδεικνύουν καθημερινά ότι μάχονται τον ρατσισμό, την ξενοφοβία και την αστυνομική βία, διότι η αστυνομική βία δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με πολιτικές που απευθύνονται και αποσκοπούν στην κοινωνική ένταξη.

    Η κοινωνία και η Πολιτεία πρέπει να αποδείξει ότι σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα αδιάκριτα, καθενός που βρίσκεται με οποιονδήποτε τρόπο στην Ελλάδα, καθώς και τα εργασιακά και ασφαλιστικά του δικαιώματα, το δικαίωμα παροχής υπηρεσιών υγείας και εκπαίδευσης και πρόσβασης στα κοινωνικά αγαθά και στη δημόσια διοίκηση.

    Η κυβέρνηση πρέπει να αποκρυσταλλώσει μία μεταναστευτική πολιτική ως πλαίσιο αρχών και κανόνων, που να ρυθμίζει το μεταναστευτικό φαινόμενο. Μια πολιτική που θα διαπνέεται από την αρχή ότι, όλοι αυτοί οι μη καταγεγραμμένοι που μένουν αορίστως δίπλα μας, είναι άνθρωποι.

    Πρέπει θαρραλέα να πούμε πως όλοι οι μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα, επιβάλλεται να νομιμοποιηθούν. Με ξεχωριστούς κανόνες και διαδικασίες ο καθένας. Ταυτόχρονα με τα μέτρα αυτά και τους κανόνες και τις διαδικασίες νομιμοποίησής τους, πρέπει να επαναξιολογηθούν τα μέτρα για την λαθραία είσοδο και για την πάταξη της λαθραίας εργασίας.

    Η χορήγηση της άδειας παραμονής και εργασίας, στη δεύτερη γενιά μεταναστών, πρέπει να γίνει χωρίς όρους και, με χορήγηση της ιθαγένειας σε όσα παιδιά γεννιούνται και μεγαλώνουν στην Ελλάδα και, αυτόματη απόκτηση μετά την παρέλευση τριετίας, για όλα τα υπόλοιπα που είναι μαθητές στη χώρα μας. Πρέπει να συντάσσεται ληξιαρχική πράξη και πιστοποιητικό γέννησης για όσους γεννιούνται στη χώρα μας.

    Πρέπει, επίσης, να επιτραπεί η παραμονή χωρίς όρους στη χώρα, όσων συμπληρώνουν το 65ο έτος της ηλικίας τους και συντηρούνται από τα παιδιά τους.

    Να είναι ελεύθερη η μετακίνηση και η παροχή πρόσβασης σε όλες τις Υπηρεσίες, καθώς και η παροχή δυνατότητας άσκησης των λατρευτικών τους καθηκόντων. Η χωρίς όρους διευκόλυνση, της οικογενειακής επανένωσης.

    Η δημιουργία σαφούς διαδρομής με σταθμούς, έως την απόκτηση της ιδιότητας του επί μακρόν διαμένοντος και, της ιθαγένειας, χωρίς παράλογα εισπρακτικά βάρη, ενώ η απαίτηση της επαρκούς γνώσης της ελληνικής γλώσσας, ιστορίας και πολιτισμού, να προβάλεται στο ύστερο στάδιο της πολιτογράφησης.

    Η σύντομη απάντηση στο αίτημα απόκτησης ιθαγένειας και η παροχή της με ευελιξία, χωρίς υπερβολικές και δυσβάστακτες απαιτήσεις.

    Η θεσμοθέτηση του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις τοπικές εκλογές για όσους αλλοδαπούς συμπληρώνουν 5 χρόνια νόμιμης διαμονής στην Ελλάδα. Κάποτε οι Ρουμάνοι, οι Βούλγαροι, οι Πολωνοί, οι Τσέχοι και άλλοι, ήταν αλλοδαποί, εντελώς ξένοι, χωρίς δικαιώματα και χωρίς καμία πρόσβαση σε κανένα σύστημα διοίκησης και κοινωνικών αγαθών. Τώρα, είναι πολίτες με τα ίδια δικαιώματα, βάσει των συνθηκών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς να παραβλέπεται η ανάγκη επικύρωσης των διεθνών συνθηκών για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων, και ιδιαίτερα των γυναικών, και εναρμόνισης του εθνικού μας δικαίου, με τις διεθνείς συμβάσεις, για το πολιτικό άσυλο.

    Επιβάλλεται η αυτόματη παροχή ασύλου στα αποδεδειγμένα θύματα βασανιστηρίων, βιασμών ή άλλης μορφής ηθικής, φυσικής ή σεξουαλικής βίας.

    Τώρα πρέπει να σταματήσουν οι υποσχέσεις. Πρέπει να αρχίσουν οι πράξεις.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ.
    ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ.
    ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.
    ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ''ΕΛΛΗΝΕΣ''
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γιατί δεν έμενε στο υπουργείο υγείας να ολοκληρώσει το έργο του ή το ολοκλήρωσε και έμειναν από γάζες,σύριγγες όλα τα νοσοκομεία...ΤΏΡΑ εκ του ασφαλούς μας κάνει πολιτική.ξαναψηφίστετον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλη καριολοπουστα και ο νικητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 27 Δεκέμβριος 2008 5:08 μμ re vodi deksie gamw to zwo sou gamw..re poso vodia eiste re pousti mou.to proto to egrapsa gia afton ton malakogalazio pou gemise to blog copy-paste kai sto deftero sxolio anaferomouna se afta pou egrapse enas filos gia tin epistoli erntogan ston palaistinio hgeti giafto leo katw pou eisai re andrea...dioti sumfonousa me afta pou elege to post..alla esu eisai mallon pou gemizeis to blog me copy-paste etsi den einai..mhn agxonese tha fas psoli apo to pasok pou gia kairo den tha thes na kaneis sex....malaka deksiouli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριε Δήμαρχε
    Προσπαθησα να "αφουγκραστώ"τη φωνη των νεων και δεν καταλαβα τίποτα. Ακουσα και τις αγορευσεις στην Βουλή των Εφήβων, ξύλινη γλώσσα και τιποτα άλλο.

    Μήπως εσεις που εισαστε σοβαρός ανθρωπος μπορείτε να μας πειτε σε μιγη κόλλα χαρτί τι ακριβώ θέλουν και πως προτείνουν να το επιτυχουμε??

    Γιατί μεχρι τωρα νομιζω ότι το μόνο συνθημα που αντιπροσωπευει τους νέους και τους Αλαβάνους ειναι "
    συνταξη στα 18, στρατευση στα 100

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. -Όσοι κρύβονται πίσω από κουκούλες δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατία.

    Η σημερινή Κυβέρνηση είναι Δημοκρατική μας λέτε.

    Σουςςςςςς σας ακούνε!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση