GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοιχτά στο κέντρο της Αθήνας...

. ...θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή. Άλλαξε την απόφαση ο Γ. Σγουρός . Ο αντινομάρχης Αθηνών Χάρης Πασβαντίδης ανακοίνωσε πριν από λί...

.
...θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή. Άλλαξε την απόφαση ο Γ. Σγουρός
.
Ο αντινομάρχης Αθηνών Χάρης Πασβαντίδης ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόφαση του νομάρχη Γ. Σγουρού να είναι ανοιχτά τα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή.
-----------------

19 σχόλια

  1. Είτε αποφασίζουν να μείνουν ανοιχτά είτε να μείνουν κλειστά εμείς θα τα ανοίξουμε και να πάνε να γαμηθούν όλοι τους.

    Άϊ στο διάολο πια χρονιάρες ημέρες.

    Τα κομματόσκυλα δεν έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό για να δούν τι γίνεται στις άλλες χώρες ;

    Μόνο στα χωριά τους πάνε οι χώριατοι γι αυτό έχει μείνει η ελλάδα 30 χρόνια πίσω από την υπόλοιπη ευρώπη και 80-100 χρόνια πίσω από τις ΗΠΑ.

    Και όποιος δεν μπορεί να είναι ανοιχτός να κλείσει, άντε γιατί μας έπρηξαν τα αρχίδια μας όλη τη βδομάδα με αυτό το θέμα.

    Οι τεμπελοσυνδικαλιστές και τα κομματόσκυλα φωνάζουν για να περάσει η γραμμή του Περισσού σε αντιδιαστολή με τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που θέλει να είναι ανοιχτά τουλάχιστον τη τελευταία Κυριακή του έτους.

    Φωνάζει το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ και πρέπει όλοι εμείς να ακολουθήσουμε ειδικά αυτούς τους τεμπέληδες που ουδεμία σχέση έχουν με τη σκληρή δουλειά άλλων συνανθρώπων μας που πολλοί εξ' ευτών τους ακολουθούν είτε από άγνοια είτε από κομματική συμπόρευση.

    Σε όλη την Ευρώπη τα μαγαζία είναι ανοιχτά και αν θέλουν να εφαρμόσουν τακτικές Σοβιέτ δεν θα τους ακολουθήσει ο κόσμος ( καταστηματάρχες και καταναλωτές) .

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ γιατί κοιμάστε όρθιοι όλοι σας .

    Αυτό είναι το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ που δεν σέβεται ούτε τη τρομακτική πτώση του τζίρου των καταστημάτων.
    Αλλά βέβαια, ξέχασα ότι δεν θέλουν το κεφάλαιο αλλά αντιθέτως παρακαλούν να κλείσουν τα μαγαζιά τους οι άνθρωποι και να γίνουν άβουλοι τροπαιοφόροι του σφυροδρέπανου και της βλακείας την ημέρα και κοιμισμένοι εργάτες στα κρατικά εργοστάσια τα βράδια.


    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιδού η απάντηση γιατί ο κόσμος τους έχει σιχαθεί όλους.

    Διαπραγματεύονται μετά από τέτοια οικονομικά προβλήματα αν θα μείνουν ανοιχτά ή κλειστά που κανονικά έπρεπε να δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο.

    Ο κώλος όμως δεν βγαίνει στους συνδικαλιστές αλλά στους πολίτες που δουλεύουν γιατί οι συνδικαλιστές το μόνο που κάνουν και η μόνη τους ασχολία ειναι να κλείνουν το κέντρο της Αθήνας και να δημιουργούν πολλαπλάσια προβλήματα σχεδόν κάθε ημέρα από τα όντως άλλα πραγματικά προβλήματα.

    Στην εποχή μας έχει παρτηρηθεί το εξής απίστευτο και αξιοπερίεργο γεγονός.
    Οι τεμπέληδες να θέλουν να νομιμοποιήσουν ηθικά την τεμπελιά τους προσπαθώντας να κάνουν και τους νοικοκυραίους σαν αυτούς ενώ κανονικά θα έπρεπε να ακολουθούν το παράδειγμα τους.
    Πλάκα δεν έχει ;

    Μωρέ καλά τους έκανε ο Στάλιν και ο Λένιν και όλοι οι μεταγενέστεροι πρόεδροι του SOVIET που τους είχαν με ένα ρούβλι τη βδομάδα και εργαζόντουσαν σαν είλωτες στα κρατικά - κομμουνιστικά εργοστάσια της ΕΣΣΔ.

    Οι πολλοί είναι μαλάκες και οι λίγοι έξυπνοι .

    Αυτός είναι νόμος.

    Μιλάνε όλοι τώρα , μιλάνε και αυτοί που το μόνο που τους νοιάζει είναι ο συνδικαλισμός και η αντίδραση .

    Εμ βέβαια , πως να πάει μπροστά αυτή η πολύπαθη χώρα μας όταν οι λίγοι αποφασίζουν για τους πολλούς ;

    Ξέρω εγώ τι θέλουν οι συνδικαλιστές που φωνάζουν και φωνασκούν εναντίον της αργίας της τελευταίας Κυριακής.
    Ένα μπερτάκι ξύλο που έλεγε και ο παπούς μου ,όχι απο την αστυνομία και άλλες ειδικές δυνάμεις αλλά να συγκεντρωθούν όλοι οι έμποροι μαζί με τους καταναλωτές και να τους ρίξουν το ξύλο της χρονιάς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φανταστείτε τώρα μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με τα μεγαλοστελέχη Σγουρό, Πασβαντίδη κλπ., οι οποίοι λένε και ξελένε, απειλούν και μετά κάνουν αυτό που καταγγέλουν, δεν έχουν συγκεκριμένη πολιτική, δεν έχουν αρχές... άγονται και φέρονται, ακριβώς όπως οι ΝΔημοκράτες. Πολιτικός χυλός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΤΗΝ 7ΗΜΕΡΗ ΚΑΙ 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ!!!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ!!!

    Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΥΝΟΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!

    ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΔΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ...

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ... ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι όλοι οι αρμόδιοι τόσο πολύ ανίκανοι και ανεπαρκείς, που και χρήματα να είχα, δεν θα πήγαινα ποτέ να ψωνίσω Κυριακή. Αλλοίμονο στον μικρό εμποράκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο και Κουρή.

    Δεν θέλουμε να μας λέτε τί να σκεπτόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας.

    Έχουμε την ελευθερία της μπλογκόσφαιρας και έτσι σπάσαμε το φασισμό σας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι οπαδοί του πασόκ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν ότι είναι ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις που παραγγέλνουν οι προστάτες / καναλο-εκβιαστές στις τηλεοράσεις και τις φυλλάδες τους.

    Επιλέγουν οι δυστυχείς να μη θυμούνται τι έλεγαν οι ίδιες εταιρίες δημοσκοπήσεων το 2004 αλλά και το 2007.

    Μετά την επόμενη εκλογική αποτυχία τους ίσως ΠΑΛΙ να κατηγορήσουν τα ενδο-κομματικά τους, το στατιστικό λάθος, ίσως τα κανάλια που δεν τους πρόσφεραν αρκετή υποστήριξη, τα μεγάλα συμφέροντα, τους αμερικάνους, τα έχουμε ξανακούσει τόσες φορές.

    Κάτι θα βρούν για να δικαιολογήσουν αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν.

    ΟΤΙ ΤΟ GIORGAKIS ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΨΟΦΙΜΙ.

    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει
    2. Όταν τον δείχνουν είναι πάντοτε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλκάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
    4. Ανταυτού, βγάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου που μπορεί να μιλήσει Ελληνικά
    5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό

    Όσο και να εξωραίσουν την εικόνα του χαζούλη οι καναλο-εκβιαστές, πάλι χαζούλης θα μείνει. Δεν φταίει αυτός, έτσι γεννήθηκε.
    Όσοι γράφετε στα πράσινα blogs και βγάζετε μεροκαματάκι για το Giorgakis, έχει καλώς, πρώτα το ξεροκόματο, το καταλαβαίνω.
    Όσοι όμως το κάνετε από πίστη στο κόμμα, χάνετε το χρόνο και τον κόπο σας.

    Το άτι είναι κουτσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ , ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΦΤΑ. ΟΣΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΑς ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ.
    ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δέκα κακουργήματα έχει μαζέψει Ο Κοντομηνάς, ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!

    Πόσο νόμιμο είναι ένας άνθρωπος με ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ να ελέγχει τηλεοπτικό σταθμό;

    Δεν υπάρχουν νόμοι επιτέλους;

    Δεν πρέπει κάποτε να ψάξουν οι εισαγγελείς τί έγινε με τα Αμοιβαία Κεφάλαια της Interamerican που κατακλέψανε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ στο Χρηματιστήριο από τον κοσμάκη και έγινε ζάπλουτος ο Κοντομηνάς με την πώλησή της στη Eureko;

    Δεν υπάρχουν εισαγγελείς, να κινηθούν γρήγορα να γλυτώσουμε από αυτά τα σκουπίδια της τηλεόρασης, τους λακέδες του Κοντομηνά, τον αποτυχημένο κομπλεξικό Κύρτσο και τον φανατικό πρασινοφρουρό Βερύκιο;

    Όχι άλλο κάρβουνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ 7 ΜΕΡΕΣ?
    ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΠΕΡΑ, ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΚΑΙ 24ΩΡΟ... ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ... ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ... ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ... Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΝΙΚΑΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΑς ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ως ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ.
    ΧΑΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΠ΄ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΓΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΙΑ; Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;
    ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΥΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΑΓΟΡΑ. ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΕΡΜΟΥ - ΠΑΤΗΣΙΩΝ - ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ. ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΜΕ 300% ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ 15 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΧΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΜΑΣ.
    ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. poio galazio vodi gemise olo to blog me copy-paste alla kai eseis ekei sto blog den kanete tipota giati arage??galazouli pou gemises to blog mallon xreiazese sex tha sou to prosferi to pasok stis epomenes ekloges tha fas tetoia ploli pou den se ksanavlepo na vgeneis kai na kaneis copy-paste tha se kalipsi i psoli mas gia arketa megalo xroniko diastima.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να είναι ανοικτά 24 ώρες την ημέρα, θα χαρούν πολύ οι Έλληνες "επιχειρηματίες".
    Δηλαδή όσοι στηρίζουν τον πλουτισμό τους στο παρασιτικό εμπόριο.
    Μα γιαυτό μας έχουν φλομώσει στα Ευρωπαϊκά κονδύλια,στην ουσία μας δανείζουν για να αγοράζουμε τα προϊόντα τους.
    Εισάγουμε τα πάντα και δεν παράγουμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2η φιλική συμβουλή:Αν θέλετε το blog σας να ορίζεται κ πάλι ως σοβαρό,προσπαθήστε να δημοσιεύετε όλα τα σχόλια.Λίγο δύσκολο αλλά με λίγη προσπάθεια,έστω κ ετεροχρονισμένα.Κ μόνο η έγκριση συνιστά λογοκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση