GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάλι τα σενάρια για συγχώνευση...

. ...της Εθνικής Τράπεζας με μια μεγάλη ιδιωτική . Τα σενάρια για συγχώνευση ελληνικών Τραπεζών, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της οικονομικής κ...

.
...της Εθνικής Τράπεζας με μια μεγάλη ιδιωτική
.

Τα σενάρια για συγχώνευση ελληνικών Τραπεζών, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης, έχουν αρχίσει να επανέρχονται.
Στο παρασκήνιο "ξαναζεσταίνεται" συγκεκριμένα η συζήτηση για συγχώνευση της Εθνικής Τράπεζας με μια μεγάλη από τις ιδιωτικές Τράπεζες.
Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να γίνει πραγματικότητα; Αυτή τη στιγμή όχι πολλές.
-----------------

10 σχόλια

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΡΑΤΑΜΕΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

    ΚΛΕΒΟΥΝ, ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΡΗΜΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ..

    ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ (ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!-ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΥΤΟ), ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ! ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!

    Η ΕΤΟΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ (ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ), ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΞΕΝΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟ IQ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ).

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ, ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΚΤΛ.. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ.

    ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.
    ΘΥΜΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΤΑΡΣΙΑ" ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ "ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ".


    ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
    1)ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??
    2)ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΙ?? (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ Η "ΒΟΛΕΜΑ" ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ (ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΤ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΠΑΠ ΚΛΠ) Ο ΑΛΟΓΟΔΙΚΑΣ EJAGORASE TIS REYSTES SYNHDEISEIS TVN KANALARXVN KAI TVN EKDOTVN ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΟΛΟΙ.
    ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ .
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο ΣΙΓΚΑΜΕΝΟΣ Ο ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ Ο ..... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ?
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ.
    ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ.
    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέτρα - σοκ έρχονται το ?δίσεκτο 2009.

    ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΜΑΣ ΓΑΜΙΣΑΤΕ
    ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΜΟΥΝΙ
    ΜΟΝΟ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΞΙΛΕΩΝΕΙ
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ


    Η δημοσιονομική εκτροπή και οι υπέρογκες δανειακές ανάγκες του Δημοσίου οι οποίες είναι πιθανό να μη καταστεί δυνατό να εξυπηρετηθούν καθώς οι ξένοι επενδυτές γυρνούν την πλάτη στα ελληνικά ομόλογα οδηγώντας στα ύψη τα επιτόκια φέρνουν προ των πυλών αυστηρή κοινοτική επιτήρηση με όρους ΔΝΤ.

    Πάγωμα προσλήψεων, σφιχτή εισοδηματική πολιτική με οριακές αυξήσεις μισθών , ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων , ανατροπές στο ασφαλιστικό με εξίσωση των ορίων συνταξιοδότησης ανδρών ? γυναικών στο Δημόσιο και κατάργηση φοροαπαλλαγών είναι μέρος μόνο των μέτρων που αναμένεται να υποδείξει η Κομισιόν.

    Οι πληροφορίες από τις Βρυξέλλες μιλούν για βέβαιη επιτήρηση κάτι που έχουν αρχίσει να αποδέχονται και εντός της κυβέρνησης καθώς από την μία έχουμε την υπέρβαση του 3% και για το έλλειμμα του τρέχοντος έτους μετά το 3,5% του 2007 και από την άλλη το ισχυρό ενδεχόμενο η Ελλάδα να καταφύγει στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προκειμένου να αγοράσει ελληνικά ομόλογα και να χρηματοδοτήσει έτσι το δημόσιο χρέος.

    Και στις δύο αυτές περιπτώσεις η Κομισιόν θα προτείνει δέσμη μέτρων και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους.

    Θα πρέπει να αναφερθεί ότι αυτές της ημέρες η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με την Κομισιόν με στόχο να υπάρξει πολιτική συμφωνία και η απόφαση για υπαγωγή σε καθεστώς επιτήρησης να ληφθεί μετά τις Ευρωεκλογές.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες η επιτήρηση θα είναι πιο αυστηρή από την αντίστοιχη του 2005 και θα έχει «άρωμα» ΔΝΤ μιας και συνεκτιμάται η πολύ κακή εικόνα των δημόσιων οικονομικών.

    Γι΄ αυτό και πιστεύεται ότι θα γίνουν και συστάσεις για ακόμη πιο σκληρά μέτρα όπως έκτακτη εισφορά ή αύξηση συντελεστών ΦΠΑ αλλά και πάγωμα μισθών που λόγω του αυξημένου πολιτικού κόστους θα κρατηθούν ως εφεδρείες.

    Η αύξηση του ΦΠΑ (στην οποία η παρούσα κυβέρνηση κατέφυγε το 2005 κατά την διάρκεια της πρώτης επιτήρησης) θεωρείται ότι θα «στραγγαλίσει» την ήδη παγωμένη κατανάλωση και θα επιβαρύνει υπέρμετρα μεσαία και χαμηλά στρώματα.

    Άλλωστε ποτέ τα τελευταία τέσσερα χρόνια το υπουργείο Οικονομίας δεν κατάφερε να εισπράξει τα έσοδα από ΦΠΑ που είχε προϋπολογίσει.

    Αλλά και τα υπόλοιπα μέτρα που θα υποχρεωθεί να λάβει η κυβέρνηση εξαιτίας των άστοχων χειρισμών της οι οποίοι έφεραν την οικονομία ένα βήμα πριν την ?.πτώχευση θα προκαλέσουν ισχυρές πολιτικές αναταράξεις και κοινωνικές αντιδράσεις.

    Στην παρούσα φάση που η κυβέρνηση εμφανίζεται ανίσχυρη και η δημοτικότητα της έχει πέσει στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων ετών όπως μαρτυρούν και οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δεν αποκλείεται η λήψη έκτακτων μέτρων να πυροδοτήσει πολιτικές εξελίξεις ακόμη και εκλογές.

    Πιο αναλυτικά οι πληροφορίες από τις Βρυξέλλες συγκλίνουν ότι θα γίνουν συστάσεις για τα ακόλουθα μέτρα:

    -«Πάγωμα» προσλήψεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Μέχρι στιγμής η κυβέρνηση παρά τις εξαγγελίες περί «νοικοκυρέματος» του δημοσίου έχει προβεί σε αθρόες προσλήψεις οι οποίες υπολογίζεται πως από το 2004 μέχρι και σήμερα έχουν ξεπεράσει τις 100.000 επιβαρύνοντας υπέρμετρα τις κρατικές δαπάνες.

    -Εξαιρετικά σφιχτή εισοδηματική πολιτική με αυξήσεις κάτω και από τον προβλεπόμενο πληθωρισμό γεγονός που θα οδηγήσει σε σημαντική μείωση των πραγματικών εισοδημάτων.

    -Ελαστικοποίηση εργασιακών σχέσεων με έμφαση στην ημιαπασχόληση. Μάλιστα εκτιμάται ότι η πρόσφατη πρόταση του προέδρου του ΕΒΕΑ κ. Κ. Μίχαλου για εργασία τριών ή τεσσάρων ημερών την εβδομάδα με παράλληλη μείωση των αποδοχών δεν έγινε τυχαία αλλά προκειμένου να σταθμιστούν οι αντιδράσεις.

    -Ανατροπές στο ασφαλιστικό σύστημα με πρώτο θύμα τις γυναίκες δημοσίους υπαλλήλους καθώς η προωθούμενη εξίσωση των ορίων συνταξιοδότησης με τους άνδρες θα τις υποχρεώσει σε 5 με 15 χρόνια επιπλέον δουλειάς.. Η εξίσωση των ορίων αποτελεί πάγιο αίτημα της Κομισιόν και το θέμα συζητήθηκε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στις αρχές του μήνα. Η απόφαση αναμένεται τον Ιούνιο και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα είναι καταδικαστική για την χώρα μας.

    -Κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών που μειώνουν τα έσοδα του προϋπολογισμού.

    --Αυστηρή εκτέλεση του προϋπολογισμού ως προς το σκέλος των εσόδων με φορολογικό «σαφάρι» προκειμένου να εισπραχθούν τα επιπλέον 7,1 δις ευρώ σύμφωνα με τον στόχο που έχει τεθεί.

    -Άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων για την ενίσχυση του ανταγωνισμού στην αγορά. Η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει κατ΄ επανάληψη το άνοιγμα σειράς επαγγελμάτων αλλά δεν προχωρά λόγω του αυξημένου πολιτικού κόστους.

    -«Πάγωμα» εξοπλιστικών προγραμμάτων και γενικότερα των δαπανών του υπουργείου Άμυνας. Κρίνεται ότι σε περίοδο κρίσης το κονδύλι των 2,2 δις ευρώ για εξοπλισμούς εντός του 2009 είναι υπερβολικά υψηλό.

    -Εκτεταμένες αποκρατικοποιήσεις και ιδιωτικοποιήσεις σε μια κατεύθυνση να «ανοίξουν» αγορές και να μικρύνει ο δημόσιος τομέας.

    Τέλος σε περίπτωση που τα μέτρα αυτά δεν φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα υπάρχουν και «εφεδρείες» όπως αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ κατά δύο με τρεις μονάδες ή έκτακτη εφάπαξ εισφορά συνδυασμένα με μηδενικές αυξήσεις στους μισθούς.

    Οι παρεμβάσεις αυτές όπως είναι φυσικό αναμένεται να προκαλέσουν την «επανάσταση» των συνδικάτων.

    ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΜΑΣ ΓΑΜΙΣΑΤΕ
    ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΜΟΥΝΙ
    ΜΟΝΟ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΞΙΛΕΩΝΕΙ
    Θ Α Ν Α Τ Ο Σ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oloi koimountai se oles tis trapezes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ
    Ο καβγάς ξεκίνησε όταν οι Αλβανοί πείραξαν την γυναίκα

    Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε αργά χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αμαλιάδας μεταξύ τεσσάρων ατόμων Αλβανικής καταγωγής και τριών Ελλήνων, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός 45χρονου.
    Ήταν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα όταν το θύμα, με τη σύζυγο και τον 41χρονο αδελφό του, είχαν βγει για ψώνια, λογομάχησαν, για άγνωστο λόγο, με την παρέα των αλλοδαπών στον κεντρικό πεζόδρομο της Αμαλιάδας, μπροστά στους περαστικούς. Λίγη ώρα αργότερα, οι δύο παρέες κατέληξαν στο ίδιο καφέ, όπου και συνέχισαν να διαπληκτίζονται.
    Τα "αίματα άναψαν" επικίνδυνα όταν ο ένας Αλβανός πέταξε μια καρέκλα στην πλάτη του 41χρονου και τότε άρχισε η «σύρραξη» με τους άνδρες να βγαίνουν από το καφέ και να πιάνονται στα χέρια.
    Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας 30χρονος Αλβανός πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε το μαχαίρι που είχε κρυμμένο και το κάρφωσε στην πλάτη του 45χρονου Έλληνα, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου.
    Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας διαπίστωσαν ότι ο τραυματισμός του 45χρονου ήταν σοβαρός, καθώς το μαχαίρι είχε τρυπήσει τον πνεύμονά του, κι έτσι κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
    Μέχρι στιγμής, ο ένας από τους τέσσερις Αλβανούς έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, πρόκειται για ένα 41χρονο, και οι υπόλοιποι τρεις, ανάμεσά τους και ο δράστης, αναζητούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ
    ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ

    ΑΛΛΑΞΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ????????????
    Η
    ΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕΤΙΑ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩΣΕ ΜΕΣΑ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άν είναι λίγες οί πιθανότητες,γιατί
    μάς πρίζεις?
    Αναστάσης.(ήξεις αφήξεις ούκ έν τώ
    πολέμω θνήξεις).
    Υ.Γ.Πάλι ανορθόγραφος?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. STA ARXIDIA MAS

    den pane na kleisoun oles oi gamotrapezes kalytera na isixasoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ 10:27

    ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ.
    ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ.
    Π.Χ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ , 5 ΧΡΟΝΙΑ Ν.Δ.
    ΣΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο και Κουρή.

    Δεν θέλουμε να μας λέτε τί να σκεπτόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας.

    Έχουμε την ελευθερία της μπλογκόσφαιρας και έτσι σπάσαμε το φασισμό σας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση