GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξύλα στο τζάκι και λάδι στη φωτιά(;)…‏

Ο απολογισμός των τελευταίων γεγονότων, μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι . . Από ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ . . * Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων τα ξημερώματα...

Ο απολογισμός των τελευταίων γεγονότων, μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι
. .
Από ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ
. .
* Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων τα ξημερώματα των Χριστουγέννων σε υποκαταστήματα τραπεζών, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και το παράρτημα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην πλατεία Κολιάτσου.
* Τυφλοί πυροβολισμοί χθες βράδυ από αγνώστους σε συρμό του προαστιακού στον Ταύρο. Δύο σφαίρες τρύπησαν τα τζάμια σε ένα βαγόνι χωρίς να τραυματιστεί κάποιος από τους επιβαίνοντες.
* Πυροβολισμοί με Καλάσνικοφ σε κλούβα των ΜΑΤ ξημερώματα προπαραμονής των Χριστουγέννων έξω από την Πανεπιστημιούπολη.
. .
Τώρα που μαζεύτηκαν τα πιάτα από το γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων και περιμένοντας την πρωτοχρονιά ας κάνουμε μια σύντομη αναδρομή στα γεγονότα που ακολούθησαν τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου καθώς όλα δείχνουν ότι κάποιοι δεν γιορτάζουν αλλά συνεχίζουν να ρίχνουν ξύλα στο τζάκι για να συντηρούν αναμμένη μια ύποπτη φωτιά.
Είχα χαρακτηρίσει ως ελπιδοφόρο μήνυμα την αυθόρμητη κινητοποίηση χιλιάδων νέων από τη μια άκρη της χώρας στην άλλη που εκδηλώθηκε αμέσως μόλις έγινε γνωστή η δολοφονία του 16χρονου μαθητή το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στα Εξάρχεια από τον πιστολέρο αστυνομικό και η μαζικότητα των κινητοποιήσεων το επιβεβαίωσε.Ήταν ένα μήνυμα που τρόμαξε την εξουσία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη που φοβάται πως οι κινητοποιήσεις θα φθάσουν και στις άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αφού τα αδιέξοδα της νέας γενιάς είναι ίδια σε όλη την Ευρώπη και η δολοφονία του 16χρονου στην Αθήνα ήταν μόνο η αφορμή για να ξεσπάσει η οργή των νέων.
Τα γεγονότα όμως που ακολούθησαν με τους εμπρησμούς και το πλιάτσικο καταστημάτων, οι φωτογραφίες και τα video για συντονισμένη δράση κουκουλοφόρων της ασφάλειας και των φασιστόμουτρων της Χρυσής Αυγής αμαύρωσαν την λάμψη του αυθόρμητου αλλά μαζί σήκωσαν και την κουρτίνα κι αποκάλυψαν ότι το νεολαιίστικο κίνημα ανοργάνωτο κι ασυντόνιστο όπως ήταν προσφερόταν για κάθε λογής παιχνίδια.Κρίσιμες οι επόμενες 36 ώρες, εκτόνωση ή ακραία αστυνομικά μέτρα, η κυβέρνηση έτοιμη να απαγορεύσει τις διαδηλώσεις και να άρει το άσυλο θα γράψει το ΒΗΜΑ ενώ η εκκωφαντική σιωπή του Προέδρου της Δημοκρατίας κατά την υποδοχή του πρωθυπουργού στο Προεδρικό Μέγαρο αποκαλύπτει ότι ο ανώτατος πολιτειακός παράγοντας δεν προτίθεται να συναινέσει σε Συνταγματική εκτροπή.
Από την άλλη οι αντιπαραθέσεις στο χώρο της αριστεράς με τις απαράδεκτες αιχμές της Γενικής Γραμματέως του ΚΚΕ κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και η αμήχανη στάση του ΠΑΣΟΚ έδειξαν ότι το νεολαιίστικο κίνημα τρόμαξε και τις κάθε λογής κομματικές εξουσίες.
Δίνοντας μια άλλη διάσταση στα γεγονότα της Αθήνας ο έγκριτος Δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου επισημαίνει ότι μέρα-νύχτα οι τηλεοράσεις στην Αμερική μεταδίδουν το «κραχ της Δημοκρατίας» στην Ελλάδα, σάμπως και δεν συνέβαινε τίποτα άλλο στον κόσμο, οι εφημερίδες εκφράζουν ύπουλα τη «λύπη» τους για τα τραγικά γεγονότα και οι αξιωματούχοι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ -όχι δημόσια και υπό καθεστώς ανωνυμίας- διευκρινίζουν με επιμονή ότι «είναι θέμα καθαρό ελληνικό, και ουδεμία σχέση έχουν οι μετανάστες».Προσθέτει επίσης ότι "Η έκταση των επεισοδίων και το μίσος που έβγαινε από μία μερίδα των διαδηλωτών, υποψίασε πολλούς ανθρώπους, ιδιαίτερα αυτούς που πιστεύουν πως οι υπερατλαντικοί σύμμαχοι έχουν σχέδια για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε φτωχό συγγενή της Ευρώπης, ο οποίος κυριαρχείται από τα ίδια προβλήματα, τα οποία ταλαιπώρησαν τους Βαλκάνιους γείτονές" της και μεταφέρει την άποψη χαμηλόβαθμου αμερικανού αξιωματούχου ότι "η εικόνα της ανυπεράσπιστης καμένης Αθήνας θύμιζε τις «επαναστάσεις» στη Γεωργία, την Ουκρανία και άλλες πρώην κομμουνιστικές χώρες".
Στο μεταξύ στο διαδίκτυο διακινούνται τόσα πολλά και τόσο ακραία σενάρια για τους υποκινητές των ταραχών που μπλέκουν Αλβανούς Ουτσεκάδες, Σκοπιανούς Εθνικιστές που δρουν σε συνεργασία με στελέχη πολιτικών κομμάτων της αριστεράς, μυστικές υπηρεσίες και ενδοκυβερνητικές αντιπαραθέσεις….
Αν κάποιος λοιπόν βγάζει συμπέρασμα για το τι μέλλει γενέσθαι το νέο έτος που ξημερώνει με την πιο ανίκανη κυβέρνηση των τελευταίων 30 ετών και τα προβλήματα της οικονομίας στο κόκκινο, με αδέσποτους πυροβολισμούς και αδέσποτους κουκουλοφόρους με σινιέ κουκούλες ας το πει και σε μας…
monahikoslikos
--------------------

20 σχόλια

  1. Το άσυλο στα πανεπειστήμια είναι μόνο "άσυλο κακοποιών, κουκουλοφόρων, κατασκευαστών μολότωφ, πρακτόρων, τοξικομανών, εμπόρων ναρκωτικών και παρασυρμένων νέων ατόμων -όχι υποχρεωτικά φοιτητών- που συμμετέχουν στις διαδηλώσεις ως οπαδοί της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ".
    Κάτω από αυτή την διαπίστωση που είναι αντικειμενική, συμπεραίνω ότι πρέπει να καταργηθεί το άσυλο για να ηρεμίσουν κάπως οι πόλεις που έχουν πανεπιστημιακές σχολές και να διαφυλαχθεί το δικαίωμα στη μόρφωση των υπολοίπων. Αυτομάτως τότε θα ελαττωθούν οι μολότωφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόκειται πλέον για πόλεμο με αντάρτες πόλεων που στρατολογούν και ανυποψίαστους νέους. Επιτέλους πρέπει η Δημοκρατία να αμυνθεί όπως σε μια εισβολή εχθρικών δυνάμεων. Απορώ τι περιμένουν ο πρωθυπουργός και ο αφελής υπουργός εσωτερικών κ. Παυλόπουλος. Μήπως να τους κάψουν με μολότωφ και τους ίδιους;
    Γιατί δεν συλλαμβάνουν όποιον κάνει βανδαλισμούς ή πετάει μολότωφ στα 15 μέτρα από αστυνομικό;
    Γιατί δεν συνέλαβαν του εγκλωβισμένους κουκουλοφόρους στο μετρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος διακινει τόσα πολλά και τόσο ακραία σενάρια για τους υποκινητές των ταραχών που μπλέκουν Αλβανούς Ουτσεκάδες, Σκοπιανούς Εθνικιστές που δρουν σε συνεργασία με στελέχη πολιτικών κομμάτων της αριστεράς, μυστικές υπηρεσίες και ενδοκυβερνητικές αντιπαραθέσεις;…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Ναι στην ελευθερία της Ελλάδος από τα διοικητικά μονοπώλια,
    πρέπει αποκλειστούν και να αποδεσμευτούν όλα τα στημένα κέντρα διοίκησης
    ( ΜΜΕ& επικοινωνίες )
    *Με την πλήρη αποδέσμευση των μονοπωλίων αυτομάτως θα καταστραφούν όλα τα κέντρα τις Παραεξουσίας

    Δεν είναι δυνατόν να μας κυβερνά μια χούφτα συγγενών, κουμπάρων, βολεμένων, και ρουφιάνων της Παραπληροφόρησης.

    Εδώ και τώρα πλήρη αποδέσμευση,
    όλα τα ΜΜΕ & επικοινωνίες
    ανήκουν στους ΕΛΛΗΝΕΣ και ειδικά στους νέους.

    ΟΧΙ στους Οικογενειοκράτες,στους Κουρίδες, Μπομπολες, Λαμπρακιδες, Αλαφούζιδες, Βαρδινογιάννιδες, Κόκκαλίδες, Ευαγγελάτους, Χατζηνικόλες, Τριανταφυλιές.Πρετεντεράκια, Κοκοράκια, Καρατζαφέριδες, Ντοράκιδες, Ακηδες, Ψωμιάδηδες, ΚΚΕδες, Εκκλισιατζήδες, Μοναχοπαπαδαρια και στον υπόλοιπο καθοδηγούμενο ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Α.Ε
    (αυτοί είναι οι πραγματικοί ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ
    με ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ Και Κρατικοδίαιτων ΚΡΑΝΟΦΩΡΩΝ.
    που εδώ και δεκαετίες παραπληροφορούν για να βολεύονται να βολεύουν παρακρατικούς στην εξουσία να καταπατάν τα δικαιώματα του λαού να έχουν σκλάβους να δολοφονούν τη κάθε νέα γενιά να ληστεύουν τους Έλληνες πολίτες ανενόχλητοι και να είναι οι μοντέρνοι ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ενός πέρα ως πέρα διαβρωμένου συστήματος)

    Όλοι οι μεγιστάνες γνώριζαν

    ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ Κ.Λ.Π.
    ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΩΤΩΝ!!!!!!
    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΤΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ,
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο και Κουρή.

    Δεν θέλουμε να μας λέτε τί να σκεπτόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας.

    Έχουμε την ελευθερία της μπλογκόσφαιρας και έτσι σπάσαμε το φασισμό σας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι οπαδοί του πασόκ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν ότι είναι ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις που παραγγέλνουν οι προστάτες / καναλο-εκβιαστές στις τηλεοράσεις και τις φυλλάδες τους.

    Επιλέγουν οι δυστυχείς να μη θυμούνται τι έλεγαν οι ίδιες εταιρίες δημοσκοπήσεων το 2004 αλλά και το 2007.

    Μετά την επόμενη εκλογική αποτυχία τους ίσως ΠΑΛΙ να κατηγορήσουν τα ενδο-κομματικά τους, το στατιστικό λάθος, ίσως τα κανάλια που δεν τους πρόσφεραν αρκετή υποστήριξη, τα μεγάλα συμφέροντα, τους αμερικάνους, τα έχουμε ξανακούσει τόσες φορές.

    Κάτι θα βρούν για να δικαιολογήσουν αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν.

    ΟΤΙ ΤΟ GIORGAKIS ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΨΟΦΙΜΙ.

    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει
    2. Όταν τον δείχνουν είναι πάντοτε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλκάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
    4. Ανταυτού, βγάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου που μπορεί να μιλήσει Ελληνικά
    5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό

    Όσο και να εξωραίσουν την εικόνα του χαζούλη οι καναλο-εκβιαστές, πάλι χαζούλης θα μείνει. Δεν φταίει αυτός, έτσι γεννήθηκε.
    Όσοι γράφετε στα πράσινα blogs και βγάζετε μεροκαματάκι για το Giorgakis, έχει καλώς, πρώτα το ξεροκόματο, το καταλαβαίνω.
    Όσοι όμως το κάνετε από πίστη στο κόμμα, χάνετε το χρόνο και τον κόπο σας.

    Το άτι είναι κουτσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσει με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, Η ΞΕΧΝΑΤΕ, Η ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 1981 ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ,ΑΤΕΝΕ ΜΙΝΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΥΡΒΑΖΕΤΕ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΟΧΟΣ,ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ,ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΜΑΧΗΤΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΑΝ.ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΛΗΡΙΣΑΝ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣΤΕΣ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ.ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΝΙΣΣΑΝ,ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ,ΠΙΡΕΛΙ,ΣΙΤΡΟΕΝ,ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΑΝ ΔΙΕΡΩΤΑΣΘΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δέκα κακουργήματα έχει μαζέψει Ο Κοντομηνάς, ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!

    Πόσο νόμιμο είναι ένας άνθρωπος με ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ να ελέγχει τηλεοπτικό σταθμό;

    Δεν υπάρχουν νόμοι επιτέλους;

    Δεν πρέπει κάποτε να ψάξουν οι εισαγγελείς τί έγινε με τα Αμοιβαία Κεφάλαια της Interamerican που κατακλέψανε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ στο Χρηματιστήριο από τον κοσμάκη και έγινε ζάπλουτος ο Κοντομηνάς με την πώλησή της στη Eureko;

    Δεν υπάρχουν εισαγγελείς, να κινηθούν γρήγορα να γλυτώσουμε από αυτά τα σκουπίδια της τηλεόρασης, τους λακέδες του Κοντομηνά, τον αποτυχημένο κομπλεξικό Κύρτσο και τον φανατικό πρασινοφρουρό Βερύκιο;

    Όχι άλλο κάρβουνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 26 Δεκέμβριος 2008 6:04 μμ
    Αντικειμενικά πιστεύω πως στόχος είναι και το πανεπιστημιακό άσυλο.
    Πρέπει πάση θυσία να χτυπηθεί ότι δε μπορεί να ελεγχθεί ή να παρακολουθηθεί.
    Αν εμπόδιο είναι το άσυλο τότε θα πρέπει να εξηγήσουμε γιατί συμβαίνει ότι συμβαίνει στα Εξάρχεια ή πως κυκλοφορούν ανάμεσα μας διάφοροι πράκτορες τόσο που παγιδεύουν και εταιρίες κινητής τηλεφωνίας...
    Άρα δεν είναι εμπόδιο το πανεπιστημιακό άσυλο και οι προβοκατόρικες πράξεις πια δε κρύβονται.
    http://www.youtube.com/watch?v=qdrGKwkmxAU&feature=related όπως το έθεσε ο Eisenhower.

    Φυσικά θα χρειαστούν καινούργια παιχνίδια για να επιβάλουν την τάξη όπως οι ίδιοι τα ζήτησαν.
    Μπορεί κάτι σαν αυτό:
    http://www.youtube.com/watch?v=eAKbplNGhDo

    Καπετάν Μακρής. http://www.youtube.com/watch?v=TUdpJcHIfzw&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Hθελα να ηξερα τι κανει η ΕΥΠ και η αντιτρομοκρατικη. Ειναι ανικανοι ξεδοντιασμενοι απο το ΠΑΟΚ η εχουν τελικα καποιο σχεδιο? Αλλιως να κηρυχθει η χωρα σε εκτακτη αναγκη και να μπει ενα τελος σε αυτο το χαος. Οταν λεμε οτι ο κωλος του Ελληνα θελει βουρδουλα, δεν ειναι τυχαιο. Εχει βγει απο τη πειρα του παρελθοντος και εχει αποδειχθει οτι ο Ελληνας εκμεταλλευεται εστω και το ψηγμα ελευθεριας με αποτελεσμα να καταληγει σε αναρχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κ. Χατζηνικολαου που ειναι? Αφου εδωσε αποκορυφωμα λαικιστικης δημοσιογραφιας οπως και οι αλλοι και χορεψε στα αποκαιδια που αφησαν αναρχικοι και πρακτορες, τωρα πηρε τα βουνα για να μη χασει το σκι του και τις κοσμικες του συνευρεσεις γιατι κουραστηκε. Και περιμενετε να μη διαλυθει η Ελλαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμε των 6.36.Όλους αυτους ΕΣΥ τους τρέφεις.Με την αδιαφορία σου,την ανεπάρκειά σου,την λάθος αντίδραση στην λάθος στιγμή.Βλέπεις το τυρί και χάνεις την φάκα.Τουλάχιστον να ήξερες και ελληνικά...ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από το In.gr

    Ένα ακόμα περιέργο περιστατικό
    Αγνωστοι πυροβόλησαν κατά συρμού του Προαστιακού

    Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων τα ξημερώματα στο Λεκανοπέδιο

    Ανησυχία και προβληματισμός από την επίθεση με Καλάσνικοφ εναντίον λεωφορείου των ΜΑΤ

    Αγνωστοι έκαψαν το αυτοκίνητο του υφυπουργού ΠΕΧΩΔΕ, Σταύρου Καλογιάννη

    Πέτρες σε περιπολικό
    Διαμαρτυρία για την επίθεση με οξύ στη γραμματέα του σωματείου καθαριστριών


    Χάρη σε πολλά από τα μέσα ενημέρωσης και τους ΣΥΡΙΖικούς, συνεχίζεται και αναδεικνύεται η ορμονική παράκρουση μερικών ηλιθίων συνεπικουρούμενων από τους βαθστόχαστους αναλυτές της ελευθεροτυπίας που βλεπουν πίσω από όλα - εύκολο και ακατάρριπτο επιχείρημα - παρακρατικούς της ασφάλειας.

    Ηλίθιοι, έχετε αντιληφθεί ότι έχουμε σκάψει το λάκο μας μόνοι μας?

    Οταν το καλοκαίρι η τουριστική μας βιομηχανία θα βαράει πάτο, οι βιομηχανία γάλακτος δεν θα πουλάει και οι γαλακτοπαραγωγοί θα στραγκαλίζονται, (για να αναφέρω μόνο μία συνέπεια από το εθνικό "χαρακιρι") και όλοι μας θα πληρώνουμε τη λυπητερή της εθνικής μαλακίας,

    τότε θα εφευρίσκουμε ξένες συνωμοσίες για να εξωμοτήσουμε το κακό.

    Εν τω μεταξύ το νομαρχιακό συμβούλιο θα συζητάει ακόμα αν θα πρέπει να λειτουργήσουν τα μαγαζιά μία μέρα παραπάνω τα Χριστούγεννα, το πρυτανικό συμβούλιο θα μελετά ακόμα πως θα φύγουν 50 μούργοι απο το πολυτεχνείο (οι φυλλάδες θα αναλύουν την σημασία του "ασύλου"), ο προαστιακός θα έχει κλείσει - όχι από τις σφαίρες κάποιων ανεγκέφαλων αλλά από τους εργαζόμενούς του που θα απεργούν συμπαραστεκόμενοι στον μεθυσμένο οδηγό του τράμ και τη διοίκησή του ΟΣΕ που θα έχει φροντίσει να θέλουμε 5 αλλαγές τραίνου από το αεροδρόμιο προς το σταθμό Λαρίσσης - κλκ κλπ κλπ.

    Πηγαίνετε 4 χρόνια πίσω και θυμηθείτε σαν όνειρο την προσωρινή ευεξία που ζούσαμε το καλοκαίρι του 2004 ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝΟΗΤΑ,ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΟΔΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΕΤΡΙΒΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΣΤΥΛ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ,ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΣΧΟΛΙΑ .ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΕΔΙΔΑΝ ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΜΕΣΩ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΤΕΗΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΕΠΩΦΕΛΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ.ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΡΓΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ.ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. poio galazio vodi gemise olo to blog me copy-paste alla kai eseis ekei sto blog den kanete tipota giati arage??galazouli pou gemises to blog mallon xreiazese sex tha sou to prosferi to pasok stis epomenes ekloges tha fas tetoia ploli pou den se ksanavlepo na vgeneis kai na kaneis copy-paste tha se kalipsi i psoli mas gia arketa megalo xroniko diastima.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2009 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!
    Αυτα λέγαν οι γνησιοι εντιμοι πρσινοφρουροι του δρ Κουτσουκου στην Μηλιωνη εχθες!!
    Οταν φυγουν μονοι τους οι παλιοι και ερθουν οι νεοι τοτε το Πασοκ θα σαρωσει!!
    Το Πασοκ χανει γιατι οσοι καναν λαθη τοσα χρονια δεν πανε μονοι σπιτι τους!!
    Ελεος ολα τα γεροντια θελουν παλι να ξανακυβερνησουν!!
    Σε ολα τα πραγματα υπαρχει ενα τελος...χρονος ιατρος παντων!!
    Νικος Μηλιωνη Πασοκ

    24 Δεκέμβριος 2008 8:08 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Auto to fortigo gemato me skatata akoma na skasei e3w apo tin Koumoundourou???

    Giati argei toso..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στόχος των Αγγλοαμερικανών είναι να αναγκασθεί η ΕΕ να αποβάλει την Ελλάδα από την ευρωζώνη μετά από παρατεταμένες ταραχές που θα παραλύοσυν την οικονομική ζωή της χώρας και θα εκτοξεύσουν το έλλειμμα ακόμη πιο πολύ.
    Θα είναι μεγάλο χτύπημα για την ευρωπαική ενοποίηση,αδύνατος κρίκος της οποίας είναι η Ελλάδα.
    Οι αναρχοαριστεροί νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση αλλά δουλεύουν για τη επαναβαλκανιοποίηση της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 26 Δεκέμβριος 2008 8:04 μμ ase tin propaganda re deksio zwo twra sas ftene i amerikanoi vodia e vodia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση